Találatok a következő kifejezésre: Hogyan döntsük a gyerek nevét (1 db)

Hogyan döntsük el a gyerek nevét?

MÉg csak a 13 héten vagyok, nem tudjuk, hogy fiú e- vagy lány, de máris parázs viták vannak a név körül!

Legjobb válasz: MI egyszerûen oldottuk meg a vitát. Ha lány akkor az apja választ nevet ha fiú akkor én. Mi sem jutottunk dülõre tehát ez a verzió nyert.

MI egyszerûen oldottuk meg a vitát. Ha lány akkor az apja választ nevet ha fiú akkor én. Mi sem jutottunk dülõre tehát ez a verzió nyert.
Mi leültünk a párom is kiválasztotta a szimpatikus neveket én is , ezek után döntöttünk kizárásos alapon , bár nem egyszerü:) Sok sikert, grat a babához:) 27hetes kismama:)
Szia. Nálaunk nincsen vita rajta szerencsére.Èn már egyböl volt elke´pzele´sem, de arról lehurrogtak. Kaptam egy utóneves könyvet, többször át olvastuk, és ami megtetszett leírtuk.2 hete megtudtam, hogy lányunk lessz, így ma´r megrövidült a lista.i´gy maradt még 3 ne´v.A fe´rjem azt mondta, neki me´g többször kell ´mondogatnia magában, hogy melyik hangzik, és tettszik neki jobban.Utánna meghozzuk a végleges dönte´st. Gratula a babához.21.hetes kismama.
Az lehetne megoldás erre a "problémára", hogy elfelejtitek az eddig szóba jött neveket, hogy egyikõtöknek se legyen igaza, és hogy igazságos legyen: választototk eddig fel sem merült neveket, amelyek mindkettõtöknek tetszenek.
Szia! Én kb. 1 hét múlva szülök - ha minden igaz és a kisasszony is úgy akarja - de kb. 2 napja döntöttem el hogy mi is legyen. Ha fiú lett volna eldöntött volt, de lányként két név volt. Végül párom által favorizált név mellett döntöttem. Sok sikert a babához!
ÉN INKÁBB AZON GONDOLKODNÉK EL A HELYEDBEN , HOGY A PÁROD MÉRT NINCS TEKINTETTEL AZ ÁLLAPOTODRA.HISZEN MINNÉL TÖBBET VESZEKEDTEK ANNÁL TÖBBET ÁRTASZ A BABÁNAK.FELNÕTTEK VAGYTOK ÉS EGY ILYEN DOLOG MINT A NÉVVÁLASZTÁS NEM TUDTOK NYUGODT KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT MEGBESZÉLNI AKKOR MI LESZ MAJD HA KIBÚJIK A PICI ÉS SÍR, MINDEN ÉJJEL MERT VALAMI BAJA VAN.AKKOR IS INKÁBB MAJD VESZEKEDTEK ÉS KIABÁLTOK.EGY BABÁNAK NYUGODT KÖRÜLMÉNYEKET KELL TEREMTENI.AMÚGY MEG HÍMSOVINISZTA A PÁROD, HOGY A KISLÁNY MÁR NEM IS JÓ NEKI?SZERINTEM AZ A LÉNYEG, HOGY EGÉSZSÉGES LEGYEN A PICI
1Miért nem lehetne az apja neve, ha fiú. Nálunk kérdés sem volt, hogy az lett volna, de fiú lett. 2. nálunk elsõ név az egyik mama neve, a második az enyém és az anyukámé, ami ugyanaz 3.ne válassz külföldi soroZatneveket, mert a külföldi hangzású nevek többnyire nem passzolnak a magyar vezetéknevekhez és szerintem elég nevetségesek is pl. DZSENIFER, Melany, MOLLY.STB.fiúknál meg különösen .
Az elõzõnél elgépeltem nem fiú lett hálistenne, hanem lány


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Csináltatok pocakfotót szülésig, meg a szülésnapján is?

9

Siófokon mi a "szokás" ebben az esetben?

