Találatok a következő kifejezésre: Hogyan csináljam, hogy (17422 db)

Friss kapcsolat! Mit csináljak, hogy csináljam, hogy a barátom ne élvezzen el pillanatok alatt? Van, hogy csak elég hozzáérnem a péniszéhez és kezdődik a gond.

Legjobb válasz: Ha friss a kapcsolat, szakíts vele! Én nem tettem, 1,5 éve együtt vagyunk, és akármit csinálunk, nem jobb a helyzet, pedig már voltunk dokinál, pszichológusnál, mindent bevetettünk. Én meg közben szerelmes lettem és nem tudom elhagyni, de ez így nem jó, gondolom már most is érzed te is hogy nagyon zavaró...

Ha friss a kapcsolat, szakíts vele! Én nem tettem, 1, 5 éve együtt vagyunk, és akármit csinálunk, nem jobb a helyzet, pedig már voltunk dokinál, pszichológusnál, mindent bevetettünk. Én meg közben szerelmes lettem és nem tudom elhagyni, de ez így nem jó, gondolom már most is érzed te is hogy nagyon zavaró...
csere, gyárihibás a srác...
Egy kis Lidocain a gumiba...
Ebbõl már nem lesz normális szex. Az "azonnalt" elnyújtod két percre ha sokat gyakoroltok és az jó lesz? Ha már szakemberek sem tudnak segíteni, akkor ez születési hiba. Annyi elõnye van, hogy nem fárad el a keze recskázáskor. :)
Szerintem is hagyd, ha szereted élvezni a szexet. max ki tudsz hozni belõle 5 percet.
nem szûz a srác? -akkor érthetõ gumival csináljátok?
Én fél évig szenvedtem egy ilyen töketlennel. Mindent kipróbáltunk: lidocain, 'lassító' óvszer meg egyéb szarok. Semmi nem jött be, mert õ nem is akart igazán változtatni, hiába mondtam, hogy próbáljon meg pl. önkielégítéssel gyakorolni, sz.rt az egészre. Viszont ha a srác eldönti, hogy változtat, és gyakoroltok (csinálod neki kézzel/ szájjal, és mielõtt elmenne, mindig leállsz), akkor megoldható. A lényeg, hogy õ is akarja, ne csak siránkozzon.
Most nem azért, de ha elmegy hamar, akkor miért nem nyomjátok többször egymás után? Nekem is volt ilyen gondom, hogy elsöre elmentem pár perc alatt, de kompenzáltam azzal, hogy 3-4-szer csináltuk egymás után és máris megvolta 1-1, 5 óra.
Mindenképpen elöször ö elégitsen ki kézzel, szájjal, stb. Azután eldurranhat. Te mag nekiláthatsz, hogy ujra lendületbe hozd. Talán igy jobb lesz.
Mindenképpen segítségre szorul. Gyakoroltasd vele a PC izom erõsítõ technikákat. Miután elmegy, próbálkozzatok másodszorra is. Így talán tovább bírja és hamarabb hozzád szokik. Ettõl még nem kell otthagyni senkit, mert az ilyen fiúknak akkor sosem lesz kapcsolatuk, ha valaki nem türelmes velük?
Ne érj hozzá. Egyáltalán. Csak hagyd hogy õ megérintsen. Egy idõ után mikor majd megszok, te is kényeztetheted, addig meg élvezd a kényeztetést.
10:13 vagyok. Nagyon szép a szerelem, és én is úgy gondoltam hogy miért hagynám el emiatt, majd megoldjuk, szeretem, stb. Igyekszik, hidd el, de nem megy, és már bele fogunk õrülni. Sokat veszekedünk az utóbbi idõben, szenvedés az egész. Mondjuk nálunk az is a probléma, hogy a merevedés is nehezen jön össze, meg 2 között sok idõ kell, de szerintem enélkül is nagy átok. Egy kapcsolat nem mûködik szex nélkül, ez nálunk nagyon látszik már. Ha visszamehetnék az idõben, elhagynám amint elmondta h mi a baja, és nem szerettem volna bele. Neked még nem késõ... Aki lepontoz, vagy mást mond, az valószínûleg nem élt sokáig ilyen kapcsolatban.

Mit csinaljak? Hogy csinaljam hogy ne omoljon fel?

A baratom szerdan itt alszik es meg tortenik az elso szeretkezesunk .

