Találatok a következő kifejezésre: Hogyan csináljam, ne unatkozzak (28 db)

Hogyan csináljam, hogy ne unatkozzak tornázás közben, amikor a gyakorlatokat kell számolni, és ne tévesszem el a számolást?

Pl. 100 felülés, 200 lábemelés stb

Legjobb válasz: én tv-zek v.zenét hallgatok közben,-én nem szoktam így sem elrontani a számolást,talán csak az elsõ 1-2 alkalommal.. sztem meg lehet szokni,h.a kettõt együtt csinálod..

én tv-zek v.zenét hallgatok közben, -én nem szoktam így sem elrontani a számolást, talán csak az elsõ 1-2 alkalommal.. sztem meg lehet szokni, h.a kettõt együtt csinálod..
Az egyik módszer, hogy nem számolod pontosan, hanem idõre csinálod, és kiszámolod, hogy mondjuk fél óra alatt mennyit csinálsz. Elvégre is nem szentírás a "100 lábemelés, felülés" lehet az 116 is. Így beállíthatsz egy órát, vagy a TV idõzítõjét és jelez, ha megvagy. A másik módszer a lépésszámláló, amit bármelyik sportboltban kaphatsz, elég olcsó és több kiegészítõ funkció is lehet rajta (nyilván ez ár kérdése, hogy mit tud) , de egy egyszerûbb 5 ezer ft. alatt van, és igencsak megéri az árát, sokmindenre használható (pl. futás, gyaloglás).

Ki mivel tudja lekötni egy éves babáját, hogy ne unatkozzon, és ne csináljon hülyeséget?

Kint nincs gond,mert hinta,bicikli,csúszda nagyon érdekes,de bent a lakásban alig bír magával,minden csak egy-egy percre érdekli,és ha kicsit nem foglalkozom vele,már megy rosszalkodni,pl könyveket tépegetni,függönyt ráncigálni.

Legjobb válasz: 13 hónapos kislány A függönyt ha ráncigálja,leszakad,nem tartom jó ötletnek.Az a baj,bent minden csak nagyon rövid ideig érdekli,de igyekszem,köszi a választ. Más is írjon ,ha van ötlet még szívesen fogadom.

A kérdező hozzászólása: 13 hónapos kislány A függönyt ha ráncigálja, leszakad, nem tartom jó ötletnek.Az a baj, bent minden csak nagyon rövid ideig érdekli, de igyekszem, köszi a választ. Más is írjon , ha van ötlet még szívesen fogadom.
Nálunk van egy "kincsesláda", amibe a kincsei vannak, ezen érts mindent: üres babavizes flakon, üres pezsgõtablettás tubus, színes újságok, mûanyag dobozkák és rengeteg más mütyûrke, ami egy háztartásban összegyûlik. Ezt szoktam neki odaadni, ha valami olyat kell csinálnom, amibe nem vonhatom be õt is. Ezzel egészen jól elvan, néha odamegyek, elcsodálkozok, hogy milyen értékei vannak, aztán minden megy tovább. Nincs szem elõtt, csak akkor kapja meg, ha dolgom van. Persze kell beletenni néha valami új dolgot, amit észrevesz és nagyon tud örülni neki. Ha valamiért ez nem jön be, akkor zenét kapcsolok neki, amire megy a tánc ezerrel...:)
Adj neki színes magazinokat, azt gyûrögetheti. csomagolj be dobozba dobozba dobozt és abba kis valamit. Bontogassa ki! Segítsen a konyhában "mosogasson" pucoljon zöldséget! (fakéssel) Közben mondjatok mondókát! Adj neki minden nap valamit játszani, amit nem kap meg máskor! Pl. két színes merõkanalat meg egy tálat a konyhából! Másnap a römis dobozt! De ígérje meg, hogy nem tépi szét! Adj egy darab tésztát, míg fõzöl, gyúrogassa! A függönyt miért ne ráncigálhatná? Motorozni nem lehetne a lakásban? Tanítsd meg csendes játékra, pl, építõkockák - délelõtt, és tedd el a játékot. Délután, míg dolgod van, csak addig add oda! Lánygyerek? Baba?
http://www.libri.hu/konyv/anya-tanits-engem.html manoportal.gportal.hu innen letöltheted.


Mit csináljak, hogy ne unatkozzon egyedül a kutya?

Indul a suli, így koradélutánig egyáltalán nem tudok játszani a kutyámmal, ha itthon vagyok akkor is több feladatom lesz, szóval nem nagyon lesz rá id?m, hogy foglalkozzak vele, mit lehetne csinálni?

Legjobb válasz: Ha ketten lesznek, akkor nagyjából annyit fog változni a helyzet, hogy ketten fognak unatkozni. Reggel kelj föl fél órával elõbb, és suli után is azért biztos lesz 1 órád, hogy elvidd sétálni.

