Találatok a következő kifejezésre: Hogyan beszéljem vele ezt, hogy (24 db)

A húgom egy 26 éves családapa szeretője, hogyan beszéljek vele arról, hogy ez nem igazán jó így?

20 éves. El?tte az egész élet. Most lépett ki nem rég az els? kapcsolatából 3 évig volt a sráccal. Én úgy vettem észre ez nagyon megviselte. Egy discoban találkozott ezzel a férfival, s megállpodtak, hogy ameddig mindkett?jüknek jó, addig szex kapcsolatként fenntartják ezt. De többel egyikük sem.

Legjobb válasz: Szeretlek, aggodom erted.... egy jo inditasnak tunik

Szeretlek, aggodom erted.... egy jo inditasnak tunik
Az õ döntése, az õ tapasztalata, az õ élete. Hagyd, hadd csinálja a húgod, amit szeretne. Minél erõszakosabban akarod érvényre juttatni a véleményedet, annál kevésbé fog rá hajlani. Ne avatkozz bele jobban ebbe a helyzetbe. Amnit tenni tudsz: felkészülsz rá, hogy támogatod lelkiekben, akármi is történik. Ezt el is mondhatod neki, hogy mindig számíthat rád. Ha végül szükség is lesz erre, legközelebb jobban fog rád hallgatni. Ha nem, akkor jó a vége, nem igaz? Amúgy a pasi nagyobb szarban van, mint a húgod. Több a veszítenivalója. A húgodnak ez csak úgymond "tapasztalat".
Kezdd úgy, hogy nem akarsz az életébe beleszólni, és tudod, hogy sok közöd elvileg nem lenne hozzá, de félted és szereted, mivel a saját húgodról van szó.Ha a finom, normális célzásokat nem érti, és nem engedi, hogy végig mondd, akkor majd tanul a saját kárán.
Ez kérdés volt nem tanács
Akármit is csinálsz, a húgod nem fog rád hallgatni, hanem majd ellenséget lát benned. Egyébként meg felnõtt nõ, gondolom fel bírja mérni a tettei súlyát. Hagyd békén.
mond meg a pasinak, ha nem ejti a húgod, akkor beköpöd az asszonykájánál
az asszonnyal beszélj, majd õ elintézi
A kérdező hozzászólása: Érti és elfogadja az álláspontom de folytatja. Azt mondja neki ez most megfelel. Mert ha megunja lekoptathatja magáról, de szerintem egyre jobban belefognak menni a dologba, mert már felvetõdött egy közös lakás bérlése, ahol lakhatna a húgom a pasi meg mehetne..! Egyedül fog maradni ettõl féltem.... Elhajt minden udvarlót, már sokszor összevesztek, de kibékülnek. Nem ilyen volt és nem szeretem így látni....
Hova valósi vagy lehet ismerlek...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a segítséget! Én már beszéltem a pasival is, mondtam, hogy nem csípem ezt a helyzetet. Azt mondta, hogy szereti a húgom. A feleségével gyakorlatlag már nincs kapcsolata, de a gyerekeit nem szeretné elhagyni, és hogy a felesége tud róla, hoy van valakije különben nem is aludna a húgomnál. De nekem gyanús... sajnos az "idõvel elhagyom" szöveg túl gyakran tûnik fel ilyen helyzetekben!
A felesége tud róla? KAMU ! Áruld be a k_csögöt, aztán majd kiderül tudott-e róla az asszony vagy nem.

Hogyan beszéljem meg vele ezt, hogy ne pletykáljon amíg nem biztos még a baba?

