Találatok a következő kifejezésre: Hogyan beszélhetném anyukámat hogy legyen (1 db)

Hogyan beszélhetném rá anyukámat hogy legyen kutyám?

Legjobb válasz: Igérd meg, hogy gondját viseled az állatnak. Elviszed sétálni rendszeresen, állatorvoshoz, eteted stb. Otthon is segits a házimunkában, hogy lássák mennyire felelõségteljes vagy.

Igérd meg, hogy gondját viseled az állatnak. Elviszed sétálni rendszeresen, állatorvoshoz, eteted stb. Otthon is segits a házimunkában, hogy lássák mennyire felelõségteljes vagy.
Esetleg mutogass nekik képeket ennivalóan édes kölyökkutyákról, hátha megenyhülnek
hu, nehéz dolog.én 10évet vártam rá, mára két kis yorkim van, de már külön lakok.tényleg ez jo ötlet, lássa rajtad, h komolyan gondolod, és nem csak ideig-óráig kell!
Ígérd meg, hogy gondját viseled. Ne hagyd pihenni a témát. Minden nap említsd meg valamilyen szinten. Pl. láttam egy nagyon aranyos képet a neten egy kutyáról. Tényleg jó ötletnek tûnik, hogy mutass képeket aranyos kutyákról. Ha van más háziállatotok (kutya, papagáj stb.) kezdj el foglalkozni vele, hogy lássa, hogy törõdsz az állatokkal. Egyébként tényleg nehéz rábeszélni a szülõket állattartásra. Nekem 15 évig nem sikerült, de a sors úgy hozta, hogy megtaláltunk egy elütött kiskutyát, és egyszerûen a szüleim nem tudták azt mondani, hogy ne hozzuk haza, ahogy szegény feküdt az árokba. Utána már ment minden, mint a karikacsapás. Egyszerûen beleszerettek õk is. És most rájöttek, hogy mirõl mondtak le 15 évig. Ugyanis egy kutyus rengeteg szeretetet tud adni, habár munka is van vele.
Legyél velük kedves és segíts nekik. Ígérd meg, hogy gondját viseled.
Szerintem mondd azt neki "Kérlek, nem lesz semmi baja! Majd mindig figyelek rá! Megetetem, megitatom, elviszem sétálni, játszok vele. Így legalább megtanulhatom , hogy mi az a felelõsség!" Próbáld ki! Szerintem be fog jönni!:D
Majd jól kapni fogok, de a szülõ szemszögébõl egy válasz: Az én fiam is mindig könyörög valami állatért! Vettem papagájt, vannak halai, legutóbb kapott egy kutyát! Három napig (jó esetben egy hétig) tart a csoda, aztán marad nekem a gond! A papagájt elajándékoztuk, mert felé se nézett, az akvárium takarítás/hal etetés az enyém, és már kutyát is sétáltathatok, mert õ nem ér rá! Több állat ide nem jön, kivéve a grillcsirkét!
Szerintem is mutass képeket kiskutyákról és végezz el mindent pontosan, ha látják milyen igyekvõ vagy talán megenyhülnek!De ha igazán kell a kutya akkor tényleg viseld gondját ne csak néhány hétig!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy történhetett ez meg?

http://www.youtube.com/watch?v=B8oxyWoWJpQ

5

Mi a velemenyetek errol a kennelrol?

http://www.erdoalji.ro leginkabb a goldenek erdekelnenek, de nem igazan tetszik, h 3 fajtaval foglalkozik, es ahogy latom osszesen 13 felnott kutyaja van. Meg nem vettem fel vele a kapcsolatot, kivancsi vagyok a Ti velemenyetekre, milyen kennelnek tunik (hobby celra szeretnek kutyat, szoval nem erdekelnek a dijak, csak a jo egeszsegugyi allapot) Esetleg tudnatok ajanlani mas kenneleket (Magyarorszagon vagy Romaniaban egyarant)?

3

Érdeklődés képp, a spánielek mennyire bírják a magyarországi hideget? !

persze lenne szép óllja kazánházba bemehetne :)

5

Hol rendeznek agility tréningeket Vajdaságban? Akár kutyasuli is érdekelne.

0

Nem eszik a kutyta. Miért?

Anya barátja elhozta ide a kutyáját és azóta mióta elment a gazdája nem eszik semmit! Mi lehet a baj? :( (mini yorki) lehet h csak az időjárás vagy csak hiányzik a gazdája?

2

Miért viselkedik fiúsan a lány kiskutya?

Jó ideje a nőstény 8 hónapos kiskutyám fura módon mindent meghágna... A játékait, az emberek kezét, lábát. Amit csak ér. Képtelen vagyok leszoktatni róla. Egyébként sem értem mi ez a megnyílvánulása?

2

Mitől vakarózhat még mindig a kutyám?

14hetes basset houndom folyton vakarozik es bolhassza magát. Mar frontline combot is cseppentettem, neostomosannal is megfürdettem 2szer is, bolha es kullancs elleni nyakörv is van mar rajta es meg mindig csinálja.

4

Dobermann tulajdonosak! Tudnátok tapasztalatokat és történeteket mesél i a kutyátokról?

Ha tudtok jö dobermann tenyésztőt vagy hohy ti mennyiért vettétek a kutyát akkor lécci írjátok le azt is! :) Engem nagyon magávalragadott ez a fajta, csak a szüleimnek nem nagyon tetszik az ötlet hogy ilyen kutyánk legyen, mert hogy őrző védő fajta. :( Én egy 15 éves lány vagyok ,ti hány évesen kaptatok vagy vettetek dobermannt? Olyan kutyát szeretnék ami agility re is alkamas. Szerintetek a dobermann alkamas?

1

Szerbiában hol rendeznek vizsgákat (különösen ügyességi vizsga érdekel)?

1

Mi legyen a Bichon Havanese lány kutyámnak a neve? (2 közül)

Szofi vagy Luszi?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!