Találatok a következő kifejezésre: Hogyan csinálják férfi (35 db)

Több mindenkitől hallottam, hogy kell egy kis titokzatosság egy kapcsolatban, fent lehet vele tartani egy férfi érdeklődését, sbt. De hogy csináljam?

Mi az, hogy legyek kissé titokzatos? Mikben? Hogy csináljam? Hogy alkalmazzam? Akár szituációkat is mondhattok, vagy tapasztalatokat, bármit.

Legjobb válasz: Szerintem akinek ezt meg kell tanulnia, az már rég rossz. Meg, sokan összekeverik a titokzatos és az izgalmas fogalmát. Nem attól lesz izgalmas egy kapcsolat, hogy megjátszott szerepekkel gyakorlunk benne, ha két ember szereti egymást, akkor nem kell színészkedés. F25

Szerintem akinek ezt meg kell tanulnia, az már rég rossz. Meg, sokan összekeverik a titokzatos és az izgalmas fogalmát. Nem attól lesz izgalmas egy kapcsolat, hogy megjátszott szerepekkel gyakorlunk benne, ha két ember szereti egymást, akkor nem kell színészkedés. F25
sosem értettem, hogy miért kell erõlködni egy kapcsolatban. Fogadjuk el, hogy a szerelem nem örök lángolás, vagy annyira jól elvagyunk együtt, hogy elfogadjuk egymást, vagy nem mi vagyunk a nyerõ páros. Ezek a romantikus "izék", gyertya meg illatos fürdõ, meg új fehérnemû szerintem nem sokat dobnak a dolgon, ha valaminek annyi.
sajnos ma már egy másfajta világban élünk, mint a szüleink. és én emiatt abszolút megértem a kérdezõt. szerintem az a lényeg, hogy legyenek közös élményeitek, járjatok el együtt izgalmas helyekre, és néha próbálj egy kicsit megújulni. :)

Hogy csináljam, hogy ne vággyak egy férfira, akit sajna majdnem minden nap látok?

Legjobb válasz: ne gondolj rá és ismerkedj másik férfiakkal

ne gondolj rá és ismerkedj másik férfiakkal
A kérdező hozzászólása: Kösz, de hiába nem akarok rá gondolni, de minden nap látom, így nehéz.
Mi akadályoz meg abvan, hogy beteljesítsd a vágyaid vele? Ezt nem ártana leírnod. 33/F
A kérdező hozzászólása: Hát sajna foglalt. De mindig mosolyog, kacsintgat, szemezgetünk...
Keress vkit, aki még nála is jobban néz ki!
A kérdező hozzászólása: Kösz. ez nem rossz ötlet.

Hogyan csinálják a férfi pornósok, hogy dugják a nőt és ők még le is cumizzák őket, de csak ilyen 35-40 perc mulva mennek el és akkoris "fél-liter" jön nekik?

Ez tanulható hogy ilyen sokáig bírják és ekkora a mennyiség is vagy csak valami kamu az egész?

Legjobb válasz: Azt, hogy valaki sokáig bírja, elérheted gyakorlással! Hogy mennyi jön ki, az tök nem ettõl függ! A másik meg, hogy a pornósok van hogy injekciót kapnak, meg azért közben vágás is van közben azt hiszem!