Ha ketten lesznek, akkor nagyjából annyit fog változni a helyzet, hogy ketten fognak unatkozni. Reggel kelj föl fél órával elõbb, és suli után is azért biztos lesz 1 órád, hogy elvidd sétálni.
Találj idõt a kutyádra, ha már elvállaltad. A két kutyát meg felejtsd el, együtt is remekül tudnak unatkozni, nem fogják egymást elvinni sétálni, tanítani, nevelni. Azt meg eleve nem értem, mibõl gondoltad, hogy majd egyedül eljátszik, a kutya falkaállat, szüksége van a társas kapcsolatokra, együtt játszásra a családjával.
3. válaszoló vagyok, bocs kicsit össze-vissza írtam, de remélem azért érthetõ :D
Egy másik kutya nem fogja megoldani a problémát, legfeljebb ketten fognak unatkozni. Reggel suli elõtt vidd el egy legalább 20 perces sétára. Suli után, ahogy haza érsz, séta legalább fél órát(akár trükköket is taníthatsz neki -hamarabb fárad) A fél órás séta után még bõven marad idõd tanulni estig, aztán jöhet egy nagyobb séta, legalább 1, 5-2 óra, esetleg bandázás más kutyákkal, feladat tanulás stb.
Nem érdemes mégegy kutyát venni, ha erre az egyre sem lesz elég idõd.
Próbáld meg a korábban kelést én se szeretek/bírok nagyon korán kelni, de muszáj, mert nekem is van kutyám és sajnos vége a nyárnak. Az elején elég rossz lesz az biztos, de ha már lent vagy és mozogsz a kutyáddal attól felébredsz, nálam is ez van, csak elindulni nehéz. Egy idõ után meg megszokod az új napirendet :)
Nem kell vele különöset csinálni, reggel vidd el sétálni suli elõtt, hogy jól kiváradjon és pihenéssel töltse a délutánt. Haza érsz foglalkozol vele egy másfél órát délután meg este elviszed megint sétálni egy fél órát akár (1 óra jobb) és el lesz. Ha reggel nincs sok idõd csináld azt, hogy fuss vele egy kicsit aztán nagyon lassú séta és ezt így fel váltva, lehet azt is, hogy mondod neki állj, megáll és futás akkor futtok. Ebbõl fél óra is elég, mert mozog is meg feladatot is kap és nem tudhatja mikor jön a futás vagy a séta és így figyelni kell rád :)
A kérdező hozzászólása: Utólag én is rájöttem, hogy úgy csak ketten unatkoznának, szóval akkor kilõve a másik kutya. Reggel elég kevés idõm szokott lenni, így is hatkor kelek, de majd kipróbálom mennyire leszek magamnál ha mondjuk fél órával korábban kelek.

Mit csináljak, hogy ne unatkozzam ennyire? Lassan meg fogok őrülni!

Veszélyeztetett terhes vagyok, ezért sokat kell pihennem, nem nagyon csinálhatok semmit. Elég korán táppénzre kellett mennem. A párom minden nap dolgozik. tehát állandóan egyedül vagyok, és lassan bele?rülök, mert én mindíg igényeltem a társaságot. Sokat sírok, már nem tudok magammal mit kezdeni, és még nagyon sok hátra van. Ebben a nagy melegben menni sem tudok sehová. Mit tanácsoltok, ti mivel töltitek az id?t?

Legjobb válasz: Szia! Én 28 hetes terhes vagyok és én is veszélyeztetett terhes! Én 20 éves vagyok, tegnap szakmunkáztam! Amivel egy kicsit el tudtam foglalni magam! Tudom milyen érzésed van,hiszen én sportoltam,amit most nem lehet! Én sem mászkálhatok,ezért álltalában olvasok,de azt is fekve! Vagy nagyon sokat rejtvényezek,ami jó,mert nem hagyom el magam és nem azzal foglalkozom,hogy most nekem milyen rossz! Az a lényeg,hogy a baba jól legyen! Boldog babavárást!!!!!!

