Találatok a következő kifejezésre: Hogyan deritsem a (77 db)

Tetszik egy fiú és nem tom hogy én bejövök-e neki. és ezt hogyan derítsem ki ugyanazokat a zenéket szeretjük (ezt ő is tudja) nagyon magas vok és szemcsis de mondhatom magam helyes csajnak! Szóval hogyan derítsem ki?

fiúk és lányok válaszát is várom amugy nem akarom hogy a pasim legyen csak meg akarom tudni...

Legjobb válasz: Menj oda hozzá Köszönj Kérdezd meg, hogy "tetszem neked?" Figyelj a válaszára.

Menj oda hozzá Köszönj Kérdezd meg, hogy "tetszem neked?" Figyelj a válaszára.
A kérdező hozzászólása: Aha úgy õszintén te megmernéd...mre én nem ...olyan válaszokr avagyok kíváncsi amely anélkül történik hogy kerekperec rákérdezek...
Mekkora az a "nagyon magas"? Egyszer kérdezd meg tõle, ha hallasz egy zenét szólni a teremben (feltételezem, suliba jártok), hogy tudja-e a címét, tetszik-e neki. Figyeld a reakcióit! Ha zavarban van, vagy intenzíven mosolyog, tetszel.
A kérdező hozzászólása: hát 175 cm magas de 12 éves....ja és már sokszor beszéltünk a zenékrõl és a reakciója...te??? én meg igen miért? õ: mert ezek elég rockosak...amugy az a baj h nem egy osztályba járunk....hát nem tudom amugy jól elbeszélgetünk a zenékrõl meg minden...szóval igen is meg nem is....esetleg még ötlet egyébként nagyon köszönöm valahogy megpróbálom...
az nem olyan magas, én ilyen idõsen 2-3 cm-rel voltam magasabb most 185 vagyok és 13 a kérdésre válaszolva, szerintem ezt hagyad, mert ha tudja hogy érdekel téged hogy tetszel neki és ha igen egybõl járni akarna veled
A kérdező hozzászólása: De az a baj hogy nme tudja!!!egyébként jó lene...köszi!!
Derítsd ki, hogy ki használja :D.
A kérdező hozzászólása: Kössz... már tiszta ideg vagyok -.-, lehet hogy valaki véletlenül írta be azt a számlaszámot vagy valaki direkt szivat, sajnos én nem tudok ellene mit tenni -.-
Tudsz. Elõször is be kell menni a bankba, és letiltatni a kártyát. Aztán újat kérni. Mellesleg nem olyan egyszerû kitalálni egy bankkártya számot, de elírással szinte lehetetlen.

Nagyon tetszik egy fiú a suliban, nem tudom hogy neki tetszek-e . Már régóta tépődök ezen, mert már volt olyan hogy rajtakaptam hogy bámul, de nem szokott hozzám szólni. Hogy derítsem ki hogy neki is tetszek-e?

Legjobb válasz: Menj oda hozzá, és beszélgess vele. Ha kedves lesz veled, és figyelmes, érdeklõdõ, akkor jó esélyed van erre, bár ez sem nyújt biztos választ. Nézd meg, hogyan viselkedik más lányokkal: ha velük "kikezd", akkor nem hiszem, hogy beléd szerelmes. Mindenesetre beszélgessetek, és akkor úgyis lejön, hogy mi van.

Menj oda hozzá, és beszélgess vele. Ha kedves lesz veled, és figyelmes, érdeklõdõ, akkor jó esélyed van erre, bár ez sem nyújt biztos választ. Nézd meg, hogyan viselkedik más lányokkal: ha velük "kikezd", akkor nem hiszem, hogy beléd szerelmes. Mindenesetre beszélgessetek, és akkor úgyis lejön, hogy mi van.
Érettségi, középiskolai bizonyítványban fel kell legyen tüntetve.
A kérdező hozzászólása: Abba csak egy 6 jegyû OM azonosító van, de ide egy 11 jegyû kód kéne, ami 7-sel kezdõdik...

Hogy derítsem ki hogy szűz-e még a barátnőm?

