Találatok a következő kifejezésre: Hogyan csináljam, ne unatkozzak (26 db)

Ki mivel tudja lekötni egy éves babáját, hogy ne unatkozzon, és ne csináljon hülyeséget?

Kint nincs gond,mert hinta,bicikli,csúszda nagyon érdekes,de bent a lakásban alig bír magával,minden csak egy-egy percre érdekli,és ha kicsit nem foglalkozom vele,már megy rosszalkodni,pl könyveket tépegetni,függönyt ráncigálni.

Legjobb válasz: 13 hónapos kislány A függönyt ha ráncigálja,leszakad,nem tartom jó ötletnek.Az a baj,bent minden csak nagyon rövid ideig érdekli,de igyekszem,köszi a választ. Más is írjon ,ha van ötlet még szívesen fogadom.

A kérdező hozzászólása: 13 hónapos kislány A függönyt ha ráncigálja, leszakad, nem tartom jó ötletnek.Az a baj, bent minden csak nagyon rövid ideig érdekli, de igyekszem, köszi a választ. Más is írjon , ha van ötlet még szívesen fogadom.
Nálunk van egy "kincsesláda", amibe a kincsei vannak, ezen érts mindent: üres babavizes flakon, üres pezsgõtablettás tubus, színes újságok, mûanyag dobozkák és rengeteg más mütyûrke, ami egy háztartásban összegyûlik. Ezt szoktam neki odaadni, ha valami olyat kell csinálnom, amibe nem vonhatom be õt is. Ezzel egészen jól elvan, néha odamegyek, elcsodálkozok, hogy milyen értékei vannak, aztán minden megy tovább. Nincs szem elõtt, csak akkor kapja meg, ha dolgom van. Persze kell beletenni néha valami új dolgot, amit észrevesz és nagyon tud örülni neki. Ha valamiért ez nem jön be, akkor zenét kapcsolok neki, amire megy a tánc ezerrel...:)
Adj neki színes magazinokat, azt gyûrögetheti. csomagolj be dobozba dobozba dobozt és abba kis valamit. Bontogassa ki! Segítsen a konyhában "mosogasson" pucoljon zöldséget! (fakéssel) Közben mondjatok mondókát! Adj neki minden nap valamit játszani, amit nem kap meg máskor! Pl. két színes merõkanalat meg egy tálat a konyhából! Másnap a römis dobozt! De ígérje meg, hogy nem tépi szét! Adj egy darab tésztát, míg fõzöl, gyúrogassa! A függönyt miért ne ráncigálhatná? Motorozni nem lehetne a lakásban? Tanítsd meg csendes játékra, pl, építõkockák - délelõtt, és tedd el a játékot. Délután, míg dolgod van, csak addig add oda! Lánygyerek? Baba?
http://www.libri.hu/konyv/anya-tanits-engem.html manoportal.gportal.hu innen letöltheted.

Hogyan csináljam, hogy ne unatkozzak tornázás közben, amikor a gyakorlatokat kell számolni, és ne tévesszem el a számolást?

Pl. 100 felülés, 200 lábemelés stb

Legjobb válasz: én tv-zek v.zenét hallgatok közben,-én nem szoktam így sem elrontani a számolást,talán csak az elsõ 1-2 alkalommal.. sztem meg lehet szokni,h.a kettõt együtt csinálod..

én tv-zek v.zenét hallgatok közben, -én nem szoktam így sem elrontani a számolást, talán csak az elsõ 1-2 alkalommal.. sztem meg lehet szokni, h.a kettõt együtt csinálod..
Az egyik módszer, hogy nem számolod pontosan, hanem idõre csinálod, és kiszámolod, hogy mondjuk fél óra alatt mennyit csinálsz. Elvégre is nem szentírás a "100 lábemelés, felülés" lehet az 116 is. Így beállíthatsz egy órát, vagy a TV idõzítõjét és jelez, ha megvagy. A másik módszer a lépésszámláló, amit bármelyik sportboltban kaphatsz, elég olcsó és több kiegészítõ funkció is lehet rajta (nyilván ez ár kérdése, hogy mit tud) , de egy egyszerûbb 5 ezer ft. alatt van, és igencsak megéri az árát, sokmindenre használható (pl. futás, gyaloglás).


