Találatok a következő kifejezésre: Hogyan csípjek egy (6 db)

Egyedül hogy csípjek fel csajokat?

Eddig mindig a baráti körömmel mentem bulizni, meg mindenhova, szóval társaságba voltam. Így jól ment a csajozás.

Legjobb válasz: Sokat jártam én is egyedül. A discóban sem leszel egyedül hisz ottvan még pár száz ember. Piára is beülhetsz, leülsz a pulthoz és ha nincs nagy forgalom a pultos csajokkal mindig jót lehet beszélni. Õk is örülnek egy-egy értelmesebb vevõnek:) Ha látsz egy pár lányt akkor csak egyszerûen megkérded zavarja-e õket ha az asztaluknál fogyasztod el az italod egy hosszú nap után. Az esetek 10%-ban ha nemet kaptam.

Sokat jártam én is egyedül. A discóban sem leszel egyedül hisz ottvan még pár száz ember. Piára is beülhetsz, leülsz a pulthoz és ha nincs nagy forgalom a pultos csajokkal mindig jót lehet beszélni. Õk is örülnek egy-egy értelmesebb vevõnek:) Ha látsz egy pár lányt akkor csak egyszerûen megkérded zavarja-e õket ha az asztaluknál fogyasztod el az italod egy hosszú nap után. Az esetek 10%-ban ha nemet kaptam.
Szerintem ne menj csajozni, gyakorold helyette a helyesírást, mert az nagyon rádfér!
A kérdező hozzászólása: Én inkább csajozni megyek mint különórára! (tényleg borzalmas, így visszanézve, de siettem sorry)
egyik ismerõsöm szerint, õ pár évvel korábban egyedül ment csajozni. ÉS azt monddta h valhogy egyedül jobban ment neki:) Én sajnos nem így vagyok ezzel:S nekem valhogy még nemigazán jött ez össze, meg úgy egyáltalán.....:)
Ne egyedül menny, keress magadnak egy "szárnysegédet" aki leszólítja a csajt hogy:Helló ismered "XY"-t?? És magatokra haggon titeket. De neked is meg kell tenned ugyaneszt neki(szárnysegédnek) másik csajjal. Sokkal hatásosabb!Én is így csajozok.
Hallottatok már a nemzetközi nõcsábász mozgalomról ? a lényeg hogy felesleges azokat a teknikákat újra feltalálni amit mások már alaposan kidolgoztak elöttünk , a csajozásnak jól bevált módszerei vannak és ezek a módszerek interneten is eléggé terjednek , de viszont ne higyjetek a hamis prófétáknak aki csak egy kézikönyvet akarnak rátok sózni
Ez könnyû.... Odamész a kiszemelt csajhoz, és meglóbálod elõtte a farkadat!

Hogyan csípjek fel egy jócsajt az utcáról, ha először látom?

Legjobb válasz: Nem tudom, mennyire értékelik a lányok ha az utcán leszólítják õket. Keresned kéne inkább egy olyan módszert ami hatásos. Szerintem a lányok nagy része kapásból elhajt egy olyan pasit aki az utcán odalép hozzájuk és leszólítja õket, fõleg ha valami igen béna szöveggel próbálja mindezt megtenni. Bár biztos vannak olyan lányok akiknek bejön, de szerintem nagyon ritka.

