Találatok a következő kifejezésre: Hogyan beszéljem a barátommal, hogy nem (9 db)

20 éves vagy!!!!! tudasd ezt apukáddal is!!!
Spártában laksz? :O Szabad ember vagy, ráadásul nagykorú! Mondjuk nem ismerem az elõzményeket.
A kérdező hozzászólása: De végre valaki Normális válaszokat adott Köszönöm:)
Megveretek??? Rendõrséget értesítetted? Ilyet nem tehet meg, ez törvénytelen.
A kérdező hozzászólása: Hát igen, de õ ezt nem fogja fel 19 évesen eljöttem itthonról elköltöztem 1 hónap nem kellett. jöttek utánam és jol meg vertek azóta itthon vagyok.most akarok elmenni innen, õt nem érdekli hány éves vagyok nem enged sehova:@ most akarok majd megint elköltözni..most is majd megy le vidékre a csajához.és mondtam neki de nekem nincs kedvem oda menni de az van amit én mondok jössz és kész..-.- vagy elmehetsz, meg azt mondta ha beszélek a barátommal akkor mennyek a francba..
A kérdező hozzászólása: Igen jöttek utánam, mert azt mondták hogy én elszöktem amikor nem is.. meg hogy õk rendõrséget hívnak és baj lesz, félek meg tenni majd a lépést hogy elmegyek..:(
A kérdező hozzászólása: meg õ mindig azt mondja hogy jaj hagyjad már a hülyeségedet...meg ma is te csak vizet iszol, de már 3 napja azt iszom.. ez egy teljesen más ember azt hiszi õ az isten ma is ugy meg fenyegetett és kaptam egy fülest is, mert azt mondta ha beszélek a barátommal ez lesz a következménye.és öltözök és elmegyek mondom jó
Ugye a barátod nem brazil, te meg egy úgymond "rendes" családban élsz. Mert azért egy apa nem akar alapvetõen rosszat a lányának. De ha én lennék az apád, és egy brazil lenne a pasid, aki a legmocskosabb putriban lakna, én is hasonlót csináltam volna tuti. Ha 20 éves vagy ha nem... egyéb esetben semmi joga sinc sarra amit tesz, pláne, hogy 20 éves vagy.

Hogyan beszéljem meg a barátommal, hogy nem úgy képzelem el a szexet ahogyan ő?

A barátommal jól megvagyunk, csak a szexben néha furcsák az igényei. Szereti az anált, meg az oralt is. Az még nem gond. De van, hogy miután a fenekembe dugta a számba akarja rakni. Ehhez nem nagyon van gusztusom, nem tudom ki, hogy van vele. Azt mondja a filmekben is csinálnak ilyet és semmi bajuk nincsen t?le. De félek, ha nem elégítem ki az igényeit elhagy. Mit tanácsoltok?

Legjobb válasz: A barátod is valami szexfilmeken felnõtt vadbarom (már elnézést) A legújabb divat a filmekben, hogy lepisilik a nõt a férfiak, ha ezt meglátja akkor ezt is fogja kérni, mert "a filmekben is csinálják"? Mond meg neki, ha olyan szexet akar ami a filmeken van akkor menjen el pornószínésznek:) Egyébként a pornóban is csak a legelvetemültebb fajtában rakják valóban anál után azonnal szájba, a legtöbb esetben vágással van megoldva, és a szájba helyezés elõtt a férfi színész megtisztítja a szerszámát. Pedig a profi színésznõk profi módon tisztítják ki a végbelüket a forgatásra, de még így se szokták bevállalni.

