Találatok a következő kifejezésre: Hogyan elégítsek egy (23 db)

Hogyan elégítsek ki egy 22 éves tapasztalt fiút, ha nem akarom hogy elvegye a szüzességem?

(15éves lány vagyok)

Legjobb válasz: Nagyon fontos, hogy csak akkor csináljatok bármit is, ha készen állsz rá... A szex nem csak a behatolásból, és a különbözõ pózokból áll. Bármennyire is tapasztalt az a fiú (bár 22 évesen ... szerintem még fog újat látni és tapasztalni életében..talán épp tõled illetve veled) biztos hogy élvezne egy kis simogatást és pettinget. Attól nem veszted el aszüzességed ha hagyod, hogy õ is nézegessen és simogasson téged. Ez kortól függetlenül minden pasit beindít, még a legtapasztaltabbakat is:-) Ha ezen már túlvagytok, akkor pedig a változatosság kedvéért jöhet az orális szex, ami ellen garantálom hogy nem fog tiltakozni:-DDDD

Nagyon fontos, hogy csak akkor csináljatok bármit is, ha készen állsz rá... A szex nem csak a behatolásból, és a különbözõ pózokból áll. Bármennyire is tapasztalt az a fiú (bár 22 évesen ... szerintem még fog újat látni és tapasztalni életében..talán épp tõled illetve veled) biztos hogy élvezne egy kis simogatást és pettinget. Attól nem veszted el aszüzességed ha hagyod, hogy õ is nézegessen és simogasson téged. Ez kortól függetlenül minden pasit beindít, még a legtapasztaltabbakat is:-) Ha ezen már túlvagytok, akkor pedig a változatosság kedvéért jöhet az orális szex, ami ellen garantálom hogy nem fog tiltakozni:-DDDD
Veszélyes a kérdésed. Elõször is, egy 15 éves lány még nincs felkészülve egy 22 éves pasira. A 22 éves pasi tuti többet akar-mint a példa mutatja, mint amit a 15 éves lány meg tud neki adni. Kielégíteni ki tudod akár kézzel, szájjal, akár hagyhatod, hogy a hüvelyedben "ujjazzon", -bár ettõl a szûzhártyád elszakadhat, de a tényleges szüzességed csak az aktus során veszted el- de ez a pasiknak nem szokott elég lenni, és nem tudnak megájjt parancsolni maguknak. Sajna elesztik a fejüket, és már nem tudnak megállni. Erre pedig nagyon vigyázz, csak akkor mássz bele bármibe, ha te is kész vagy a dologra.
Az a 22 éves fiú nem áll az erkölcsi ranglétra magaslatán. Szerencséje, hogy nem én vagyok az anyja, mert szétrúgnám a sajhaját. Természetesen megteheted, hogy belemész egy ilyen kapcsolatba. Azt is megteheted, hogy elkezdesz ismerkedni a szexel. De az elöttem szólónak nagy igazsága van abban, hogy a férfiak ha beindulnak nagyon el tudják veszíteni a fejüket. Úgyhogy, legyen a tarsolyodban egy esemény utáni tabletta. Ne az legyen, hogy utána riadtan kérdezed itt, hogy "jajjmicsináljakmost?". Technikában meg én sem tudok többet vagy jobbat mondani mint az elõttem szólók.
15 evesen meg nem kene h erdekeljen, masreszt ha valaki ilyen kerdest tesz fel az azt jelenti hogy fogallma sincs a dolgokrol mert erre mikor erett leszel a sexre magad is tudni fogod a valaszt.a 22 eves fiu meg jo lenne ha fiatalkoruakkal letesitene kapcsit, mi ez pedofil?ti meg adjatok tanacsot hatha a ti kislanykatok irta ki a kerdest
Nem kell bántani õket, lehet tényleg szeretik egymást!!! amúgy én 16 évesen vesztettem el a szüzességem és semmi rosszat nem látok abban h õ "szeretni" akarja a párját! amúgy csajszi én is a pettinget tudom javasolni.
Ne haragugj de tök megalázo ha még nem történt semmi és te meg kiakarod elégiteni?!Felejtsd el az orális sexet.Inkább neki kéne hogy eszébe jusson hogy neked hogy szerezzen örömet!
Akáe hány éves legyen a pasi, egy kis simogatástól, nyak- illetve mellkas csókolgatástól, vagy akár egy jó francia csóktól is beindulhat. A pasikat nem nehéz felhúzni. De TI mindenképpen csak a pettingnél maradjatok, fõleg ha te ilyen határozottan írtad, hogy még szûz akarsz maradni. Az is igaz, h neki kéne elõször "szeretgetnie" téged, mert õ a tapasztalt, de persze te is adhatsz neki. Szóval kell egy ágy: feküdjél rá féloldalt, vagy teljesen, kezdjetek el csókolózni, amikor látod, hogy már nagyon benne van, akkor kezd el csókolgatni a nyakát, a füle hátamögültõl az ádámcsutkáig, egészena másik feléig, miután jópárszor, átcsókolgattad a nyakát, mehetsz lennebb is. Fõ az h NAGYON LASSAN történjen minden, nem kell elsietni a dolgokat. Szóval jöhet a mellkas, játszadozz el a mellbimbójával, nagyon be tudnak gerjedni, ha jól nyalogatod, "szopogatod" azt meg. Mehetsz lennebb is, a hashoz, majd a pénisze körül. Ha készen állsz rá, akkor jöhet egy kis orális kielégítés (amit most így elsõre nem ajánlok, mert nekem is, így idõsebb fejjel, nehéz volt felkészülnöm rá, 9 hónap után), szóval teheted azt, hogy elkezded a kezeddel is simogatni az erogén zónákat, kezd a herezacskóknál majd fennebb a péniszen. Közben csókolgasd a testét. Amikor már jó mélyeket szuszog, és érzed, hogy lenn benedvesedett, akkor O-t formálva a kezeddel kezd el, le fel huzigálni.(ha nem nedvesedik be, akkor nyald meg a tenyered, vagy õ a tied) SEMMI KÉPP NE ENGEDD, hogy õ kezdjen el közbenizgatni, mert akkor elveszted a fonalat. És arra is próbálj vigyázni h elégítsd ki, mert ha nem akkor könnyen rádpattanhat és akkor ott a veszély, mert nem tud megállni és oda a szûzességed. Szóval eleinte lassan huzigáld, azátn majd érzed, hogy õ milyen tempót diktál, a végén gyyors lesz, ne ijedj meg :) Sok sikert, és ha elsõre nem sikerül, ne aggódj, mindent gyakorolni kell.
terhes lettél?
Szopjad

