Találatok a következő kifejezésre: Hogyan beszéljem a barátommal, hogy (37 db)

Hogyan beszéljek a barátommal, hogy közöljem vele a dolgokat?

Tudom, hogy ezt nekem kellene tudnom, de mindjárt kifejtem, miért kérdezem. 2 éve vagyunk együtt. Régen rengeteget hisztiztem a találkozások miatt, mert már a kapcsolatunk eleje óta alig voltunk kettesben. Nagyon gyerek még, ezt tudni kell róla. Utána rájöttem, hogy a hisztivel csak elveszthetem, így kb. fél éve sikerült legyőznöm ezt a tulajdonságomat. Viszont mióta nem mondom el mi a baj, olyan furcsa velem. Volt, hogy megalázott, volt, hogy alig közeledett, volt, hogy elutasított, kb. hetente változott a hangulata. Ennek ellenére én már nem mertem elmondani mi nyomaszt, hanem mindig mosolyogtam, és ezáltal "javult" a kapcsolatunk. Az utóbbi időben viszont nagyon kiborított, és ma beszélni akarok vele. Például ma táncpróbája van abban a városban ahol lakom, és megbeszéltük, hogy sétálunk előtte, de ő csak két órát ajánlott fel, hogy annyit legyünk együtt, holott tudnánk többet is. Felvetettem, hogy valamikor sétáljunk este, erre mondta, hogy majd megbeszéljük. Megkérdeztem, hogy a héten még mikor találkozunk, erre is az volt a válasza, hogy majd megbeszéljük. Sokszor az a válasza neten mindenre, hogy oké, hihi, egyszerűen akármit írok.Múltkor volt egy iskolai program, és elsétált mögöttem(jól látható voltam), és mondta, hogy nem vett észre. Meg közölte, hogy nem tudunk maradni az iskolai program után, mert haza kell mennie, és miután elköszönt tőlem, még kb. 20 percet ott volt a barátaival. Múltkor mondtam, hogy menjünk közelebb a termünkhöz(egy iskolába járunk) és erre ezt mondta: oké, akkor én odamegyek a barátaimhoz. Ha kérek tőle valami kedveskedést, mindig az a válasza, hogy majd meglátjuk....ha pedig megakarom vele beszélni, vagy terel, vagy pedig azt mondja nagyon szeret. Egyszerűen azt érzem, hogy ma robbanni fogok, de nem szabad, hanem nyugodtnak kell maradnom. Hogyan beszéljek vele, vagy mi a legjobb? Ha kiborulok, vagy ha higgadt vagyok? Hogy oldjam meg, hogy esélye se legyen lerázni, elterelni?

Legjobb válasz: Szerintem higgadtan közölhetnéd vele, hogy ez Neked kevés. Valszeg ez már a kapcsolat vége, csak õ még nem ismeri be, Te meg még nem látod. Ne húzd tovább, ha ilyen bunkó, inkább szakíts.

Szerintem higgadtan közölhetnéd vele, hogy ez Neked kevés. Valszeg ez már a kapcsolat vége, csak õ még nem ismeri be, Te meg még nem látod. Ne húzd tovább, ha ilyen bunkó, inkább szakíts.
Ez már a kapcsolat halála, vége. Aki szereti a barátnõjét, az ilyet nem csinál. Egyébként meg nálam robbanhatnál, ha ez a robbanás szexuális téren manifesztálódna :D Elrendezném a sátorfádat...:D
Szerintem szakíts vele, amikor végre hajlandó vagy beismerni magadnak, hogy már semmit nem jelentesz neki.
Ez nem egészséges, hogy elnyomod magadban az érzéseket, és csak úgy javult a kapcsolatotok.Ha fontos lennél neki és szeretne, akkor többet lenne veled, nem kifogásokat keresne, és komolyan venne.Állj elé, mondd meg neki, hogy ez így neked nagyon nem jó, és vagy változtat a hozzáállásán, vagy szakítasz.

Szeretnék albérletbe költözni a barátommal. Hogyan beszéljem meg ezt a szüleimmel?

Mindketten egyetemisták vagyunk,? másodéves,én most kezdem.Anyukámék egyszer azt mondják,hogy szeretnék,hogy önálló legyek,máskor viszont azt,hogy kicsi vagyok még az ,összeköltözéshez\'.

