Találatok a következő kifejezésre: Hogyan beszeljem a baratnomet az (7 db)

Hogyan beszéljem rá a barátnőm az orális kényeztetésre?

Hali! 20F vagyok a barátn?m 17L már 8hónapja együtt vagyunk és szeretnék az ágyban kicsit többet kérni t?le, de hogyan? Próbáltam már rávezetni a témára, de ? mindig ellenezte ezt a fajta kényeztetést, mármint h. ? nem szeretne ilyet csinálni:( Pedig én szinte minden egyes szeretkezéskor orálisan is kényeztetem a barátn?m. Kérek tippeket, vagy valamilyen megoldást! El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: a lanyokat ne lehet ra beszelni az oralis kenyesztetesre,utalj meg nehanyszor ra,vagy kerdezz ra hogy miert nem probalja ki legalabb es ha latod hogy "hajlik" a dolog fele akkor meg orulj de ha nem ne legyen vele turelmeteln,vagy kerdezd meg tolle hogy neki hogy esne hogy ha te neki nem csinalnad az oralis kenyesztetest

a lanyokat ne lehet ra beszelni az oralis kenyesztetesre, utalj meg nehanyszor ra, vagy kerdezz ra hogy miert nem probalja ki legalabb es ha latod hogy "hajlik" a dolog fele akkor meg orulj de ha nem ne legyen vele turelmeteln, vagy kerdezd meg tolle hogy neki hogy esne hogy ha te neki nem csinalnad az oralis kenyesztetest
szia! én azt gondolm hogy mikor már jól fel van izgulva és õ is simogat téged akkor vesd fel neki hogy kicsim próbáld meg nem kell félned tõle nyugtasd meg hogy nem rossz így az íze ha karja be is kenhetitek valmi finom ízzel méz lekvár bármi.azt is mond meg neki hogy nem fogsz a szájába élévezni ne féljen ettõl.elöbb kérheted hogy nem is kell bekapnia csak a nyelvével lehet még izlik is neki. és utána szépen fokozatosan.legyen ez úgy hogy a fejed fölé hejezkedik és közben neki is jó és kényelmes is.de mindenképpen mondel neki mennyire vágysz rá hogyezt megtegye neked hisz te is kényezteted .én jobbat nem tudok sajnos mondani errõl.nekem is idõ kelett hozzá és egyszer csak szó nélkûl megtettem már ahogy lehet elsõre:) )
Amit itt sokan elfelejtenek, hogy a szexben MINDEN MEGENGEDHETÖ, AMIT M I N D K E T T E N KELLEMESNEK TARTANAK. Itt a hangsúly azon van, hogy mindketten - miért kellene midnekinek egyformán viselkedni a szex közben?! Ha nem akarja, akkor miért kellene eröltetni? Neked se "muszáj" igy kényeztetni, de szerintem neked is tetszik. Ha neki valami Szado-ötlete lenne, és neked meg nincsnenek ilyen ötleteid, akkor is igy gondolnád?
Kérdezd meg, hogy miért nem szeretné! Vagy beszéltetek már errõl? Lehet hogy idegenkedik az ízétõl, vagy nemtom. Az is lehet, hogy a pornófilmekbõl indul ki, ahol a [email protected] nem a legromantikusabb jelenet. Én mondjuk szeretem csinálni, nem azért, de az pl. zavar, ha térdelnem kéne, vagy ha a barátom a fejemre teszi a kezét (nem nyomja, vagy ilyesmi, de akkor is zavar), szóval az elég megalázó...számomra. Nem lehet, hogy ilyesmi van a háttérben? 18/L
Aki lány írta, h megalázó !!! Ne hari, megkérhetlek, leírnád nekem mi ebben a megalázó? És az meg nem az ugye a srácnak, hogy a csajszi természetesnek veszi ugyanezt fordítva? Az neki nem megalázó? N ajó, ezt rendbe kell tenni, légy férfi, azért megálljon már a menet, ma este két nagy füles után kérdezd meg tõle, mégis mit képzel és hogyan gondolja ezt. Hátha az hiányzik neki, vannak ilyen lányok.
