Találatok a következő kifejezésre: Hogyan csináljam jó neki (121 db)

Írtok nekem finom recepteket, meg hogy mit-hogy csináljak, jó-e, amit csinálok?

most naponta futok 20percet folyamatosan (gépen), ami nálam nagy szó, eddig kb. 20métert is nehezemre esett. 20 perc alatt kicsit több mint 2km megy le. enni egyenlőre pirítóst ettem fehér zsemléből, vagy magvaszsemléből, ritkán kenyérből, hozzá tejföl, főtt tojás, hagyma, paradicsom, uborka, mikor milyen zöldség volt. Néha eszem hozzá sajtot, vékony szelet szalámit vagy szalonnát(ma épp). Ezt este olyan 6-7fele, napközben nem nagyon eszem, max egy joghurtot. (suliba nem tudok mit vinni, és nagyon időm sincs-épp szakdolit írok). Mennyi idő alatt látszik majd fogyás? 160cm és majdnem 75kg vagyok jelenleg. Gondoltam rá, hogy csinálok csirkemelles-zöldséges kajákat, amit el tudok vinni magammal, de nem ismerek finom recepteket. Jól jönne pár kipróbált recept és tanács. A teremben a futáson kívül szoktam még hasprést csinálni döntött padon és kerettel is 50-100at, mikor hogy. Combfeszítő, combhajlító gépen 3-3 sorozatot ( 35-42-49kg) álló combfeszítőn 3*3 sorozat mindkét lábra (30-40-50kg) vádlizó: 20-30kg-al 3*15öt ha van időm, biciklizem is most hirtelen ennyi jut eszembe szóval ez mikor fog látszani? miket főzzek, egyek, miből-mikor-mennyit? köszi

Párom 27 éves, én 24. Egy éve vagyunk együtt. Nekem jó a szex vele. De neki nem velem. Hogy vegyem rá mutassa vagy mondja el hogy csináljam neki?

A minap mondta nem élvezi velem az együttlétet, ezért maszturbálni szokott. Engem ez idegesít, ?t nem érdekli, még maga a szex sem nagyon. Sokszor van olyan én elmegyek és befejezi az egészet. Mondtam neki próbáljon olyan ritmust találni mint maszti közben, de nem. Amugy egy kicsit fura, mert én mindig úgy érzem és látom, hogy jó volt neki.Amugy szeretjük egymást, nagyon jól elvagyunk. Baj lesz ebb?l kés?bb, hogy neki nem jó a szex? Hogy vegyem rá, hogy beszéljen arról mi jó neki? Nem akarom hogy rámenjen a kapcsolatunk: Amugy azt mondta az el?z? barátn?jével is ez volt!

Legjobb válasz: probald ravezetni....hogy jo legyen neki is :egy kis jatekkal,1 kis franciazassal ,vagy csinald te neki....!en nem hagynam h abba hadja mikor nekem jo,sot!meg ,meg ,meg addig mig neki is sikerul,neked ugy csak megjobb lenne...kepzeld el hanyszor jutnal el a csucsra igy...

probald ravezetni....hogy jo legyen neki is :egy kis jatekkal, 1 kis franciazassal , vagy csinald te neki....!en nem hagynam h abba hadja mikor nekem jo, sot!meg , meg , meg addig mig neki is sikerul, neked ugy csak megjobb lenne...kepzeld el hanyszor jutnal el a csucsra igy...
Szerintem se hagy ennyiben. Ha abba akraj hagyni kényeztesd a kezeddel, száddal, nem hiszem hogy nem élvezné. :) Beszélgettek már errõl? Miért nem próbáltok más pózokat vagy mondjuk szextársasjátékot. Szerintem nem mehet ez így hosszú távon, csak férfi és egy idõ után tuti zavarná, és hiányozna neki.
Még fiatalok vagytok, úgyhogy mindenképpen meg kellene oldanotok, mert késõbb nagy baj lehet belõle szerintem. Nem lehet, hogy lelki oka van? Valami rossz élmény vagy ilyesmi? Hiszen még beszélni sem akar róla... légy vele türelmes és õszinte, hátha egy idõ után megnyílik!