Legjobb válasz: ez egy elég egyszerû kérdés. ha õk fizetik az albérletedet, akkor természetesen joguk van beleszólni, hogy mehetsz-e. ha viszont elõteremted rá a pénzt, akkor kénytelenek belenyugodni, plussz õk is látni fogják, hogy nem vagy annyira kicsi.

ez egy elég egyszerû kérdés. ha õk fizetik az albérletedet, akkor természetesen joguk van beleszólni, hogy mehetsz-e. ha viszont elõteremted rá a pénzt, akkor kénytelenek belenyugodni, plussz õk is látni fogják, hogy nem vagy annyira kicsi.
Egy városban van az egyetem és a házatok?Mert ha nem, akkor egyszerû a helyzet.Ha igen, hát végül is jobb elõbb önállósodni, mint sose, szóval én elköltöznék a helyedben.
attól is függ, h mióta vagytok együtt. túl korán nem jó összeköltözni, mert szakítás lehet a vége... ha ti keresitek meg rá a pénzt, akkor sztem nyugodtan mondd a szüleidnek, h ne szóljanak bele.
A kérdező hozzászólása: Egy éve vagyunk együtt, és nem abban a városban lakunk ahol az egyetem van.
Ha másik városban van az egyetem, akkor szerintem mindegy, hogy egyedül élsz (vagy koleszban, ha van rá lehetõség-mondjuk, ez lehet hogy olcsóbb azért) vagy egy másik emberrel. Sok jó oldala van, ha nem egyedül élsz, könnyebb, nem leszel egyedül, segít, és önállósodsz is, mint már írtad.Szerintem mondd meg a szüleidnek, úgysem csaphatják le a fejed...
Szia! Én hasonló helyzetben vagyok, csak mi már hosszab ideje vagyunk együtt a párommal. Én már jó elõre megmondtam a szüleimnek, hogy nem vagyok hajlandó kollégiumba költözni. Érvek ehhez: nem lehet ott tanulni, hétvégén velük szeretnél lenni, nem a jegyzeteket bújni. Utána azt is elkezdtem pedzegetni, hogy ha már albérlet, akkor a párommal. Érvek: olcsóbb, mert eloszlanak a költségek, lakva ismeri meg az ember a másikat a legjobban. De hogy még olcsóbb legyen, kerestünk még egy lakótársat. Ez is enyhíti a dolgot, hiszem mindig ott egy harmadik, nem teljesen "együtt" éltek. A páros lehet, hogy tudna valakit szerezni, és egy kétszobás lakás tökéletesen megfelel ebben az esetben. Az én szüleim sem örülnek neki, de segítenek nekünk, amiben csak tudnak (pedig õk fizetik az albérletet). Páromét is anyukája fizeti. Szerintem próbálkozz ilyen érvekkel. Sok sikert!

Hogyan beszéljek a barátommal, arról, hogy babát szeretnék?

Nagyon szeretnék babát, és ezt a barátom is tudja.. Tavaly megbeszéltük, hogy most decemberben belevágunk a családalapításba, de mikor tegnap felhoztam neki, már nem akarja.. kifogásként mondta, hogy nincs elegendõ pénz stb.. Pedig én nagyon szeretném.. már olyan módon kikészültem, hogy meglátok egy kisbabát a tv-ben vagy akárhol sírógörcsöt kapok.. mit tehetnék?? Segitsetek!!

Legjobb válasz: Le kell vele ülni és megbeszélni. Ez az a téma, amely a legkomolyabb konfliktusokat tudja szülni egy kapcsolatban. Csak a saját példámat tudom felhozni: kétszer is voltam olyan kapcsolatban (5 ill. 4 évig) amikor a másik fél húzódozott a családalapítástól. Mert nem állunk úgy anyagilag, meg még ráérünk, meg bulizni- élni kellene blablabla. Aztán egyszer csak 30 lettem, addig vártam a csodára. Most viszont egy éve van egy nagyon rendes/normális párom,Vele már fél éve belevágtunk a családalapításba, most reménykedünk, hogy ez a hónap sikert hoz :)