Legjobb válasz: hát, ez cumi. nehéz lenne ékezeteket is használni?

hát, ez cumi. nehéz lenne ékezeteket is használni?
Mikor készülsz a randira és elmész tusolni akkor borotváld le megint, számomra ennyire egyszerü lenne...
Húha :0 gyantázd le akkó ha egy kis borosta szemet szúr neki. -.-
nem tudom én még nem csókolóztam soha se
Akkor miért írsz ha még soha nem csináltad? a kérdezõ nem arra kíváncsi hogy ki nem csinálta még:)
Ezt meg kell tapasztalni kedves kérdezõ! Amúgy meg 14 évesen?!?!
A kérdező hozzászólása: Más 14 évesen a szüzességét készül elveszteni...rosszabb esetben már terhes...sõt már gyereke is van...úgy hogy egy csók...
így van, húgom 14 éves és már van pasija akivel le is feküdt és errõl tudnak szüleim is -.-" nem ribanc, már együtt vannak egy ideje a sráccal de elég korán kezdte az tény...én 17 vagyok (nyáron 18) és még nem szexeltem...(pasi vok) Egy csók még nem nagy szám, belefér sztem 14 évesen is :) csak hajrá majd minden történik ahogy történnie kell!
Minden jön magától:) Nekem 16évesen volt az elsõ csókom és a fiú kezdeményezett és vezetett, magyarul nekem alig kellett valamit csinálnom :) ) szóval nyugodj meg, nem olyan nagy dolog mint képzeled:) Majd írd meg milyen volt :)
A száddal azt csináld, hogy nyisd ki:P
egyél halls cukorkát ls ne cigizz se ne fogyassz alkoholt :P

Mit csináljak, hogy csináljam, hogy ne kapjak szívinfarktust?

Megismertem egy srácot neten. Sokat beszélgettünk, kiderült, h rendkívül egy hullámhosszon vagyunk. Szeretjük egymárt, bevallottuk egymásnak, és magunknak is. Nemsokára találkozunk, és félek, hogy jajj mi lesz... Mi van, ha túl ideges leszek? Mi van, ha nem találunk közös témát? Mi van, ha egyáltalán fel se ismer??? Képet láttunk már egymásról, de hát kitudja, biztos más vkit képen látni, mint találkozni vele. :S Mi van, hogyha megismer, és rájön, hogy nem is kellek neki? Én nem akartam belezúgni, miel?tt találkozunk, pont ezért, de nem jött össze, mert annyira kedves -legalábbis velem XD-! :$ Mit tegyek, hogy nyugodtabb legyek?

Legjobb válasz: Igyál meg elötte egy nyugtató teát :) Amugymeg nem para, ha képet tetszettél itt is tetszeni fogsz :) tapasztalatbl mondom :) Sok siket! 17/F

