Találatok a következő kifejezésre: Hogyan csináljam jó neki Ezt (18 db)

A barátom hamar elmegy (max 1-2 percig bírja), de nincs második menet, mert azt mondja hogy fáradt. Mit csináljak? :S Nekem ez így nem jó, és hiába kérem hogy változtassunk a dolgokon.

Legjobb válasz: hát én nem tudom hogy van ez, de bnõm az elsõ, ujjazás-nyalás, aztán meg kiver, nem bírom sokáig (1-2 perc), fõleg ha hosszasan húzom az elõjátékot(már akkor elélvez 4x-5x) , és már énis nagyon kivagyok.. aztán nem hagyja abba a verést, feláll 2 percen belül, aztán bírom fél órát, (de egyébként hangulattól és fáradtságtól függ, van mikor második "menetre" is elmegyek viszonylag hamar) de a 3. mindig hosszú.. szal elvagyunk.. de jó lenne ha már nem mennék el ilyen kurv4hamar, mer engem zavar már.. és nem tudom mit csináljak. bnõm megérti egyébként a helyzetet.

hát én nem tudom hogy van ez, de bnõm az elsõ, ujjazás-nyalás, aztán meg kiver, nem bírom sokáig (1-2 perc), fõleg ha hosszasan húzom az elõjátékot(már akkor elélvez 4x-5x) , és már énis nagyon kivagyok.. aztán nem hagyja abba a verést, feláll 2 percen belül, aztán bírom fél órát, (de egyébként hangulattól és fáradtságtól függ, van mikor második "menetre" is elmegyek viszonylag hamar) de a 3. mindig hosszú.. szal elvagyunk.. de jó lenne ha már nem mennék el ilyen kurv4hamar, mer engem zavar már.. és nem tudom mit csináljak. bnõm megérti egyébként a helyzetet.
Nekem eléggé az jön le, hogy gyorsan túl akar lenni rajta, és szarik arra hogy neked jó legyen. Igenis mondd meg neki, hogy te is szeretnéd ha neked jó lenne, és ez így önzõség hogy csak magára gondol. Ha nem tesz semmit, keress mást, mert nem fog változni, ha nem akar. Sok sikert.
a baratod gyakoroljon tobbet othon. teged pedig oralisan elegitsen ki miutan befejezted. 18 f
A kérdező hozzászólása: Ha elélvez, 2 másodpercen belül pici lesz és puha :-P Azon hogy lovagoljak?
hüvelyi úton után vesszõ;D
sajnállak kedves kérdezõ:/ Nálunk az a baj hogy a barátnõm nem nagy igényû e téren:/ 1 menetet én csak 1-15 percig birom de ha nem csináljuk és helyette kiveri és csak utána akkor lazán meg 40-50-60 percig is.Nem értem miért nem kivánja pedig nem egyszer elmegy hüvelyi úton szex alatt meg is beszélünk mindent stb de azt mondja õ ilyen neki ez elég
A kérdező hozzászólása: Igen, én is így szeretném. Csak neki kellene vagy fél óra, és hát közben el is alszik vagy ha nem is alszik még de nagyon fáradt és már nem vevõ a következõre... Mondjuk becsületére legyen mondva, hogy sosem hagy kielégítetlenül.
Na nálunk is ez van párom nagyon hamar elmegy, mert amikor én szo...akkor nem bírom ki és ráülök, nagyon gyorsan elmegy. igaz, kopp-kopp õ azonnal tettre kész nem kell neki 5percnél több és már tudom, hogy újra az övé lehetek. :) Sóval nálunk ez nem gond és türelmes is vagyok vele, nagyon ennek nem tud mit csinálni, ez van! Aztán a 2-at jó sokáig elhúzzuk :P Imááádom! :)
hány évesek vagytok? volt már tapasztalatok elötte?
Nekem is úgy tûnik h. ez a fiú önzõ és csak magára gondol.A párom ha hamar elélvez akkor legalább bocsánatot kér.AMúgy többet kellene masztizni.Vagy kezdje elõjátékkal, úgy h. te nem nyúlsz hozzá, amikor feláll neki és te már túl vagy 1-2 csiklóorgazmuson és elég nedves vagy, kezdjetek bele a szexbe, amikro érzi h. már mindjárt jön, akkor hagyja abba és csak orál legyen.Vagy lassítson stb.Ha fontos vagy neki akkor mindet meg kellne tennie azért h. neked is jó legyen.Egyértelmú h. az orál nem oylan mint a behatolás.Vagy igyon elötte valamilyen alkoholt, mert attól is nehezebben élvez el az ember.
az van, hogy csak szexre használ téged... ne haragudj, de nagyon így néz ki a dolog. ha az én pasim nem bírja akkor is van 5 perc, és persze elõtte hosszú elõjáték. de õ is elõtte otthon kiveri, és utána pár órával szexelünk, és nem egyszer! fogalmam sincs, hogy hogy bírod...
Ha férfi elélvez, azzal kiadja magából az energiát, és fizikai fáradtságot érez. Legyen több elõjáték, és vezesd te a sex-et. Azaz ha elélvez, ne had abba pl. a lovaglást.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó. Nálunk is ez van, azzal a különbséggel, hogy nálunk nincs 2. vagy 3. Kicsit ölelget, aztán elalszik. Esetleg reggel van még utána egy, de akkor is csak egy. Szeretném ha lenne második is, hogy tovább bírja, de... :(
A kérdező hozzászólása: Kielégít, de az nem olyan. Nem értem miért nem jöhet szóba az hogy többször csináljuk. Képes lenne rá, szóval nem azzal van a baj hogy nem menne többször.
Nem érted.Nincsen cserébe.Kényelmesen leül és te kivered a farkát.Így 1-2 órával késõbb mikor dugtok majd, elvileg tovább kellene bírnia.
A kérdező hozzászólása: Ha kielégítem máshogy akkor is csak orál van "cserébe"
És hogy-hogy összejöttél vele egyáltalán?Pár órával elõtte verje ki, vagy csapd ki neki, akkor talán tovább bírja majd a punciban is késõbb.
na várjá' xD szex alatt aztán vesszõ;DDDDDD

