Találatok a következő kifejezésre: Hogyan elégítsem a párom (19 db)

Hogyan elégítsem ki a páromat (kézzel)? Meddig csináljam neki?

(újra feltettem mert az el?z? nem volt érthet?) Nem tudom meddig kell. Elég tapasztalatlan vagyok. csak idáig jutottunk. Például a pornóba az van, hogy amikor kilövell az 'anyag' utána még többször is jön egymás után. Itt ugye nem tudom mert ott a zsepi.Addig akartam neki, amíg teljesen lelankad, csak hogy egyszer odanyúlt és elvette már a kezét. Ezért most már csak úgy csinálom, hogy amikor odateszi a zsepit, már szinte rögtön veszem is el a kezem. De úgy vettem észre az meg talán kicsit kevés, mert tovább van ott a keze. Most akkor meddig csináljam?

Legjobb válasz: Akkor én ide is leírom a válaszomat: Minden férfi más ideig bírja úgymond. Az én párom nagyon sokáig (volt hogy egy órán át kényeztettem), de van amikor mégis hamar elmegy. Tehát idõben ezt nem tudod kiszámolni. Ha már nagyon nagyon kemény akkor gyorsítsd fel a tempót és hamarosan jönni fog a "folyadék".Olyankor még húzogasd a kezedet, nem baj ha olyan lesz, van víz, le tudod mosni. Aztán amikor már nem jön több, akkor abbahagyhatod. Legalábbis az én párom így szereti. Ha játszadozok vele, akkor felhúzom az agyát, tovább bírja aztán amikor elkezdem ütemesen és gyorsabban fel-le húzogatni (szájjal vagy kézzel), akkor tudom azt hogy hamarosan el fog menni. De szájjal miért nem próbálod? Kézzel izgatod sokáig, aztán szájjal. Csak vigyázz hogy ne érjen a fogad hozzá mert az fájdalmat okoz, nem is kicsit. Vagy ha nem vagy biztos benne hogy jó a párodnak, akkor kérdezz vissza. "Így jó szívem?" "Csináljam gyorsabban?" Ezekre még jobban rá is izgulhat akár. Ne streszelj! :D

