Találatok a következő kifejezésre: Hogyan elégítsem kézzel (10 db)

Hogyan elégítsem ki a páromat (kézzel)? Meddig csináljam neki?

(újra feltettem mert az el?z? nem volt érthet?) Nem tudom meddig kell. Elég tapasztalatlan vagyok. csak idáig jutottunk. Például a pornóba az van, hogy amikor kilövell az 'anyag' utána még többször is jön egymás után. Itt ugye nem tudom mert ott a zsepi.Addig akartam neki, amíg teljesen lelankad, csak hogy egyszer odanyúlt és elvette már a kezét. Ezért most már csak úgy csinálom, hogy amikor odateszi a zsepit, már szinte rögtön veszem is el a kezem. De úgy vettem észre az meg talán kicsit kevés, mert tovább van ott a keze. Most akkor meddig csináljam?

Legjobb válasz: Akkor én ide is leírom a válaszomat: Minden férfi más ideig bírja úgymond. Az én párom nagyon sokáig (volt hogy egy órán át kényeztettem), de van amikor mégis hamar elmegy. Tehát idõben ezt nem tudod kiszámolni. Ha már nagyon nagyon kemény akkor gyorsítsd fel a tempót és hamarosan jönni fog a "folyadék".Olyankor még húzogasd a kezedet, nem baj ha olyan lesz, van víz, le tudod mosni. Aztán amikor már nem jön több, akkor abbahagyhatod. Legalábbis az én párom így szereti. Ha játszadozok vele, akkor felhúzom az agyát, tovább bírja aztán amikor elkezdem ütemesen és gyorsabban fel-le húzogatni (szájjal vagy kézzel), akkor tudom azt hogy hamarosan el fog menni. De szájjal miért nem próbálod? Kézzel izgatod sokáig, aztán szájjal. Csak vigyázz hogy ne érjen a fogad hozzá mert az fájdalmat okoz, nem is kicsit. Vagy ha nem vagy biztos benne hogy jó a párodnak, akkor kérdezz vissza. "Így jó szívem?" "Csináljam gyorsabban?" Ezekre még jobban rá is izgulhat akár. Ne streszelj! :D