Le kell vele ülni és megbeszélni. Ez az a téma, amely a legkomolyabb konfliktusokat tudja szülni egy kapcsolatban. Csak a saját példámat tudom felhozni: kétszer is voltam olyan kapcsolatban (5 ill. 4 évig) amikor a másik fél húzódozott a családalapítástól. Mert nem állunk úgy anyagilag, meg még ráérünk, meg bulizni- élni kellene blablabla. Aztán egyszer csak 30 lettem, addig vártam a csodára. Most viszont egy éve van egy nagyon rendes/normális párom, Vele már fél éve belevágtunk a családalapításba, most reménykedünk, hogy ez a hónap sikert hoz :)
Mennyi idõsek vagytok? Próbálj meg arról elbeszélgetni vele, hogy hogyan képzeli a jövõt.
A kérdező hozzászólása: Én 23 vagyok, a barátom pedig 26 kérdeztem már tõle, de nem adott értelmes választ.. elvagyok keseredve :( ráerõltetni sem akarom, mert az a kapcsolatnak is rossz, de nem tudom, hogy mi változott benne ezzel kapcsolatban, nem mondd semmit.
Üljetek le, és írjátok egy papírra rá a saját indokotokat. Miért igen, és õ miért nem. Meggyõzni lehet nem fogjátok egymást, de megismeritek egymás véleményét, beszéltek a témáról. Ha írsz még magatokról, lehet, hasznosabb választ írhatnánk: hány évesek vagytok? Külön éltek? Mióta vagytok együtt? Dolgoztok mindketten? Milyen anyagi lehetõségetek van? Segítségre számíthattok?
A kérdező hozzászólása: Lassan 3 éve vagyunk együtt és március óta nála lakom, és a szüleinél.. anyagi helyzetünk, is jó, hiába van neki hitele kocsira, a hitel mellett is felbirnánk nevelni egy gyereket.. Szülõi támogatást/ segitséget mind két oldalról kapnánk, ebben biztos vagyok. Én 23 vagyok a barátom 26
A kérdező hozzászólása: Szurkolok, hogy ez a hónap sikeres legyen :) tudom, hogy sok konfliktust okoz ez a dolog, sajnos elég gyakran összevesztünk ez miatt.. mostanában probálom nem is felhozni, mert nem akarok veszekedni.. csak az bánt, hogy pontosan tudja, hogy nekem nem nem teljes a boldogságom, és nem érdekli, csak az fontos, hogy õ nem akarja a babát, és pont... Volt rá példa, hogy hazamegyek, de nem engedett, mert nem birt volna nélkülem lenni.. Szeretni szeret, csak babár nem akar :( nagyon kétségbe vagyok esve :( Már azon gondolkodom, hogy lemondok a babáról, hogy ne veszekedjünk, és hogy legalább õ boldog legyen. Az õ boldogsága fontosabb mint a sajátom
Te dolgozol? Milyen juttatások járnak neked a szülés után? Milyen összegben? Van elegendõ megtakarított pénzetek? A kocsihitel mellékes, ha simán tudjátok fizetni, nincs gond. Viszont semmirõl nem vagytok lemaradva, ha 1-2 év múlva szülsz, sem leszel öreg a babához.

Hogyan beszeljek a baratommal a vedkezesrol?

En meg nem voltam senkivel. O mar tapasztaltabb. A baratommal beszeltunk mar az elso egyuttletrol, de a vedekezest nem emlitette es en nem tudom, hogy beszeljek vele errol... Segitsetek kerlek!

Legjobb válasz: elsõ csajom. pettingeltünk eleinte csak, én azt is nagyon élveztem.Egyszer elment a családja bevásárolni városba, mi otthon maradtunk. Ugyanaz a petting, aztán egyszercsak megfogta a farkam és bele akarta tenni a puncijába ugy naturan ahogy volt. MONDOM na ezt kérlek felejtsd el. Ott van a gumi, nem véletlenül vettem.