Akkor én ide is leírom a válaszomat: Minden férfi más ideig bírja úgymond. Az én párom nagyon sokáig (volt hogy egy órán át kényeztettem), de van amikor mégis hamar elmegy. Tehát idõben ezt nem tudod kiszámolni. Ha már nagyon nagyon kemény akkor gyorsítsd fel a tempót és hamarosan jönni fog a "folyadék".Olyankor még húzogasd a kezedet, nem baj ha olyan lesz, van víz, le tudod mosni. Aztán amikor már nem jön több, akkor abbahagyhatod. Legalábbis az én párom így szereti. Ha játszadozok vele, akkor felhúzom az agyát, tovább bírja aztán amikor elkezdem ütemesen és gyorsabban fel-le húzogatni (szájjal vagy kézzel), akkor tudom azt hogy hamarosan el fog menni. De szájjal miért nem próbálod? Kézzel izgatod sokáig, aztán szájjal. Csak vigyázz hogy ne érjen a fogad hozzá mert az fájdalmat okoz, nem is kicsit. Vagy ha nem vagy biztos benne hogy jó a párodnak, akkor kérdezz vissza. "Így jó szívem?" "Csináljam gyorsabban?" Ezekre még jobban rá is izgulhat akár. Ne streszelj! :D
Jézusom, tényleg léteznek ennyire hülye emberek?????
Akkor ne zsepibe csináljátok. Fektesd hanyat a párod, max rámegy a hasára. És? letörölgetitek. Vagy az amit többen mondanak, hogy szóljon ha el fog menni.
A kérdező hozzászólása: Áhá értem. csak az a baj, hogy zsepibe csináljuk. Tehát nem látom mikor jön. Én már csak akkor látom ha kész van, hogy elkezdi törölgetni és kidobja a zsepit :O
"De ezek szerint megkaptam a választ, hogy ha elkezd elmenni, akkor már nem kell, igaz? :) " Nem. Akkor csináld tovább hogy el is tudjon menni. Amikor jön a fehér folyadék, akkor lassíts a tempón csak kicsit húzogass bele. Ennyi. Aztán hagyd nyugton, amikor már nem jön több. Utána fog lelankadni.
A kérdező hozzászólása: igazából sietnem kell csak össze vissza olvasok el egy-kettõt. De a másodiknak mondom hogy egyáltalán nem stresszelek, és nem is vagyok ilyen dologban szégyenlõs elõtte :) igazából már szájjal is csináltam, de azt inkább akkor szeretném majd amikor õ is elkezd engem kielégíteni(akár kézzel) mert még azt se csinálja, és én pedig nem akarok szólni neki :/ majd amikor észbe kap.
A kérdező hozzászólása: Jaj páran félreértették. Nem arra gondoltam hogy mikor megy el, hanem arra, hogy amikor már kezd elmenni, akkor csináljam-e és ha igen meddig. De ezek szerint megkaptam a választ, hogy ha elkezd elmenni, akkor már nem kell, igaz? :) nagyon köszi minden válaszolónak, mert mivel nem vagyok fiú, õ meg ezek szerint nem meri mondani, így nem nagyon tudom hogy mit csináljak.
Szerintem is az a legjobb ha õ szól h. mikor jön, amikor jön már nem kell semmit csinálnod és utána sem, mert közben felesleges utána meg lehet h. érzékeny neki.De pl. miért nem csináljátok azt h. ha otthon vagytok akkor a hasadra élvez, akkor te is láthatod h. hogyan mûködik a dolog.
Azt még kihagytam hogy: egybõl nem lankad az össze. Elmegy, utána még merevebb egy ideig, aztán ahogy megnyugszik, lelankad. De ha elment és te tovább folytatod akkor érzékeny lehet neki stb. Szóval a váladék már azt jelenti hogy elment, jól csináltad :)
Nos. A legjobb, ha tõle megkérdezed. Aztán meg nyilván neki is van szája, hogy elmondja, mi, meddig, hogyan, miért, hányszor... Szerintem elég egyértelmû, hogy ennek az alapvetõ kommunikációnak meg kell lennie egy egészséges párkapcsolatban. Hidd el, lehet róla beszélni, és mi, pasik, szeretünk is beszélni róla. Ugyanígy õ is megkérdezheti, hogy neked mi a jó, mit kéne még jobban, és neked is válaszolni kell. Kommunikáció nélkül semmi sem az igazi. Minden félresikerül. A pornóból ne vegyél ötleteket, az sokszor félrevezetõ lehet. Azon kívül meg minden pasinak más igényei vannak, valaki szereti, ha "verik" utána, valaki nem. Valakinek nagyon érzékeny lesz orgazmus után a makkja, valakinek kevésbé.
A kérdező hozzászólása: de gondolom õ így akarja

Hogyan vegyem rá a páromat, akivel már jó ideje együtt vagyunk, hogy amikor menstruál, akkor orálisan elégítsen ki, csinálja végig?

Tudom, hogy beszélni kell, szoktam neki mondani, utalni rá (az még így nem mondtam, hogy "sz*pjál le"), de elég egyértelmű utalásokat tettem.

Legjobb válasz: 6/6 ha nálad ez alap, akkor azzal semmi gond nincs, de ha a kérdezõ párjának is alap lenne, akkor csinálná, és nem kellene rá utalgatni. Vannak akik nem szívesen csinálják/csinálnák, és ezzel sincs semmi baj.