A barátod is valami szexfilmeken felnõtt vadbarom (már elnézést) A legújabb divat a filmekben, hogy lepisilik a nõt a férfiak, ha ezt meglátja akkor ezt is fogja kérni, mert "a filmekben is csinálják"? Mond meg neki, ha olyan szexet akar ami a filmeken van akkor menjen el pornószínésznek:) Egyébként a pornóban is csak a legelvetemültebb fajtában rakják valóban anál után azonnal szájba, a legtöbb esetben vágással van megoldva, és a szájba helyezés elõtt a férfi színész megtisztítja a szerszámát. Pedig a profi színésznõk profi módon tisztítják ki a végbelüket a forgatásra, de még így se szokták bevállalni.
Inkább beked kéne elhagynod. Mondd meg, hogy te is megujjazod és utánna nyalogassa le a kezedet. Jesszus, ez nem komplett. Egy fiúnak figyelnie kéne egy nõ érzéseire, de ezek szerinte a párod közel sem aggódik érted. Mondd meg kerek perec: NEM. Ha nem éri meg akkor megérdemli hogy elhagyják. amugy nehogy már a pornófilmek alapján sexeljetek. Mert amik ott vannak az abnormális. Azokat a nõket rendesen meg is fizetik, de te csak egy ..-os farkat kapsz. Ugyhogy nehogy megcsinálj bármit is amitõl egy kicsit is undorodsz. Nõ vagy, és nem egy kurva vagy egy bûbaba, ugyhogy a perverz vágyait nem a szerelmén kéne leélnie.
Mondd meg neki hogy nem vagy se gumibaba, se pornószinésznõ. Amit a filmekben lát az meg össze van vágva, nem higiénikus hogy a fenekedbõl a szádba dugja, még valami betegséged is lehet tõle. Mondd meg neki hogy te ezt nem akarod. Ha emiatt elhagy akkor csak "arra" kellettél neki bármilyen jónak tûnik is a kapcsolatotok.
fiú vagyok, és ha valamit nem akar a lány sosem erõltetem, nbe hagyd, hogy rád erõltessen ilyesmit.
Ha nagyon azt akarja, hogy a szádba tegye, akkor análisan gumival próbáljátok és utána ha levette a gumit bekaphatod neki. Mi így szoktuk. Megmondtam a barátomnak, hogy máshogy nem vagyok hajlandó leszponi anál után. Megértette.
Ha ezért elhagyna akkor gondold át kiért tennéd meg! Alapvetõen gusztustalan ez a dolog, még a pornókban is......
de ha ez komoly kapcsolat, akkor miért probléma, ha be akar mutatni..? ebbõl is látszik, hogy fontos vagy neki!
Egyáltalán nem akarsz velük találkozni, vagy csak még korainak érzed?
Hát szerintem ha nem szeretnéd megismerni õket akkor ez a kapcsolat halálra van ítélve.Ha te nem fogod elfogadni a gyerekeket akkor nem hiszem hogy ezt sokáig tolerálná.Te tudtad hogy van 2 gyereke, godnolhattad volna hogy eljön ez az idõ.Ha rendes apa, tuti a gyerekei fontosabbak lesznek neki mint az akit nem érdekelnek a gyerekei.Ezt nem tudom szebben megfogalmazni. Nem bántani akarlak, csak tudtad mibe csöppensz bele.
Mond azt neki hogy te ezt még korainak érzed, kicsit késõbb szeretnéd, a gyerekeknek is jobb így.
Együtt jártok fél éve, szóval nem ártana mellébeszélés helyett õszintén megmondani neki, hogy miért nem akarsz találkozni velük. Ha egyáltalán nem érdekelnek, nem tudod elfogadni hogy két gyereke van akkor meg akár véget is vethetsz a kapcsolatnak, mert nincs jövõje.
Kedvesen mond meg neki, hogy erre te még nem állsz készen!
Ha ellened tudnák hangolni, akkor látatlanban is megtennék. Ha pedig ezzel közétek állnának, akkor nem is kár a pasiért, legalább idõben kiderül. Vagy ha okkal beszélnék le rólad, akkor meg az késõbb is bekövetkezhet...
miért hangolnák ellened? hány évesek?? szerintem beszéld meg a barátoddal a félelmeidet
Mond meg neki. Sajnos ez a 2. 3.-6. házasságát élõ nõknek velejárója. Te sem vagy kivétel, ezért nem tehetsz róla.
A kérdező hozzászólása: Még egyelõre nem szeretnék velük találkozni. Félek, hogy ellenem hangolják az apjukat.
Én elég hamar bemutattam a gyerekeknek az új kapcsolatomat. Mégpedig azért, hogy lássam, kijönnek-e. Ha nagyon nem, akkor fölösleges erõlködni a kapcsolatért, mert hosszabb távon nem jó egy háborús övezetben élni. Szerintem jobb lenne, ha megpróbálnád õket megismerni a barátod gyerekeit, nem mindenhol kisördögök a gyerekek. Az enyémek pl. imádják az új páromat, a exférj barátnõjét is kedvelik. Szóval szerintem jobb lenne túlesni a találkozáson, ugyanis ha késõbb kiderül, hogy a gyerekekkel nem jössz ki jól, az megmérgezni a mindennapokat, a láthatásokat. Ha együtt maradtok, összeköltöztök, akkor nem tudod õket majd elkerülni: ott lesznek nálatok, te fõzöl nekik kaját és nyaralásokra is vihetitek õket.

