Találatok a következő kifejezésre: Hogyan csináljam, hogy vegyem (162 db)

Hogy csináljam, hogy ne nyomulásnak vegye le?

Van egy lány akivel szívesen beszélgetnék/nénk a haverommal mert most költözött új városba, eddig 2x hívtuk ki sétálni meg beszélgettünk már vele, elvoltunk, csak 1x szakadt az eső ezért nem jött kutyátsétálltatni utána meg mikor hívtuk ment haza hétvégére ami igaz is csak nem tudtuk előre.Most ha megint hivnánk már harmadszori alkalom lenne.Nagyon nem szeretném, hogy azt higgye, hogy nyomulok rá de tényleg szeretnék vele beszélgetni meg minden.Ha várok rá magától nem fog szólni mert elég visszahúzódó meg semmi ismerőse haverja sincsen errefelé.. tanácsok?

Legjobb válasz: ha csak szimplán barátkozol vele akkor sztem nem veszi annak...

ha csak szimplán barátkozol vele akkor sztem nem veszi annak...

Hogyan csináljam hogy a többiek ne vegyék észre?

14éves lány vagyok és tetszik az egyik fiú osztálytársam aki szintén 14éves. Nekem nagyon bejön a pasi látszólag én is neki, de szerintem nem biztos benne hogy nekem is tetszik ?. Segítenétek abban hogy milyen jelekkel utaljak arra hogy nekem is nagyon bajön? Hogyan nyomulhatnék rá finoman fokozatosan hogy a többiek ne nagyon vegyék észre? És normális válaszokat kérnék. Köszönöm el?re is.

Legjobb válasz: elõször is 16/f vagyok...sztem ott a baj hogy úgy akarod ha többiek ne vegyék észre..válald fel h tetszik stb..nem ismerema csávót de sok haverom van..és általában mi nem csipázzuk hogy ah egy csaj közeledik felénk stb..mi pasikból avgyunk..így szeretünk vadászni.és én úgy avgyok vele hogy ezt az élményt senki nem veheti el tõllem..ha tényleg tetszel neki..akkor várj hátha õ fog lépni elõször...ezt tudom tanácsolni:))

elõször is 16/f vagyok...sztem ott a baj hogy úgy akarod ha többiek ne vegyék észre..válald fel h tetszik stb..nem ismerema csávót de sok haverom van..és általában mi nem csipázzuk hogy ah egy csaj közeledik felénk stb..mi pasikból avgyunk..így szeretünk vadászni.és én úgy avgyok vele hogy ezt az élményt senki nem veheti el tõllem..ha tényleg tetszel neki..akkor várj hátha õ fog lépni elõször...ezt tudom tanácsolni:) )
hidd el nekem (tapasztalatból mondom...) nem jó ötlet kikezdeni az osztálytársaddal, csak ha már elballagtatok (gondolom 7-8.os lehetsz), addig tartsd vele a jó baráti kapcsolatot.
A kérdező hozzászólása: köszi :)
nagyon tetszett a "14 éves...pasi" :D ez aranyos de azért õ még messze van, hogy pasi legyen ;) (suli?)buliban kérd fel táncolni utána hívd ki beszélgetni :)
A kérdező hozzászólása: :) sztem se suli
A kérdező hozzászólása: De mivel ott vagyunk sokat együtt más nem is nagyon jöhet szóba. 7.esek vagyunk. Buliba még nem engednek a szüleink suli által meg 1évbe csak 3szor van. :S
Kész van a leckéd? Ne legyen kész. ...és kérd meg, hogy segítsen :) Nyilván abból, amiben jó. Ha meg semmiben sem jó, akkor legyen testnevelés házi :) )
ha semmiben se jó akkor segíts neki te :D

Nem vesznek komolyan a munkahelyemen, pedig egyáltalán nem viselkedem gyerekesen hiába dolgozom keményen semmi eredmény. A körülöttem lévők 40-50-es korosztály én pedig 23 vagyok, mit csináljak hogy "ember számba" vegyenek?

Legjobb válasz: Legyel szorgalmas, dolgozz jol, es ejtsel rajuk jo magasrol!:)) Tudod ok azt gondoljak, hogy mivel mar regebb ota ott dolgoznak mint te, tobb joguk van. De nagyot tevednek. Ne csinalj semmit, ne foglalkozz veluk, csak a munkadat csinald mindig nagyon jol, azzal tunjel ki a fonoknek!!! Nem a korulotted levok szamitanak!