6/6 ha nálad ez alap, akkor azzal semmi gond nincs, de ha a kérdezõ párjának is alap lenne, akkor csinálná, és nem kellene rá utalgatni. Vannak akik nem szívesen csinálják/csinálnák, és ezzel sincs semmi baj.
Nem értem a felháborodást a válaszolók részérõl. Miért lenne ez önzõség? Nálam ez teljesen alap dolog, pedig nõ vagyok. Kérni sem kell. Kérdezõ: ne csak utalgass, hanem legyél konkrét. szerintem teljesen jogos az elvárásod, nincs ezen mit szégyellni.
Óó, ha egy nõ menstruál, akkor ne akard ilyenekkel zaklatni.Meg ha nem kölcsönös a kielégítés akkor bújj már el ezzel a sz_rsággal.
mondd meg, hogy szeretnél a szájába élvezni. hogy utána mit csinál vele, az már az õ dolga
Mond meg neki, hogyha nem akkor mész máshoz.
A kérdező hozzászólása: azt azért nem, hogy szájába, mert az tudom, hogy nem szereti, de legalább mégis...
Szerintem ha nem akarja, akkor ne akard rávenni sehogy!!!! Ha mégis megpróbálod akkor nagyon önzõ vagy!!! Én sem szoktam csinálni, soha, nem hiszem el, hogy nem birod ki azt a néhány napot, egy hónapban, ha mégse akkor verd ki, de ne utalgass, ha akarja csinálja magától is.

Hogyan elégítsem ki a párom?

Bizonyos okok miatt a behatolást szüneteltetünk kell.

Legjobb válasz: Azze-azzal! Szájjal azért mert IMÁDJÁK a psik, sok kölünféle teknika van benne. attol függ, hogy mire mész? arra, hogy minnél elöbb elmenjen a párod, vagy hogy élvezze? Szájjal, én azt javaslom. ha nem undorodsz, akkor ha te nem, akkor legalább õneki legyen jó:D

Azze-azzal! Szájjal azért mert IMÁDJÁK a psik, sok kölünféle teknika van benne. attol függ, hogy mire mész? arra, hogy minnél elöbb elmenjen a párod, vagy hogy élvezze? Szájjal, én azt javaslom. ha nem undorodsz, akkor ha te nem, akkor legalább õneki legyen jó:D
Nem említetted, h milyen a nemkiosztás..Ha nem féltek/undorodtok stb. az análszexet is sokan dícsérik(nekem momentán nem jött be, de ismerek olyat, aki nagyon szereti).Szájjal meg a legtöbben szeretik...van olyan akinek nem lehet szájjal, mert vagy csikis, vagy annyira érzékeny, h fáj neki.De ha sokat gyakoroltok, és megtárgyaljátok, h hogyan jó, akkor tutira tovább fogtok lépni:)
Kézzel vagy szájjal. Az análist nagyon nem ajánlom, elég nagy a fertõzés esélye. Egy kis sikosító a kézzel vagy térdelés, és minden rednben lesz.
anális az ha kézzel csinálod?bocs csak nem tudtam.szájjal jobb:D
ha csaj vagy akk FÕZZÉ, ha csáv, akk meg: TE BALFASZ NÉZZ A LÁBAD KÖZÉ!!!
igen.
Naná tök izgató de csinálhatjátok egyszerre is, és még tanultok is megnézheted hogy õ hogy csinálja magának és ellesheted:)
persze h az. én is lány vagyok és szeretném, ha merné ezt elõttem a barátom, de nem. így tényleg ellesheted, hogy csinálja magának, ötleteket kapsz:)
igen
nem
paranormális
Ha nem akarja, akkor vezesse a te kezed :-)
Persze! :) Én fiú vagyok, de biztos nagyon izgalmas egy lánynak, ha kiveri elötte a szerelme a kukit! XD
persze:)
Szerintem az, mi csináltuk már együtt is, de ez nálunk az elõjáték része.

A hölgyeknek szeretném feltenni a kérdést, hogy szerintük ha ÕK nem kívánják tartósan a szexet, de a párjuk/szerelmük igényli, elvárható, hogy más formában elégítsenek ki minket, vagy türjünk, szakítsunk, esetelg tartsunk szeretőt félig titokban?

