Találatok a következő kifejezésre: Hogyan dontsunk es (44 db)

Szerintetek, hogy döntsek van egy lány akit még nem ismerek annyira és van egy lány akit már nagyon rég ismerek, nem tudom, hogy döntsek? Csak normális válaszokat várok

Legjobb válasz: Egyiket se. Ha bármelyik is lenne az igazi, nem lenne most kérdés számodra.Azonnal tudtál volna dönteni.

Egyiket se. Ha bármelyik is lenne az igazi, nem lenne most kérdés számodra.Azonnal tudtál volna dönteni.
Nem is az ido a legfontosabb hogy miota ismered hanem az erzeseid hogy melyik lany irant erzel tobbet
Nyílván elhiteti veled, hogy szeret, nem kell mindent elhinni :D ha szeretne dobná a másik csajt 17/f
Lemegy? Hídba?
A kérdező hozzászólása: Megfordult a fajembe hogy kimegyek hozzá és kihívom az utcára és megbeszéljük. Szerintetek?
A kérdező hozzászólása: majd csak lesz valami, kialakul
Kicsim! Ez még egy 14 évestõl is nagyon meredek.
ugyan már gondolkozzál már, nem akar szakítani, nem is fog ébredj fel és keressél egy kézzel fogható srácot, N
A kérdező hozzászólása: facebookon szoktunk bezsélgetni és kijelentkezik
öh ne keveredj megcsalásba szerintem hagyd rá a döntést ha igen igen ha nem nem sok hal úszik a vízbe ne akarj tönkretenni semmit :)
alfaba, hat hova mashiva? :D
hova megy le? XD
Jó ötlet :D mást nem tudsz tenni ..:S

Én 35-évesen szültem a harmadik gyereket császár metsszésel és akkor volt rá öt percem hogy döntsek, de sajnos rosszul döntöttem mert meg csinálták a sterilizációt, a jelenlegi párom nagyon szeretne egy babát mit tehetek hogy teherbe esek?

Most 45-éves vagyok vállalhatok babát?

Legjobb válasz: Van már 3 gyermeked és 45 évesen már finoman szólva sem ajánlott gyermeket vállalni (egyrészt a kockácatok/komplikációk miatt, másrészt pedig 65 éves leszel, mire az a gyerek felnõ...). Még ha lehetne is, szerinted ez felelõsségteljes dolog lenne csak azért, mert a mostani párod gyereket szeretne? Bocs, hogy nem a kérdésre válaszoltam...

Van már 3 gyermeked és 45 évesen már finoman szólva sem ajánlott gyermeket vállalni (egyrészt a kockácatok/komplikációk miatt, másrészt pedig 65 éves leszel, mire az a gyerek felnõ...). Még ha lehetne is, szerinted ez felelõsségteljes dolog lenne csak azért, mert a mostani párod gyereket szeretne? Bocs, hogy nem a kérdésre válaszoltam...
Mit csináltak? Petevezeték-elkötés? Lombikkal lehet még baba, de fizetõs ebben az esetben.
Úgy tudom én is, hogy ilyenkor a lombik program jöhet szóba, de ilyen esetben nincs rá támogatás.

Az egyikkel járok és eddig borzasztóan szerelmes voltam belé, de amikor a másik meg jelent úgy éreztem hogy amazzal szeretnék járni. Mit tegyek, hogyan döntsek 2 fiú között?

Az egyikkel járok és eddig borzasztóan szerelmes voltam belé,de amikor a másik meg jelent úgy éreztem hogy amazzal szeretnék járni...mostanában állandóan erre a másikra gondolok...viszont a párommal meg nagyon hosszú távra tervezünk és úgy veszem észre hogy nagyon szeret...de mi tév? legyek amikor amaz a másik srác be zavar és nem tudom kiverni az agyamból...

Legjobb válasz: Ha tudod tarts meg titokban és majd kiderül melyik maradjon.De vigyázz,nehogy lebukj!!Az nem baj ha van tartalékban.Attól függ mi vonz a másikban??Csak testileg vonzódsz vagy érzelmileg is?Volt már egyszerre 3 pasim.Nem tudtak egymásról.A barátom szeretett bulizni a haverokkal és inni így szétnéztem.Aki megtetszett kiderült,hogy nagyon jó pasi,de nõs.Így maradt a 3.és nem bántam meg bár nem szerelem volt elsõ látásra,de beleszerettem.Aztán persze máshoz mentem feleségül,de ilyen ez az élet.Az nem elég,hogy õ szeret,ha te másra is tudsz gondolni!

