Találatok a következő kifejezésre: Hogyan csókoljak egy fiút (8 db)

Ez mit jelent? Hogy ha egy fiú azt mondta h alig várja h meg csókoljon és mikkor taliztunk akkor nem csókolt meg

Hogy ha egy fiú azt mondta h alig várja h meg csókoljon és mikkor taliztunk akkor nem csókolt meg mi lehet az oka vagy mit akarhat ? de viszont átölelt meg az ölében is ültem

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy büdös a szád?

Nem lehet, hogy büdös a szád?
A kérdező hozzászólása: nem mert éppen seggel rágoztam meg amúgy sem ... :\ még cigizni sem cigizek meg semmi ilyesmi meg én rendesen ápolóm a fogamat ...
Seggel rágóztál? :o
nem akarta elsietni + zavarban volt!?
Seggbõl szájba volt már?
mondani könnyebb mint kezdeményezni.am jó hülye fiú lehet aki csak így kijelenti h "alig várja" h megcsókoljon.

Hogyan csókoljak meg egy fiút?

Már sokszor csókoloztam de mindig a fiú csókolt meg engem.13 éves vagyok.Hülyeségeket ne írjatok meg azt se hogy túl fiatal vagyok.Köszi.

Legjobb válasz: akkor õ a 18 éves pasi? én odasem írtam azt hogy kevin meg barbi, különben is nem is kevin a neve a fiu barbinak hanem Ken. :D csak azt irtam hogy egy 18 éves fiú már mást is akarhat amire te még nem vagy kész. de csókrol szó sem volt abban a kérdésben. és aválaszok sem a csókra vonatkoztak hanem arra hogy ne feküdj le még senkivel mert ráérsz késöb ,azt senki sem mondta hogy ne csokolozz. tehát akérdésedre a válasz, ha már jártok akor bármikor csokolozhattok nem értem mi a gond, bujj oda hozzá és csókold meg bitos nem fog ellene tiltakozni. csak bátorság!

érdekes most azt irod hogy élõben mondták neked az elöb pedig ezt írtad. : "Mindenki csak ilyeneket írt" ezért gondoltam hogy te tetted fel at a kérdést is amikor a 18 éves pasiról volt szó. mindegy ha mondták neked vagy írták akkor is hülyeségnek tartom hogy 13 éves korodban ne csokolozhatnál, aki ilyet mond az elég prüd emberke. szeirntem azzal nincs semmi gond a legtöbben akkor esnek át az elsõ csokolozáson vagy még elöbb, fõleg mostanában....
akkor õ a 18 éves pasi? én odasem írtam azt hogy kevin meg barbi, különben is nem is kevin a neve a fiu barbinak hanem Ken. :D csak azt irtam hogy egy 18 éves fiú már mást is akarhat amire te még nem vagy kész. de csókrol szó sem volt abban a kérdésben. és aválaszok sem a csókra vonatkoztak hanem arra hogy ne feküdj le még senkivel mert ráérsz késöb , azt senki sem mondta hogy ne csokolozz. tehát akérdésedre a válasz, ha már jártok akor bármikor csokolozhattok nem értem mi a gond, bujj oda hozzá és csókold meg bitos nem fog ellene tiltakozni. csak bátorság!
Azér' is válaszolok!!! NESZE! Így kell: "CUPPP!" ;) :D (Sok sikert!)
A kérdező hozzászólása: Köszi!:D
Én is válaszolok!!!!! Ha jártok akkor nem kérdés... Egy kis bátorság, odabújsz és megcsókolod!!!Ennyi. nem kell ettõl félni, még örül is neki!!!
A kérdező hozzászólása: mert sötétség van a fejembe.nem titkolom.mind1.nem kell több válasz
szerintem a csokolozáshoz NEM vagy tul fiatal, ne aggodj, szeritnem ezt nem fogják neked irni. :D hát csak akkor tudsz megcsokolni egy fiut ha már olyan köztetek a hangulat a vonzalom meg a helyzet. a legjobb az hogyha kettesben beszélgettek és tudod hogy tetszel te is a srácnak akkor ha valami aranyosat mond akkor adj egy puszit az arcára után meg a szájára, és utána már beindul a dolog. :D
A kérdező hozzászólása: Én elõször irok ide.Amugy 16 éves.
A kérdező hozzászólása: nem 18 éves.Nekem ezt élõbe mondták az idõsebb barátaim.
A kérdező hozzászólása: Már 1x megkaptam hogy inkább babázzak, meg kevin meg barbi csokolozzon ne én.Mindenki csak ilyeneket írt.Már járunk, de más megcsokolni valakit mint csak ugy csókolozni hogy õ csókol meg.
Ezel nekem is volt gondom, hogy nem mertem megcsókolni egy fiut.De amikor megcsókol egy fiu, akkor utána te is csókold meg.aztán nem lesz evel semi gond.nálam ez bevált, remélem náld is.sok sikert. 13/L

Októberbe töltöm be a 13-at. Elsőnek járok egy fiúval, Õ megakart csókolni, én meg nem tudom, hogy vissza-e csókoljak? Nem egy kicsit korai?

Legjobb válasz: Már az korai, hogy ilyenkor barátod van. De ezt csak te érzed. Ha szeretnél vele csókolózni, akkor hagyd magad.