Hogyan csináljam? Mi jó neki? Ezt miből tudhatom?

A barátommal lassan fél éve hogy együtt vagyunk. Pettingelünk, élvezzük, szeretjük egymást. Szex még nem volt. Nekem Õ mindent megad, és én is szeretnék Neki mindent megadni. De nem tudom hogyan. Pl hogyan elégítsem neki a péniszét, a makk részt, melyik neki a legjobb? Ebben kérem a segítségeteket. A barátom 19 éves és tiszteletben tarja hogy én még nem adom oda magam, én (még) 15 éves vagyok. De a petting nagyon jó Nekem, Neki nem hiszem hogy olyan nagyon jó lenne. Ha tudtok segítsetek. El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Hogy érted, hogy neki nem olyan jó a petting? Honnan tudod? A pasik nagy része már azt élvezi, ha a párját ujjazza/nyalja ;-) Amúgy, ha ki szeretnéd elégíteni, akkor így elsõ nekifutásra ne kapd be neki csak, ha szeretnéd... Ne támadd le a péniszét ez a legfontosabb. Kérd meg õt, hogy mondja el neked vagy mutassa meg hogyan élvezi õ és annak megfelelõen próbálj meg eljárni :) ne legyél olyan puha vele, mint egy kis toll de nagyon erõsen se csináld neki. Ne is rángasd. Kezd el "huzogatni" rajta a kezed. Ha kell használjatok síkosítót. Remélem segítettem :) Pussz (16 éves lány)