Ha tudod tarts meg titokban és majd kiderül melyik maradjon.De vigyázz, nehogy lebukj!!Az nem baj ha van tartalékban.Attól függ mi vonz a másikban??Csak testileg vonzódsz vagy érzelmileg is?Volt már egyszerre 3 pasim.Nem tudtak egymásról.A barátom szeretett bulizni a haverokkal és inni így szétnéztem.Aki megtetszett kiderült, hogy nagyon jó pasi, de nõs.Így maradt a 3.és nem bántam meg bár nem szerelem volt elsõ látásra, de beleszerettem.Aztán persze máshoz mentem feleségül, de ilyen ez az élet.Az nem elég, hogy õ szeret, ha te másra is tudsz gondolni!
Szerintem ez a hármas felállás nem tartható dolog.Ez egyfelõl elég nagy sunyiság a pároddal szemben.Dönts és ne húzd el sokáig, mert örülnél neki te is ha ennek az egésznek a végére pont kerülne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segitséget...sikerült döntenem...úgy éreztem hogy jobban szeretem a páromat ugyhogy nem hagyom el egy szimpátiáért!

Több mint barátság, kevesebb mint szerelem? Kérjem meg, hogy döntsön már, és ha nem akar többet, mint barátság, akkor ne viselkedjen úgy, és engedje, hogy továbblépjek?

Õ tisztában van az érzéseimmel, és ott van nekem, mint barát. Törődik velem, és amikor együtt vagyunk, különlegesnek érzem magam(elcsattant nehany csok. Érezteti velem, hogy fontos vagyok neki, és megértjük egymást ha csak egymásra nézünk. Mégis csak "barátok" vagyunk. De én belefáradtam ebbe.Azt mondja h tobbt erez iratnatm, mint baratsag...de nem tudja meg h mi ez a dolog koztunk. Úgy érzem, több van köztünk barátságnál, és szeretnék tisztán látni. Ha meg nem akar többet barátságnál, akkor engedje, hogy elfelejtsem, mert akkor tovább kell lépnem.

Legjobb válasz: mióta húzza-vonja a dolgot?

mióta húzza-vonja a dolgot?
A kérdező hozzászólása: mar kb. kicsivel tobb, mint egy honapja van koztunk ez a dolog...
hát... ennyi idõ alatt illene már eldöntenie, mit akar én hanyagolnám kicsit, hátha észbekap:)
dobd fel neki a labdát.. szerintem..
Jajj de ismerõs szitu :)
ülj le vele és kérd meg hogy döntsön mit szeretne. nincs köztes út. én ugyanebben a cipõben járok mint te, azzal a különbséggel hogy õ egyszerûen nem tud csak úgy viselkedni mint barát pedig többször szóltam neki hogy õ nem akart tõlem többet mert nem tudott dönteni, úgyhogy akkor viselkedjen is úgy mint barát. többször elhatároztam hogy megszakítok vele minden kapcsolatot mert így én csak szenvedek. 5 hónapja megy ez nálunk. találkozunk, sétálunk vagy bármi a ház elõtt pedig megcsókol bár nem mindig hagyom. tudom nem szabadna engednem de azok a fránya érzések:) ne ess abba a hibába mint én. tisztázd vele minnél hamarabb mert egyre jobban megkedveled és aztán te leszel padlón.

Elfog miattam válni ez a házas pasi vajon? Hogyan vehetném már rá hogy végre döntsön és ne csak igérgessen? 20/L

1 éve összejárunk egy pasival de neki felesége van,nekem pedig barátom.A barátom már sejti a dolgot szerintem,bár nem érdekel mert neki köszönhető hogy ide jutottunk vagy is neki is.Ezzel a pasival jól érzem magam nagyon,egy baj van hogy felesége van,ezt igérte el fog válni.Szerintetek is elfog? 20/L