Megalázó ?????? Na én többet ide se jövök olvasni, mert rosszul leszek? Megcseszitek mi megalázó? Tudjátok a szex arra való lenne, hog yélvezzék, nem pedig megfalázásra. Sztem egy tök izgató póz, ha a csajhszi térdel elõtte, és a srác meg a fejére teszi a kezét. Mi ezzel a baj? Miért lenne megalázó? Mindenkinek elment a józan esze? És azért álljunk meg egy pillanatra, na eddig nekem nem egy olyan csajszim volt, aki kifejezetten keményebben szerette, azaz ilyen fejére tétel evidens, és nagyon bírták jópáran, ha nem voltam túl finom. Olyan hihetetlen álszentek sokan, hog yazt elmondani nem lehet. De ahogy mondtam, az lesz a vége, hogy az az "erkölcsös" lány szívességet tesz annak a "csúnya" fiúnak ... az perzse, ahogy mondtam, még ma dobnám, vagyis dobtam volna, aztán gpondolkozzon, mégis kivel játszik.
Hát hallod ha ezt kérned kell, és úgymond ösztönsen nem akarja, mert nem izgatja, akkor sztem ott vaklami nem okés. Hát ki az, kinek az oráli sszex ne esne jól? Nemtom, én nem igazán ismerek ilyet. Azon meg külön kiakadok, hogy azt írod, õ meg élvezi, ha te csinálod neki. .... Ne haragudj, bolond vagy, ennyi. Ott akkor nem veled van a baj, majd a következõ lépés az lesz figyeld meg, hogy kinyögi még talán azt is, hogy undorító ... Ész megáll. De te se csináld, aztán meg van oldva, neked is sztem akkor legalább olyan taszító mint neki.
de miért ne lenne már a legromantikusabb jelenet úgymond, És mi az h idegenkedik tõle? Én komolyan mondom, itt mindenki beteg? Könyörgöm, ha valaki a szexualittástól idegenkedik, azért ugye egyetértünk, hogy nincs valami rendben???? !!! Hihetetlenek azért itt páran. A végén még ott kötünk ki, hogy a srác megtesz mindent mert élvezi, ahogyan ez nérmális, a csajszi pedig jó hogy nem szívességet tesz. Az agyam eldobom komolyan. Tudod én egy ilyen csajszit kb egy nap alatt rúgnék ki úgy két lábbal ...., tudod kivel szórakozzon?? Ahogy mondtad, az viszont tetszik neki, ha te csináliod. Haha, de jó a humora ...
Figyi, ha nem megy szép szóval, két nagy fülessel próbáltad már?
Magamból indulok ki: Lehet hogy fél neki kezdeni, vagy fél, hogy béna lesz, és ezért nem csinálja. Engem úgy vettek rá, hogy a srác fölém mászott 69-be aztán ha már ott volt, akkor elkezdtem matatni :D De azért elõbb próbálj meg beszélni vele errõl, NAGYON finoman, nehogy kényszernek érezze, mert akkor tuti nem fogja csinálni.
Nem gondolkozik minden nõ egyformán, örülj neki hogy neked minden nõ leis akarta nyelni nemhogy szopni. És senkki nem mondta hogy nem élvezetes a szo.ás, de attól mert a pasiknak élvezetes még nem fogok leszopni mindenkit aki az utamba kerül, és nem is ez a normális...
Bumm a fejbe és kész. Majd megszokja....
Ja és még annyit ha csak 17 éves akkor az bizony természet elleni fajtalanság még beleegyezéssel is....
Akik azt tanácsolták a kérdezõnek, hogy két füles után vegye rá a barátnõjét. Szerintetek két pofon után szívesen tenné ezt meg az a lány? Egyáltalán normális az aki ilyen eszközzel próbálja meg rávenni a másikat az orális szexre? Nagyon jó emlékei lennének az esetrõl mindkét félnek.
Persze azt tanácsolják két fülessel majd ráveszik a lányt a szopásra, de kikérik maguknak hogy hogy mondhatja egy nõ azt hogy megalázó szopni?? HÁT EZEK UTÁN LEHET MEGALÁZÓ!!!
11:19 -- Idióta vagy. Nem vagy véletlenül jehova tanúja ? Aztán meg ism, ertem olyat, akinek a keménység hiányzott, szóval a két füles nem biztos, hogy baj, ez egyénfüggõ. Mindenesetre furcsa h saját magától, ösztönösen nem akarja, sõt egyenesen magas nekem.
