Találatok a következő kifejezésre: Hogyan csinálják férfi (38 db)

Meddig növesszem a hajam és hogyan csináljam meg magamnak ezt a frizurát? (férfi)

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Ehhez kell kb 10 cm hossz, és bármennyire úgy tûnik hogy igénytelen, de a fodrászok ki tudják úgy ritkítani, hogy könnyebb legyen irányba állítani.

Ehhez kell kb 10 cm hossz, és bármennyire úgy tûnik hogy igénytelen, de a fodrászok ki tudják úgy ritkítani, hogy könnyebb legyen irányba állítani.

Több mindenkitől hallottam, hogy kell egy kis titokzatosság egy kapcsolatban, fent lehet vele tartani egy férfi érdeklődését, sbt. De hogy csináljam?

Mi az, hogy legyek kissé titokzatos? Mikben? Hogy csináljam? Hogy alkalmazzam? Akár szituációkat is mondhattok, vagy tapasztalatokat, bármit.

Legjobb válasz: Szerintem akinek ezt meg kell tanulnia, az már rég rossz. Meg, sokan összekeverik a titokzatos és az izgalmas fogalmát. Nem attól lesz izgalmas egy kapcsolat, hogy megjátszott szerepekkel gyakorlunk benne, ha két ember szereti egymást, akkor nem kell színészkedés. F25

Szerintem akinek ezt meg kell tanulnia, az már rég rossz. Meg, sokan összekeverik a titokzatos és az izgalmas fogalmát. Nem attól lesz izgalmas egy kapcsolat, hogy megjátszott szerepekkel gyakorlunk benne, ha két ember szereti egymást, akkor nem kell színészkedés. F25
sosem értettem, hogy miért kell erõlködni egy kapcsolatban. Fogadjuk el, hogy a szerelem nem örök lángolás, vagy annyira jól elvagyunk együtt, hogy elfogadjuk egymást, vagy nem mi vagyunk a nyerõ páros. Ezek a romantikus "izék", gyertya meg illatos fürdõ, meg új fehérnemû szerintem nem sokat dobnak a dolgon, ha valaminek annyi.
sajnos ma már egy másfajta világban élünk, mint a szüleink. és én emiatt abszolút megértem a kérdezõt. szerintem az a lényeg, hogy legyenek közös élményeitek, járjatok el együtt izgalmas helyekre, és néha próbálj egy kicsit megújulni. :)

Hogyan csinálják a férfi pornósok, hogy dugják a nőt és ők még le is cumizzák őket, de csak ilyen 35-40 perc mulva mennek el és akkoris "fél-liter" jön nekik?

Ez tanulható hogy ilyen sokáig bírják és ekkora a mennyiség is vagy csak valami kamu az egész?

Legjobb válasz: Azt, hogy valaki sokáig bírja, elérheted gyakorlással! Hogy mennyi jön ki, az tök nem ettõl függ! A másik meg, hogy a pornósok van hogy injekciót kapnak, meg azért közben vágás is van közben azt hiszem!

