Találatok a következő kifejezésre: Hogyan csinaljak el tudjak (43 db)

Mit csináljak hogy gyorsabban el tudjak aludni este amikor lefekszek és hogy nyugodtan végig tudjam aludni az éjszakát? (altatót nem akarok szedni)

Legjobb válasz: Elsõ vagyok! Nálam is van, hogy elég lassan alszom el! Jár az agyam mindenen. Van,hogy onnantól kezdve,ahogy lekapcsolom a villanyt egy óra is eltelik, mire elalszom! De úgy vagyok vele, hogy ezt még ki lehet bírni, csak ezért nem fogok semmi [email protected] bevenni!

Elsõ vagyok! Nálam is van, hogy elég lassan alszom el! Jár az agyam mindenen. Van, hogy onnantól kezdve, ahogy lekapcsolom a villanyt egy óra is eltelik, mire elalszom! De úgy vagyok vele, hogy ezt még ki lehet bírni, csak ezért nem fogok semmi [email protected] bevenni!
És ha kitolnád a lámpaoltást? Fekhetnél akár éjfélkor is! De pontosan miért nem tudsz elaludni? Agyalsz? Vagy csak nem vagy álmos?
A kérdező hozzászólása: nem maradhatok fenn sokáig, álmos vagyok meg fáradt is, csak néha akkor szoktam gondolkozni, aztán próbálok aludni de nem megy. De pl: ma már a 3-ik napja hogy hajnali 3-kor ébredek fel. Ma és tegnap vissza tudtam nagy nehezen aludni, de azelõtt nem, egész végig már fenn voltam.
Vannak ilyen "altató" teakeverékek, nézz utána. De vannak gyógynövényes altatók is, pl. Hova, Valeriana. Esetleg próbáld ki ezeket! De ha ez megnyugtat, én sem alszom soha végig az éjszakát, van, hogy 3x is fent vagyok.
A kérdező hozzászólása: köszi engem fõleg az zavar hogy nem tudok gyorsan elaludni, meg aludni szeretnék, de nem tudok.
Fuss lefekvés elõtt.
A kérdező hozzászólása: én nálam is ez van, ahogy lekapcsolom a lámpát 1-2 óráig fenn vagyok, volt a mikor éjfélig, volt amikor egész éjjel nem tudtam aludni. Amugy lámpaoltás 21:30 fele szokott lenni.

A munkáltatómmal meg szüntettem a munka viszonyomat de nem akarja ki adni a papírjaimat hogy azzal el tudjak menni a munka ügyi hivatalhoz mit csináljak?

Legjobb válasz: Kérdés, hogy be voltál-e egyáltalán jelentve. Ha nem, nyilvánvalóan papírokat sem fog tudni adni.

Kérdés, hogy be voltál-e egyáltalán jelentve. Ha nem, nyilvánvalóan papírokat sem fog tudni adni.
A kérdező hozzászólása: Igen 4 órába de azzal fenyeget hogy amiért otthagytam megfogom bánni mit csináljak.
Semmi extrát, üzend meg neki, hogy hétfõn délután mész a papírjaidért. Ha nem adja át õket akkor kedden reggel elsõ dolgod az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Fõfelügyelõséghez fog vezetni, ahol elmeséled, hogy nem hajlandók kiadni a papírjaidat (kb. fõbenjáró bûn, nagyon szigorúan veszik). Ezért konkrétan akár ideiglenesen be is zárathatják õket...
A kérdező hozzászólása: oké rendben van , de mi mi van akkor ha ki találja hogy én loptam vagy nem végeztem el a munkámat rendesen és fegyelmivel akar le adni.híddel ezek mindenre képesek .azért mert már nem akarok ott dolgozni akkor meg fenyegethetnek találtam jobbat és ennyi.segíts valamiben hogy egyszerû emberként szembe tudjak vele szállni.De ha gondolod a privátba részletesebben le írok mindent.
Írd meg privátba amit nem akarsz kiírni, de: - Senkit nem érdekel, hogyha fegyelmivel küldenek el. Semmi jelentõsége nincs a dolognak. Munkakeresési járadék ugyan úgy jár, amúgy meg senkit nem érdekel. De a papírjaidat ígyis úgyis ki kell adniuk. - Állítani bárkirõl lehet, hogy lopott. Ha nem tudja bizonyítani pl. egy kamerafelvétellel akkor kit érdekel. Azt mond amit akar. Te meg majd megmondod neki (szigorúan négyszemközt), hogy egy b*zi. Ez semmivel sem lenne alaptalanabb állítás, mint az, hogy te lopsz.

Mit csináljak hogy ügetésnél el tudjam engedni a nyerget? Nem tudok csak a szárat fogni mert olya érzésem van hogy leesek

valami tipp??

Legjobb válasz: Ezt szóban nem lehet elmagyarázni, de http://www.lovardakalauz.hu/babolnai_bekescsaba.php itt könnyen meg tudod tanulni, és a lovászok is hihetetlen jó fejek. olcsó is.

