Találatok a következő kifejezésre: Hogyan csinaljak kis (185 db)

Nem szeretném hogy elszakadjon a szűzhártyám de szeretnék masztizni és ujjazni is. Hogy csináljam? Kis újjam van és akkor mennyire tegyem fel?

Milyen tárgyat használjak ??? NIncs semmi jó itthon

Legjobb válasz: azt hiszed hogy ha bármit is rendszeresen fel-le tologatsz maszti céljából a hüvelyedben akkor nem fog átszakadni a szûzhártyád? rosszul hiszed.

azt hiszed hogy ha bármit is rendszeresen fel-le tologatsz maszti céljából a hüvelyedben akkor nem fog átszakadni a szûzhártyád? rosszul hiszed.
Dugd be csak 2-3cm-re az újjad.
lehet kapni sex shop ba ilyen gyürüt ami rezeg . az nem szakitja fel.. szerintem
TV, rádió, éjliszekrény, láncfûrész. egyébként fésü nyele mondjuk ? vagy vmi vastagabb toll?
uborka, hegyes erõs:D:D
hát ha a fürdõ rossz ötlet, akkor a paplan alatt csinálod :) , nem olyan bonyolult ez
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen . DE a testvére nincs ott (Azt mondta ) És a fürdõ nálluk rossz ötlet akkor mit tegyen???
lehetõleg akkor csináld amikor nincs ott tesód, de javaslom, hogy fürdés közben masztizz, ott nem zavarnak
A kérdező hozzászólása: MIt tegyen még hogy szebb legyen az estéje??? A testvérével 1 szobában van .És feltünés nélkül csak az ágyban csinálhassa azt hogy???
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen hogy ezt leírtad fõleg a végét mert a barátnõm sportoló.
elõbb a barátnõd akart masztizni :DDD komolyra fordítva a szót: ne használj tárgyakat, majd ha nõsz egy picit, akkor az ujjadat feldughatod, nem szakítja fel a hártyádat egyébként a tornászlányoknak már idõ elõtt felszakad
de minek csinálsz úgy, mintha nem neked lenne fontos ez a kérdés.... kis béna:)
A kérdező hozzászólása: Kérlek szépen hidjétek el nem nekem van a kérdés.
Na jó mivel értelmes választ nem kaptál, lássuk.. Elõször is a szûzhártya a hüvelybemenet elején van, tehát nem sok értelme van az ujjazásnak ha fél centire "tolod fel". Egyébként meg szerintem elõbb a csiklóddal próbálkozz, tapasztald ki, hogy jó, úgy próbálj meg orgazmust elérni, légy kitartó, sikerülni fog:) Az ujjazással szerintem ráérsz, azzal nehezebb elérni orgazmust, és legalább a szûzhártyádat is békén hagyod. Ha annyira akarod mégis, egy ujjadat használd csak..Ami a helyszínt illeti, sötétben a paplan alatt, amikor már mindenki alszik, úgy biztos nem buksz le.Remélem kimerítõ válasz volt:) Sok sikert:)
na, ne bántsátok, ti is voltatok fiatalabbak.... az ujjazásra és feldugásra nincs megoldás, mivel elég valószínû h át fog szakadni... persze ha kicsit beledugod h milyen érzés, semmi bajod nem lesz. ha szeretnéd magad jól érezni, akkor fura, de én ezzel szórakoztam kisebb koromban: elektromos fogkefe fejét bekapcsolva dörzsöld a csiklóhoz, ill. körülötte... hidd el, ahhoz képest h nincs benned iszonyat jó :D üdv