gyakorizz
Hány éves vagy? Fiú vagy lány? Mi miatt mész kórházba?
A kérdező hozzászólása: 14.5 éves vagyok és fiu
Fogj a kezedbe egy könyvet és olvass! Legalább nem ezeket a technikai kütyüket nyomkodod egész nap. Vagy add ki magad orvosnak és tájékoztasd a betegeket, hogy ki-milyen betegségben szenved!
Ajánlom a Monte cristo grófját, ne ijedj meg 2 vaskos kötet, de 10 nap alatt meglesz, annyira jó, le sem fogod tudni tenni.
Köszi a tippet, ezt én is lehet, hogy elolvasom. Remélem le lehet tölteni. Mindig is tetszett a címe alapján, de aztán teljesen megfeledkeztem róla. Filmen nem láttam, csak tudom, hogy ez is van róla.
Kérj altatót 10 napra
Ha elolvastad a gróf Monte Cristót, van még két folytatása is: A világ ura és a Holt kéz. Ez ugyanis egy trilógia. Gyógyulj meg minél elõbb!

Mit csináljak, hogy ne unatkozzon egyedül a kutya?

Indul a suli, így koradélutánig egyáltalán nem tudok játszani a kutyámmal, ha itthon vagyok akkor is több feladatom lesz, szóval nem nagyon lesz rá id?m, hogy foglalkozzak vele, mit lehetne csinálni?

Legjobb válasz: Ha ketten lesznek, akkor nagyjából annyit fog változni a helyzet, hogy ketten fognak unatkozni. Reggel kelj föl fél órával elõbb, és suli után is azért biztos lesz 1 órád, hogy elvidd sétálni.

Ha ketten lesznek, akkor nagyjából annyit fog változni a helyzet, hogy ketten fognak unatkozni. Reggel kelj föl fél órával elõbb, és suli után is azért biztos lesz 1 órád, hogy elvidd sétálni.
Találj idõt a kutyádra, ha már elvállaltad. A két kutyát meg felejtsd el, együtt is remekül tudnak unatkozni, nem fogják egymást elvinni sétálni, tanítani, nevelni. Azt meg eleve nem értem, mibõl gondoltad, hogy majd egyedül eljátszik, a kutya falkaállat, szüksége van a társas kapcsolatokra, együtt játszásra a családjával.
3. válaszoló vagyok, bocs kicsit össze-vissza írtam, de remélem azért érthetõ :D
Egy másik kutya nem fogja megoldani a problémát, legfeljebb ketten fognak unatkozni. Reggel suli elõtt vidd el egy legalább 20 perces sétára. Suli után, ahogy haza érsz, séta legalább fél órát(akár trükköket is taníthatsz neki -hamarabb fárad) A fél órás séta után még bõven marad idõd tanulni estig, aztán jöhet egy nagyobb séta, legalább 1, 5-2 óra, esetleg bandázás más kutyákkal, feladat tanulás stb.
Nem érdemes mégegy kutyát venni, ha erre az egyre sem lesz elég idõd.
Próbáld meg a korábban kelést én se szeretek/bírok nagyon korán kelni, de muszáj, mert nekem is van kutyám és sajnos vége a nyárnak. Az elején elég rossz lesz az biztos, de ha már lent vagy és mozogsz a kutyáddal attól felébredsz, nálam is ez van, csak elindulni nehéz. Egy idõ után meg megszokod az új napirendet :)
Nem kell vele különöset csinálni, reggel vidd el sétálni suli elõtt, hogy jól kiváradjon és pihenéssel töltse a délutánt. Haza érsz foglalkozol vele egy másfél órát délután meg este elviszed megint sétálni egy fél órát akár (1 óra jobb) és el lesz. Ha reggel nincs sok idõd csináld azt, hogy fuss vele egy kicsit aztán nagyon lassú séta és ezt így fel váltva, lehet azt is, hogy mondod neki állj, megáll és futás akkor futtok. Ebbõl fél óra is elég, mert mozog is meg feladatot is kap és nem tudhatja mikor jön a futás vagy a séta és így figyelni kell rád :)
A kérdező hozzászólása: Utólag én is rájöttem, hogy úgy csak ketten unatkoznának, szóval akkor kilõve a másik kutya. Reggel elég kevés idõm szokott lenni, így is hatkor kelek, de majd kipróbálom mennyire leszek magamnál ha mondjuk fél órával korábban kelek.