Ezt szóban nem lehet elmagyarázni, de http://www.lovardakalauz.hu/babolnai_bekescsaba.php itt könnyen meg tudod tanulni, és a lovászok is hihetetlen jó fejek. olcsó is.
A kérdező hozzászólása: nem tudok máshol lovagolni mert a közelben sehol nncs, legközelebb megkérem akkor de nem akarok okoskodni ott
Én csak megjegyzem, hogy vannak, akik nem oktatnak, csupán lovagoltatnak, terepen. Teljesen kezdõket bedobják a mélyvízbe, elsõ alkalommal vágta, hegyen-völgyön..
Akkor viszont sürgõsen válts oktatót! Így soha nem fogsz megtanulni normálisan lovagolni. Elõször meg kell tanulod rendesen ülni, erre a van a futószáras lovalás. Nem tudom miféle kontár lehet ez, aki enélkül enged szabadon. Én a helyedbe direkt kérném a futószárat a saját érdekemben, ha nem akarja akkor közlöm, hogy vagy normálisan oktat vagy keresek más helyet. Mert az óradíjat ugyanúgy ki kell fizetned, de így sehova se fogsz fejlõdni. Én is eleinte sokat szenvedtem futószáron, kengyel nélkül, volt is izomláz rendesen a tan- és a könnyû ügetés után, de ez egy szükséges "rossz", hogy utána jó legyen és tudj figyelni a helyes szár és csizma segítségekre.
A kérdező hozzászólása: akkor lehet hogy az oktatóval van baj, ? elgondolkoztam ma, hogy nekem még futószáron kellene mennem amíg nem tudok normálisan ügetni. persze az oktatóm már 5 perc után lekapcsolta a futószárat, had menjek egyedül.ez oké, de az a baj, hogy nem tuodk ennyi mindenre figyelni:számolni, felemelkedni, kapaszkodni, irányitani. és hiába mondják hoyg engedjem el a nyerget, nem tudom mert esek elõre.a lábammal van baj , nem tudom leszorítani és igy állandóan elõrecsúszik-igy meg nem tudom megtartani magam.a sõrényes dolgot mondták nekem, de már öreg a paci és nincs valami sok neki, , , tudnátok segiteni nekem??
Futószár, futószár, futószár.... az oktatód nem tud tippet adni? Nekem sok sok kengyel nélküli futószáras óra kellett, hogy biztos legyen az ülésem. Igazából amíg valaki nem képes kitárt, vagy csípõre tett kézzel mindhárom jármódban biztonságosa ülni, annak a kezébe nem adnék még szárat, pont az ilyenek miatt, mert a ló szája nem kapaszkodó.
14:58 vagyok. Azt még hozzátenném, h semmiképp se fogj szárat addig, míg nem biztos az ülésed, mert ha elveszted az egyensúlyod, beleránthatsz a szájába - ha épp a szárba kapaszkodsz bele. És nem kell "szorítani combbal". Egyensúlyban kell ülnöd, egyáltalán nem kell kapaszkodni! Lépésben végezzetek tornagyakorlatokat, tán pár voltizs-óra is segíthetne.
Azért lehet olyan érzésed h. leesel mert nem szorítod eléggé a lábaddal.A guggolás segít. Ja és eleinte fogd a szárral együtt a ló sörényét nyugottan.Késõbb már nem lesz ezzel problémád.
Megelõztek :) A szíj jó dolog, de csinálj rengeteg egyensúlygyakorlatot sokat segíthet. Sajnos amíg nem vagy egyensúlyban, nem nagyon fog menni...
Valamit akkor kihagytak az oktatásod során. Kétpontos ülést gyakorlod eleget...? Csípõre tett kézzel kellett ügetned, stb.? Lépésnél nem jön elõ ez a félelem? Kérd meg az oktatód, h egy orrzószíjat csatoljon fel elõre a nyeregre, az mégsem olyan biztos pont, mintha a nyerget fognád. Ha kell még segítség, nyugodtan írj privit!
Elsõ lépésként a nyereg helyett fogd a szár mellé a sörényét, és próbáld meg idõnként elengedni.
Hol laksz? Én tudok egy jó lovardát én is oda járok, nagyon kedves az oktató és mindenki, szuper pacik vannak és még versenyeztetnek is. Mi mindig lovagolunk kengyel nélkül legalább negyed órát szabadon, de nálunk azt nem engedik el szabadon aki nem tud biztonságosan ülni mind a három jármódban , és sok egyensúly gyakorlatot végeztünk. webcím: http://www.szeplaklovasudvar.hu


Mit csináljak, hogy könnyen el tudjak aludni?

30 hetes pocis vagyok,és éjszakánként sehogy sem kényelmes feküdni.Az oldalamon nagyon nehéz ,mert amerre én fordulok oda helyezkedik a kicsim is és félek,hogy nyomom a hátamon meg nem merek!Bármilyen jó tanácsotok van, örömmel fogadom!

Legjobb válasz: A kicsit nem nyomod, hiszen vizben uszkal. Ha meg nem jo neki, odebb megy, vagy teged rug oldalba, hogy helyezkedj mashogy. Ha pedig tudsz haton aludni (en nem nagyon tudok, mert nehezen kapok ugy levegot), akkor aludj haton nyugodtan. Nekem haton esetleg ugy szokott kenyelmes lenni, hogy a terdeimnel alulra rakom a szoptatos parnat, es a fejemet is kicsit feljebb rakom. Igy levegot is kapok, meg aludni is tudok. Es a gyerek is szereti, sosincs ellene kifogasa.

