Találatok a következő kifejezésre: Hogyan csinálják, jár, és (79 db)

3 hónapja vagyok együtt barátommal és most tudtam meg hogy pszichiáterez jár és gyógyszereket szed. Szerintetek mit csináljak?

Legjobb válasz: szia! Nem mindegy, hogy mi a baja.... Ha neurotikus jellegû(idegbetegség pl) az gáz, de ennek is vannak fokozatai....

szia! Nem mindegy, hogy mi a baja.... Ha neurotikus jellegû(idegbetegség pl) az gáz, de ennek is vannak fokozatai....
Miért, mit kéne csinálnod? Ha a veled kapcsolatos viselkedésével nincs semmi problémád és nem látszik rajta hogy súlyos mentális problémái vannak, akkor gondolom nem hagynád el csak azért, mert megtudtad hogy pszichiáterhez jár?? Persze ha ezt nem tudod feldolgozni, akkor jobb ha még most vége lesz ennek a kapcsolatnak.
Mérd fel, mennyire készít ki téged is a betegsége. attól, hogy valaki pszichódokihoz jár, még nem feltétlen bolond, dühöngõ õrült. ha képes vagy elfogadni a bajával együtt, akkor hajrá. szereted egyáltalán? ha igen, akkor ez mondjuk fel sem merülne benned.
Én is pánikbeteg vagyok, és a férjem nem hagyna el miatta. Járok szakorvoshoz, és talán õ volt a legboldogabb, amikor látta, hogy hatásos a kezelés.
Na és?? Én is pszichiáterhez járok, és gyógyszert szedek, mert pánikbeteg vagyok. Ebbõl te semmit nem vennél észre, ha ismernél. Akármi baja lehet a barátodnak, beszélgessetek a betegségérõl!
Komolyan úgy döntesz ahogy mi javasoljuk?! Nem mindegy miért jár dokihoz, mire kap gyógyszert
Szereted õt? A kérdésed alapján nem...
Ismerd meg jobban. Kérdezd meg, mi baja. Nekem volt egy pasim, aki a kapcsolatunk alatt kezdett el dokihoz járni és gyógyszert szedni. Depressziós volt. De rajta látszott, hogy "beteg". Megnyomorította az életem... Elhagytam, azóta boldog vagyok.
Hát járj utána. Annyi tragédia után hallani, hogy kezelték az illetõt. Ez persze nem jelent egyértelmû veszélyt, hisz sok esetben nem kezelt emberek követnek el dolgokat, csak elgondolkodtató, ha már úgymond bizonyított, hogy valami nem okés. Egy férfinél általában ez rizikósabb. Hajlamosabbak az agresszív kitörésekre, eleve elõnyben vannak fizikai adottságaik miatt.
Elég nagy a piac, ha érted mire gondolok, nem feltétlenül kell neked hibás zöldséget választani. Akit már gyógyszerrel kezelnek annál már azért gondok lehetnek. Lehet, hogy együtt tervezitek az életeteket és õ egyszer csak felakasztja magát, vagy legyilkolja a családot. Más szemszögbõl, lehetne õ is becsületes, rendbe teszi magát belülrõl és csak utána vállal kapcsolatot.
15.13-as:A barátnõd egy nyomorult, te csak érezd jól magad.És szedd a gyógyszert, ha szükséged van rá.Nem véletlenül írták fel.Különben meg mi az, hogy csak úgy belenézeget a kórházi adataidba.Jelentsd a fõnökénél.
ma 12:08-nak: Ha nem lennék boldog párkapcsolatban, meggondolnám. :D
Szerintem egyrészt dühítõ, hogy nem tájékoztatott eddig az állapotáról. Másrészt meg a baj jellegétõl is függ. Szóval õ nem volt veled õszinte, és ezért akár dobhatnád is. Másrészt meg bárki megbetegedhet, te is, és akkor jól esik, ha valaki kitart melletted.
11.19-es nem jössz egy rapidrandira?:-)35.N.Bocsi nem hagyhattam ki.
Utolsónak. Most járod az ezotéria iskoláját ? :) Egyébként teljesen igazad van.
Ne félj tõle! Senki sem tökéletes. Ha eddig nem vetted észre, hogy beteg, utána sem fogod észrevenni.. :) Beszélgessetek sokat a betegségérõl! Fontos a szeretet, törõdés, õszinteség..
Fiatal vagy, és ez a kapcsolat is az. Akárki akármit mond, ha úgy érzed, hogy nem akarod felválallni a barátod betegségét, akkor nem kell.Ne érezd magad ezért rosszul.Más, ha valaki "megbetegszik" mellettünk(jóban-rosszban) és más, ha csak a rossz van. Azonkívûl ez a három hónap, ez igenis furcsa.Nekem is van krónikus betegségem és bizony már elsõként elmondtam mindenkinek...mert ha bármi gond adódna, tudjon mit mondani az orvosnak(már egy autóbalesetnél is tudni kell ki milyen gyógyszereket szed), azonkívûl tudja eldönteni idõben, hogy fel tudja-e vállalni.
Hogyha a 3 hónap alatt nem tûnt fel, akkor most miért zavar? "Szerintetek mit csináljak?" Nem is tudom... szedjél Te is gyógyszert, akkor talán nem fog zavarni. Egyébként milyen válaszra vársz?
Egyáltalán nem mindegy, hogy miért jár az orvoshoz. De ha benned ez ilyen mély nyomot hagyott, akkor inkább szakíts vele. Én csak õt sajnálom, hogy ilyen felszínes nõt fogott ki magának
Hozzátenném, hogy nagyon sokan olyan ember is van, aki nem jár pszichodokihoz, és nem szed gyógyszert, pedig kéne, csak maga sem tudja. Ezek sokkal veszélyesebbek!! Szerintem ha valaki eljutott odáig, hogy felismerte a problémát, és még tesz is ellene, az nem lehet annyira vészes. A kérdés feltevõjét inkább az elsõ kategóriába sorolnám! Szakits a pasiddal, jobban jár nélküled!
Pontosítanám az elõttem szólót Nem mindenki dilis aki oda jár
Ez is egy betegség a sok közül.Nem értem miért kell külön választani, esetleg ítélkezni a felett aki pszichiáterhez jár. Tuti nem jókedvébõl teszi. Ha cukros lenne is feltennéd magadban a kérdést?Nem dilis aki oda jár.
15:13 Ne sajnáld, hogy lelépett a nõd emiatt, egy hülye felületes liba volt!