Akkor én ide is leírom a válaszomat: Minden férfi más ideig bírja úgymond. Az én párom nagyon sokáig (volt hogy egy órán át kényeztettem), de van amikor mégis hamar elmegy. Tehát idõben ezt nem tudod kiszámolni. Ha már nagyon nagyon kemény akkor gyorsítsd fel a tempót és hamarosan jönni fog a "folyadék".Olyankor még húzogasd a kezedet, nem baj ha olyan lesz, van víz, le tudod mosni. Aztán amikor már nem jön több, akkor abbahagyhatod. Legalábbis az én párom így szereti. Ha játszadozok vele, akkor felhúzom az agyát, tovább bírja aztán amikor elkezdem ütemesen és gyorsabban fel-le húzogatni (szájjal vagy kézzel), akkor tudom azt hogy hamarosan el fog menni. De szájjal miért nem próbálod? Kézzel izgatod sokáig, aztán szájjal. Csak vigyázz hogy ne érjen a fogad hozzá mert az fájdalmat okoz, nem is kicsit. Vagy ha nem vagy biztos benne hogy jó a párodnak, akkor kérdezz vissza. "Így jó szívem?" "Csináljam gyorsabban?" Ezekre még jobban rá is izgulhat akár. Ne streszelj! :D
Jézusom, tényleg léteznek ennyire hülye emberek?????
Akkor ne zsepibe csináljátok. Fektesd hanyat a párod, max rámegy a hasára. És? letörölgetitek. Vagy az amit többen mondanak, hogy szóljon ha el fog menni.
A kérdező hozzászólása: Áhá értem. csak az a baj, hogy zsepibe csináljuk. Tehát nem látom mikor jön. Én már csak akkor látom ha kész van, hogy elkezdi törölgetni és kidobja a zsepit :O
"De ezek szerint megkaptam a választ, hogy ha elkezd elmenni, akkor már nem kell, igaz? :) " Nem. Akkor csináld tovább hogy el is tudjon menni. Amikor jön a fehér folyadék, akkor lassíts a tempón csak kicsit húzogass bele. Ennyi. Aztán hagyd nyugton, amikor már nem jön több. Utána fog lelankadni.
A kérdező hozzászólása: igazából sietnem kell csak össze vissza olvasok el egy-kettõt. De a másodiknak mondom hogy egyáltalán nem stresszelek, és nem is vagyok ilyen dologban szégyenlõs elõtte :) igazából már szájjal is csináltam, de azt inkább akkor szeretném majd amikor õ is elkezd engem kielégíteni(akár kézzel) mert még azt se csinálja, és én pedig nem akarok szólni neki :/ majd amikor észbe kap.
A kérdező hozzászólása: Jaj páran félreértették. Nem arra gondoltam hogy mikor megy el, hanem arra, hogy amikor már kezd elmenni, akkor csináljam-e és ha igen meddig. De ezek szerint megkaptam a választ, hogy ha elkezd elmenni, akkor már nem kell, igaz? :) nagyon köszi minden válaszolónak, mert mivel nem vagyok fiú, õ meg ezek szerint nem meri mondani, így nem nagyon tudom hogy mit csináljak.
Szerintem is az a legjobb ha õ szól h. mikor jön, amikor jön már nem kell semmit csinálnod és utána sem, mert közben felesleges utána meg lehet h. érzékeny neki.De pl. miért nem csináljátok azt h. ha otthon vagytok akkor a hasadra élvez, akkor te is láthatod h. hogyan mûködik a dolog.
Azt még kihagytam hogy: egybõl nem lankad az össze. Elmegy, utána még merevebb egy ideig, aztán ahogy megnyugszik, lelankad. De ha elment és te tovább folytatod akkor érzékeny lehet neki stb. Szóval a váladék már azt jelenti hogy elment, jól csináltad :)
Nos. A legjobb, ha tõle megkérdezed. Aztán meg nyilván neki is van szája, hogy elmondja, mi, meddig, hogyan, miért, hányszor... Szerintem elég egyértelmû, hogy ennek az alapvetõ kommunikációnak meg kell lennie egy egészséges párkapcsolatban. Hidd el, lehet róla beszélni, és mi, pasik, szeretünk is beszélni róla. Ugyanígy õ is megkérdezheti, hogy neked mi a jó, mit kéne még jobban, és neked is válaszolni kell. Kommunikáció nélkül semmi sem az igazi. Minden félresikerül. A pornóból ne vegyél ötleteket, az sokszor félrevezetõ lehet. Azon kívül meg minden pasinak más igényei vannak, valaki szereti, ha "verik" utána, valaki nem. Valakinek nagyon érzékeny lesz orgazmus után a makkja, valakinek kevésbé.
A kérdező hozzászólása: de gondolom õ így akarja

Hogyan elégítsem ki kézzel a barátomat?

szívesen meg is kérném rá, mutassa meg, hogyan szereti, de nem igazán tudom mit mondjak neki, vagy hogyan vezessem rá, h el?ször mutassa a kezével, mi a jó neki...

Legjobb válasz: Kezd el simogatni senki nadrágon keresztül, abból rájön, hogy mire készülsz. Aztán amikor már kisgatyában van, vagy anélkül, egyszerûen megmondod neki, hogy szeretnéd, hogy nagyon jó legyen neki, ezért elõször vezesse a kezed. A követlezõ alkalommal, vagy akár az elsõ alkalom közben is tudni fogod, hogy mit hogy csinálj.

Kezd el simogatni senki nadrágon keresztül, abból rájön, hogy mire készülsz. Aztán amikor már kisgatyában van, vagy anélkül, egyszerûen megmondod neki, hogy szeretnéd, hogy nagyon jó legyen neki, ezért elõször vezesse a kezed. A követlezõ alkalommal, vagy akár az elsõ alkalom közben is tudni fogod, hogy mit hogy csinálj.
Hát ha azt akarod, hogy igazán élvezze, akkor használ a szádat is! Hokizni egyedül is tud!
Van egy jó tippem:a farka fejét kend be krémmel, majd lassan érzékenyen kenyegest az ujjaiddal, aztán gyorsulj, majd az újjaid közével, s birod a tenyereddel is...Meg kend be a farkát s fentrõl lefelé lassan húzd a kezed sokszor egymás után...Az én pasim nagyon élvezi.Ha kipróbálod, akkor irj hogy élvezte e a pasid!ok?Elõre is kösz!:) Üdv!
Jobb, ha megkérdezed - de magad is elképzelheted, hogy benned hogyan mozogna. Ha azt utánzod, nagy gond nem lehet. Vagyis nem ráncigálni: nem tehén tõgye ez. Viszont be is lehet kicsit krémezni, hogy jobban csússzon.

