Találatok a következő kifejezésre: Hogyan csábítsam a barátomat (17 db)

Hogy csábítsam el úgy a csajt, hogy egy kéziedzésre járunk és jó barátok vagyunk?

Õ még nem szerelmes belém csak nagyonjóbarátok vagyunk... :D

Legjobb válasz: Ahm...tudd meg valahogy,ha bejössz-e neki,ha igen lépj,ne várd,hogy õ lépjen,NE LÉGY NYUSZI!Ha pedig pasiként nem jönnél be neki,akkor maradjatok barátok.

Ahm...tudd meg valahogy, ha bejössz-e neki, ha igen lépj, ne várd, hogy õ lépjen, NE LÉGY NYUSZI!Ha pedig pasiként nem jönnél be neki, akkor maradjatok barátok.
A kérdező hozzászólása: De hogy tudjam meg? mert ha itt lenne a valentin nap akkor nem kérdeztem volna ....:S
A kérdező hozzászólása: De azért kösz !! :D
Gondolom csak vannak közös ismerõseitek...Mond meg az egyik ismerõsödnek, hogy beszélgessen el vele arról, hogy bejönnek-e neki a kézilabdás srácok a csoportotokból.
A kérdező hozzászólása: De a közös ismrõsök lányok (és fiúk akik kissebbek , de van olyan fiú is aki u.o. kurú mint én és nem vagyok vele jóba ...:S Kösz
a lány b.nõjétöl is meg kérdezheted :)

A pasi akibe szerelmes vagyok, beszélgetésünk során valahogy szóbajöt, hogy ő csak haverilag a barátom. Hogy mehetek biztosra hogy tecem-e neki? . és hogyan csábítsam el?

Legjobb válasz: "Hogy mehetek biztosra hogy tecem-e neki?" Válasz: "beszélgetésünk során valahogy szóbajöt, hogy õ csak haverilag a barátom" Innen.

"Hogy mehetek biztosra hogy tecem-e neki?" Válasz: "beszélgetésünk során valahogy szóbajöt, hogy õ csak haverilag a barátom" Innen.
A kérdező hozzászólása: ...de attól techetek neki,


Van 1 lány aki nagyon rég tetszik nekem de nem tudom hogy hogy csábítsam el a barátom megmondta hogy én neki nem tetszek sőt, utál hogy tudnám ezt megváltoztatni? Pls help

Legjobb válasz: Semmit. Nem vagy neki szimpatikus, ezzel nem lehet mit kezdeni. Max udvariasabb, jobb fej leszel, de ez nem biztos, hogy segít. Ha magamból indulok ki, akkor nálam pl nem segítene, mert nem azért unszimpatikus valaki, mert kevésbé jó fej, ilyesmi, hanem ránézésre.

Semmit. Nem vagy neki szimpatikus, ezzel nem lehet mit kezdeni. Max udvariasabb, jobb fej leszel, de ez nem biztos, hogy segít. Ha magamból indulok ki, akkor nálam pl nem segítene, mert nem azért unszimpatikus valaki, mert kevésbé jó fej, ilyesmi, hanem ránézésre.
Erre mondják sajnos azt: NE FUSS OLYAN SZEKÉR UTÁN, AMI NEM VESZ FEL. Most találtam: "...Aki menni akar, engedjük el. Aki nem tudja mit akar, küldjük el. Aki a kezét nyújtja, fogadjuk el. ...!" forrás: http://ilajkyou.com/like/66018/

Szuz vagyok es nincs baratom 16 eves (lany) hogy csabitsam el a fiukat hogy kapjak en is egy pait magamnak?

Nem tetszik senki az ismeroseim kozul de szeretneg egy kacsolatot, mondjatok par tippet mire hajtanak a fiuk

Legjobb válasz: Azt szeretik, ha magadat adot. Nem mondod azt, hogy te is szeretsz egy bizonyos dolog, amit õ, közben mégsem. Szeretik az õszinteséget. Nem szabad szerepeket felvenni. Légy természetes. Ismerkedni pedig bárhol lehet, ha nem tetszenek az ismerõseid. Minden nap megismerkdhetsz új emberekkel.

Azt szeretik, ha magadat adot. Nem mondod azt, hogy te is szeretsz egy bizonyos dolog, amit õ, közben mégsem. Szeretik az õszinteséget. Nem szabad szerepeket felvenni. Légy természetes. Ismerkedni pedig bárhol lehet, ha nem tetszenek az ismerõseid. Minden nap megismerkdhetsz új emberekkel.
Utáljuk a sminket, utáljuk a parfümöt, utáljuk a hisztit, utáljuk ha nem hagynak néha kicsit magunkra :) És amit szeretünk: Szex, kaja, alvás. Nem is olyan banyolult nem? :D
Ne erõltesd ezt a dolgot, ha nem talál meg egy normális pasi magától akkor már régen rossz. Az meg kiábrándító ha egy csaj feltûnõen nyomul, azzal még magadat is röhelyessé teszed. Különben ha találékony vagy és az átlagnál értelmesebb akkor elõbb utóbb összejön.
nekem is jól jönne erre a válasz!
A kérdező hozzászólása: "pasit" bocsi "szeretnek"

Hogyan csábítsam vissza a barátnõm szeretetét?

Sziasztok egy fiatal srác vagyok és pár hónapja össze jöttem egy csodálatos lánnyal akit nagyon szeretek csak el hidegült egy kicsit a kapcsolatunk meg voltak egy kis viták és most az a baj hogy már nem úgy szeret ahogyan az elején és azt akarnám elérni hogy szeressen ugyan úgy mint régen. próbálom fel dobni de mindíg jön valami és az anyagi helyzetemse olyan hogy mindent meg adjak neki de amit tudok mindent meg veszek és nagyon szeretem!! Nagyon fontos lenne a segítségetek !!!

