Találatok a következő kifejezésre: Hogyan csinálhatnék otthoni anyagokból (2 db)

Hogyan csinálhatnék műpéniszt otthoni anyagokból?

Legjobb válasz: Nehogy banánt dugj fel, mert héjában nagyon fájhat a két végén, nézzetek már rá egy banánra! Ha meg meghámozod, akkor beléd törhet.. szóval uborka!

Nehogy banánt dugj fel, mert héjában nagyon fájhat a két végén, nézzetek már rá egy banánra! Ha meg meghámozod, akkor beléd törhet.. szóval uborka!
Mi a baj az igazival?
Szép, hosszú sárgarépa!!
Csillagcsavarhúzót
dugj fel magadnak egy wc papír gurigát, és a helyzet megvan oldva.
Lámpabúra
Ha van egy régebbi mobiltelefonod, amit már nem nagyon használsz másra, akkor kapcsold rezgõ üzemmódra és... :)
Ha banán nincs, jó az uborka is.
Attól függ, hogy mi van otthon.
22:31: A drága banánt azért nehogy a pinájába dugja már basszus...az nem arra való!
Használhatnád az enyémet! Ez valódi! F.

Hogyan csinálhatnék műbrokit otthoni anyagokból?

Barátn?mmel játszottunk és én veszítettem, és kell csinálnom ithoni anyagokból egy m?f.. szt. ! :D és segitsetek mert nem tudok mib?l ! mit csináljak?

Legjobb válasz: Hát érdekes játékokat játszotok az már biztos...:P A legjobb lenne mondjuk gyümölcsbõl pl. banánból vagy ilyesmibõl, de ha mindenképp anyagból kell akkor pl. kéztörlõnek a megmaradt karton része az a rúd, vagy wc papirból vagy nem tudom, jo nektek h ráértek ilyenekkel foglalkozni.

Hát érdekes játékokat játszotok az már biztos...:P A legjobb lenne mondjuk gyümölcsbõl pl. banánból vagy ilyesmibõl, de ha mindenképp anyagból kell akkor pl. kéztörlõnek a megmaradt karton része az a rúd, vagy wc papirból vagy nem tudom, jo nektek h ráértek ilyenekkel foglalkozni.
Ha nem szexuális játékszernek kell akkor a kenyér belsejébõl egyszerûen meg lehet formázni.
Elõzõ kettõ jó ötlet, csak nehogy használjátok is!
Csak "megépíteni" kell, vagy használni is? Azt gondolom nézz körül a hentesnél. Ha véletlenûl használni is kell, akkor mindenképp csak gumival!!!
a nõi börtönökben az van h kenyérbélt összegyúrnak vibri formára..addig gyúrják még egy össze nem álló tésztát kapnak, és ezt utána kiszárítják.Pl pár napig állni hagyják.Nah neked is ezt tanácsolom!:) Kiszárítod és a végén gumit húzol rá!Jó szórakozást:) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!