Találatok a következő kifejezésre: Hogyan egészíthetem a (3 db)

Hogyan egészíthetem ki a választ ha már elküldtem? Egy kérdésre csak egyszer lehet válaszolni, miért?

Legjobb válasz: Mint minden korlát ez is azért van, mert egyesek egymással való vitatkozásra használták az oldalt, szétoffolva ezzel az egyes kérdésekre adott válaszokat. Ezt nem szeretnénk, ezért mindenki csak egyszer írhatja le, hogy mit tud egy kérdésre válaszolni. Ezt azonban elõre tudni, így nem árt minden infót beleírni minden válaszba, ami csak felmerül az emberben a kérdés kapcsán.

Mint minden korlát ez is azért van, mert egyesek egymással való vitatkozásra használták az oldalt, szétoffolva ezzel az egyes kérdésekre adott válaszokat. Ezt nem szeretnénk, ezért mindenki csak egyszer írhatja le, hogy mit tud egy kérdésre válaszolni. Ezt azonban elõre tudni, így nem árt minden infót beleírni minden válaszba, ami csak felmerül az emberben a kérdés kapcsán.

Babám most lesz 3 hós mivel egészíthetem ki az étkeztetését, ha úgy néz ki, hogy nem lesz elég a tejem?

Legjobb válasz: Több gyerekorvos is ajánlja,h ez esetben meg lehet kezdeni a hozzátáplálást,meg tápszeres kiegészítést.Elõször barack,alma,krumpli,sárgarépa,sütõtök,ezekkel lehet kezdeni. Amit én javasolok,rengeteg folyadék,tejserkentõtea,esetleg homeós bogyók,vagy more milk,és akár 1,5 óránkénti szoptatás.simán helyre lehet hozni,ha még nem apadt el.

Több gyerekorvos is ajánlja, h ez esetben meg lehet kezdeni a hozzátáplálást, meg tápszeres kiegészítést.Elõször barack, alma, krumpli, sárgarépa, sütõtök, ezekkel lehet kezdeni. Amit én javasolok, rengeteg folyadék, tejserkentõtea, esetleg homeós bogyók, vagy more milk, és akár 1, 5 óránkénti szoptatás.simán helyre lehet hozni, ha még nem apadt el.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ!!!!!!:)
A vasárnapi tyúkhúslevesbõl összeturmixolhatod neki a sárgarépát, krumplit, ha túl sûrû, akkor a leszûrt levesbõl egy kiskanállal hígítsd fel!

Mamám egyik b. nõje mesélte, hogy a pécsi magyar állami kincstárban kért egy olyan nyomtatványt, amelynek kitöltésével havonta több mint 20. 000 ft-tal egészítheti ki a nyugdíját. Valami infó errõl?

Konkrétumokat sajnos nem tudok. A néni azt még hozzátette, hogy az alacsony összegû nyugdíjára, meg a rossz egészségére hivatkozva kapta meg ezt a "segélyt". Mi lehet ez? Mi a neve? Mamám bízott meg vele, hogy járjak utána.

Legjobb válasz: Miért nem kérdezi meg a barátnõjét?

Miért nem kérdezi meg a barátnõjét?
[link]
létezik méltányossági nyugdíjemelés illetve nyugdíjsegély, nem a kincstárnál, hanem az ONYF-nál tudsz utánajárni.
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ kommentelõ. A néni eléggé kelekótya, és nem tudta jól megfogalmazni ezt az egészet. Tulajdonképpen nem is tudja, hogy pontosan mit kap :) kedves második és harmadik válaszoló, köszönöm a segítséget :)
Igen létezik egyszeri segély, akinek nem éri el a 70.000.ezer forintot a nyugdija. Temetés, vagy hasonló nyomós ok kell hozzá, amit cstolni kell a kérelemhez.Ez lehet 6000. is meg 85.000.ezer is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!