ezen a topikon eldobom az agyamat:D ez mekkora:D a barátnõm mondta stb. na nem baj. De ez az elektromos fogkefés dolog:D mi lett a fogkrémmel?
Szia! A hüvelyét hagyja békén, ha nem muszáj, ne dugdosson fel semmi tárgyat. Ez fontos. Az ujjával csinálhatja, de csak ha elõtte alaposan megmosta. Amúgy nem érdemes a hüvelyt "zaktalni", mert a csikló sokkal, de sokkal izgalmasabb. :-) Nyálazza be az ujját, úgy simogassa a csiklóját, mert szárazon nem élvezetes, még fájhat is. Majd kitapasztalja, hogy neki mi a jó. Vibrátort ne vegyen, mert zajos, és ha rászokik, akkor fiúval lehet, hogy nem fog tudni kielégülni. További javaslatom még: zuhanyrózsa. 2 percen belül garantált az eredmény, legalábbis nálam. :-)
bazzeg ne offojátok már természetes h szeretné csinálni hisz mindenki csinálja ne legyetek már ilyen barmok!!!
fölöttem lévõ nagyon kimerítõ választ adtál, ki ne üsselek
Figyeljetek az ujjazástól sem szakad át feltétlenül, sõt...én 2-3 ujjal szoktam és mégsem szakadt át...amúgymeg ha annyira otthoni tárgyat akarsz feldugdosni, akkor egy kiürült dezodort(vagy spray ua.) aminek átmérõje kb 4 centi, azzal csinálhatod XD bár így már elég nagy valószínûséggel át fog szakadni..szerintem várj pasira :Dmeg a barátnõd is
A kérdező hozzászólása: Merth még ma este ki szeretné próbálni merth telefonon beszélek vele és mondja mit irjak.
A kérdező hozzászólása: Nem szeretném hogy elszakadjon a szûzhártyám de szeretnék masztizni és ujjazni is. Hogy csináljam? Kis újjam van és akkor mennyire tegyem fel? Kérnék válaszolókat.
blok tégla .. egyéb dolgok monitor gépház ..
A kérdező hozzászólása: DE most nem a tárgy a lényeg hanem:Nem szeretném hogy elszakadjon a szûzhártyám de szeretnék masztizni és ujjazni is. Hogy csináljam? Kis újjam van és akkor mennyire tegyem fel?
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem azt ezérth kérdeztem hogy melyek azok a tárgyak amelyeket lehet.
A kérdező hozzászólása: A mutató újjam úgy 7 cm
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen . Kezdõ avgyok akkkor egyszerre csak 1 et???
mért nem tudtok normálisan válaszolni? mért kell belekötni? amugy engem is érdekel a téma, énse szeretném ha kiszakadna, én kb 3-4 centire dugom be az ujjam és még megvan a hártyám:D
A kérdező hozzászólása: Bocsi de elírtam.
A kérdező hozzászólása: És te ha nem titok hány éves vagy???
12-re tippelek, na nem baj, én 11 évesen már nyomtam
A kérdező hozzászólása: Mármint ki 12 éves???
te drágám
A kérdező hozzászólása: Én nem 12 éves vagyok egyépként a barátnõmnek keresek ilyen dolgokat nekei nincs nete...
én meg a télapó vagyok
A kérdező hozzászólása: Akkor nem kell elhinni.Szerintem a kor mindeggy de már ha itt tartunk 16 éves vagyok.
Elõször csak lassan dugd be az ujjad aztámajd erxed hogy hol a hatar