elsõ csajom. pettingeltünk eleinte csak, én azt is nagyon élveztem.Egyszer elment a családja bevásárolni városba, mi otthon maradtunk. Ugyanaz a petting, aztán egyszercsak megfogta a farkam és bele akarta tenni a puncijába ugy naturan ahogy volt. MONDOM na ezt kérlek felejtsd el. Ott van a gumi, nem véletlenül vettem.
elmész 1 boltba. tudod az olyan hely ahol különbözõ árucikkeket magyar forintért cserélnek. na komolyan veszel gumit és ha arra kerül a sor vagy van nálad, vagy van nálad és nála is nem bonyolult ez kérem szépen ugye?
"A kérdező hozzászólása: szerintem a fiu kellene megvegye a gumit" mért is? csak õ akar dugni? biztos belehalnál ha bemennél a boltba és vennél Ciki venni? nincs pénzed rá? menjek el helyetted és vegyek én?
Úgy hogy mondd neki hogy ha megy hozzád vigyen magával gumit!
elég nagy baj ha ilyenrõl sem tudsz vele beszélni..
Mi az hogy hogy? Lehetõleg olyan nyelven amit mindketten jól értetek, jelen esetben gondolom ez a magyar. Mi ezen olyan bonyolult, hogy nem tudsz róla beszélni?
Nem kell túlbonyolítani. Menj el a boltba és vegyél gumit, majd ha eljön az alkalom, nyomd a kezébe.
A kérdező hozzászólása: megkerlek szepen s...fej lehet hulye kerdes volt, de en csak egy normalis valaszt szerettem volna kapni... de ne is foglalkozzatok vele... legyetek boldogok a tapasztalataitokkal...
Persze hogy neki kellene megvennie, és vagy tuskó, vagy leszarja, vagy egyszerûen elfelejti. De az se nagy gáz ha mindkettõtöknél van.
A kérdező hozzászólása: szerintem a fiu kellene megvegye a gumit, de mind1 nem lenyeg... ugy gondolom mindenkinek nem olyan konnyu rola beszelni, de koszi a nem hasznos valaszokat...
#5 Büszke vagyok rád fiam!
A kérdező hozzászólása: a 9. valaszolonak koszonom a kedvesseget es a megerteset:)

S. O. S. Hogyan beszéljem rá a barátomat hogy ne hagyja ott a sulit?

Az a helyzet állt el? hogy a barátom elég sokszor hiányzik a suliból, így most lehet kigy?lt neki gyakorlatból a 20% hiányzás.

Legjobb válasz: Nézd mondhatom neked h beszélj vele mégis. De nehezen lehet bírni. A szakmunkás meg nagy sz*pás ezt be kell látni. Lehet h te vmi jófajta suliba vagy ahol szeretsz is lenni. Ezért nincsenek ien gondjaid. Mondd a barátodnak h végezzen el 1 tanfolyamot majd. Úgy nem veszít szinte semmit. Különben én is hol eljárok suliba hol nem.. 18/F