Igyál meg elötte egy nyugtató teát :) Amugymeg nem para, ha képet tetszettél itt is tetszeni fogsz :) tapasztalatbl mondom :) Sok siket! 17/F
kend szét annyira hogy ugy nézzen ki mintha direkt disznek lenne. Aztán vegyl sok bogarat, és tömd a hullájukkal tele a falat. Tök jó Desing. 17/F Tótevics
Mit csináljak, hogy ne kapjak infarktust? Most saccperkb 5 perce mondtam emg A valakinek hogy tetszik stb, és most 3 perce koptatott le..
mit lehetne tenni?
pedig most volt festve nyáron
a francba most szétkentem a falon egy bogarat
De elösször is reagálj a válaszokra 17/F Tótevics
Ne félj!:) Tapasztalatból mondom... -> izgulni fogsz nagyon de majd ha találkoztok tök jó lesz és nem lesz ezzel baj...ha msnen jól megértitek egymást és nincs a beszélgetésetekben 5 perc szünet mert nem tudtok témát írni akkor ezzel nem lesz baj.ha mégse lenne téma megkérdezed hogy utazott, hogy van, hogy aludt stb...és hát gáz lenne ha nem ismernétek meg egymást de ha láttátok egymást képen ami mondjuk nem 5 évvel ezelõtt ezzel se lesz gond esetleg webcamozatok az mégis csak "élõkép" és ha találkoztok és nem jössz be neki lehet pont neked nem fog bejönni...és szerintem õ is ugyan úgy "fél" mint te ... és izgul mint te:) velem és a barátommal is ez volt de már 5 hónapja együtt vagyunk!Sok sikert a kapcsolatotokhoz!:)
Hehe..Nekem is volt egy ilyen talim 16 évesen..aztán szájrapuszilni akartam a fiút és elfordította az arcát:D majd pár óra múlva végre megcsókolt...de amúgy dobott meg minden:D volt már nagyobb csalódásom is!
itt elõzõ. a válasz lemaradt...tépjél be!
Már miért ne lehetne szerelmes? A szerelem önhipnózis, te csinálod saját magadnak. Ezért lehetsz szerelmes akár egy poszterbe is. (Persze szerintem is vicces kijelenteni úgy, hogy nem is találkoztak, de elméleti/gyakorlati síkon lehetséges)
ez felettébb mulatságos volt kedves kérdezõ! XDXD "szeretjük egymást" - úgy, hogy még nem is találkoztatok? asszem itt az újabb példa, hogy milyen tévhitbe élnek a mai tizenévesek! számodra ez szerelem? szeretet? mit szeretsz benne? a mondatszerkesztését? gyöngybetûit? kérdésre: lepd meg, kezdj egy csókkal!!!
A kép alapján elvileg fel fogjátok egymást ismerni, ami elõsegíthetõ, ha egyértelmû, nem tömegnyomoros helyen találkoztok (azaz pl nem egy Plazaban, hanem egy park x padjánál vagy egy y kávézó elõtt vagy hasonlóan konkrét) Ha interneten jól tudtok beszélgetni, sok a közös téma, személyesen sem szabad gondnak lennie - BÁR az elsõ talin lehet kicsit izgultok, ilyenkor lányként azzal segíthetsz ha sokat mosolyogsz - ezzel sugallod, hogy szívesen vagy vele, jól érzed magad, csak épp most kicsit izgultok, és csend van + oldja a srác feszültségét is. És attól sem kell tartanod, hogy nem jössz be, hiszen már egy csomót beszélgettetek és képet látott rólad, és egész szoros kapcsolat alakult ki köztetek, úgyhogy ne aggódj, minden oké :)
Tótevics voltam
tépjél be
szívj egy piros goldengatet elötte.
Én is ugyanígy vagyok egy lánnyal. Neten ismertem meg. Mostanában nagyon hiányzik, pár napja már nem beszéltünk, sokat gondolok rá. Mi is randizunk nem sokára, remélem jól fog sikerülni. Egyébként sok sikert :) hány éves vagy ?

Leszoknék a cigiről. Hogy csináljam? Hogy elhatározom, hogy nem gyújtok rá többet, vagy egyre kisebb mennyiséget szívjak? Melyik hatásosabb?

Legjobb válasz: Nekem az ilyen csökkentõs módszer nem jött be. Vagy minden vagy semmi vagyok. Tavaly szeptemberben egy sima hétköznap úgy feküdtem le, hogy reggeltõl ennyi és ne tovább. Erre persze "lelkileg gyúrtam" augusztustól. Sokat töprengtem rajta, voltak kósza egy-két órás próbálkozások, meg nekem nem megy felkiáltással rágyújtás. De azon a bizonyos napon jött valami kattanás, erõs elhatározás, ami azóta tart.(7 év- napi 1 doboz közepes erõsségû bagaretta után). Hozzáteszem, hogy szerettem dohányozni, szerettem a reggeli rituálét, ahogy a teraszra kicsoszogtam a csésze kávém társaságában, lábamnál a kutyám én meg csendben pöfögtem... Máig hiányzik és szeretem a velejárói ellenére, de hoztam egy döntést, amihez tartom magam.