Hogyan csináljunk kis balhét egy iskolai buliban?

Lesz egy farsangi disco és egy kis balhét szeretnénk csinálni. Mit? Előre is kösz;D

Legjobb válasz: asd el magad......az biztos nagy balhe lesz :D

asd el magad......az biztos nagy balhe lesz :D
Húha tinisunaparty lesz az alsótagozaton, és még vadulni is szeretnél?

Hogy csináljak kis lámpát?

nah szóval egyik haverommal fogadtunk hogy tudok csinálni egy kis izzós lámpát. tudjátok van ez a kis lámpa amin egy gombot megnyomsz és pirosan világít. ilyet szeretnék készíteni valaki segítene hogy kezdjek hozzá

Legjobb válasz: Üdv! Nem teljesen világos a kérdés. Fejtsd ki, meg likelj rajzot, és akkor tudunk segíteni. Egy biztos: villanyIZZÓT nem tudsz csinálni, ha arra gondoltál esetleg.

Üdv! Nem teljesen világos a kérdés. Fejtsd ki, meg likelj rajzot, és akkor tudunk segíteni. Egy biztos: villanyIZZÓT nem tudsz csinálni, ha arra gondoltál esetleg.
A kérdező hozzászólása: nem hanem ne legyen kapcsoló se gomb amikor rákötöm az ellemet világítson és nelegyen kapcsoló
Jól olvasom, hogy te egy rendes nagy izzót (230V) kötöttél egy varta elemre?? és még csak nem is pislákolt??
A kérdező hozzászólása: nem nagy körtére dehogy hanem egy ellemlámpából szedtem ki de tudom mi volt a baj:d l
Fotózd le a cuccod hogy megnézzük mi nem jó. De alapból szerintem egy zseblámpaizzó 1 elemrõl nem fog menni. Laposelemet használj szerintem.
Egy ostoba fajankó vagy, én ezt két dróttal megoldom, hogy mûködjön, habár én kb 100szor okosabb vagyok nálad.
Húú itt már egyesek nagyon osztják az észt. A LED-es dologhoz szeretnék annyit hozzátenni, hogy jó ötlet lenne, és az a legenergiatakarékosabb is. Csak az a helyzet, hogy ahhoz legalább 2 ceruzaelemet kell sorbakötni, mert a piros 1, 8V-nál kezd el világítani, a többihez meg még nagyobb feszültség kell. Ezen kívül a LED áramát nem ártana korlátozni mondjuk egy ellenállással, különben hamar elhal.
A kérdező hozzászólása: akkor hogy csináljam meg?
4, 5V-os zseblámpa izzóval, és laposelemmel csináld. Az a legegyszerûbb.
ja értelek :D , hogy a gomb világít. Akkor olyan gombot kell majd venni
akkor kapcsoló helyett gombot raksz bele
A kérdező hozzászólása: én úgy szeretném megoldani hogy ne legyen rajta kapcsoló
A kérdező hozzászólása: úgy értem hogy fogok egy ellem lámpából egy kis villany görtét és beszeretném indítani ellemel
A kérdező hozzászólása: vannak itthon ilyen kis körték http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://oldradio.tesla.hu/.. és ilyeneket beszeretnék indítani
A kérdező hozzászólása: elemmel
szarintem amire te gondolsz az LED és nem izzó egyébként nagyon egyszerû fogsz 2 vezetéket egy LED-et meg egy elemet és egyszerûen összekötöd õket egyikdót egyikvége elem + pólusa másik vége a LED egyik fém szára másik dróttall megismétled ugyan ezt csak a másik oldalon.
A kérdező hozzászólása: bõvebben légyszives
A kérdező hozzászólása: összeraktam egy varta ceruza elemel celuksz jó a szigetelõ szallag helyett ? cin mihez kell? amm egy sima nagy égõt kötöttem rá és megse pislákol
A kérdező hozzászólása: és kapcsolót mivel oldjam meg?
azt is kilehet szerelni vagy venni : ittvan ez a honlap példaként csak egy kapcsoló kb egy mûszaki boltba max 100 ft http://www.e-szakuzlet.hu/index.php?kat_ID=994&PHPSESSID=ad7..
A kérdező hozzászólása: de úgy szeretném hogy ne legyen kapcsoló

Hogyan csináljak a megmaradt kis szappanokból egy nagy használható "új" szappant?

Legjobb válasz: Gyúrd össze. De egyébként a kis szappant miért nem használod el? Ugyan úgy jó... Én ilyenröl még nem hallottam, hogy ha kicsit a szappan akkor azt nem lehet használni és megmarad..

Gyúrd össze. De egyébként a kis szappant miért nem használod el? Ugyan úgy jó... Én ilyenröl még nem hallottam, hogy ha kicsit a szappan akkor azt nem lehet használni és megmarad..
A kérdező hozzászólása: El lehet használni, persze. Csak olvastam róla és karácsonyi ajándék készülne belõle. De a leírt praktikákkal nem boldogulok.
szia! azt olvastam a neten, hogy a használt szappant nem lehet már így felhasználni! Ha szappant akarsz önteni, akkor vegyél hobbiboltban!

