Találatok a következő kifejezésre: Hogyan biztosítsam magam, hogy (4 db)

Hogyan biztosítsam magam, ha nem vagyok bejelentve?

Sajnos olyan munkahelyem van, ahol nem vagyok bejelentve, viszont szükségem van a társ.biztosításra, ha valami bajom lesz, akkor ingyen el tudjak menni a dokihoz. Ezt hogy tudom megoldani? Valami olyasmit hallottam, hogy havi nemtommennyit fizetnem kell az OEP-nak, s így lesz egy minimális biztosításom.

Legjobb válasz: Havi kb. 5000-et kell fizetni az APEH-nak. Magyarországon nincs olyan, hogy kicsi biztosítás, vagy nagy biztosítás. Vagy van TB jogviszonyod, vagy nincs. Ha van jogviszonyod, akkor minden ellátásra ugyan úgy jogosult vagy, mint akinek a fizetésébõl ennek a sokszorosát vonják le havonta. Azért is kell, hogy fizesd a TB-t, mert kötelezõ, hogy legyen jogviszonyod, ha nem fizeti senki utánad, akkor megvárják, míg összegyûlik 150-200 ezer tartozásod és utána jönnek behajtani. Sokan hiszik azt, hogy a nincs jogviszony csak annyit jelent, hogy nem látják õket el ingyen, de ez nem így van, kötelezõ a jogviszony, mert itt társadalombiztosítás van, nem pedig egyéni.

Havi kb. 5000-et kell fizetni az APEH-nak. Magyarországon nincs olyan, hogy kicsi biztosítás, vagy nagy biztosítás. Vagy van TB jogviszonyod, vagy nincs. Ha van jogviszonyod, akkor minden ellátásra ugyan úgy jogosult vagy, mint akinek a fizetésébõl ennek a sokszorosát vonják le havonta. Azért is kell, hogy fizesd a TB-t, mert kötelezõ, hogy legyen jogviszonyod, ha nem fizeti senki utánad, akkor megvárják, míg összegyûlik 150-200 ezer tartozásod és utána jönnek behajtani. Sokan hiszik azt, hogy a nincs jogviszony csak annyit jelent, hogy nem látják õket el ingyen, de ez nem így van, kötelezõ a jogviszony, mert itt társadalombiztosítás van, nem pedig egyéni.
Ja technikailag meg úgy van, hogy beballagsz az APEH-hoz, hogy magadnak szeretnéd fizetni a TB-t (egészségügyi hozzájárulásnak hívják). Kitöltetnek egy nyomtatványt, meg kapsz csekkeket, hogy havonta be tudd fizetni.
A kérdező hozzászólása: Köszi, sokat segítettél! Azt hittem, hogy OEP-hez kell mennem. Akkor ezt minél elõbb el kell intéznem.

A fidesz azért akarja megadni a szavazati jogot a külföldi állampolgároknak, hogy biztosítsák maguknak a választást? Ugyanúgy mint a románok tették.

Most nagyon fontos nekik, hogy kapjanak szavazati jogot. De Orbán 2006-ban elismerte, hogy mindenképpen azon lesznek, hogy szavazatot kapjanak mert a fideszre szavaznának. Ugyanúgy mint ahogy a román miniszterelnök tette: "(A 2009-es elnökválasztás során ez például dönt? szerepet játszott Traian Basescu gy?zelmében, hiszen a határon túli szavazatok nélkül még riválisa, Mircea Geoana látszott gy?zni."

Legjobb válasz: Nagyon úgy fest, hogy erre számítanak, de a számítások azért vannak, hogy keresztül húzhassák õket, - igaz, I. Postomus VÍGtor kiráJunk? Helmet válaszának utolsó elõtti sorának kapcsán nem nehéz borítékolni, hogy sokat. NAGYON SOKAT!