Legjobb válasz: nem fog ha el akarna válni, nem ígérgetné zsákutcában vagy, kedveském, szeretõ maradsz, és ez elég megalázó (asszem ezt te is tudod)

nem fog ha el akarna válni, nem ígérgetné zsákutcában vagy, kedveském, szeretõ maradsz, és ez elég megalázó (asszem ezt te is tudod)
aranyos vagy. 20 éves testbe zárva egy hat éves elméjével. legalábbis ez van, ha még hiszel a mesékben. bakker, ennél klisésebb sztori nincs is. még hat évig hiteget, aztán bekattansz, és elrabolod, hogy váljon el végre, majd mikor nemet mond, feldarabolod egy baltával valami régi gyárépületben. amúgy meg, te megcsalod a barátodat, és az õ hibája, hogy ide jutottatok? õ is megcsalt téged, és titkolózik?
miért válna el? Van otthon házicselédje, fiatal szeretõje, mi kell még? A barátod meg akár tehet róla, akár nem, hogy megcsalod, TE vagy, aki megcsalja, legalább õt ne hitegesd. Vagy ha nem jön össze a nõs pasival, akkor jó lesz a barátod is? A pasi gyerekeit is bevállalod? Szerintem nem fog elválni, és amíg ezt teheti veled, addig tenni fogja. Hagyd a fenébe.
Persze, hogy nem fog elválni. Az egy dolog, hogy ennyire éretlen és önzõ hogy lehetsz, na de ennyire buta?! Egyrészt, a párodat vádolod azzal, hogy miatta romlott meg a kapcsolat, miközben te csalod, ráadásul titokban. Fõleg, hogy nyilván nem egyik napról a másikra juthattál el idáig, tehát már eleve lehetett volna benned annyi gerinc, hogy elmondod, hogy mi a baj. Ha nem akarsz a barátoddal lenni, akkor mi a tökömnek vagy vele? Ez irtózatos nagy gerinctelenség, és elárulom, amíg ilyen vagy, biztos, hogy megszívod a párkapcsolatokban. Egy alkoholista mellett fogod valószínûleg az életed, kedves társfüggõkém. A gond tényleg csak az, hogy senki sem fogja miattad feladni az életét, mert egyik sem a te anyukád. Senki se azért született a világra, hogy téged boldoggá tegyen és megkönnyítse az életed. Meg kéne próbálni felnõni, és a sarkadra állni, ahelyett, hogy azt várod, hogy majd valaki kiszolgál. Kizárt, hogy egy ilyen "nõért" elhagyja a feleségét a szintén gerinctelen nõs szeretõd. Kizárt. Ha mégis megteszi, akkor meg úgy is megcsal majd téged is, láttunk már példát erre. Mert pont olyan, mint te. Az útszéli kurv ában, a kö csögben is több gerinc van, mint az ilyen emberekben. Csapongani ide oda, azt se tudjátok, mit akartok. Fel kell nõni, ennyi.
Miattad semmiképp. Ha el is válik, akkor maga miatt teszi, de alapvetõen erre nagyon kicsi az esély. A másik: ha a kapcsolatod a barátoddal megromlott, az mindig két félen múlik. Lehet, hogy neki nagyobb része van benne, de akkor sem az a megoldás, hogy mellette mással kefélteted magad, hanem vagy megpróbáljátok közösen megoldani a problémát, vagy szakítotok. De most gondolj bele: TE nem hagyod ott a pasid, pedig nem köt hozzá se papír, se gyerek, de a szeretõdtõl elvárod, hogy hagyja ott a családját? Az emberek nem lépnek ki könnyen a megszokottból. Nem mondom, hogy kizárt, hogy egy pasi a szeretõ "miatt" váljon el (bár nyilván nem miatta, hanem mert egyébként is rossz a házassága), ilyenkor egy tökéletes partner kedvéért lépnek. De akkor tényleg nagyon tökéletesnek kell lenni, nem csak külsõre, meg szexuálisan, hanem minden téren: megértõ, házias, türelmes, szeretetreméltó, akivel meg lehet beszélni a problémákat, stb. stb. Szóval ritka, mint a fehér holló. Ha ilyen nõ vagy, minden szempontból ideális TÁRS, akkor van rá esély, hogy lépjen, egyébként nagyon-nagyon minimális.
21 éves egyetemista szegény Elektra. :)
Szegény Elektra biztosan egy elhízott megunt feleség, aki kénytelen elviselni a gyerekek meg a lóvé miatt, hogy a férje fiatal szeretõt tart. :P
Már miért válna el?Van otthon neki egy két lábon járó háztartási gép meg egy fiatal szeretõ akivel (feltételezhetõen)jól érzi magát.Mi kell még?Neked még csak kiszolgálni sem kell.
Ha el is válik, és járni fogtok, szerinted veled nem fogja ugyanezt megcsinálni, mint a feleségével? Dehogynem! Az ilyen patkányok nem változnak meg. Amúgy meg szerintem kb. 5% az esélye annak, hogy elválik. Addig hülyít ezzel a dumával, amíg akar, mert te egy naiv kis ribizli vagy, hogy dögölnél meg!
azért ne kövezéétek meg, aki sose tett rosszat, az se dobálja sárral mindenki megbotolhat ettõl függetlenül tényleg nagyon ronda dolog, amit tesz, gyáva, hogy a barátját becsapja, és megalkuvó, hogy elfogadja ezt a szeretõ-pozíciót
Ha van esze, téged otthagy a fenébe. Egyébként te hogy tudsz a tükörbe nézni ilyen háttérrel 20 évesen, mert nekem lesülne a képemrõl a bõr...?
Miért válna el? tök jó neki, hogy van egy ingyen [email protected], aki így is mindent megtesz neki, otthon pedig a felesége, akit szeret. Te csak egy luk vagy.
Egy mód van, hogy rávedd a pasit, hogy váljon el miattad: legyél a szolgája. Nem vicc, szó szerint. Nyald ki még a seggét is. Mosogass, fõzz moss takaríts helyette. Neki csak dolgozni kell menni, minden munkanap után jutalomképpen le is szopod. Ha csak sóhajt, te rohansz, megteszel mindent, mint ha a gyereked lenne. Mindentõl megóvod, a seggét is kinyalod, és a rabszolgája leszel. Ha ezt megteszed életed végéig, akkor el fog válni miattad, és elvesz téged feleségül igen gyorsan.
Honnan tudjuk, hogy el-e fog válni??? http://ffhacktics.com/smf/index.php?action=dlattach;topic=60.. Remélem tényleg egymásra találtatok.
Legalább nem vagyok ribanc, mint te meg a kérdezõ.

