Találatok a következő kifejezésre: Hogyan borotválkozzak, elég (2 db)

Hogyan borotválkozzak, ha elég sok pattanás van az arcomon?

Volt már, hogy bele-belekaptam a borotvával, és nagyon begyulladt, még 1-2 hónap után is megvan a kis folt utána. Az a baj, eléggé n? az arcomon a sz?r, nem akarom több napig növeszteni a sz?rt.

Legjobb válasz: Használj krémeket a pattanások kezelésére, majd ha kezdenek visszahúzódni akkor gyengéden lehúzhatod a szõrt a borotvával. Elõször is arra kell gondolni, hogy a pattanásokat hogyan tûntesd el. :)

Használj krémeket a pattanások kezelésére, majd ha kezdenek visszahúzódni akkor gyengéden lehúzhatod a szõrt a borotvával. Elõször is arra kell gondolni, hogy a pattanásokat hogyan tûntesd el. :)

Hogyan borotválkozzak, ha anyajegyeim vannak az arcomon? Elég sok

Az arcomon az orrom alatt( és töle jobbra egy picivel, tehát a szélén-- a száj széle felett ) és a szám alatt egy egy jókorának mondható anyajegy... (Kóros elváltozás nincs, örököltem az ilyen nagy méret? anyajegyeket :D) Na és a kérdésem az, hogy hogyan vágjam le a "szakállamat" úgy, hogy ne sértsem meg ?ket, illetve milyen borotvát ajánlotok nekem , hogy zökken?mentesen lehessen kivitelezni ezt az egész borotválkozást?

Legjobb válasz: Villanyborotvát?

Villanyborotvát?
Ha van egy kis idõd, menj el a bõrgyógyászatra, és kérdezd meg, hogy ártasz-e az anyajegyeidnek a borotválással, illetve hogy õk mit ajánlanak a borotválkozáshoz. Azt pedig ne fogadd el válasznak, hogy "maradj szõrös" :D Én megkérdezném, mert nagyon kell rájuk vigyázni, egy kicsi sérelem és már kész is a nagy baj =/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ! Így is fogok cselekedni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!