Nagyon úgy fest, hogy erre számítanak, de a számítások azért vannak, hogy keresztül húzhassák õket, - igaz, I. Postomus VÍGtor kiráJunk? Helmet válaszának utolsó elõtti sorának kapcsán nem nehéz borítékolni, hogy sokat. NAGYON SOKAT!
Valószínûleg igen, bár az, hogy ezek a szavazatok mennyire lesznek döntõek, az legalábbis kétséges. Hiszen azt okkal gondoljuk, hogy a határontúli szavazók nem az MSZP re szavaznak majd, de másban nem lehetünk biztosak. Például nem tudjuk, hogy pontosan hány szavazásra jogosult "új" állampolgár lesz. Nem tudjuk, hogy ezek közül hányan mennek majd el ténylegesen szavazni. Nem tudjuk, hogy hányan szavaznak majd más pártra, mondjuk a Jobbikra, a KDNP-re, vagy esetleg az Zöld SZDSZ re. Illetve nem tudjuk, hogy a Fidesz hány szavazót veszít belföldön az elkövetkezõ három évben. Ezen tényezõk mindegyike befolyásolja majd az eredményt valamekkora mértékben.
1/ vagy azért , mert igaz magyarként a szívükön viselik a magyarság tiszta sorsát! (szip-szip) 2/ vagy azért , hogy a hatalom közelében maradhassanak és megtartsák státuszukat, pénzüket!
lehet
A legfontosabb, hogy az Mszp már ne kerüljön többet hatalomra ebben az évszázadban. Ha így lesz, olyan nagy baj már nem lehet. Majd a Jobbik meg a Fidesz váltogatják egymást, jó lesz az így. :-)
"Szdsz-es gazdag csemeték, akiket Amerikából is nyomnak pénzzel, médiával. " Nem tisztem védeni egyiket sem, de nem kéne azért gyûlölni õket, mert gazdagok voltak a szüleik és éltek azzal a lehetõséggel, hogy tanulnak. Szerintem nem akkora hátrány az, hogy valaki a legjobb egyetemeken tanult és parlamentbe került. Az a baj inkább, hogy a [email protected] SZDSZ sikeresen tönkretett itt minden lehetõséget arra, hogy valaha is megbecsült legyen olyan valaki, aki nem jobboldali.
"Zöld SZDSZ " ez vicces, mert az LMP gazdaságpolitikailag nem neolibsi. ezenkívül egyetértek veled, még semmi nem biztos, meglátjuk 2014-ben.
Jpage Az Lmp nem ugyanaz az Szdsz-el, ez igaz. Más politikai irányvonal, kis hasonlósággal. De kik vannak az LMP-ben? Szdsz-es gazdag csemeték, akiket Amerikából is nyomnak pénzzel, médiával. Annyira nem rossz elenevezés ez a "Zöld-Szdsz".
Kedves Kérdezõ, ez nem titok, már régóta tudjuk, hogy ezen spekulálnak: http://www.youtube.com/watch?v=LjqGzDqftRw
14.34 Igen, bajom lenne, és bajom is van ezzel! Mindegyik kap kintrõl pénzt, de rossz a helyi elosztás is. De nehéz ez ellen mit tenni. Igazságtalan az egész szabályozás, és még ígyis kevés a pártoknak, mert korrupciós juttatások nélkül nem lesz pénzük kampányra. Sajnos a demokrácia a korrupció melegágya ebben a tekintetben. :D Ennek ellenére nem vagyok sem a diktatúra, sem a királyság híve. :-)
"Tudom, hogy mennyire szeretnétek, ha elmondhatnátok, hogy az Iráni Forradalmi Gárda pénzeli õket. :D " én konkrétan [email protected] a JObbikot és az LMP-t is, szóval a többesszámot kihagyhatod. Arra nem válaszoltál, hogy akkor is bajod lenne-e, hogy külföldrõl pénzelik õket :)
"A gazdag emberek az Lmp-hez, Fideszhez és az Mszp-hez adják a nevüket, mert azok képviselik õket! ;-) " nem egészen. inkább ahhoz adják a nevüket, akik hajlandóak a parlamentben politizálni és nem a parlamenten kívül. ebben benne van az is, hogy szélsõjobb pártokat nem igen támogatnak gazdagabb körök.
14:21 Tudom, hogy mennyire szeretnétek, ha elmondhatnátok, hogy az Iráni Forradalmi Gárda pénzeli õket. :D Milyen jól mutatna már az újságokban, meg milyen jól lehetne ezekrõl cikkezni. :-) De olvastam is amúgy nem egy ilyen baromságot már. :D