Azt mondja h igen,de kételkedek...:D valaki valami?? xD

Legjobb válasz: öld meg

öld meg
Kúrd meg aztán ha vérzik meg fáj neki akkor az volt.. Komolyan..erre milyen választ vársz?
en amikor elvesztetem a szuzesegemet, en sem vereztem
en terhes lettem akkor
A kérdező hozzászólása: De engem zavar hogyha mégse lenne szûz..15 évesen... de egyszerûen nem tudom eldönteni.. :/
Hol a bizalom?
K_úrd meg. Abból kiderül.
igazságszérum
A kérdező hozzászólása: bizalom kb..nagyon kevés... :/ õ pestre jár suliba...és elég messze vagyunk... és kitudja mit csinál ott..
sehogy, mivel nem mindenki vérzik az elsõkor és nem is mindenkinek fáj. Csak ha megnézik a szûzhártyája nem e szakadt át... na de mi van ha mûkukivak már csinálta? Akkor az átszakadt de még szûznek számít (szerintem :) ) Szóval csak úgy derítheted ki, hogy ha õszinte válaszra tudod bírni. (ami lehet az, hogy még szûz)
Amúgy nem kurv.ára tök mindegy??? Dugod ígyis úgyis.
A kérdező hozzászólása: ajj...de most komolyan....!
Menjetek el nõgyógyhoz kézenfogva. Legalább a doki jót fog mulatni.
A kérdező hozzászólása: 16/f igen néha kicsit ribi..szal is-is... tudom h hogy derül ki...evvel tisztába vagyok... csak valami tipp kéne...
akik eddig írtak mind hülyék. simán eltudja játszani, hogy szûz...a vér meg nem mindenkinél szokott jönni.
geiger müller számláló géppel
fordulj szakértõhöz, hívj házhoz egy orvost aki megvizsgálja a nõszemély vagináját hogy nem-e szakadt-e át már a szûzhártya...
szex közben derül ki mintha nem tudnád logika vagy ennyire buta vagy? :D
korotok?
hát-hát....jó kérdés. miért kételkedsz ribin viselkedik?
gondolkodj, talan segit, rajta kaptad mar hazugsagon, ha igen akkor talan abba is hazudik hogy meg szuz

Lehet hogy hülyeségnek hangzik de nem tudom eldönteni a barátnőmről hogy cigány e vagy magyar. Hogy Derítsem ki?

Nem szeretném megkérdezni mert Hülyeség én nem bánnám ha cigány sőt jól esne mert félig én is az vagyok a Vezeték neve Drótár találkoztam az apjával is abba is látok egy kis Roma vonást.

Legjobb válasz: Nem mindegy ha szereted? Amúgy valószínû.

Nem mindegy ha szereted? Amúgy valószínû.
A kérdező hozzászólása: Szeretem nagyon. csak kíváncsi vagyok
Nem mindegy??
ha a barátnõd, simán megkérdezheted szerintem:) de amúgy tökmindegy:D nyilván, kíváncsiság, ezt értemén:D
A kérdező hozzászólása: Igazából azért nem merem megkérdezni mert akkor vissza kérdezné ugyan ezt én meg szégyellem kimondani hogy félig roma vagyok.
ejj ejj akkor járjatok még egy darabig, és utána:D fél év után már simán lehet ilyenekrõl beszélni... legalábbis szerintem..
Ha teged nem zavarna benne akkor magadban se szegyelld. Tippnek en azt adnam, kerd meg h nezegessetek csaladi albumokat (mert erdekel h milyen volt kicsinek meg ilyesmi), a fotokon szereplo szemlyek etnikumanak aranya segithet valaszt adni a kerdesedre. Mondjuk arra keszulj fel h eselyes h akkor os is megnezne a ti albumotokat.
nézd meg a családját meg a rokonságot nagyszülõket stb és akkor kiderül minden. sztem tõle ne kérdezd mert lehet h sértésnek veszi ha pl nem roma

Hogy derítsem ki hogy a barátomnak csak szexre kellek- e?

Legjobb válasz: Mennyi ideje vagytok együtt? Mikortól van szex? Sürgetett?

