Találatok a következő kifejezésre: Hogyan csináljam, hogy vegyem rá (29 db)

Hogyan csináljam? Hogy vegyem magam rá?

Nos... Van egy lány aki nagyon tetszik... 2éve (állítólag) Tetszettem neki...

Legjobb válasz: ha pasija van minek rombolsz bele a kapcsolatba? amúgy meg 3 hónap nem a világ.

ha pasija van minek rombolsz bele a kapcsolatba? amúgy meg 3 hónap nem a világ.
A kérdező hozzászólása: Nem belerombolni akarok... csak ha szakítanak.. (ami ugyis meg fog történni) Akkor.. de ha akkor rámegy a "csajozógép" akkor nekem annyi
mit veszithetsz ha oda allsz ele es megkerdezed? ugye semmit. hajra! 18 f
A kérdező hozzászólása: de utána olyan kínos ha elküld melegebb éghajlatra... vagy azt mondja h legyünk barátok.. belehalok a szégyenbe
Jajj..komolyan...ez a baj a fiúkkal...könyörgöm, menj oda hozzá, de csak akkor hogyha nincs pasija!( mert ha van, akkor kb 0 % esélyed van nála...) és hívd el randizni!! legyél már férfi!!
A kérdező hozzászólása: de nem merem elhívni.. mit tegyek?
a csajok sem érzéketlenek:) biztos megmondja ha valami nemtetszik, vagy nem szeretne kapcsolatba kezdeni veled.de ha egy év múlva rájössz h basszus miért nem álltam oda elé...akkor már lehet hogy késõ lesz. semmit sem veszíthetsz :) soksiker
A kérdező hozzászólása: hát én nemtom h nektek hogy van ehhez merszetek:S nekem nincs...:SS
amugy a lányok szeretik a kicsit esetlen, srácokat.:) de legyél kicsit magabiztosabb..a kisugárzás a nyitja az egésznek :)

Hogy vegyem rá őket? Mennyibe kerül? és ezeket tényleg maguktól csinálják vagy betanítják őket?

ocsi h 3 kérdést irtam egybe! azt szeretném kérdezni hogy átlagosan mennyibe kerül egy kaméleon és egy akvárium hozzá? és hogy szeretnék egy kaméleont de szüleim nem engedig mert van már tegerimalacom (és azt mondták hogyha eladom a tengerimalacot akkor lehet kaméleonom de nem szeretném eladni!!) :/

Legjobb válasz: bocsi a hibákért! ja! és röviden: mennyibe kerül egy kamélon? és a felszerelése? a kaméleon magától változik át a videón? és hogy vegyem rá a szüleimet hogy vegyenek egy kaméleont? (tudom nem rövid de azért ki irom!) ja és 11 éves lány vagyok!

A kérdező hozzászólása: bocsi a hibákért! ja! és röviden: mennyibe kerül egy kamélon? és a felszerelése? a kaméleon magától változik át a videón? és hogy vegyem rá a szüleimet hogy vegyenek egy kaméleont? (tudom nem rövid de azért ki irom!) ja és 11 éves lány vagyok!
Soha nem láttam még ilyen pink színûre váltani egy kaméleont, pedig láttam már néhányat. Az elején nem könnyû beállítani a megfelelõ környezetet, szerintem kezdõ állattartóként nem tudnád õt gondozni. De ez csak az én véleményem:)
Sisakos kaméleon+etetõ, itató, terrárium legolcsóbban 10-20.000 között van.Ezt tényleg maguktól csinálják, ez azért van, hogy a természetben ne vegye észre õket senki olyan könnyen.
3. vagyok.Szerintem is igaz, várj még vele legalább 3-4 évet.De netrõl tanulj, és ha van idõsebb ismerõsöd, menj el hozzá, nézd hogyan tartja és kérdezõsködj.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ! hát lehet hogy nem tudnám eltartani! :D de ott van az állatboltos!! XD meg az internet!! XD de amikor a tengerimalacot kaptam nem tudtam (az elsõ nap) gondozni de utána monda az állatboltos meg elolvastam pár cikket a neten és más nap már értettem hozzá!! XD
sajnálom azt a tengerimalacot
A kérdező hozzászólása: szoktam nézni gyakran a netet! :D :) ;)
A kérdező hozzászólása: de a kaméleonért nem dobnám ki a malacomat!! :D

A szüleim azt hajtják, hogy csak akkor mehet Rihanna koncertre ha le éretségiztem, de csak juniusba fogok addigra meg 100, hogy nem lesz jegy. Mit csináljak? Hogyan vegyem rá őket, hogy vegyünk már most jegyet?