A kicsit nem nyomod, hiszen vizben uszkal. Ha meg nem jo neki, odebb megy, vagy teged rug oldalba, hogy helyezkedj mashogy. Ha pedig tudsz haton aludni (en nem nagyon tudok, mert nehezen kapok ugy levegot), akkor aludj haton nyugodtan. Nekem haton esetleg ugy szokott kenyelmes lenni, hogy a terdeimnel alulra rakom a szoptatos parnat, es a fejemet is kicsit feljebb rakom. Igy levegot is kapok, meg aludni is tudok. Es a gyerek is szereti, sosincs ellene kifogasa.
Amíg kényelmes neked, addig aludhatsz háton. Ha a babád nem kap majd levegõt, elõtte úgyis beléd fog rúgni. Ezen ne izgasd magad! És megnyomni sem tudod, védi õt a magzatvíz + méhed. Úgy feküdj, ahogy neked kényelmes, és amíg a babád nem szól, hogy nem jó neki! Mindenhol azt olvasom, hogy a kismama a bal oldalán aludjon, mert úgy a legjobb a vérkeringés. Az én babám nem szereti, ha bal oldalt fekszem, akkor egybõl szétrúg. Ezért én mindig a jobb oldalamon fekszem. Én nem tudok háton aludni, mert akkor fulladok, nyomódik a tüdõm, viszont ilyen féligülve-féligfekve még megy, és az is elég kényelmes.
A kérdező hozzászólása: Én azt hallotam hogy tilos háton aludni mert nem kap elég oxigént a babóm, és ezért sem tudok aludni, mert görcsösen figyelek arra ne hogy a hátamra feküdjek
Én is 30 hetes pocakos vagyok, és bizony ficánkolok amíg megtalálom a jó pozíciót. Szoktam háton is aludni, és semmi baja a babónak. Próbálj meg lefekvés elõtt meginni egy pohár langyos tejet, ebben legalább van kálcium is.
hasznalsz szopiparnat? nekem segitett. a masik, ami segit, hogy delutan felig ulve szunyokalok picit, valamiert este is el tudok aludni. nyitott ablak, meleg tej, szokasos en meg csak 24, 3 hetes vagyok, nekem meg szabad háton aludni, bár nem kényelmes, érdekes módon ha 90 fokban felrakom a labam, akkor nem kényelmetlen. de 30. het utan azt hiszem sehogy nem szabad haton aludni, szoval ez rajtad nem segit :( ha tudsz, bal oldalon aludj.
Szia! Ma vagyok 40 hetes:) Bizony kb a 30. héttõl megszenvedek minden alvással töltött óráért. Ahogy telik az idõ egyre rosszabb lesz! Nekem oldalt fekvéskor bevállt hogy párnát teszek a hasam alá. Háton is szoktam aludni (a babunak nem lesz tõle baja), csak kicsit magasabban felpárnázva, mert laposan ég a gyomrom, és nehezebben kapok levegõt is. Kb. óránlént kell pziciót válltanom, szóval nem túl nyugisak az éjszakák.
Hali! A 33. hétben járok. Este lefekvés elõtt elmegyek üríteni, ami már eleve kínszenvedés. Az elsõ órában kb. 3x kell felkelnem, onnantól óránként. Ha van önmagamhoz annyi türelmem, éjszaka eszek 1-2 falatot és ez bevált. Mintha még egy étkezést kívánna a pici. Egyébként a nyitott ablak tényleg csodákra képes, csak reggel nincs kedve az embernek kimásznia a meleg ágyból. Az kicsim hajnali 5-tõl de.9-ig szeret a legjobban aludni.

Hogyan mondjam el nekik? Vagy mit csináljak hogy ne tudják meg?

Szóval cigiztem az iskolában.. és hát lebuktam és most kaptam 1 igazgatóit.. hogyan mondjam el a szüleimnek? vagy mit csináljak h ne tudják meg? Elég baja van már anyunak igy is nem akarom hogy még ezis..

Legjobb válasz: Hát rossz hírem lesz, nem tudsz mit csinálni annak érdekében, hogy ne tudják meg. Az igazgatói mindenképp kiderül, tehát légy õszinte. Nem fognak megícsérni, de ez nem meglepõ. Legközelebb légy okosabb, most meg viseld a következményeket. Ha a cigizéshez elég nagynak érzed magad, akkor ez is menni fog. Bátorság!