Azt, hogy valaki sokáig bírja, elérheted gyakorlással! Hogy mennyi jön ki, az tök nem ettõl függ! A másik meg, hogy a pornósok van hogy injekciót kapnak, meg azért közben vágás is van közben azt hiszem!
istenem... akadrj visszatartani és jó szeretõ lenni... ha érzed hogy jön valami akkor megálssz egy kicsit... ennyi...
az... hátha még lezsibbad a csaj puncija is... köszönöm az egyetértést korábbról ;) tisztelet ´;) :D
Lidocain spray. Csodákat tesz. Egyébként orálisan kell õket izgatni, hogy egyáltalán felálljon. Ezek után viszont bírják, jó sokáig.
No vagyok, sajat tapasztalat: egy ferfi akkor megy el, amikor akar. Kepes magan uralkodni mert az agyban nem egyedul van es marhara zavarja, ha a partneret kielegitetlenul hagyja. Az anyag mennyisege tok mindegy. A minosege a fontos - pl. gyermeknemzesnel. A kedvesemet en is leszoktam cumizni miutan jol vegezte a dolgat "odalenn" es ennyi. Igaza van annak a pasinak aki jo parral elottem irt. Igaza, van, hogy rendbe tudja rakni az asszonyt akar 2 ora hosszaig is! Az igazi ferfi nem 5-15 perces kis pocs. Bocs.
A mennyiség egyén függõ. Fehérjedús kajálással kis mértékben fokozható. Az, hogy sokáig bírja az meg tanulandó. Ismerd meg magad.
A pornóban van a felszopó munkakör, azt tartja karban õket.
kamu az egész....
az, hogy 35-40 perc múlva mennek el az csak egy kis filmtrükk. Összevagdossák és ettõl hiszed azt, hogy már kb órák óta dugja a csajt. Az a sok lötty ami kijön belõlük az is gondolom filmtrükk, de lehetséges, h léteznek olyan emberek akik képesek ilyen sok ondó kilövellésére. A pornóiparba sem mehet akárki. Elötte rengeteg embert átvizsgálnak pl: beteg-e, van-e vmilyen fertõzése, meddig bír egy menetet stb.
ti normálisak vagytok? eszement okoskodo vadáll.tok... meleg meg gyógyszer meg ienek? hát én is ki tudom a lelket is hozni az asszonyból 2 óra alatt és még akkro is merev vagyok... csak mert te féltékenységedben leszólsz mást az nem járja... én is elbirok egy 2-3 órás menetet és minél nagyobb már az izgalmi szint annál több jön... amikor még már jó ideje csõre van valaki töltrve annál nagyobb a kéj... amõgy a válasz... akkro mész el ha el akarsz... gyakorolni hogy tudsz? vered magadnak és erõssen szoritasz... igy a vaginában nincs akkora "élmény" és ezért nehezebben mész el... nem ugy mint valami kis balfék... cumi... általában marokkal is szokták fogni és igy segitenek lérni a végkifejletet... mennyiség... mi a francnak fontos az? :D szeret az asszony "tejben-vajban fürödni"? :D
Egy ilyen jelenetet akár egy napig is csinálhatnak. Ha elfáradnak a szereplõk, akkor megállnak, kis pihenõ meg ilyesmi. Meg jól össze vannak vágva ezek a filmek... meg kaphatnak injekciót is és attól sokáig merev lesz nekik. Meg arra is van valami bogyó, hogy olyan sok jöjjön nekik ki.
Azért ez a meleg dolog szerintem kicsit abszurd, nem?
A pornóban általában meleg fiúk vannak, és úgy szabályozzák hogy mennyire álljon fel és mikor menjenek el, hogy mikor gondolnak egy másik fiúra. Heteró fiúk tulságosan élveznék ezért nem szeretik õket a rendezõk. A fél liter meg filmtrükk.
Hát, figyelj... a makk a szüzesség elvesztéséig nagyon érzékeny, majd minnél többet csinálja, annál jobban elveszik az ingerlékenysége, persze a 0-val nem lesz egyelö:) a pornósok egészna azt csinálják, ezért birják annyi ideig. A mennyiséggel sztem nem kell foglalkozni, mert nem az a lényeg szerintem! Bár lehetséges, h ha a srác minnél tovább késleltet, szo ha érzi h elmegy, akkor megáll és vár egy kicsit, akkor megnõvelödik a mennyiség, ami az élvezéskor kilövel! Remélem megválaszoltam a kérdésed!

Hogy csináljam, hogy ne vággyak egy férfira, akit sajna majdnem minden nap látok?

Legjobb válasz: ne gondolj rá és ismerkedj másik férfiakkal

ne gondolj rá és ismerkedj másik férfiakkal
A kérdező hozzászólása: Kösz, de hiába nem akarok rá gondolni, de minden nap látom, így nehéz.
Mi akadályoz meg abvan, hogy beteljesítsd a vágyaid vele? Ezt nem ártana leírnod. 33/F
A kérdező hozzászólása: Hát sajna foglalt. De mindig mosolyog, kacsintgat, szemezgetünk...
Keress vkit, aki még nála is jobban néz ki!
A kérdező hozzászólása: Kösz. ez nem rossz ötlet.