Hogyan elégitsünk ki egy férfit jól?

Legjobb válasz: Szívjál mint egy porszívó!

Szívjál mint egy porszívó!
Meg hát! De nagyon!
Fõzzél neki csirkepörit.
Ha lány vagy, gyakorólhatsz rajtam!
ne kapkodd el, szépen fokozatosan haladj lefelé, keresd, és érintsd meg, körülötte játzsadozz a kezeddel, közben csókolgasd a mellkasát, és egyre lejjebb. Majd fogd meg, érezd, amint megindul benne a vérkeringés, ha még nem indult volna meg, érezd, ahogy a markodban egyre nõ és vastagodik, keményedik, ne hagy ki a heréket sem, foglalkozz velük is, majd markold meg rendesen, finoman mozgasd a kezed le-fel, érezd, ahogy a fityma legördül a makkról, húzd le finoman teljesen, majd vissza, és közben leérsz a csókos száddal is, most a nyelveddel kissé nedvesítsd meg a makkot, majd folytasd a fityma huzogatását, majd add át a makkot és a hímvesszõt a szádnak, szádszélével, nyelveddel kényeztesd kedved szerint, vedd be a szádba, egyre mélyebben, nem baj, ha a torkodhoz ér, ez varázslatos élmény nekünk, de csak addig vedd be, amig nem irritálja a torkodat. Ha már nagyon a csúxaon van, akkor eldöntheted hogyan tovább, felfelé spriccelteted, vagy a szádba, vagy a hasadra, vagy a melleidre, vagy a melleid közé fogva az utolsó mozgásokat, hogy a szádba vagy az arcodra spricceljen, vagy tegye be a puncukádba, amit természetsen õ elõkészített rendese, pláne, ha 69-ben csináltátok.Jó élvezést
Sz.pj le szépségem, aztán ülj rá, add a melleid felváltva a számba, miközben lovagolsz az ölemben. :)