Hogy érted, hogy neki nem olyan jó a petting? Honnan tudod? A pasik nagy része már azt élvezi, ha a párját ujjazza/nyalja ;-) Amúgy, ha ki szeretnéd elégíteni, akkor így elsõ nekifutásra ne kapd be neki csak, ha szeretnéd... Ne támadd le a péniszét ez a legfontosabb. Kérd meg õt, hogy mondja el neked vagy mutassa meg hogyan élvezi õ és annak megfelelõen próbálj meg eljárni :) ne legyél olyan puha vele, mint egy kis toll de nagyon erõsen se csináld neki. Ne is rángasd. Kezd el "huzogatni" rajta a kezed. Ha kell használjatok síkosítót. Remélem segítettem :) Pussz (16 éves lány)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsod :)
Lol ??
köztudott dolog, hogy aki magazinokbol, vagy tanácsadásokbol tanul meg szexelni, abbol egész életében egy luzer puhapöcs lesz ! vagy má az

Most mit csináljak? :S hogy mondjam meg neki? ez így nem jó. [lent! ]

A barátom mostanában nagyon elfoglalt és nem marad rám elég ideje...ami nekem nagyon rossz. alig van fent msn-en és mikor feljön akkor is alig beszélünk mert neki mennie kell.-mondván h ? fáradt-. én megértem h elfoglalt mostanában meg h sok dolga van...de ez nem jelenti azt h a barátn?jére nem marad ideje. nos szeretném ezt megbeszélni vele. de hogy?? hogyan hozzam fel a témát? hogyan mondjam neki úgy h ne vesszünk össze rajta? adjatok ötleteket.fontos. köszi el?re is.:)

Legjobb válasz: Megmondod neki egyenesen, nem kerülgetve a témát. Ha pedig úgy érzed, hogy kezdõdne a vita, kicsit külön helységbe vonultok lenyugodni. Mi is úgy csináljuk a párommal. Ha nem értünk egyet és már kezdõdne a vita, akkor én elmegyek fürdeni, lenyugszunk mindketten és nyugodtan megbeszéljük a dolgokat.

Megmondod neki egyenesen, nem kerülgetve a témát. Ha pedig úgy érzed, hogy kezdõdne a vita, kicsit külön helységbe vonultok lenyugodni. Mi is úgy csináljuk a párommal. Ha nem értünk egyet és már kezdõdne a vita, akkor én elmegyek fürdeni, lenyugszunk mindketten és nyugodtan megbeszéljük a dolgokat.
Próbáld ki ugyanezt fordítva, próbálj te elfoglalt lenni, akkor majd keresni fogja a társaságod. Jól fog esni. :)
22:44 okos gondolat! Szerintem is azt kéne csinálnod!
.
Köttessétek ki az internetet és kezdjetek élni.
Mondd azt, hogy mostanában sokkal jobban hiányzik, mint eddig. Ha ebbõl nem érti, folytathatod azzal, hogy milyen jó lenne, ha gyakrabban találkoznátok stb.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek.:) igen.lehet h ezt kéne csinálnom. megpróbálom.remélem h bejön.:) és még1x köszi=)
igen sokszor ha ugyanazt teszed vele akkor rájön h õ mit tesz és ha szeret akkor neki is hiányzik majd a társaságod. remélem nem csak igy akar lerázni mert annak nem ez a módja:S próbáld meg te is ezt tenni majd ha nem sikerül akkor beszélj vele:) sok sikert;)
22:44 voltam, szívesen :)
A kérdező hozzászólása: hát..énis remélem..:( :) :) és köszi:) ;)

A barátommal szexelni fogunk végre - nekem ez lesz az elsõ, neki kitudja hányadik, de azt mondta, már 2 éve nem volt lánnyal. Mit csináljak, hogy neki is jó legyen?

Nekem tuti, hogy jó lesz, már nagyon vártam ezt.. szerintem õ is. Mert végül is évek óta ez lesz neki az elsõ és nem akarom, hogy esetleg rágörcsöljön a dologra, mert szerintem már így is eléggé izgul. Én is de én úgysem csináltam még soha úgyhogy majd lesz valahogy, csak azt akarom, hogy ne legyen olyan nagy teher rajta. Vagy mi.. mert amióta megmondtam neki, hogy még sosem voltam fiúval eléggé meglepõdött, mert nem épp azt nézte ki belõlem, de most kicsit mintha parázna a szex miatt. Már 23 leszek úgyhogy nincs engem mitõl féltenie, de lehet amiatt aggódik inkább, hogy elég sok idõt kihagyott.