19 évesen nem merem elmondani hogy van barátom, a szüleimmel nem jó a viszonyom és így mindig ki kell találnom valamit hogy hova megyek el. Hogyan beszéljek velük?

Legjobb válasz: Nos ezt egy darabig én is csináltam! Szerintem a legjobb ha elmondanád a szüleidnek ha titkolozol az csak bajt hoz! Ha szereted a srácot mutasd be nekik de ne síettesd szépen apránként.

Nos ezt egy darabig én is csináltam! Szerintem a legjobb ha elmondanád a szüleidnek ha titkolozol az csak bajt hoz! Ha szereted a srácot mutasd be nekik de ne síettesd szépen apránként.
Na ez engem is érdekelne, csak én fiú vagyok.
Nem értem, miért nem mondod meg nekik. 19 éves vagy, van valakid akivel szeretitek egymást. Ennyi. :) Szerintem butaság emiatt hazudozni.
09, 24-nek igaza van.Miért kell neked otthon hazudoznod? A szüleid miért nem örülnek ha boldog vagy valakivel? Egyébként meg felnõtt ember vagy, nincs szükséged az engedélyükre semmihez.Természetesen ehhez az is hozzá tartozik, hogy ez esetben meg kell állnod a saját lábadon. Miért rossz a kapcsolatotok?
A kérdező hozzászólása: Hát úgy értem a rossz viszont a szüleimmel, h soha nem kérdeztek még rá eddig h szerelmes vagyok e, van e barátom vagy valami......:S Szóval soha nem beszéltünk ilyen dolgokról, még a szexrõl sem :S

Egyszerûen nem bírom feldolgozni, hogy a barátomnak elõttem 37 barátnõje volt. Mi a megoldás, szakítsak, vagy beszéljek vele?

14 éves korától voltak barátnõi, a legtöbbjük 3 és 5 hónapig tartott, de volt egy 8 és 21 hónapos is.Most 25 éves. Mi 14 hónaposak vagyunk. A nagy része elõttem mind erdélyi, augusztusban megint mennek a barátokkal ki oda és félek,hogy megint elcsábul a székely lányok láttán... lehet kicsit túlzásnak tûnik az aggodalmam, de bármi történik azt én úgysem tudom meg...

Legjobb válasz: Akárhogy számolom is, nem jön ki a 37... Biztos ez?