Nincs valami otleteket hogy mit csinaljak nyaron hogy ne unatkozzak es el legyek foglalva?

Hat nem megyek ezen a nyaron valami sok helyre nyaralni es nem tom mit csinaljak hogy ne unatkozzak . Varom otleteiteket es NORMALIS valaszokat varok.

Legjobb válasz: Kor ? Nem ? x/y

Kor ? Nem ? x/y
olvass / tanulj nyelvet / nézz filmet / sportolj
keress barátokat
rajzolj
A kérdező hozzászólása: lany\14
Füvezz :D Na jó, komoly leszek: barátaid nincsenek? velük elmehetnél sétálni, moziba, kávézóba, reggel a piacra lángost enni, igényes szórakozóhelyekre is ha beengednek, bár ezzel még lehet várni kéne. Én idén nyáron kezdtem el az atlétikát (diszkoszvetés), mindeh hétköznap 9kor van egy másfél órás edzésem, utána jól bekajálok, és alszok egyet :D Nincs ennél jobb. Ajánlom neked is a sportot :)
Tanulj meg játszani valami hangszeren!
sajnos nem tehetsz semmit ellene, a te korodban a pénz még nem számít annyira, dugni meg inkább még ne dugj.... ezen kívül mást ne is keress, mert nem vagy rá jó
Pesti vagy?

Kutyám 1-2 hét múlva szül, ezért külön választottuk a kantól. A fiú az udvaron, a lány a pincébe van. Most mind 2 unatkozik. Minden nap kb. 1 órát sétáltatom őket. Mit csináljak, hogy ne unatkozzanak ennyire?

Legjobb válasz: A kannak az udvaron lehet csinálni két fa közé kifeszített zsinórpályát, és arra lógó labdát, játékot, karikát, használt autógumit. Ezt általában szórakoztató, mert húzgálhatja, mozoghat vele....kisebb dolgot pl. teniszlasztit lehet gumizsinórra is függeszteni, így érdekesebb, csak vigyázni kell hogy kicsi és viszonylag puha dolog legyen nehogy megüsse magát A szuka a sétán kívül nem sokmindent tehet, úgyis jönnek a kicsit nemsokára és lesz dolga bõven....neki sajnos nem tudok ajánlani semmit.