Elmondtam a f?nökömnek, hogy babát várok, megkértem, hogy amíg nem telik le a 3 hónap addig ne mondja el senkinek. Ezt nem bírta megállni és mások kérdezgetnek,hogy mi van.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem csak magatokkal foglalkozz! Ne kifele nézz! Olyan csoda és gyönyörûség történt Veletek, hogy ezt kár elrontani azzal, hogy az érzéketlen fõnököddel foglalkozol. Amúgy is, a babona idõszak már leáldozott. 2007-et ícunk:) Egy 21 hetes kismama

Szia! Szerintem csak magatokkal foglalkozz! Ne kifele nézz! Olyan csoda és gyönyörûség történt Veletek, hogy ezt kár elrontani azzal, hogy az érzéketlen fõnököddel foglalkozol. Amúgy is, a babona idõszak már leáldozott. 2007-et ícunk:) Egy 21 hetes kismama
Szia! Na én ezért mondtam el 3 hónapos terhesen a fõnökömnek. 4 hónaposan pedig már táppénzen voltam, de tényleg ne érdekeljen senki. Csak magatokkal törõdj.

Nagyon ciki volt, elszúrtam. Ezek után hogy beszéljek vele? Nem akar már semmit? Hogy hozzam rendbe?

Van egy srác, akibe 3 éve szerelmes vagyok, eddig alig szóltam hozzá, mert õ "népszerû szépfiú". De tegnap egy meglepetésbulin voltunk (van pár közös barátunk) és elkezdett velem beszélgetni. Csókolóztunk és mondta, hogy menjünk el hozzájuk és akkor még jó ötletnek tûnt, mert õ lett volna az elsõ és mindig is ezt akartam.

Legjobb válasz: az lesz majd a szar egyébként ha majd realizálódik benned hogy nem akar õ tõled semmit csak megdugni

az lesz majd a szar egyébként ha majd realizálódik benned hogy nem akar õ tõled semmit csak megdugni
próbáld meg, max nem fekszel le vele 1-2 hónapig. majd kideríted mit akar. a fiúk mindig azt akarják amit verbálisan kimondanak. kivéve amikor hazudnak F20
Pipikém, itt az idõ, hogy megtanuld.
A kérdező hozzászólása: De még sosem volt senkim, sose voltak velem kedvesek a fiúk és nem tudom, hogy ilyenkor hogy viselkednek, mi mire utal náluk.
Írjál rá, hogy unatkozol, meg már nem is fáj a fejed, úgyhogy szabad az estéd!
ha fárasztanád nem kérte volna hogy írj neki, sõt lese sz*rna téged, nem hogy aggódna, nyugi lehet tényleg csak megakart fektetni sõt... de úgynézki van benne annyi hogy ezekután nem hagy téged õrlödni, irj rá kérj tölle bocsánatot, mond hogy kiborultál, beszélgess kicsit ha untatod ugyis észre fogod venni, ha érdekel azis, ha csak messzirõl pislogsz rá akkor sose lehet köztetek semmi, legyél bátor :)
Te valami hülye lehetsz! Felhívott, elvitt volna a suliba, vitt neked kávét meg péksüteményt, akkor szerinted hol itt a probléma? Mit kellett volna még csinálnia?
A kérdező hozzászólása: Beszéltünk azóta... Vagyis felhívott reggel, hogy értem jöjjön-e kocsival és elvigyen-e, de mondtam, hogy nagyon fáj a fejem, ezért nem megyek be az utolsó 2 napra. Ezért hozott kávét és péksütit. Meg mondta, hogyha nagyon unatkozok, írjak neki, de nem tudom, hogy megtegyem-e, mert lehet, hogy csak fárasztanám, vagy zavarom.
Mivel nem nagyon beszéltetek elõtte és egybõl ágyba vitt szerinted mit akart tõled?
Ha a szexen kívül akart volna mást is, akkor felhívott volna, hogy miért nem mentél ma suliba.
Eddig egymáshoz sem szóltatok jóformán, majd pár óra alatt az ágyig jutottatok: ezért mondjuk azt, hogy csak meg akart fektetni.
Lehet, hogy a népszerû szépfiúnak nem te lettél volna az elsõ, se a 20-adik, inkább olyannal kerülj ilyen kapcsolatba, aki ennél többet jelent neked. Nem csak a szexre vonatkozik ez, hanem arra is, hogy kiöntöd neki a lelked. Mondd meg neki, hogy sajnálod a kiborulást, meg hogy kedveled, de ennél többet csak akkor akarsz, ha már erõsebb köztetek a bizalom. Egyrõl a kettõre rázúdítani mindent, pláne hogy eredetileg lefeküdtél volna vele úgy, hogy kb nem is ismered, nem a legjobb döntés, ráadásul elsõ alkalomra.
A kérdező hozzászólása: De amiért népszerû, az egyenlõ azzal, hogy minden lány csak szexre kellene neki?
Tudat alatt megmentetted magad egy nagyobb csalódástól, hiszen csak meg akart fektetni, semmi mást. Még örülhetsz, hogy végighallgatott, meg vigasztalni próbált.
Az szerintem "cikibb" lett volna, ha megdug utána meg kibeszél a haverjainak és leszar téged.
Szerintem inkább élvezd ki ezt a rövid idõt, amíg valaki fel nem csinál, mert ahogy elnézlek ez már nagyon közel van.
egyszer még büszke leszel magadra ezért. *könnyes szem* :D
naja. bírjon ki kis idõt szex nélkül, akkor tényleg kellessz neki, amúgy meg csak kihasználna. bár ahogy nézem ez nem túlzottan zavarna téged, nem is tudom mit próbálunk róla lebeszélni..

