Találatok a következő kifejezésre: Hogyan csinaljak kis penzt (2 db)

Mit csináljak hogy nyáron legyen egy kis pénzem? Többi lent!

Falun élek telefont szeretnék venni 14éves vagyok hogyan szerezzek gyorsan pénzt??

Legjobb válasz: 16 éves kortól lehet nyárimunkázni. Ha van 16 évesnél idõsebb haverod, kérd meg, hogy nyárimunkázzatok együtt (mondjuk szórólapozik) és a szórólap felét a haverod osztja, a másik felát pedig Te. Amit pedig haverod kapott pénzt azt elfelezitek. Vagy van olyan mondjuk, hogy kitakarítod a szomszédod lakását, vagy lenyírod a füvet, meglocsolod a virágokat stb esetleg kutyátsétáltatsz egy kevéske pénzért.

16 éves kortól lehet nyárimunkázni. Ha van 16 évesnél idõsebb haverod, kérd meg, hogy nyárimunkázzatok együtt (mondjuk szórólapozik) és a szórólap felét a haverod osztja, a másik felát pedig Te. Amit pedig haverod kapott pénzt azt elfelezitek. Vagy van olyan mondjuk, hogy kitakarítod a szomszédod lakását, vagy lenyírod a füvet, meglocsolod a virágokat stb esetleg kutyátsétáltatsz egy kevéske pénzért.

Hogyan csinaljak egy kis penzt?

Sokat gondolkoztam azzon,hogyan tehenem jobba az eletemet de valahol megis mindig elakadok mert nem tudom hogyan fogjak neki a karieremnek. Egy idobe ki akartam menni kulfoldre de rajottem hogy az nem elet,feltem a maganytol es egyedul neki vagni. Igy itthon maradtam, jo lenne ha egy kicsi penzt tudnek itthon a munka helyem melett keresni, most egy vegyes uzletbe vagyok elarusito. Szerintettek mibol lehet meg penzt csinalni, minden tanacsot szivesen varok.

Legjobb válasz: Szia! Én mellékállásban egy gyógynövény családdal foglalkozo. Nekem bejött. Ha érdekel, akkor szívesen küldök priviben tájéoztatást.

Szia! Én mellékállásban egy gyógynövény családdal foglalkozo. Nekem bejött. Ha érdekel, akkor szívesen küldök priviben tájéoztatást.
Szia! Egy német cég épp most keres partnereket a termékei piaci becezetéséhez. Ha érdekel, segíthetek benne.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!