Hát rossz hírem lesz, nem tudsz mit csinálni annak érdekében, hogy ne tudják meg. Az igazgatói mindenképp kiderül, tehát légy õszinte. Nem fognak megícsérni, de ez nem meglepõ. Legközelebb légy okosabb, most meg viseld a következményeket. Ha a cigizéshez elég nagynak érzed magad, akkor ez is menni fog. Bátorság!
Vállald be és ha nem akarsz anyukádnak több gondot, fájdalmat, akkor bizony legyen ez az utolsó alkalom!
Az igazgatóit be kell vallanod, mondd azt, hogy megkóstoltad milyen a cigi, és lebuktál, de többet nem cigizel, mert nem ízlett. Persze ezt tartsd is be! :-)
Szerintem is mond el. Gondolom azért tisztában voltál vele, hogy mi jár akkor ha lebuksz. Ez van, ha cigizés már elég nagynak tartod magadat, akkor a tetteidet vállalni is!
Szépen valld be az egészet. Mellesleg minek cigizel kiskorú létedre? Ettõl leszek nagyfiú/nagylány?
Szinte mindenki kipróbálja a cigarettát, te ne tennéd? Valld be, tényleg, ez a legjobb. Mérges lesz anyukád, de jobb, ha a te szádból hallja, meg az ígéretet is, hogy többet nem......
"véletlenül" tûnjön el az ellenõrzõd. ezután kénytelen vagy egy másikat venni, amibe bele írhatod a jegyeidet és ugyan olyan lesz mint az elõzõ, csak intõmentes:) de persze, az elkerülhetetlen, hogy szülõin belekukkantson, de akkor már foghatod arra hogy el akartad mondani, csak kiment a fejedbõl, mert nem volt ami emlékeztessen rá(mert ugye elveszett a bizonyíték:) )
Osztálytársakkal beszélgettél a szünetben amikor egy páran rágyújtottak. Igazgató pont észrevette és akik a társaságban voltak, függetlenül attól ki cigizet ki nem, igazgatóit adott. Tuti ezt mondanám.
Elmondod, hogy kaptál egy igazgatóit, megbántad, sajnálod, többet nem fordul elõ. És mindezt be is tartod.
A kérdező hozzászólása: Hát csak az a baj hogy már többször megigértem, hogy nem fogom :/
Valószínûleg szülõin legkésõbb kiderül a dolog, meg ugye alá kell íratni, nálunk a házirend szerint igazgatóival csak kettes magatartást kaphatott valaki, azt meg csak ki kell magyaráznod. Ha hülye vagy, vállald is a következményit a dolognak. Nem fognak megdícsérni, biztos vagyok benne, de gondolom megölni se fog senki ezért. Ha annyira meg akarod könnyíteni anyud dolgát, talán elõbb gondolkodj néha. Ezen már nem tudsz segíteni. Nagyobb probléma, hogy ha ez már nem az elsõ eset, akkor a bizalmát nehéz lesz visszaszerezni.

Nem kedvelem a barátnőm egyik barátnőjét velem van a baj? Mit csináljak, hogy el tudjam fogadni? (Lent 30F)

Mostanában gyakrabban vagyok a páromnál(félig meddig együtt élünk),és jobban megismertem a barátnőit,barátait.Nagyon bírom Õket,de van egy csaj,akit nem bírok elviselni.Próbálom visszafogni magam,és normális lenni,hisz nem bántott,de érzem,hogy valami nem gömbölyű..A barátnőm mondta,hogy érzi,hogy nekem nem szimpi,de Neki nagyon fontos.Megértem,és el is fogadom,de nehéz úgy otthon lenni,hogy ott van..(elég gyakran)Szerintem ok,hogy a barátnő fontosabb,mint a kapcsolat v. kb. annyira fontos nem ezzel van a bajom,csak magam sem értem miért,de nagyon nem kedvelem a lányt...Mit csináljak?Jópofizni nem akarok,de azt sem szeretném,hogy a páromnak szar legyen miattam...

Legjobb válasz: elõször is engedd meg nekem, és nézd el: Nagyon kedves a barátnõd hogy annak ellenére hogy tisztában van a helyzettel, nem próbál megoldást találni csak megkért fogadd el és kész.. Én a helyében megpróbálnék minél kevesebb lehetõséget adni nektek hogy találkozzatok. Nem arra gondolok hogy ne legyen nálatok sose az a bizonyos lány, csak arra hogy tehetné ezt ritkábban, v. akkor amikor te nem vagy otthon, valamint a barátnõd is találkozhatna vele máshol. Én azt javaslom a barátnõdet próbáld meg finoman megkérni ezekre. Meg kell hogy értse, Te is szeretnél otthon nyugodtan lenni. Fontos a kapcsolatban a kompromisszum és az arra való hajlam! A megoldáshoz 2 ember kell, nem járja hogy neked csak úgy elkeljen fogadnod ezt így ebben a formában..szerintem Drukkolok :) 29/L

elõször is engedd meg nekem, és nézd el: Nagyon kedves a barátnõd hogy annak ellenére hogy tisztában van a helyzettel, nem próbál megoldást találni csak megkért fogadd el és kész.. Én a helyében megpróbálnék minél kevesebb lehetõséget adni nektek hogy találkozzatok. Nem arra gondolok hogy ne legyen nálatok sose az a bizonyos lány, csak arra hogy tehetné ezt ritkábban, v. akkor amikor te nem vagy otthon, valamint a barátnõd is találkozhatna vele máshol. Én azt javaslom a barátnõdet próbáld meg finoman megkérni ezekre. Meg kell hogy értse, Te is szeretnél otthon nyugodtan lenni. Fontos a kapcsolatban a kompromisszum és az arra való hajlam! A megoldáshoz 2 ember kell, nem járja hogy neked csak úgy elkeljen fogadnod ezt így ebben a formában..szerintem Drukkolok :) 29/L
Egyet értek az elõzõvel. A kérdésedre válaszolva, nem veled van a baj. Egyszerûen csak két különbözõ természetû, egyéniségû emberek vagytok és ezért nem tiszta a dolog. De ha elmondod a párodnak, hogy nem szeretnél vitatkozni és hogy te nem szívesen vagy együtt azzal a lánnyal, biztos megérti. Kérd meg õt, hogy keressetek megoldást minél elõbb a problémákra, mert ha most nem beszélitek meg, csak fokozódnak a problémák sorai és ez nagyobb veszekedéshez is vezethet. Tehát a megoldás egy értelmes beszélgetés. Szerintem kitaláltok rá valamit. Hajrá! :) ))