Nem mehettem Tokio Hotelre,azt mondtak majd Gagára mehetek.Jött a Gaga,jött a hiszti,végül arra se mehettem,viszont Rihannára nagyon szeretnék... :( hogyan beszéljem rá ?ket...???

Legjobb válasz: ugyanígy vagyok. én is nagyon szeretnék menni, nekünk inkább a távolság okoz gondot, mivel szabolcs megyében élek, meg az, hogy nincs kivel menjek, mivel az ismerõseim közül senki se hajlandó 25 ezret fizetni érte, csak én hülye:D ja meg az is baj, hogy hol van még december. ami tök igaz, hisz addig még bármi történhet, csakhát nemsokára már egy szem jegy se lesz:SS

ugyanígy vagyok. én is nagyon szeretnék menni, nekünk inkább a távolság okoz gondot, mivel szabolcs megyében élek, meg az, hogy nincs kivel menjek, mivel az ismerõseim közül senki se hajlandó 25 ezret fizetni érte, csak én hülye:D ja meg az is baj, hogy hol van még december. ami tök igaz, hisz addig még bármi történhet, csakhát nemsokára már egy szem jegy se lesz:SS

Anya nem engedi, hogy elektromos gitárt vegyek! (Még jövőre a 15. szülinapomra sem akarja megvenni nekem, pedig megvan rá a pénzem! ) SEGÍTSETEK PLS! Mit csináljak? , hogyan vehetem rá, hogy megengedje?

Folyamatosan azt hallom tőle amikor felteszem neki a kérdést, hogy 'Kaphatok?' vagy 'Vehetek magamnak?' ki akad és azt mondja: Nem, mert a matek jegyeid nem jók!pedig nem is drága amit néztem (62000FT mindennel együtt!!)

Legjobb válasz: Akkor mondjuk javíts matekból......

Akkor mondjuk javíts matekból......
Komolyan nem értelek. Ha tényleg csak javítani kéne a matek jegyeiden ahhoz, hogy lehessen egy gitárod, akkor mégis mit hisztizel?
A matek jegy az nem sok. Ha saját magadnak kéne nyáron megkeresni a 62k-t, na akkor rinyálhatnál...

9 hónapos lányom alig akar enni. Még mindig 7, 66 a súlya. Nem tudom, hogy mit csináljak. Hogyan vegyem rá hogy egyen és meg legyen a napi étkezések?

Mindig úgy próbáltam,hogy reggelire egy kis tejpépet csináltam neki meg el?tte szopizott,utána délben vagy a körül valamilyen bébiétel,délután megint gyümi(de azokból se eszik mindent csak az ?szibarackot)este szopizik úgy alszik el.De ezek az evések nem mennek úgy ahogy kellene.Mit tegyek?

Legjobb válasz: Nálunk is ez a helyzet, és mi is 9 hósak vagyunk. Mi már annyira nem híztunk, hogy a doki vizeletet nézetett meg mérnem kellett újra, hogy mennyiket szopik. Mindent rendben talált, azért nem akart mást mert elég neki a tejem. Hízni meg azért nem hízik mert egész nap mozog, mint egy sajtkukac. Nekem a doki Cebion cseppet ajánlott, az étvágyjavító amúgy.