Hogyan fogjak neki 1 pinat kinyalni ha a tisztelt holgy kicsit visszahuzodik? Ja es hogy csinaljam h jo is legyen neki? . Tanacsot aki mar tudja

Legjobb válasz: Elõször is hódítsd meg, hiába élvezik a nõk az orális szexet, ne várd, hogy egybõl engedjen, akárkinek. Másodszor, puncit nyalni szebb kifejezés. Harmadszor, kérdezd meg hogy jó neki, eleinte ha visszahúzódó, úgysem fogja azt mondani mi jó neki mi nem. 21/F

Elõször is hódítsd meg, hiába élvezik a nõk az orális szexet, ne várd, hogy egybõl engedjen, akárkinek. Másodszor, puncit nyalni szebb kifejezés. Harmadszor, kérdezd meg hogy jó neki, eleinte ha visszahúzódó, úgysem fogja azt mondani mi jó neki mi nem. 21/F
Elõszöris változztass a hozzáállásodon, NE PINÁTNYALNI INDULJ!!!24/L
A tisztelt és a tisztelet szó jelentését meg kéne nézned az értelmezõszótárban.Ha nem tudod egy szó jelentését, akkor ne használd!
Elõször is mosd ki a szád. Majd kérd meg anyudat, hogy rugjon tökön, mert egy irtó idétlen ember lehetsz, vagy valami 15 éves vagy te is. S végül, ha megtanultad tisztelni a nõket, majd csak az után akarj "pinát nyalni". Üdv. G (24/F)
Sz*pjál inkább f*szt!!! Az sokkal menõbb!!!
úgylátom gõzöd sincs a dologról szerintem hanyagold a golgot.
Én megtanítalak magamon bogaram! Babi néni / 76

A rossz szülők tudják magukról hogy rossz szülők? Vagy direkt csinálják? Vagy miért jó nekik hogy rosszul nevelnek?

Legjobb válasz: A szülõséget is tanulni kell néha. Fel kell ismerni a problémákat, és a gyereknek megfelelõ megoldást kell megtalálni. Van egy 4 és egy 1,5 éves gyermekem. Sok problémára még most sem tudom a megoldást. Nincs rá egy etalon, mert minden ember más. Most, ha valakinek van egy nyugodt, magában ellévõ csemetéje, akkor az jó szülõ? pedig lehet egész nap töredékét sem foglalkozik a gyerekével, mint én, akinek virgoncabb, elevenebb gyermekeket adott a sors. Ugyanez vonatkozik a kamaszokra is. vannak nyugodtak, otthonülõk, és vannak nehezebb esetek. Az utóbbiak szüleinek keményebb feladatot kell teljesíteniük. Egyébként nem tudom,pontosan mire gondoltál, amirõl én itt írtam az csak egy homokszemcse a sivatagban. Nehéz egy embert megfelelõen felkészíteni az életre. Nem könnyû jó szülõnek lenni. Én sem tudom, hogyan kell, de, ha a gyermeked számodra a legfontosabb, akkor már jó úton jársz.