Legyel szorgalmas, dolgozz jol, es ejtsel rajuk jo magasrol!:) ) Tudod ok azt gondoljak, hogy mivel mar regebb ota ott dolgoznak mint te, tobb joguk van. De nagyot tevednek. Ne csinalj semmit, ne foglalkozz veluk, csak a munkadat csinald mindig nagyon jol, azzal tunjel ki a fonoknek!!! Nem a korulotted levok szamitanak!
mondd meg a magadét diszkréten persze, nehogy már kihajtsd magadból a szusszt a ezek miatt!
Szerintem nyiss feléjük kedvesen, de ha nem úgy reagálnak, ahogy azt megérdemelnéd, akkor frappánsan, de nem bunkón megkérdezhetnéd, hogy amikor õk voltak 20-on évesek, akkor nekik is ilyen visszautasító idõsebb kollégáik voltak? Meg azt is mondd meg, hogy te rendesen végzed a munkád, és nekik is megadtad a kellõ tiszteletet, nem ezt érdemled, nem vagy azért hibás, mert te most vagy fiatal, nem 40 éve. Mert szerintem ez a bibi a szemükben.


Mostanában csak arról szólnak a kérdések, hogy 14-17éves vagyok, hogy zajlik az abortusz? Hogy csináljam hogy a szüleim ne vegyék észre? Annyira lehangoló nem? Mi lett ezzel az oldallal?

általában itt feln?tt n?k szeretnének babát,és meger?sítést várnak,de mostanában ennyi tini gyereket!

Legjobb válasz: Az a baj, hogy sajnos egyik idelátogató gondokkal, problémákkal küzdõ fiatalnak nincs olyan kapcsolata az édesanyjával, hogy hozzá tudjon fordulni a kérdéseivel. Ez a lehangoló!!! De ez nagyon.

Az a baj, hogy sajnos egyik idelátogató gondokkal, problémákkal küzdõ fiatalnak nincs olyan kapcsolata az édesanyjával, hogy hozzá tudjon fordulni a kérdéseivel. Ez a lehangoló!!! De ez nagyon.
Az sokkal lehangolóbb, hogy ezek a lányok nincsenek felvilágosítva!!! És igen, baromira az. Én ennél szoktam beokalni, és letenni a gépet. Nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek, bár ez inkább siralmas...
vannak akik okosak, ezért jutottunk a csúcsra. azt észrevettem, ha egy nõ terhes lesz, onnantól kezdve jelentõs ütembern csökken az iqja a magyarázatot nem ismerem
Sztem is gáz kérdéseket tesznek fel, de én valahol megtudom érteni, hogy pl. valaki aki már nagyon régóta próbálkozik egy gyerekkel és nem jön össze minden szálba próbál kapazkodni. Csak megerõsítésre várnak, mert már annyira görcsösen szeretnék... És sztem ez teljesen érthetõ. Amúgy én 20 vagyok és rendesen védekeztünk és most terhes vagyok és eszeme se jutna abortusz, sztem aki felnõttnek érzi magát a sexre gondolkozzon el azon is, hogy egy abortusz gyilkosság és nem csak úgy van , hogy Ó majd beveszem az esemény utáni tablettát, vagy abortusz.... Más meg örülne, ha sikerülne. Rengetek éretlen és felelõtlen fiatal van ebben teljesen egyetértek... Viszont az hogy milyen a kapcsolatuk az Édesanyjukkal az nem csak az õ hibájuk szerintem...
Én naponta többször is nézem az oldalt, de elég ritkán látok olyan kérdést, ahol bárki arról kérdezne, hogy hogyan zajlik az abortusz. Sõt, inkább azt tapasztalom, hogy ha egy tini terhes lesz, akkor arra bíztatják, hogy tartsa csak meg, arra senki nem gondol, hogy mekkora terhet tesz ezzel a leendõ nagyszülõk nyakába, akik talán nem tudják ezt bevállalni a felnõttesdit játszó lányuk helyett. Nem mintha az abortuszt nagyon helyeselném, én a megfelelõ védekezést helyeslem. Meg azt, hogy csak az vállaljon gyereket, aki fel is tudja nevelni. Mondom ezt én, aki 20 évesen szültem, de úgy érzem, tisztességgel nevelem a gyerekemet.
Szerintem ha lenne hülyeségszámláló és a kérdéseket is lehetne pontozni, akkor talán éreznék, hogy ciki ilyen hülyének lenni. De egy csomó ostoba kérdés biztosan csak vicc, ha ilyen ostobák lennénk mi emberek, nem értünk volna a törzsfejlõdés csúcsára, nem?
szerintem meg az a szánalmas, mikor a nõci itt kérdezgeti a peteérése és az aktus után két nappal, hogy vajon lehet e terhes, ha azt érzi, hogy szurkál a hasa. meg hogy lehet e kakaót adni egy éves gyereknek meg hogy baj e, ha nem érzi, hogy csuklana a babája meg még nagyonsok egyéb idióta kérdés...
:) :(
Igencsak szomorú, hogy ezt a témát nem tudják sokan a szüleikkel, esetleg testvéreikkel megbeszélni, és ehelyett itt az interneten kell választ kapjanak ezekre az igencsak kényes kérdésekre. De ha én ilyen helyzetbe kerülnék, és senkivel sem tudnám megbeszélni, inkább itt kérdezném meg, minthogy esetleg az egész életemet "tönkretegyem".
hát csak kúrd meg
óvatosan nagyon türelmesen és szerintem elõször nyald orgazmusig és utána....
A kérdező hozzászólása: Hát gyengédnek kéne lenni. De még szûzzel nem csinaltam. Csak olyanokkal akik durván szerették
Hát elõször is ne arra törekedj, hogy "ne legyen nagyon rossz neki", hanem arra, hogy jó legyen neki!