"z úgy hazugseág, csusztatás, ferdítés és félremagyarázás ahogy van. Egyedül azokat tartom antimagyarnak akik 98-ban 2002-ben és 2006-ban az Szdszre szavaztak." De nem érted? nincs ilyen fogalom, hogy antimagyar. ezt a kuruc találta ki. Az, hogy egyes férgek rájöttek, hogy jól tudják lopni az állami vagyont, nem jelenti azt, hogy kimondottan azért tették ezt, mert hogy a magyaroknak rosszabb legyen. ez így összeesküvés szagú. Érted már, hogy mi a problémám? Amúgy nézd már végig a rendszerváltás összes kormányának intézkedéseit, akkor talán rájössz, hogy nem csak az emúnyócév létezik. Nem csak a gyurcsányi férgek tették tönkre ezt az országot, vastagon benne volt mindenki!
Ott a pont Jpage! A Jobbikhoz gazdag ember nem adja a nevét. A gazdag emberek az Lmp-hez, Fideszhez és az Mszp-hez adják a nevüket, mert azok képviselik õket! ;-)
"Olyan "mûvészeket" támogat, díjakkal jutalmaz, akik rasszista, magyargyalázó mûveket jelentetnek meg (Spíró, Esterházy, Kertész stb." Mitõl magyargyalázó, pláne rasszista? mert nem dicsõíti automatikusan a magyarságot? ha nem tetszik, nem olvasod. Itt annyi a lényeg, hogy van aki tud kritikával tekinteni a saját népére van aki nem. Ha most a Jobbik lenne kormányon, akkor minden bizonnyal Wass Albernek szobrokat állítanának... Továbbra sem tartom elfogadhatónak a gondolatmenetedet, féligazságokon alapuló összeesküvés elmélet és propaganda az egész.
Van egy olyan érzésem, hogy az Mszp-tõl a Fideszhez pártolt "bizonytalanok", akik a Jobbikot túl szélsõségesnek tartották, most két csoportra oszlanak majd. Az egyik csoport, aki még radikálisabb változást kíván, õk a Jobbikhoz csatlakoznak majd. A másik csoport pedig a zöld SZDSZ hez pártol, ahol a valamikori Szadesz szavazók eddig is tömörültek. Szerintem az Mszp nem tudja összeszedni magát, és olyasmi formáció lesz, mint ma a Munkáspárt.
Kertész Imrének volt pofája felvenni a magyar adófizetõk pénzébõl egymilliárd forintot, amibõl csinált egy harmadosztályú holokauszt filmet, amibõl már úgyis több tucat van, és úgyis a könyökünkön jön ki. Ez az ember azt nyilatkozta, hogy õ nem tartja magát magyarnak, de a lóvét még mindig nem fizette vissza, és nem is fogja. Röviden, tömören a jó K. mádörjét a tapló zsidajának! Nem, nem vagyok antiszemita, ismerek zsidó származású költõt, akinek sokkal hányatottabb sorsa volt, mint Kertésznek, és mégis a legnagyobb magyarok közt tartom számon, õt Radnóti Miklósnak hívják, és õ írta a "Nem tudhatom" címû verset. Az a vers nem egymilliárd forintot ér nekünk magyaroknak, hanem értéke felbecsülhetetlen. Esterházy Péter remekmûvét közölném is itt: "- A csokorba kötött magyart szétbontjuk, és éles késsel ferdén visszavágjuk. Kivétel a fásszárúak, mert azokat törjük vagy kalapáccsal zúzzuk. - Nehogy megrohadjon a magyar. Az összement magyart a savó leöntése és Trianon után túrónak használhatjuk... - A magyar emlõs. Egy magyar nem csinál nyarat. - A magyar a sötét, ahová Európa ugrik. - A magyar az új nincs. Az új semmi. Az árnyék. - Ki tartson magyart? Kezdõ magyarbarát inkább kanmagyart tartson, ne szukát! Tanácsosabb fajtiszta magyart beszerezni, mint valami bizonytalan származású magyart. - Öreg magyart ne vegyünk! A magyart következetesen dicsérjük vagy dorgáljuk! Lágy, barátságos hang: jól van, jó magyar, illetve keményen, határozottan: pfuj, magyar, helyedre!" Nem azért, de legyünk õszinték! Ha én írtam volna ezt a verset, vagy bárhol bárki a világon, és a magyar szó helyett a zsidó szerepelne, én vagy bárki más lemoshatatlanul antiszemita lennék, sok országban meg börtönben is r*hadnék ezért. Mi magyarok, meg ezért ki is tüntetjük! :D:D