Nézd mondhatom neked h beszélj vele mégis. De nehezen lehet bírni. A szakmunkás meg nagy sz*pás ezt be kell látni. Lehet h te vmi jófajta suliba vagy ahol szeretsz is lenni. Ezért nincsenek ien gondjaid. Mondd a barátodnak h végezzen el 1 tanfolyamot majd. Úgy nem veszít szinte semmit. Különben én is hol eljárok suliba hol nem.. 18/F
Egy kis zsarolással. Pl. azt mondod neki, hogy elhagyod, ha nem fejezi be a sulit. (Ez nem azt jelenti, hogy utána muszáj elmenni neki a tanult szakmájában dolgozni.) Mert azt mondod neki, hogy ha nem fejez be dolgokat, csak belekezd ebbe-abba, azt jelenti, nem elég kitartó, és akkor te mire számíthatsz a késõbbiekben? 5-10-15 év múlva is majd csak lovat akar etetni? Nincsenek céljai? Nem ülhet mindig apuka gatyaszárán, hogy megéljen. Esetleg a kapcsolatotok valamiért mélypontra jut, akkor kilép belõle, mert nem akar, nem tud szembenézni a nehézségekkel, nincs problémamegoldó képessége?
Én mindig azt mondom, hogy amelyik gyerek nem akar tanulni, dolgozzon végig egy nyarat mint:pincér, kocsmáros, takarító, lángossütõ, vagy vmi hasonló fárasztó munkával és talán meggondolja, hogy akarja e csinálni élete végéig.
És az apja nem mondja neki hogy kéne suliba menni? És mennyivel jobb lovat etetni, mint a normális gyakorlat? Milyen szakmát tanul egyébként?
Ha ennyire nem bírja ki, akkor váltson sulit..
De ilyenkor a barátod kivel van???
A kérdező hozzászólása: és nem tudom a szülei mit szóltak ehez
A kérdező hozzászólása: pincér
A kérdező hozzászólása: otthon eteti a lovat vagy megy az apjával ide oda
A kérdező hozzászólása: Én se szeretek járni suliba, vagy oda még hagyjuk is, de a gyakorlat, na az elviselhetetlen.
Ha összegyûlt az igazolatlanja, akkor a szülei is megtudják, mert a családi pótlék folyósítását felfüggesztik.
20 éves vagy!!!!! tudasd ezt apukáddal is!!!
Spártában laksz? :O Szabad ember vagy, ráadásul nagykorú! Mondjuk nem ismerem az elõzményeket.
A kérdező hozzászólása: De végre valaki Normális válaszokat adott Köszönöm:)
Megveretek??? Rendõrséget értesítetted? Ilyet nem tehet meg, ez törvénytelen.
A kérdező hozzászólása: Hát igen, de õ ezt nem fogja fel 19 évesen eljöttem itthonról elköltöztem 1 hónap nem kellett. jöttek utánam és jol meg vertek azóta itthon vagyok.most akarok elmenni innen, õt nem érdekli hány éves vagyok nem enged sehova:@ most akarok majd megint elköltözni..most is majd megy le vidékre a csajához.és mondtam neki de nekem nincs kedvem oda menni de az van amit én mondok jössz és kész..-.- vagy elmehetsz, meg azt mondta ha beszélek a barátommal akkor mennyek a francba..
A kérdező hozzászólása: Igen jöttek utánam, mert azt mondták hogy én elszöktem amikor nem is.. meg hogy õk rendõrséget hívnak és baj lesz, félek meg tenni majd a lépést hogy elmegyek..:(
A kérdező hozzászólása: meg õ mindig azt mondja hogy jaj hagyjad már a hülyeségedet...meg ma is te csak vizet iszol, de már 3 napja azt iszom.. ez egy teljesen más ember azt hiszi õ az isten ma is ugy meg fenyegetett és kaptam egy fülest is, mert azt mondta ha beszélek a barátommal ez lesz a következménye.és öltözök és elmegyek mondom jó
Ugye a barátod nem brazil, te meg egy úgymond "rendes" családban élsz. Mert azért egy apa nem akar alapvetõen rosszat a lányának. De ha én lennék az apád, és egy brazil lenne a pasid, aki a legmocskosabb putriban lakna, én is hasonlót csináltam volna tuti. Ha 20 éves vagy ha nem... egyéb esetben semmi joga sinc sarra amit tesz, pláne, hogy 20 éves vagy.

Hogyan beszéljem meg a barátommal, hogy nem úgy képzelem el a szexet ahogyan ő?

A barátommal jól megvagyunk, csak a szexben néha furcsák az igényei. Szereti az anált, meg az oralt is. Az még nem gond. De van, hogy miután a fenekembe dugta a számba akarja rakni. Ehhez nem nagyon van gusztusom, nem tudom ki, hogy van vele. Azt mondja a filmekben is csinálnak ilyet és semmi bajuk nincsen t?le. De félek, ha nem elégítem ki az igényeit elhagy. Mit tanácsoltok?

Legjobb válasz: A barátod is valami szexfilmeken felnõtt vadbarom (már elnézést) A legújabb divat a filmekben, hogy lepisilik a nõt a férfiak, ha ezt meglátja akkor ezt is fogja kérni, mert "a filmekben is csinálják"? Mond meg neki, ha olyan szexet akar ami a filmeken van akkor menjen el pornószínésznek:) Egyébként a pornóban is csak a legelvetemültebb fajtában rakják valóban anál után azonnal szájba, a legtöbb esetben vágással van megoldva, és a szájba helyezés elõtt a férfi színész megtisztítja a szerszámát. Pedig a profi színésznõk profi módon tisztítják ki a végbelüket a forgatásra, de még így se szokták bevállalni.