Páromnak nincs kedve a szexhez megkérhetem arra, hogy legalább kézzel elégitsen ki?

38 éves nö vagyok

Legjobb válasz: Persze, kérd meg a kezét nyugodtan, mi engedélyezzük.

Persze, kérd meg a kezét nyugodtan, mi engedélyezzük.
Igen, megengedem, hogy megkérd.
Nem, megtiltom.
Feltéve de nem megengedve...
Ezt tényleg itt kell megkérdezni? Könyörgöm, a PÁROD. Ha nem tudsz vele MINDENT megbeszélni, minek vagy vele?
írj inkább nekem :) 26/f
vagy nekem :) 27f
szegény te! miért nem zavarod el a fra*ncba? mire neked olyan pasi aki nem csillapitja a testi vágyaidat?
ezt szerintem ne tõlünk kérdezd..

Hogyan elégítsem ki orálisan kézzel a barátomat ruhán keresztül?

Legjobb válasz: A kezed a szád ami mindenen áthatol?

A kezed a szád ami mindenen áthatol?
És az ilyenek szaporodnak? Édes istenem.....
Fuckyeag GYIK
ez fake
Nem tudom, de sztem kérdezd meg Deidarától!!! :P
WTF?:D.xDDDDDD ennyit rólad szép magyarország
Okos vagy, de nagyon.
én biztos utálnám ruhán keresztül. 24/F
nah ez gááz.. mármint a kérdés... én nem próbáltam még újjal szopni.. nah de mind1 te tudod
kérdés fail
nem tudom, de ha megtudod tedd már fel a netre, szerintem sokan kiváncsiak lennének rá....
hülye -.-
nyalogasd az ujjaid :D
Értelmét vesztette a mondat.
orálisan kézzel Ezt megnézném hogyan csinálod :O
orális - szájjal Miért kellene bármit is ruhán keresztül? nyúlj be a gatyába és kész
ruhán keresztül szopni??? hát ezt énse tudom hogy.
Igen, Deidara tudja. xD De ruhán keresztül kézzel szopni?? Értelem. -.-"

Hogy elégítsem ki a kezemmel jól? Fiúk írjatok, nektek mi a jó, de lányok ti is írjatok, mit szeret a párotok!

pl: ha közben kényeztetem a számmal is.. akkor a kezemet is belevihetem a játékba? és mit csináljak ..jó fel-le de ... kicsit b?vebben :DD :P

Legjobb válasz: Én fiú vagyok, és én azt élvezem amikor bekapja és szívja egy darabig, aztán fel le szájjal, de közben kézzel is simogat, kicsit a tetejét is nyelvvéggel nyalogatja, aztán hamm, megint tövig bekapja..hidd el, ezt minden férfi imádja!!:) Sok szerencsét..