Nem tudom, mennyire értékelik a lányok ha az utcán leszólítják õket. Keresned kéne inkább egy olyan módszert ami hatásos. Szerintem a lányok nagy része kapásból elhajt egy olyan pasit aki az utcán odalép hozzájuk és leszólítja õket, fõleg ha valami igen béna szöveggel próbálja mindezt megtenni. Bár biztos vannak olyan lányok akiknek bejön, de szerintem nagyon ritka.
Én is az elõzõ válaszadóhoz csatlakozom, utcán semmiféleképp ne szólísd le mert az bitosan elhajt téged. Inkább buliba vagy szórakozó helyen próbálkozz!Hívd meg egy koktélra, mutatkozz be aztán beszélgessetek, ha a lánynak tetszel akkor úgy is kialakúl!!
Próbálkozz!Pld. játszod az idegent aki keres valamit, és mivel hálás vagy a tanácsáé, meghívod egy kávéra.Ha elutasítt még mindig odaadhatod a telefonszámodat ha esetleg meggondolná magát.Sok kitartást és bátorságot!De számíts rá hogy a nöknek az utcán járva nem a pasizáson jár az eszük.Viszont a Veled való tali után, ha szimpatikus vagy nekik nem hiszem hogy elfelejtenek!Cetlin ott lapuljon a telefonszámod a zsebedben.Nagyon sok sikert és bátorságot, meg ötleteket! Egy ide tartozó vicc: -"És nem pofoznak fel a nök hogy csak úgy odamész hozzájuk és közlöd hogy szeretkezni akarsz velük?" -"De igen, sok pofont kaptam!DE SOKAT SZERETKEZTEM IS!!"
"szia! Elvesztettem a telefonszámomat. Kölcsönadnád a tiedet?" :DD Utcán is lehet ismerkedni. Tetszik a megjelenése, megszólítod és egybõl kiderül, hogy tetszik-e neked a stílusa. Elsõre zavarba jönnek, mert váratlanul érinti õket, de valójában nagyon büszkék rá, hogy annyira tetszenek valakinek, hogy az utcán leszólítják és utána vigyorogva mesélik a barátnõjüknek, hogy milyen izgi dolog történt velük. :) )) Ám... légy udvarias, kedves, lehetsz kicsit humoros de ne légy idétlen. Egyetlen perced van, hogy megnyerd magadnak a másikat és elérd, hogy idaadja a telefonszámát. Jó taktika, ha utána 5 perc múlva felhívod, és beszélgetsz vele kicsit, hogy mennyire hiányzik neked a mosolya, a járás, a kedvessége!!! :) ))) A lányok is szeretnének ismerkedni csak nekik nem illik pasikat leszólítani az utcán.
SZerintem ne szólítsd le! Rendezz meg egy véletlen balesetet..vagy valami.Menj neki, amíg nem nézel oda, aztán kérj tõle bocsánatot! Mosolyogj rá! Kérdezd meg, hogy nem esett-e semmi baja? és hogy meghívhatod-e egy kávéra/teára/levesre/akármire:D üdv, Alf
Már jó régi a kérdés, de azért válaszolok rá :-) Szerintem ha tetszel a lánynak és nincs senkije, akkor BÁRHOL leszólíthatod, mert tuti inni fog veled kávét, teát, akármit :-)

Segítség kéne hogy csípjek fel az osztályban egy lányt?

Van egy lány az osztályban tavaly nagyon utált mindig kibas--zott velem.Most egész jóban vagyunk olyanokat elmond nekem,amit másnak nem mond el.Az a probléma hogy szerelmes vagyok belé,de nem kéne hogy az legyek,de folyton rágondolok.Amúgy nem látom rajta hogy érez irántam valamit csak úgy mint egy barát,nem néz rám órán se nagyon,csak ha kérek t?le valamit.Mit csináljak hogy végre érdekeljem vagy hogy járjon velem?

Legjobb válasz: hát, a sztorid részben passzol az enyémmel, csak én egy teljesen ismeretlen csajjal akartam ezt csinálni, és nem tudtam, érez-e valamit, vagy sem... a tippem a következõ: keresd meg azokat a dolgokat, amik közösek bennetek, és azokról beszélgessetek, értem ezalatt a zenét, filmeket stb.... pár nap múlva, amikor úgy érzed eljött az idõ, hívd el kajálni, vagy akár moziba, koncertre, de inkább az utolsó 2 közül valamelyikre... lehetõleg menjetek jóval kezdés elõtt, és legyetek kettesben, ha érez valamit irántad, akkor azt látni fogod, vagy esetleg érezni, ha nem, akkor kezd te... sok szerencsét ;) 16/F

hát, a sztorid részben passzol az enyémmel, csak én egy teljesen ismeretlen csajjal akartam ezt csinálni, és nem tudtam, érez-e valamit, vagy sem... a tippem a következõ: keresd meg azokat a dolgokat, amik közösek bennetek, és azokról beszélgessetek, értem ezalatt a zenét, filmeket stb.... pár nap múlva, amikor úgy érzed eljött az idõ, hívd el kajálni, vagy akár moziba, koncertre, de inkább az utolsó 2 közül valamelyikre... lehetõleg menjetek jóval kezdés elõtt, és legyetek kettesben, ha érez valamit irántad, akkor azt látni fogod, vagy esetleg érezni, ha nem, akkor kezd te... sok szerencsét ;) 16/F
Komolyodj meg!
A kérdező hozzászólása: ezen mit értesz?