Férfi vagyok és ha masztizni akarok és egyedül vagyok hogyan csináljak magamnak előjátékot?

Legjobb válasz: a kérdés elég lol.. fõleg az elõlyáték, ami amúgy elõjáték.. de a masztizáshoz minek?? ha nagyon akarsz akkor kezd el simogatni és csókolgatni magad ahol eléred.. omg

a kérdés elég lol.. fõleg az elõlyáték, ami amúgy elõjáték.. de a masztizáshoz minek?? ha nagyon akarsz akkor kezd el simogatni és csókolgatni magad ahol eléred.. omg
Hmmm..gondolom fiatal vagy.De pl.nézegess pornóújságot, vagy nézz pornófilmet.Bár ez nem annyira romantikus.Vagy csak simogasd, és gondolj valami erotikusra.
Kedves Kérdezõ! A fantázia nagyon fontos! Fantázia-fejlesztésként használhatsz erotikus újságokat, filmeket, de ne hidd el, hogy az abban látott dolgok valóságosak. Olvasd el a weblapomon (www.drszex.hu) a fiúknak szóló résben a maszturbálásról írottakat! Üdv: dr. Szalai Krisztián

Nagyon tetszik egy 50 éves férfi, mit csináljak? Hogyan ismerkedjek meg vele?

24 éves n? vagyok, de egyszer?en odavagyok ezért az emberért. Már több, mint fél éve tetszik nekem, de mostanában egyre nehezebben bírom, hogy szinte naponta látom, és semmi lehet?ség. Bele?rülök ebbe a helyzetbe, kérlek, adjatok tippeket, tanácsokat nekem, hogyan ismerkedhetnék meg vele?

Legjobb válasz: Ha nõs a férfi akkor hagyd a fenébe. Ne tedd tönkre egy család életét. Ha nem nõs, és sosem volt az akkor erõsen gondolkodnék hogy mi az oka ennek..

Ha nõs a férfi akkor hagyd a fenébe. Ne tedd tönkre egy család életét. Ha nem nõs, és sosem volt az akkor erõsen gondolkodnék hogy mi az oka ennek..
Én egy 62 évessel vagyok így. Annyi a különbség, hogy én ismerem, szoktam vele találkozni, beszélgetni, e-mailezni - de egy pár tanács/ötlet rámférne...
Mosolyogj rá, nézz sokszor a szemébe, kezdeményezz beszélgetést vele, öltözz csinosan, de nem k*rvásan. Dobd be magad magyarul, nõ vagy könyörgöm! A pasas meg mivel nem egy 15 éves kamaszgyerek, venni fogja a lapot, ha te is bejössz neki, ebben biztos lehetsz. 27 L
Valószínû nem pont erre a tanácsra vágytok de felejtsétek el...Nekem 19 évesen bejött egy 53! éves pasas, de szerencsére pár hónap alatt túl voltam ezen a hóborton :)
És még nekem mondják, hogy 36 évesen mocskos szemét állat vagyok, ha megnézek egy 18 éves csajt mondjuk.
Ha van családja akkor sehogy.Ha van akkor talán nem kellene tönkre tenni..derítsd ki hogy van e családja.Ha nincs akkor talán próbálkozhatsz.

Csajok! Mit csináljak, ha óra közben jön meg, és olyan tanárral vagyok, akitől nem merek kikereszkedni (férfi)? Vagy ha aki is tudnék menni mit csináljak, hogy ne legyen baj (mivel semmit nem tudnék magammal vinni)?

Legjobb válasz: mielõtt kikéreszkednél magadhoz veszed azt ami kell (bétet, tampon) (nincs abba semmi szégyelni való se). szépen odamész hozzá, és szépen megmondod, hogy van egy kis gond és legyen szives kiengedni. Szerintem ki fog. 18/F

