Találatok a következő kifejezésre: Hogyan elégítsem a barátom Még (2 db)

Hogyan elégítsem ki a barátom? Még soha nem csináltam ilyet. Valahogy tartok a dologtól. Azt se tudom hogyan kezdjek hozzá.

Õ már elég sok mindent " tett értem"...és érzem h szeretné ha már én is csinálnék valamit...

Legjobb válasz: kézzel vagy szájjal, gondolom ennyit te is tudsz. Ha kézzel csinálod, akkor kérheted, hogy mutassa meg, hogy szereti: szoritás, sebesség. Vagy kérd meg, hogy maszturbáljon elõtted, akkor ellesheted a mozdulatait.

kézzel vagy szájjal, gondolom ennyit te is tudsz. Ha kézzel csinálod, akkor kérheted, hogy mutassa meg, hogy szereti: szoritás, sebesség. Vagy kérd meg, hogy maszturbáljon elõtted, akkor ellesheted a mozdulatait.
Valld be a srácnak, hogy nem csináltál még ilyet, de nagyon szeretnéd viszonozni azt amit õ tett érted. Kérd meg, hogy fogja a kezed, amikor megérinted és vezesse a mozdulataidat, amíg bele nem jössz. A saját érdekében szívesen segít, és értékeli az igyekezetedet. Ha szeretnél szájjal kedveskedni neki, akkor ugyanígy, puszilgasd a farka végét, és kérdezgesd néha, hogy mit szeretne. Biztosan megmondja!
Mennyi idõs vagy? Ennek ösztönösen kéne jönnie, mint a csóknak.
A kérdező hozzászólása: na akkor baj van az ösztöneimmel...amúgy 15
én elég fiatalon csináltam elõször a barátomnak, és én se tudtam hogyan álljak neki, nézz meg 1-2 pornofilet és ennyi, meg sztem ez magától jön;)
A kérdező hozzászólása: áá összeszedtem a bátorságom ésés nekem is tökjó volt=) tényleg jött magától h mit kell csinálnom...köszönöm szépen a válaszokat=)

Hogy kérd meg a barátnõdet nem sértõ módon, hogy orálisan elégítsen ki?

Lányok, hölgyek, csajok! Hogy nem sértõ, ha a partnered megkér, hogy orálisan elégítsd ki?

Legjobb válasz: Hmmm... hát ilyen problémám még nem volt párkapcsolatban, de mondjuk ha a férfi kezdeményezi az orált, azt azért szoktam viszonozni. Meg ha mondjuk valami olyasmit mondanál, hogy "imádom ahogy odalent a száddal játszasz rajtam" vagy valami hasonló. Persze az is kérdés, hogy a hölgy miért nem csinálja? Mert pl. mikor 1x még elején volt ezzel negatív tapasztalatom majd 1 évig nem is csináltam bármilyen szépen kértek rá. :/

