Találatok a következő kifejezésre: Hogyan dobhatnánk a szexet (3 db)

Hogyan dobhatnánk fel a szexet?

A barátommal egy nap kb 3x szeretkezünk és szeretném változatosabbá tenni. Mit lehetne a szerepjátékon kívül??

Legjobb válasz: sokfajta póz, meg az elõzmények:)) meg változatos helyek [pl sátor:D]

sokfajta póz, meg az elõzmények:) ) meg változatos helyek [pl sátor:D]
huu lesz az még kevesebb is :D Mondjuk havonta 3x :) ))) xd
A kérdező hozzászólása: Hát remélem hogy nem lesz olyan
na igen el jön az idõ amikor még az is nagy öröm lessz ha havi egy lesz
A kérdező hozzászólása: Nem lesz olyan majd teszünk érte :) )

Hogyan dobhatnánk fel a szexet?

eszméletlen jo vele a szex de az utobbi hetekben olyan monoton ugyanugy mindig mindent,ráadásul este már fáradt ezért alig tart 35-40percig.Pedig én néha vágyom arra h egész éjszaka szeretkezzünk.Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Mondjuk nem minden 2. nap kefélni.. lehet hogy már kifárasztotta, vagy unja nem?

Mondjuk nem minden 2. nap kefélni.. lehet hogy már kifárasztotta, vagy unja nem?
Énis ugyan ebbe a cipõbe járok, bár nálunk ezek az esti szeretkezések kb 10 percig tartanak. Ezt a kérdést már énis feltettem itt, és hát a válaszok: ez természetes, nyugodj meg, ajánlották a táncos vetkõzõs megoldást, meg a pezsgõt, de nálunk ez már az unalmas kategóriába van. Szóval erre lehet h tényleg nincs megoldás. Fél éve még napi 7-8szor szeretkeztünk(csak 7végén vagyunk együtt), most meg talán este egy rövidke azt kész.
A kérdező hozzászólása: ami biztos h nem unja...sajnállak titeket is remélem jobb lesz a helyzet:) várom még a kommenteket.
Szerezzetek be egy lovat. xD ihv
Ha nincs gond köztetek, akkor ezen lehet javitani.Este menjetek el moziba például, utána üljetek be valahová beszélgetni egy kicsit, legyen a nap más mint a többi.Te persze légy nagyon csinos.A ruha legyen szép fehérnemü.Már a moziban suttoghatod mit fogsz vele otthon tenni.Hazaértek gyujtsatok gyertyát igyatok egy kis alkoholt, szoljon a jo kis zene és beszélgessetek izgalmas dolgokrol.Ha nem is tart egész éjjel a szex, az izgalmas elöjátékot eltudjátok huzni.Akár maszirozhatod is ugy is fáradt.Persze ehhez nem egyedül te kelleszreméljük benne lesz a partnered is.
Fürdés! Fürdessétek meg egymást rendesen!
Fingjál !!!!
Itt az ideje, hogy odatartsd neki a segged.
ha a káma-szutra összes pozicióját kiprobáltátok már akkor szerintem jöhet a kaja és a pia...persze egymásról Mi mondjuk váltogatunk délután nekiesek egy 5percesre és este õ esik nekem egy órára :P (23/lány)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!