Hogyan elegitsek ki szajjal ugy egy fiut hogy ne benazzam el? Nagyon tapasztalatlan vagyok es felek ezert kernek tanacsot.

Eletembe csak 1 olyan baratom volt akinek megtettem, de benanak ereztem magam.. es nala se surun fordult elo. Masoknal nem is mertem tobbetpedig tudom hogy minden fiu ezert orul meg a legjobban. Most van egy baratom akit nagyon szeretek es barmit megtennek hogy neki jo legyen, de felek. Mit tudnatok tanacsolni? 19/L

Legjobb válasz: gyakorolhatunk ha akarod

gyakorolhatunk ha akarod
Szerintem gyakorolj a hármas válaszolóval... ;)
Mindegy, csak csináld szivi :)
Én ékezetes írásmódot javasolok.
gyakorolj 1kg banánon ;-)
Calypo fagyit ismered? :-)
Kezdd el nyugodtan! Tényleg. Valószínûleg menni fog simán, de ha nagyon nem, majd a fiú segít. Meg utána megkérdezheted, milyen volt. ;)

Hogyan elégítsek ki maradéktalanul egy 35 éves nőt szexuálisan?

Legjobb válasz: Nincs általános recept. Jöjj rá Magad. Az is lehet , hogy több alkalomra is szükséged lesz , hogy erre ráérezz, illetve , hogy egymásra hangolódjatok.

Nincs általános recept. Jöjj rá Magad. Az is lehet , hogy több alkalomra is szükséged lesz , hogy erre ráérezz, illetve , hogy egymásra hangolódjatok.
A kérdésedre a válasz: ugyanúgy mint egy 20on évest. De hogy ismerkedtetek meg?
A kérdező hozzászólása: Egy fórumon találtunk egymásra.
Légy laza! Ne görcsölj! Azt nem szeretik... És használd a nyelved is! És ha a kukid is nagy akkor tuti jó lesz neki is!
Az ilyet már nem kell félteni, jól meg kell pakolni, lássa, h mennyire oda vagy érte!!! Én Woodman stílusban nyomom, tuti nyerõ!!! Jah és az idõseknél már tényleg nem árt a nagyobb kolbász, de ha kisebb az se baj, csak jól pumpáld meg!!!
Ezzel a fantáziával inkább sehogy...

Fiúk, ismertek valami hasznos, tuti tippet, hogy orálisan hogy elégitsek ki egy csajt, ugy, hogy még a "mazsolák is felnyögejenek"? :D

Legjobb válasz: Lány vagyok, de leírom, hogy az én mazsoláim mitõl nyögnek fel. :D Szóval... szerintem kicsit éheztesd ki, puszilgasd a combját, hasát. Utána kezdd el kényeztetni a csiklóját, amikor kellõen felizgult, használd az ujjaidat is. Nekem ez nagyon bejön. :)

Lány vagyok, de leírom, hogy az én mazsoláim mitõl nyögnek fel. :D Szóval... szerintem kicsit éheztesd ki, puszilgasd a combját, hasát. Utána kezdd el kényeztetni a csiklóját, amikor kellõen felizgult, használd az ujjaidat is. Nekem ez nagyon bejön. :)
Nah ezek jól jönnének, átadnám ezeket a tanácsokat a barátomnak is ... :D :/
g-pont technikával
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, majd kiprobáljuk:) ..