Nekem az ilyen csökkentõs módszer nem jött be. Vagy minden vagy semmi vagyok. Tavaly szeptemberben egy sima hétköznap úgy feküdtem le, hogy reggeltõl ennyi és ne tovább. Erre persze "lelkileg gyúrtam" augusztustól. Sokat töprengtem rajta, voltak kósza egy-két órás próbálkozások, meg nekem nem megy felkiáltással rágyújtás. De azon a bizonyos napon jött valami kattanás, erõs elhatározás, ami azóta tart.(7 év- napi 1 doboz közepes erõsségû bagaretta után). Hozzáteszem, hogy szerettem dohányozni, szerettem a reggeli rituálét, ahogy a teraszra kicsoszogtam a csésze kávém társaságában, lábamnál a kutyám én meg csendben pöfögtem... Máig hiányzik és szeretem a velejárói ellenére, de hoztam egy döntést, amihez tartom magam.
Én 20 év és napi 2 doboz után szoktam le. Azonnali abbahagyással. Ennek már 3 éve és sokkal könnyebb volt, mint gondoltam. Az elsõ 5 nap gázos volt, de a többi gyerekjáték...sima ügy a leszokás.
Az élet szájbafuserált dolgainak legeklatánsabb példája a bagóról való leszokás. El köll dönteni, aztán be kell tartani.
Azonnal és egybõl! Fokozatosan sokkal nehezebb, legtöbbeknek nem is sikerül.
Barátnõm egyik napról a másikra, 2évvel ezelõtt egybõl leszokott. 10 évig cigizett.. Én most tartok 10 évnél, és nekem nem ment 1ikrõl a másikra, töbször próbáltam már.. Én alapbol napi 1 doboz kék bondot szívtam, de aztán átálltam a sárgára, aztán azt lecsökkentettem napi fél dobozra. És tegnap reggel szívtam el az utolsót, és most érzek magamban annyi kitartást hogy menni fog..Emlett elrakoma pénzt amit cigire költöttem volna, és hó végén veszek magamnak valamit..:)
ha csökkented a mennyiséget, mindössze annyit érsz el, hogy idõpontokhoz fogod kötni a rágyújtást, így minden áldott nap remegõ kézzel idegesen fogod várni, hogy végre rágyujthass, ezzel csak azt éred el, hogy egy adott ponton már csak napi 1 szálat szívsz, de a függõséged ugyan úgy meg van, és mikor azt az egy szálat is elhagyod, nos akkor megteszed ugyan azt a lépést, mintha egybõl leszoktál volna, csak így ezzel a módszerrel elõtte még hónapokig kínzod is magadat... olvasd el Allen Carr könyvét..
A kérdező hozzászólása: azt elfelejtettem oda irni, hogy ultimate teamre gondolok
Hali, talán ez segit: http://www.fut-tippek.com/ sok sikert

A barátnőm nagyon fél a sextől. Holnapra tervezzük az elsőt. Mit hogy csináljak hogy biztos hogy tökéletes legyen? 22/f 21/l

Legjobb válasz: Elõször is: ne erõltess semmit, szentelj neki nagy figyelmet. Hangolódjatok rá egymásra (ilyenkor különösen fontos a gyöngéd és hosszan tartó elõjáték), utána csak óvatosan! Tekintsd ezt a napot úgy, mint ha ajándék lenne a lánynak, a saját szükségleteid/igényeid most legyenek másodlagosak! Ne feledd, a barátnõdnek ez egy életre szól!

Elõször is: ne erõltess semmit, szentelj neki nagy figyelmet. Hangolódjatok rá egymásra (ilyenkor különösen fontos a gyöngéd és hosszan tartó elõjáték), utána csak óvatosan! Tekintsd ezt a napot úgy, mint ha ajándék lenne a lánynak, a saját szükségleteid/igényeid most legyenek másodlagosak! Ne feledd, a barátnõdnek ez egy életre szól!
#4: nem "aranyosság" kérdése, hanem minimális jóérzésé. Bohó ifjúságomban volt szerencsém néhány szüzikéhez, és bár elég macerás, szinte mindig megéri (ill. régebben még megérte) az odafigyelés.
A szûzlányokkal finoman kell bánni. Kis ékszerdobozok õk. Nagyobb gond ennél, hogy szerintem a kérdezõ is tapasztalatlan. Különben miért tette volna fel ezt a kérdést?
Elõször is mondj le a tökéletességrõl :D Lassan csináljátok és fokozatosan, sok csókolózással, simogatással. Érezze azt h szereted és h kívánatosnak tartod.
Holnap Chelsea-Manchester United, én nem erõltetném a dolgot, nehogy lemaradjak róla.
elõször hosszú elõjáték gyengéd légy és fog neki tettszeni ha fáj akkor álj le és simogasd aztán ha megengedi folytattni tovább
Egyetértek, az elözõ irokkal, hosszú elöjáték, megspékelve, gyertyával egy kis borral, ne tul sokkal egy két pohárkával, hoyg ellazuljon, es te is. Ha már megterveztétek, akkor ezek mind bele férnek, és igy õ is látná, hogy menyire fondtos neked. Az elsõnél ne akard ki probálni a porno filmekben látott dolgokat. Sok sikert
Nem akarlak lelankasztani, de ennek szinte biztosan az lesz a vége, hogy "á, mégse". Ne így legyen, de készülj fel rá, hogy visszamondja.
Kötözd egy fához, korbácsold meg, majd szárazon análba, végül egy cumshot, hogy érezze a törõdést. :D
utolsó aranyos vagy :*
21 éves és nagyon fél a szextõl? Konkrétan mitõl fél? Szerintem addig nem kellene megtörténnie a dolognak ameddig nagyon fél, elõször talán csak csókolózás, elõjáték :) 21N
21 éves? Akkor már biztos távozott vizeletként a puncikoboldja. :D http://www.youtube.com/watch?v=W-LwiZK8WGs
Az olyan lányokkal, akik ennyire félnek az a legjobb megoldás, ha úgy történik meg a dolog, amikor egyáltalán nem számítanak rá! Mert a félelemtõl összehúzódik a hüvely!Száraz marad és az egész dolog vagy teljesen lehetetlenné válik, vagy nagyon fájdalmasra sikerül! Ezért inkább egy nem elõre megbeszélt idõpontban petting közben simogasd a péniszeddel a csiklóját! Ezt élvezni fogja és nedves lesz!Amikor úgy érzed, hogy már jó nedves, akkor meg dugd be egy határozott, de nem túl gyors mozdulattal tövig, amikor már a péniszed is jó síkos. 99%, hogy teljesen simán és fájdalommentesen fog menni!(Nem elmélet!!! Tapasztalat!!!)
Na, megvolt?