Szakított velem a barátnőm, nem bírom elviselni a hiányát, azon töprengek hogy végzek magammal, Mit csináljak hogy el tudjam őt felejteni?

3és fél hónapja voltunk együtt, tegnap el?tt szakított, sokat veszekedtünk, és beleunt, ? sem engedett a makacsságából, és én sem..sok mindent elrontottam, csalódást okoztam neki, megsértettem, és megbántottam ?t..és nem mutattam ki eléggé hogy mennyire szeretem..pedig nagyon szeretem ?t..és a veszekedések is mindig ilyen aprócska lényegtelen dolgokból alakultak óriási veszekedésekké...megértem ?t, mert boldog akar lenni, és én nem tudtam neki ezt megadni..de nekem ? volt az 1. minden téren, és tapasztalatlan is voltam, de ezeket tudva, most már máshogy csinálnám, de már kés?..elveszítettem azt akit a világon mindennél jobban szeretek..nélküle nem tudok élni..akár mit csinálok, ? jár a fejemben....mitév? legyek? nekem olyan lány kell akire számíthatok mindenben, nyílt, ?szinte, figyelmes, kedves, aranyos, és szép, ez meg volt benne is, és hiányzik nekem, ? egyben a barátom, és a társam is volt...vannak még ilyen lányok??

Legjobb válasz: Igen,vannak még ilyen lányok.:) De szerintem ezt mondd el neki is,mindazt amit leírtál,lehet,hogy még rendezni tudjátok a dolgot.Semmi képpen se forduljon meg a fejedben az öngyilkosság,ha megtennéd,csak neki okoznál fájdalmat (na meg másoknak is),de neki okoznád a legnagyobb lelkiismeretfurdalást.Inkább próbáld meg rendezni a dolgokat.Ha tényleg kis dolgokon vesztetek csak össze,akkor kellõ kompromisszumra törekedve sikerülhet.Én drukkolok :) -és az öngyilkosságot tényleg felejtsd el kérlek :( -