A szülõséget is tanulni kell néha. Fel kell ismerni a problémákat, és a gyereknek megfelelõ megoldást kell megtalálni. Van egy 4 és egy 1, 5 éves gyermekem. Sok problémára még most sem tudom a megoldást. Nincs rá egy etalon, mert minden ember más. Most, ha valakinek van egy nyugodt, magában ellévõ csemetéje, akkor az jó szülõ? pedig lehet egész nap töredékét sem foglalkozik a gyerekével, mint én, akinek virgoncabb, elevenebb gyermekeket adott a sors. Ugyanez vonatkozik a kamaszokra is. vannak nyugodtak, otthonülõk, és vannak nehezebb esetek. Az utóbbiak szüleinek keményebb feladatot kell teljesíteniük. Egyébként nem tudom, pontosan mire gondoltál, amirõl én itt írtam az csak egy homokszemcse a sivatagban. Nehéz egy embert megfelelõen felkészíteni az életre. Nem könnyû jó szülõnek lenni. Én sem tudom, hogyan kell, de, ha a gyermeked számodra a legfontosabb, akkor már jó úton jársz.
Általában pont azok a szülõk gondolkodnak el azon, hogy vajon jó szülõk-e, akik azok is. Ha valaki rossz szülõ, az többnyire az érdektelenségbõl fakad. Abból, hogy nem is szándékszik jól csinálni a dolgokat, éppen csak pottyantott egy gyerkõcöt. Akiben már a szándék megvan, az már nem lehet egyértelmûen, és "mindenhonnan nézve" rossz szülõ.
Az emberek többnyire jónak szeretnék látni magukat, ezért meg is indokolják, akár fals érvekkel alátámasztják, hogy õk miért jók. Szerintem a rossz szülõk nagy része talál rá magyarázatot, hogy õ önhibáján kívül rossz, vagy nem is rossz egyáltalán.
Szerintem a szüleim tudják hogy rossz szûlõk(voltak) Szokták is mondani, hogy elrontották a nevelésem.

A barátom hamar elmegy (max 1-2 percig bírja), de nincs második menet, mert azt mondja hogy fáradt. Mit csináljak? :S Nekem ez így nem jó, és hiába kérem hogy változtassunk a dolgokon.

Legjobb válasz: hát én nem tudom hogy van ez, de bnõm az elsõ, ujjazás-nyalás, aztán meg kiver, nem bírom sokáig (1-2 perc), fõleg ha hosszasan húzom az elõjátékot(már akkor elélvez 4x-5x) , és már énis nagyon kivagyok.. aztán nem hagyja abba a verést, feláll 2 percen belül, aztán bírom fél órát, (de egyébként hangulattól és fáradtságtól függ, van mikor második "menetre" is elmegyek viszonylag hamar) de a 3. mindig hosszú.. szal elvagyunk.. de jó lenne ha már nem mennék el ilyen kurv4hamar, mer engem zavar már.. és nem tudom mit csináljak. bnõm megérti egyébként a helyzetet.