Ha bakonyi húst készítek, hogyan csináljam, hogyan daraboljam, hogy minél hamarabb elkészüljön?

kockára, vagy egyszer?en csak nagy szeletekre és vékonyan? mert nagyon kellene vele sietnem, nem lenne jó, ha órákig f?ne! köszi!

Legjobb válasz: én karajból szoktam. a kiklopfolt szeleteket lisztbe mártva 4-4 percig sütöm kevés zsíron mindkét oldalát. ha megvannak átteszem egy jénaiba sorbarakva, lefóliázom és a sütõben puhára sütöm. kb. 40 perc. addig megcsinálom a szalonnás alapú, hagymás gombaragut, tejföllel vagy fõzõtejszínnel, valamint a nokedlit. ha a husi puha, összekeverem a gombával.

én karajból szoktam. a kiklopfolt szeleteket lisztbe mártva 4-4 percig sütöm kevés zsíron mindkét oldalát. ha megvannak átteszem egy jénaiba sorbarakva, lefóliázom és a sütõben puhára sütöm. kb. 40 perc. addig megcsinálom a szalonnás alapú, hagymás gombaragut, tejföllel vagy fõzõtejszínnel, valamint a nokedlit. ha a husi puha, összekeverem a gombával.
Hát én ugy szoktam csinálni, hogy vékony szeletre vágom, lesütöm kis olajon, addig megfõ a gombapöri, aztán utánna csak 15 perc alatt összefözöm.
Én vékony szeletekre szoktam, sõt, kicsit ki is klopfolom, aztán elõsütöm és úgy fõzöm össze a gombás alappal.
Én vékony csíkra vágom, mint a tokányt, így pirítom, majd párolom a zöldségekkel. Jobban járja a mártás. Term. marhahúsból.

Hogy csináljam, hogy hagyja hogy az orrába csepegtessek?

kezd? béna anyuka hogy csepegtet a gyerek orrába orrcseppet amit 3×kellene egy nap,ha az kézzel-lábbal hadakozik...

Legjobb válasz: én úgy csináltam h lefektettem hátra, s nyaka felé ültem ill nem ültem rá természetesen, de így kezével se lábával se tudott orrához nyúlni míg belecseppentettem

én úgy csináltam h lefektettem hátra, s nyaka felé ültem ill nem ültem rá természetesen, de így kezével se lábával se tudott orrához nyúlni míg belecseppentettem
Én úgy csinálom, hogy lefektetem a hátára, jobb kezemben az orrcsepp, a bal kezemmel meg megfogom a két pofiját, hogy ne tudja elrántani a fejét, oersze nem szorítom, és gyorsan cseppentek.Szinte észre sem veszi. 5hónapos kisfiú anyuja
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, igyekszem megtanulni a technikát.

A páromat szeretném ugy kielégíteni orálisan hogy lenyelem. Hogy csináljam hogy ne legyen kellemetlen és ne legyen hányingerem?

Legjobb válasz: Én úgy csináltam,h mikor már majdnem elment a barátom, a nyelvem alá dugtam és akkor oda ment.Utána lenyeltem,nekem bevált.