Nagyon fog fájni, ha az első előtt nem mondom el a barátomnak, hogy én még sosem voltam senkivel? Hogy csináljam, hogy ne vegye észre, mennyire fáj (na)? 20L

Legjobb válasz: Hülye is rájön, inkább mond el. Van akinek fáj, van, akinek nem. Legyen hosszú az elõjáték, hogy rendesen felizgulj.

rá fog jönni az elsõ mozdulatodnál , ennyire nem lehet ostoba! de ha mégis és nem jön rá, nem fog rád különösen odafigyelni és nem lesz olyan óvatos és jobban fog fájni !
Hülye is rájön, inkább mond el. Van akinek fáj, van, akinek nem. Legyen hosszú az elõjáték, hogy rendesen felizgulj.
Gáznak érzed, hogy szûz vagy? Ha igen, elég szar pasid lehet....
jaaaj te lány, a vért majd mivel fogod magyarázni? Mond csak el hogy szûz vagy, õ is másképp fog hozzád állni
1. Igen, mert görcsösebb leszel. 2. Milyen barát az olyan, akinek nem lehet elmondani, hogy õ az elsõ? 3. Ha ennyire nem bízol meg benne, miért akarsz lefeküdni vele egyáltalán? 4. A szüzesség nem gáz kategória, és az a pasinak, ha normális, egy különleges valami, hogy egy lánynak õ az elsõ, fõleg ha(!) szereti is azt a lányt. 5. A szex nem arról szól, hogy átverjük a másikat, hanem arról, hogy élvezze mind a két fél. Ezt elsõ alkalommal is lehet, csak ahogy a pasinak illene tudnia, hogy neked ez az elsõ, mert akkor, ha szeret, jobban odafigyel rád és óvatosabb.
ahogy = ahhoz
Még ennyi [email protected] birkát. Miért szégyen h szûz vagy??? Miért nem mersz õszinte lenni a pároddal???? Igen ha nem mondod el akk jobban fog fájni. Nem fog odafigyelni arra h finom legyen mert nem tudja, ráadásul te is jobban fogsz görcsölni
Egy normális pasi mielõtt ágyba visz kipuhatolja a szexuális szokásaidat. Nem akkor akar szembesülni azzal, pl. hogy undorodsz a szopástól.
És mit csinálsz ha még vérzik is? 20 évesen legyél már ennyire érett...
hát! nagy esély van rá, hogy a szex alatt kiderul
Érdemes lenni megmondani neki, mert a fiúknak az jó ha szüz vagy, legalább tudni fogja hogy télleg szereted, mert neki adod magadat. Ugyanis az elsöt soha nem fogok elfelejteni :S A fiuknak meg jó ha egy lány szüzességét elveszik :)
Én sem mondtam el, és nem fájt, és nem is véreztem. Hátha te is így jársz...:)
Az biztos, hogy ha nem mondod el neki akkor nem vigyáz annyira és bizony akkor nagyon fáj. A fiúk észreveszik azt, hogy szûz vagy. sokkal jobban jársz ha megmondod neki mi az ábra. Nincs ebben semmi szégyen. Én idõsebb voltam mint Te mikor elvesztettem, de nekem úgy is eléggé fájt, hogy a fiú tudta és óvatos volt.
Hát kapaszkodj meg, de már láttam! :D
látszik, hogy te sem láttál még nõt élõben kedves utolsó...:D
Szex közben ha kérdené hogy mit szakított át éppen, mond azt neki hogy az csak egy nejlon zacskó amit épp tegnap dugtál fel a tacskóban. (GYK, Tesco)
Elõször is, mondd el neki, hogy neked õ lesz az elsõ. Ez különleges dolog, örülni fog neki. Másrészt akkor is szólj neki, ha fájna közben, mindkettõtöknek jobb lesz hosszú távon, ha pozitív élményeket gyûjtesz szex közben.