Legjobb válasz: Ha éppen nincs túl sok kedvem a szexhez akkor sem utasítom el a párom. Evés közben jön meg az étvágy sokszor :) Különben is tudom, hogy nekem is nagyon rosszul esne ha elutasítana. Persze kölcsönösen elfogadjuk, ha a másiknak rossz napja van/beteg/fáradt, de akkor is a legjobb felvidító egy kis összebújás :)))

Ha éppen nincs túl sok kedvem a szexhez akkor sem utasítom el a párom. Evés közben jön meg az étvágy sokszor :) Különben is tudom, hogy nekem is nagyon rosszul esne ha elutasítana. Persze kölcsönösen elfogadjuk, ha a másiknak rossz napja van/beteg/fáradt, de akkor is a legjobb felvidító egy kis összebújás :) ))
Nálunk ha nekem nincs épp kedvem (ami viszonylag ritkán van) és a párom szeretne vmit akkor néha kézzel kielégítem, vagy csak simán hagyom h tapizzon és közben õ csinálja magának. Szerencsés helyzetben vagyok mert neki így is nagyon jó tud lenni:) 24/L
A kérdező hozzászólása: Elõször is köszönöm a korrekt hozzászólásokat. A szex együtt nagyon jó, nekem is neki is. Azért fura ez a változás nekem, mert épp ezzel kezdõdött a kapcsolatunk, vagy erre épült. Ezért nem értem, ha vmi jó akkor miért... Tartósan: 3 hét. Nekem ez egy örökkevalóság. Ma végre hajlandó volt beszélni a témáról. Mint kiderült nála már voltak régebben is ilyen he ullámzások. El is hagyta mindenki. Én adok még neki egy kis idõt, de nekem is elég fontos a szex.
az elsõ 3elvárható.De azért félrek.efélni..meg amugy is..annyi csak van benned h ha no szex akkor szevasz, talász te ennél jobbat is.Amúgy meg kikéne deríteni az okát. nem mindig a nõ a hibás. nem lehet talán Te nem úgy adod elõ magad mint régen? Szóval a legegyenesebb megbeszélni. ha nem megy úgyse akkor pápá.szex nélkül 1kapcs sem birja sokáig. 26L
Én pont az elõbb tettem fel kérdést ugyanezzel kapcsolatban..A helyzet nálun k fordított..Én vagyok a csaj, és a pasim, aki 32 nem igényli a szexet velem (sem)...
Elsõ vagyok. Szerintem ez így hosszú távon nem tartható, hiszen ha belegondolsz, az évek alatt még jobban csökken és csökken az egymás iránti vágy és akkor mi lesz? Beáldoznád egy kényelmes kapcsolatért a jó szexet? Vagy szembeszállnál a saját erkölcsi nézeteiddel és szeretõt tartanál? Szerintem mindenképp mondd el a lánynak, hogy te hogy érzel ezzel kapcsolatban. Persze mondd el neki, hogy mennyire szereted és hogy a szex mennyire fontos egy párkapcsolatban. Illetve hozd a tudtára, ha ilyen marad a hozzáállása, akkor nem maradhat hosszú távon mûködõképes a kapcsolat. Lehet, hogy csak nem teljesen passzoltok szexuálisan, de ha így "húzzátok" évekig, az senkinek sem lesz jó. Amúgy konkrétan mit jelent, hogy "tartósan" nem kívánja? Egy-két hét is kimarad?
Szerintem beszélj vele. Mondd meg neki, hogy ez így neked nem jó, és ha nem változtat, ott fogod hagyni.
A kérdező hozzászólása: Már azzal is elégedett lennák ha aktivan részt venne kicsit az önkielégítésemben, de még erre sem hajlandó. Akkor ti is úgy látjátok, hogy ez nem egy hosszútávon fenttartható állapot? A múltban már volt olyanom, hogy nekem már elég volt a szex az akkori bnõm pedig még késõbb kívánt. Én örömmel elégítettem ki, mert szerintem ez így helyes és forditva.