Hogyan tudassam egy csajjal "kulturáltan", hogy orálisan elégítsen ki?

"gyere mert cumizni fogsz!" és a hasonlókat inkább ne most:D:D köszi

Legjobb válasz: Az én barátom nem mondta így ki nyíltan. Burkoltan közölte velem, hogy ha õ is kényeztet szájjal akkor nekem is kéne mert ez a kapcsolat csak oda-vissza, adok-kapok alapon mûködhet jól. :) Remélem tudtam segíteni. Persze ha te sem elégíted ki szájjal õt, akkor ne várd el tõle sem! :)

Az én barátom nem mondta így ki nyíltan. Burkoltan közölte velem, hogy ha õ is kényeztet szájjal akkor nekem is kéne mert ez a kapcsolat csak oda-vissza, adok-kapok alapon mûködhet jól. :) Remélem tudtam segíteni. Persze ha te sem elégíted ki szájjal õt, akkor ne várd el tõle sem! :)
Nekem barátnõm nagyon irtózott a dologtól, de miután egy 4-5 alkalommal én is kényeztettem a nyelvemmel rá állt magától a dologra ^^
Ha tényleg jó a kapcsolat akkor megbeszélheted vele... de ha mondjuk elõször (egy intimebb beszélgetés alkalmával)megkérdeznéd hogy mi a véleménye az orális szexrõl....Ha azt mondja undorító akkor hagyd... ha azt mondja érdekes, vagy tetszik akkor legközelebb kérd meg hogy próbáljátok ki! csak az a lényeg hogy fõleg az elsõnél vigyázz hogy pl.:ne fogd le a fejét és ne nyomd le a torkán meg hasonlók mert akkor tutira megutálja!
Hát utalhatsz is rá... Beszélgettek az orális szexrõl, elmondod sajnos neked még egy lány sem csinálta, és ez a nagy álmod... Vagy valami hasonló... Ha te csinálod a lánynak, akkor amúgy neki is eszébe kéne jutnia... Ha csak nem irtózik az egésztõl. Mert akkor feleslegesen utalgatsz.
Kérd meg a DJt a diszkóban, hogy nyomja be ezt a számot aztán mondjad, hogy "ezt neked kértem édes!" ;-) http://www.youtube.com/watch?v=KOphGZZrE44 Mit lehet egy ilyen kérdésre komolyan válaszolni? Mondjad meg neki de ne úgy, hogy "gyere mert cumizni fogsz" hanem kulturáltan, gondolom megy úgy is... Esetleg elõjáték közben, akkor izgatottabb talán könnyebben bele megy.
Én elsõnek sexuális vizekre vitorláznék témaügyileg. Kérdezgetném, hogy mirõl szokott fantáziálni, mi az amit megtenne mi az amit nem? Beszélgess vele és próbáld kideríteni, hogy mi a véleménye az orális sexrõl és így szépen rá lehet vezetni, hogy volna e kedve kipróbálni.
Kulturáltan megkérni vkit hogy szopjon le... hmmm, érdekes. Talán ez: "Kedvesem, szeretném ha szerelmünk testi kapcsolat formájában ezúttal olyan módon fejezõdne ki, hogy a szerelmi vágy tüzétõl duzzadó férfiasságomat szádba helyezve egy hatalmas orgazmikus élménnyel megajándékozva elégítsd ki irántad érzett mindennél nagyobb szexuális izgalmamat."
Ha nem tud angolul, akkor ez a zene is jó lesz: http://www.youtube.com/watch?v=n0auOyEtc34 (1. válaszolóra reagálva :) )
sz.pj le szépségem! :) bocs, nem hagyhattam ki :) esetleg megkérdezheted tõle, h szereti-e az apatejet? :p
Térdelj le és szeress
hüle!!! sehogy!! ha akar ugyis leszippant!!!
gyertyafényes vacsora otthon nálatok szemébe nézel majd közlöd h szopjál
Az orális szexre ez a mondat nagyon igaz: "Ingyen ebéd nem létezik" Elõször Te elégítsd ki orálisan, utána pedig mondd meg neki, hogy jó lenne ha viszonozná ezt a kedvességet
Énekeld neki szerintem, hogy A WC ajtaja mindig nyitva van... Oda járok én minden nap és kielégitem magam. Addig csináltam, amig zokoktam csak magamat láttam. Nincs már nö, aki orális táncot járhatna.Az Isten igy vert meg.
"Ne haragudj orálisan kényeztetnéd a péniszemet" ?XD "Cigi helyett szívnál engem" ha épp bagós :D
Volt itt tipp bõven. Egyszerûen beszéld meg vele, hogy Te szereted az orált és, hogy nem a próbálná ki. Ne tudasd, hanem kérd.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat...van pár hasznos ötlet amit kipróbálok majd!:P
Szerintem elõször nyald ki te, utána már jön magától.
vezesd rá
Ha még nem csinálta neked, akkor mindenképpen óvatosan vezesd rá. Csókolgasd, simogasd, izgasd fel. Esetleg elõtte elégítsd ki te szájjal, csókold végig. Kérd meg, hogy csókolja végig a tested õ is. Amikor odaér ahhoz a bizonyos ponthoz, mondd neki, hogy neked ott milyen jól esik. Ebbõl tudni fogja, hogy mit szeretnél.=)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:D
letolod a gatyát megfogod a fejét és rányomod.
kérdezd meg, hogy mit szólna a 69hez.
Esetleg enyhe célzás lehet a következõ "kérdés" felé: "Drágám, a nõk miért csak 68-ig tudnak hangosan számolni? ??? Mert 69-nél már tele van a szájuk" :)
Nálunk úgy kezdte, hogy a farkára tette a kezem jelzésképp, de én nem voltam még kész rá, de szerintem ez 1 jó ötlet, csak fejjel u.ez eljátszva már nem jó. Vagy nyald ki õt párszor és akkor úgyis rá fog jönni hogy ezt viszonozni kéne, én akkor mondjuk megmondtam hogy sosem próbáltam még, de õ aranyos volt és megkérdezte h mi lenne ha kipróbálnád? Ezek tippek...
Velem is hasonló történt, mint az utolsóval. Tõlem erõs célzásként a párom csak annyit kérdezett, hogy "Kicsim, nem szeretnél esetleg segíteni nekem valamiben?" Ez egy elég szolid kérdés, és szvsz egyáltalán nem kulturálatlan.
ha magától nem csinálja, vess magadra :D
ez alap én magamtól csinálom...17/L
kapd be!najó nem igy de ez a lényege!