A kannak az udvaron lehet csinálni két fa közé kifeszített zsinórpályát, és arra lógó labdát, játékot, karikát, használt autógumit. Ezt általában szórakoztató, mert húzgálhatja, mozoghat vele....kisebb dolgot pl. teniszlasztit lehet gumizsinórra is függeszteni, így érdekesebb, csak vigyázni kell hogy kicsi és viszonylag puha dolog legyen nehogy megüsse magát A szuka a sétán kívül nem sokmindent tehet, úgyis jönnek a kicsit nemsokára és lesz dolga bõven....neki sajnos nem tudok ajánlani semmit.
Mégis milyen okból, vagy kinek a javaslatára választottad õket szét? Semmi probléma nem lehet abból ha együtt vannak nálam mindig mikor szülni fog a kutya addig együtt van a kannal a hasassága 30. napjától egészen az 57.-ig. Semmi probléma nem lehet belöle ha együtt vannak amég nem szül a kutya... Általában 57. naptól bármikor megszülhet (mert ha elötte van az nagy esélyel koraszülött) bõven ráérsz akkor elválasztani õket amikor eléri ezt az idõt :)
Számomra érdekes, hogy fogalmad sincs a fajta igényeirõl, képességeirõl, mégis szaporítod. 15 évesen istent játszol, mikor a saját életedet sem Te irányítod. Ráadásul azt a szerencsétlent 2 hétre kizárod a világból, ráadásul fajtájából adódóan falkakutya - persze ha értenél hozzá, tudnád!! Gratulálok!
Ilyen feltételek mellett nem kellene szaporítani. Alap dolog, hogy az ellés elõtt álló szukának meleg, biztonságos helye legyen. És nem egymagába kirekesztve a pincébe. A szobatisztaságot hogyan képzelted el egy kölyöknél? Magától kitalálja? Jobban oda kellett volna figyelni abba a 2-3 hétbe, akkor nem lett volna probléma.
Tenyésztõõõõõõ?Talán szaporítót akartál mondani..
hagyjátok, nem kell veszekedni.sok mindenben a szülei a hibásak, õ csak szereti az állatokat.(a maga módján).nem kellett volna más nemû kutya, és akkor nem lenne gond.most minden tüzeléskor bezárod, vagy mindig lesznek kicsik?a lényeg hogy ellés után lássa állatorvos, nehogy baj legyen egy benntmaradt kölyök vagy méhlepény miatt.és ellés után kálcium!!!orvost kérdezd meg az adagról.
én nagyon rosszul csinálok valamit mert a három dobim bent lakik, szobatiszták, pedig kertünk is van...és hát nem csivava...
Képzeld, nekem sincs kertem, dolgozom is, nem csivavát tartok, hanem egy pásztor kutya keveréket és egy roti keveréket és remekül elvannak bent, de ami a leghihetetlenebb SZOBATISZTÁK! Pedig nem kölyök korukban költöztek hozzám, hanem mindkettõt 12! évesen fogadtam örökbe. Ráadásul a kis pásztor kutya 12 éves koráig egy tanyán élt. Talán, ha õk szobatiszták lettek, nálad sem lenne lehetetlen. Persze ehhez foglalkozni kellene a kutyával.
A kérdező hozzászólása: Nem az a gond, hogy ha nagyon akarnám nem tudnám õket szobatisztává nevelni, hanem hogy a szüleim sem engedik. Majd ha lesz saját házam talán bent lesznek. Bár szerintem kint jobban érzik magukat.
15 éves vagy, kicsit odébb van még az, hogy saját házad legyen. Különben meg egy kutyának nem kert kell, hanem egy gazdi, aki foglalkozik vele. Az én kutyáimat pl egyáltalán nem zavarja, hogy napközben az ágyban "kell" aludniuk és nem kint fagyoskodnak télen amíg én dolgozom. Onnantól kezdve meg, hogy hazaérek munkából egész nap velem vannak. Neked gondolom a fogalkozás kimerül azzal az 1 órával, amíg sétáltatod (már ha tényleg kiviszed).
A kérdező hozzászólása: Igen képzeld tényleg kiviszem! Míg ti a házban raboskodó kutyátokat max. a dolga elvégzésére viszitek ki 5-10 percre. Nekünk nem számít, hogy hideg van (már ha ezt a 0 fokot annak lehet mondani), minden nap futni megyünk. És érdekes, hogy csak azok írnak, akiknek a házba van a kutyájuk. A többiek meg se szólalnak hátha õt is leszóljátok, amiért "szegény nyomorult, fázós, széltõl is óvni való kutya az udvaron van". Többet nem írok ide. Ti addig is nyugodtan szidhadtok, mert nem édekel az ilyen forma véleményetek. (És ennek már mi köze a kérdéshez?)
"Azok tartanak kutyát házba, akik: -tényleg olyan kutyát tartanak, ami oda való Pl.:csivava -nincs udvaruk -egésznap otthon van valaki a kutyával -öregek -egyedül élnek -stb....." Éedekes hozzáállás . . . Nekem dobermannom van, kertes házam, párommal élek, 25 éves vagyok és reggeltõl estig dolgozok. ÉÉÉs ennek ellenére a kutyám a házban lakik. Tudod miért? Mert nálunk a kutya családtag. Tesómnak collieja van. Õ az udvaron tartja, mert a párja nem nagyon szereti a kutyust a házban. Viszont 2 hatalmas különbség van a 2 kutya között: a bunda! A collie képes télen a hóban a kert közepén összegömbölyödve elaludni, a dobermann pedig képes megfagyni. Igazából nem baj a kinti tartás, ha meleg helyük van és foglakozol velük, de egy pincébe fialatani és napnta csak 4x meglátogatni ebben az állapotban? Mikor kölykei voltak a collienak, nem volt veszekdés, egyértelmû volt mindenki számára, hogy a konyhában alakítanak ki egy fialtatót. De ha neked erre nincs lehetõséged, miért szaporítod azt a szerencsétlen kutyát??????