A barátod is valami szexfilmeken felnõtt vadbarom (már elnézést) A legújabb divat a filmekben, hogy lepisilik a nõt a férfiak, ha ezt meglátja akkor ezt is fogja kérni, mert "a filmekben is csinálják"? Mond meg neki, ha olyan szexet akar ami a filmeken van akkor menjen el pornószínésznek:) Egyébként a pornóban is csak a legelvetemültebb fajtában rakják valóban anál után azonnal szájba, a legtöbb esetben vágással van megoldva, és a szájba helyezés elõtt a férfi színész megtisztítja a szerszámát. Pedig a profi színésznõk profi módon tisztítják ki a végbelüket a forgatásra, de még így se szokták bevállalni.
Inkább beked kéne elhagynod. Mondd meg, hogy te is megujjazod és utánna nyalogassa le a kezedet. Jesszus, ez nem komplett. Egy fiúnak figyelnie kéne egy nõ érzéseire, de ezek szerinte a párod közel sem aggódik érted. Mondd meg kerek perec: NEM. Ha nem éri meg akkor megérdemli hogy elhagyják. amugy nehogy már a pornófilmek alapján sexeljetek. Mert amik ott vannak az abnormális. Azokat a nõket rendesen meg is fizetik, de te csak egy ..-os farkat kapsz. Ugyhogy nehogy megcsinálj bármit is amitõl egy kicsit is undorodsz. Nõ vagy, és nem egy kurva vagy egy bûbaba, ugyhogy a perverz vágyait nem a szerelmén kéne leélnie.
Mondd meg neki hogy nem vagy se gumibaba, se pornószinésznõ. Amit a filmekben lát az meg össze van vágva, nem higiénikus hogy a fenekedbõl a szádba dugja, még valami betegséged is lehet tõle. Mondd meg neki hogy te ezt nem akarod. Ha emiatt elhagy akkor csak "arra" kellettél neki bármilyen jónak tûnik is a kapcsolatotok.
fiú vagyok, és ha valamit nem akar a lány sosem erõltetem, nbe hagyd, hogy rád erõltessen ilyesmit.
Ha nagyon azt akarja, hogy a szádba tegye, akkor análisan gumival próbáljátok és utána ha levette a gumit bekaphatod neki. Mi így szoktuk. Megmondtam a barátomnak, hogy máshogy nem vagyok hajlandó leszponi anál után. Megértette.
Ha ezért elhagyna akkor gondold át kiért tennéd meg! Alapvetõen gusztustalan ez a dolog, még a pornókban is......

Hogyan beszéljem meg a barátommal, hogy kivizsgáltassa magát?

Eddig gumival védekeztünk, ő szeretné, ha tabit szednék, és én is hajlok rá. Nekem ő a második az életemben, eddig mindig gumival csináltam csak. Neki viszont volt pár alkalmi partnere, akikkel gumi nélkül csinálta. Sosem vizsgáltatta ki magát, és kicsit félek, hogy azoktól a lányoktól elkaphatott valamit, olyat, ami benne lappang, de nekem meg valamit okoz a későbbiekben. Hogyan vezessem rá, hogy szeretném, ha kivizsgáltatná magát? Nem sértő kicsit ilyet kérni?

Legjobb válasz: Esetleg mond neki ezt: "szeretném ha kivizsgáltatnád magad, hogy biztos ne legyen egyikõnknek se baja" ha okos akkor megérti, ha hülye akkor meg hagyad a fenébe...

