Találatok a következő kifejezésre: Hogyan eddzhetnék mellizmaimra (1 db)

Hogyan eddzhetnék a mellizmaimra?

1.5 év alatt 64kg -> 46kg ( most olyan 168-9 cm vagyok), de ezt a tájat még izmosítani kéne, fiú vagyok, nem gond ha akár 2 hónapig tart vmi edzésprogram, végigcsinálom, ha kell! Thx el?re is a helpet! Geri

Legjobb válasz: 2 hónap? mit akarsz 2 hónap alatt? Nincsen nagy titok. Fekvenyomás egyenes és ferde padon, tárogatás esetleg és kész. Nem tudom milyen titkos 2 hónapos edzésprogramot akarsz, de az elõbb leírtaktól biztos fejlõdsz, ha ésszel csinálod. Egyébként hány éves vagy?

2 hónap? mit akarsz 2 hónap alatt? Nincsen nagy titok. Fekvenyomás egyenes és ferde padon, tárogatás esetleg és kész. Nem tudom milyen titkos 2 hónapos edzésprogramot akarsz, de az elõbb leírtaktól biztos fejlõdsz, ha ésszel csinálod. Egyébként hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 13... Nem beszéltem én semmilyen titkos 2 hónapról...
Szerintem MOST hesegesd el még a gondolatát is hogy te izmos akarsz lenni 2 hónap alatt sõt elárulom, 13 évesen 2 év alatt se leszel izmos. De mért hiszi azt minden gyökér hogy a testépítést 2 honap alatt ki lehet tanulni. A focit 2 hónap alatt tanulod meg? vagy a vizilabdát????
Mellizomra a legjobb tippek: - fekvenyomás - úszás (mellúszás) - fekvõtámasz
A kérdező hozzászólása: Ha már nem tudsz normális hangnemben válaszolni, akkor énse: Írtam én olyat hogy testépítõ akarok lenni? Csupán 1 kényes testrészemrõl 3-4 cm zsírt szeretnék leégetni, Isten ments azoktól a fekvõpadon egésznap gyúri, fehérjekajáló emberektõl... az elõttem levõ hsz.-t köszönöm
Majd kérdezd meg a lányokat a strandon nekik mi jön be;) Jah de ne a 13 éveseket hanem minimum 20-akat!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Melyik otthoni tornagyakorlattal tudom elégetni a legtöbb kalóriát?

Futásra ugyanis nem mindig van lehetőségem, noha az a leghatékonyabb. Egy otthon, lakásban elvégezhető tornagyakorlat érdekelne, mely igen sok kalóriát éget el.
xx/N

3

Létezik steviával, vagy xillittel édesített fehérjepor?

3

Csak intervallumos futás után van "utóégetés"?

Azaz EPOC, azt hiszem így hívják. Vagy ha lekocogunk 8-10 km-t, attól még ugyanúgy utána felgyorsul az anyagcserénk, pihenés közben is égetünk kalóriát.

3

Mondjatok valamit a könyök ütésekről?

1

Szalagavató táncpróba, hogyan zajlik, és hogyan illik ott viselkedni?

18 éves fiú vagyok.

Szalagavató táncpróba, hogyan zajlik?
És hogyan illik ott viselkedni?

4

Veszprémi sportolási lehetőségek?

Vpben milyen lehetőségek vannak? tánc, akármi. milyen árban vannak??

1

14 éves vagyok es regota tetszik a box szerintetek hogy tudnak neki kezdeni? Hol lehetne elkezdeni?

3

Szerintetek milyen fa való íjvesszőhöz?

Szerintetek milyen fa való íjvesszőhöz?

2

Hiperhajlítás? Többi lent.

Hiperhajlításnál és az ehhez hasonló gyakorlatokat valóban magas ismétlés számban kell végezni? (pl. 1x100 vagy 2x50) Azt tudom, hogy felhúzásoknál, jó reggelt gyakorlatnál nincs szükség rá.

0

Napi 20 gugolásnak lesz egyáltalán valamilyen látható etedménye? Ha igen, mi?

Egyelőre csak napi 20 gugolást csinálok, most nem szeretném bővebben kifejteni, hogy miért, betegség miatt. 30 éves nő vagyok, habár az izmaim elég gyorsan fejlődnek, de 10 éve semmit nem sportoltam. Ér valamit ez a napi 20 gugolás?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!