mielõtt kikéreszkednél magadhoz veszed azt ami kell (bétet, tampon) (nincs abba semmi szégyelni való se). szépen odamész hozzá, és szépen megmondod, hogy van egy kis gond és legyen szives kiengedni. Szerintem ki fog. 18/F
Mondd azt, hogy rosszul vagy. Ilyenkor szerintem muszáj kiengednie.
az ilyesmit biztos megérti. annyira tahó nem lehet senki. amúgy nem történt, mivel fiú vagyok. ;) U.I.: ne parázz
Ha nagyjából pontosan jön meg, vagy legalább sejted, hogy mikor kell megjönnie, akkor tegyél be tisztasági betétet. Ha megjönne, akkor nem áznál át, aztán szünetben gyors tennél be egészségügyit vagy tampont. Legalábbis nekem, ha megjön, akkor elõször nagyon nagyon minimálisan jön, és kell neki pár óra, hogy normálisabb legyen. Bár nekem a hasam is eléggé fáj és levert is vagyok, általában érzem, hogy mikor fog..
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, csak attól félek, hogy nem veszem csak akkor észre, amikor már nagyon nagy a gáz, és ha a tanár meg nem enged ki... Az nagy baj.. Veletek történt már valami ehhez hasonló?
Nálunk férfi tanár minden probléma nélkül kiengedte osztálytársamat wc-re órán. Egyébként nem tudom, neked hogy van, de amikor nekem megjön, akkor 45 percet simán kibírok tisztaságival, mert annyira gyenge az elején.
A kérdező hozzászólása: Csak attól félek, hogy csak akkor veszem észre, amikor már egy kicsi választ el az átázástól, és muszáj kimenni.
Férfiak is tudják, hogy mi a menstruáció, hiszen legalább egy nõ ismerõse minden férfinak van.
Azért a legtöbbször nem elönt rögötn hanem kevéske jön, ha igy van akkor azért nem ázol át. Amikor kb várható akkor hazsnálj tisztaságit az is felszív azért valamennyit. De nyugodtan kikéredkezhetsz az órán még ha pasi is a tanár. Néha muszáj kimenni. Ha pl rád jön a hasmenés akkor is muszáj kimenni. Bárkivel elõfordulhat. ki fog engedni a tanár. Betét bedig mindig legyen nálad, simán a zsebedbe csusztatod és senki nem fogja látni.

A föld területem mellett lakó férfinek 6 éve megengedtem, hogy használja a földemet ingyen és bérmentve. Már 2 éve könyörgök neki, hogy ne használja mert én akarom hasznosítani. Fenyeget, ha ráteszem a lábam a földre nagy bajom lesz. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Ha kötöttetek valamilyen írásos megegyezést akkor azt kell átnézned hogy mit kötöttél. Ha nem történt semmi ilyesmi csak szóbeli megállapodás (és tényleg tiéd a föld) akkor szerintem nyugodtan használd. Szerintem semmi bajod nem lehet belõle. De ha biztosra akarsz menni kérdezz meg egy jogászt/ ügyvédet.

Ha kötöttetek valamilyen írásos megegyezést akkor azt kell átnézned hogy mit kötöttél. Ha nem történt semmi ilyesmi csak szóbeli megállapodás (és tényleg tiéd a föld) akkor szerintem nyugodtan használd. Szerintem semmi bajod nem lehet belõle. De ha biztosra akarsz menni kérdezz meg egy jogászt/ ügyvédet.
Szerzodesetek van? Ha nincs, akkor odamesz es korbekerited, ledozerolod, lebetonozod, beulteted- o meg szaladhat feljelenteni ha akar.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!! Semmi féle írásos megállapodásunk nincs, csak szóbeli! Szóbeli a visszavonásom is, de értetlen a fazon, ráadásul fenyeget is! Na erre én 2013. júniusában kimérettem hivatalosan földmérõvel a területemet, kértem, hogy ezek után ne használja, de elvetette ugyan úgy mint eddig 6 éven keresztül ingyen és bérmentve használta. Erre én ügyvédet fogadtam, de az ügyvéd eddig még érdemben nem intézkedett, mert eddig még nem is jelzett nekem, hogy mi van az ügyemben pedig hivatalosan megbíztam! Tehát a saját birtokomat védem, ha akar a birtok háborító jelentsen fel, terrorizáljon ha ez jó neki? Akkor jó, mert fákat szeretnék ültetni, persze hivatalos formában.