hát én nem tudom hogy van ez, de bnõm az elsõ, ujjazás-nyalás, aztán meg kiver, nem bírom sokáig (1-2 perc), fõleg ha hosszasan húzom az elõjátékot(már akkor elélvez 4x-5x) , és már énis nagyon kivagyok.. aztán nem hagyja abba a verést, feláll 2 percen belül, aztán bírom fél órát, (de egyébként hangulattól és fáradtságtól függ, van mikor második "menetre" is elmegyek viszonylag hamar) de a 3. mindig hosszú.. szal elvagyunk.. de jó lenne ha már nem mennék el ilyen kurv4hamar, mer engem zavar már.. és nem tudom mit csináljak. bnõm megérti egyébként a helyzetet.
Nekem eléggé az jön le, hogy gyorsan túl akar lenni rajta, és szarik arra hogy neked jó legyen. Igenis mondd meg neki, hogy te is szeretnéd ha neked jó lenne, és ez így önzõség hogy csak magára gondol. Ha nem tesz semmit, keress mást, mert nem fog változni, ha nem akar. Sok sikert.
a baratod gyakoroljon tobbet othon. teged pedig oralisan elegitsen ki miutan befejezted. 18 f
A kérdező hozzászólása: Ha elélvez, 2 másodpercen belül pici lesz és puha :-P Azon hogy lovagoljak?
hüvelyi úton után vesszõ;D
sajnállak kedves kérdezõ:/ Nálunk az a baj hogy a barátnõm nem nagy igényû e téren:/ 1 menetet én csak 1-15 percig birom de ha nem csináljuk és helyette kiveri és csak utána akkor lazán meg 40-50-60 percig is.Nem értem miért nem kivánja pedig nem egyszer elmegy hüvelyi úton szex alatt meg is beszélünk mindent stb de azt mondja õ ilyen neki ez elég
A kérdező hozzászólása: Igen, én is így szeretném. Csak neki kellene vagy fél óra, és hát közben el is alszik vagy ha nem is alszik még de nagyon fáradt és már nem vevõ a következõre... Mondjuk becsületére legyen mondva, hogy sosem hagy kielégítetlenül.
Na nálunk is ez van párom nagyon hamar elmegy, mert amikor én szo...akkor nem bírom ki és ráülök, nagyon gyorsan elmegy. igaz, kopp-kopp õ azonnal tettre kész nem kell neki 5percnél több és már tudom, hogy újra az övé lehetek. :) Sóval nálunk ez nem gond és türelmes is vagyok vele, nagyon ennek nem tud mit csinálni, ez van! Aztán a 2-at jó sokáig elhúzzuk :P Imááádom! :)
hány évesek vagytok? volt már tapasztalatok elötte?
Nekem is úgy tûnik h. ez a fiú önzõ és csak magára gondol.A párom ha hamar elélvez akkor legalább bocsánatot kér.AMúgy többet kellene masztizni.Vagy kezdje elõjátékkal, úgy h. te nem nyúlsz hozzá, amikor feláll neki és te már túl vagy 1-2 csiklóorgazmuson és elég nedves vagy, kezdjetek bele a szexbe, amikro érzi h. már mindjárt jön, akkor hagyja abba és csak orál legyen.Vagy lassítson stb.Ha fontos vagy neki akkor mindet meg kellne tennie azért h. neked is jó legyen.Egyértelmú h. az orál nem oylan mint a behatolás.Vagy igyon elötte valamilyen alkoholt, mert attól is nehezebben élvez el az ember.
az van, hogy csak szexre használ téged... ne haragudj, de nagyon így néz ki a dolog. ha az én pasim nem bírja akkor is van 5 perc, és persze elõtte hosszú elõjáték. de õ is elõtte otthon kiveri, és utána pár órával szexelünk, és nem egyszer! fogalmam sincs, hogy hogy bírod...
Ha férfi elélvez, azzal kiadja magából az energiát, és fizikai fáradtságot érez. Legyen több elõjáték, és vezesd te a sex-et. Azaz ha elélvez, ne had abba pl. a lovaglást.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó. Nálunk is ez van, azzal a különbséggel, hogy nálunk nincs 2. vagy 3. Kicsit ölelget, aztán elalszik. Esetleg reggel van még utána egy, de akkor is csak egy. Szeretném ha lenne második is, hogy tovább bírja, de... :(
A kérdező hozzászólása: Kielégít, de az nem olyan. Nem értem miért nem jöhet szóba az hogy többször csináljuk. Képes lenne rá, szóval nem azzal van a baj hogy nem menne többször.
Nem érted.Nincsen cserébe.Kényelmesen leül és te kivered a farkát.Így 1-2 órával késõbb mikor dugtok majd, elvileg tovább kellene bírnia.
A kérdező hozzászólása: Ha kielégítem máshogy akkor is csak orál van "cserébe"
És hogy-hogy összejöttél vele egyáltalán?Pár órával elõtte verje ki, vagy csapd ki neki, akkor talán tovább bírja majd a punciban is késõbb.
na várjá' xD szex alatt aztán vesszõ;DDDDDD

Hogyan csináljam? Mi jó neki? Ezt miből tudhatom?

