Találatok a következő kifejezésre: Hogyan buktathatom a (2 db)

Hogyan buktathatom le a barátomat?

A telefonjában szerelmes smseket találtam, amiket egy másik lánytól kapott. De ? sosem írt olyan "kedvesen" vissza, mint nekem szokott írni...

Legjobb válasz: Elõször finoman kérdezz rá az sms-ekre, pl úgy hogy ráterelõdik a szó. És ha letagadja akkor mond meg el neki, és aztán üljetek le megbeszélni. Elképzelhetõ hogy valami olyasmi hiányzik most a kapcsolatotokból ami miatt gondok vannak amit a másik lányban megtalált. Ezt mindenképpen meg kell hogy beszéljétek! De ha télleg téged szeret és te is látod rajta akkor nem hiszem h aggódnod kell.

Elõször finoman kérdezz rá az sms-ekre, pl úgy hogy ráterelõdik a szó. És ha letagadja akkor mond meg el neki, és aztán üljetek le megbeszélni. Elképzelhetõ hogy valami olyasmi hiányzik most a kapcsolatotokból ami miatt gondok vannak amit a másik lányban megtalált. Ezt mindenképpen meg kell hogy beszéljétek! De ha télleg téged szeret és te is látod rajta akkor nem hiszem h aggódnod kell.
Hú, hát ez a helyzet nagyon kellemetlen. El is mondanád neki, meg nem is amit láttál és tettél. Végülis ebben a szituban nem neki kéne kiakadnia azon, hogy belenéztél a telefonjába, de a késõbbiekben viszont óvatos lesz, hogy ne találj semmit. Persze mindig az egyenes út a legrövidebb és a legtisztább, tehát megbeszélni, de nem biztos, hogy ez a legszerencsésebb. Én rákérdeznék, mert szétvetne az ideg. Vgay várhatsz még, hogy mi fog történni, de ezzel csak õrlöd magad. Tehát saját magad megkímélése érdekében valahogy le kellene ülnötök beszélgetni errõl. Pontos tanácsot nehéz adni, hiszen nem tudni milyenek vagytok, milyen a kapcsolatototok.. Én kívánom, hogy mielõbb szerencsésen megoldódjon! És légy okos!
Mindenféle képpen mondd el neki, és úgy vezed fel, hogy tudom, h rosszat csináltam, de van rá mentségem......
A kérdező hozzászólása: De eddig tagadott mindent, most meg elmondom neki, akkor mi fog megváltozni!? Teljesen kétségbe vagyok esve, nem akarom elveszíteni. :(
én is voltam hasonló helyzetben...én is belenéztem a telefonjába mikor itt felejtette nálunk(útólag ezt nagyon sajálom), rákérdeztem és természetesen tagadott, majd mikor elmondtam neki azt h elolvastam az smseket kiakadt és ezt megkaptam tõle még fél évig...nagyon sokat veszekedtünk azon h most én biztos jobbnak gondolom magam mert elmondtam, õszinte voltam h elolvastam az smseket õ meg nem mondta h megcsalt...iszonyatosan szerettem, ezért megpróbáltam elfelejteni neki ezt, ma már azt mondom örülök h szakítottunk...szal összegezve én nem mondanám el neki, várj amíg hibázik, egyszer tuti fog:)
A kérdező hozzászólása: Hát én annyira nem örülnék, ha hibázna. Inkább maradtam volna meg teljes tudatlanságban. De a megcsalás miatt szakítottatok vagy addigra más miatt lett tele a pohár?
nálunk ott elveszett a bizalom és onnantól kezdve már egyikünk sem volt teljesen õszinte a másikhoz, én féltem h mit fog a fejemhez vágni, szal óvatosan tettem szóvá dolgokat, és még egyszer lebukott, hogy nélkülem titokban volt bulizni és ismerkedett...szal nagyrészt a megcsalásból indult ki minden, sztem. Nekem elsõ kapcsolatom volt, neki sokadik, szal nem is tudom, miért gondoltam, hogy komolyan vehet...(jah és én a történetben a fiú vagyok). Nyílván nálatok ez nem teljesen így van, de ha már úgy alakult, hogy megnézted, nem mondanám meg neki.Könnyen lehet, hogy ez sem jó lépés, mert az elöttem szólok azt javasolták, hogy mondd el neki. Drukkolok h jól dönts!

Forgalmi vizsgán baleset ugy hogy nem te vagy a hibás és ezt a hibás söför is bevaja akor is meg buktathatnak ha nem vagyok hibás?

Legjobb válasz: Lehet ez változó, de haveromnál valahogy úgy volt, hogy megállt a pirosnál tök szabályosan és belekoccant minimálisan egy kocsi hátulról és emiatt meghúzták, de nemtom miért... Mondjuk olyanról is hallottam, hogy motoros jogsinál az oktató eltévedt és amiatt bukott meg a gyerek :S

Lehet ez változó, de haveromnál valahogy úgy volt, hogy megállt a pirosnál tök szabályosan és belekoccant minimálisan egy kocsi hátulról és emiatt meghúzták, de nemtom miért... Mondjuk olyanról is hallottam, hogy motoros jogsinál az oktató eltévedt és amiatt bukott meg a gyerek :S
A kérdező hozzászólása: ijen nincs azé buktatnak meg mert más nem figyel oda és be is vaja hogy ö volt a hibás ijen nincs
A vizsgabiztosok csibészek, összejátszanak az oktatókkal, minden mondvacsinált szarért megbuktatnak, aztán risztelnek a pótórákon, amit venned kell a következõ vizsgához. Ha azt mondják, megbuktál, de nem akarják odaadni a vizsgalapot, akkor kezdjél el gyanakodni... akkor ott valószínûleg igazságtalanság történt veled, és nem akarják, hogy errõl okirat is legyen a kezedben, hogy panaszt tehess. Egy rohadt maffia az egész.
Sikeres vizsgának akkor sem minõsülhet, hiszen így nem tudsz végigmenni az útvonalon. Az ismételt vizsgánál pedig valakirõl le kell húzni az újabb vizsgadíjat. A vizsgabiztos nem fogja saját zsebbõl fizetni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!