Én azért kitarok azon igen elfoigadott elmélet mellett, hogy a szexuáli sélet a kulcsa egy kapcsolatnak, és ha az nem mûködik, akkor bizony idõ kérdése, és ott feszültségek, gondok lesznek. De azt is gondolom, ha õ ezt ösztönösen magától nem akarja, akkor hallod sztem reménytelen vele beszélni, és én meg maradok megrökönyödve. "nem sz.p le akárkit", csszd meg, a lehetõ legélvezetsebb sé legelterjdtebb elõjáték, avagy ok esetben akár elélvezésig is komplett szex lehet. Úgyhogy én ezt úgy egészben nem értem ahogy van, de ha olyan gondolatai vannak, hogy megalázó, sztem küldd el pszichológushoz, még lehet h nem késõ. Na biztos én mozgok rossz körökben, d enekem eddig a legtöbb csajszi kifejezetten még le is akarta nyelni, mert izgatta nagyon és szerette. ..... TÉBOLY ...
Hát ha 3 hónapja éltek szexuális életet akkor végülis még tarthat a dologtól, fõleg hogy a pornókban nem a leg kellemesebb látvány a szo.ás nõi szemmel. Dehát nem is így kell csinálnotok... Szerintem mindenképpen beszéljetek róla, nem erõltetve, csak hogy mi a vélemyénye pl egy pornóban látott sz.pásról stb...
Ha nem kell megbeszélni akkor honnan tudja hogy neki hiányzik? Hülyeség!! Az ok hogy várni kell mivel egy lány azért normális esetben nem sz.p le mindenkit elsõre én sem tettem, de engem is rávezettek és velem is megbeszélték hogy kölcsönös dolog a szex. És valjuk be a szo.ás nem egy borzasztó dolog! MINDENT MEG KELL BESZÉLNI, csak így fog jól mûködni egy kapcsolat no meg a szex!!
A kérdező hozzászólása: Ezzel kapcsolatban még semmilyen élménye nem volt, mivel én vagyok nála az elsõ! De nemi életünket még csak 3 hónapja éljünk, ezt elfelejtettem írni.
A kérdező hozzászólása: Ezzel kapcsolatban még nem volt semmilyen élménye mivel én vagyok nála az elsõ, de nemi életet még csak 3hónapja élünk, ezt elfelejtettem írni.
Szia! Szerintem ezt nem kell megbeszélni, ha tudja hogy neked hiányzik, akkor elöbb-utóbb meg fogja tenni neked. Lehetséges hogy neki kell egy kis idõ hozzá. Én az elsõ kapcsolatomban elõször fél év után csináltam elõször. Pedig õ is szûz volt meg énis. Szóval legyél türelmes.Meg fogja érni neked! 25/L
Egy 17 éves lányról beszélünk, nem pedig egy pornóban szereplõ nõrõl! És van olyan helyzet mikor már megalázó!! (teszem hozzá én csinálom és nem érzem megalázónak, semmilyen térdelõs vagy fejfogós helyzet nem zavaró, de persze tartós kapcsolatom van)De nem egy kapcsolatban ami nyolc hónapja tart, ilyenkor azért már azt is néznie kéne a leányzónak hogy a páromnak is legyen jó hamár õ megteszi. Van aki egy kicsit gátlásosabb nehezebben kezdi el, de 8hónap már erre elég idõ lenne bõven. Szóval nyíltan megkell neki mondani, hogy te is csinálod neki ami neki jól esik, neked is jól esne ha viszonozná.(mikor nagyon be van izgúlva egy nõ könnyebben rávehetõ) Ha nem sikerül akkor hagyd abba a nyal.st és meglátjuk mennyire zavarja majd. De nem lehet hogy volt már ezzel kapcsolatban valami rossz élménye?
A kérdező hozzászólása: Én nagyon szeretem õt és ha mégsem sikerül ezt megoldanom vele, akkor sem fogom lehagyni. Szerintem ha valaki szeret valakit, akkor nem hinném hogy az lenne a megoldás h. ilyen dolog miatt dobja. Talán majd idõvel rájön õ is h. ez baromi jó és nem is olyan borzalmas ahogyan szerintem gondolja, mert amúgy nem is szeret errõl beszélni:S
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:P Majd próbálkozok még:P Csak valahogy õ idegenkedik ettõl, és lehet hogy a pornófilm jelenet szerint tûnik neki megalázónak vagy valami ilyesmi ahogyan valaki írta!
Igen. Egy félénk lány biztos kedvet kapna az orális szexhez két nagy pofon után.