Én arra lennék kíváncsi, hogy honnét jött az ötlet a szaporításra, amikor a szüleid utálják a kutyákat? Egyáltalán hogyan engedhetik meg ezt? Mai viszonylatban a bigliktõl hemzsegnek a menhelyek, sok a fajtához nem értõ vállalja õket. Össze teheted a kezedet, ha el tudod passzolni a kölyköket. Az már csak mellékes, hogy egy kölyök oltása kb 6000ft. Vagy ilyenkor csatlakoznak a szüleid csendestársnak? A kinti-benti kérdésre: nekünk is kertben-lakásban vannak a kutyáink. Egész nap kint vannak, amikor dolgozunk. Ha hazaértünk természetesen jönnek õk is a lakásba. Ezt jelenti a "kutya is családtag"! Ha vemhes lenne a szukánk, akkor meg nem a pincében enné a fene.
A kérdező hozzászólása: Tenyésztõtõl vettem õket és ott bizony ott volt szokás. És nem sötét pince! Szóval nem olyan, hogy lámpa kellene meg ilyenek. És az utcára néz. Szóval lát és hall mindent. És hol lenne, ha nem hagyhatom kint, mert hideg van a kicsiknek és a házba se jöhet be?
Az ellen viszont tiltakoznék, hogy a kopók alapból ilyen iq szegények, hogy nem lehet szobatisztaságra nevelni õket. Van egy 4éves artesien normand-om, képzeld;4 hónapos korára már full szobatiszta volt!Benti kutya kijárással- és nem mi döntöttünk így, hanem õ, ha itthon vagyunk nem tudjuk kirekeszteni, annyira imád minket.Ha nem láthat de tudja, hogy bent vagyunk, akkor kervesen tutul-és szerintem nem nagyon kell bemutatni milyen az az igazi basset-ének;)
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hogy pontosan mikor szül. Lehet, hogy a héten. Mindenhol, azt olvastam, hogy a szülés elõtt 2 héttel oda kell vinni, ahol csend van és megkell szoknia, azt a helyet. 2 napja vittem le és naponta 4-szer lemegyek hozzá etetni stb. És mivel iskolába járok és csak én etetem, ezért csak így oldható meg, hogy napi 4x tudjam.
lemégy hozzá? egyedül van bezárva, vemhesen? miért?
A kérdező hozzászólása: Mert nem szoba tiszta. Kiskorába mind 2 a házba volt 2-3 hétig, de "összeszarták" a lakást. Mást nem tudtam csinálni. És ez a fajta amúgy is nehezen szoktatható szobatisztaságra. És vadászkutya nem való a házba.
olyan nincs hogy nem szoktatható szobatisztaságra.Gondolom te vagy a Beagle kutyuk gazdija. Legyél a kutyával amikor ellik.Biztos hogy vemhes lett?És a kálciumot ne felejtsd el ellés után, ez nagyon fontos.Szülés után itasd meg, én langyos tejet adtam, egy kis szõlõcukor is mehet bele, hogy erõre kapjon.nekem 3napja szült a kutyám.
Inkább való a pincébe, mint a házba? Érdekes...
a beagle nehezEn szoktatható szobatisztaságra?????!! elég sok kutyás(biglis) ismerõsöm van és õk érdkesen max. egy hónap alltt szobatisztaságra szoktatták a kutyákat és bent tartják õket.. az meg nem igaz, hogy a vadászkutyának(a Tieid vadásznak??mert ez eredtileg tényleg vadászkutya volt de ma már nagy átlagban hobbikutya..) bent a helye, képzeld régen a nemsek vizslái is a kandalló elõtt aludtak, bent tartották õket... mert hiába vadászkutya eredetileg a túltenyésztettség, egybek miatt a legtöbb egyed alkalmatlan a kinti tartásra és a kutyáit imádó gazdának egyébként se jut eszébe kicsapni õket, mert hát nem túl nagy kutyák, a lakásban is elférnek. képzeld el ha téged ezekben a mmínuszokban kiküldenek a kertbe rövid nadrágban, pólóban Te imádnád??asszem nem nagyon..
húúúú...nem vagy semmi... szobatisztaságra nincsen nevelve, de az elletés az megy mi? gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Mit gondoltok, hogy minden kutya a házba van kivéve a nagyobb termetûek? Kertesházban lakok szóval nem tudom miért lenne ez akkora baj, hogy nem bent van? Sok beaglest ismerek és egyiknek sincs a házba. Azok tartanak kutyát házba, akik: -tényleg olyan kutyát tartanak, ami oda való Pl.:csivava -nincs udvaruk -egésznap otthon van valaki a kutyával -öregek -egyedül élnek -stb.....
Jah, világos, mint a nap! A beagle pedig a pincébe való, mert erre vannank kitalálva. Ki az a nagyon setét, aki ezt nem érti??:)
Ebben igazad van! Nem feltétlen kell házba tartani kutyát, ha neki kint a jobb! De kölykeztetni nem a pincébe szokás!
"Jaaj, ne veszekedjetek már szegénykével!Õ csak azért teszi ezt mert szereti az állatokat!;)" +letojja magasról a szüleit, ahogy a mellékelt ábra mutatja...De felesleges osztani neki az észt, teljesen immunis rá:( Egy másik kérdése kapcsán javasoltam neki, hogy a minõségi kajáltatást, ne a szuka agyonelletésébõl kívánja finanszírozni.Erre azt válaszolta, hogy nem elletné halálra, CSAK évente hozna le almot tõle...No comment!