Szia! Én 28 hetes terhes vagyok és én is veszélyeztetett terhes! Én 20 éves vagyok, tegnap szakmunkáztam! Amivel egy kicsit el tudtam foglalni magam! Tudom milyen érzésed van, hiszen én sportoltam, amit most nem lehet! Én sem mászkálhatok, ezért álltalában olvasok, de azt is fekve! Vagy nagyon sokat rejtvényezek, ami jó, mert nem hagyom el magam és nem azzal foglalkozom, hogy most nekem milyen rossz! Az a lényeg, hogy a baba jól legyen! Boldog babavárást!!!!!!
Szia!Én is veszélyeztetett vagyok és már 10 hete itthon vagyok, de van még hátra dúrván 22-24 hét! Ugyanígy vagyok mint te!A létezõ összes dolgok elolvasom a terhességrõl!Nekem is dolgozik a párom, sõt még utána edzésre jár, mert focista, így egy héten 3szor kb este 8 után ér haza!Tök egyedül vagyok én is! Sok tanácsot nem tudok, mert akkor nem unatkoznék én se, csak tudd hogy nem vagy egyedül! Ráadásul a sok pihenéstõl már híztam 6 kg-ot, hiába figelek mit eszek! Kezdek beletörõdni az unalomba! Tv-zem, olvasok, netezek!Itton csinálgatom a házimunkát!Ennyi! Fel a fejjel:o) 16 hetes kismama
Én 16hetes vagyok és már egy hónapja itthon vagyok! A párom nekem is dolgozik reggeltõl estig! Én egésznap a gép elõtt ülök unalmamban és olvasok mindent a terhességrõl . Anyukám vett nekem 2 könyvet ( A suttogó titkai és a Suttogó mindent megold címû könyvet) ezeket olvasom! Egy kicsit leköt, de ebben a a melegben feküdni sme tudok!De ha minden jól meg 2hét múlva mehetek dolgozni!KITARTÁS!!!!! És ha tudsz este amikor már lehûlt egy kicsit az idõ menjél ki levegõzni!
Nézz tv, dvd, jó filmeket. Olvass könyvet a babavárásról, kisbabákról. Érdemes kitalálni valami otthoni bütykölést, gobleinezés, horgolás, például nekem sokat segített papírmasé készítése. Már csinálhatsz a picinek elõre díszeket, vagy a kiságy fölé lógatható kis izéket. Neten van egy csomó játék, pl a honfoglaló. :) Lehet tanulni is, pl nyelvet, vagy valamit hobbiszinten. Már a felén túl vagy lassan, gondolj erre, és a kisbabóért ki kell bírni, hidd el megéri a végén !!!!!
A kérdező hozzászólása: 19 hetes vagyok.

Mit csináljak hogy ne unatkozzak?

29 hónapos a fiam most 21hónapos terhes vagyok. Nem terveztük de örülünk neki nagyon. A gond csak azzal van, hogy szét unom magam. Budapesttõl 40kmre lakunk itt nincsen játszótér. Legszívesebben el mennék dolgozni de nincs hova.

Legjobb válasz: Medencézzetek, olvass, sétáljatok, süss, fõzz, kertészkedj, vezess blogot, írj naplót, látogasd a rokonokat, barátokat!

Medencézzetek, olvass, sétáljatok, süss, fõzz, kertészkedj, vezess blogot, írj naplót, látogasd a rokonokat, barátokat!
Van egy fiad, van férjed is nyilván, van házatok, háztartást vezetsz, mikor érsz rá unatkozni?
A kérdező hozzászólása: Szívesen sétálnék de csak az utca végéig tudnánk mert egy darabig nincsen járda a faluban. Este mikor haza jön a férjem akkor szoktunk vacsorát csinálni együtt. Vezetek egy blogot amibe a fiamról írok a fejlõdésérõl. A családom Budapesten lakik itt a faluban nincs senki akihez mehetnénk. Amikor megvettük a házat sajnos ez nem is jutott eszembe, hogy hiába szép nyugodt helyen van a ház ez azzal jár, hogy nincs mit csinálni
A kérdező hozzászólása: Férjem reggel 6kor el megy este 6ra ér haza, de van amikor késõbb. A takarítás nem tart sokáig ételt mindig több napra csinálunk.
Tanulj meg kötni, horgolni, hímezni, varrni. Tölts le könyveket, vagy járj könyvtárba, olvass. Fejts keresztrejtvényt. Tölts le sorozatokat, filmeket, nézd õket, ha megszületik a baba, úgyse fogsz tudni leülni és nyugiban filmet nézni. Próbálj ki új recepteket, süssél. Rendezd az irataitokat. Másik nap a gardróbot nézd át. Pakolj össze kaját, innivalót, menjetek be Budapestre, kiránduljatok.
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy ha megszületik akkor semmi idõm nem lesz és én ennek örülök. Filmezni este szoktunk hárman elalvás elõtt
Ha csak egyszer-kétszer felkerekedtek és kirándultok Budapestre, ott bármelyik játszótéren összeismerkedhetsz más kismamákkal vagy kisgyerekes anyukákkal. Onnantól már sokkal könnyebb lesz, át is hívhatod magatokhoz és míg a gyerekek játszanak, ti beszélgettek.

Mit csináljak, hogy ne unatkozzak?