Tepsiben akarok csirkemell filét sütni. Nem akarom elősütni semmiben, és nem túl vékony szeletek, hanem egész kis mellek. Hogy csináljam?

soha nem csináltam még semmit, légyszi, segítsetek, fogalmam sincs, hogy fogjak hozzá, holnap készíteném alá gondolom kell valami kis olaj vagy zsír, amúgy natúran akarom, csak fűszerezni a csirkét

Legjobb válasz: Jó a sütõzacskó is. Pici olajjal meglocsolhatod. Tehetsz a zacsiba almacikkeket, hagymacikkeket. Megszurkálod a zacsit, kb 30 perc benne, majd szétnyitod, és rá kb 10 perc. Nem lesz száraz, és a zöldség ad neki egy kis pikáns ízt

Jó a sütõzacskó is. Pici olajjal meglocsolhatod. Tehetsz a zacsiba almacikkeket, hagymacikkeket. Megszurkálod a zacsit, kb 30 perc benne, majd szétnyitod, és rá kb 10 perc. Nem lesz száraz, és a zöldség ad neki egy kis pikáns ízt
Ó, hát minden, magára is valamit adó ábécében van sütõzacskó. Méret most nem számít. Ha bazi nagy, levágsz egy csíkot belõle, azzal átkötözöd a száját. De szurkáld meg valami hegyes dologgal, kötõtû, hústû, olló...hogy a gõz tudjon elillanni. Az egyik legjobb találmány a zacsi, mert párolódik, majd sül is.
Nehogy olajat önts alá!!! Vizet öntsél alá, és alufóliával letakarva tedd be a sütõbe 1 órára. 1 óra múlva vedd le róla a fóliát, és pirítsd meg 15-30 perc alatt. Így megpuhul, de nem szárad ki. Esetleg fûszeres olajjal átkenheted, ha akarod.
Igen, ha olyan, mint a celofán, az lehet. De valóban, ha van alufólia, akkor ne kísérletezz vele:) ! Bár én kezdõ háziasszonyként egyszerû, 1 kilós liszteszacskóban sütöttem az egész csírkét. Az olyan barna színû papírzacskó volt, és pompásra sült benne a pipi. Szóval a lényeg, hogy párolódjon, ne szikkadjon a hús.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm! így fogom elkészíteni
Ne erõltesd a zacskót, mert , ha nem sütõzacskó lehet, hogy ráolvad a húsra. maradj a hagyományosnál. zsíradékkal kikent tepsi, bele a szeletelt, fûszeres hús, egy fél deci víz alá. utána vagy a saját fedõje, vagy szoros alufólia. 45 perc után megfordítani, ha villapuha, lehet fólia nélkül sütni piros-ropogósra.Finom lesz, hidd el.
A kérdező hozzászólása: ne nézzetek emiatt komplett hülyének, de a sütõzacskók köztt, ahol anyu tartja, nem találtam már zacsit viszont a fiók alján találtam 1 zacskót külön, ilyen zörgõs anyagból van és Zacskó.. az sztetek az? :DDDD
Na akkor: Ha vastag a hús (5 centi vagy több), akkor 1 óra legyen. Ha vékonyabb, 40-45 perc. A tespit kikenheted olajjal, ha szeretnéd, nem feltétlen szükséges. A húst fûszeres olajjal masszírozd be (így nem csak a felszíne veszi át az ízt!) 1 deci víz legalább menjen alá, de ne ússzon benne nyakig a hús. Ha kb. fél centi víz van alatta, az nem baj. Aluval lefed, légkeverésesben elõmelegítve 150-160 fokon sütögesd. Miután levetted az alut, feljebb tekerheted mondjuk 170-180-ra.
Ha csont is van a mellen, akkor tovább párold, tehát akár 40-50 perc, kis lángon. Majd kibontod, megszúrod egy tûvel, s fogod érezni, hogy nem serceg olyan harsányan:) tehát megpárolódott. Ha csak szeletek, akkor 40 perc elég szokott lenni. Ha vizet öntesz alá, akkor meglocsolhatod egy kicsit olajjal is a tetejét. Pláne valami fûszeres olajjal.
A kérdező hozzászólása: olyan kedvesek vagytok, de összezavartok :S most akkor mehet alá olaj vagy nem, illetve 45 perc vagy 1 óra? :( tényleg nagyon süsü vagyok ilyenekhez, ne haragudjatok
Ma nálunk semmi sincs nyitva, így a bolt sem lenne zacskóhoz. viszont, ha van alufóliád, egy zsiradékkal kiken tepsibe/jénaiba lerakod a besózott mellfiléket, egy csipetnyi vizet aláöntve szorosan lefóliázva, kb 45 perc alatt megsül. kibontva pirosra kell sütni a végén. de fûszerezd jó be, sóval, majorannával , borssal, esetleg bazsalikommal, hogy finom ízletes legyen.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, akkor így csinálom légkeverésen meg tudnád mondani h hány fogom süssem 1 órát és rá még a pirítás?
A kérdező hozzászólása: nem tudok most már addig venni
Nem sok, a szárnyasokat azért sütjük elõbb 1 óráig letakarva alacsonyabb lángon, vizet öntve alá, mert könnyen kiszáradnak. Így lassan párolódnak, megpuhulnak, de nem száradnak ki. Miután leveszed a fóliát pedig csak pirítani kell õket kicsit, ilyenkor feljebb lehet venni a fokozatot. Ennyi idõ abszolút nem sok vastagabb szeleteknek. Nemrég sütöttem egyben pulykamellet, kb. 4-5 cm vastagságú volt, 1.5 óra alatt még meg sem sült teljesen.
A kérdező hozzászólása: ja de nincs itthon zacskó :S
A kérdező hozzászólása: köszike 1 óra nem sok? nyugi, nem vonom kétségbe, csak olvastam, hogy sütõzacskóban 30 perc, ezért kérdezem, az viszont nincs itthon
Dehogy nézlek hülyének, én is ilyen vagyok, ha valami újat készítek, aggodalmaskodom hogy tökéletesen jól értem-e hogyan kell :D Pedig én már jó 6 éve magamra fõzök :)