HOgy csipjek fel egy BARÁTNÕT az osztályomból aki nekem tetszik?

Semmi féle szerelmi bevalláson kivul?

Legjobb válasz: ja,hogy tipp kell? Ne lógj nyelvtanóráról.

ja, hogy tipp kell? Ne lógj nyelvtanóráról.
"Semmi féle szerelmi bevalláson kivul?" pff b*zdmeg... Elõbb tanulj meg megfogalmazni egy értelmes kerek mondatot.
A kérdező hozzászólása: ok kössz a tippet B**DM*G
Írd le hány éves vagy úgy könnyebb lenne tanácsot adni
szerintem 10 éves...nem sértésnek szánom!
A kérdező hozzászólása: Csak nem akartam csúnyán irni. De amúgy nem logok sehonnan, ja és 12 múltam
12 évesen? pff....ezt nem tudod "Semmi féle szerelmi bevalláson kivul?" Be kell neki vallanod szerintem. Lásd milyen vagyok nem küldelek legózni:P Én 14 vagyok általában az a legkönnyebb, ha elmondod neki.
A kérdező hozzászólása: Hát nem éppen mert már 1sõ osztály óta ismerem és nagyon jó barátok vagyunkmár évek óta.
A kérdező hozzászólása: én nagyon szeretek legózni és meg van az egész talavlyi technic sorozat

Hogyan csípjem ki magam egy városligeti találkára ebben a melegben?

Ráadásul az első... Szóval van valami tuti öltözködés/smink tippetek? Bár a smink tutira lefolyik ilyen melegben nem?

Legjobb válasz: http://bulvar.hunvista.info/wp-content/blogs.dir/4/files/mag..

Sminkbõl csak olyat használj, ami nem folyékony, nem krémes.Kis púder a problémás helyekre, szemceruzával emeld ki a szempillasorod felül, spirál, kész.Esetleg pirosító, bár nem tudhatom, miket használsz. Én legging-et mondanék balerinával és vmi hosszú inggel, lényeg, hogy kényelmes legyen és jól érezd magad benne.Ne most mutasd meg a magassarkú miniszoknya kombinációt szerintem.
Szerintem sima nyári ruhát vegyél, kivéve ha este mentek. Tegnap még este hétkor is melegem volt leggingsben. Smink: amit nyáron használsz, olyat. Csak a táskádba tegyél valami kiskabátot.
A kérdező hozzászólása: Délelõtt talizunk és egész nap együtt leszünk, úgy hogy valami "hosszantartó" sminket kéne feltennem, csak nem tom hogy ez lehetséges-e :D
Valamit amiben jól érzed magad, így is ideges leszel.... Én farmerben mennék, csini felsõben és cipõben.
Cipõbeeeeeen?Ez komoly?

Vettem egy nimfa fiú papagájt már kezd érdeklődni és már szépen repül de nem engedi hogy meg simogassam vagy ha hozzá érek a ketrechez meg akar csípni és amikor adok egy répát neki a kezemből nem fogadja el. Miit csináljak hogy ne csípjen meg?

Legjobb válasz: Nekem van három nimfám és mindegyiket ùgy szoktattam magamhoz,hogy eleinte csak beszéltem hozzájuk minden nap azután tartottam be nekik a ketrec rései között szotyit,tartanom kellett egy darabig mire közel jöttek és elvették de most már tudják,hogy csak kaja és nem félnek

Nekem van három nimfám és mindegyiket ùgy szoktattam magamhoz, hogy eleinte csak beszéltem hozzájuk minden nap azután tartottam be nekik a ketrec rései között szotyit, tartanom kellett egy darabig mire közel jöttek és elvették de most már tudják, hogy csak kaja és nem félnek
A kérdező hozzászólása: Nagyon kedves úri ember nagyon köszi próbálkozom vele!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!