Igen, vannak még ilyen lányok.:) De szerintem ezt mondd el neki is, mindazt amit leírtál, lehet, hogy még rendezni tudjátok a dolgot.Semmi képpen se forduljon meg a fejedben az öngyilkosság, ha megtennéd, csak neki okoznál fájdalmat (na meg másoknak is), de neki okoznád a legnagyobb lelkiismeretfurdalást.Inkább próbáld meg rendezni a dolgokat.Ha tényleg kis dolgokon vesztetek csak össze, akkor kellõ kompromisszumra törekedve sikerülhet.Én drukkolok :) -és az öngyilkosságot tényleg felejtsd el kérlek :( -
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszaitokat..helyre raktam a fejemben a dolgokat..és igazatok van..és megpróbálom még, hátha..am meg, nem csaltam meg, nem kavartam mással..stb..csak megbántottam õt, és csalódást okoztam neki..akkor azért mert dühös rám, az nem azt jelenti hogy már nem szeret?...
A kérdező hozzászólása: akkor szerinted még probálkozzak, még ha semmi esélyt nem ad, még reményt sem..mert ha szeret akkor igent mond...ezen már gondolkodtam én is, ha szeretne akkor adna még 1 esélyt..:,
A kérdező hozzászólása: tudom hogy vannak, de én nem vagyok egy bulizós, csajozós srác, szeretek bulizni, de nagyon ritkán, eddig akár hány csajom volt, mindig õk kezdeményeztek, õk kerestek fel, és én félek hogy nem találok normális lányt magamnak, nem vagyok rossz képû gyerek, és normális, kedves..stb is vagyok, de ha õ jár a fejemben akkor olyan lányt keresek aki legjobban hasonlít õrá.
Biztos reménytelen a folytatás? Átbeszéltétek rendesen? Próbáld meg lezárni magadban, de még friss, tehát természetes ha szomorkodsz, de ez egy-két hónapnál ne tartson tovább. Van egy jó hírem, még van 3 milliárd nõ ezen a földön, csak megtalálod majd a hozzádillõt. :) Az élet ilyen, ha mélyre kerülsz, fel kell állni fog még csalódás érni, (de még mennyi) de minden rossz után jön valami új és jó. Sok sikert, fel a fejjel! :)
tapasztalatom: vannak ember, normális vagy? megölni magad? teli a világ olyan jó lányokkal most lesz egy periódus ami ilyen, ezen mindenki átesett már, van aki sokszor mérlegeld higgadtan h van e esély folytatásra ha nincs, és ezt õ is megerõsíti, akkor tovább kell lépni a világ nyitva van, ha becsukod magad elõtt akkor kalap penész vagy
Én lány vagyok, és olyan érzésem van mintha magamról olvasnék. Ugyan ez volt velem meg a barátommal. Addig nem hagyott békén, amíg nem jöttem vele megint össze. És nagyon örülök, hogy így lett. Mert ezalatt bebizonyította, h szeret. Ha szeret összejön veled, ha nem szard le.
Egy lány se fogja lerágni a fejedet, ha odamész hozzá, és kezdeményezel. Azért a nõk nem olyan bonyolult gépezetek, amit meg kell tanulni kezelni. Ugyanazt akarják amit te, csak más van a lábuk között. Tombold ki magadat, tedd túl magadat rajta. Ami egyszer nem ment, az késõbb sem fog, mi a garancia rá, hogyha újra összejöttök, nem fogtok vitázni többet? Vagy azt akarod, hogy mellette lehess, szerethesd, de max az ágyban értetek egyet, amúgy csak veszekedtek mindenen? Én a helyedben hagynám, és nem is mutatnám ki, hogy rossz nekem emiatt.
Egy lány se fogja lerágni a fejedet, ha odamész hozzá, és kezdeményezel. Azért a nõk nem olyan bonyolult gépezetek, amit meg kell tanulni kezelni. Ugyanazt akarják amit te, csak más van a lábuk között.
Ne add fel a rossz után mindig a jó jön. nekem is volt egy hoszabb kapcsolatom(19hónap) ami után végezni akartam magammal de nem tettem meg mert közben meg ismertem egy lányt. Azt tudom tanácsolni hogy tölts minnél több idõt a barátaiddal!
Ha el akarod felejteni keríts egy másik csajt és képzeld el a "régi"barátnõdrõl hogy 1 kis k...va. Amúgy megcsaltad/ flörtöltél mással / akart már kirakni máskor is? Mert ha nem én még könyörögnék neki . Tudom hogy írtad hogy a csillagokat is lekönyörögted már az égrõl , próbálkozz még kicsit és ha végképp nem megy akkor szerezz be másik csajt , azt meg amit a kérdésed elején írtál felejtsd el . Értelmes férfi ember iylet nem ír.
Voltam bakker de rájöttem h 1 kapcsolat 2 emberen múlik.Nem ám már mindenért én vagyok a hibás.Vagy te csak jót kaptál a csajtól te meg mindig rossz voltál?Akinek a legtöbbet adtam az becsült a legkevésbé, hülyének nézett azt hitte mindent megtehet velem.Ha tudná a gondolataidat rajtad gúnyolodna h nélküle senki vagy!Mutasd meg h nem ne félj ez fáj nekik a legjobban!
jézusom kicsit kapd össze magad barátom a világon kb ugyanannyi nõ van mint férfi ha hihetün a statisztikának képes lennél eldobni magadtól az életet azután hogy csak egyet próbáltál ki????? tudom ez keményen hangzik de gondolom még fiatal vagy és ahogy mondtad õ volt az elsõ tehát tapasztalatlan is hidd el tele a világ szebb és szebb nõknél akik csak rád várnak...szedd össze magad egy nõ sem érdemli meg hogy miatta valaki felakassza magát ezt nekem hidd el lassan 10 éve vagyok a nõkkel folytatott csatában de csak az elején sírtam de hidd el minden tökéletes nõnél van valahol egy még tökéletesebb csak nyitott szemmel kell járni és minden alkalmat megragadni hiszen csak egyszer élsz...ugyhogy fel a fejjel!!!!!! 24/F
Ien már történt velem is. Ahogy ezt olvastam rögtön a barátom jutott eszembe =) õ is ien volt, bár eleinte nem volt biztos benne h én télleg szeretem és ez miatt vétett kisebb-nagyobb hibákat és lelkileg bántott leginkább azzal h nem mutatta ki a szeretetét =( 5.hónap után szakítottunk mivel megcsalt egy másik lánnyal és csak a szakítás után jött rá, h mennyire szeretett és én voltam neki az igazi... rettenetesen fél tõlem és félt a szemem elé kerülni én meg egyszerre gyûlõltem és szerettem õt. 3hónap után szedte össze a bátorságot és télleg szó szerint erõszakosan mindent megtett azért h kibéküljönk. Ki öntötte a szivét és rettenetesen sírt. Én úgy voltam vele h megér neki még 1esélyt adni és azóta nem történt semmi gond és nagyon boldogok vagyunk együtt immáron 1éves és 5hónapja =) <3 Ne félj kiadni az érzéseidet mert kitudja h mit veszítesz vele =(
A kérdező hozzászólása: 18, De te akkor nem voltál még szerelmes?..tudnod kellene hogy nem ilyen egyszerû...
Hány éves vagy?15?Van elég nõ nem csak 1 létezik a földön.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm..ez nagyon szomorú..:(..igen, igazad van, másra nem is gondolok, csak hogy nekem ne legyen rossz, de ezzel csak neki, és a szeretteimnek ártanák, inkább szenvedek én, mint hogy õ/õk!!..:(
Szia! Elõször is. Végezni magaddal? Én szakítottam a barátommal több idõ után mint három hónap, és öngyilkos lett. Ha igazán szereted azt a lányt nem teszed ki annak az érzésnek, egy életre tönkre tennéd õt is, és mindenkit aki közel áll hozzád. Hidd el, ha nem is õ, jönni fog más, aki iránt ugyan ezt fogod érezni.Lehet kibékültök, de ha tényleg annyira sokat veszekedtetek akkor lehet nem érdemes erõltetni a dolgot. Három hónap nem sok idõ, ha már az elején ennyi vita van, mi lesz késõbb? Ne erõltesd, ha együtt maradtok lehet, hogy nem ismered azt akivel tökéletes lesz a kapcsolatod. Sok sikert neked, elõbb utóbb biztos jobb lesz :) . Kitartás.
A kérdező hozzászólása: És te nem vetted zaklatásnak a dolgot? mert lehet hogy õ meg azt mondja hogy ne zaklassam, persze ha nem szeret akkor, de már mondta nekem hogy nagyon szeretett valamikor, de most is szeret, csak nem úgy mint régen...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, és a válaszokat is..de én már még a csillagokat is lekönyörögtem az égrõl, de hiába..csalódott bennem és tartja magát a nem-hez..õ ilyen...nem hisz a folytatásban..elege lett belõlem..pedig voltak nagyon jó, emlékezetes pillanataink is, õ is elismeri, és még is azt mondta hogy több volt a rossz, mint a jó..3és fél hónap alatt, és csak 7végén találkoztunk...
Elõzõ válaszoló vagyok megint: ha eddig nem hagytad magadat, ezután se puhulj be.