13 vagyok és még nem jött meg. Anyukámmal nem beszéltünk még róla. De nekem ez ciki. hogy beszéljem meg ezt vele? Kérjek előre tőle betétet?

Legjobb válasz: Egyszerûen mondd meg neki, hogy szeretnél magadnál tartani néhányat a biztonság kedvéért, vagy még egyszerûbb ha veszel magadnak.

Egyszerûen mondd meg neki, hogy szeretnél magadnál tartani néhányat a biztonság kedvéért, vagy még egyszerûbb ha veszel magadnak.
mondanám hogy suliba a védõnõ, de mivel nincs most iskola, vezesd fel anyukádnak, hogy szerinte nem-e furcsa, meg ilynek.
Nem a te hibád, hogy édesanyád még nem beszélt veled errõl. Õt is sajnos így nevelték, hogy ciki neki a téma. Ha belegondolsz a biológiájába a nõi ciklusnak, akkor rájössz, hogy az ég világin semmi ciki nincsen benne, hanem az egész egy csoda:) A fogantatás, a terhesség, a szülés, a nemi érés mind egy csoda. 16 éves korig bármikor megjöhet a menstruációd. Még van erre 3 éved. Addig nem kell félni. Vannak korábban és vannak késõbb érõ lányok. A dolog kimenetele viszont mind a két esetben ugyanaz:) Én, még ha elsõre a rossz berögzülések miatt kellemetlen is, leülnék anyummal beszélgetni. Lehet, hogy csak arra vár, hogy kérdezz. Õ is menstruál minden hónapban, õ is vesz magának betétet és tampont. Én lehet, hogy azzal kezdeném, hogy szólnék, hogy olyan helyre tegye a betétet, ahol te is hozzáférsz, mert bármikor szükséged lehet rá. Ebbõl elindulhat egy komolyabb beszélgetés is. Nõk vagytok, össze kell fognotok, hogy segítsétek egymást ebben:) Ez jól jöhet még nyaraláskor, kiránduláskor. Hajrá és kérlek ne szégyelld, mert egyáltalán nincs mit:) Majd írj, hogy sikerült-e a beszélgetés:)
Ne parázz. Elöbb-utobb minden lány túlesik rajta! Nekem is 14 évesen jött meg, és csak egyszerûen vigyáztam magamra! Tudom, hogy kényelmetlenül érzi magát egy ilyenkor egy csajszi, de próbáld meg végig gondolni: Más is menstruál! az, hogy anyukáddal errõl nem beszéltetek, ez más része a dolognak. Biztos hogy volt a suliban tájékoztató rész, és kaptatok ingyenes termékmintát, de ha nem, akkor sincs gond! Ha édesanyádtól kérsz betétet, biztosan ad neked egy rakatot, és beavat a dologba. De ha iskolában jön meg, kérlek, ÉS KÉRLEK MÉG 1000-szer, hogy ne félj a barátnõidtõl(akik már menszeszelnek) segítséget kérni! Ám legjobb ha tanárodtól kérsz segítséget, esetleg õ beszélni fog veled a dologról! Lényeg, hogy NE TITKOLD EL A SZÜLEID ELÖTT, MERT ABBA BIZONY TE IS BELEHALHATSZ! sok sikert, és szép életet.