Legjobb válasz: Meglehet, hogy az elsot elpuskázzátok, te is mert kezdo vagy, meg ha a barátod is ennyire parázik. Tabit szedsz, vagy óvszerrel fogjátok csinálni? Mert ilyenkor az óvszer felvétele is meg tud viccelni. De hamar belejottok, te elosszor is hadd, hogy a barátod vezessen. Pár alkalom és már jól fog menni! Szorítok :)

Meglehet, hogy az elsot elpuskázzátok, te is mert kezdo vagy, meg ha a barátod is ennyire parázik. Tabit szedsz, vagy óvszerrel fogjátok csinálni? Mert ilyenkor az óvszer felvétele is meg tud viccelni. De hamar belejottok, te elosszor is hadd, hogy a barátod vezessen. Pár alkalom és már jól fog menni! Szorítok :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :) még egyenlõre elmaradt a dolog... hát kiderült nem is két év az a két év.
mesélj, hány év? hónap? nap?
A kérdező hozzászólása: majdnem 4 év. Igazából én értettem félre, azt mondta nekem akkor, hogy 2 éve nem is randizott, nem volt lánnyal ezt én úgy fogtam fel , hogy nem szexelt, de azóta nem is randizott.
én is aggódok pár hónap kihagyás után ki fog derülni nem volt az neki egy szex sem 4 éve :(
A kérdező hozzászólása: Én emiatt nem aggódok, csak féltem õt. Annyira jó pasi, csak mégis annyira nincs önbizalma, és annyira félénk. Pedig tõlem sokkal jobbat kaphatna, ha kinyitná a szemét.
majd kiderül nem véletlen volt egyedül!
A kérdező hozzászólása: én az tudom, hogy miért volt egyedül, hogy mi ért nehéz neki bárkiben is bíznia.
azt hiszed mást nem vertek át, nem ért tragédia? mentegeted mert szereted, de ez egy nálam is sérültebb alak. ami nagy szó :(
Ja, és ami segíthet, hogy ne parázzatok, az a hosszú, kényezteto elojáték mindkettotoknek, ne essetek mindjárt neki a szexnek.
#1-es vagyok. Igen, meglehet, hogy a barátod hamar el fog menni, meglehet, hogy elsore rosszul teszi fel az óvszert, ki kell majd cserélni, ezért készulj/készuljetek egy-két dobozzal. Ha marad óvszer, azt majd elhasználjátok, amikor neked szunetet kell tartanod tabiszedésben. Elosszor persze ugyetlenkedni fogtok, de mindenbe bele kell jonni, hisz autót sem tanulsz meg vezetni egyik napról a másikra. :)
Akármit csinálsz, neki jó lesz..ha tényleg kt éve nem volt seenki:) :) A 2 jobb lesz mindkettõtöknek... A srác valszeg hanar elfog menni, neked kicsit kellemetlen lesz.. De ennek ellene nem kesz rossz, mert az élmeny számít igazán..nem könnyû ám elpuskázni, a lényeg, hogy legyetek türelmesek, és ha az elsõ nem is az "igazi" nem kell feladni... ( én a gizikai szüzességemet a 2. Alkalommal vesztette, el, de akkor már nagyon jó volt...
A kérdező hozzászólása: de aranyos vagy :) köszönöm :) óvszerrel tervezem, még csak egy hete szedem a tablettát, és azt mondta a nõgyógyász, hogy kell egy hét amire eléri a hatását, úgyhogy én dupla védelmet szeretnék. Igen hát izgulok egy picit, de tudom, hogy jó lesz :) mert nagyon szeretem õt. meg ha nem lesz jó, elõször vagy sokadszorra akkor is szeretni fogom õt, csak azt akarom, hogy nyugodtabb legyen.
a barátod szûz aki bekamuzta a 2 évvel ezelõtti nõt. cikinek érzi, azt hitte te majd tudod mit kell csinálni :D