A kérdező hozzászólása: Természetesen a válasz annyi, hogy most ez van és nem változik semmi. Azóta kevesebbet beszélgetünk és bezárküzott. Lenne kivel megcsalnom, de 33 éves vagyok, 21 éves körömtól van állandó partnerem, még senkit nem csaltam meg és erre büszke is vagyok. Nálam az erkölcsösség nem az alkalom hiányát jelenti. Nagyon foglalkoztat mostmár a gondolat, hogy elhagyom, mert inkább egyedül, mint kapcsolatban magányosan. Kérdeztem azt is, hogy én vagyok-e a felesleges 3., de ezen csak felháborodott, nem értem a csajt, pedig seját bevallása szerint is én vagyok az eddigi legmegértõbb barátja, de eddig állítólag ilyen még nem volt. A szituáciü egyébként azért is vicces, mert én vállás után csak szexuális viszonyokba mentem bele, mert nagyon megsebeztek. Soha egy nõ sem hagyott még el csak pont az akivel elképzeltem a jövõmet, szóval nagy pofon volt egy olyannak akit addig elkényeztetett az élet. Aztán jütt a jelenlegi párom akivel szeretõk voltunk, de nekem voltak más kalandjaim is, mert kerestem a hozzám ellõ lányt. Ezt én nem is titkoltam soha elõtte, mert alaptermészetem, hogy õszinte vagyok. Ami idõvel zavarta, de és nem maradt más csak õ, és azüta együtt vagyunk. 16 hónapja. Létezik olyan, hogy mostmár megszerzett és nem csiklandozom a fantáziáját. Szexben nem tartom magam unalmsnak. Mindig próbálok vmi újat vmi extrát becsempészni a józan ész határain belül. A Nõknél 2-ra általában bejövök, azért mert azt kapják amit látnak. Sem jóképû sem gazdag nem vagyok, de manapság már vannak akik tudják értékelni az õszinte szeretetet. is. Csak most lehet rossz helyen vagyok?
És beszéltél vele róla, hogy Neked ez rosszul esik és hogy többre lenne szükséged? Mit mondott rá?
A kérdező hozzászólása: Akkor jó, mert az eddigi kapcsoltataimban én is így voltam, hogy tudtunk kompromiszumra jutni. (mert mindenkinek vannak rossz idõszakai). Kezdem azt hinni, hogy bennem van a hiba. Nem vagyok rámenõs rákérdezek van-e kedve. A gond az, hogy összebújunk és én nagyon kívánom, akkor nem tudok aludni és a következõ napom elég rosszul indul. Ha már nagyon nem bírom önkielégítek, de 33 évesen, kapcsolatban ezt cikinek tartom. Vagy a megoldás, hogy kerülök minden testi kontaktust. Hölgy ismerõseim szerint váltanom kellene, de szeretem. Ami nem tudom meddig tart ki, mert minden visszautasítás egy újabb tüske.
A kérdező hozzászólása: Úgy látom azért mindenki egyetért velem, hogy ez nem egy fenn tartható állapot. Ennek örülök, mert nem voltem magamban biztos, és nem akartam bunkó lenni. Köszönöm a megerõsítést segített.

Hogyan elégítsem ki a páromat?

Szeretném meglepni a párom, de őszintén, fogalmam sincs, hogyan kellene. 18 éves vagyok, de sosem került még ilyesmire sor. Esetleg egy videót küldenétek, vagy leírná valaki részletesen? L

Legjobb válasz: Szerintem nem vay felvilagositva...