Sok dolgot nézegettem itt is, de valahogy nem köt le semmi sem. Kimenni nem tudok, dörög az ég és be van borulva szóval a betervezett sétámnak annyi. Gépezni, tévézni emiatt szintén nem tudok. Rólam annyit, hogy anime õrült vagyok, szeretek irogatni, rajzolni. Viszont most valahogy egyik sem megy. :( Tudtok esetleg valami jó animés oldalt, ahol nincs meghalva a látogatóság? A 100 ötlet"-et nyárra már sok helyen láttam. Köszi elõre, sokat írjatok! ^^

Legjobb válasz: Olvasgass online mangákat?

Olvasgass online mangákat?
Nem teljesen értem a szitut.. Nem tudsz gépezni, de attól még azt kéred, hogy mondjuk egy animés oldalt? Nem teljesen értelek :'D
A kérdező hozzászólása: 1. válaszoló: köszi. :) 2. válaszoló: a mobilnet nagy varázslat ilyen helyzetekben! :D

Holnap lesz infóm szerintetek mit csináljak, a gépen hogy ne unatkozzak?

Facebookozni nem lehet.....:(

Legjobb válasz: Figyelj az órán.

Figyelj az órán.
A kérdező hozzászólása: Lehet netezni is.Ott mit csináljak?
Nyomkodd az excel-t, ha ezer életem lenne, sem tudnám megtanulni az összes funkcióját. Vagy kezdd a word-del... ugyanaz. Mindig találni valamit. Én végig szoktam nyomkodni, amit találok. Meg olyan is volt, hgoy kipucoltam a billentyûzetet, mert nem volt kedvem hozzányúlni. Ilyesmik. :)
A kérdező hozzászólása: Nem ad feladatot:.
Gimitõl nem kell többet várni, ott sosem szakember tanítja az infót, maximum office-ben kimerül a tudásuk.
Nálunk is ez van, legtöbbször megse szólal a tanár infón, vagy csak annyit mond mindjárt jön, egész órán nincs bent. A vicc az egészben hogy Infó szakos osztály vagyunk, ráadásul ebben az évben érettségizünk. A 4 év alatt több infó tanárunk volt, talán 9.be tanultunk egy kicsit a számrendszerekrõl, meg pár számítógépes alkatrészrõl.
Eddig nem értettem, miért van az, hogy még azért is bejönnek a boltba, mert a gép 1 mp-el tovább tölt. Na így már minden világos. Egyébként véletlenül nem feladatot ad?
A kérdező hozzászólása: De mi csak óra elején 5-10 percig elmondja a tanár h mi kell és utána õ is meg mi is gépezünk!
Talán tanulj, és figyelj oda...
:) szegény gyerek

Mit csináljak hogy ne unatkozzak?

Nagyon unatkozok tudtok valamit amivel elszórakoztathatom magam?:Dti mit csináltok egész nyáron?

Legjobb válasz: tanulj :D

tanulj :D
keress a neten valami jó sorozatot. lány vagy? én született feleségeket szoktam nézni, vagy agymenõket :D imádom õket, és ha 1x elkezdem nézni alig birom abba hagyni Vagy olvass valami jó könyvet.. Menj strandra, élvezd ki a nyarat addig ameddig még jó az idõ, és lehetõséged van rá.. Állítólag csak a buta emberek unatkoznak.. nem hiszem el, hogy nem tudod feltalálni magad!
Maszturbálj
A kérdező hozzászólása: Tanulni nincs sok kedvem ráér az a sulibanxD TV-t szoktam nézni de mindig ugyanazokat adják..régen néztem sorozatokat de mindig rászoktam valamelyikre és akkor ha kezdõdik a suli nem tudok tõle tanulni:D Utolsó úristenxDD Szerintem maradok annál hogy eljárok a barátnõimmel ha ráérnek;) Amúgy 14/l
ünnepek mindíg vannak. készíts valamit! díszítsd képekkel a szobáid!A könyvek kategóriában kérdezza te korodnak megfelelõ könyvekrõl, és érdekes olvasmányokat találhatsz.
A kérdező hozzászólása: Köszi:)

Mit csináljak, hogy ne unatkozzak?

A szüleim holnap elutaznak 5 napra én otthon maradok. Nagyon fogok unatkozni-valami ötlet? L/14

Legjobb válasz: en kicsi ponim mire takaltak ki?

en kicsi ponim mire takaltak ki?
A kérdező hozzászólása: Nagyoon vicces :D
szedj le pár játékot, vagy kezdj el nézni új sorozatot (pl.:Breaking Bad, The Walking Dead, stb.) Ha meg fiú vagy, akkor te is tudod mi a harmadik... :) )))))
Mér ha lány nem csinálhaatja? Ott van amugy hogy L/14 ...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!