Van egy srác akivel járok és ő már a második randin smárolni akar de én félek hogy elcsinálom mert még sosem csókolóztam hogy csináljam?

lécci segitsetek

Legjobb válasz: Ezt nem lehet elcsinálni! Nekem pl. "ELÉG VAD STÍLUSÚ" partnerem közben jött rá hogy nekem az az elsõ! Meglepõdtem, de nagyobb bonyodalom nem lett belõle, és nagyon élveztem! Igaz lehet hogy õ kicsit elszégyelte magát, mert utána mondta hogy ha tudja hogy az elsõ finomabban csinálja, de aztán gyorsan elfelejtettük, és kapott õ is egy nyelvest! A legelsõ elég, és te is gyakorlott leszel! Semmi nehéz nincs benne! Hidd el nem fog egyikõtök sem beégni!

Ezt nem lehet elcsinálni! Nekem pl. "ELÉG VAD STÍLUSÚ" partnerem közben jött rá hogy nekem az az elsõ! Meglepõdtem, de nagyobb bonyodalom nem lett belõle, és nagyon élveztem! Igaz lehet hogy õ kicsit elszégyelte magát, mert utána mondta hogy ha tudja hogy az elsõ finomabban csinálja, de aztán gyorsan elfelejtettük, és kapott õ is egy nyelvest! A legelsõ elég, és te is gyakorlott leszel! Semmi nehéz nincs benne! Hidd el nem fog egyikõtök sem beégni!
Akkor hogyan jártok? Érzéssel, finoman, élvezettel.
Hagyd magad. Belejössz. Ugyanúgy nem lehet elmondani mint azt hogy hogyan kell járni. Persze nyilván a nyelvetekkel. gyakorlatilag egymás nyelvét nyalogatjátok. Amint megtörténik menni fog, ne izgulj.
Ismered a Kegyetlen Játékok címû filmet? Amíg nem láttam, úgy voltam vele hogy nem lehet elmondani hogy hogy kell csókolózni. :) Aztán megnéztem és uhh... tényleg :D http://www.youtube.com/watch?v=cN_u5ljC-3g csak angolul találtam meg
A kérdező hozzászólása: köszi szépen hogy segitetek (nagyábol)
minek ezzel a második randiig várni? menni fog magától, ne parázz, nem nagy dolog. :)