A barátommal lassan fél éve hogy együtt vagyunk. Pettingelünk, élvezzük, szeretjük egymást. Szex még nem volt. Nekem Õ mindent megad, és én is szeretnék Neki mindent megadni. De nem tudom hogyan. Pl hogyan elégítsem neki a péniszét, a makk részt, melyik neki a legjobb? Ebben kérem a segítségeteket. A barátom 19 éves és tiszteletben tarja hogy én még nem adom oda magam, én (még) 15 éves vagyok. De a petting nagyon jó Nekem, Neki nem hiszem hogy olyan nagyon jó lenne. Ha tudtok segítsetek. El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Hogy érted, hogy neki nem olyan jó a petting? Honnan tudod? A pasik nagy része már azt élvezi, ha a párját ujjazza/nyalja ;-) Amúgy, ha ki szeretnéd elégíteni, akkor így elsõ nekifutásra ne kapd be neki csak, ha szeretnéd... Ne támadd le a péniszét ez a legfontosabb. Kérd meg õt, hogy mondja el neked vagy mutassa meg hogyan élvezi õ és annak megfelelõen próbálj meg eljárni :) ne legyél olyan puha vele, mint egy kis toll de nagyon erõsen se csináld neki. Ne is rángasd. Kezd el "huzogatni" rajta a kezed. Ha kell használjatok síkosítót. Remélem segítettem :) Pussz (16 éves lány)

Hogy érted, hogy neki nem olyan jó a petting? Honnan tudod? A pasik nagy része már azt élvezi, ha a párját ujjazza/nyalja ;-) Amúgy, ha ki szeretnéd elégíteni, akkor így elsõ nekifutásra ne kapd be neki csak, ha szeretnéd... Ne támadd le a péniszét ez a legfontosabb. Kérd meg õt, hogy mondja el neked vagy mutassa meg hogyan élvezi õ és annak megfelelõen próbálj meg eljárni :) ne legyél olyan puha vele, mint egy kis toll de nagyon erõsen se csináld neki. Ne is rángasd. Kezd el "huzogatni" rajta a kezed. Ha kell használjatok síkosítót. Remélem segítettem :) Pussz (16 éves lány)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsod :)
Lol ??
köztudott dolog, hogy aki magazinokbol, vagy tanácsadásokbol tanul meg szexelni, abbol egész életében egy luzer puhapöcs lesz ! vagy má az

Hogy csináljam, hogy nagyon jó legyen neki?

hogy verjem ki a barátomnak úgy, hogy azt gondolja.. "na ez volt a legjobb" ? 16 éves vagyok, ? 17. még nem csináltam neki, ? csinálta nekem.

Legjobb válasz: Én úgy szoktam barátomat,hogy elõször épp hogy csak hozzáérintem a számat,aztán lassan végig bekapom,csinálom egy darabig lassan,aztán amikor már szeretné hogy "bevaduljak",akkor ezt jelzi,persze nem tudatosan,úgy,hogy elkezd mozogni.Aztán egyre gyorsabban csinálom,meg úgy verem neki,hogy a számban van a pénisze.Aztán szól,hogy jó,elég és akkor kézzel folytatom és úgy élvez el.Kipróbálhatod azt is,hogy a szádba élvezzen,hát nekem nem a kedvencem az a rész:D Sok sikert:) Aztán írj,hogy sikerült,akár privit is írhatsz:) ÜDV:Bubbla

Én úgy szoktam barátomat, hogy elõször épp hogy csak hozzáérintem a számat, aztán lassan végig bekapom, csinálom egy darabig lassan, aztán amikor már szeretné hogy "bevaduljak", akkor ezt jelzi, persze nem tudatosan, úgy, hogy elkezd mozogni.Aztán egyre gyorsabban csinálom, meg úgy verem neki, hogy a számban van a pénisze.Aztán szól, hogy jó, elég és akkor kézzel folytatom és úgy élvez el.Kipróbálhatod azt is, hogy a szádba élvezzen, hát nekem nem a kedvencem az a rész:D Sok sikert:) Aztán írj, hogy sikerült, akár privit is írhatsz:) ÜDV:Bubbla
De õ azt kérdezte, hogy hogyan verje ki! Nem biztos hogy szopni is akarja!
A kérdező hozzászólása: hát ja azt nem nagyon szeretném..