Fürdésnél észrevettem hogy a kis szeméremajkam egyik fele bedagadt és néha viszket is. Mit csináljak vele?

14 éves vagyok és kb. 3 hete kezdődött. Szóltam anyukámnak és adott valami krémet de semmit sem javult tőle. Nagyon félek hogy nem fog elmúlni(ezt anyukám mondta). A barátnőmnek is volt már ilyen de neki 3 nap alatt elmúlt.

Legjobb válasz: Elsõ vagyok. A viszketés miatt kellene orvoshoz menni, mert önmagában az nem baj, ha nagyobb az egyik kis szeméremajkad.

Elsõ vagyok. A viszketés miatt kellene orvoshoz menni, mert önmagában az nem baj, ha nagyobb az egyik kis szeméremajkad.
Jövõ héten el kéne menned nõgyógyászhoz! :)
Ha nem fog elmúlni, akkor menjetek el anyuddal a gyereknõgyógyászatra.

Keresztanyukám túlsúlyos és nem tudunk rajta segíteni Lelkileg össze van törve. Egy kis önbizalmat kéne belebeszélnünk. Hogy csináljam mindezt?

Nagyon számítok a segítségetekre. Keresztanyukám eléggé túlsúlyos. Sosem mutatta a családja vagyis felénk azt, hogy őt ez zavarná mármint a túlsúly (mindig nagyon kedves és kiegyensúlyozott velünk). Tegnap hülyéskedtünk vele, hogy ha jön a postás nem mer kimenni a kinézete miatt stb. , de ő is csak röhögött rajta mint mi. Egy pillanat múlva már azon kapjuk magunkat hogy megy be a (udvaron voltunk) lakásba. Anyukám kérdezte : Tán megsértődtél? Válasz tőle: Csak egy cseppet. (és már rohant is be bőgve) Anya ott maradt vigasztalta 10 percig kicsit megnyugodott de olyan mondott anyának hogy ha felkötöm magam akkor jobb lesz meg ilyenek. Keresztanyukám mindig is sovány volt. Akkor kezdett el hízni amikor nem kapott állást pedagógusként és egy elég rosszul fizető munkahelyre kellett mennie ahol ilyen alkatrészeket kell összerakni 12 órás műszakban. Már 2éve itt dolgozik nagyon megviselte az elején de ezek szerint még nem nyugodott bele az állapotába. (pedig már úgy tűnt) Azt nem tudom egyrészt hogy kéne kibékíteni másrészt meg önbizalmat kéne belebeszélni? SEGÍTSETEK

Legjobb válasz: "Egy kis önbizalmat kéne belebeszélnünk. " Pont nem ezt teszitek...