Hogyan beszeljem le a baratnomet az emos divatrol?

Sziasztok!A baratnom egy emos csaj aki mar teljesen megbolondult.Mellettem ul es az egyik nap csak lerakja a fejet es szomoru a semmiert.Jon a masik baratnom megkerdezi hogy mi a baj erre fel elkezd vele ordibalni.Utana meg az a baja hogy en miert nem kerdem meg hogy mi a baj hat miert kerdezzem ha a masikkal is csak ordibal.Aztan mondta nekem hogy megoli magat.En nem hittem.Masik nap ugy jott suliba hogy piros volt az erenel a bor mert parszor vegighuzta a kest az eren.Amikor mondtam neki hogy beszelgessen az iskolapszihologussal mert szerintem depresszios kinevetett.Azt mondja hogy o ezeket mind azert csinalja mert emos es ugy akar viselkedni mind az emosok.Szoval no kedv erfelvagas tiszta fekete ruha meg ilyenek.Hogyan beszeljem le rola?Mert nem hogy fevagja az erei es meghal mert akkor ....jhuu

Legjobb válasz: nem hiszem, hogy a barátnõd meg akarná ölni magát, mert akkor már megtette volna. egyszerûen a figyelmet akarja magára felhívni. hiszen ha az egész országnak megmutatja, hogy nézd tegnap vagdostam magam, akkor azzal azt éri csak el, hogy jobban figyelsz rá, hogy véletlenül se legyen öngyilkos. akikben az elhatározás komoly, azok gondolom titkolni igyekeznek, nehogy valaki megakadályozhassa õket.