Kérj anyukádtól betétet, ez nem ciki és így nem fog meglepni. Én például nem voltam hajlandó betétet elrakni, mert, hogy nekem még biztosan nem jöhet meg, hát meg is lett az eredménye.
Ez egyáltalán nem ciki! A világ legtermészetesebb dolga! Anyukádnak úgy kellett volna nevelnie, hogy Te is a legtermészetesebb dolognak tartsd a menstruációt és a többi intim dolgot és bármit merj tõle kérdezni!
Nincs ebben semmi gáz, nekem 13 és fél évesen jött meg :) Anyud meg szerintem úgyis tudja, hogy mi a helyzet, úgyhogy lesz betét akkor is, ha nem szólsz neki elõre :)
Ja, 13 éves korban még nem gáz, ha nem jött meg. Tesómnak 16 évesen jött meg. Szóval nyugi van. :D
szerintem nyugodtan megbeszélheted anyukáddal, nincs ebben semmi ciki, teljesen természetes az meg, hogy 13 éves vagy, és még nem jött meg, nem feltétlenül baj, lehet, csak késõbb fog, emiatt ne idegeskedj
Ez nem ciki! Nyugodtan beszéld meg vele! Mindenképpen legyen a házban betét, ha megjönne. Elég kínos, ha nincs. Én mondjuk nem beszéltem vele elõtte anyummal, de szerintem direkt nekem vett betétet, csak nem mondott róla semmit. Egyik reggel megjött, mondtam neki hogy megjött, mondta hogy ott a betét, és ennyi volt. :D
Szerintem anyuddal mindenféleképpen beszéld meg.De ha mélyebben belemennél a dologba és esetleg kínosnak érzed a dolgot (egyébként tudom mire gondolsz) akkor esetleg valamelyik barátnõddel beszélj róla de a betét dolgot persze mindenféleképpen meg kell beszélnetek anyukáddal.

Egy fiúhaverom barátnője betegesen féltékeny rám és én ezt már nagyon unom. :S Mit csinálhatnék? Hogyan beszéljek vele?

Õk távkapcsolatban vannak, a csaj vidéken lakik, egy olyan városban, ahol mostanában többször is volt dolgom és ennek elintézéshez a haverom segítségét kértem. És emiatt többet voltam vele, naponta beszéltünk telefonon és együtt utaztunk odáig és ott is párszor taliztunk. De a lány hisztérikusan féltékeny, pedig semmi oka rá, egyáltalán nem jön be ez a fiú pasiként... Most hétvégén megint abba a városba kell utaznom és találkozni fogok velük és a csaj megfenyegetett...

Legjobb válasz: hát ez tényleg ciki! Szerezz magadnak egy fiút azt megvan óldva xD

hát ez tényleg ciki! Szerezz magadnak egy fiút azt megvan óldva xD
Ezt a pasinak kéne lerendezni. Persze lehet, h nem sikerülne...
Csak azért is feküdj le a fiúval

Van egy fiú akinek a haverjai mindig huzzák oda hozzám ő jóformán elszalad, meg mondják neki hogy beszéljen velem(de nem beszél)csak néz. Ez mit jelent a fiú ill. a barátai részéről?

Vajon ezt mért csinálja/csinálják?