Az orális szex nem hoz izgalomba, (ferfi vagyok) (hetero) de csak ha nekem csinálják, amúgy ha én azzal nincs bajom. A legnagyobb baj hogy sajnos magukra veszik a lányok hogy az ő hibájuk. Mit tehetek? Elviselem. De ha feltűnően nem reagál.20/F

Nincsenek merevedési zavaraim csupán ez az egy probléma ha ez probléma egyáltalán. Lehet hogy pszichés eredetű, ugyanis nem tudom egyszerűen elképzelni hogy okozhat ez a lányoknak örömöt. Önzőnek érzem magam továbbá egész egyszerűen megalázónak tartom mármint a lányok részéről.

Legjobb válasz: Megmondod neki, hogy inkább te kényeztetnéd. Nem kell ebbõl ügyet csinálni.

Megmondod neki, hogy inkább te kényeztetnéd. Nem kell ebbõl ügyet csinálni.
Olyan lányt kell keresni, aki elfogadja, vagy hasonlóan gondolkodik (mert van ilyen is)
A kérdező hozzászólása: Khmm ez gyors volt. Kb a reakció idõ alatti :) Na ez a probléma és ha igényli? Mert mondjuk szeretne így is a kedvemre "tenni".
Pár év és elmúlik ez benned.
Hát én a nõi párod vagyok, nekem nincs gondom az orálal amíg adom. De a ha nekem csinálják, akkor annyira nem hoz lázba a dolog. Ezt elmondtam minden páromnak, mindegyiknek felcsillant a szeme, hogy na majd õ aztán... és tényleg nem. Aztán beletörõdtek. The End. Nekem ez sosem okozott gondot a szexben.
Nekem volt három pasim, akik ugyanígy gondolkodtak. Megváltozott már azóta az ezzel kapcsolatos világnézetük:) Egyébként nyugodtan elhiheted, hogy ez okozhat egy lánynak örömöt. Tanúsíthatom.:) Nem mondom, hogy mindegyikünknek, de szerintem akinek igen, az többnyire csinálja is annyira jól, hogy ez a férfinak is valódi örömöt okozzon. És egyáltalán nem megalázó. Ne a pornófilmekbõl indulj ki, ott valóban megalázónak tûnhet.

Eléggé dús ajkaim vannak (természetesek). Mit csináljak, hogy ne minden férfinak az jusson először eszébe? Idegesítő, hogy egy idő után vagy már azonnal mosolyogva kezdik bámulni.

Legjobb válasz: Hát nem tudom,nekem a vastag ajkakról mindig az jut eszembe,hogy szivesen harapdálnám csók közben.Nem "az". Szerintem is baromi szexi,de elsõ sorban csók szempontjából. És mi elött arra gondolnál,nem vagyok szûz,sõt évek óta van szexuális életem(23 évesen azért már illik),egyszerûen a csók sokkal fontosabb,érzelmesebb dolog,mint a többi szexuális dolog. Szóval semmit,nem rajtad múlik a dolog,hanem a pasikon.

Hát nem tudom, nekem a vastag ajkakról mindig az jut eszembe, hogy szivesen harapdálnám csók közben.Nem "az". Szerintem is baromi szexi, de elsõ sorban csók szempontjából. És mi elött arra gondolnál, nem vagyok szûz, sõt évek óta van szexuális életem(23 évesen azért már illik), egyszerûen a csók sokkal fontosabb, érzelmesebb dolog, mint a többi szexuális dolog. Szóval semmit, nem rajtad múlik a dolog, hanem a pasikon.
Erõsebb szemsmink.
A kérdező hozzászólása: eddig az sem segített sokat
Mi az "az" szerinted?
Kivágott blúz, akkor hátha a melleid nézik elõbb :P
eredendõen piszkos a fantáziánk......ez van
Nyugi mindegyik pasi más. Valakinek a szopás fog eszibe jutni, valakinek a csók. Hát ne haragudj, de a pasikról nekem se az jut eszembe be tud csavarni egy izzót! N
Mondd nekik ilyenkor, hogy inkább nyalod a nyalókát, mint szopod.
Semmit! Élvezd, hogy tetszel nekik! :) Vagy a lányoknak szeretnél tetszeni?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!