Hogy csináljam jól? Mit tegyek, hogy ne lássa rajtam, hogy odáig vagyok érte? Mit tegyek, hogy ha egymás nélkül mennénk bulizni, minden percben hiányozzak neki? Hogyan csináljam, hogy jó legyen?

Nekem már voltak komoly kapcsolataim ( 18 és 7hónapos ), de az a probléma, hogy mindig túl hamar beléjük szeretek, és rengetegszer elkövetem a tipikus n?i bakikat... féltékenykedtem, sokszor veszekedtünk... :S Mit tehetnék ez esetben?

Legjobb válasz: (22:23-as vagyok) Tudod a nagy szerelem nem egyezik meg a rabszolgatartással, vagy a sziámi ikerséggel. Attól, hogy két ember szerelmes és párkapcsolatban vannak, még nem jelenti azt, hogy megszûnnek egyénnek lenni. Legalábbis normális esetben. Gondold el, az emberek többsége a napja nagy részét a munkahelyén tölti, a párja nélkül. Szóval a hamar beleszeretésnek semmi köze ahhoz, hogy megfojtod a másikat. Ha féltékeny vagy, akkor te nem vagy biztos magadban. Foglalkozz értelmes dolgokkal, keresd meg önmagad, tanulj, fejleszd magad. (29f)

(22:23-as vagyok) Tudod a nagy szerelem nem egyezik meg a rabszolgatartással, vagy a sziámi ikerséggel. Attól, hogy két ember szerelmes és párkapcsolatban vannak, még nem jelenti azt, hogy megszûnnek egyénnek lenni. Legalábbis normális esetben. Gondold el, az emberek többsége a napja nagy részét a munkahelyén tölti, a párja nélkül. Szóval a hamar beleszeretésnek semmi köze ahhoz, hogy megfojtod a másikat. Ha féltékeny vagy, akkor te nem vagy biztos magadban. Foglalkozz értelmes dolgokkal, keresd meg önmagad, tanulj, fejleszd magad. (29f)
Tudod: élni és élni hagyni...
Akkor ne szúrd el azokat. Ennyi. :)
A kérdező hozzászólása: De nehéz. Mert én egy kapcsolatban szerelemre vágyom.. Arra, hogy szeressenek és én is szerethessek. Nagyon nehéz, hogy ne éljem bele magam hamar... Akinek vannak tapasztalatai és megosztaná velem, nagyon hálás lennék...
Vannak tapasztalataim... De ezeket nem lehet megosztani, tényleg nehéz. Amúgy meg így lesznek személyes tapasztalataid.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget! próbálok mindent tõlem telhetõt megtenni... egyébként sokat mentünk fel anno külön is bulizni, vagy csak a saját haverjainkkal mentünk, de volt olyan is, hogy együtt mentünk.. és az elején bíztam is bennük, míg kiderült, hogy hazudtak egy-két dologban... / vagy titkolták :/ / igazából ezek miatt nincs önbizalmam kapcsolat terén, hogy nem értem, hogy én mindig õszinte vagyok a párommal, akkor õ miért nem... én engedtem teret nekik, engedtem õket simán bulizni, még akkor is mikor nekem nem volt kedvem és otthon lettem volna velük kettesben, de nem mondtam, had menjenek... szóval eddig... nem igazán találtam meg azt, aki "hozzám való", de remélem majd megtalálom :) köszönöm a segítséget mégegyszer!

Már jó pár hónapja nem jó a pasimmal a szex. Mit csináljak, hogy mondjam el neki?

Szerintetek ?

Legjobb válasz: Én a pasid helyében elég pipa lennék mivel hónapok óta megjátszod magad. Ha nem jó akkor tenni kell érte h jó legyen. De ehhez kommunikáció kell.