Van egy fiú akibe már 2 éve szerelmes vagyok és fogalmam sincs hogy mit csináljak hogy észre vegyen. Egy osztályba járunk és hát ő az osztály és hát azt is mondhatnám hogy a suli egyik rossz fiúja. Mit tegyek?

Én 14 vagyok ? pedig 15.Nehéz eset a srác de élnek halnak érte a lányok és furcsa de nem él ezzel vissza és félénk a lányokkal szemben.Az a baj hogy én se vagyok valami bátor a fiúkkal szemben mindig össze vissza beszélek hogy ha hozzám szól vagy kérdez valamit.Hogy csináljam hogy legalább észre vegyen vagy valami?

Legjobb válasz: Második vagyok: Nézd, ez most lehet, hogy rosszul fog esni, hogy így leírom, de csak tapasztalatból mondom: te nem is ebbe a fiúba vagy szerelmes, csak abba, amit látsz belõle, amilyennek tûnik az osztály elõtt. Ha nem tudsz vele mirõl beszélgetni, nem tudod mivel megszólítani, akkor mit gondolsz, ha járnátok mi lenne? Kínos csönd? Ez már régen rossz. Ezeken a reménytelen szerelmeken át kell esni, fáj- persze, hogy fáj, de sokat tanulsz belõle. Nekem a mai napig osztálytársam az a fiú, akiért kb 2 évig reménytelenül rajongtam és ha ránézek el nem tudom már képzelni, hogy miért. Csak elvakít az a rajongás, amit érzel, ha ez elmúlna már látnád, hogy nem is vagytok egymáshoz valók. És gondolom ,hogy feltûnt neki, hogy bejön neked és ha nem lépett 2 év alatt annak oka van... az hogy tudja, hogy nem illetek össze, nincsenek közös dolgok bennetek. Nem lesz könnyû elfogadni, hogy nincs esély, de próbáld meg elfelejteni és más fiúkkal ismerkedni, akik tényleg megérdemlik a figyelmedet és azt hogy szeresd õket! :)