Azt, hogy valaki sokáig bírja, elérheted gyakorlással! Hogy mennyi jön ki, az tök nem ettõl függ! A másik meg, hogy a pornósok van hogy injekciót kapnak, meg azért közben vágás is van közben azt hiszem!
istenem... akadrj visszatartani és jó szeretõ lenni... ha érzed hogy jön valami akkor megálssz egy kicsit... ennyi...
az... hátha még lezsibbad a csaj puncija is... köszönöm az egyetértést korábbról ;) tisztelet ´;) :D
Lidocain spray. Csodákat tesz. Egyébként orálisan kell õket izgatni, hogy egyáltalán felálljon. Ezek után viszont bírják, jó sokáig.
No vagyok, sajat tapasztalat: egy ferfi akkor megy el, amikor akar. Kepes magan uralkodni mert az agyban nem egyedul van es marhara zavarja, ha a partneret kielegitetlenul hagyja. Az anyag mennyisege tok mindegy. A minosege a fontos - pl. gyermeknemzesnel. A kedvesemet en is leszoktam cumizni miutan jol vegezte a dolgat "odalenn" es ennyi. Igaza van annak a pasinak aki jo parral elottem irt. Igaza, van, hogy rendbe tudja rakni az asszonyt akar 2 ora hosszaig is! Az igazi ferfi nem 5-15 perces kis pocs. Bocs.
A mennyiség egyén függõ. Fehérjedús kajálással kis mértékben fokozható. Az, hogy sokáig bírja az meg tanulandó. Ismerd meg magad.
A pornóban van a felszopó munkakör, azt tartja karban õket.
kamu az egész....
az, hogy 35-40 perc múlva mennek el az csak egy kis filmtrükk. Összevagdossák és ettõl hiszed azt, hogy már kb órák óta dugja a csajt. Az a sok lötty ami kijön belõlük az is gondolom filmtrükk, de lehetséges, h léteznek olyan emberek akik képesek ilyen sok ondó kilövellésére. A pornóiparba sem mehet akárki. Elötte rengeteg embert átvizsgálnak pl: beteg-e, van-e vmilyen fertõzése, meddig bír egy menetet stb.
ti normálisak vagytok? eszement okoskodo vadáll.tok... meleg meg gyógyszer meg ienek? hát én is ki tudom a lelket is hozni az asszonyból 2 óra alatt és még akkro is merev vagyok... csak mert te féltékenységedben leszólsz mást az nem járja... én is elbirok egy 2-3 órás menetet és minél nagyobb már az izgalmi szint annál több jön... amikor még már jó ideje csõre van valaki töltrve annál nagyobb a kéj... amõgy a válasz... akkro mész el ha el akarsz... gyakorolni hogy tudsz? vered magadnak és erõssen szoritasz... igy a vaginában nincs akkora "élmény" és ezért nehezebben mész el... nem ugy mint valami kis balfék... cumi... általában marokkal is szokták fogni és igy segitenek lérni a végkifejletet... mennyiség... mi a francnak fontos az? :D szeret az asszony "tejben-vajban fürödni"? :D
Egy ilyen jelenetet akár egy napig is csinálhatnak. Ha elfáradnak a szereplõk, akkor megállnak, kis pihenõ meg ilyesmi. Meg jól össze vannak vágva ezek a filmek... meg kaphatnak injekciót is és attól sokáig merev lesz nekik. Meg arra is van valami bogyó, hogy olyan sok jöjjön nekik ki.
Azért ez a meleg dolog szerintem kicsit abszurd, nem?
A pornóban általában meleg fiúk vannak, és úgy szabályozzák hogy mennyire álljon fel és mikor menjenek el, hogy mikor gondolnak egy másik fiúra. Heteró fiúk tulságosan élveznék ezért nem szeretik õket a rendezõk. A fél liter meg filmtrükk.
Hát, figyelj... a makk a szüzesség elvesztéséig nagyon érzékeny, majd minnél többet csinálja, annál jobban elveszik az ingerlékenysége, persze a 0-val nem lesz egyelö:) a pornósok egészna azt csinálják, ezért birják annyi ideig. A mennyiséggel sztem nem kell foglalkozni, mert nem az a lényeg szerintem! Bár lehetséges, h ha a srác minnél tovább késleltet, szo ha érzi h elmegy, akkor megáll és vár egy kicsit, akkor megnõvelödik a mennyiség, ami az élvezéskor kilövel! Remélem megválaszoltam a kérdésed!

Férfi vagyok és ha masztizni akarok és egyedül vagyok hogyan csináljak magamnak előjátékot?

Legjobb válasz: a kérdés elég lol.. fõleg az elõlyáték, ami amúgy elõjáték.. de a masztizáshoz minek?? ha nagyon akarsz akkor kezd el simogatni és csókolgatni magad ahol eléred.. omg

a kérdés elég lol.. fõleg az elõlyáték, ami amúgy elõjáték.. de a masztizáshoz minek?? ha nagyon akarsz akkor kezd el simogatni és csókolgatni magad ahol eléred.. omg
Hmmm..gondolom fiatal vagy.De pl.nézegess pornóújságot, vagy nézz pornófilmet.Bár ez nem annyira romantikus.Vagy csak simogasd, és gondolj valami erotikusra.
Kedves Kérdezõ! A fantázia nagyon fontos! Fantázia-fejlesztésként használhatsz erotikus újságokat, filmeket, de ne hidd el, hogy az abban látott dolgok valóságosak. Olvasd el a weblapomon (www.drszex.hu) a fiúknak szóló résben a maszturbálásról írottakat! Üdv: dr. Szalai Krisztián

Nagyon tetszik egy 50 éves férfi, mit csináljak? Hogyan ismerkedjek meg vele?

24 éves n? vagyok, de egyszer?en odavagyok ezért az emberért. Már több, mint fél éve tetszik nekem, de mostanában egyre nehezebben bírom, hogy szinte naponta látom, és semmi lehet?ség. Bele?rülök ebbe a helyzetbe, kérlek, adjatok tippeket, tanácsokat nekem, hogyan ismerkedhetnék meg vele?