Legjobb válasz: Tanulj meg magyarul, és méghozzá helyesen!!!!!

Tanulj meg magyarul, és méghozzá helyesen!!!!!
A kérdező hozzászólása: Most ne a helyes írást nézzétek hanem segítsetek !!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Akkor még annyi lenne hogy elõttem nagyon bulizós volt és amióta velem van nem nagyon volt sehol jó voltunk egyszer kétszer bulizni de szerintem hiányzik neki.Én mondtam hogy mennyen de nem ment csak együtt mentünk mindig ezzel nem is volt baj.Jobban az bánt most hogy egyik nap mondja hogy szeretlek meg soha nem akarlak el veszíteni meg ne engedjem el soha meg hogy gyerekeket akarna majd tõlem.De aztán meg valamin össze kapunk egy kicsit és mondja hogy már nem úgy szeret ahogyan eddig meg volt arra is példa hogy azt mondta hogy jobb lenne szakítani de ezt semmi képen nem szeretném mert nagyon imádom és nagyon fontos nekem csak nem tudom mi tévõ legyek. :( :(

Hogyan csábítsam el a barátom?

Tudom mivel a barátom ezért már valószínűleg "el csábítottam".De holnap el megyünk sétálni meg nézünk egy filmet meg ilyenek és mit csináljak,hogy "újra" belémszeressen vagy felizguljon vagy hogy mondjam.Remélem értitek értelmesebben nem tudom le írni. :) 16/L

Legjobb válasz: Idézõjelek használata 1-es, Igekötõk haszbálata 1-es alá, alá, alá...

Idézõjelek használata 1-es, Igekötõk haszbálata 1-es alá, alá, alá...
A kérdező hozzászólása: Csak gyorsan le írtam ami eszembe jutott most nem kérek nyelvtani tanácsokat.Holnap délután megyek sürgõs lenne.Ha nincs rendes ötleted nem muszáj írni.
Rövid ruhák, néha dörgöld neki magad és lehet felizgul. De ha kihunyt a szerelem lángja, akkor bizony ennek annyi!
A kérdező hozzászólása: Köszi :) nem, nem hunyt ki egyáltalán.Csak szeretném kicsit felizgatni.
Mi az hogy nem izgul fel rád? Akkor megunt! Én 3 év után se kell ilyeneket csinálnia barátnõmnek, mióta vagytok együtt?

Hogyan csábitsam el a barátom?

Legjobb válasz: fiúhaver csak barátság?

fiúhaver csak barátság?
jártok, és el akarod csábítani?
A kérdező hozzászólása: járunk és úgy elcsábitani
Úgy érted, hogy elsõ szeretkezésre?
A kérdező hozzászólása: úgy
Talán szexi fehérnemû, gyertyák, kezdd el vetkõztetni... szerintem nem kell túlkomplikálni, gyorsan veszi a célzást és átveszi az irányítást. ;)
A kérdező hozzászólása: köszi:D

Hogyan csábítsam el a barátom? Mit vegyek fel?

Régen feküdtünk már le a barátommal, és ehhez a kell? löketet meg akarom adni avval ahogy kinézek, vagy a tetteimmel. Esetleg egy kivágottabb fels?? Vagy mit javasoltok, hogyan célozzak rá, hogy nekem hiányzik a szex? Utoljára január 2.án volt... :( 22/L

Legjobb válasz: Öltözz fel szexisen és beszéljetek meg estére egy randit, mondjuk nálad és akkor van alkalmad arra, hogy megteremtsd az ehhez megfelelõ hangulatot és úgy várjad õt.

Öltözz fel szexisen és beszéljetek meg estére egy randit, mondjuk nálad és akkor van alkalmad arra, hogy megteremtsd az ehhez megfelelõ hangulatot és úgy várjad õt.
Inkább szóban közöld vele. Miért nem csináltátok eddig? Nem lehet, hogy valami konfliktus volt?
Mit vegyél FEL? Inkább mit vegyél LE? :) Én nem hiszek a csipkés fehérnemûben meg a hasonló marhaságokban-ha valaki nem kívánja a nõjét, az egy bugyitól nem fog lángra gyúlni. Inkább a viselkedés, beszéd az izgató.
A kérdező hozzászólása: Akkor mit mondjak neki? Nem volt konfliktus, csak nem volt rá megfelelõ lehetõség.. de hát csak kíván engem, vagyis remélem!

Hogyan csábítsam el újra a barátomat? Együtt vagyunk lassan 10hónapja

Legjobb válasz: Sehogy! Nincs értelme az újrakezdésnek. Tapasztalat. -.-

Sehogy! Nincs értelme az újrakezdésnek. Tapasztalat. -.-
Hát ha 10 hónap után ilyen gond van hogy újra el kell csábítani az nem túl biztató.... Mi lesz akkor késõbb?
Vagy nem szakítottatok? Eléggé hülyén fogalmaztad meg a kérdést.
A kérdező hozzászólása: bocsi tényleg kicsit értetlen. hát ugy értem hogy együtt vagyunk de kicsit ugy érzem keveset töltünk együtt és hogy kicsit kezd hülni az érzés és picit szeretném feldobni :) a kapcsolatot
Mennyit vagytok együtt? Amúgy ha kezd hûlni, akkor menjetek el kirándulni, szervezzetek közös programokat stb...
10 hónap után még nem lenne szabad kihûlnie....:( De mindenképp közös új programokkal próbálkozzatok, romantikus vacsi, séta, nyaralás, ilyesmik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!