Én úgy csináltam, h mikor már majdnem elment a barátom, a nyelvem alá dugtam és akkor oda ment.Utána lenyeltem, nekem bevált.
hát én nem szeretem lenyelni és már 2szer hánytam is, szal ennyit erröl... ne nyeld le
Volt barátnõm öklendezett néha, és kérdeztem, hogy ne hagyjuk-e abba ezt, mire mondta, hogy nem. Szereti csinálni, csak ha túl mélyre megy, ill. amikor kilõ, a torkát ingerli. Tehát fizikálisan, és nem az íze. Mint amikor hátranyúlsz az ujjaddal. De ez õt nem zavarta annyira. Ezt ki lehet ügyeskedni, hogy elkerüld. Ha az íze nem tetszik, akkor a faszid is tehet a dologért. Egyen savas édes gyümölcsöket, igyon jó borokat, ne sörözzön. Édesebb lesz tõle. Ez nálunk bevált. Amúgy, ha zsigeri undorod van tõle, akkor meg tényleg ne csináld.
Ha már így kérdezed, hogy hogy csináld, hogy ne legyen hányingered, inkább ne csináld szerintem.Ez nem kötelezõ, annyit meg nem biztos, hogy megérne, hogy esetleg öklendezzél utána...
Ha lenyelném, nekem is hányingerem lenne!! Ne csináld, ha nem esik jól!
sehogy. mondd meg neki hogy haver én ezt nem akarom csinálni. na nehogy már trükközzél hogy ne hányd el magad. egyáltalán nem kell megcsinálnod.
Én nekem fel se ötlött az a gondolat, hogy hánynom kellene. Nem tudom miért, tudom, hoyg ez jó neki, meg mittudomén, és nem mérget nyelek le, hanem belõle jön ki, és végülis semmi kellemetlen íz, szag nem játszik közre, tehát, ne gondolj rá.
huhu édesem ha lenyeled a párodat akk én elédállok egykézre és a másik kezemmel tapsolni fogok ! kzben a seggemmel vakarom az orromat.
Na embörök! Nem azt irta a kérdezõ hogy muszály, hanem hogy szeretné!!! Nem kis külömbség... Tehát arra kér válaszokat hogy ne legyen hányingere!!!Sztem, gondolj másra mint amit csinálsz, vagy gondolj arra ez Neki milyen jó!!! Ha belejössz, hidd el el is tudsz élvezni közben!!! Nem vicc, Én már csak tudom...
Miért kellene lenyelni? Nem vagyok prûd, de nem túlzás ez egy kicsit?
Én is undorodom már a gondolatától is az ondónak, olyan nincs hogy "jó az íze" hahh... ki áltatja ezzel magát? csak sok nõ eltûri max mert "szeretik" a pasijukat... Én megmondtam exemnek h ha lenyeli a pisimet (nem is kéne mindet csak annyit amennyi az õ ondómennyisége...) akkor utána én is az ondóját. Nem vállalta :D Ha egy pasi le akar velem feküdni elõre közlöm h ondó nem kerül a számba vagy itt hagyjuk abba. Mind megértette eddig. Ha meg nem értenék meg háát... találok 100 másikat aki megérti. Amúgy amikor aza nagy lávos rész volt egy idõben exemmel én is megpróbáltam lenyelni h ezzel örömet (bár nemtom miért jó eza pasiknak- talán h megalázassák a nõket tudat alatt) szerezzek neki és hát majdnem hánytam tõle szó szerint. Szóval ennyi a véleményem. Ja amúgy belegondoltatok már h mi jön ki ilyenkor egy pasi farkából? ( a pisim sterilebb higyjétek el..)
Utolsó: Te egy komplett idióta vagy. Szerinted mi jön ki? Sperma. Az talán fertõzõ? Tele van gonosz bacilussal vagy mi a túró? Elárulom, hogy a barátod NYÁLA, amit a romantikus este után deciszámra nyelsz ezerszer "mocskosabb", mint a spermája. Arról már ne is beszéljünk, hogyha õ kinyalja a kényes kis pics*d akkor biztos van mellette egy tál, amibe köpköd, nemde? Azt megértem, hogy nem akarsz spermát lenyelni, szíved joga. Azt már kevésbé, hogy undorodsz attól, hogy a szádba menjen, de ez is tökre magánügy. De azt, hogy miért kell baromságokat írni fellengzõsen, azt sose fogom megérteni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!