Hogyan elégítsek ki egy pasit?

Nagyon tapasztalatlan vagyok és nem akarok bénázni meg hasonlók. :( Valaki tudna tuti tippeket adni? Orális szex, petting, szex?

Legjobb válasz: finom kajákkal

finom kajákkal
Orális szex, petting, szex
Mert amúgy még sose néztél pornót vagy mi? Valahonnan fix hogy már tájékozódtál valamilyen szinten a szexrõl, hogy megy ez fõleg mivel tudod hogy létezik az orál szex meg stb... Na vajon mit kéne csinálnod? Csak gondolsz valamit, vagy van valami elképzelésed, NA csináld úgy. Meg védekezettek. Meg petting is jó, puszilgatjátok egymást, aztán simogatjátok stb stb. Hát na, ezeknek maguktól kell jönniük, úgyis te vagy nem más fog helyetted szexelni.
A kérdező hozzászólása: Jó, oké, ez most tényleg szerencsétlen egy kérdés, csak nagyon parázom mert 20 éves vagyok és teljesen tapasztalatlan. Valami értelmes ötlete nincs valakinek hogy honnan lehetne legalább vmi alapot összeszedni? A pornó jó erre?
Bökdösd meg a kukiját :)
Legyen ösztönös, nehogy már jegyzetfüzettel menj szexelni!
lassan, finoman, gyengéden, szexin..szerintem ez a lényeg.:D
A kérdező hozzászólása: Oké, de ezt hogyan csináljátok, vannak tippek hogy mit csináljak és mit ne?
Erre majd magadtól rájössz közben, nincs recept!
A kérdező hozzászólása: Ne haragudjatok, tényleg egy idióta kérdés volt, csak pánikba estem. Igazából olyasmi érdekelne hogy melyik része a legérzékenyebb a pénisznek, meg hogy a nyakon és háton kívül van e más erogén zóna ami tuti hogy jó lesz neki?

Hogy elégítsek ki egy nőt? Többi lent.

15 éves fiú vagyok még sz?z.Megismertem egy lányt aki már nem az és eldöntöttük h megpróbáljuk együtt a szexet egy iskolabuli után.sms-ben írogattuk h kipróbáljuk az oralt meg stb. mert ? már csinálta.HOGY ELÉGÍTSEM KI?(kinyalni)

Legjobb válasz: van kutyád? amikor lefetyeli a vizet.... meg amikor nyalogatja a bundáját. kb. passz még én se dugtam.20f

van kutyád? amikor lefetyeli a vizet.... meg amikor nyalogatja a bundáját. kb. passz még én se dugtam.20f
ha ehhez segítség kell akkor küld ide a lányt és segítek...:D
A barátom istenien csinálja és életében elõször nekem csinálta. Megkérdeztem tõle, hol "tanulta", hogy ennyire jól megy neki- azt mondta, pornófilmekbõl... :)
1. válaszoló király vagy :) Vak vezet világtalant. Szerintem 1 alkalomkor kisebb bajod is nagyobb lesz annál hogy kielégíted-e vagy sem. Próbálj arra koncentrálni hogy ne durranj el az elsõ percben, ha ez sikerül akkor már eredményt értél el. Majd a 2 tól kezdve már figyelhetsz a csajra is.
A nõk maszturbálnak a férfiak pedig OnAnizálnak.
A nõk sehogy. A nõk anonizálni szoktak...a fiúknál van maszturbálás :)