Nálunk is ez a helyzet, és mi is 9 hósak vagyunk. Mi már annyira nem híztunk, hogy a doki vizeletet nézetett meg mérnem kellett újra, hogy mennyiket szopik. Mindent rendben talált, azért nem akart mást mert elég neki a tejem. Hízni meg azért nem hízik mert egész nap mozog, mint egy sajtkukac. Nekem a doki Cebion cseppet ajánlott, az étvágyjavító amúgy.
A kérdező hozzászólása: ez a csepp vény nélkül is kapható?köszönöm a választ.
igen
Mi minden este szedjük, nem lett nagyobb kislányom étvágya, ugyanúgy kínlódás minden evés, és még az életben nem ette meg azt a napi mennyiséget, amit a kora alapján kéne. Ennek ellenére, 9 hónapos koráig úgy hízott, ahogy kell, csak most, a 10. hónapban nem produkált sok hízást, mindössze 10 dekát. Nálunk tudom, hogy a fogak a ludasak, mert 6, 5 hónapos kora óta szünet nélkül kínlódik ezzel szegényem.
Ja, utolsó vagyok, az én kislányom is 7700 gramm volt 9 hónaposan.
Az én kislányom 10 hónapos és 7470g. Cebion cseppet 5 hónapos korától szedtük 9 hónapos korátig és semmi étvágyat nem csinált már csak megszokásból adtam neki viszont 2 hete találtam a patikában a Multikid vassal nevû szirupot. Amióta kapja tényleg jobban eszik bár nem olyan sokkal de többet, de többet. Az ízét utálja mindig csellel kell beadnom neki általában gyümihez vagy tejpéphez keverem de csak kevéshez, hogy tuti meg is kapja a adagot. Ez az: https://www.gyerekkosar.hu/multikid-multivitamin-szirup-vass.. Biztos nem mindenkinek jön be de szerintem egy próbát megér. 4 hónapos kortól lehet szedni úgyhogy nyugodt szívvel adhatod neki.
Bocsi, nem tudom miért nem jó a link. :/

Hogy vegyem rá a barátom, hogy durvább dolgokat csináljon velem az ágyban?

Néha hátrahúzza a fejem szex közben, van amikor jó alaposan megdug, a fenekemre csap, vagy hogy azt játsszuk, hogy ribanc vagyok. Ezek jó dolgok, de szeretném, hogy pl. bekötözze a szemem vagy a szám, vagy ténylegesen elfenekeljen, alázzon kicsit. De ?t ez nem indítja be :( Mit tehetnék? Én nagyon igényelném ezeket a játékokat. 24N

Legjobb válasz: Konkrétan mondd meg neki, hogy ezt szeretnéd. Másképp úgysem érti. A férfiaknak hiába célozgatsz :D 24/N