Én fiú vagyok, és én azt élvezem amikor bekapja és szívja egy darabig, aztán fel le szájjal, de közben kézzel is simogat, kicsit a tetejét is nyelvvéggel nyalogatja, aztán hamm, megint tövig bekapja..hidd el, ezt minden férfi imádja!!:) Sok szerencsét..
Szia :) Figyu, az egyik dolog amit SZERINTEM a legtöbb pasi imád, az az, hogy ha bõ nyállal csinállod. (mármint a száddal), kézzel nem is olyan fontos rásegítened, a száddal úgy is jobb, mármint a barátodnak. (ebben szinte biztos vagyok :P ).Tanácsok: bõ nyál, a tetejét nyalogasd azt többnyire minden pasi imádja, kombináld a gyorsú illetve lassú húzogatást (kézzel), azon kívül a zacskót is simogathatod, de SZERINTEM foggal semmi képpen ne csináld (persze csak ha magamból indulok ki :) ), szerintem ennyi :) remélem azért valamennyit tudtam segíteni :)
Szia! Elõször csak lágyan simogasd a kezeddel, és közben csókolózzatok. Csak ezután menj lejjebb, és kezdd el kényeztetni a száddal. Ha ez még idegen tõled (ne legyen :D), akkor csak a kezeddel csináld egyre gyorsabb ütemben, és figyelj rá, hogy ne szorítsd meg nagyon, de azért érezze, amit csinálsz! Ha szájjal is, akkor teljesen rád van bízva. Egy kis nyalogatás elõbb a makknál, majd fentrõl le, lentrõl fel, csak aztán kapd be. Elég a makkot elõször, figyelj, h ne sértsd a fogaddal, az nagyon tud fájni. Engem az izgat a legjobban, ha a párom csinálja a szájával, és közben a kezével segít. ja, és nagyon izgató, ha látom, mit csinál, szóval intézd úgy, hogy oda tudjon látni a barátod! 17/F
A barátom a következõért van oda: szép lassan haladunk, sokáig csak szenvedélyesen csókolózunk, mikor érzem, hogy beindult, akkor szép lassan becsúsztatom a kezem a pólója alá, simogatom a hasa alját, néha rátéved a kezem a nadrágon át a péniszére is. Majd szép lassan benyúlok, elõször alsógatyán át csak, simogatom egy darabig. Majd levetkõztetem és nem vetem rá magam azonnal, hanem tovább folytatom az elõbbi "játékot". Mikor végül a kezembe veszem nagyon finoman kezdem, nem húzogatom még a fitymáját. Majd lassú, de határozott mozdulattal kezdem el, ügyelve rá, hogy közben a pénisze alját is simogassam és a heréit is cirógassam finoman. Közben fokozatosan gyorsulok, de néha lassítok, így akár 30 órás nagyon élvezetes kizárólag kézimunkát tudok nyújtani. Teljesen odavan érte. :) Sok sikert.
persze használhatod egyszerre a kezed és a szád, bár ha csak a száddal cinsálod az elvileg jobb.. am h h.. háát ne csak felül, menj le a tövéig, hol erõsebben szorítsd a kezeddel, hol ne.szájjal pedig, pl ha megszívod azt szokták élvezni, vagy ha nyalogatod a tetejét remélem segítettem:) am lány voltam
az én barátom azt is nagyon szereti, ha csak kézzel csinálom neki, és közben a mellbimbóját nyalogatom :) 21(L)
30 perces* :D
1. Mindig bõ nyállal dolgozz! 2. Húzogasd neki fel-le! 3. Ha gondolod vedd be a szádba, szívd meg neki! 4. Játszhatsz is vele, ahogy neked tetszik, de ügyelj rá, hogy mindig nedves legyen! 5. Ha sok ondót szeretnél minimum 30 percig húzzátok ki, és amitõl jó sok lesz belõle az amikor már majdnem elélvez, és akkor abbahagyod. Ezt 3x és 4x-re hagyod elélvezni! Az nagy lesz! Sok sikert!
Kérd meg õt, hogy mutassa meg neked, neki mi esik jól neki.
A legegyszerûbb, ha figyeled a partnered reakcióját miközben simogatod. Ne felejsd el, hogy érzékeny testrészt kényeztetsz ezért ne bánj úgy vele mint valami joystickkkal. Legyél határozott, de nem durva. A makk-résznél gyorsan, kis húzásokkal...ne szorísd nagyon. Változatosan, eltérõ ütemben mutasd meg mit tudsz:) Csinolhatod az egész kezeddel, de a hüvelyk és mutatóujjaddal is. Használhatod a tenyered is a kantárnál vagy afölött (ha nem tudod hol helyezkedik el a kantár nézd meg a wikipedián. Legjobb ha mondjuk használsz valami olajat ( olyat ami nem irritálja a bõrt).Ha bõvebben akarsz olvasni a témáról, akkor érdemes utánanézni a tantrikus-masszázsnak. Remélem valamennyit tudtam segíten. Bár egy pasi is megírhatná szerinte hogy jó. MN
Már többször le lett itt írva. Nem írta ki, mikor föltetted a kérdést?