Hol tájékozódhatok a Linux rendszerek fajtáiról, és hogyan döntsem el melyik a nekem leg megfelelőbb?

Igazából ennyi. Adjatok légyszíves egy linket ahol van egy leírás, hogy melyik Linux miben jó. Én pl itthoni felhasználásra szeretném. Most tanulom az alapjait.

Legjobb válasz: Tanulásra az Ubuntu tökéletes. Viszont ha tanulni szeretnél, akkor még win-es környezetben kezd a dolgot a Google-el. Ha ez megy, akkor térj át linuxra. Sajnos van, ami nem triviális és Google nélkül meghaltál.

Tanulásra az Ubuntu tökéletes. Viszont ha tanulni szeretnél, akkor még win-es környezetben kezd a dolgot a Google-el. Ha ez megy, akkor térj át linuxra. Sajnos van, ami nem triviális és Google nélkül meghaltál.
En is az Ubuntut ajanlanam.
Ezen az oldalon pedig napra kesz friss informaciokat kapsz az egyes disztribuciokrol: http://distrowatch.com/
Ilyen kérdés után Ubuntu, egyértelmûen. Ha majd kész leszel bonyolultabb disztrókra, akkor tudni fogod, hogy kell kipróbálni és eldönteni, melyik tetszik.
Majdnem minden distronak olyan a telepítõje, hogy live cd-ként is mûködik, tehát telepítés, és a régi rendszer leszedése elõtt kipróbálhatod, hogyan tetszik a rendszer. Én inkább egy KDE alapú distrot ajánlanék, pl Kubuntu (ubuntu oldaláról szedhetõ ez is)
Én is Ubuntut javaslok, leginkább a 12.04 LTS-r

Hogyan döntsek az alábbi dolgok alapján? A munkahelyem és a teherbeesés függvénye.

Már 8-ik hónapja probálok teherbeesni (második baba lenne), eddig sikertelen?l. Már néhány hónapja fontolgatom, hogy otthagyom a munkahelyem, mivel másik városba költözött a cég és emiatt hajnalban kelek, este jövök, soha nem látom a férjemet és gyereket. Az utóbbi néhány hónapban már a f?nökömmel sem felh?tlen a viszonyunk (30-as egyedülálló n?). Már a buszjáratomat is levették, vagyis reggel és este "árkon-bokron" kereszt?l jutok el a munkahelyemre. Arra vártam, hogy majd siker?l teherbe esnem és akkor kibirom azt a néhány hónapot. De eddig semmi. Teljesen tanácstalan vagyok. Hagyjam ott a munkahelyem és ne is próbálkozzunk a babával, mert akkor nagyon rosszul jövünk ki anyagilag, ha netán pont akkor siker?lne? vagy ne hagyjam ott, és még hátha összejön. Már arra gondoltam azért nem jön össze, mert a munka miatt stresszelek. Tudom, ezt nekem kell eldöntenem, de nem tudom. Mit tanácsolnátok? Ti mit tennétek a helyemben?