"Egy kis önbizalmat kéne belebeszélnünk. " Pont nem ezt teszitek...
Szerintem is lelki dolgok vannak a hízás hátterében, és a gúnyolódással csak rontotok rajta. Vedd rá, hogy sportoljatok közösen. Itt a jó idõ, és annyi mindent lehet csinálni. Szerintem a biciklizés lenne a legmegfelelõbb. A futást csak akkor kezdhetné el, ha már megerõsödött egy kicsit. Menjetek el minden este vele legalább fél-egy órát bicajozni. Így nincs egyedül a fogyásban, érzi, hogy ti támogatjátok, és mellette vagytok! A gúnyolódást pedig abbahagyni!
Remélem, érzed, hogy ez egy elég gusztustalan beszólás volt. Tehát tudjátok, hogy bántja a túlsúlya, és csúfoljátok, mint az oviban. Az lenne a legjobb, ha békén hagynátok. Hogy legyen önbizalma, ha ti, a saját családja is [email protected]átok?
Azt kellene megnézetni, nem lett-e idõközben u.n. lisztérzékeny. Valahol olvastam egy dr.nõ ezzel kapcsolatos cikkét, hogy az elhízásnak lehetnek az elsõ tünetei a betegség kialakulása. El kellene mennie egy ilyen jellegû vizsgálatra, s ha már ott van, akkor már talán elfogadja a szakemberek tanácsait a helyes táplálkozás, testmozgás stb. terén is.
nemtom, én egy igazán túlsúlyos embernek inkább az egészséges életmódra való visszaállásban segítenék, mint a beletõrõdésben.....
Csak 3 almát evett egy nap? És napi 3 órát tornázott? Mert azért ez sem normális. Ha ez volt a diétája, nem csoda, hogy visszahízott. Szobabiciklin tekerjen, ha nem szeret emberek közé menni.
Ez eléggé pszichés alapú hízásnak tûnik, gondolom bánatevõ lett. Pszichológus szerintem tudna segíteni, no meg némi sport, életmódváltás. Ha nemrég még vékony volt, akkor könnyebben le tud fogyni.
Lehet hormonális is, pl pajzsmirigy:Sazt be tudják állítani az orvosok
Én kövér kisgyerek voltam (úgy 4-5 éves koromban kezdtem kikerekedni, és egészen 22 éves koromig csak szélesedtem). És azt kell mondanom, hogy egyáltalán nem segített az, hogy megállás nélkül piszkált a családom. A középiskolát 70 kilóval kezdtem (172 cm vagyok), és már akkor is úgy beszélt velem apukám, hogy le kellene fogynom, mert nagyon kövér vagyok. Én meg úgy voltam vele, hogy ha kövér vagyok, akkor mindegy, eszem még egy kis csokit, vagy tésztát, mert finom, egyszer élünk, sovány már úgyse leszek, különben is csak erõs a csontozatom, stb. Ennek köszönhetõen 107 kilóval érettségiztem! Azóta kínkeservesen lefogytam 65 kilóra, de ez most lényegtelen. Egy biztos: viccelõdéssel, piszkálással, iróniával csak az ellenkezõjét fogjátok elérni annak, amit szeretnétek. Egy épeszû felnõttnek kellene vele beszélnie, akinek már volt súlyproblémája, és tudja, hogy milyen érzés, vagy tényleg pszichológus segítségére lenne szüksége. 24N
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsot :)
Lehet, hogy az önbizalmának a visszaállítását nem feltétlenül az alkatával kellene kezdenetek. Ha onnantól indult el a lejtõn, hogy diplomás (hiszen pedagógus) létére sosem gondolta volna, hogy egyszer egy összeszerelõ üzemben köt ki napi 12 órában, akkor talán ezen a téren kellene biztosítani arról, hogy nem lett ettõl kevesebb. Nehéz ezt jól megfogalmaznom, de talán érted, mire gondolok. Sokan úgy élnek meg egy ilyen "munkahely-váltást", hogy "én már arra se vagyok jó, hogy..." s végül kiköt a "semmire se vagyok jó" gondolatnál. Na, ezzel kellene kezdeni valamit, hogy érezze, az élet számos területén fontos még õ valakiknek. S aztán ezzel párhuzamosan aztán mehetnek az esti séták, vagy közös torna a kertben és hasonlók.
"Csak az a baj hogy õt már ez sem érdekli!" Ha állandóan ezen poénkodtok, akkor szerinted miért érdekelné? Szerintem úgy érzi, hogy nem támogatjátok. Talán elõször a viccelõdésbõl meg a megjegyzésekbõl kellene visszavenni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget ! A sportra nehéz rávenni fõleg az séta, biciklizés stb. mert nem szereti magát mutogatni. Megpróbálok vele beszélni a mozgásról! Régebben 5 éve büszke voltam rá mert akkor pedagógusként dolgozott és egy nap 3 almát evett és 3 órát tornázott !!! Így nem tudom pontosan mennyi idõ alatt de lefogyott 30 kg! Ha elhatározná magát akkor lehet képes lenne újra végigcsinálni !!! Csak az a baj hogy õt már ez sem érdekli! De beszélek vele.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsot :) ))