Hogyan elégítsem ki kézzel a barátomat, hogy a lehető legjobb legyen neki?

Elméletben megvan a dolog, inkább gyakorlati tippeket várnék :D L/19

Legjobb válasz: Gyere aztán gyakorolhatod rajtam! :)

Gyere aztán gyakorolhatod rajtam! :)
Csinalj neki szilvasbuktat
Látom ide csak jó parasztok írtak .... ezt nem lehet tudni ( személytõl függ az ilyen ) az ilyen dolgokat legjobb megkérdezni a párodtól ( én szerintem :) )
miért parasztozod le a másikat? és miért várja mindenki, hogy a hülye kérdésre normális választ kapjon? szerinted minden férfi egyforma? akkor itt a tanács: kapd két marokra és rángasd

Mit tegyek hogyha a barátnőm nem akar velem lefeküdni, hanem csak annyit hogy a kezemmel és a számmal elégitsem ki, de igy nem megy el?

Legjobb válasz: LEhet csak fél a sextõl..szerintem értékeld azt, hogy "ennyit" is enged, és próbáld meg ígyis élvezni..mert ha itt tartotok akkor már a sex sincs messze

LEhet csak fél a sextõl..szerintem értékeld azt, hogy "ennyit" is enged, és próbáld meg ígyis élvezni..mert ha itt tartotok akkor már a sex sincs messze
nem lehet h még szûz és azért fél ennyire? inkább elõször csak pettingeljetek és majd ha készen áll akkor mgtörténhet az elsõ. Addig ne erõltesd mert csak mégjobban visszariad (tapasztalat). Várd ki a megfelelõ idõt. Az elsõ hozzászólóval meg ne foglalkozz. Bnõdet meg ne siettesd. Majd rákap az ízére és majd megkíván egysze ;-) Hidd el nemsokára itt az ideje, ha már itt tartotok :) De a megfelelõ VÉDEKEZÉS semmiképpen se maradjon el. Remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: Rendben köszönöm, meglessz, csak már vártam egy ideje, 9 hónapja vagyunk pár, de azért türelmes leszek :)
Mi a baj a nyalással? Élvezd inkább.

Hogyan elégitsem ki a barátomat a kezemmel?

Tudtok apró trükköket??

Legjobb válasz: 1. fel 2. le 3. ismételd az elsõ két lépést

1. fel 2. le 3. ismételd az elsõ két lépést
a kezeddel
menj a baumaxba, vegyél dörzspapirt és pálmatexet, aztán tenyeredbe regaszd bele jo sok ragasztoval a dörzspapirt, és kezd neki, könnybe fog lábadni a szeme.
Csináld szájjal, azt jobban szeretjük.
Mennyire apró? 7-8 centis?
fogj egy lábast és fõzz neki valami finomat!
# 4 expected ‘(’ before ‘i’
for i = 0; i < elélvezés; i++ { fel; le; }
Ezt is magyarázni kell?
fel, le, fel, le, fel, le, fel, le, fel, le, fel, le, fel, le. Ennél egyszerûbb kielégítési mód nem létezik.

Hogyan elégítsem ki magam ha a hüvelyemnél, nem izgulok fel, csak a csiklómnál de csak ha odateszem a kezem és összeszórítom a combjaimat?

HELP 14/L

Legjobb válasz: Hát ez nem egy fáklyás menet lesz így...szerintem keress egy srácot. Úgyis nagy divat már manapság 13-14 évesen kefélni :D

Hát ez nem egy fáklyás menet lesz így...szerintem keress egy srácot. Úgyis nagy divat már manapság 13-14 évesen kefélni :D
És ha így sikerül elélvezned, akkor miért nem jó ez a módszer? Nem mindegy...az önkielégítésnek az orgazmus a célja...hogy csikló vagy hüvelyi, zárt combok vagy nyitott...nem lényegtelen?
A kérdező hozzászólása: Hát nem midnig sikerül. Valaki le tudná írni részletesen h Õ hogy csinálja? Hátha beválik. ^^

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!