Esetleg mond neki ezt: "szeretném ha kivizsgáltatnád magad, hogy biztos ne legyen egyikõnknek se baja" ha okos akkor megérti, ha hülye akkor meg hagyad a fenébe...
Szerintem ha vki emiatt megsértõdik, az nagyon nem érdemli azt, hogy miatta tablettát szedj. Mondd el neki, hogy szedsz tablettát, de szeretnéd, ha elõtte átesne egy kivizsgáláson. Mondd neki, hogy te is szívesen elmész (mert az azért elég hülyén néz ki, hogy õt elküldöd, de te nem vagy hajlandó esetleg elmenni). Igazából HIV, HPV, chlamydia szûrés ajánlott, mert a többi betegségnek lett volna már tünete (pl. szifilisz, kankó). De ha elmentek és megmondjátok, hogy STD szûrést szeretnétek, akkor az orvos majd tájékoztat hogy mit érdemes és mit nem. Ha nem hajlik a dologra, vagy úgy érzi felesleges, akkor magyarázd el neki, hogy van olyan betegség, amit a férfiak ált. csak hordoznak, de a nõknek bajt okoz. Klasszikus példája a HPV, amin az emberek 80%-a átesik élete során. Nagyrészt nincs belõle baj, de ha bekapsz egy neccesebb fajtát, akkor akár méhnyakrákod is lehet. Ennyit csak megtesz a kedvedért. Ha nem hajlandó elmenni miattad, akkor erõsen gondolkodj el a kapcsolton szerintem.
Shevy-nek nagyon igaza van!
de ha ez komoly kapcsolat, akkor miért probléma, ha be akar mutatni..? ebbõl is látszik, hogy fontos vagy neki!
Egyáltalán nem akarsz velük találkozni, vagy csak még korainak érzed?
Hát szerintem ha nem szeretnéd megismerni õket akkor ez a kapcsolat halálra van ítélve.Ha te nem fogod elfogadni a gyerekeket akkor nem hiszem hogy ezt sokáig tolerálná.Te tudtad hogy van 2 gyereke, godnolhattad volna hogy eljön ez az idõ.Ha rendes apa, tuti a gyerekei fontosabbak lesznek neki mint az akit nem érdekelnek a gyerekei.Ezt nem tudom szebben megfogalmazni. Nem bántani akarlak, csak tudtad mibe csöppensz bele.
Mond azt neki hogy te ezt még korainak érzed, kicsit késõbb szeretnéd, a gyerekeknek is jobb így.
Együtt jártok fél éve, szóval nem ártana mellébeszélés helyett õszintén megmondani neki, hogy miért nem akarsz találkozni velük. Ha egyáltalán nem érdekelnek, nem tudod elfogadni hogy két gyereke van akkor meg akár véget is vethetsz a kapcsolatnak, mert nincs jövõje.
Kedvesen mond meg neki, hogy erre te még nem állsz készen!
Ha ellened tudnák hangolni, akkor látatlanban is megtennék. Ha pedig ezzel közétek állnának, akkor nem is kár a pasiért, legalább idõben kiderül. Vagy ha okkal beszélnék le rólad, akkor meg az késõbb is bekövetkezhet...
miért hangolnák ellened? hány évesek?? szerintem beszéld meg a barátoddal a félelmeidet
Mond meg neki. Sajnos ez a 2. 3.-6. házasságát élõ nõknek velejárója. Te sem vagy kivétel, ezért nem tehetsz róla.
A kérdező hozzászólása: Még egyelõre nem szeretnék velük találkozni. Félek, hogy ellenem hangolják az apjukat.
Én elég hamar bemutattam a gyerekeknek az új kapcsolatomat. Mégpedig azért, hogy lássam, kijönnek-e. Ha nagyon nem, akkor fölösleges erõlködni a kapcsolatért, mert hosszabb távon nem jó egy háborús övezetben élni. Szerintem jobb lenne, ha megpróbálnád õket megismerni a barátod gyerekeit, nem mindenhol kisördögök a gyerekek. Az enyémek pl. imádják az új páromat, a exférj barátnõjét is kedvelik. Szóval szerintem jobb lenne túlesni a találkozáson, ugyanis ha késõbb kiderül, hogy a gyerekekkel nem jössz ki jól, az megmérgezni a mindennapokat, a láthatásokat. Ha együtt maradtok, összeköltöztök, akkor nem tudod õket majd elkerülni: ott lesznek nálatok, te fõzöl nekik kaját és nyaralásokra is vihetitek õket.

Hogyan beszéljem rá a barátomat, hogy engedje meg, hogy levágassam a hajamat?

Nem akarja megengedni:S Vállig ér? egyenes hajam van, olyasmit szeretnék, mint Eszenyi Enik?nek, égy úgy hordanám, hogy kicsit "fell van állítva"-->nem punkosra Szerintem n?ies lenne:) Hogyan gy?zködjem, hogyan érveljek?? El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: hát nehogy õ mondja már meg, hogy milyen legyen a hajad. azt csinálsz vele, amit akarsz, a tiéd :D