Na igen ilyenkor lesz szép az elsõ alkalom. Én igaz voltam már fiúval amikor elõször lefeküdtem a jelenlegi barátommal, de nekem már másfél év eltelt hogy nem voltam fiúval és nekem is csak 2 szer volt élményem ebbe összesen. A párom még szûz volt, igazából csak félig meddig mert volt már együtt egy lánnyal még elõttem de barátnõje sosem volt, õ akkor volt igazán elkenõdve hogy nincs párja és részegre itta magát majd discoba ahová soha nem járt és nem is fog mert rocker akkor össze szedett valami seggrázó ribit õ sem tudja hogyan és akkor megtörtént de nem sokra emlékezett, semmi érzés nem volt így szegénykém õ nagyon parázott az elsõtõl. Akkor mivel én tapasztaltabb voltam 1 picit én kezdtem el õt vezetni, meg ugye az ösztönök is sokat dobtak ám rajta mert a párom azért tudta hogy mit csinál, de nagyon izgultunk mindketten, de nyugtattuk egymást, hihetetlen milyen egy éjszaka volt, csak nevetgéltünk közben, de olyan szinten egymáshoz ragadtunk hogy már nem akartuk félbehagyni pedig mindketten szakadtunk a röhögéstõl egymás hülyeségein így végül megtörtént a dolog, nagyon jó volt, elõször a párom hamar elélvezett mert régen is volt nõvel, meg egyszer volt csak meg nem is igazán emlékezett erre, de akkor a második próbálkozás sokkal könnyebb volt. Nagyon élveztük, igazi érzelmekkel teli éjszakánk volt. Hihetetlen miket kihozott az emberbõl a a legelsõ közös együtt lét, és a túlzott szex hiány együtt véve, egyszerûen akkor támadtak fel bennünk igazán az érzelmek el is érzékenyültünk gy picit mert akkor dúlt igazán a szerelem. De alkalomról, alkalomra jobb lett a dolog. és azért fél év alatt már nagyon sokat fejlõdtünk mindketten de mindig van újdonság, mindig élvezzük a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: nem szûz :) egy barátnõmmel járt régebben. kb 5éve.
A kérdező hozzászólása: juuj de jó :) biztos jó volt, remélem nekünk is jó lesz :) köszi , hogy leírtad :)
2 éve nem volt lánnyal 5 éve járt egy barátnõddel közben mit csinált? :D
A kérdező hozzászólása: Én nem tudom :) nem beszéltünk a nõirõl :) nem is érdekelnek. hát nem épp egy olyan ember akit a szex vezérel
Tedd azt, amit a #1-es hozzászóló írt. Szoríts te is :)
A kérdező hozzászólása: tudom, hogy lelkileg nincs a toppon. nem sérült alak. akkor én is sérült vagyok, ha õ az. õ csodálatos ember, nekem meg csak az számít.
"de õ csak barátnak akkar" 11 évesen ezen kívül mit szeretnél?
De kis buta vagy!!! És mit fogtok csinálni, ha tetszel neki 11 évesen?! Szerintem még olvasd a tankönyveket!!!És ha kicsit több idõt szánnál a házi feladatokra, akkor nem fantáziálnál azon, hogy tetszeni akarj egy 11 éves fiúnak... :DDD Ne akarj még felnõtt módjára viselkedni!!!Élvezd, hogy még gyerek vagy...Már úgysem tart sokáig! Utána meg majd az lesz a bajod, hogy még gyerek szeretnél lenni és milyen jó volt iskolába járni... Sok sikert a tanuláshoz!!!
Ha már ilyen idõsen a fiúk érdekelnek, akkor elképzelhetõ, hogy a családodtól nem kapsz elég szeretetet, nem érzed magad eléggé biztonságban. Elsõkörön azt próbáld meg megoldani, ha tudod. Másrészt egyszerûen lógj vele, beszélgessetek, játszatok, érezzétek jól magatokat. Elõbb utóbb össze fogtok jönni.
A kérdező hozzászólása: köszi 14:51-es normális volt
mindegyik válasz normális volt, a kérdés volt abnormális :D:P
Szerintem elõször is a tanulásra koncentrálj, de ha tetszik valaki, akkor úgyis csak azon a fiún jár a fejed! Én már csak tudom! Szóval próbáld meg nem titkolni az érzéseidet elõtte, és mégis ugyan úgy viselkedni vele, mint azelõtt, hogy tetszett... A humoros, kedves és okos lányokat szerintem sokan szeretik! EGYÉBKÉNT MEG ATTÓL HOGY VALAKI 11 ÉVES NEM KELL PISZKÁLNI, MERT GONDOLOM, H "JÁRNI" 11 ÉVESEN NEM ÚGY FOGNAK, MINT A NAGYOBBAK!!!!