Legjobb válasz: Valószínû, hogy tetszel a srácnak, akit húzgálnak. Biztosan beszél a haverjainak rólad, õk pedig kedvükre szívassák azzal, hogy nem mer odamenni hozzád, és egy értelmes mondatot kibökni. :)

Valószínû, hogy tetszel a srácnak, akit húzgálnak. Biztosan beszél a haverjainak rólad, õk pedig kedvükre szívassák azzal, hogy nem mer odamenni hozzád, és egy értelmes mondatot kibökni. :)
vannak ilyen srácok akik kicsit "gyávábbak" hiába nem mindenki nagyszájú...lehet télleg elmondta valamelyik nagyokosnak hogy tetszel neki õk meg szivatják...szegény tudom sajnálni
Azt hogy fiatalok vagytok. :D
Azt, hogy bejössz annak a fiúnak, és a haverjai tudnak róla, ezért löködik feléd.:)
így van, elég egyértelmûen tetszel a srácnak, csak még nyilván fiatal, így nem tudja kezelni a helyzetet, haverjai meg még szivatják is. Ha Neked is tetszik a srác, akkor a következõ alkalommal zavard el a sunyiba a haverjait, mosolyogj rá és próbálj beszélgetni vele. sok sikert :) 21/F
Elõször is fúból van és a haverok cukkolják mert tudják h tetszel neki , ez a megmukkanásos dolog h hozzád se szól ez is pont ezért van . Az én haverom pont iylen alig tom levakarni csak ha azt csinálom amit mondott , de sajnos igaza van ( az iylen ügyekben legalábbis , kisebbfajta pun... mágnes a gyerek, és inkább hallgatok rá)

Szerintetek jó ötlet lenne ha beszélnék a barátnőjével hogy kísérjen el a lány házához és beszéljek vele? Vagy hogy lehetne ezt megoldani? és mi van ha a lány nem szerelmes belém?

Szerelmes vagyok egy lányba nagyon tetszik és egyszer se találkozunk még de tudja hogy tetszik nekem mivel 3 hónapig nem gépezhet és telefonszámát nem tudom

Legjobb válasz: 13 éves lányt ne keress fel emiatt a saját házánál. Ha tényleg képesek 3 hónapra eltiltani akkor szigorúak a szülõk.Magyarul csúnya halál lenne a számodra már 13 évesen meghalni.Az apja ledarál finoman szólva:)

13 éves lányt ne keress fel emiatt a saját házánál. Ha tényleg képesek 3 hónapra eltiltani akkor szigorúak a szülõk.Magyarul csúnya halál lenne a számodra már 13 évesen meghalni.Az apja ledarál finoman szólva:)
És különben is egy férfi, még ha palánta is, oldja meg a nõügyeit saját maga. Nem kell ahhoz pesztra.

Annyira tanácstalan vagyok, mit tegyek? Beszéljem meg vele valahogy vagy pedig szakítsak vele? És ha beszéljem meg vele akkor hogyan? Bocsi ha nagyon hosszú lesz, de ez nagyon fontos

Kezdem talán a legelejér?l. Több mint 7 hónapja összejöttem egy fiúval.Elkezdtünk járni,nagyon jó volt minden. Aztán kezd?dtek a problémák,összevesztem a barátn?mmel. Végül a többi barátommal is alig tartottam(tartom) a kapcsolatott a fiú miatt. Nagyon szeretem,5 hónapja jártunk mikor lefeküdtünk egymással. Megtiltotta hogy a barátaimmal menjek el helyekre,nemengedi hogy a legjobb barátn?mmel akivel id?közben kibékültem beszéljek,hogy találkozzak vele, mert biztos,hogy miatta szakitanánk.

Legjobb válasz: Én beszélgetnék másokkal, amíg õ a lánnyal vagy a játékkal van elfoglalva.