Azok véleményét várom jobban akik szültek már Siófokon.
Holnap az az 14-kén leszek 41 hetes terhes.Voltam vizsgálaton csak szívhangot néztek mert az összes doki szinte a szülészeten volt annyi kismamának beindult a szülése.De a lényeg,hogy a szívhang jó lett.Annyit mondott a nővérke,hogy nagyon jól érzi magát bent még a pici.Második szülésem lesz,az elsőt Székesfehérváron szültem,de ott időre szültem mert egy napot húztam csak rá.A doktor aki aláírta a szívhang leletét annyit írt rá,hogy javasolt a befekvés.De ezt a terhességi hetemre nézve.Én nem feküdtem be mert van egy 16 hónapos gyermekem és sajnos nem tudom megoldani hetekre az elhelyezését.Elvileg azt mondták 41.-ik héten indítanak,de hallottam ott egy-két kismamát akinek ugyan ezt mondták és csak befektették,de nem indítottak mert minden rendben volt.Most azon gondolkozok,hogy ezt a hetet ami jön várjam meg itt hol és ha nem indul be akkor menjek be,vagy már Hétfőn feküdjek be.Nem tudom mit szólnának az orvosok,vagy,hogy mikor indítanak ha minden rendben van..ez ügyben várom válaszotokat.Előre is nagyon szépen köszönöm!UI: Nincs fogadott orvosom!

2

Ennyire sok keményedés normális?

Pár napja kezdett el keményedni a pocakom és tegnap pl egész nap kemény volt,fel voltam puffadva,feszült.Ma reggel is erre ébredtem hogy feszül.Normális ez vagy félnem kellene?
Görcsölni nem görcsölök.Inkább nehéznek érzem a hasam.
26hkm

2

Terhesség korai szakaszában ez normális?

3 nappal ezelőtt tudtam meg hogy végre sikerült a baba.
Kb. 5 hetes terhes lehetek.Tapasztaltabbak segítenének nekem hogy mitől lehet az hogy a jobb oldalam fájdogál?
Azt olvastam hogy ilyenkor már a méhben van a baba,de akkor nem középen kéne hogy érezzek valamit?
Az nem lehetséges hogyha mondjuk nem átjárható a petevezeték akkor valahol ott ragadt a megtermékenyített petesejt?
Köszönöm a válaszokat

5

Szerintetek sokat híztam eddig?

28 hetes terhes vagyok és 5 kg-t híztam. A védőnőm mindig mondja, hogy diétázzak mert sok. Szerintem nem olyan vészes! Szerintetek?

6

Ikreket, hogy lehetne összehozni, ha nincsen a szülők ágán sehol se iker?

13

Tippelnétek? Hét, nem?

http://www.kepfeltoltes.hu/view/131013/ddddd_www.kepfeltolte..

13

Terhesség - fejfájás. Nektek is volt? Ki hogy viselte?

Tegnap éjjel elkezdett erősebben fájni a fejem, mondhatni görcsösen az egyik oldalon. Mivel frontérzékeny voltam örök életembe, ezért gondolom ez nem a hormonoktól, hanem a hirtelen jön melegtől köszöntött be rám.
Ti mivel kezeltétek?
Reggel egy kávé sok tejjel beleférhet?

4

Mit csinálnátok, ha megtudnátok megcsalt a parotok mikor ti babát vártok?

mert éppen feszültebb volt a légkör otthon....

14

Miért nem mozdult még meg a babám?

Ma vagyunk 16 hetesek a kis pocaklakómmal! Ez a harmadik terhességem! Korábban már éreztem aprócska rúgásokat,12-13 hetesen,napközben is éjszaka is,de ezek kb 2 hete elmúltak! Mostanra csak néha ilyen feszitő érzés és görcsök vannak... Azt mondják a harmadik babának hamarabb kell megmozdulnia! Nagyon félek hogy baja van,de nem akarok minden héten a védőnőhöz szaladgálni hogy nézze meg a szívhangot... mikor először kezdődött,elmentem hozzá,minden rendben volt,ezért szégyenlek menni mindig!! Miért van ez,hogy nem mozdult még meg?? A rúgásoknak is erősebben érezhetőnek kellene már lennie :(

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!