"mibõl csinált egy harmadosztályú holokauszt filmet, amibõl már úgyis több tucat van, és úgyis a könyökünkön jön ki. " Hát olyasvalaki, aki a holokauszt miatt pampog, az általában kívánatosnak tartaná.. de persze ezt is tagadnád, szóval nem rád mondtam :)
elõbb utóbb mindig kibújik szátokból a szvasztika. lehet zsidózni, [email protected]!
Radnóti egy kicsit más korban élt, ennél fogva, ott nem igazán díjazták a munkásságát. Ellenben elvbarátaid kivégezték õt. Még ha te tagadod is, hogy az elvbarátaid lennének. (ne adj isten, tényleg azt hiszed, hogy semmi közöd hozzájuk, de minden megnyilvánulásod az ellenkezõjét mutatja)
miért lennék elmebeteg? mert nem vagyok fajelmélethívõ? egyébként hol írtam, hogy az eugenika antiszemitizmus? azért azt ne felejtsétek el, hogy a többségi társadalom szemében nem én lennék az elmebeteg... az evolúcióra meg ne nagyon hivatkozz.
"miért lennék elmebeteg? mert nem vagyok fajelmélethívõ? egyébként hol írtam, hogy az eugenika antiszemitizmus? azért azt ne felejtsétek el, hogy a többségi társadalom szemében nem én lennék az elmebeteg... az evolúcióra meg ne nagyon hivatkozz." Te kevered a szezont a fazonnal. Elég erõteljesen. Ilyenekre szoktam mondani, azt, hogy erõs érv az abortusz mellett.
ki nem [email protected] le, hogy mire mit szoktál mondani? .)
Kedves Jpage Amit most csinálsz, hogy lenácizol, az tipikusan jellemzõ liberális antimagyar sutyerák fajtádra. Lezártam veled a vitát. Ui: Lám, akkor én vagyok az elsõ náci, aki nem gyûlöli a zsidókat a származásuk miatt, sõt zsidó haverjai is vannak, valamint rajong a zsidó Radnótiért. Borzalmas nagy idióta vagy! :D
Itt csak arról van szó, hogy szerinted mindenki, aki nem Jobbikos vagy jobboldali az antimagyar. már a fogalomhasználatod is mutatja, hogy milyen szinten és miért politizálsz...
Egyáltalán: mint magánszemély, azt pénzel akit akar. Ha a Jobbikot, teszem azt az Iráni forradalmi Gárda pénzelné, akkor az is ennyire szúrná a kis szemed mi? :)
"Amerikából is nyomnak pénzzel, médiával. " Médiával?
A kérdező hozzászólása: "Például nem tudjuk, hogy pontosan hány szavazásra jogosult "új" állampolgár lesz. " 500ezer http://index.hu/belfold/2011/07/15/semjen_2014-re_felmillio_..
"Nem tisztem védeni egyiket sem, de nem kéne azért gyûlölni õket, mert gazdagok voltak a szüleik és éltek azzal a lehetõséggel, hogy tanulnak." Nem gyûlölöm õket. De a szüleik tönkrevágták az országot, ebbõl sikkasztottak maguknak sok-sok milliárd forintot. Ezeket a gyerekeket pedig ezek az emberek ezen a pénzen iskolázták. Egyáltalán nem biztos, hogy ezek a gyerekek rossz emberek, vagy hogy ugyanolyanok mint a szüleik, de jogosak a fenntartások velük szemben a társadalom részérõl, ezt te is beláthatod. Nem azért van sok pénzük, mert tanultak, hanem azért, mert a szüleik eladták az országot jó pénzért. A kapott pénzbõl elmentek a gyerekek a legjobb egyetemekre, nyomták õket minden szinten, kíváló képzett vezetõ beosztású emberkék lettek, nem olyan nehéz így most dirigálni meg osztani az észt.
Ja, - hogy Te ennek az embernek a szavára adsz... Megérdemled!
Jpage Pénzzel Amerikából nyomták õket, és azon a pénzen vett helyi médián keresztül. Úton út félen beleszaladtam 2010-ben Lmp-s kampányba, közben meg mindenki azon minden médiában, hogy a Jobbiknak (az emberek közt valóban népszerû Jobbiknak) honnan annyi pénze, hogy pártot alapít, meg mindenhol vannak embereik. Az LMP hátérforrásairól meg minden média kussolt!