Legjobb válasz: Az biztos, hogy ha folyamatosan stresszeled magad a munkád miatt, sokkal nehezebben fogsz teherbe esni. És az is lehet, hogy ha eljössz a melóhelyrõl, akkor sem azonnal leszel terhes. Ha nem megterhelõ anyagilag, ha 1-2 hónapot nem dolgozol amíg találsz másik munkahelyet (ami közelebb van a lakásotokhoz), akkor hagyd ott.

Az biztos, hogy ha folyamatosan stresszeled magad a munkád miatt, sokkal nehezebben fogsz teherbe esni. És az is lehet, hogy ha eljössz a melóhelyrõl, akkor sem azonnal leszel terhes. Ha nem megterhelõ anyagilag, ha 1-2 hónapot nem dolgozol amíg találsz másik munkahelyet (ami közelebb van a lakásotokhoz), akkor hagyd ott.
attól függ milyen az anyagi helyzetetek. Ha a helyedben volnék, úgy nem hagynám ott a munkát, hogy még nem találtam másikat elõtte. Lehet, ha otthagyod, egy évig nem találsz másikat. Akkor majd a pénz miatt fogsz stresszelni. én a helyedben mindenképpen kihúznám addig amíg össze nem jön a baba.
Én a férjem és a gyerekem váltanék, hogy többet lehessek együtt velük. Félretenném a babaprojektet pár hónapra, hogy legalább a próbaidõt rendesen le tudjam tölteni az új munkahelyen, ne legyek kitéve annak, hogy teherbe esek, és a próbaidõ alatt elküldenek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek és azért várom a további véleményeket. Sajnos attól tartok, hogy nem igazán fog magától jönni a baba, a férjem pedig nem szeretne orvosról orvosra járni. Szeretne még egy babát, de nem minden áron. Én sem vagyok már fiatal, de ez a munka kikészit. és ráadásul amig itt vagyok, nem is tudok keresni másikat.
Szia! Szerintem is ha otthagyod a munkahelyed, amiatt fogsz stresszelni, és az megint nem jó. Szerintem menj el a nögyógyászhoz kb a 12-13ik ciklusnapodon, és mond el neki hogy már rég nem jön a baba, és hogy vizsgáljon meg, minden rendben van e.. Mivel igy te is megnyugszol hogy nincs gond, csak a stresz álhat a háttérben, ha meg talál valamit akkor azt kikezelve hipp hopp babás leszel. Aztán ha sikerül, táppénz. Jut is marad is. A lényeg hogy nyugodj meg, és szerintem ne hagyd ott a munkahelyed, nem tudom milyen arrafelé a helyzet, de itt nálunk akár évek telhetnek el ugy h nem találsz megfelelõ munkát, ha van az meg tuti nehéz fizikai, vagy vegyszeres, ami árt a babaprojektnek. Sok sikert kitartás.

Nem tudom hogy hogy döntsek, barátommal 1 hónapja járok de már nem szeretem úgy mikor megismertem. Ha szakitok akkor nagyon meg fogom bántani és ha nem, akkor meg nekem lesz rossz, mit csináljak?

amugy vele távkapcsoltatban vagyok mert más országban lakik

Legjobb válasz: ön kérdez és a richter válaszol! a válasz a kérdésedben rejlik! "a válasssz pedig nem más óó te ártatlan lélek, minthogy szakíts, mielõtt még nagyobb baj lesz"

ön kérdez és a richter válaszol! a válasz a kérdésedben rejlik! "a válasssz pedig nem más óó te ártatlan lélek, minthogy szakíts, mielõtt még nagyobb baj lesz"
A kérdező hozzászólása: jo de ez most fontos és nem akarok rossz kapcsoltatban élni
Ohh... Pont ezt csinálta velem nem régiben egy lány, mint te most ezzel a sráccal. Másfél hónapon át hitegetett, hogy milyen jó, hogy vagok neki és hogy mennyire szeret, majd rá 2 hét múlva elküldött a büdös francba, én hülye meg addigra már teljesen belé voltam esve. Mi ebbõl a tanulság? Egy nõben sosem szabad megbízni (max. csak évek elteltével, de még akkor sem teljesen)!
egyértelmû szakítsvele mihamarabb mindenkinek így lesz a legjobb hidd le.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!