Hmmm... hát ilyen problémám még nem volt párkapcsolatban, de mondjuk ha a férfi kezdeményezi az orált, azt azért szoktam viszonozni. Meg ha mondjuk valami olyasmit mondanál, hogy "imádom ahogy odalent a száddal játszasz rajtam" vagy valami hasonló. Persze az is kérdés, hogy a hölgy miért nem csinálja? Mert pl. mikor 1x még elején volt ezzel negatív tapasztalatom majd 1 évig nem is csináltam bármilyen szépen kértek rá. :/
Ha ennyit nem tudtok megbeszélni, sztem ott komoly gond van a kommunikációval, mindent magatokban tartotok, hogy ne legyen belõle kellemetlenség. Ha van párom, simán megkérem rá, sõt már az ismerkedési periódusban játékosan feltérképezem a terepet. Vannak olyan lányok, akik nem szeretik csinálni orálisan, lehet bármilyen kedves aranyos az illetõ, párkapcsolati szempontból nálam eleve esélytelen. Persze ez engem minõsít, de nem érdekel, tisztában vagyok az igényeimmel, mások idejét feleslegesen pazarolni meg nem akarom.
Kend be valamivel amit nagyon szeret , modjuk marhapörkölttel .
6-os vagyok , ha ez egy rendes kapcsolat , szeretitek egymást meg azért tisztelet is van , akkor az egy jó környezet ahhoz , hogy csinálja . Meg , ha már megtette , akkor nem lehet olyan nagy dolog neki , ha már képes volt a szájával érinteni . Nekem nem volt olyan helyzet , hogy ne tûnt volna megalázónak . Mindegy én egy külön eset vagyok , nem volt érzelmi háttér , legalábbis az irányomba nem és eleve úgy éreztem kis cafkaként kezelt , nem hogy még ezt is megtettem volna neki . Szóval aztán másnak sem voltam képes , mert már eleve megalázónak éreztem , ha szóba került . Vannak ilyen lányok/nõk , akárhogy is nézve megalázó tud lenni egy ilyen dolog . De én azt el tudom képzelni , hogy akit szeretek és viszont szeret , annak igen is mindenét szeretem és akarok neki ilyen élményeket nyújtani , mert szerintem ebben az a legjobb , hogy látja a nõ a férfin , hogy mennyire élvezi .
3: nekem nincs :)
A kérdező hozzászólása: #3 / #12 Nincs egy hasonló beállítottságú ikertestvéred???? :)
Kedves Kérdezõ! 3-as vagyok, köszönöm de szerintem nagyon sok nõ van aki imád szopni. Nekem ez alapvetõen hozzátartozik a szexhez, sõt ha a szexig el se jutunk nekem akkor is kell ezt csinalnom. Szükségem van rá mert boldoggá tesz mint ahogy az is ha láthatom/hallhatom ahogy a partnerem élvezi mindvégig amig bele nem élvez a számba. :)
En magamtol csinàlom...smàrolunk aztàn nyalom a testét, amig eljutok oda :) )) imàdom csinàlni, szerintem azok a nök akik nem csinàljàk prüdek :p
A kérdező hozzászólása: 6-osnak: Sérelme az van sajnos a barátnõmnek. Ill. nem is tudom, hogy sérelem-e ez vagy inkább túlzott elõítélet vagy prûdség. A lényeg, hogy õ ku**ásnak tartja s ezért nem csinálja. Mikor megkérdeztem, hogy miért tartja annak: azért, mert õk csinálják (csak). Hiába magyaráztam neki, hogy nagyon, de nem így van, meg persze azt is, hogy miért is jó, ha csinálja. Én imádom õt nyalogatni s valami fenomenális érzés, ha sikerül a csúcsra juttatni s érzem csordogáló nedveit. Egyenlõ a mentális orgazmussal. :) Viszont õ még véletlenül se érez így azzal kapcsolatban, hogy bekapja és kielégítsen, azért mert szeret s örömet szeretne okozni nekem. Egyszerûen viszolyog tõle ill. a sp**mától. Nem mintha valaha a száját érintette volna. Néha sikerül rávennem, de az egy hosszasabb könyörgést elõz meg, ezt viszont megalázónak találom. S nem is olyan jó, mert erõltetett az egész.
Ha ezt kérni kell, akkor ott eleve nem biztos, hogy ha mondod is neki, bármilyen kedvesen, hogy akkor is megteszi. Nekem ezt sem a régebbi kapcsolataimban, sem a mostaniban nem kellett soha mondani, vagy kérni tõlem, nálam ez beletartozik a szexbe és nálam az orális szex oda-vissza mûködõen alap. És hogy hogy lehetne kíméletesen? Te csinálod neki? Mert ha nem, akkor ne csodálkozz, hogy õ sem neked. Lehet õ is úgy gondolja, hogy ez egy oda-vissza mûködõ dolog. Ha te nem, akkor õ sem. Amennyiben te szoktad neki, akkor mikor te csináltad neki, akkor finoman elmondod neki, hogy neked is jól esne, ha most õ kényeztetne téged ugyanilyen módon.
"Sz0pj le szépségem!" :DDDDDD ez komoly
A kérdező hozzászólása: 3-asnak: Téged klónozni kéne!!! 4-esnek: Mint fentebb írtam, ez nem legjobb módszer. Persze nem lenne ellenemre, de vszínû, hogy van, aki megalázónak tartja, ha így kérik meg. Ha vki pedig olyan, mint a 3-aska fentebb, akkor annak egy mellszobrot állítanék.
Gondolom , ha *puszit* kérnél/mondanál , az lenne a legenyhébb kifejezés . De , mint Alfonzina is mondta , van mikor a nõ nem akarja , mert van valami sérelme mondjuk .
Olyan jo volt! Mégegyszer!!!!
Hogy egy klasszikust idézzek: "Sz0pj le szépségem!"
Engem nem szokott kérni mert imádok szopni, magamtól is nagyon szívesen csinálom neki....de egy keményebb szexnél nagyon felizgatna ha azt mondaná hogy "sz.pd le a farkam, baby" egy gyengédebbnél pedig "gyere, puszilgasd meg" és finoman lefelé tolna...hmm....fincsi :)
Probalj ra finoman utalni, hogy pl te is csinalod neki es szeretned mondjuk te is kiprobalni.Vagy hasonlo. :D
Akkor én elgondolkoznék egy alapvetõ dolgon. Számít neked ez? Szükséged van arra, hogy ez feltétlenül a szex részét képezze? Mert ha igen, akkor ez is egy olyan dolog, ami nem fog változni, és ha nem fog változni, te pedig vágysz rá, akkor én a helyedben olyan lányt keresnék, aki minden téren ki tudja és akarja elégíteni az igényeidet. És most tudom, ez a csúnya dolog, hogy ilyen miatt szakítani, de most miért kelljen áltatni valakit vagy az embernek saját magát? Ha vágyik valamire és nem kapja meg, akkor inkább lépjen tovább, mint hogy ebbõl vita, veszekedés, kielégületlenség vagy netán megcsalás legyen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!