nem hiszem, hogy a barátnõd meg akarná ölni magát, mert akkor már megtette volna. egyszerûen a figyelmet akarja magára felhívni. hiszen ha az egész országnak megmutatja, hogy nézd tegnap vagdostam magam, akkor azzal azt éri csak el, hogy jobban figyelsz rá, hogy véletlenül se legyen öngyilkos. akikben az elhatározás komoly, azok gondolom titkolni igyekeznek, nehogy valaki megakadályozhassa õket.
Ha tényleg ki akarná nyírni magát, akkor az a minimum, hogy hosszába vágja fel az ereit, nem pedig pedig kerersztbe karcolgat. Szánalmasak ezek az emosok. De téged tényleg sajnállak. Szar lehet látni, h az eddig normális barátnõd idiótává válik. Sztem ne küld egybõ pszichologushoz inkább beszélgess el vele egy délután náluk vagy nálatok. Mond el neki, h téged megijeszt azzal, ahogy viselkedik, és hogy nem baj, ha nem mindig õ van a középpontban. Sztem elmondhatnád neki, h attól, h a késsel játszik a normálisabbak nem fognak hozzá pozitívabban viszonyulni. Gondoljon a szüleire, azokra akik szeretik stb. Hát kb. ennyi. Te tudod, h milyen és h h lehet rá a legjobban hatni. Sok sikert!!!!
*egybõl
Keress egy normális csajt. :)
A kérdező hozzászólása: Ez most vicc?Nem hagyhatom a szar-ba a legjobb bartnomet.Segiteni szeretnek neki de nem tudom hogy.Ez most komoly?Keressek egy masik baratnot?:((
A kérdező hozzászólása: Tudom eleg kenyes es szeret a kozzeppontban lenni, de akkor is a baratnom es nem szeretnem hogy ilyen legyen.Es fizika oran mindig veszem el a szeget meg a kest tole felek nehogy csinaljon valamit!Koszi h valaszoltatok!Es varom tovabbi valaszaitok!
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt de eleg makacs ez a baj hat nemtudom!
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen hogy valaszoltal!Megfogadom a tanacsod!
A kérdező hozzászólása: Biztos hogy ez nem jo neki, megprobalok vele beszelni koszi h valaszoltal:-)

Hogy beszéljem le a barátnőmet, hogy az a pasi nem való hozzá?

Barátnőm egy nagyon csinos nőies igazi szép lány szerintem, de mindenki szerint is. Valami angol tanfolyamon megismerkedett valami, igazi lúzer szerencsétlen csúnya pasival, teljesen úgy néz ki mint jáksó csak sokkal ducibb. Baromira nem illik hozzá, pláne jóval magasabb nála. Barátnőm teljesen megőrült, mert hozzá egy határozott, sportos, magabiztos csávó való, nem ilyen kis mulya határozatlan csúnyaság

Legjobb válasz: szerintem van õ olyan nagylány, hogy eldöntse kivel akar kavarogni

szerintem van õ olyan nagylány, hogy eldöntse kivel akar kavarogni
Hülye p*cs* vagy. Már ne is haragudj. Most te kib*szn*l mindkettõjükkel, mert a te mércédbe nem fér bele a csávó? Van ám olyan, hogy szerelem, kölcsönös vonzalom, belsõ értékek, stb.
Nem a te dolgod, fogd be a szád és ne üsd bele az orrod a barátnõd magánéletébe merõ rosszindulatból.
Aztán akkor mi van, ha neked nem tetszik a srác? A barátnõd pasija, konkrétan abba szerelmes, akibe akar - lehet, hogy õ nem olyan felszínes, mint te.
Szerintem te te döntsd el, fõleg ne aszerint, hogy mutatnak együtt.
Mi lenne, ha nem ütnéd bele az orrod a más dolgába és hagynád, hogy eldöntse õ?
nem fog menni, majd rájön magától...jáksó baz...az meg bújjon el a hereállával együtt :D
hát pont ugyanígy vagyok... az én barátnõm is egy ilyen jáksó szerû fazont talált, csak az meg olyan sovány, hogy vasággyal 40 kiló. barátnõm meg egy 9/10-es csaj, ez is rosszindulattal. beszéltem a gyerekkel is, hátha valami lenyûgözõ személyiség de nem, ilyen kretén vicceket nyomat, hogy: miaz, 4 lába van és egy keze? -pitbull jön haza a játszótérrõl. szóval ez a kategória nem tudom, talán a feromonoknak van köze hozzá... biológián kívûl más már nem lehet XD biztos a különbözõ génkészlet hat rá tudatalatt így, hogy minél egészségesebb utódok legyenek... eddig mindig normális pasijai voltak, agyilag, külsõleg is, legalább az a 6/10-es szint
Jobban tetszik neki a "lúzer szerencsétlen csúnya pasi" mint te -.- .
Ilyenkor örülök, hogy nekem nincs hozzád hasonló barátom/barátnõm.

