Találatok a következő kifejezésre: Hogyan csökkenthető nikotinéhség (1 db)

Hogyan csökkenthető a nikotinéhség?

Legjobb válasz: A nikotinéhség csökkenhet, ha a vese lassabban választja ki a nikotint. Ez a vizelet lúgosabbá tételével érhetõ el, vagyis minél több lúgos élelmiszer fogyasztásával illetve a savas táplálékok csökkentésével. Néhány napon keresztül csak minimális mennyiségû fehérjét vegyünk magunkhoz (ez elsõsorban a húsra, halra, tojásra és gabonafélékre vonatkozik), de a tejet és a tejtermékeket ne számûzzük az étrendbõl, mert a bennük található kalcium kissé lúgosítja a vizeletet. Fogyasszunk bõségesen káliumban és magnéziumban gazdag lúgos élelmiszereket (pl. gyümölcsöket, zöldségeket).

A nikotinéhség csökkenhet, ha a vese lassabban választja ki a nikotint. Ez a vizelet lúgosabbá tételével érhetõ el, vagyis minél több lúgos élelmiszer fogyasztásával illetve a savas táplálékok csökkentésével. Néhány napon keresztül csak minimális mennyiségû fehérjét vegyünk magunkhoz (ez elsõsorban a húsra, halra, tojásra és gabonafélékre vonatkozik), de a tejet és a tejtermékeket ne számûzzük az étrendbõl, mert a bennük található kalcium kissé lúgosítja a vizeletet. Fogyasszunk bõségesen káliumban és magnéziumban gazdag lúgos élelmiszereket (pl. gyümölcsöket, zöldségeket).
Savanyú cukorka szopogatásával naponta egy zacskóval elszopogattam, de leszoktam már 1, 5 éve!!!
Minden agyban dõl el.. Kényszeríteni kell magunkat, h nem gyújtunk rá. Nekem ment. Le is szoktam
Nikotintapasszal. Egyre kisebb tapaszokat kell alkalmazni, ahogy szokik le róla az ember. Akarat is kell hozzá!
Baromság a tapasz!! Nikotinfüggõséget nikotinnal gyógyítani? Fasssság!!!! Akarat kell csupán. Én is leszokóban vagyok és nem használok semmiféle csodaszert. Egyszerûen nem gyújtok rá.
A tapasz nagyon is jól mûködik! Más a hatásmechanizmusa, mint a cigarettának - azért lehet leszokni vele. Csak egyre kell vigyázni: szigorúan tilos rágyújtani mellette!!! Akkor még jobban erõsíteni fogja a függõséget.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Piros Marlboroval miért van ez?

valami olyasmit hallottam hogy gyengébb lett és rá tettek még egy szűrőt igaz ez?
ha igaz akkor hogy lehet eltávolitani?

2

Dohányzók! Nektek milyen érzés lenne, ha elvennék az összes nálatok lévő cigit, és tönkre tennék?

Haverom anyja, egyszer bejött hozzánk, valamiért dühös volt haveromra, és kipakolta a táskáját kivett belőle 2 doboz cigit, és beledobta egy vödör vízbe.
Nektek ez milyen érzés lenne?

És ez most mire volt jó? Mert semmi olyat nem mondott az anyja, hogy "most többé nem gyújtasz rá!" nem, bejött kiszórta a táskát, és vödör vízbe bele a cigis dobozokat...

5

Maradt fél doboz cigim, de többé nem gyújtok rá. Mit csináljak vele?

Dobjam ki? Arra gondoltam, hogy majd ha valaki oda jön hozzám az utcán cigit kérni, neki adom az egész dobozt. :D
Jó ötlet?
Csak még sose jöttem hozzám oda cigit kérni. :D

11

A vaniliás Domingo dohány ha meggyujtom azután is olyan az illata? Kellemes, finom az ize?

9

JPS (John Player Special) cigit próbátáltok már?

Azt hallottam, hogy olyan prémium cigi,mint a Dunhill és csak azért ilyen olcsó, mert nem ismert még az országban és ez csak bevezető ár.

0

BOND dohány és hüvely (többi lent)?

Ebből a kettőből töltött cigirőr vélemények? A bond filterben van aktív szén? Kb. mennyire lesz erős az ezekből készült cigi? A bond hüvelyt hány darabos kiszerelésben lehet kapni? Van többféle (töltéshez való) bond dohány és hüvely, vagy csak egy verzió van mindegyikből?

4

RGD cigiről véleményetek?

Ma láttam ilyet dohányboltban, azt mondta az eladó, hogy Philip Morris kínából importálja. Nem mertem megvenni, de aki próbálta az írja meg legyen szives a véleményét róla.

8

Milyen szivarkák vannak (többi lent)?

Érdekel minden, ízesített, ízesítetlen, nektek melyik jön be, mennyi az ára? Írnátok pár tényleg jó minőségű, márkás szivarkát?

4

Leírnátok a tapasztalataitokat a Vitacoollal kapcsolatban?

Negatív és pozitív tapasztalat is érdekelne.

1

Milyen ízesített dohány van, amivel cigit lehet tölteni? Milyen árban van?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!