Mit csináljak hogy minden nap el tudjak menni nagy wc-re?

3naponta járok kb

Legjobb válasz: Most lehet, hogy hülyeséget írok, de esküszöm, nekem a zabpehely a csodaszerem. Egy diéta(egészségügyi) kezdtem el rendszeresen enni, és azóta mindennap, rendszeresen, miután felkelek. Amikor nem ettem, néha csak 2-3 naponta jàrtam wc-re. Most már 2-3 hónapja folyamatosan eszem, általàban ez a reggelim. De magában teljesen nem szeretem, ezért fitness müzlivel keverem,fele-fele arányban. Bàr a Fitness nem olyan hû de egészséges, de nálam belefér:) Ezenkívül teljeskiõrlésû kenyeret is gyakran eszem és salátát:) Nekem személy szerint bevált, remek az emésztésem:) próbáld ki, hátha:)

Most lehet, hogy hülyeséget írok, de esküszöm, nekem a zabpehely a csodaszerem. Egy diéta(egészségügyi) kezdtem el rendszeresen enni, és azóta mindennap, rendszeresen, miután felkelek. Amikor nem ettem, néha csak 2-3 naponta jàrtam wc-re. Most már 2-3 hónapja folyamatosan eszem, általàban ez a reggelim. De magában teljesen nem szeretem, ezért fitness müzlivel keverem, fele-fele arányban. Bàr a Fitness nem olyan hû de egészséges, de nálam belefér:) Ezenkívül teljeskiõrlésû kenyeret is gyakran eszem és salátát:) Nekem személy szerint bevált, remek az emésztésem:) próbáld ki, hátha:)
Egyél... Ha nincs kaja, nincs kaka. Logikus.
lEHET, HOGY BAROMSÁG, DE MIÓTA ÉN ZÖLD TEÁT ISZOK, NAPI kb 2 liter, azóta simán megy, bár nekem nem ezzel volt problémám, csak nem akartam a sok cukros üdítõt inni.Ja és azóta a hasam is lapos, pedig elég hasas voltam világ életembe.A tesóm is ezzel kínlódik most javasoltam neki is, és láss csodát, nála is mûködik, pedig õ jó ha heti egyszer ment wc-re.Nincs 200ft egy doboz, azt hiszem 20 filter van benne.Egy próbát megér.
Nem gyõzöm tanácsolni az esténkénti kiwi fogyasztást. Nap közben 2, este 3-4 kiwi elfogyasztása reggel kirobbanó sikert fog eredményezni! Eddig mindenkinél bevált! Egyébként fogyassz sok rostot, ahogy írták elõttem is, pl. reggelire zabot; egyéb gyümölcsöket (nagyon jó: narancs, mandarin, banán, grapefruit).
Egyél egy almát minden este.
Kell emészthetetlen rostanyag, mert abból lesz a kaki. (Ez nem csak öncélú dolog, a bélflóra baktériumai azt eszik, amit mi "meghagyunk".) Például sárgarépa, teljes kiõrlésû liszt, sütõtök, kápszta, stb. Valamint kell sok folyadék, hogy ne száradjon ki. Szóval ha három naponta erõlködsz, akkor igyál többet. Ha három naponta mész, de nincs "nagy barnamedve", akkor egészségtelenül táplálkozol és kevés rostot viszel be.
A mályvatea az tényleg hat, de nem mindegy hogy mikor... :)
Minden reggel éhgyomorra 1-2 dl Mira gyógyvíz, langyosan.
Este egy bögre mályvatea, garantáltan nem lesz szorulásod! Ez tuti!
Az is jó, ha egyszerre nagy mennyiségû kaját eszel. Mikor egy nap csak kétszer ettem, azonban ekkor a két alkalomkor sokat, nem volt ilyen gondom.
Sok rostosat kell enni, mert azok "felpuffadnak" a bélben és beindítják a bélmozgást illetve segítik "kitakarítani" is a beleket.
Az aszalt szilva, uborka is segít.
Esténként egy szûztea kapszula, nekem bevált. Ha Neked drasztikus lenne, akkor kétnaponta. Jónak találom még a Natúr Varázs Malmos tea kapszulát is, az egy picit talán erõsebb. Lefekvés elõtt kell bevenni, reggelre érik be a fáradozás "gyümölcse". :D
Mindenképp fogadd meg amit fentebb írtak, mert a székrekedés és ritka székelés késõbb nagyon komoly gondokhoz is vezethet, pl. vastagbélrák. Muszáj hogy ne hanyagold el. Nagyon fontos.