Én beszélgetnék másokkal, amíg õ a lánnyal vagy a játékkal van elfoglalva.
Mondanám neki hogy ez így nem mehet tovább. És válasszon hogy vagy én vagy a játék meg a másik csaj. Lehet elgondolkozna hogy mit választ. Ha nem téged akkor meg nem is érdemes vele lenni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Irjatok még, hogy veletek volt már ilyen?
Utolsó válaszoló: Velem nem, de a barátnõmmel igen. Õ megkérdezte a játék vagy én .. És a fiú õt választotta és nagyon ritkán játszik már:)
Volt, aki a saját fiúrokonaimra is féltékeny volt, de hogy a barátnõidtõl is tiltson...
Velem szinte ugyan ez volt, sajnos. Én elõször megpróbáltam vele megbeszélni a problémámat, de ahelyett, hogy átgondolta volna, hogy talán még nekem is lehet igazam, vagy megsértõdött vagy kiröhögött. Képtelen volt belátni, hogy õ sem tökéletes, és bármi történt is, mindig én voltam a hibás. 8 hónapig voltunk együtt, és egyáltalán nem bántam a szakítást. Hogy valami hasznosat is mondjak: elõször próbáld meg vele megbeszélni mindenképpen, reméljük lesz haszna, de ha úgy jársz, mint én, és mind hiába, akkor bizony jobban jársz, ha szakítasz. :(:)
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 22:43 Oké, megpróbálok vele beszélni. Ha nem ér semmit akkor azt teszem amit te. :(
Velem is volt ilyen, egy évig tûrtem, reméltem, hogy változik (2, 5 évig voltunk együtt, abból az elsõ másfél évben nem volt ilyen, ezért hittem a csodákban). Fiúkkal nem beszélhettem semmilyen formában, ha elmentünk pár havonta a haverjaival valahová, rám szólt 15 perc beszélgetés után (hozzáteszem, számítógépes játékokról volt szó) hogy most már ne beszélgessek, az este további részén meg hozzám sem szólt.. Nem lehetett megbeszélni, semmiféle kompromisszumra nem volt hajlandó, a kapcsolatnak pedig vége lett. Most pedig megtaláltam azt, akinél jobban hozzám illõt keresve se találnék. Azt sem tiltja, hogy nélküle bulizzak, mint ahogy persze én sem, mert bízunk egymásban. Bizony ilyen is van. 22/L

Hogyan beszéljem ezt meg vele?

A bátyámnak van egy barátn?je, aki már több mint egy éve itt lakik nálunk. Anyukám nagyon jóban van vele, én nem. Amikor ide költözött megpróbáltam vele összebarátkozni, de azt mondta hogy ne is próbáljak vele barátkozni. (Persze ezt csak nekem, úgy hogy más ne hallja)

Legjobb válasz: Nem írtad le, hogy hány éves és hogy fiú vagy lány vagy. Legegyszerûbb az lenne, ha elmondanád neki, amit nekünk. Hogy te eleinte próbálkoztál, de mióta ezt mondta neked a csaj, a közelébe sem szeretsz lenni, és hogy te kész lennél nyitni felé, de õ elzárkózik elõled. De mi baja lehet veled, amiért nem bír?