Legjobb válasz: Ha nõs a férfi akkor hagyd a fenébe. Ne tedd tönkre egy család életét. Ha nem nõs, és sosem volt az akkor erõsen gondolkodnék hogy mi az oka ennek..

Ha nõs a férfi akkor hagyd a fenébe. Ne tedd tönkre egy család életét. Ha nem nõs, és sosem volt az akkor erõsen gondolkodnék hogy mi az oka ennek..
Én egy 62 évessel vagyok így. Annyi a különbség, hogy én ismerem, szoktam vele találkozni, beszélgetni, e-mailezni - de egy pár tanács/ötlet rámférne...
Mosolyogj rá, nézz sokszor a szemébe, kezdeményezz beszélgetést vele, öltözz csinosan, de nem k*rvásan. Dobd be magad magyarul, nõ vagy könyörgöm! A pasas meg mivel nem egy 15 éves kamaszgyerek, venni fogja a lapot, ha te is bejössz neki, ebben biztos lehetsz. 27 L
Valószínû nem pont erre a tanácsra vágytok de felejtsétek el...Nekem 19 évesen bejött egy 53! éves pasas, de szerencsére pár hónap alatt túl voltam ezen a hóborton :)
És még nekem mondják, hogy 36 évesen mocskos szemét állat vagyok, ha megnézek egy 18 éves csajt mondjuk.
Ha van családja akkor sehogy.Ha van akkor talán nem kellene tönkre tenni..derítsd ki hogy van e családja.Ha nincs akkor talán próbálkozhatsz.

Csajok! Mit csináljak, ha óra közben jön meg, és olyan tanárral vagyok, akitől nem merek kikereszkedni (férfi)? Vagy ha aki is tudnék menni mit csináljak, hogy ne legyen baj (mivel semmit nem tudnék magammal vinni)?

Legjobb válasz: mielõtt kikéreszkednél magadhoz veszed azt ami kell (bétet, tampon) (nincs abba semmi szégyelni való se). szépen odamész hozzá, és szépen megmondod, hogy van egy kis gond és legyen szives kiengedni. Szerintem ki fog. 18/F

mielõtt kikéreszkednél magadhoz veszed azt ami kell (bétet, tampon) (nincs abba semmi szégyelni való se). szépen odamész hozzá, és szépen megmondod, hogy van egy kis gond és legyen szives kiengedni. Szerintem ki fog. 18/F
Mondd azt, hogy rosszul vagy. Ilyenkor szerintem muszáj kiengednie.
az ilyesmit biztos megérti. annyira tahó nem lehet senki. amúgy nem történt, mivel fiú vagyok. ;) U.I.: ne parázz
Ha nagyjából pontosan jön meg, vagy legalább sejted, hogy mikor kell megjönnie, akkor tegyél be tisztasági betétet. Ha megjönne, akkor nem áznál át, aztán szünetben gyors tennél be egészségügyit vagy tampont. Legalábbis nekem, ha megjön, akkor elõször nagyon nagyon minimálisan jön, és kell neki pár óra, hogy normálisabb legyen. Bár nekem a hasam is eléggé fáj és levert is vagyok, általában érzem, hogy mikor fog..
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, csak attól félek, hogy nem veszem csak akkor észre, amikor már nagyon nagy a gáz, és ha a tanár meg nem enged ki... Az nagy baj.. Veletek történt már valami ehhez hasonló?
Nálunk férfi tanár minden probléma nélkül kiengedte osztálytársamat wc-re órán. Egyébként nem tudom, neked hogy van, de amikor nekem megjön, akkor 45 percet simán kibírok tisztaságival, mert annyira gyenge az elején.
A kérdező hozzászólása: Csak attól félek, hogy csak akkor veszem észre, amikor már egy kicsi választ el az átázástól, és muszáj kimenni.
Férfiak is tudják, hogy mi a menstruáció, hiszen legalább egy nõ ismerõse minden férfinak van.
Azért a legtöbbször nem elönt rögötn hanem kevéske jön, ha igy van akkor azért nem ázol át. Amikor kb várható akkor hazsnálj tisztaságit az is felszív azért valamennyit. De nyugodtan kikéredkezhetsz az órán még ha pasi is a tanár. Néha muszáj kimenni. Ha pl rád jön a hasmenés akkor is muszáj kimenni. Bárkivel elõfordulhat. ki fog engedni a tanár. Betét bedig mindig legyen nálad, simán a zsebedbe csusztatod és senki nem fogja látni.
Jól kell kinézni és gazdagnak kell lenni. Az sem árt, ha nem hívatjuk cicának magunkat.
minden lánynak más jön be. Ami nálam befutó, az a másiknál inkább hátráltató.
A kérdező hozzászólása: Értem, kösz. Majd meglátjuk, hogy mire megyek.
Nekem például az egyik legfontosabb a humor. Az intelligens humor. Ha valakinek jó dumája van, az nálam már fél siker.