Mennyi ideje vagytok együtt? Mikortól van szex? Sürgetett?
Kérdezd meg. Többet nem tehetsz, ha nem kockáztatsz, nem nyersz semmit, így mûködik.
Kérdezzd meg tõle. És ha zavarba jhön, akkor mondd neki, hgy ez nem akdály, és erre nézd meg hogy reagál. Ebbõl tudni fogod :D
szexelsz vele és ha utána otthagy akkor csak arra kellettél
ne feküdj le vele egy darabig
Ha nem csináltok mást szexen kívül akkor valószínüleg csak arra kellesz.
Fb? Azon már nagyjából mindig mindent kiraknak...
Kérdezz rá, ne bonyolítsd túl! :D
"És, most van barátnõd?"
Kérdezz rá... nem kell túllihegni. Ez teljesen természetes, fõleg ennyi idõsen. Bár szerintem inkább így kérdezd: "És most párkapcsolatban vagy?"
Szerintem elég hamar kiderül valakirõl, hogyha nincs senkije.

16-éves fiú vagyok! és úgy veszem észre a mama nem szeret engem! Hogy deritsem ki hogy szeret e?

Legjobb válasz: Csak azért gondolod, hogy nem szeret, mert kiabál Veled? Ok nélkül kiabál Rád? Vagy lehet valami oka? Ha az utolsó lehetõség áll fenn, szerintem csak védeni próbál (anyám is így volt, amikor kamaszodtam). 19/L

Csak azért gondolod, hogy nem szeret, mert kiabál Veled? Ok nélkül kiabál Rád? Vagy lehet valami oka? Ha az utolsó lehetõség áll fenn, szerintem csak védeni próbál (anyám is így volt, amikor kamaszodtam). 19/L
Szia! Mibõl gondolod, hogy nem szeret? Nagyon sajnálom hogy ez egyáltalán megfogalmazódott benned!
pontositsunk: o a nagymamad? tenyleg, miert gondolod, hogy nem szeret?
Szia! A legegyszerûbben: Kérdezd meg tõle. Mama, te szeretsz engem? Hidd el, ezzel érsz el a legtöbbet.
A kérdező hozzászólása: Már kérdeztem hogy szeret e!!!! de nem nagyon válaszolt semmit! állandoan kiabál velem! meg minden máss!
A kérdező hozzászólása: Elmondjam, mit fogok csinálni.... nem fogom a társaságát keresni!!!! egyszerûen, nem fogok hozzá szólni.. le fogom szarni!!! majd ha ö fog hozzám közeledni!! akkor ki derül hogy szeret e?? nem???? hiszen ha valakit szeretünk... annak keresük a társaságát!!!! nem???
sajnos elõfordulhat hogy tényleg nem szeret. vannak maguknak való emberek elég sokan. nem az elsõ eset lenne a világtörténelemben. ha megbizonyosodsz róla hogy tényleg nem érdekled, akkor se fordulj magadba, beszélj róla valakivel és lépd át.
Ha szeret, azért kiabál veled, mert tanítani akar, hogy mit nem szabad csinálnod. Még mindig jobb, ha õ csesz le, mintha az élet pofozna fel, mert abból nem mászol ki. Ha meg nem szeret, akkor nem foglalkozna veled, mert minek. Az, hogy kiabál bizonyítja, hogy törõdik a fiával, tehát szeret téged:)
Kérjél tõlle Ferrarit szülinapodra..ha nem veszi meg akkor biztos lehetsz benne...

Hogy derítsük ki hogy ki a perverzebb? xd

egy barátommal fogadtunk hogy a perverzebbnek a másik vesz vmit.. de hogyan deríthetnénk ki hogy melyikünk a perverzebb?:D én lány ő fiú

Legjobb válasz: hatalmas szex

hatalmas szex
Igen, ezt csak dugással lehet...
nagy dugás, amúgy beszéljétek meg hogy ki mit próbálna ki, mire indul be, ha ez sem segít nézzétek meg az elõzményeket hogy ki milyen pornót néz(nálunk ez döntöttxD)
Konkrétan mire gondoltál? Például arra, hogy levizeljen téged? (mert olvastam, hogy volt valaki, akinek ez tetszett) Vagy, hogy rajzoltok szexképeket egymásnak? :D Én a fiúhaverommal ezt szoktam csinálni, de nem azon szoktunk versenyezni, hogy melyik a perverzebb, hanem, hogy melyik VICCESEBB xD Inkább sárkányféléket szoktunk rajzolni, mert az emberek uncsik xD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!