A barátnőm amikor kettesben vagyunk mindig gügyög mint egy 3éves azt várja el hogy én is ezen a szinten beszéljek hozzá. Ez miért van? Több helyről hallottam már ilyenről amúgy.

Ez sztem nem túl szexi és elég hülye dolog. A témához tartozik, hogy szereti a cuki kis dolgokat, mint kis plüss állatok, és néha gyermeki ruhákba öltözik. Szóval mintha legbelül egy ovodással vagy alsóssal járnék.

Legjobb válasz: Lehet, hogy szellemileg visszamaradt, de az is lehet, hogy skizofrén, vagy csak megtört a személyisége. Elképzelhetõ, hogy a gyerekkorában történt vele valami, de szerintem a legkézenfekvõbb dolog az, hogy egyszerûen hülye!!!!

Lehet, hogy szellemileg visszamaradt, de az is lehet, hogy skizofrén, vagy csak megtört a személyisége. Elképzelhetõ, hogy a gyerekkorában történt vele valami, de szerintem a legkézenfekvõbb dolog az, hogy egyszerûen hülye!!!!
korotok?
A kérdező hozzászólása: én 22 õ 23
Szerintem csak cuki akar lenni. Lehet azt hiszi, hogy ez bejön neked. Egy bizonyos szintig szerintem a férfiak szeretik az aranyos lányokat, de azért ne essünk át a gyerekes kategóriába, az szörnyen idegesítõ lehet. 20/L

A barátnőm előtt ne beszéljek arról, hogy még szűz vagyok, ha ő már nem az?

Legjobb válasz: aki emaitt lenéz valakit, azt el kell küldeni a halál f*szára. Oké 30 fölött már fura a dolog, és elgondolkodtató, de nem kell lenézni senkit. Rengeteg oka van hogy miért alakul úgy emberi élet, ahogy. Kérdezõ: mindenképpen oszd meg vele ezt a tényt, nem kell hosszasan ecsetelni, meg magyarázkodni, csak mond el és kész. Inkább, mint hogy csalódjon aztán meg az legyen hogy "hazudtál neki" ill. "titkolóztál elõtte"

aki emaitt lenéz valakit, azt el kell küldeni a halál f*szára. Oké 30 fölött már fura a dolog, és elgondolkodtató, de nem kell lenézni senkit. Rengeteg oka van hogy miért alakul úgy emberi élet, ahogy. Kérdezõ: mindenképpen oszd meg vele ezt a tényt, nem kell hosszasan ecsetelni, meg magyarázkodni, csak mond el és kész. Inkább, mint hogy csalódjon aztán meg az legyen hogy "hazudtál neki" ill. "titkolóztál elõtte"
Amikor kezd aktus lenni, szerintem az elõtt mondd meg. :)
Szerintem meg pont, hogy az elsõ aktus közben súgd a fülébe, nehogy emiatt lenézzen téged, mert akkor lehet sor se kerül az aktusra. De nem mindegy, hogy középiskolás vagy vagy 30 éves.
Én az elsõ csókunk után csak annyit kérdeztem, hogy meg akar-e rontani. A válasz hevesebb volt mint vártam ;) - beindult tõle -
Elõzõ voltam. Pontosítok: Az ágyban az elsõ csók után...
Ismerõs, szerintem nyugodtan megmondhatod neki, szerintem nincs ezzel semmi gond sõt néha elõnynek is számít, ha meg kiröhögne vagy cikizne emiatt akkor meg legalább megtudod kivel vagy valójában!

Hogyan beszéljem le a legjobb barátnőmet az öngyilkosságról?