Szerintetek ez jó ötlet? Vagy nem fog örülni neki és csak ellök magától? Szerintetek hogyan csináljam? 18/L

4 hónapja vagyunk együtt a barátommal és nagyon csúnyán összevesztünk. ma este fogunk találkozni hogy megbeszéljük a dolgokat. ( azt kell tudni hogy még nem volt köztünk szex, nem siettetjük a dolgot, petting se nagyon) és arra gondoltam hogyha találkozunk, felveszek valami kihívóbb ruhát (még nem tudom milyet) és megcsókolom szenvedélyesen, vagy valami hasonló..

Legjobb válasz: Ne tervezz, hanem végezz! :) A helyzet adja majd, hogy békülékeny hangulatban lesztek-e, vagy sem. Ha igen, akkor oké. De csak ezért ne feküdj le vele, ha még úgy érzed, nincs itt az ideje... Jó békülést! :)

Ne tervezz, hanem végezz! :) A helyzet adja majd, hogy békülékeny hangulatban lesztek-e, vagy sem. Ha igen, akkor oké. De csak ezért ne feküdj le vele, ha még úgy érzed, nincs itt az ideje... Jó békülést! :)
Azzal akarod visszahódítani, hogy lefekszel vele? Ha anélkül nem kellesz neki, akkor nem éri meg. És biztos rosszul éreznéd magad, ha mégsem békültök ki, te pedig már eltervezted az egészet. Csak néz ki jól, legyen szép sminked és ruhád, ennyi.
A kérdező hozzászólása: nem én írtam azt ki :D de koszi hogy belinkelted
Az elsõ jól mondja, de a második is. Igaz, azóta már te tudsz mesélni többet. :)

Beleszerettem az egyik legjobb haveromba, kb már egy éve. Fogalmam sincs, most mit csináljak, mert jóban vagyunk, de tudom, hogy én nem tetszek neki. Ez változhat? (többi lent)

Szeretném, ha ez változna, mert szerintem működne az, hogy mi járjunk..és veletek volt már hasonló szitu? (ti voltatok a srác helyében, és hogy megváltoztak e az érzéseitek egy olyan személy iránt aki szerelmes volt belétek, de nektek csak haver [egy ideig]?)

Legjobb válasz: sajnos nem értem a kérdésed ! Szerelmes vagy a heverodba aki lány vagy fiu ezt nem tudtam le következtetni .

sajnos nem értem a kérdésed ! Szerelmes vagy a heverodba aki lány vagy fiu ezt nem tudtam le következtetni .
A kérdező hozzászólása: Fiu, en lany vagyok
Így teljesen világos . Ha szerelmes vagy a barátodba akkor a kapcsolat tartósabb maradhat. De tudróla a "pasid"? Ha fogalmazhatok így. Én a te helyedben simán meg próbálnám . De Én fiu vagyok ezt tenném a barátnõmmel . A lány helyzete sokkal bonyolutabb. Próbáld rávezetni ki mutatni persze ne feltûnöen hogy szerelmes vagy belé (ezt csak akkor ha nem tudróla) Ha tudróla akkor semmi gond . Röviden próbáld meg ! Nekem volt így kapcsolatom 5 évig tartott a szerelem . Persze mértékkel .
A kérdező hozzászólása: Köszi:)
Hát ha nem tetszel neki, akkor nemigen fog változni a helyzet, de persze sosem lehet tudni. ;)
Nagyon Szívesen ! Sajnos amit az elõzõ kedves ember is írt, meg történhet hogy nem akar veled járni ! De demoralizálni nem akarlak meg is utálhat ! Ezek bizony nagy gondok ! Javasolom : (A) a szót arra tereled hogy nem akar e veled járni . (B) mondjuk ezt a "szimulációs " kérdést felteszed: Mi lenne ha szerelmes lennék beléd te mit csinálni
azaz mit csinálnál ?