Konkrétan mondd meg neki, hogy ezt szeretnéd. Másképp úgysem érti. A férfiaknak hiába célozgatsz :D 24/N
Egyszerû: Beszélsz vele, hogy próbáljátok ki, tuti belemenne :)
Jah, hát így már nehezebb. Nem fogja megszeretni. Aki nem szereti az ilyet annak ellenére sem, hogy próbálta, az nem is fogja megszeretni.
Igen, a már beteges dolgokból szokott ilyen probléma lenni egy normális pasinál. Persze holnapután már õ nem lesz elég tökös, igaz? :)
81%-os, áruld már el nekem, hogy mégis miért függne ez attól, hogy ki milyen jó ember? Édes istenem.
Én megcsinálom Neked nagyon szívesen mindezt:)
Sehogy. Nem kényszerithetsz senkit arra, amit nem akar.
èn szètkefèlnèlek
Más szóval: nem érdemel meg. Nemsokára ezt a gyakorlatba is átülteted, bár te fogsz szakítani. Ugyanis valószínûleg nem fogod tudod rávenni. Jobb ember annál.
csald meg, mint mindenki más. szerintem nem csak játszod a ribancságot. és várni kellett volna házasságig, a párkapcsolat úgysem a szexrõl szól, hanem pillangókról és gumicukrokról. meg a belsõ...
Hát, nyisd ki a szádat. Mondjuk nálam ez mind alap, mert én vadabb vagyok...
A kérdező hozzászólása: Kedves 13, ha nekem szólt: biztosan nem. Elolvastam, mondván "végre egy könyv, ami az én igényeimnek megfelel", de borzasztóan mû. Sajnálom, hogy majdnem három órát áldoztam rá az életembõl :)
A kérdező hozzászólása: Na ennyit arról, hogy szerelemben és háborúban mindent szabad :) Egyébként nem hiszem, hogy ettõl rosszabb ember vagy a jövõben rosszabb anya lennék. De momentán nem is ez a kérdés. Az a kérdés, hogy el lehet-e érni, hogy õ is szeresse ezeket a játékokat. A szerepjátékokat szereti, és végül is ez sem olyan nagyon más azokhoz képest. Csak itt nem megjátszott dolgok vannak, hanem igaziak. Valószínûleg ezért érdekel engem ez jobban.
Valaki túlértékeli a Szürke ötven árnyalata könyvet..
Remélem nincs barátnõd ilyen felfogással. A százalékod pedig maximum holnapra változik, ma nem, ellenben a sorszámoddal, ami akármelyik pillanatban megváltozhat. Ilyen idióta okfejtést egyébként alacsonyabb százalékkal is felismernék.
Azért, kedves 9-es (a százalék változhat, a válasz sorszáma viszont ritkábban, csak ha valakiét törlik fölötte, bocs most kivételesen nem vagyok toleráns hangulatomban), mert azért nem akarja ezt megcsinálni, mert szereti a lányt, és ebbe nála nem fér bele az a szint, amit a lány akar. Arra emlékezteti, hogy nem szereti, bántásra, és azt nem akarja látni, nem akarja azt érezni, hogy akár csak úgy csinál, mintha bántaná, megalázná a barátnõjét. Akit, hangsúlyozom: S.Z.E.R.E.T. Ez a jó emberek sajátja. Jó ember itt most az, akinek van etikai érzéke, ezt a definíciót vedd alapul, és ahhoz tartja magát. Akkor is, ha másnak az nem tetszik. (Kinek is?) Addig jó, amíg nem akarja ezt megtenni, mert ha képes lenne rá, akkor nem szeretné a barátnõjét. Az nem szerelem, hogy egy elferdült szexuális igényt kielégítünk, akkor sem, ha a barátnõje nem így gondolja. Filozófia tanszék, 78. elõadás. Én simán kiábrándulnék a barátnõmbõl, ha ilyen beteg szexuális beállítottságra derülne fény. Másszon akkor inkább egy majomra, sok rohangál kint az utcán. Aztán majd sírni fog, hogy nem jó apa akit talál (ahogy a barátja sem fogja jó potenciális anyának tartani a Kérdezõt, ezt borítékolom, csak épp valószínûleg baromira fáj neki ez az egész, ha még nem is mondja ki), mert a dolgok bizony összefüggenek. Le lehet pontozni.
A kérdező hozzászólása: Beszéltünk errõl, megpróbálta a nyakam lefogni, de annyira látszott rajta, hogy nem tetszik neki a dolog, hogy nekem is elment tõle a kedvem. Rosszul tettem fel a kérdést, a valódi kérdés az, hogy hogy lehet vajon elérni, hogy õ is akarja ezt csinálni?
Ha rá kell venni az már nagy baj. Lehet kicsit neked is durvábbnak kellene lenned vele, hogy kihozd belõle a férfiállatot.
Kama-kama-kama-kama...
Hát mivel õ is lány ezért már valószínûtlen hogy belemegy de még hogy a rokonod is így aztán az esély elenyészõ
A kérdező hozzászólása: csak egy kicsi simit akarnák intimebb részeken wáá
A kutyátokat azt lehet simogatni intímebb helyeken is
Majd simogatlak én helyette:P
Fake...
Elõször talán anyáddal próbálkozz.ha õ benne van akkor az unokatesó is tuti lesz.akár hármasban is menni fog

Nem tudom hogy vegyek rá szüleimet a hullámos papagáj eldöntöttek hogy nem engednek meg semmi kis kedvencet. Nem tom mit csináljak szerintetek?

azt mondja anyukám hogy hangos.de amikor elkezdenék magyarázkodni hogy ha letakarom nem rikácsol északa de amikor elkezdem ezt mondja NEM már a keresztapámat is bevontam de sehogy se sikerül elöre is kössz a válaszokat