Ha nem göndör, hanem csak hullámos hajat szeretnék akkor azt hogyan csináljam? A headlines segít? Vagy valami jó kis otthoni módszer?

Legjobb válasz: Lehet kapni ezeket a kukac szerû kis csavarókat, erre tûzd rá, és úgy szárítsd meg.

Lehet kapni ezeket a kukac szerû kis csavarókat, erre tûzd rá, és úgy szárítsd meg.
en sima hajvasaloval csinalom. nagyon szep lesz. a youtubeon van sok video ott megnezheted hogy csinaljak.en is onnan lestem.
Nekem volt már headlines-om kétszer is, sokáig benn maradt és nem károsodott tõle a hajam egyáltalán pedig vékonyszálú szõke hajam van. Most megyek harmadszorra, csak ajánlani tudom:)

Akik élnek ezzel a lehetőséggel, hogyan csinálják? A kívánság táblát tényleg kis kívánságokkal kezdjük? Ti hogyan csináljátok? PESSZIMISTÁK KÉRLEK KÍMÉLJETEK!

egy ismerősöm mondta h először kis dolgokat kell kívánni utána majd lehet nagyobbakat.

Legjobb válasz: Itt nem ez a lényeg (elõzõ). Attól, hogy van egy kívánságtáblád (bár én sem igazán tudom mi az), még nem biztos, hogy nem dolgozol meg az álmaidért. Sõt, a kívánságtábla valójában pont ezért hatásos, mert minden nap látod a figyelmeztetést, hogy mi a célod. Ugye tudjuk, hogy minden az agyban dõl el, szerintem Tõled függ, hogy mekkora kívánságot tudsz valóra váltani elsõre. Kezdheted a kicsivel, de ha kitartó vagy, kezdhetsz a naggyal is. Azonban, ha az a kívánságod: "Nyerjem meg a lottót", az butaság lenne, hisz nem csak rajtad múlik, illetve gondolj bele, hány embernek a kívánsága ez, és mi lenne, ha mindenkinek valóra válna.