Hogy csináljam, hogy a kamera engem vegyen?

Tehát, sokat sminkelek cp.hez(cosplayhez)és a házban jelenleg nincsen normális tükör. A géppel hogy oldjam meg a kamerát? Lehetõleg minél nagyobba és tisztán. Programot tud valaki esetleg ajánlani?Vagy gépen?

Legjobb válasz: rákötsz, egy minél nagyobb mpx méretû webkamerát, és annak programjával rögzíted a videódat.

rákötsz, egy minél nagyobb mpx méretû webkamerát, és annak programjával rögzíted a videódat.
neked se sok az eszed vegyél egy tükröt "itt egy tükör, te ökör" [link] A kamera sose fog tökéletes éles képet adni a ronda képedrõl ha csak nem valami több milliós
A kérdező hozzászólása: A normális válaszadónak köszönöm, viszont a abrom a végén elmehet a halál faszába. x"D Sok esze van annak is. És mint említettem, nincsen olyan tükör itthon amit tudnék hazsnálni (y) de a lényeg, hogy most beoltottál ugye?:P
A kérdező hozzászólása: Ja, megnéztem a tükröt, és valami undorító. Ízlésficammal nem kéne kommentelni, de viszont ezek szerint tényleg mindenki magából indul ki.
[link]
A kérdező hozzászólása: köszi

Szeretnék egy étkezőpultot a konyhába, hogy csináljam? Hol vegyek, és milyet?

Ilyesmire gondolok:

Legjobb válasz: Ez egy teljesen szimpla konyhapult. Barkácsáruházban megveszed, méretre vágatod, le is fóliázzák neked. A másik végére meg kell alátámasztás. Nálunk is hasonló van, csak nincs lába, hanem a falig ér, ott felfúrtunk egy konzolt, az tartja. Mondjuk szerintem úgy érdemes, hogy akkor már az egész konyhában kicseréled a pultot egyformára.

Ez egy teljesen szimpla konyhapult. Barkácsáruházban megveszed, méretre vágatod, le is fóliázzák neked. A másik végére meg kell alátámasztás. Nálunk is hasonló van, csak nincs lába, hanem a falig ér, ott felfúrtunk egy konzolt, az tartja. Mondjuk szerintem úgy érdemes, hogy akkor már az egész konyhában kicseréled a pultot egyformára.

16 vagyok. Van egy idősebb srác, szeretném elérni, hogy bejöjjek neki. Hogy csináljam? Mit vegyek fel?

elhívott kávézni.. eléggé izgulok

Legjobb válasz: Pakold ki a melleidet.

Pakold ki a melleidet.
Ha elhívott kávézni, akkor valószínûleg tetszel neki. Csak add önmagad. Ne izgulj, ha kedvel, akkor nincs miért aggódnod. Csak légy felszabadult és vidám. Sok sikert!
Bugyit NEEEEEE
Legyél nõies, de ne kihívó. Ha kirakod a melled és nem veszel fel bugyit, ahogy tanácsolják a szakértõk, akkor a fiú azt látja, hogy szexet akarsz, és nem többet. Lehetsz úgy is nõ is, hogy közben szolid vagy.
légy csinos, nõies aranyos csak simán lányos de vigyázz ne kislányos olyan csajszis ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!