Találatok a következő kifejezésre: Hogyan borotváljam zacsimat (4 db)

Sehogy. Vágd ollóval.
Kapd el a farkad és húzd felfele hogy feszüljön a bõr akkor nyugodtan tudod borotválni.Idõvel majd hozzászokik a bõr és nem lesz problémád.
A kérdező hozzászólása: elsõ válaszolónak : már nagyon tapasztalt lehetsz benne biztos mindig belevágtál és tudod van a borotva
gyantáztasd le
Elsõ vagyok. Nem vagyok benne tapasztalt, mert nem borotválom a zacskómat. Nincs értelme szerintem.

Hogyan borotváljam a zacsimat hogy ne sértse fel, de le is vigyen minden szőrt?

Legjobb válasz: Próbáld kifeszíteni az épp borotvált bõrt, úgy kisebb az esélye hogy megvágod magad.

Próbáld kifeszíteni az épp borotvált bõrt, úgy kisebb az esélye hogy megvágod magad.
nehogy meleg vízben!!!isten ment..akkor megpuhul a bõrõd és biztos hogy megvágod magad!!szóval hideg víz!!!!
Amit még tehetsz: melegvizes fürdõkádban hajtod végre az action-t, és lehetõleg ne zsír új borotvával.
Viszont a meleg/langyos víztõl megpuhulnak a szõrszálak, és könnyebben viszi a borotva. Valamint azt hallottam tompa pengéjû borotvával könnyebben megvágja magát az ember..
használj szõrtelenítõ krémet, az nem vág...
Csak úgy, mintha az arcodat borotválnád...
Minek borotválnád le?
eddig egyszer nem vágtam meg a zcsit, pedig gyakran borotválom! zuhany alatt, meleg vízzel!
csatlakozom az elõzõhöz, ne bénázz, ne stresszelj nem vágod meg magad

Hogyan borotváljam le a hímvesszőmet és a zacsimat?

Borotvahabbal vagy anélkül?

Legjobb válasz: Leborotválni? ember, miért okozol magadnak ekkora fájdalmat? Nem egyszerûbb levágni? :D A viccet félretéve inkább NE kenj rá borotvahabot, mert csúnyán megvágod magad, és elég sok vastag ér fut közvetlenül a bõr alatt, ha megnézed.

Leborotválni? ember, miért okozol magadnak ekkora fájdalmat? Nem egyszerûbb levágni? :D A viccet félretéve inkább NE kenj rá borotvahabot, mert csúnyán megvágod magad, és elég sok vastag ér fut közvetlenül a bõr alatt, ha megnézed.
A kérdező hozzászólása: És növéssel megegyezõ irányba borotváljam? Mert ha úgy borotválom akkor kis szõrszálak maradnak majd, vagy azokat már lehet növéssel ellentétesen leborotválni és akkor nem fog viszketni és kipattogni?
Növéssel ellentétesen borotválva mindenképp kipattog. Ha ennyire nem akarsz szõrt, akkor menj el kozmetikushoz és gyantáztasd le. Borotválni azért sincs értelme, mert ha még sikerül is szépen, akkor is, eltelik 2 nap, és úgy fogja szúrni a f*szod, hogy meghalsz...
Gyantáztasd le!


Hogyan borotváljam a zacsit?

eddig ahogy próbáltam, sosem sikerült teljesen sz?rtelenre.

Legjobb válasz: Próbáld felhúzni az aljánál, és minél simább felületet kialakítani! Én zuhanyzás közben szoktam, így borotvahabot vagy gélt sem kell használnod... Egyébként, sokszor így is észreveszek szálakat fõleg az alján, de szerintem az már senkit sem érdekelne... Remélem segítettem!:)

Próbáld felhúzni az aljánál, és minél simább felületet kialakítani! Én zuhanyzás közben szoktam, így borotvahabot vagy gélt sem kell használnod... Egyébként, sokszor így is észreveszek szálakat fõleg az alján, de szerintem az már senkit sem érdekelne... Remélem segítettem!:)
wilkonson protektor, és akkor nem vágod meg, egészen biztosan esetleg kipróbálhatod az intim területre készült sz9rtelenítõ krémet is
óvatosan :) )
nincs
Nekem is wilkinsonom van és rácsos, nagyon biztonságos. És több pengés is, szóval abszolút korrekt. Mindenképp használj valami zselét vagy gélt, hogy jobban csússzon és így alaposabban is tudsz borotválni. Szerintem borotválás után krémezd be, nehogy irritáció lépjen fel. Ja és a gilette is jó, de a rácsos wilkinson jobb. De az arcodra és az intim részre mindig külön borotvát kell használni!
A kérdező hozzászólása: nem, sohasem
De vicces lehetsz egy ilyen szituációban :) Nem nyitott még rád senki? :p
a protektor azért jobb, mert a pengék elõtt rács van
A kérdező hozzászólása: gilette fusionom van
A kérdező hozzászólása: ez így is van, külön borotvát használok


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!