Csak kamuzik a kisgyerek.Lehet neki vagy 8 cm-s:-DDD
nem a meret a lenyeg hanem hogyan hasznalod
A kérdező hozzászólása: 12:54 sajnálom hogy neked akkora de nekem valóban ekkora :D
'Nem a méret a lényeg, hanem a technika.' Szokták mondani.. Amúgy meg a nõi hüvely hossza nem 12 cm körül van?:D vagy csak én nem figyeltem biológia órán?:| Ha tényleg akkora a hossza akkor vedd össze a 16.5 cm-t és a 12 cm-t..:) it's Unknown.
Ühüm.
Persze, hogy elég. Emiatt nehogy állandóan szorongjál! Nekem semmi bajom a pornófilmekkel, csak az, hogy ezen filmek megtekintése után egy normális, egészséges, hétköznapi srác kétségbeesik a saját méreteitõl. Ne félj, a nagy átlagnak nem akkora, mint a filmek szereplõinek. Azokat úgy válogatják össze!
Persze, hogy elég! Nehogy már emiatt szorongjál meg feszült legyél! Fontosabb az, hogy majd nagyon szeressed azt a kislányt, akivel összejöttök. Figyelj rá, légy hozzá gyengéd! A centikkel meg ne foglalkozz!
Elég! Emiatt nem kell aggódnod!
valaki írta hog ylegtöbb örül ha 15 centi... mivan?? 15-18 az átlag bocsika (bár lehet hogy csak 12 évesekkel csinálta azért mondja)
A kérdező hozzászólása: O_o w00t ki gondolta volna sok commenten elképedtem és köszönöm a válaszokat :'D megnyugodtam és komolyan gondoltam a kérdést (az utolsónak) könyörgöm 14 vok tudok egy-két dolgot de nem vagyok tisztába hogy mekkora is elég ehez mert nem nagyon szeretek beszélni ilyenekrõl a szüleimmel gondolom tudjátok miért X'D
Nem hiszem el hogy ezt most komolyan kérdezted!!
Bõven elég :D Van akinek felnõtt korában nincs ekkora, légy büszke, hogy ekkora mérettel vagy megáldva...Van akinek 8-12-es a mérete, akkor gondolj bele :D
elég, de nem a méret a lényeg. egyébként ha még 14 vagy, nõhet is kb 20 éves korodig:)
Te azt hogy méred?? Nem a segglyukadtól kell!! Amúgy 1 ujj is elég hogy kielégítsen egy nõt, vagy szerinted õk hogy masztiznak?
Nem a méret a lényeg, hanem az, hogy pajkos legyen!
ma 18:31 Utána is nõhet használattól függõen, de ha orvossal elvágatod a tövében levõ tartórostokat akkor akár 4-5 centivel is kijjebb tudják húzni a medencédbõl! Hátránya annyi, hogy nehezebb lesz vele célozni mert tõböl hajlani fog mindenfelé..
nem, a nõknek minimum 30centi kell, különben kiröhögnek -.-'
Nekem 19 évesen van ilyen méretem és egy nõ sem panaszkodott. Szerinted?
Az nem kicsi fõleg egy 14 évesnek! Sztem a legtöbb felnõtt férfinak se nagyon van ekkora, legalábbis ezt tapasztaltam XD
Nincs vele semmi gond. De igazából az élvezethez nem a hossza inkább a vastagsága számít.
Azért 15-18 az átlag, mert minden megkérdezett hozzáadta az ÁFA-t:) Nem hinném, hogy lemérték.