Akárhogy számolom is, nem jön ki a 37... Biztos ez?
Nem tudom, ilyen elõélettel szerintem be se engedtem volna az intim zónámba, max. pár etye-petyére.
37 barátnõje nem volt, legfeljebb ennyit dugott meg. Te a 38, vagy, de ha ilyen rekorder típus, rakok 100-ig meg sem áll. Valahogy nem tûnik úgy, hogy egymáshoz valók vagytok.
Nekünk párommal pont az a baj hogy 2-3 kapcsolaton kívül nem volt más és kost tíz év után gondookoztunk el hogy talán mégsem választottunk jól. Nyilván más is okozhatta ezt viszont így ilyen fejjel tényleg azt látom, hogy jó ha egy férfinak sok kapcsolata volt megállapodás elõtt. A féltékenység imponálhat is neki, de csak az elején. Késõbb közétek állhat ezt mondják.
Ha zavar minek jöttél vele össze? Vagy ha késõbb derült ki, minek maradtál vele együtt? Engem zavarna ha egy pasinak elõttem 10+ csaja lett volna...szerintem sok, akárhány éves. Nem szeretem ha átmegy valaki a fél városon. Ilyen emberrel nem jöttem volna össze. Vagy ha késõbb derül ki, szakítok.
nõj fel
Miért? Ha beszélsz vele akkor csak 3 volt? Ha nem birod feldolgozni akkor miért jöttél össze vele egyáltalán? Ha meg csak most tudtad meg akkor miért vagy vele?
Az enyém 29 éves, 1 éve vagyunk együtt és elõttem kb. 50 csaja volt. ebben volt sok 1 éjszakás, rövidebb és hosszabb ideig tartó is, volt több nõvel, próbált már mindent, menyasszonya is volt már (igaz, én is jártam már jegyben vkivel). Nekem is kicsit nehezen ment eleinte feldolgozni, mindig azt éreztem, hogy nem tudok már újat nyújtani neki, de ez nem igaz. Szeret és tudom, hogy sokkal jobbnak tart mint bármelyiket elõttem. És ahogy már elõttem írták: tudom, hogy már kiélte magát, nem vágyik újra, másra stb. Így nyugodt lehetek, hogy nem fog kalandokba bocsátkozni. Erre gondolj. Jobb mintha szûz lenne, hisz akkor még ezután vágyna kipróbálni dolgokat.. Így már (ha szeret téged) akkor lenyugszik és megállapodik. Nekem így sikerült ezzel megbékélnem és már egyáltalán nem is bánom, sõt. Tudom, hogy velem tervezi az életét és ez az ami számít. Nem a múltja.
ez miért gond? biztosan nagyon fiatal vagy, hogy ezt nem érted meg.:) vagy nem jártál egyetemre, vagy nem érezted úgy, hogy az élet egy szórakozás:) eleve nem jönnék össze komoly kapcsolatra olyannal, akinek nem volt meg midnenki, akit csak akart (mert nekem is megvolt), így most már kiköthetünk egymás mellett.:) egyidõs vagyok a barátoddal egyébként.
A kérdező hozzászólása: Igen, évente nem csak 1 barátnõje volt, több , de azok mint mondtam nem tartottak sokáig, voltak hetesek is, meg hónaposak is, és ebbe beleszámolta az egy éjszakásokat is.
Ha ennyi ideig együtt maradtatok, és nem adott okot eddig a féltékenységre, akkor szerintem ne aggódj miatta. Mennyi idõre megy el? Ha akart volna, itt is meg tudott volna csalni, nem kellett volna kimennie Erdélybe. Nekem is volt egy srác, akinek 30-40 barátnõje volt, de vele nekem csak 1 hónapig tartott.
ez tényleg sok
Vajon milyen válaszok születnének, ha a kérdezõ lenne a férfi, és a partnere a nõ? :) Amúgy, ha szereted, tekintsd úgy ezeket a kapcsolatait, mint lezárt dolgokat. Most te vagy, és ha nem csal meg, nem kell vele törõdni.

Anyukámmal régebben sokat beszélgettünk, de eg yideje már nem érdeklődik felőlem, régen mindig mondta h beszéljkük meg az ilyen dolgokat, hogy mondjam meg neki hogy le akarok feküdni a barátommal? Félek tőle, a Reakciójától mit csináljak?

16 éves vok

Legjobb válasz: ha ilyeneket mondd akkor egyaltalan ne izgulj nekem is ezeket mondta ha szojak mert ö eleg aggodos es mindenkepp gyogyszert akart nem is ez a lenyeg hanem lehet azert nem erdeklodik mar mert ugy gondolja mondta elegszer es rad hagyja h majd szolsz.nem tom a baratoddal miota vagytok egyutt, de ha regen, es nagyon jol vagytok es biztos vagy, akkor mondd meg ezt neki, es sztem nem lesz gond,novered nincs veletlenul?mert nekem vele konnyebb volt az orvoshoz menni mint anyaval, es eloszor csak annyit mondtam h szeretnek nala aludni, majd egy kis ido mulva o kerdezett ra, es mondtam h mar felirattam.de biztos vagyok benne h nem lesz gaz

ha ilyeneket mondd akkor egyaltalan ne izgulj nekem is ezeket mondta ha szojak mert ö eleg aggodos es mindenkepp gyogyszert akart nem is ez a lenyeg hanem lehet azert nem erdeklodik mar mert ugy gondolja mondta elegszer es rad hagyja h majd szolsz.nem tom a baratoddal miota vagytok egyutt, de ha regen, es nagyon jol vagytok es biztos vagy, akkor mondd meg ezt neki, es sztem nem lesz gond, novered nincs veletlenul?mert nekem vele konnyebb volt az orvoshoz menni mint anyaval, es eloszor csak annyit mondtam h szeretnek nala aludni, majd egy kis ido mulva o kerdezett ra, es mondtam h mar felirattam.de biztos vagyok benne h nem lesz gaz
én is félem el mondani neki mert azt hittem h kiabálni fog vagy bezár a szobámba vagy valami ilyesmi.. és nem ez lesz hidd el tök nyugodtam fogja majd fogadni, és csak probál ovni. de hidd el figyelj a tanácsaira mert hasznosak még ha nem is annak tünnek majd!!! kezd te a beszélgetést de csak akkor kezgy bele ha jó a hangulata
Szerintem örülne neki anyukád ha elmondanád neki, hiszen õ is mondta hogy beszélhetsz vele errõl:) sok sikert

A barátom két hétre külföldre utazik nyáron haverjaival. Nem örülök neki hogy elmegy, hogy beszéljem le róla?