Mit csináljak, hogy ne unatkozzam ennyire? Lassan meg fogok őrülni!

Veszélyeztetett terhes vagyok, ezért sokat kell pihennem, nem nagyon csinálhatok semmit. Elég korán táppénzre kellett mennem. A párom minden nap dolgozik. tehát állandóan egyedül vagyok, és lassan bele?rülök, mert én mindíg igényeltem a társaságot. Sokat sírok, már nem tudok magammal mit kezdeni, és még nagyon sok hátra van. Ebben a nagy melegben menni sem tudok sehová. Mit tanácsoltok, ti mivel töltitek az id?t?

Legjobb válasz: Szia! Én 28 hetes terhes vagyok és én is veszélyeztetett terhes! Én 20 éves vagyok, tegnap szakmunkáztam! Amivel egy kicsit el tudtam foglalni magam! Tudom milyen érzésed van,hiszen én sportoltam,amit most nem lehet! Én sem mászkálhatok,ezért álltalában olvasok,de azt is fekve! Vagy nagyon sokat rejtvényezek,ami jó,mert nem hagyom el magam és nem azzal foglalkozom,hogy most nekem milyen rossz! Az a lényeg,hogy a baba jól legyen! Boldog babavárást!!!!!!

Szia! Én 28 hetes terhes vagyok és én is veszélyeztetett terhes! Én 20 éves vagyok, tegnap szakmunkáztam! Amivel egy kicsit el tudtam foglalni magam! Tudom milyen érzésed van, hiszen én sportoltam, amit most nem lehet! Én sem mászkálhatok, ezért álltalában olvasok, de azt is fekve! Vagy nagyon sokat rejtvényezek, ami jó, mert nem hagyom el magam és nem azzal foglalkozom, hogy most nekem milyen rossz! Az a lényeg, hogy a baba jól legyen! Boldog babavárást!!!!!!
Szia!Én is veszélyeztetett vagyok és már 10 hete itthon vagyok, de van még hátra dúrván 22-24 hét! Ugyanígy vagyok mint te!A létezõ összes dolgok elolvasom a terhességrõl!Nekem is dolgozik a párom, sõt még utána edzésre jár, mert focista, így egy héten 3szor kb este 8 után ér haza!Tök egyedül vagyok én is! Sok tanácsot nem tudok, mert akkor nem unatkoznék én se, csak tudd hogy nem vagy egyedül! Ráadásul a sok pihenéstõl már híztam 6 kg-ot, hiába figelek mit eszek! Kezdek beletörõdni az unalomba! Tv-zem, olvasok, netezek!Itton csinálgatom a házimunkát!Ennyi! Fel a fejjel:o) 16 hetes kismama
Én 16hetes vagyok és már egy hónapja itthon vagyok! A párom nekem is dolgozik reggeltõl estig! Én egésznap a gép elõtt ülök unalmamban és olvasok mindent a terhességrõl . Anyukám vett nekem 2 könyvet ( A suttogó titkai és a Suttogó mindent megold címû könyvet) ezeket olvasom! Egy kicsit leköt, de ebben a a melegben feküdni sme tudok!De ha minden jól meg 2hét múlva mehetek dolgozni!KITARTÁS!!!!! És ha tudsz este amikor már lehûlt egy kicsit az idõ menjél ki levegõzni!
Nézz tv, dvd, jó filmeket. Olvass könyvet a babavárásról, kisbabákról. Érdemes kitalálni valami otthoni bütykölést, gobleinezés, horgolás, például nekem sokat segített papírmasé készítése. Már csinálhatsz a picinek elõre díszeket, vagy a kiságy fölé lógatható kis izéket. Neten van egy csomó játék, pl a honfoglaló. :) Lehet tanulni is, pl nyelvet, vagy valamit hobbiszinten. Már a felén túl vagy lassan, gondolj erre, és a kisbabóért ki kell bírni, hidd el megéri a végén !!!!!
A kérdező hozzászólása: 19 hetes vagyok.