Hogy elégítsek ki orálisan egy lányt?

Valami jó technika esetleg az orgazmus felé? Els?sorban lányok válaszait várom, de tapasztalt fiúk is írhatnak.

Legjobb válasz: Értem. Ezesetben a lenti linken lévõ dokumentumot tanulmányozd át sokszor és próbáld is megérteni: http://www.szexteszt.eoldal.hu/cikkek/erdekessegek/tanulj-me..

Értem. Ezesetben a lenti linken lévõ dokumentumot tanulmányozd át sokszor és próbáld is megérteni: http://www.szexteszt.eoldal.hu/cikkek/erdekessegek/tanulj-me..
Én a nyelvemmel szoktam.
A kérdező hozzászólása: Nyílván énis nyelvre gondoltam, az orális szó ez normáliséknál evidens...
nincs benne semmi nehez... a csajok olyanok mind vmi kincskeresogep.. minel jobban csinalod annal jobb hangokat adnak ki:P csak nyalogasd mint a fagyit es majd rajossz hogy mit hogy kell es merre:P
Megkeresed a csiklót és leszopod.
14:22 Komoly az a link, mindent leír!!
Az oldal tenyleg jo... es valoban a jo oralis sexszel egy not meg lehet hoditani, viszont nekem csak ugy mukodott ha en is oralisan izgattam a baratom, valahogy a reciprocitas nekem fontos. de fiuk, fokuszaljatok arra, hogy ebben az aktusban a csiklo a legfontosabb, amit tulajdonkeppen a dugas alatt nem lehet igazan jol kenyeztetni. Pedig a lanyok tobbsege a csiklo ingerlesen keresztul jut el a csucsra a legtutibb modon *szerintem. A legcsodalatosabb amikor a huvelyben benne van a pasi kezzel *ujjal es kozben a szaja a csiklot szopja, nyalja, cibalja, korkorosen, mindig maskent, nekem a korkoros nyalas jott be legjobban..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!