A helyzet az hogy nem a legszentebb társasággal megy,barátn?je egyik srácnak sincs és valószín?leg végig piálás lenne.Féltem nagyon.De ? ezt nem képes megérteni.Valami ötlet?

Legjobb válasz: sztem sehogy

sztem sehogy
Én is félteném, de fogd vissza magad, különben te leszel a rossz, hisztis, korlátozó barátnõ. amíg odavan, menj te is el valahova 2 hétre a barátnõiddel. jobbat nem tudok...
Szerintem se. Tudod egy ilyen lehetõség mindig tök jól jön, és én sem örültem volna anno, hogy ha a párom ahelyett hogy támogat és mellettem áll, csak ellenezte volna a dolgot! Miért nem mész te is velük? Ha erre nincs lehetõség, akkor is tudtok beszélni bármikor. Ha olyan helyre mennek, internet, ha nem akkor pár perc teló!
Én is azt javaslom, hogy hagyd menni. Két hét nem olyan sok. Az jó ötlet, hogy addig barátnõkkel mész vhova, de arra is van idõ, hogy egy kicsit csak magaddal törõdj. Kényeztetheted magad, ha van kedved, elmész vásárolni, fodrász, manikûr stb... Rengeteg dolgot lehet csinálni, és meglátod, hamar eltelik az a két hét, és nem kell aggódnod sem.
Ha elkezdesz neki hisztizni csak még jobban belehajszolod abba h megcsaljon. Miért ne mehetne szórakozni a bartaival? Ha megcsal akkor meg úgysem õ volt számodra az igazi.. Hagyd békén hadd éljen..ne légy ilyen házi sárkány
fogad el mért kéne lebeszélni mért akarod magadhoz láncolni ha szeret ugy sem csal meg ha éljen szegény srác 21/f
Sztem amit az utolsó mond, az jó nagy baromság és nagyon ciki...
nem mind1 hány évesek vagytok és miota együtt én hiszti nélkül elértem azt hogy párom nélkülem egy estére se megy el, nemhogy 2 hétre...vagy velem vagy sehogy...
Szerintem bérelj fel egy magán nyomozót! Vagy kezdjél el neki sirni hogy menni akarsz velük te is!
Szerintem foglalj ugyanoda szállást és lepd meg egy picit, amikor odaérnek te már ott vagy! A titoktartásra figyelj úgy nagyobbat üt a meglepi!
Sehogy. Ha bízol a barátodban akkor hagyd elmenni. Szerintem te is menj el a barátnõiddel valahová.

A barátom mindig le akar velem feküdni, minden egyes találkozásnál, amikor én nem, akkor is. Már szóltam neki, hogy ez így nem jó, de nem ért a szóbol, mit csináljak? Beszéljem meg vele?

köszi a válaszokat

Legjobb válasz: Ha jól értem, te nem akarod a szexet, de õ mégis lefekszik veled? Hiszen az bûntetendõ cselekmény, hiszen ez a nemi erõszak!! Vagy csak minden alkalommal rõltetné, te meg nem gyõzöd visszautasítani? Az is épp eléggé fárasztó lehet egy idõ után. Na de azt nem értem, egyáltalán miért állsz még szóba egy ilyen rámenõs fiúval? Hogy mit érdemes ilyenkor csinálni? SZAKÍTANI.