"De a szüleik tönkrevágták az országot, ebbõl sikkasztottak maguknak sok-sok milliárd forintot" Tehát tényként kezeled azt, hogy mindegyikõjük szülei SZDSZ párttag volt és kormánykoalícióban szerepelt? ez tévedés. szimpatizánsok lehettek, de nem voltak párttagok, ebbõl következõen nehezen sikkasztották el az országvagyonát. sokan ki is léptek az SZDSZbõl mikor látták, hogy már csak a harácsolás megy...
A kérdező hozzászólása: "Pénzzel Amerikából nyomták õket, és azon a pénzen vett helyi médián keresztül. " És erre van valami bizonyíték azon kívül, hogy a BArikád így gondolja. Ha annyi pénzük lenne akkor miért kéregettek a szavazatóiktól, hogy elfogyott.
"Az LMP hátérforrásairól meg minden média kussolt!" nem igazán, a kuruc is anno egy másik médiából vette át az amcsi pénzelést... Itt megint csak az van, hogy Jobbikosként elfogult vagy... A Jobbik nagyon sokáig nem tudott elszámolni a pénzével... azért ne legyél már ennyi csõlátású
ja és meg lehet nézni, hogy a Jobbiknak vagy az LMP van-e több párthonlapja... Jobbik kampányban is bele lehetett futni mindenhol (ha már az emberek tényleg támogatják õket... :)
"Azt kezelem tényként, hogy ugyanaz a brancs, és a szüleik annak a magyar-ellenes ultraliberális kormányzásnak a haszonélvezõi voltak" Mivel nincs rá bizonyítékod, így tárgytalan az érvelésed Elfogult vagy, szóval szia.
Jpage 13:54 2010-ben a Heti válasz oldalán fórumoztam szinte mindennap a választási idényben. Nem nagyon volt olyan nap, hogy ne foglakoztak volna a Jobbik pénzügyi hátterének vizsgálatával, és ez ment az Indexen is meg több más politikai fórumon is. Az LMP pénzügyi háttere akkor került elõ, mikor azok az elsõ fordulóban váratlanul jól szerepeltek. Igen, igaz, nem a Kuruc derítette ki, hogy hány millió dollárral finanszírozták õket, a Kurucz ezt csak átvette.
Szerintem Viktor akkor néz majd nagyot, ha a Jobbikra szavaznak a határon túliak...
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 14:12 Ez most így mire érvényes? Te magad mondtad, hogy a Jobbikot többen támogatják, tehát értelemszerû, hogy az õ zsebükben is turkálnak... Az LMP pedig meglepetésszerûen jutott be a parlamentbe, addig nyilván nem foglalkoznak velük, ameddig nincsenek rajta a tényleges politikai téréképen. Továbbá egy fidesz közeli honlap fórumrészleg nem biztos, hogy jó viszonyítási alap, már csak azért sem, mert a HV-nek nem érdeke a Jobbik térnyerése.
Kérdezõnek! http://www.nol.hu/belfold/richard_field_levele_morvainak__ne.. "Richard Field levele Morvainak: nem Önök az igazi magyarok Nyílt levélben válaszolt Morvai Krisztina felhívására Richard Field, Budapesten élõ amerikai üzletember. Az LMP legnagyobb támogatójaként is ismert Field levelét szó szerint közöljük." A levél nem lényeg, hanem idézet a Népszabadságtól. Ez a Richard Field egy nagyon gazdag amerikai üzletember, és még a Népszabadság is ezt állítja róla, hogy az LMP-t pénzeli. A Jobbikról miért nem elõ ilyen cikk, hogy amerikai milliádos pénzeli? :-)
"Igen, igaz, nem a Kuruc derítette ki, hogy hány millió dollárral" Millió dollár? egy kicsit sok ez az összeg. ha lenne ennyiük, egy kicsit többet tudtak volna költeni
"A Jobbikról miért nem elõ ilyen cikk, hogy amerikai milliádos pénzeli? :-)" mert a Jobbikhoz gazdag ember nem nagyon adja a nevét...
"Majd a Jobbik meg a Fidesz váltogatják egymást, jó lesz az így. :-)" hát nagyon... egyébként te is azt hiszed, hogy az MSZP örökké létezni fog úgy látom...

