Találatok a következő kifejezésre: Hogyan döntsük a gyerek nevét (1 db)

Hogyan döntsük el a gyerek nevét?

MÉg csak a 13 héten vagyok, nem tudjuk, hogy fiú e- vagy lány, de máris parázs viták vannak a név körül!

Legjobb válasz: MI egyszerûen oldottuk meg a vitát. Ha lány akkor az apja választ nevet ha fiú akkor én. Mi sem jutottunk dülõre tehát ez a verzió nyert.

MI egyszerûen oldottuk meg a vitát. Ha lány akkor az apja választ nevet ha fiú akkor én. Mi sem jutottunk dülõre tehát ez a verzió nyert.
Mi leültünk a párom is kiválasztotta a szimpatikus neveket én is , ezek után döntöttünk kizárásos alapon , bár nem egyszerü:) Sok sikert, grat a babához:) 27hetes kismama:)
Szia. Nálaunk nincsen vita rajta szerencsére.Èn már egyböl volt elke´pzele´sem, de arról lehurrogtak. Kaptam egy utóneves könyvet, többször át olvastuk, és ami megtetszett leírtuk.2 hete megtudtam, hogy lányunk lessz, így ma´r megrövidült a lista.i´gy maradt még 3 ne´v.A fe´rjem azt mondta, neki me´g többször kell ´mondogatnia magában, hogy melyik hangzik, és tettszik neki jobban.Utánna meghozzuk a végleges dönte´st. Gratula a babához.21.hetes kismama.
Az lehetne megoldás erre a "problémára", hogy elfelejtitek az eddig szóba jött neveket, hogy egyikõtöknek se legyen igaza, és hogy igazságos legyen: választototk eddig fel sem merült neveket, amelyek mindkettõtöknek tetszenek.
Szia! Én kb. 1 hét múlva szülök - ha minden igaz és a kisasszony is úgy akarja - de kb. 2 napja döntöttem el hogy mi is legyen. Ha fiú lett volna eldöntött volt, de lányként két név volt. Végül párom által favorizált név mellett döntöttem. Sok sikert a babához!
ÉN INKÁBB AZON GONDOLKODNÉK EL A HELYEDBEN , HOGY A PÁROD MÉRT NINCS TEKINTETTEL AZ ÁLLAPOTODRA.HISZEN MINNÉL TÖBBET VESZEKEDTEK ANNÁL TÖBBET ÁRTASZ A BABÁNAK.FELNÕTTEK VAGYTOK ÉS EGY ILYEN DOLOG MINT A NÉVVÁLASZTÁS NEM TUDTOK NYUGODT KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT MEGBESZÉLNI AKKOR MI LESZ MAJD HA KIBÚJIK A PICI ÉS SÍR, MINDEN ÉJJEL MERT VALAMI BAJA VAN.AKKOR IS INKÁBB MAJD VESZEKEDTEK ÉS KIABÁLTOK.EGY BABÁNAK NYUGODT KÖRÜLMÉNYEKET KELL TEREMTENI.AMÚGY MEG HÍMSOVINISZTA A PÁROD, HOGY A KISLÁNY MÁR NEM IS JÓ NEKI?SZERINTEM AZ A LÉNYEG, HOGY EGÉSZSÉGES LEGYEN A PICI
1Miért nem lehetne az apja neve, ha fiú. Nálunk kérdés sem volt, hogy az lett volna, de fiú lett. 2. nálunk elsõ név az egyik mama neve, a második az enyém és az anyukámé, ami ugyanaz 3.ne válassz külföldi soroZatneveket, mert a külföldi hangzású nevek többnyire nem passzolnak a magyar vezetéknevekhez és szerintem elég nevetségesek is pl. DZSENIFER, Melany, MOLLY.STB.fiúknál meg különösen .
Az elõzõnél elgépeltem nem fiú lett hálistenne, hanem lány


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ez a szívpulzálás lehetett?

Voltam dokinál a kb 6+4 hetes vagyok. Múlthéten voltam, de ma vissza kelet menni, mert jövőhéten nem tudok menni. Uh-n annyit mondott ha bent tartom a levegőt akkor látom hogy néha megmozdul és kb 7-8 mm-es.Gondolom ez a szívpulzálás....

8

Mikor vált láthatóvá a baba mocorgása/rugása nálatok? És mikor kezdett el a hasatok tetején rugdosni?

6

Ha egy egyedülálló nő idegen spermadonortól inszemináció vagy lombik útján teherbe esik, utána nem kívánt terhességre hivatkozva elvetetheti azt?

12

Milyen teát ihatok?

Milyen teákat ihatok terhesség alatt? Ilyen főzött, filteres teára gondolok! :)

7

11 héten nektek volt ilyen?

Amint terhes lettem, elmaradt a menzeszem.
De azóta is van egy kis színtelen folyásom. Azt mondta a doki, hogy ez rendben van. Biztonság kedvéért kaptam gombaellenes intimgélt.

Az előbb voltam pisilni, és a folyásom most egy picit olyan... bézs színű volt. Nem barna, nem véres, de sötétebb.

Mitől lehet? Nektek volt hasonló?

10

Kínosabb kérdés, mit tegyek?

Nagyon valószínű,hogy a hétvégén megszületik a kisbabám előrehozott császárral.
Ez a hétvége viszont a nagyomnak(4,5 éves)apás 7vége.
Minduntalan eddig arról volt szó,hogy telefonálunk neki ha történik valami,de attól félek akkor nem akar tovább apjánál lenni ha meghallja a hírt.És azt apja nem nézné jó szemmel.A járható út az volna ha vasárnap előbb kérném haza,de akkor nem telefonálhatunk neki úgy ahogy megígértük.Ez mindhármunk számára fontos,nem szeretném ha kihagyva érezné magát.

5

Védőnő lakóhely szerinti?

A védőnőt lakóhely szerint kell megkeresnem? Én hivatalosan egy másik kerületben vagyok bejelentve lakcím ügyileg, de életvitelszerűen nem ott élek! Ilyenkor melyik kerülethez tartozó védőnőt keressem fel?
Köszönöm a válaszokat!

7

Sperti kenőcs használt valakinek? Mennyi idő után? Nagxon fájt előtte?

2 napja iszonyatosan fáj az aranyerem.Már nem tudok másra koncentrálni.Tegnap kaptam a patikustól spertit, de nem érzem jobban magamat.Várjam még a hatást egyáltalán? 32hkm

4

5 hetes vagyok, és sárgás folyásom van, ez normális?

3 napja sárgás a bugyim, ilyen erős sárga kicsit okeres

4

30 hetesen 2 heten belul osszesen 40 orat kell utaznom autoval. Felvaltva vezetunk.4X 10 ora. Mire figyeljek?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!