Teljesen össze van törve, azt monta már csak én maradtam neki, de mióta van pasim nem tudok állandóan vele lenni és ez miatt kicsit megromlott a viszonyunk. Azt mondta vagy szakítsak a pasimmal vagy öngyilkos lesz mert nem bírja hogy már senki se tör?dik vele.

Legjobb válasz: Hány éves a csaj?

Hány éves a csaj?
nyugi... elég nagy rá az esély, hogy semmi kárt nem tesz magában. azok az emberek, akik fenyegetõznek az öngyilkossággal jórészt csak azért teszik, hogy felhívják magukra a figyelmet, de igazából semmit sem mernek tenni. nyilván nem az a megoldás, hogy szakítasz a barátoddal. inkább menjetek el 3-asban szórakozni, esetleg ha a barátodnak van 1-2 haverja, akit érdekelhet a barátnõd és viszont, akkor játssz Cupido-t. A lényeg, hogy éreztesd vele, hogy te ott vagy neki, de ugyanakkor ne engedd, hogy belemásszon a kapcsolatodba.

Szakításnak veszi? A barátnőm undok mostanában, nem is igazán töri magát, hogy találkozzunk de azt mondja szeret. Kértem, gondolkozzon három hétig, hogy most akkor mit is akar, és ha letelt az idő akkor beszéljünk. Azóta tényleg nem keresett.

Szerintetek úgy vette, hogy szakítani akarok? Nekem hiányzik, de ha nem szeret engem, nem teperek utána.

Legjobb válasz: Nem kell három hetet adni ilyenkor. Egy nap is bõven elég, sõt! Az meg hogy nem keresett azóta azt jelenti, hogy leszar magasról. Végigcsináltam már ezt a játszmát, persze nem adtam ennyi idõt az exnek. Abból, hogy nem hívott fel egy nap után, hogy beszéljük meg és nehogy szakítsunk, egyértelmû volt, hogy nem kellek neki. Persze szakítottunk is utána. Sõt, ha szeretitek egymást szívvel lélekkel még napokat sem kell, hogy adj a másiknak. A szerelmen nem kell gondolkodni. Ha gondolkodsz, már eleve baj van.

Nem kell három hetet adni ilyenkor. Egy nap is bõven elég, sõt! Az meg hogy nem keresett azóta azt jelenti, hogy leszar magasról. Végigcsináltam már ezt a játszmát, persze nem adtam ennyi idõt az exnek. Abból, hogy nem hívott fel egy nap után, hogy beszéljük meg és nehogy szakítsunk, egyértelmû volt, hogy nem kellek neki. Persze szakítottunk is utána. Sõt, ha szeretitek egymást szívvel lélekkel még napokat sem kell, hogy adj a másiknak. A szerelmen nem kell gondolkodni. Ha gondolkodsz, már eleve baj van.
beszélj vele, próbálj "teperni" aztán majd látod h van-e értelme vagy nincs.
szerintem egy hosszabb szünetnek veszi ezt a 3 hetet, bár én nem adtam volna neki ennyit, ha annyira biztos abban h szeret nem kell neki 3 hét.....és fõleg nem úgy telik el h nem is bezséltek egymással...nekem ez egy kicsit gyanús. Szerintem is teperj egy kicsit és bizonyítsd be neki. h te mg mindig szereted és melette állsz :) hátha megenyhül
A kérdező hozzászólása: egy hét telt el azóta, egyszer küldtem egy üzenetet, hogy lássa, hogy gondolok rá, csak besokalltam a viselkedésétõl
utolsónak teljesen igaza van :)
A kérdező hozzászólása: megkérdezte most egy hét után, hogy találkozunk-e holnap, na persze nem utasítottam el, mert hiányzik...Igaz nem látom azt az egetrengetõ szerelmet rajta, de a fene tudja, hátha õ ilyen hidegvérû :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!