Hogyan biztosítsam be magam, hogy semmiképp ne termékenyítsem meg a barátnőm?

Hallottam már sok olyan sztorit, h a csajok egy gyerekkel akarják magukhoz kötni a pasit, és nekem 22 évesen nem áll szándékomban gyereket vinni anyámék nyakára. Bn?mnek már így is van 1 kisbabája és nem igazán bízok benne, h engem nem akar-e bepalizni és a végán rámtenni 2 gyereket, ami kb a karrierem végét jelentené. Válaszokat el?re is köszönöm

Legjobb válasz: Arra figyelj, hogy aktus után ne maradj benne meg a bnõd kezére ne kerüljön semmi olyan, amit magába tud jutatni. Szerintem ott követted el az elsõ hibát, hogy összejöttél vele, jobban járná, ha keresnél egy megbizható lányt!

Arra figyelj, hogy aktus után ne maradj benne meg a bnõd kezére ne kerüljön semmi olyan, amit magába tud jutatni. Szerintem ott követted el az elsõ hibát, hogy összejöttél vele, jobban járná, ha keresnél egy megbizható lányt!
De nem értem miért nem szeretnél saját gyereket?Miért kell anyádék nyakára vinned?Felnõtt ember vagy nem kell anyukád engedélye amugy az én barátom 18 éves és mindig a fejemhez vágja hogy õ gyereket szeretne mert nagyon szereti a gyerekeket.
A kérdező hozzászólása: Korrigáció: A kisbabája nem tõlem van
Ahogy leírtad nem sok értelmét látom a kapcsolatotoknak. Nem bízol benne, pedig a bizalom az egyik legfontosabb egy kapcsolatban. A gyerekét nem fogadod el igazából, "csak úgy van", ebbõl nem lehet normális kapcsolat, egy anyának a gyereke a legfontosabb, ha nem fogadod el ebbõl még sok gondotok lesz elõbb vagy utóbb.
Hát én abszolút meg tudlak érteni... De szerintem nem biztos, hogy minden annyira rendben van, ha nem tudod "mindennel együtt" elfogadni a bartánõdet. Gondold át, hogy megéri-e a bizonytalanság, amit érzel, meg szerintem vele is tisztáznod kéne az elvárásaidat és a terveidet. Lehet, hogy õ pedig pont olyan pasit képzel el maga mellé, aki olyan igazi apa- típus... Beszélj vele mindenképpen és ha szeretitek egymást annyira, hogy meg tudjatok egyezni, akkor érdemes együtt maradnotok, de a különbözõ célok nem sok jóra szoktak vezetni...
Én alapból nem kezdenék egy idõsebb nõvel, egy idõ után a befolyása alá fog keríteni... Szakítanék a helyedbe! Te döntésed... Ha most szakítasz, akkor nem kell attól tartanod mikor mit fog lépni. Ha bevállalod a nõt, akkor egy idõ után a gyereket is be kell vállalni. Lehet nem a tiéd, de viszont a bnõdhöz tartozik az a gyerek. Hosszútávon gondolkozz! Gondold végig, hogy fel tudnád-e vállalni a gyerekét késõbbiekben!
Ugyanúgy más csak is magához láncolhat egy babával. Nemcsak õ, ennyire ne legyél bizalmatlan iránta, mert akkor értelmetlen a kapcsolat. Amúgy használj gumit minden esetben, és ne bízz a fogamzásgátlóban (mert nem biztos, hogy tényleg beveszi). A használt óvszert pedig ne hagyd elõtte, egybõl tüntesd el. Így a benne lévõ anyagot nem bírja felhasználni. De nem hiszem, hogy ennyi bizalmatlanság mellett értelme van ennek az egész kapcsolatnak...
