Találatok a következő kifejezésre: Hogyan csinálják, jár, és mennyire (3 db)

Hogyan csinálják, mivel jár, és mennyire fáj a petevezeték átfúvást?

Legjobb válasz: SZia nekem egy hónapja csinálták egy katétert helyeznek fel a hüvelybe a méhszájon át és egy kontraszt anyagot fecskendeznek be és közben figyelik röntgen alatt!Nekem nagyon fájt sajna 2 szer kellett a katétert felhelyezni de megéri!!!Mostmár nyuodtabb vagyok hogy átjárhatóak a petefészkeim!

SZia nekem egy hónapja csinálták egy katétert helyeznek fel a hüvelybe a méhszájon át és egy kontraszt anyagot fecskendeznek be és közben figyelik röntgen alatt!Nekem nagyon fájt sajna 2 szer kellett a katétert felhelyezni de megéri!!!Mostmár nyuodtabb vagyok hogy átjárhatóak a petefészkeim!
Nekem szerencsém volt, mert nekem laporoszkópia mûtétet végeztek, és altatás közben megcsinálták az átfúvást is. De végül rossz hír hogy nem volt átjárható egyik sem, így azt mondták babára ne számítsunk. Eltelt 6 év és most 26. hetes kismama vagyok és spontán. sok sikert
Szia. Erre a kérdésre én is várom a választ, velem ugyanez a helyzet. :(
Ez nem elvárásnak a függvénye. ha nem szeretnéd akkor ne tedd.
Ilyen nincs, hogy elvárható-e vagy nem. Ameddig nem akarsz vele lefeküdni, addig ne feküdj le vele, ilyen egyszerû. :)
Csak is hazassag szentkotelekeig
Én azt mondom ha valaki igazán szerelmes, 16 évesen már lefekszik a párjával egy 3 hónap után... de ha te nem akarod ne tedd semmi esetre sem, csak tisztázd magadban a dolgokat, hogy tényleg szereted-e és tényleg elég érett vagy-e egy komoly kapcsolathoz.
barátnõm majdnem 18 volt, barátjával együtt. 9 hónap után feküdtek le elõször, az elsõ nagy szerelem volt, most is azt mondja, megérte várni :)
Az a baj, hogy az ide írogató „tanácsadók” többsége is kb. 16 éves így sokra nem fogsz velük menni. Idõsebbként pedig sajnos azt kell hogy mondjam, hogy jelenleg egy olyan korszakodat éled, aminek a "nagy" döntéseit késõbb úgy is mind megbánod. Mindenesetre a nõkre is igaz a mondás: Könnyen jött könnyen ment…


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!