Második vagyok: Nézd, ez most lehet, hogy rosszul fog esni, hogy így leírom, de csak tapasztalatból mondom: te nem is ebbe a fiúba vagy szerelmes, csak abba, amit látsz belõle, amilyennek tûnik az osztály elõtt. Ha nem tudsz vele mirõl beszélgetni, nem tudod mivel megszólítani, akkor mit gondolsz, ha járnátok mi lenne? Kínos csönd? Ez már régen rossz. Ezeken a reménytelen szerelmeken át kell esni, fáj- persze, hogy fáj, de sokat tanulsz belõle. Nekem a mai napig osztálytársam az a fiú, akiért kb 2 évig reménytelenül rajongtam és ha ránézek el nem tudom már képzelni, hogy miért. Csak elvakít az a rajongás, amit érzel, ha ez elmúlna már látnád, hogy nem is vagytok egymáshoz valók. És gondolom , hogy feltûnt neki, hogy bejön neked és ha nem lépett 2 év alatt annak oka van... az hogy tudja, hogy nem illetek össze, nincsenek közös dolgok bennetek. Nem lesz könnyû elfogadni, hogy nincs esély, de próbáld meg elfelejteni és más fiúkkal ismerkedni, akik tényleg megérdemlik a figyelmedet és azt hogy szeresd õket! :)
A kérdező hozzászólása: És mitörténik ha rájön hogy én szeretem abból ahogy rá kérdezek hogy neki ki tetszik?Akkor nem fog megijedni tõlem vagy tartózkodni?
én három évig voltam szerelmes az osztálytársamba rengeteg dolgot csináltunk egyedül és sztem tudta h szerelmes vagyok belé habár belém is szerelmes volt egy srác és azt is csak én nem tudtam az osztályból a lényeg h vége lett a nyolcadiknak és semmi nem történt köztünk és ahogy kilencedikesek lettünk elmult az érzés beleszerettem egy másik srácba aki által megismertem a jelenlegi barátom akivel lassa egy éve együtt vagyunk és nagyon szeretem és nem sajnálom egyáltaklán h nem jöt vele össze amúgy az se jó ha nem mondod el a srácnak a dolgot célozz rá finoman kérdezd meg ki tetszik ne mintha egy mésik barátnõd lenne belé szerelmes és ha elmondja h tetszel neki akkor hajrá sok sikert !!
A kérdező hozzászólása: Jaj és nagyon szépen köszönöm a válszokat.
A kérdező hozzászólása: Kicsit nehéz lessz elfelejteni mert majd nem minden nap látom ugyan is egy osztályba járok vele:(De lehet igazad van És nem esett rosszul amit írtál.
Akkor bizony neked kell lépned elõször:) Ha egy osztályba jártok, akkor pl vmilyen kérdés az órával/tananyaggal kapcsolatban jó lehet. Az olyan kifejtõs. Majd a vélemény a tanárról. Az vicces Ugyebár, ottvan az msn, könyebb azon beszélni;)
A kérdező hozzászólása: Látnotok kéne õt hogy megértsétek.Ezért mondom hogy nehéz eset és nagyon nehéz ki ismerni.
A kérdező hozzászólása: Ezt így nehéz elmagyarázni.
A kérdező hozzászólása: Sajnos MSN-e nincsen:( Õt viszont nem nagyon érdekli a tananyag meg hogy milyen a tanár.Már próbáltam vele beszélni de semmi nem jut eszembe és nem tudok mit mondani õt is és engem is más más dolog érdekel.De õ az osztály bolondja mert mindenkit meg tud nevetetni:) nagyon jó a humora:)
Nem él vissza a helyzettel, de mégis rossz fiú? A lányokkal félénk, de rossz? Miért rossz? Amúgy ha félénk szerintem szorult belé intuíció is, és már abból lehet tudni, hogy kivel hogy állsz, hogy milyen a beszélgetés, szóval ha te össze-vissza :) beszélsz vele, az eléggé feltûnõ tud lenni, lehet már észre is vett téged, csak még nem mutatta ki. Mindenesetre ha lépni akarsz, akkor ösztönbõl kéne jöjjön h lány vagy, olyan nincs h nem tudod mit kéne tenni hogy észrevegyen, lány vagy!!! elég egy pillantás
Szia! Amikor annyi idõs voltam, mint te nekem is ugyanilyen helyzetem volt. Mondanom se kell, hogy nem lett belõle semmi... De leírom, hogy ne kövesd el az én hibáimat. Én azt csináltam, hogy jóban lettem egy csajjal, akivel õ is jóban volt és elmeséltem neki, hogy szerelmes vagyok a srácba. :D És kb mindenkinek, elterjedt ez a dolog, õ is tudta, de tudomást sem vett rólam, olyan dolgokkal kezdtem el látványosan foglalkozni, amikrõl tudtam, hogy szereti, ezzel csak hülyét csináltam magamból és még volt sok minden más is... Most 18 évesen valahogy úgy csinálnám, hogy csak barátilag, osztálytársként közelednék hozzá, hogy csak beszélgetni, viccelõdni, hülyéskedni vele és ha ez már jól megy, akkor utalni arra, hogy mi lenne, ha sulin kívül is találkoznátok egyszer... Nem tudom, hogy ez bejön-e, meg azt sem, hogy jó ötlet-e osztálytárssal kavarni, de mindenesetre én sok sikert kívánok! :)
good lick..-.-