Az orális szex nem hoz izgalomba, (ferfi vagyok) (hetero) de csak ha nekem csinálják, amúgy ha én azzal nincs bajom. A legnagyobb baj hogy sajnos magukra veszik a lányok hogy az ő hibájuk. Mit tehetek? Elviselem. De ha feltűnően nem reagál.20/F

Nincsenek merevedési zavaraim csupán ez az egy probléma ha ez probléma egyáltalán. Lehet hogy pszichés eredetű, ugyanis nem tudom egyszerűen elképzelni hogy okozhat ez a lányoknak örömöt. Önzőnek érzem magam továbbá egész egyszerűen megalázónak tartom mármint a lányok részéről.

Legjobb válasz: Megmondod neki, hogy inkább te kényeztetnéd. Nem kell ebbõl ügyet csinálni.

Megmondod neki, hogy inkább te kényeztetnéd. Nem kell ebbõl ügyet csinálni.
Olyan lányt kell keresni, aki elfogadja, vagy hasonlóan gondolkodik (mert van ilyen is)
A kérdező hozzászólása: Khmm ez gyors volt. Kb a reakció idõ alatti :) Na ez a probléma és ha igényli? Mert mondjuk szeretne így is a kedvemre "tenni".
Pár év és elmúlik ez benned.
Hát én a nõi párod vagyok, nekem nincs gondom az orálal amíg adom. De a ha nekem csinálják, akkor annyira nem hoz lázba a dolog. Ezt elmondtam minden páromnak, mindegyiknek felcsillant a szeme, hogy na majd õ aztán... és tényleg nem. Aztán beletörõdtek. The End. Nekem ez sosem okozott gondot a szexben.
Nekem volt három pasim, akik ugyanígy gondolkodtak. Megváltozott már azóta az ezzel kapcsolatos világnézetük:) Egyébként nyugodtan elhiheted, hogy ez okozhat egy lánynak örömöt. Tanúsíthatom.:) Nem mondom, hogy mindegyikünknek, de szerintem akinek igen, az többnyire csinálja is annyira jól, hogy ez a férfinak is valódi örömöt okozzon. És egyáltalán nem megalázó. Ne a pornófilmekbõl indulj ki, ott valóban megalázónak tûnhet.

Már 7 éve barátok vagyunk egy férfivel, de most egyre inkább azt érzem, hogy én ennél többet szeretnék tőle. Mit tegyek, hogy ne csináljak hülyét magamból?

Mindketten 22 évesek vagyunk, és mindketten párkapcsolatban vagyunk jelenleg, ami nehezíti a dolgokat, de tudom, hogy ő sem szereti igazán a jelenlegi barátnőjét. Fogalmam sincs, hogy ő hogy érez irántam, és ezért félek bármit is lépni. Az igaz, hogy már 16 évesen megbeszéltük, hogy ha 30 évesen nem lesz senkink, akkor összeházasodunk, és kb. 1 évvel ezelőtt RÉSZEGEN szerelmet vallott nekem, de ezeket szerintem nem gondolta komolyan. Másnap, miután szerelmet vallott, bocsánatot kért, és mondta, hogy reméli, hogy ez nem rontja el a barátságunkat... meg akkor amúgy is labilis volt, akkor szakított vele a barátnője. Nem tudom, mit tegyek. Én úgy érzem, szerelmes vagyok belé, de nem akarom elrontani a dolgokat. Mit csinálnátok a helyemben?

Legjobb válasz: Én nem csinálnék semmit a te helyedben. Ha nem jön össze, tönkremegy 7 év barátsága.