Mért van ez? Mért nem szól? és Hogy csináljam hogy jó legyen neki?

tegnapelött elösször volt hogy megfogtam a barátom farkát..vagyis kiakartam verni neki de nemtudtam normálisan megfogni, és amikor elkezdtem fel le mozgatni a kezem, akkor nagyon nevetett.. elöször is, meg a másodiknál is amikor hozzányultam.. aztán már nemis próbálkoztam..:S mért nem szólt hogy pl ne igy csináld? vagy fogd erösebben vagy lazábban vagy nemtuodm..

Legjobb válasz: sztem a kérdéseket, és fõleg az utolsót inkább a barátodnak tedd fel.

sztem a kérdéseket, és fõleg az utolsót inkább a barátodnak tedd fel.
biztos látta, hogy milyen zavarban vagy azon nevetett... amúgy hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 16
bocsi de a barátod egy bunkó
Akkor ezek nem barátok, mit foglalkozol ilyenekkel?Maxi gáz.
Ha sikerül neki Téged úgymond kitúrnia, akkor sosem voltatok igazán barátok a többiekkel...
A kérdező hozzászólása: az egyiküket születésem óta ismerem, és mindig a legjobb barátom volt, és sosem csalódtam benne, nem használt ki, õ nem is szól be gyakran, és azt is mondják, hogy csak szeretetbõl csinálják, de én nem gondolom, hogy ilyen egy barátság
Nem tudom mennyire szoktak " durvan" beszolni. Pl mi is szoktuk egymast szekalni, beszologatni de mind ez szeretetbol, mivel ha valakit nem kedvelunk nem mondjuk a szemebe a dolgokat. Mi igy szoktunk hulyeskedni es mindanyian tudjuk , h ezeket nem kell komolyan venni..
A kérdező hozzászólása: hát az egyikük egyfolytában azt mondja, hogy utál..
Szerintem hagyd õket a francba és keress új barátokat.
Kérdezd meg tõlük egy ilyen alkalommal, hogy és mégis miért utálnak? Mondd meg nekik, hogy nem vagy hajlandó elviselni, hogy így beszélnek veled az állítólagos barátaid. Ha nem hagyják abba, szerintem kénytelen leszel más barátokat keresni. Mert ez sajnos nem barátság, jól látod, a barátok nem bántják egymást szándékosan. Amúgy hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: 13

Mit csináljak ha a nejem folyton mézzel kenegeti a haját? És utána olyan hogy ragad neki meg kemény kicsit pár nap után is. Miért csináljnak ilyeneket a feleségek? Mire jó ez?

Legjobb válasz: Üzenem neki, hogy a mézet csak pár percig kell a hajon hagyni, utána meleg vízzel ki kell mosni belõle. Ha rendesen kimosta nem ragadhat és keményedhet.

Üzenem neki, hogy a mézet csak pár percig kell a hajon hagyni, utána meleg vízzel ki kell mosni belõle. Ha rendesen kimosta nem ragadhat és keményedhet.
Gondolom szépség ápolás céljából.
Az életbe sem jössz rá ezekre a dolgokra. Azért csinálják, mert megérdemlik.
A méz fényessé, selymessé teszi a hajat... persze csak ha megfelelõen használják. Mondtad már neki egyébként hogy ragad a haja meg minden? Szóljál rá. Ja és mézbõl biomézet kell használni, mert a bolti cukrozott méz egész más...
Olvasott valamilyen marhaságot, hogy ez jó a hajának.
Hajpakolás, én ricinusolajat kenek rá, nah és?
Van, aki meg sörrel keni a haját. (Ahelyett, hogy meginná. :) Fényesebb és puhább lesz tõle, az élesztõ miatt, gondolom. De az ilyen pakolásokat ki kell öblíteni alaposan.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!