Kaptunk sulitól egy progit hogy itthon is tudjunk tanulni és nem engedi felrakni. Mit csináljak vele? Nem indítja el a telepítőt.

Legjobb válasz: Kicsit bõvebben is leírhatnád a problémát... Én például elõször adnék futási jogot a telepítõnek, de ez az én gépem.

Kicsit bõvebben is leírhatnád a problémát... Én például elõször adnék futási jogot a telepítõnek, de ez az én gépem.
A kérdező hozzászólása: megnyitom a setup fájlt és beadja az elõlapot... de mikor kiválasztom h mit akarok telepíteni akkor kiírja h: "The 'Setup.exe' application could not be located. please insert the next disk and press ok to continue." és ezzel nem tok mit kezdeni!
A kérdező hozzászólása: hogy adok futási jogot a telepítõnek?????
CD-rõl próbálod telepíteni? Mert mintha nem találná. (Amúgy lehet jobb, ha inkább hagyod a fenébe, bár nem tudom milyen program, de az ilyen oktatóknál jobb anyagokat is lehet találni.)
A kérdező hozzászólása: penyorol kaptuk.. szinte mindenkinek sikerült telepítenie... szal nem tom mi lehet a probléma :S
Lehet, bele van szögelve a CD elérési útja a programba, a tied meg máshol van. (Például több partíció miatt.)

Mit csináljak, hogy a suliban is el tudjam mulasztani a görcseimet? Óra közben nem pattanhatok fel tornagyakorlatokat végezni, illetve pihenni és melegvizes palackot sem tudok a hasamra tenni.

Állandóan ájulás érzet kerülget, ha felállok már sötétedik minden. Sajnos a gyógyszer nem mindig hat. Ti ilyenkor, suliban mit csináltok ?

Legjobb válasz: Ájulás ellen a legjobb, ha sok folyadékot fogyasztasz ilyenkor. Nekem a meleg italok jönnek be a legjobban ezeken a napokon. A gyógyszer nagyon sok féle lehet, ha az amit szedsz nem használ, akkor váltani kell egy másikra. Jó szerek pl Flector por, Apranax, Xilox, Mesulid. Ezeket a mensid elõdd 2-3 nappal kell elkezdeni szedni és akkor megakadályozzák a görcsöket. Ha nagyon kell, lehet no-spa-val is kombinálni õket. Mindegyik receptköteles, recept nélküli szer még, ami jó pl Spedifen. Meleg pulcsit tudsz a derekad köré tekerni, és szünetben tudsz pihenni is. Ha nem vagy jól az órán, akkor szólni kell a tanárnak.

Ájulás ellen a legjobb, ha sok folyadékot fogyasztasz ilyenkor. Nekem a meleg italok jönnek be a legjobban ezeken a napokon. A gyógyszer nagyon sok féle lehet, ha az amit szedsz nem használ, akkor váltani kell egy másikra. Jó szerek pl Flector por, Apranax, Xilox, Mesulid. Ezeket a mensid elõdd 2-3 nappal kell elkezdeni szedni és akkor megakadályozzák a görcsöket. Ha nagyon kell, lehet no-spa-val is kombinálni õket. Mindegyik receptköteles, recept nélküli szer még, ami jó pl Spedifen. Meleg pulcsit tudsz a derekad köré tekerni, és szünetben tudsz pihenni is. Ha nem vagy jól az órán, akkor szólni kell a tanárnak.
A kérdező hozzászólása: Jól van köszönöm, hasznosak a tanácsaid. Bár némelyik tanár nagyon nincs tekintettel a diák bajára...
Ez az életben is sajnos néha így van. Vannak emberek, akik nincsenek tekintettel a másik bajára. Ha nagyon gáz, szólj anyukádnak, hogy adjon írásbeli igazolást ilyenkor!
Szia nekem a mensi elõtt volt ilyen meg hányinger de nem az iskolába!Próbálj sokat ülni és lassan kelj fel és szól annak a tanárnak aki megértõ!
Nem tudom hogy viszonyulsz a gyógyteákhoz, a cickafark tea enyhíti a görcsöket.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!