Én nem csinálnék semmit a te helyedben. Ha nem jön össze, tönkremegy 7 év barátsága.
Szerintem te sem vagy közömbös neki, lehet õ is ugyanezt érzi mint te és õ is fél kezdeményezni. Én a helyedben szerveznék egy közös iszogatós/beszélgetõs estét, ahol finoman a párkapcsolat témájára, illetve kettõtök kapcsolatára terelném a szót. Szerintem adni fogja magát ez az egész. Persze csak úgy kezdjetek közös kapcsolatot ha lezárjátok a régit.
Ha részegen szerelmet vallott, akkor komolyan gondolta. Részegen az igazság jön elõ, mert nem mûködik az ésszerûség, ami elfedné ilyen-olyan szempontok alapján (pl. mert ugyanígy gondol rád is, hogy "nem hülyét csinál magából"). Éppen ezért emiatt speciel biztos nem veszítheted el a barátságát (csak ha nem szerelmet vallott volna). Nem tudom, mi volna a konkrét megoldás, de akármi is, valószínûleg az orrod elõtt van. :)
3-astól javítás: mert ugyanúgy gondol rád, hogy nem akar hülyét csinálni magától. Asszem zúzok egy cappucinót... :D
Szerelmet vallanék neki. Ha elutasít, visszakoznék, egy-két hét kedves! távolságtartás, majd újra a régi közelség. Ha nem utasít el, akkor hajrá! A távolságtartás azért kell, hogy érezze komolyan vetted az elutasítást. Ha mégis meggondolná magát, õ is fog kezdeményezni.
Velem ez fordított esetben volt. A legjobb fiú barátom tekintett úgy rám, miközben én csak barátként tekintettem rá. Egyszer csak bevallotta nekem, én meg ott álltam meglepõdve. Ráadásul úgy emlékszem akkor már együtt voltam a párommal, akivel jelenleg is vagyok, de még nagyon az elején volt a kapcsolatunk. Elmondtam a barátomnak hogy én csak barátként tekintek rá. Biztos akkor rossz volt neki, de túltettük magunkat ezen. Azóta is barátok vagyunk és nagyon szeretem, bár az idõ meg a körülmények úgy hozták, hogy már nem állunk olyan közel egymáshoz. Ez a dolog nem vert éket közénk, pedig mi közel sem voltunk 7 év barátsághoz. Sõt még talán most sincs 7 év. Tehát szerintem egy próbát megér, bár ez a bumm bele a közepébe bevallásos dolog elég sokkoló tud lenni, tapasztalatból mondom:)

Hogy a franc esne a tervezőkbe. Lassan már mindenütt karcsúsított verzió lesz minden. Ezek betegek? ALIG LEHET MÁR KAPNI OLYAN férfi terméket ami nem karcsúsított, már a pulcsikat is így csinálják. H&M, C&A

60kg vagyok, magasságomhoz képest ideális,de eszméletlen kényelmetlen a rám tapadó karcsúsított cuccok, mozogni se lehet benne. szerintetek a jövőben is ez lesz vagy végre visszatérnek a régi normális fazonok. Thomas jeans boltba már pl. csak csípő nadrág van férfiaknak, borzasztó. Az a bar.om aki férfinak kitalál ilyet tervező, az se normális

Legjobb válasz: még annyi, hogy próbálni szoktam csak ezen termékeket,venni nem veszek semmit, mert kényelmetlenek nagyon

A kérdező hozzászólása: még annyi, hogy próbálni szoktam csak ezen termékeket, venni nem veszek semmit, mert kényelmetlenek nagyon
én is így vagyok vele (lány) normális csõnadrágot nem lehet venni csak olyat ami csípõ gatya de az nagyon kényelmetlen! és a baj, hogy férfi ruhából mindig kevesebbet csinálnak (szerintem legalább is) csak abban lehet bízni, hogy egy idõ múlva megváltozik a divat nekem nincs bajom azzal, hogy szûk viszont a csípõnadrágokat nem bírom :PPP (én pl húzentrógert hordok) és szerintem azért nem betegek, csak nem érdekli õket a kényelem
A kérdező hozzászólása: igazad van, de férfinak csípõ nadrágot csinálni, mert karcsúsított inget, nagyon gáz. Egyik munkatársnõm is emiatt panaszkodott , hogy nem talál nadrágot magának, mert mindegyik csípõ. Valaki meg csípõ nadrágból van már 5 neki, de már egyik se jönn rá, mert felszedett pár kilót. Külföldrõl hozták be idén, gondolták itt is menõ lesz, azt mondják mindenütt elég jól fogynak, én viszont azt látom , hogy a boltokban mindegyik ott volt nyáron is még akkor is amikor le volt árazva felére:) De nem tanultak belõle, mert a pulcsiknál is ezt folytatják:(
Ez az amit én se értek... szeretem a szûk szárú nadrágokat, de tényleg mindenhol csak csípõnadrágot lehet találni, és nagyon irritáló -.-" aztán ha egy nem "átlagos" lány felveszi (értsd úgy h nem 50 kilós cicababa) egyáltalán nem elõnyös rajta... és jön a sok csodálatos ember, h a "dagadtak" miért hordanak olyan nadrágot... azért, mert nincs más -.-"

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!