Nem írtad le, hogy hány éves és hogy fiú vagy lány vagy. Legegyszerûbb az lenne, ha elmondanád neki, amit nekünk. Hogy te eleinte próbálkoztál, de mióta ezt mondta neked a csaj, a közelébe sem szeretsz lenni, és hogy te kész lennél nyitni felé, de õ elzárkózik elõled. De mi baja lehet veled, amiért nem bír?
Hány éves vagy?
Ha te egyébként jó természetû vagy, akkor nyugodtan mondd meg anyudéknak amit mondott. Miért is ne a saját lányuknak hinnének ? De ha okot adsz rá, hogy más ne akarjon veled barátkozni, és õk is így látják, akkor nehezebb a dolog. Mondhatod olyan jó lenne neked szinte mintha nõvéred lenne, te szeretnél jó viszonyt, de õ ezt mondta. Ha gyanakodnak kérdezd meg miért mondanál ilyet ? Mi elõnyöd származhat belõle. Te nem akarod összeveszíteni õket meg semmi, csak te is szeretnél valamit, épp amit a szüleid is. Beszélj velük õszintén.
A kérdező hozzászólása: Bátyám: 21 Barátnõje: 22
És hány éves az a lány ??
A kérdező hozzászólása: És lány vagyok, ami még egy ok rá hogy jóban legyünk :) És fogalmam sincs miért nem kedvel. Beszélgettem régi barátaival (akiket ismerek) és szerintük egy undok liba. Én szívesen nyitnák felé :)
A kérdező hozzászólása: 12 De attól még nem kéne ilyen viszonyban lennünk
Ha felküldött a szobádba akkor te még biztos egy gyerek lehetsz.
Korod??
A kérdező hozzászólása: Beszéltem anyámmal. Szerinte, semmi baj nincs, csak én vagyok a hülye :S Aztán beszéltem apámmal. Szerinte, tényleg jobb lenne ha nem utálna ennyire :) Aztán beszéltem még a bátyámmal is. Most tervezi a költözést, de úgyan ebbe a városba Aztán beszéltem utcsónak a bátyám barátnõjével. És csak annyit mondott: pár hét és itt sem vagyok

Hogyan beszéljem ezt meg a párom családjával? Egyáltalán próbáljam ezt velük megbeszélni?

Nem túl jó egymással a kapcsolatuk (pont a viselkedésük miatt), de néha azért összefutnak beszélgetni egyet és sajnos néha még 1-2 hétig hívogatják is egymást telefonon. Ilyenkor a párom teljesen kifordul magából és átveszi a stílusukat. Mindenre megjegyzést tesz, beszól, szenved, hogy munkába kell mennie, szenved, hogy nem hagyjuk itthon pihenni stb. Mintha nem is a párom lenne, csak valami idegbeteg idióta, aki a bõrébe bújt. A családja ráadásul pontosan tudja, hogy milyen hatással vannak rá és fõleg a testvérei kihasználják az alkalmat, hogy a kapcsolatunkat kikezdjék. Nagyon elegem van ebbõl. Nem is tudom, hogyan tudnám errõl leszoktatni. Vele már többször beszéltem, de amikor a hatásuk alatt van, nem érzi át, hogy milyen bántón, gorombán és felelõtlenül tud viselkedni.

Legjobb válasz: Semmi értelme velük beszélni, hiszem amint írod, a kapcsolatotokat próbálják kikezdeni. Esetleg vedd fel ahogy ilyenkor viselkedik és mutasd meg neki. Gyerekek vannak?

Semmi értelme velük beszélni, hiszem amint írod, a kapcsolatotokat próbálják kikezdeni. Esetleg vedd fel ahogy ilyenkor viselkedik és mutasd meg neki. Gyerekek vannak?
Ilyen általános kérdésre csak nagyon álalános válaszok várhatók.
A kérdező hozzászólása: Sokkal konkrétabban nem tudom leírni, mert ilyenkor minden baja van és semmi sem jó, kezdve azzal, hogy rosszul aludt, kényelmetlen a matrac, hideg a papucsa, túlpörkölték a kávét és én meg túl sokáig fõztem, a kenyér rágós, a szalámi száraz, a felvágott rossz ízû, nincs kedve munkába menni, ennyi pénzért nem éri meg kikelni az ágyból stb. és ez folytatódik egész nap. A gyerekek idegesítik, elrontottuk velük az életünket... Ha viszont nem találkozik a rokonaival, akkor vidám, mindenben meglátja a jót, mindenkihez van egy kedves szava, a gyerekekkel pedig fél napokra el tud menni sétálni, csavarogni, játszótérre, cukrászdába, kirándulni. Mintha nem is ugyanaz az ember lenne. Utólag tisztában van vele, hogy hogyan viselkedett, de akkor nincs. Ez a dilis idõszak kb 1 hét szokott lenni, de tovább tart, ha még hívogatják is egymást.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!