Legjobb válasz: sehogy... majd lesz kisállatod ha felnõttél

sehogy... majd lesz kisállatod ha felnõttél
A papagájok tényleg zajosak tudnak lenni (egy-két kivétellel, de azok nem kezdõknek ajánlott fajok) és sok törõdést igényelnek, ha nincs párjuk. Valami nyugodtabb kisállat lehet jobb lenne.
Az aranyhal egy sajnálatos baleset volt. De ez egyáltalán nem ok arra hogy most miért nem lehet állatod. Most már idõsebb vagy és felelõsségteljesebb így jobban utánanézel a dolgoknak, nem felejtesz el, hagysz ki semmit és nem leszel lusta éveken keresztül megfelelõen gondozni, tartani(legalábbis remélem hogy nem). Most 15 vagyok tehát a hullámosomat 10 évesen kaptam mégse volt semmi probléma, problémám. Tehát tényleg nem értem a szüleidet.
Én 11 vagyok nem rég kaptam egy Idei kelésû nagy sándor papagájt. ÉN azt csináltam hogy minden állathoz ami jó lenne felírtam a jót és a rosszat. Anyukám fél a szõrös állatoktól ezért a rágcsáló nem jó a kutya ugat a papagáj volt a legjobb
A kérdező hozzászólása: köszönök mindent
mutasd meg hogy felnõttél a feladathoz és MIELÕTT belevágnál a kérlelésbe olvad el Bíró Bálint Emberképzés papagájokhoz címû könyvét én a másikat az Idomítás mûvészetét is ajánlom, nekem kékhomlokú amazonom lesz és eszembe sem jutna a megfelelõ tájékozódás nélkül állatot tartani . amúgy megértelek az enyém is olyan hogy ha nem akkor nem, erre az a legjobb ha inkább bizonyítasz neki , én egy évvel ezelõtt kutyát szerettem volna mindent elolvastam róla stb. de akkor se engedte meg aztán közölte velem hogy papagájom viszont lehet felõle akár arát is tarthatnék bár az kicsit húzós lenne panelban , miután megvettem Bíró Bálint könyveit és jobban beleástam magamat a témába rájöttem hogy sokkal jobb mint egy kutya és jobban illik hozzám na mind1 tehát az a lényeg hogy ha ezzel nem jön össze a dolog akkor se aggódj hanem keress valami mást amit megengednek és tényleg hozzád való :) remélem segítettem 13/L
A kérdező hozzászólása: anyukám nem oyan ha egyszer nem akkor nem
Addig könyörögj nekik amíg azt nem mondják hogy jó! :) reméllem segítettem.
A kérdező hozzászólása: van egy tenyésztö barátom az utána nézésel nem lenne gond. azt hisz anyukám hogy egyböl megfogom unni.pedig nem
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm nde én 12 éves vok és mindig az 5évvel ezelötti arany halamat hozák fel és nem volt olyan körülmények között így meghalt nem volt viztisztító
A kérdező hozzászólása: de hallene valami kereativ jó ötletek még azt is meghalgatnám
A kérdező hozzászólása: höri nem a tengerimalacot se amugy párba vettem volna öket
várj még pár évet , nekem volt egy hörcsögöm és ahogy hazahoztuk a boltból egybõl játszani akartam vele így egész életében félt tõlem. most 15 évesen kaptam egy hullámos papagájt és szerintem most már elbírok vele

Hogyan vegyem rá a szüleimet arra hogy kapjak egy sisakos kaméleont? Nagyon szeretnék egyet de szerintem nem engedik meg. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Játszd a boldogtalant, rajzolgass sisakos kaméleonokat, érdekességeket beszélj róla a szüleidnek, és talán megenyhülnek...

Játszd a boldogtalant, rajzolgass sisakos kaméleonokat, érdekességeket beszélj róla a szüleidnek, és talán megenyhülnek...
"szerintem nem engedik meg" Elõször kérdezd meg õket, ha tényleg nem engedik, akkor gyere vissza, és megdumáljuk :)

Hogyan vegyek rá egy őrölt informatikust, hogy csináljon meg egy játékot?

Van egy őrült tesóm, aki ért a gépekhez. Egy játékot kellene megcsinálni, mert nem működik. Õ biztos megtudja csinálni, csak nem akarja. Mivel vegyek rá egy hackert, hogy csináljon valamit?

Legjobb válasz: Soksok lóvéval :D

Soksok lóvéval :D
A kérdező hozzászólása: max. egy 5000-rest adhstok neki, mert most csak annyit tudok, másra kell a pénz...
Szép szóval vedd rá. Ha meg nem hallgat rá bas*d nyakon. xD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!