Találatok a következő kifejezésre: Hogyan eddzhetnék mellizmaimra (1 db)

Hogyan eddzhetnék a mellizmaimra?

1.5 év alatt 64kg -> 46kg ( most olyan 168-9 cm vagyok), de ezt a tájat még izmosítani kéne, fiú vagyok, nem gond ha akár 2 hónapig tart vmi edzésprogram, végigcsinálom, ha kell! Thx el?re is a helpet! Geri

Legjobb válasz: 2 hónap? mit akarsz 2 hónap alatt? Nincsen nagy titok. Fekvenyomás egyenes és ferde padon, tárogatás esetleg és kész. Nem tudom milyen titkos 2 hónapos edzésprogramot akarsz, de az elõbb leírtaktól biztos fejlõdsz, ha ésszel csinálod. Egyébként hány éves vagy?

2 hónap? mit akarsz 2 hónap alatt? Nincsen nagy titok. Fekvenyomás egyenes és ferde padon, tárogatás esetleg és kész. Nem tudom milyen titkos 2 hónapos edzésprogramot akarsz, de az elõbb leírtaktól biztos fejlõdsz, ha ésszel csinálod. Egyébként hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 13... Nem beszéltem én semmilyen titkos 2 hónapról...
Szerintem MOST hesegesd el még a gondolatát is hogy te izmos akarsz lenni 2 hónap alatt sõt elárulom, 13 évesen 2 év alatt se leszel izmos. De mért hiszi azt minden gyökér hogy a testépítést 2 honap alatt ki lehet tanulni. A focit 2 hónap alatt tanulod meg? vagy a vizilabdát????
Mellizomra a legjobb tippek: - fekvenyomás - úszás (mellúszás) - fekvõtámasz
A kérdező hozzászólása: Ha már nem tudsz normális hangnemben válaszolni, akkor énse: Írtam én olyat hogy testépítõ akarok lenni? Csupán 1 kényes testrészemrõl 3-4 cm zsírt szeretnék leégetni, Isten ments azoktól a fekvõpadon egésznap gyúri, fehérjekajáló emberektõl... az elõttem levõ hsz.-t köszönöm
Majd kérdezd meg a lányokat a strandon nekik mi jön be;) Jah de ne a 13 éveseket hanem minimum 20-akat!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szeretnék hasat formázni (kockázni) zsirpánáktol megszabadulni?

Szülés után 7 honappal vagyok még szoptatok ez nekem hosszu vágyam ezt nem csökkentem viszont szeretnék hasra gyurni hogy nöiesebben nézzek ki.
Mit ajánlotok hogy tegyem hány hasprést csináljak egy nap és hányszor ?

3

Everlasz bandázs? Megéri?

3 m-eset vennék.
jó fajta bandazs?

3

Szeretném magam gyorsan, olcsón kigyúrni?

7

Futópad vagy szobabicikli? Melyiket ajánlanátok, ha NEM fogyni szeretnék, csupán! Feszesíteni! A hátsómat és a combjaimat, hogy ne legyenek narancsbőrösek?

Hangsúlyozom, hogy nem szeretném csökkenteni sem a súlyomat, sem a fenekem vagy a combom átmérőjét!

3

Mi az ideális aerob pulzusszám?

erősen túlsúlyos vagyok, így majd elkezdek súlyzos edzeni is, de mellette kell nyomni aerobot is. Mivel azt mondták, hogy futni nem nagyon szabad ekkora súllyal (pedig futógépezni még szeretek is), ezért gondoltam, hogy akkor majd nyomom a tempós sétát reggelente, esténte, majd mindjárt veszek hozzá pulzusmérőt is és akkor úgy osztom be, hogy mennyivel megyek, hogy tartományba legyek és kész.
De mi a tartomány? Mert mintha láttam volna 130 maxot, de nem látok minimumot. Láttam olyat is, hogy alappulzus vagy mi, de hát az meg gondolom mindig más, szóval erre kéne valami tartomány (31 év és vagy 130 kiló majdnem)

1

Mini szobabiciklit hol lehet venni Szegeden?

0

Mennyibe kerül 1 Vemar cross motoros sisak OCD és ilyen biohazardos jel van az oldalán . Mert nem találtam sehol?

0

Pesten tudtok box lehetőséget ahol nem edzéseken való részvétel lenne?

Igazából szeretnék boxolni de nem edzés szintjén. Egyszerűen csak egy normális termet szeretnék ahol lehet öklözni egymás ellen. Fel a ringbe és boxolni verekedni egy kicsit nem ütés fajtákat tanulni. Egyszerűen csak ütni (természetesen határokon belül) a másikat és megtanulni közben ezt-azt. :D köszi. Box termeket rengeteget találtam a neten de edzés ugye kilőve.

2

Táncosok! Fontos kérdés!?

Van egy mozdulat amit nagyon megszeretnék tanulni,és profi táncosok tanácsát szeretném kérni hogy ők hogy tanulták meg meg ilyenek,elég elterjedt mozdulatról van szó,üzenetben videókat küldök amikben szerepel az a mozdulat,léccives

2

Ti (elsősorban lányok/nők) futás után mindig hajat mostok - mert ugye megizzad az ember?

Ha valaki minden nap fut akkor minden nap hajat mos, vagy nem???

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!