Már az korai, hogy ilyenkor barátod van. De ezt csak te érzed. Ha szeretnél vele csókolózni, akkor hagyd magad.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ:) Anya tudja nem nagyon örül neki, de így ahogy elfogadja, a csókolózásról biztos, hogy nem tudna.Már "megpuszilt" szájon.Nyitotta volna ki a száját, én meg elhajtottam a fejem..
Szerintem anyukádnak nem is kell tudnia a csókról. Végülis a te kapcsolatod, a te magánügyed! Csak akkor kellene tudnia, ha te el akarnád neki mondani. :)


Van egy fiú aki tetszik és nem tudom hogy mikor csókoljam meg? Vagy hogy hol legyünk kettesben?

Nagyon kedves és állítólag szeret és én is őt és ez lesz az első csókom és nem tudom hogyan legyen vagy hol és hol legyünk kettesben !

Legjobb válasz: menjetek fagyizni

menjetek fagyizni
sehol a fiú legyen a kezdeményezõ.( amúgy park, játszótér a házuk elött)
Sétáljatok egyet, kísérjen haza... a kapualjban kettesben lesztek, csak ott ne ragadjatok!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a válaszokat befogom vetni õket!
Séta-fagyi-csók... így jó, egyetértek a 2-3-sal! :)

Lenne pár kérdésem, 16 éves fiú vagyok és még nem smároltam! Szerintetek ez ciki eggyáltalán? Az ismerőseim nagy része szerint az átlagostól jobban nézek ki, de mégse történt még ez meg! Hogy csókoljak meg egy lányt?

Nem arra vagyok kíváncsi, hogy mit csináljak a nyelvemmel, hanem, hogy milyen körítésben, előtte utána mit mondjak a lánynak? mit csináljak vele? Ha esetleg discoban vagyunk, hogy hívjam félre? Ebből adódik, még barátnőm se volt, legalábbis nem komoly.

Legjobb válasz: Azt kell mondani, hogy hüp-hüp-hüp barbatrükk és lekapod.

Azt kell mondani, hogy hüp-hüp-hüp barbatrükk és lekapod.
figyi, ne nagyon parázz rá a témára. én három hónap múlva leszek 16, még csak randin sem voltam, nem hogy csókolóztam volna. egyébként inkább egy barátnõt keress, ne pedig a diszkóban vonj félre egy csajt.
Nem ciki egyáltalán. Elõbb-utóbb lesz majd barátnõd.
Hol laksz? Írhatnál. 15/L
szerintem sem ciki, én 20 vagyok még én sem, és sz*rok rá mit gondolnak, ha eddig nem hozott össze a sors olyannal akit szívesen csókolnék meg, hát akkor ez van.
a 20 az már kicsit gáz :D Egyébként én 14 évesen (kb) edzõtáborban smároltam csajjal és utána még "jártunk" is egy darabig, azóta nem volt barátnõm, de amúgy szerintem se kell erõltetni :) Ja most 17 vagyok.

Mivel tudok arra célozni egy fiúnak, hogy csókoljon meg?

Legjobb válasz: A fiúk azt látják a szemeden.

A fiúk azt látják a szemeden.
nézz a szemébe, hajolj közel...... mosolyogj rá nem bonyolult
Sehogy! Majd ha akar megcsókol :D
néz nagy csillogó boci/kiskutya szemekkel az õ szemébe, és ha szerencséd van akkor veszi a lapot :)
Szemezz vele mikor beszél hozzád és amikor befejezi és õ is a szemedbe néz elindulhatsz a szemeddel a szájához és ha odaértél néha újra a szemébe nézhetsz, elmosolyodhatsz. Esetleg kicsit közelebb mehetsz hozzá ha ebbõl nem jön rá mi a szándékod akkor nem tudom mibõl. :D
Hát csókold te meg legközelebbm meg õ fog xd
Inkább legózzál.
1. Tanulj meg írni. 2. Ne csókolgass csak úgy akárkit. 3. Ha azt kérik tedd szét a lábad, megteszed? 4. Ha megkérnek, hogy elégítsd ki orálisan, megteszed? 5. Mi ezt a felelsz-mersz játékot 12-14 éves korunkba játszottuk, és nem ilyen tétekkel... 20/l
majd ha megcsókolsz valami pedofilt az utcán, mert épp ez volt a tét, nézhetsz...
nem tudod...
Pedómaci beájulna... http://ohellnawlblog.com/newohnblog/wp-content/uploads/2010/.. komolyra fordítva a szót, ez a hülye játék még mindig divat?..
Igen.
sztem is csókold meg :D
Igazából mindkettõ helyes nyelvtanilag. Egyébként naná, hogy csókold meg.
igen , elég romantikus
igen Ugye éjfélre gondoltál?
tudod elõbb tanuld meg a msh-törvényeket. avval->jobbhelyeken azz-nak írják a teljes hasonulás miatt....
A kérdező hozzászólása: Igen, igen éjfélre gondoltam :D Hát végül is úgy a romantikus ;)
alap, hogy igen;) Az év utolsó és egyben a következõ év elsõ meglepetése is a srácnak;) Drukkolok Neked, te legalább jól érzed magad szilveszterkor...
Persze, hogy meg. Igen.
Pozitiv 1 Igen Yes True 19/F
A kérdező hozzászólása: Hát bocsi de nem azért írtam a kérdést hogy a helyes írásomat kritizál már elnézést -.-
A kérdező hozzászólása: Am meg köszönöm szépen mindenkinek ... már hát ha meg fogom merni csókolni :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!