Ha jól értem, te nem akarod a szexet, de õ mégis lefekszik veled? Hiszen az bûntetendõ cselekmény, hiszen ez a nemi erõszak!! Vagy csak minden alkalommal rõltetné, te meg nem gyõzöd visszautasítani? Az is épp eléggé fárasztó lehet egy idõ után. Na de azt nem értem, egyáltalán miért állsz még szóba egy ilyen rámenõs fiúval? Hogy mit érdemes ilyenkor csinálni? SZAKÍTANI.
Jaaaj...dobd ki de gyorsan...ha mindíg erõlteti az baj.Mondjuk az is léyneges h egy héten/hónapban hányszor találkoztok?Mert ha hetente sokszor akkor egy szemét, ha havonta egyzser kétszer, akkor bocsi de meg tom érteni.Mindenképpen beszéld meg vele!Neked ez így nem jó hosszútávon!Pusz sok szerencsét!
Ha nem ért a szóból, akkor dobd ki a fenébe. Nem szerethetsz olyat, aki olyat tesz veled, ami neked nem jó!!
Egy normális pasinak akkor jó, ha a barátnõjének örömöt szerez!Amit õ csinál az önzõség!Nem kicsit!Magával foglalkozik inkább és a saját érzéseivel, igényeivel és nem veled, meg a te igényeiddel!Ha nagyon fiatalok vagytok, akkor ez még akár "elfogadható" is lehet.Gondolom már többször beszéltetek errõl!Kérdezd meg tõle, hogy "Neked miért jó az, ha nekem nem esik jól?""Nem az a lényeg az együttlétben, hogy mindegyõnknek jó legyen?"Mond el neki, hogy ha erölteti, azzal pont az ellnkezõjét váltja ki belõled!Hisz így nem lehet felizgulni, hisz szinte kötelességednek érzed az egészet!Az örömszerzés viszont nem errõl szól!Ha egy lány nem akarja, de ráeröltetik, az nem más, minthogy a fiú önkielégítést végez a lányon!!Hisz csak neki jó!Tegye meg ezt nélküled akár napjában többször, kde ha veled van, akkor a te igényeidet nézze!
Szerintem azért mégsem egybõl szakítani kell vele... Beszéld meg vele, reméljük fel tudja fogni a dolgot. Járjatok többet el olyan helyekre, ahol nem maradhattok kettesben (ez egy kicsit fel is dobhatja a kapcsolatot)... így csak kisebb lenne az esélye, hogy rádmászik! De ha továbbra is ennyire erõlteti a szexet, amit te nem akarsz, akkor tényleg érdemes elgondolkodni a szakításon.
A kérdező hozzászólása: egy héten kb 3 szor találkozunk és abbol kétszer akarja deh mondtam neki h nem és nem eröszakkal.. szoval NEM nemi eröszak... És megcsináltam azt h három napig nem engedtem neki semmit és ideges lett rám.. DEh n szeretem és enm akrok vele szakítani nics valami eccerübb megoldás?:S

Van egy fiú akinek a haverjai mindig huzzák oda hozzám ő jóformán elszalad, meg mondják neki hogy beszéljen velem(de nem beszél)csak néz. Ez mit jelent a fiú ill. a barátai részéről?

Vajon ezt mért csinálja/csinálják?

Legjobb válasz: Valószínû, hogy tetszel a srácnak, akit húzgálnak. Biztosan beszél a haverjainak rólad, õk pedig kedvükre szívassák azzal, hogy nem mer odamenni hozzád, és egy értelmes mondatot kibökni. :)

Valószínû, hogy tetszel a srácnak, akit húzgálnak. Biztosan beszél a haverjainak rólad, õk pedig kedvükre szívassák azzal, hogy nem mer odamenni hozzád, és egy értelmes mondatot kibökni. :)
vannak ilyen srácok akik kicsit "gyávábbak" hiába nem mindenki nagyszájú...lehet télleg elmondta valamelyik nagyokosnak hogy tetszel neki õk meg szivatják...szegény tudom sajnálni
Azt hogy fiatalok vagytok. :D
Azt, hogy bejössz annak a fiúnak, és a haverjai tudnak róla, ezért löködik feléd.:)
így van, elég egyértelmûen tetszel a srácnak, csak még nyilván fiatal, így nem tudja kezelni a helyzetet, haverjai meg még szivatják is. Ha Neked is tetszik a srác, akkor a következõ alkalommal zavard el a sunyiba a haverjait, mosolyogj rá és próbálj beszélgetni vele. sok sikert :) 21/F
Elõször is fúból van és a haverok cukkolják mert tudják h tetszel neki , ez a megmukkanásos dolog h hozzád se szól ez is pont ezért van . Az én haverom pont iylen alig tom levakarni csak ha azt csinálom amit mondott , de sajnos igaza van ( az iylen ügyekben legalábbis , kisebbfajta pun... mágnes a gyerek, és inkább hallgatok rá)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!