Én amondó vagyok, hogy HELYESÍRÁS->SMÁROLÁS->KEFÉLÉS. Szóval igen, korai.
Hát szexelni meg pettingelni nem kell, a csók bõven elég..
nem korai.... en ismerek olyan lányt aki ilyen idõsen minimum 5ön túl volt ( mondjuk egyik se volt komoly szoval.. ) . nem korai . ha szeretitek egymást akkor semmi gond nincs es a ti kettotok kapcsolataba ne szoljon bele senki . inkább 1 korai de tartós kapcsolat mint 100 késõbbi de egyéjszakas kaland
Korai.
Ha nem élvezed igazán, vagy nem érzed a jelentõségét, csak azért csinálod, mert "miért ne", akkor korai.
Egyáltalán nem korai. A bácsit meg szard le ;-)
"ha szeretitek egymást akkor semmi gond nincs es a ti kettotok kapcsolataba ne szoljon bele senki ." Mert egy 14 éves marha sokat tud a szerelemrõl... Muhaha! A kis taknyos még írni sem tud!
és a barátod hány éves? :D

Folyasom van szúrós érzéssel jár és van hogy van kívül bereped a bõröm. Orvosnál kaptam kupot többször és krémet is de nem használt. Elzavart menjek a magánrendelésre mert a további vizsgálatokat nem támogatja a tb . mit csináljak?

Nincs pénzem drága vizsgálatokra nem tudom mit csináljak? Mi van ha súlyos bajom van. Ha nincs pénzem akkor így kell éljek? 28 évesen?

Legjobb válasz: ez nem iagz hogy ezeket nem támogatja a tb.... ha van rendesen fizetve a tb-d akkor erre tuti van keret, csak beprobálkozott hátha elmész a magán rendelsésére. kererss egy másik lelkiismeretes nögyógyászt. Sima tenéysztés kell és akkor kiderül mi okozza aszerint adnak rá kezelést.

ez nem iagz hogy ezeket nem támogatja a tb.... ha van rendesen fizetve a tb-d akkor erre tuti van keret, csak beprobálkozott hátha elmész a magán rendelsésére. kererss egy másik lelkiismeretes nögyógyászt. Sima tenéysztés kell és akkor kiderül mi okozza aszerint adnak rá kezelést.
Menj el egy normális orvoshoz, aki végez hüvelykenet tenyésztést, mert abból kiderül, hogy van-e kórokozó és ha igen, akkor milyen a hüvelyedben. De egyébként bõr és nemi beteg gondozóba is mehetsz ezzel a problémával, ha a nõgyógyászaton ilyen orvosok vannak. Én is ilyenhez jártam privátba, egybõl vett kenetet, megnézte mikroszkóp alatt, hogy mi a probléma és nem kúpokkal, meg kenõcsökkel kezelt, ugyanis az nem a legjobb kezelési módszer, hanem szájon át szedhetõ gyógyszerrel, ami a húgyutakba is kijutott, mivel nagyon sokszor a hüvelybõl feljutnak a kórokozók a húgyutakba is, amire a kúpok nem jók és a gyógyszer helyileg nem tette tönkre a hüvelynyálkahártyámat, mint a sok kúp, amit a nõgyógyászaton kaptam. És engem a bõrgyógyász tett rendbe. Ja, és az ilyen jellegû vizsgálatokat állja a TB, amennyiben természetesen van TB jogosultságod.
Hát elõször is, mióta terhes? akarjátok-e a gyereket? barátnõd mit akar?
Üdv nagypapa:D
bÍZD A CSAJRA!
Szerintem is hagyd, hogy a csak mondja el
1. Most tök mindegy, mit akarnak. Elõbb kellett volna gondolkozni, most már meg kell szülni. Amúgy okos volt a fater, nem véletlenül nem nézte jó szemmel, tényleg eléggé buták is voltatok, a faterra kellett volna hallgatni. Most pedig az abortusz mellett próbálnátok érvelni csak azért, mert ketten ennyire felelõtlenek voltak, és még a szülõ is mondta elõre, hogy nem kéne? Az ilyen érvek elég bénák az abortusszal szemben.
és még csak 16 évesek vagytok. :D
Ne abortusszal olgyátok meg! Valajatok! egyebkent a fater meg fogja erteni tudta o hogy ez lesz beszeljetek meg es ne hagyd a szarba a lanyt

Egy lánnyal, már járó viszonyban vagyunk, mit csináljak, mert vhogy meg kellene kérdezni, hogy akkor mi is van, de úgy nemfogom, hogy mindenki fülel, és chaten sem szeretném, vélemények?