Én a pasid helyében elég pipa lennék mivel hónapok óta megjátszod magad. Ha nem jó akkor tenni kell érte h jó legyen. De ehhez kommunikáció kell.
"Figyelj Béla, már hónapok óta nem élvezem úgy a szexet, mint régen. Szeretném ha ez változna, tegyünk érte mindketten"
Egyenesen és õszintén. Ha magadba fojtva eltitkolod, hosszútávon csak mérgezed vele a kapcsolatotokat. Arról nem is beszélve, hogy ez mindkettõtökön múlik, nem feltétlenül az õ hibája. 24/F
Öhm, már bocs, de szex közben nem adod jelét annak, hogy valami nem stimmel? Én pl nem csinálok úgy mintha élvezném ha egyszer nem jó. Azzal csak kiszúrok magammal, mert szegény azt hiszi, hogy úgy tökre okés, pedig közel sincs az okéshoz :D 22/L
oké, de mi nem jó? összességében v. nem élvezel el v. nem vonzódsz hozzá? tehát mi változott, kicsit bõvebben v. gondold végig mi történt N
Az okot kell keresned. Ha az oka benned található, hiába veszed elõ a férjedet, nem fogja tudni megoldani a problémádat. Pl ha beleszerettél másba. Ha viszont a pasid valamit rosszul csinál (de régen jól csinálta?) azt elég jól meg lehet kommunikálni.
"Potemix a szomszéd bikájának kell!"

Mit csináljak, ha az egyik ismerősöm kurv jó pulya, de nem tudom hogy mongyam meg neki? ! Van rá jó szó, hogy udvaróhassak? Bár én csaj vagyok, de szeretném megmondani, mer máma is ő kőne, ha itt lenne!

Legjobb válasz: ná ide figyelj drágá testvííííírem,vegyed föl a segíííílyt,veszel neki árányát,oszt mán a tied is a rajgádzsó. üdvözlettel:lákátos gitártok

ná ide figyelj drágá testvííííírem, vegyed föl a segíííílyt, veszel neki árányát, oszt mán a tied is a rajgádzsó. üdvözlettel:lákátos gitártok
XDXD
óóóóóó há dicsák hogy a zsiroskenyér ákádjon a torkodon te hogy ájjujál el a szemed fojjon ki há minek nem vészel annak a jánynák valami szip fülbevalóut?
ez kamu kérdés ilyen NINCS!!!!!!
Fogadni mernék hogy cigány vagy...inkább sehogy, ne szaporodj ^^
óóóóóóúúúúú hogy a szemed fojjon ki há te jáány vagy???dik
Én vennék helyedbe gyorsan egy helyesírási szótárat!
A kérdező hozzászólása: Hádde gitártokom van nekem is, de ázon oszt lákát nicccsen dezsvírem! Azzal vágnám fejbe ha ekontárkodik, de oda nem adom, árányát neki kõjjön má vennie, ne nekem!
A kérdező hozzászólása: Fülbevajjjót??Hát ánnyi segíjt nem kapok moréééé! hova gondóóósz???! Niccs énnekem minióm! Valamit mnodanék inkább neki, hogy azzal észrevegye, hogy már nagyon kõll nekem!!! Jó pulya higgyétek e! Valami mácsó szöveg kõne neki! Segíccsé Válaszoló!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mi az, de ilyen hejzetbe ha te Válaszoló lennél te szavad is elálna
A kérdező hozzászólása: Igen, jáány vagyok, nekem a pulya teccik!!! segítesz nekem udvaróni? mit vegyek magamra hogy én legyek a csábító? vagy zenéjek neki? mit montok?!!! Tuggya, hogy van szamuráj kardom, mer sztvágok mindent ha idegülnek! õt is szíjje vágom, ha nem gyün velem össze!
Azt azt tudod é tezsvír, hogy a pulya a gyereket jelenti??? Te akkora tuskó vagy, hogy még ahhoz is kevés az agyad, hogy hülye legyél...
A kérdező hozzászólása: Természetesen tudtam te pcs ..és te nem szoktál olyat mondani, hogy "bejön ez a gyerek", "jó gyerek" -mi?!
szerintem logd le a rongyaidat elote es vagy rad ugrik vagy nem es ha nem akor inkab magadat aszabold szejel ne a csavot

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!