Itt nem ez a lényeg (elõzõ). Attól, hogy van egy kívánságtáblád (bár én sem igazán tudom mi az), még nem biztos, hogy nem dolgozol meg az álmaidért. Sõt, a kívánságtábla valójában pont ezért hatásos, mert minden nap látod a figyelmeztetést, hogy mi a célod. Ugye tudjuk, hogy minden az agyban dõl el, szerintem Tõled függ, hogy mekkora kívánságot tudsz valóra váltani elsõre. Kezdheted a kicsivel, de ha kitartó vagy, kezdhetsz a naggyal is. Azonban, ha az a kívánságod: "Nyerjem meg a lottót", az butaság lenne, hisz nem csak rajtad múlik, illetve gondolj bele, hány embernek a kívánsága ez, és mi lenne, ha mindenkinek valóra válna.
tudod mit jelent a pesszimista gyöngyöm ? szkeptikus az a szó amit te keresel XD
A 21. század egyik rákfenéje, hogy a "kérjétek és megadatik" szöveg különbözõ módozatait - pl.: vonzás "törvénye" - még mindig beveszik. Azt hiszem van az emberek szellemi fejlõdésében egy valamikor kamaszkor elõtt egy állomás, amikor rádöbben, hogy a puszta akaratával és a kívánságaival nem bírja befolyásolni a körülötte lévõ világot, mert az tõle független. Az öntudat fejlõdésének ez egy igen fontos fordulópontja. Ezt lépcsõfokot sokan nagyvonalúan átugrották.
Elsõ 2 WIN!!!
#9: Nem. A vizualizáció fontos része volt a fogyásomnak. Elõtte (mármint mielõtt megismertem a Titkot) csak azt csináltam, hogy vizualizáció nélkül mentem el edzeni, és nem hozott eredményt. Máig sem értem miért, de hiába futottam, bicikliztem, aerobikoztam órákat 7 hónapon keresztül, összesen 2 kilót fogytam, azt is a kevesebb kajának köszönhetõen. Szóval a vizualizáció elengedhetetlen része volt a fogyásomnak.
Elõzõ: Míg fél óráig vizualizáltad a fogyásodat, addig a fél óráig elmehettél volna mozogni is, erre nem gondoltál? Anonym girl: , , Minden az agyban dõl el" szöveg nagyon divatos már pár éve, amióta ilyen könyvek jelentek meg, mint a Titok, stb. Ezt sok ember nagyon ostobán értelmezi. Az, hogy minden az agyban dõl el, nem azt jelenti, hogy erõsen koncentrálni kell arra, hogy lefogysz, és sikerülni fog. Ez azt jelenti, hogy egy nagyon erõs elhatározást kell hoznod, hogy lefogyj, és ezt a kitartást folyamatosan fent kell tartanod. A TETTEID fogják eredményezni pl. a fogyást, és nem az, hogy erõsen rákoncentrálsz. Az agyadra csak a célod kialakításában van szerepe.
nekem van ilyen táblám. kiraktam rá a kívánságaimat és minden nap vizualizálom a céljaimat kb. fél órán keresztül. utána megyek és teszek is értük. pl. volt, hogy le akartam fogyni 5 kilót. vizualizáltam azt az alakot, amilyet szerettem volna utána elmentem és tornáztam. bevált. 16/L
Szia! Én egy abszolút optimista ember vagyok, úgyhogy én írhatok ide. Ez az egész egy nagy marhaság, ha el akarsz valamit érni az életben, azért tenned kell, és benne van a pakliban, hogy nem fog sikerülni. Nem a kívánságtáblától várni bármit is. Szerinted miért van az, hogy az igazán értékes és nagy emberek élete mögött komoly munka van?
És lõn világosság!! Kívánság tábláról valaki tudd adni forrás, mert engem is igen furdal a kíváncsiság, hogy mi ez egyáltalán. Elõre is köszönöm szívességeket!
A kérdező hozzászólása: Hála a jó égnek azért még vannak okos emberek.
Bármit kirakhatsz rá! Tõled függ hogy képes vagy e elérni. És tényleg minden az AGYBAN DÕL EL! Ez mûködik és mûködni is fog, attol hogy õk nem hisznek benne ez így van!SZUGERÁLNOD KELL AZ ADOTT CÉLT, ÉS ÕSZINTÉN HINNI BENNE, PLUSZ DOLGOZNOD ÉS TENNI ÉRTE! És ne hagyd hogy a csorda nép tudatlansága kedvedet vegye tõle :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!