A kérdező hozzászólása: Ja és azért vonom bele anyámékat az ügybe, mert soká leszek aktív keresõ, 6 éves az egyetem, mire végzek leszek vagy 26, utána rezidensi, szakvizgsa etc, és igenis amíg tanulok, addig õk tartanak nincs keresetem, és mindeki tudja milyen jó az anyagi helyzet ebben az országban, 1-2 gyerek padlóradobná a scaládomat és az egyetemet is be kellene fejeznem, h eltartsam a babát, röviden ennyi
A kérdező hozzászólása: Barátnõm 23; Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nagy karrier elõtt állok, aktívan sportolok, elég sok az elfoglaltságom, és ha tényleg születne egy gyerek, akkor mindennek egy csapásra vége lenne, és én ettõl nagyon félek. A lánnyal megebszéltem, h én nem leszek apja a gyereknek, én vele vagyok; a gyerek igazából csak van, nem tudok vele mit kezdeni, de hülye nem vagyok, természtesen csak a saját gyerekem nevelném, de 10 éven belül még szó sem lehet errõl sem. Nem tudom megéri-e ez az egész, lehet szakítani kellene vele még most az elején, de sajnos ez nehéz, mert nagyon jól kijövük egymással, és bunkó se akarok vele lenni, h a gyerek miatt hagyom ott... De a saját életem ugyanakkor fontosabb. Ugyanakkor a szándékait sem ismerem, nem tudom apát keres-e, vagy csak egy barátot, nem tudom...
ha nagyon félsz, akkor elvileg van ilyen : http://hvg.hu/egeszseg/20080327_fogamzasgatlo_tabletta_ferfi.. érdemes lenne utánanézni hogy kapható-e itthon
Barátnõd hány éves? Szerintem most jól járt veled, mert így van valaki aki vele van gyerekkel... Elsõ válaszoló vagyok:)
Gumi. Nemtudom pontosan mire gondolsz. védekezzetek. amugy ha a csaj szeretne babát akkor elhitetheti veled, hogy szed fogamzásgátlót. de ha nemszeretne akkor nincs mitõl félned. szerintem csak a gumi. vagy ahogy megbeszélitek
Egyetértek veled, a legfontosabb egy biztos jövõt kialakítani, és csak utána a gyerek.Bár én nõ vagyok ugyan így képzelem el ahogyan te.Valóban lehet kapni férfiaknak is fogamzásgátlót, fõleg ennek utána kéne érdeklõdnöd szerintem!

Hogy biztosítsam be magam?

Olyan kérdésem lenne hozzátok hogy eladtam a laptopomat és holnap teszem postára a vev?nek.De egyik ismer?sömnek apja jogász és azt mondta állítólag neki hogy vigyázni kell ezzel mert ha a vev? letagadja a csomag tartalmát akkor még én abból rosszul jöhetek ki.Az ismer?söm azt mondta hogy az apja azt mondta neki hogy csinálni kell 2 tanúval egy adásvételit,rá írni a típust és a gyári számot stb. és hogy én azt a terméket feladtam neki.Szerintetek mi lenne a legjobb amivel nem tudd betámadni engem?

Legjobb válasz: Szerintem is hívj 2 tanút akik - büntetõjogi felelõsségük tudatában - írásban tanúsítják (szig számmal), hogy a laptopot mûködõképes állapotban feladtad (típus, gyártási szám stb. ahogy írtad is)! Ja, és a csomagot tértivevényre add fel!

Szerintem is hívj 2 tanút akik - büntetõjogi felelõsségük tudatában - írásban tanúsítják (szig számmal), hogy a laptopot mûködõképes állapotban feladtad (típus, gyártási szám stb. ahogy írtad is)! Ja, és a csomagot tértivevényre add fel!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!