hát nehogy õ mondja már meg, hogy milyen legyen a hajad. azt csinálsz vele, amit akarsz, a tiéd :D
Na tudod mikor hagynám ezt egy pasinak! Nekem is mindig mondja, hogy ne vágassam le a hajam mert neki a hosszú tetszik. De kit érdekel? Oké jólvan felfogtam, neki az tetszik. Nekem meg nem, és mivel az én hajam azt csinálok vele amit akarok.
Hát elõször is az a Te hajad:) szóval elvileg el is van döntve, azt teszel a hajaddal, amit szeretnél. De ha nagyon izél, akkor megmondhatod neki, hogy ha hosszú hajjal szeret, akkor röviddel is fog, és hamar megnõ, ha nem tetszik, és különben is miért ne állna jól? ha szép az arcod, nincs az a frizura, ami ne állna jól:)
rosszul gondolod. Több, mint hat éves kapcsolatom van, és még sosem kértem engedélyt semmihez sem. A párom engem szeret, nem a hajamat, nem a hosszát vagy a színét. Ha szeret, akkor mindenképpen tetszek neki, ha meg nem, hát megszokja. 19:10-es voltam
Sehogy. Munka vagy suli után bejelentkezel a fodrászhoz, levágatod oszt csókolom. Akkor már mit tud csinálni?
Persze, majd a barátomtól fogok engedélyt kérni, hogy levágassam a hajam. 8 éves kapcsolatban vagyok, 4 éve házasok is vagyunk, és soha sem volt gondja a férjemnek, ha változtatni akartam a frizurámat, vagy esetleg más színre festetni a hajamat. Mindig azt mondta, hogy ha én jól érzem a bõrömben magamat, akkor õ is. Neki még ha zsák lenne rajtam is szeretne, persze elmondja, hogy ez nagyon jó vagy a régi jobb volt, de az én döntésem. Fogod magad elmész a fodrászhoz, és kész. Én sosem értettem amikor egy csaj, jaj megkérdezem a barátom és ha nincsen akkor kit kérdez meg? Saját önálló stílusod kell hogy legyen, amit vagy elfogad vagy nem.
Nekem két éve van barátom...és nagyon sokmindenben kikérem a véleményét és õ is az enyémet! Tekintettel vagyok arra amit szerete és amit nem! Nekem pl. azt szereti h hosszú a hajam...biztosan szeretne rövidebb hajjal is de õ neki pont a hosszú haj a gyengéje amugy meg én is azt szeretem ha hosszú a hajam :)
Nem értek veletek egyet. Gondolom egyedülállók vagytok...Nekem érdekes számit a barátom vélemény.
Ú viszont ha ezzel zsarol, az jót sajnos amúgy sem jelenthet. Érvelhet azzal, hogy imádja a hajad, amikor hosszú, neki így tetszel, mert így szeretett beléd..stb. De azzal, hogy ha nem az van, amit õ akar, akkor szakítani fog? A hajad miatt? Ha ezért komolyan szakítani akar, akkor viszont ott egyéb probléma is lehet. Másrészrõl ez hosszabb távon ijesztõ, mert akármikor ha valami nem úgy lesz, ahogy õ szeretné, akkor szakítással fog fenyegetni? Tudod mit, szerintem most már csak azért is vágasd le, és ha emiatt tényleg szakít, akkor az a fiú ennyit is ért és akkor ne bánkódj!
Ha ez a kapcsolatotok alapja hogy hosszú hajad van, vagy rövid, akkor jobban jársz ha nem alapozol rá sokat:S
A kérdező hozzászólása: most közölte, ha le merem vágatni, szakítani fog
A kérdező hozzászólása: még csak 16 vagyok!:s
De milyen érvek?? Minek kellenek azok? Felnõtt nõ vagy, saját akaratod van. Az anyádnak engeded, hogy bele szóljon az életedbe?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat Titokban nem akarom, mert csak felesleges vitához vezetne:S Inkább jó érvek kellenének!
Szerintem sem rá kellene várnod, vágasd le aztán kész. Igaz én fiú vagyok de úgy ismerkedtünk meg hogy hosszú hajam volt aztán hopp egy nap levágattam, aztán hopp fél évre rá befestettem és nem szólt semmit, elfogadott és szeretett úgy is.
19:31 Ott a pont!!!:D:D:D Ennyi
Sehogy. Azt teszel a hajaddal amit amit akarsz. Mit csinál ha megteszed megver vagy elhagy?
Ha egy új frizura miatt nem szeret többé, akkor elárulom, eddig se szeretett...ha meg nagyon nem tetszik neki, mondd, hogy majd megnõ újra.
Ha ezt komolyan gondolja akkor nem szeret. Azért is levágatnám.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!