Holnap lesz infóm szerintetek mit csináljak, a gépen hogy ne unatkozzak?

Facebookozni nem lehet.....:(

Legjobb válasz: Figyelj az órán.

Figyelj az órán.
A kérdező hozzászólása: Lehet netezni is.Ott mit csináljak?
Nyomkodd az excel-t, ha ezer életem lenne, sem tudnám megtanulni az összes funkcióját. Vagy kezdd a word-del... ugyanaz. Mindig találni valamit. Én végig szoktam nyomkodni, amit találok. Meg olyan is volt, hgoy kipucoltam a billentyûzetet, mert nem volt kedvem hozzányúlni. Ilyesmik. :)
A kérdező hozzászólása: Nem ad feladatot:.
Gimitõl nem kell többet várni, ott sosem szakember tanítja az infót, maximum office-ben kimerül a tudásuk.
Nálunk is ez van, legtöbbször megse szólal a tanár infón, vagy csak annyit mond mindjárt jön, egész órán nincs bent. A vicc az egészben hogy Infó szakos osztály vagyunk, ráadásul ebben az évben érettségizünk. A 4 év alatt több infó tanárunk volt, talán 9.be tanultunk egy kicsit a számrendszerekrõl, meg pár számítógépes alkatrészrõl.
Eddig nem értettem, miért van az, hogy még azért is bejönnek a boltba, mert a gép 1 mp-el tovább tölt. Na így már minden világos. Egyébként véletlenül nem feladatot ad?
A kérdező hozzászólása: De mi csak óra elején 5-10 percig elmondja a tanár h mi kell és utána õ is meg mi is gépezünk!
Talán tanulj, és figyelj oda...
:) szegény gyerek

Mit csináljak hogy ne unatkozzak?

Nagyon unatkozok tudtok valamit amivel elszórakoztathatom magam?:Dti mit csináltok egész nyáron?

Legjobb válasz: tanulj :D

tanulj :D
keress a neten valami jó sorozatot. lány vagy? én született feleségeket szoktam nézni, vagy agymenõket :D imádom õket, és ha 1x elkezdem nézni alig birom abba hagyni Vagy olvass valami jó könyvet.. Menj strandra, élvezd ki a nyarat addig ameddig még jó az idõ, és lehetõséged van rá.. Állítólag csak a buta emberek unatkoznak.. nem hiszem el, hogy nem tudod feltalálni magad!
Maszturbálj
A kérdező hozzászólása: Tanulni nincs sok kedvem ráér az a sulibanxD TV-t szoktam nézni de mindig ugyanazokat adják..régen néztem sorozatokat de mindig rászoktam valamelyikre és akkor ha kezdõdik a suli nem tudok tõle tanulni:D Utolsó úristenxDD Szerintem maradok annál hogy eljárok a barátnõimmel ha ráérnek;) Amúgy 14/l
ünnepek mindíg vannak. készíts valamit! díszítsd képekkel a szobáid!A könyvek kategóriában kérdezza te korodnak megfelelõ könyvekrõl, és érdekes olvasmányokat találhatsz.
A kérdező hozzászólása: Köszi:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!