Szerintem nem vay felvilagositva...
-.- Esetleg, semmi nem garancia arra, hogy a pasid élvezi azt, amit te a videóból begyakorolsz... Nem! Minden ember más, és õt kellene megismerned, nem a mi dolgainkat, meg videóinkat!
18 évesen fogalmad sincs hogyan csináld? És még azt mondják hogy a 12 évesek dugnak. Akkor azoknak mennyi fogalmuk van?
A kérdező hozzászólása: Neki volt elõttem 2 komolyabb barátnõje, szóval csak én vagyok az. Kezdeményezett õ, de most azt szeretném, ha õ következne. De nem tudom, hogyan kell... Ezért kértem itt segítséget.
Vegyél neki 2 üveg sört és süss neki egy isteni pizzát. Máris ki lesz elégítve, de még mennyire. :) Szerintem magától mászna rád egy ilyen után. Legalábbis én biztos. :D Szüzek vagytok mindketten vagy mi a helyzet? Hogyhogy nem kezdeményezi õ a dolgot?
Hát én is nekiálltam csak úgy... Aztán kommunikáltunk a barátommal.... Tudod, azt is lehet.
A kérdező hozzászólása: Úgy gondolom, ez nem felvilágosítás kérdése. Elõször mindenképp kézzel szeretném!
Szájjal vagy kézzel akarod? Vagy mire gondoltál?
A kérdező hozzászólása: #1 ! Valahogy csak neki kell állni!
Oké most ne hajigáljátok kõvel. Lehet, hogy csak eddig nem érdekelte annyira a téma, lehet késõn érõ típus (lányoknál is van olyan). Szerintem pontos instrukciókat akar hallani, de az nem okés, mert a párodnak nem feltétlen az lesz a jó amit mi mondnunk és fordítva is igaz lehet. Szerintem a dolognak jönnie kellene magától feltéve ha nem vagy teljesen feszült mint egy rugó. Csókolgatni a hapsi testét gondolom nem nagy kunszt, persze némi józan paraszti ésszel ne éppen a háta közepét vagy a talpát (habár kitudja lehet jó az is, nekem még nem csinálták :D). Na mindegy. Aztán a "kolbászát" is puszilgathatod, nyalogathatod mielõtt bekapnád a végét. Szopás közben pedig mondanám, hogy dolgozz a kezeddel is ne csak a száddal a "répán", de ez egyénfüggõ lehet, hogy mennyire tempósan vagy hogy csinálod így ebben pontosítani nem tudok. Ha pedig már durr bele szexre kerül a sor akkor szerintem õ fog majd irányítani. Arra annyi a tanácsom, hogy ne légy fadarab, dehát végülis ha épp a szüzességedet veszi el akkor még az is elfogadott, hogy úgy viselkedsz mint egy tönk az élmény miatt.

Hogy elégitsem ki a párom orálisan?

Volt már olyan,h orálisan próbálkoztam más férfiaknál, de nem sikerült elmenniük. Elmondásuk szerint jó volt de nem elegend?... Nagyon szeretem a mostani barátomat és szeretném ilyen módon is kielégiteni, de félek elkezdeni.. Mire figyeljek nagyon?

Hogyan elégítsem ki a páromat orálisan?

Szeretném meglepni a barátomat, de őszintén szólva semmilyen tapasztalatom nincsen. 18/L

Legjobb válasz: Kezdhetnéd azzal, hogy definícióból adódóan bekapod a kukiját.