kézenfogva járkálunk, szájrapuszi ilyenek, de kettesben viszont még sosem találkoztunk, ha meg kettesben akarok vele találkozni, akkor mindig talál vmi kifogást, talán mert fél, vagy ? se tudja, hogy mit tegyen

Legjobb válasz: Szerintem mindenképpen vedd rá, hogy kettesben legyetek..hiszen, milyen "kapcsolat" ez így? Ha máshogy nem megy, hát kérdezz rá nála chaten, hogy miért nem akar veled kettesben lenni, ha mások elõtt már egy párként mutatkoztok, mond meg neki, hogy szeretnéd ezt tisztázni, és mondja el mit érez ezzel kapcsolatban.

Szerintem mindenképpen vedd rá, hogy kettesben legyetek..hiszen, milyen "kapcsolat" ez így? Ha máshogy nem megy, hát kérdezz rá nála chaten, hogy miért nem akar veled kettesben lenni, ha mások elõtt már egy párként mutatkoztok, mond meg neki, hogy szeretnéd ezt tisztázni, és mondja el mit érez ezzel kapcsolatban.
Kérdezd meg tõle, hogy tetszel-e neki, illetve és járni veled. Így a legcélszerûbb minden szempontból.
kerdezz meg valakit aki veled is meg vele is joban van(o is lany legyen, mert azok sokat dumalnak)es mond meg neki hogy beszeljenek fiukrol, utanna rollad, es hatha ki derit valamit.en igy csinaltam, 2 honapig jartunk, a vegen az lett a baj hogy tul sok ajandekot vittem :/
Beszélgess vele, mosolyogj rá, nevettesd meg és legyél vele mindig kedves. :) Aztán ha már alakul a dolog, hívd el pl. moziba :)
Nincs benne semmi kínos, legfeljebb az osztálytársaid röhögnek egyet rajtad (ha kiderül) aztán úgy is elfelejtik. Gondolj arra, hogy ha nem tetszel neki, minél tovább vársz, annál szarabbul fog végzõdni (számodra).
Hidd el, ha nem tetszel neki, jobb ha tönkre megy. Az ilyen "barátság" csak annyit jelent, hogy te mindig ott vagy neki, õ meg ingyen és bérmentve kihasználhat.
A kérdező hozzászólása: Köszi, csak az a bajom hogy ha megkérdezem tõle akkor ez kínos ha õ nem és akkor tönkre megy a barátságunk , de tökre jó barát volt :Ð
"hívd el valahova elõször mint barátot" Ezt végképp ne csináld, a "barát" szót pedig egy olyan lánnyal kapcsolatban, akivel szeretnél járni soha ne is tûrd meg.
hívd el valahova elõször mint barátot aztán majd kialakul! De nálam aranyszabály : osztálytárssal ne járj!
Kérdezd meg tõle, hogy tetszel-e neki és akar-e járni veled. Így a legcélszerûbb minden szempontból.
mond meg neki az igazat, vagy egy kozos barato tegye ezt, de ha orokke titkolod, mire magadhoz tersz, mar mas baratja lessz.Csak abba a par masodpercbe lessz kinos, mikor megmondod neki, es aztan ugyis ki derul az igazsag. Sok sikert!
Ahha, könyves polcon keresd.. 16/F
Hány éves vagy? 9?
Schmitt Pál, te vagy az?
Mese habbal... puszi:)
Ez magyar változatban is létezik?
Járj vele, legalább tapasztaltabb leszel több téren is.
Járnak? Nem... Akkor járjatok...
szerintem elõször próbáld meg finoman kiszedni a barátnõdbõl, hogy mit szólna a dologhoz. (ha véletlenül se akarod megbántani)
És mi köze a barátnõdnek ahhoz, hogy te a volt pasijával jársz? Ha csak nem szappanopera szereplõk vagytok, akkor ebbõl nem lesz viszály... Ha meg mégis azok vagytok, akkor a dolog úgyis elkerülhetetlen és az egyikõtök halálával, vagy lelki rombadõlésével és ekõzben megélt katarzissal fog végzõdni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!