Kezdhetnéd azzal, hogy definícióból adódóan bekapod a kukiját.
A kérdező hozzászólása: Vicces, igen. Bár éjfél körül már nekem kissé erõltetett. Nem flegma válaszokat vártam volna.
Százezer ilyen kérdés volt már és egymilliószor megválaszolták.
megfogod a szádba veszed a farkát bekapod kör körösen nyalni kezded a makkját majd a golyóit elkezded nyalni majd kissé megszivni ha ezen is túl vagy akkor jöhet a kemény szopás és hogy ne legyen unalmas nyelveddel körözhetsz közbe és kezed is bevetheted sok szerencsét :)
Jajj, hát ez nem agymûtét, erre automatikusan ráérez az ember. Váltogass ritmust, szívási erõsséget, játssz a hegyével, aztán meg hirtelen kapd be teljesen. Ne hagyd ki a heréket sem, vagy tedd a kezét a fejedre, hogy õ is irányíthasson kicsit, ha túl mélyre megy (már ha nem vagy hozzászokva) akkor jelzel neki, és kicsit kintebb húzza. De összességében érzed azt, h mi jó neki, és azokat ismételgeted. Amúgy meg mért nem nézel meg valami videót a neten amibõl ötleteket tudsz venni?
Ha gyakorolni akarsz elõtte, írj ;)

Hogy elégítsem ki a párom vaginálisan?

Van erre valami technika? Mikor tudom, hogy neki mikor jó és mikor közeledik a csúcshoz?

Legjobb válasz: Próbáljatok ki több pózt, elõlrõl, hátulról, oldalról, fentrõl, lentrõl, jobbról, balról, stb..., mond neki, hogy szóljon mikor a legjobb neki.

Próbáljatok ki több pózt, elõlrõl, hátulról, oldalról, fentrõl, lentrõl, jobbról, balról, stb..., mond neki, hogy szóljon mikor a legjobb neki.
Elnézést uram, nem tudja, hogy juthatnék el az Operába? - kérdezte egy fickó hegedûtokkal a kezében. Gyakorolni, sokat gyakorolni. - felelte Paganini
Dugd bele a pöcörõd. Egyébként nem lehet nem észrevenni, ha egy nõnek orgazmusa van. Nem vedd át az irányítást, hangolódjatok össze, õ tudja mi jó neki, hagyd hogy az legyen, gyakoroljatok sokat, és menni fog.
[email protected] "Van erre valami technika?" Ott lóg a technika a lábad között. "Mikor tudom, hogy neki mikor jó és mikor közeledik a csúcshoz?" Ha eddig még nem vetted észre mikor jó neki, az gáz. Amúgy egyre hangosabb és a mozgása vadabb. Nem tudok mit írni errõl. Látni, hallani és érezni egyszerre, nem fû alatt, suttyomban élveznek el. Hozzáteszem vannak olyan nõk akik nem tudnak elélvezni fizikai vagy pszichikai okokból. Ez azonban már más téma.

Mensi miatt most nem szexelhetünk. Hogy elégítsem ki a párom, hogy minnél jobb legyen neki?

Orálozni szoktam, de ezen kív?l? Vagy az orált hogyan?

Legjobb válasz: Szerintem vedd elo a barbidat,mert meg az valo neked!

Szerintem vedd elo a barbidat, mert meg az valo neked!
Ez most kérdés, vagy nem vagy elég találékony? Orál Anál Vagy használjatok gumit. Gépzsír nélkül is mehet felõlem.
orál, vagy verd ki neki. de hidd el, túl fogja élni, ha abban a 4-5 napban csak az orál jut neki.
Mi az a min? :) Mert ha "minnél" jobbnak kell lennie, akkor a min biztos lejent valamit :) Amúgy más párok is kibírják, hogy mensi alatt nincs szex. Nem kell mindig dugni, menjetek el ilyenkor moziba vagy máshová szórakozni!
*jelent
Én szoktam szexelni mensi alatt is, törülközõ és gumi, vagy kád :P
Térdeljen, és te meg elõtte négykézláb legyél, és úgy menjen az orál... Tudsz pucsítani, õ meg gyönyörködni :)
Neked elment az eszed... Halod menszi alatt a legjobb!!! A srác belédmehet, nem kell gumi. Sztem semmi undorító nincs benne. Énis ugyvoltam barátnõmmel, hogy nem, menstruáció alatt nem, mind a ketten ezt mondtuk.. Dehát nem bírtuk szal... na sok szerencsét!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!