Találatok a következő kifejezésre: Hogyan beszélhetném anyukámat hogy legyen (1 db)

Hogyan beszélhetném rá anyukámat hogy legyen kutyám?

Legjobb válasz: Igérd meg, hogy gondját viseled az állatnak. Elviszed sétálni rendszeresen, állatorvoshoz, eteted stb. Otthon is segits a házimunkában, hogy lássák mennyire felelõségteljes vagy.

Igérd meg, hogy gondját viseled az állatnak. Elviszed sétálni rendszeresen, állatorvoshoz, eteted stb. Otthon is segits a házimunkában, hogy lássák mennyire felelõségteljes vagy.
Esetleg mutogass nekik képeket ennivalóan édes kölyökkutyákról, hátha megenyhülnek
hu, nehéz dolog.én 10évet vártam rá, mára két kis yorkim van, de már külön lakok.tényleg ez jo ötlet, lássa rajtad, h komolyan gondolod, és nem csak ideig-óráig kell!
Ígérd meg, hogy gondját viseled. Ne hagyd pihenni a témát. Minden nap említsd meg valamilyen szinten. Pl. láttam egy nagyon aranyos képet a neten egy kutyáról. Tényleg jó ötletnek tûnik, hogy mutass képeket aranyos kutyákról. Ha van más háziállatotok (kutya, papagáj stb.) kezdj el foglalkozni vele, hogy lássa, hogy törõdsz az állatokkal. Egyébként tényleg nehéz rábeszélni a szülõket állattartásra. Nekem 15 évig nem sikerült, de a sors úgy hozta, hogy megtaláltunk egy elütött kiskutyát, és egyszerûen a szüleim nem tudták azt mondani, hogy ne hozzuk haza, ahogy szegény feküdt az árokba. Utána már ment minden, mint a karikacsapás. Egyszerûen beleszerettek õk is. És most rájöttek, hogy mirõl mondtak le 15 évig. Ugyanis egy kutyus rengeteg szeretetet tud adni, habár munka is van vele.
Legyél velük kedves és segíts nekik. Ígérd meg, hogy gondját viseled.
Szerintem mondd azt neki "Kérlek, nem lesz semmi baja! Majd mindig figyelek rá! Megetetem, megitatom, elviszem sétálni, játszok vele. Így legalább megtanulhatom , hogy mi az a felelõsség!" Próbáld ki! Szerintem be fog jönni!:D
Majd jól kapni fogok, de a szülõ szemszögébõl egy válasz: Az én fiam is mindig könyörög valami állatért! Vettem papagájt, vannak halai, legutóbb kapott egy kutyát! Három napig (jó esetben egy hétig) tart a csoda, aztán marad nekem a gond! A papagájt elajándékoztuk, mert felé se nézett, az akvárium takarítás/hal etetés az enyém, és már kutyát is sétáltathatok, mert õ nem ér rá! Több állat ide nem jön, kivéve a grillcsirkét!
Szerintem is mutass képeket kiskutyákról és végezz el mindent pontosan, ha látják milyen igyekvõ vagy talán megenyhülnek!De ha igazán kell a kutya akkor tényleg viseld gondját ne csak néhány hétig!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Csak szerintem szomorú, hogy ennyi a gazdátlan kutya?

Hirdetni kell a kutyákat,hogy gazdára találjanak.
PEDIG sok ember nem érdemelne meg egy kutyát,mert ők csodálatos lények.

3

Mennyi idő amíg a törzskönyv megérkezik? Igaz hogy decemberig nem törzskönyveznek?

9

A tacskó kuyáknál álltalába hány kölyök szokott születni? !

mert a kutyám tacskó és vemhes

11

Mit tegyek? Szökős kutyák (többi lent)

Van két kan kutyám: egy foxi és egy labrador keverék. Õk állandóan elszöknek, és nem tudok velük mit csinálni! Ahol kimennek már többször is megcsináltam, és folyton új helyet találnak. Ha szólók nekik akkor meg sem hallják!

9

Az Illatos úti ebtelepen lévő kutyákat elaltathatják?

Ha nem találnak neki gazdit vagy csak akkor altatnak ha, nagyon beteg?

7

Ez inkontinencia?

Van egy 11,5 éves szuka kutyám és egy ideje bepisil,pedig szobatiszta, napi 3x-4x vagyunk lent és van amikor feljövünk sétából és 1 óra múlva egy tócsa van a konyhában.Van amikor kibírja a kövi sétáig.Én úgy gondolom,hogy ez az,persze nem vagyok orvos.
Orvoshoz elviszem mindenképpen,csak érdeklődök hátha vkinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata.

8

A kutyámat nem tudom felkelteni!?

Kicsit lusta kutya volt eddig is, de pár napja azt vettem észre, hogyha elalszik és én odaegyek valamiért akkor nem pattan fel azonnal érdeklődve mint eddig, hanem csak fekszik tovább. Ez nap közben van, éjszaka hagyom. Régen a "séta" szóra felpattant, azonnal tudta mi van, most a füle botját se mozdítja. Ha odamegyek és simogatom, dörzsölöm a kis testét akkor sem reagál, tegnap majdnem 2 perc volt mire annyira fel tudtam kelteni (nagyon hangosan hívtam, közben dörzsöltem a lábát/hátát) mire egyáltalán észrevette, hogy ott vagyok. Szerintetek mi lehet? Az állatorvos azt mondta várhat hétfőig a rendelésig, de én aggódom nagyon. Ha rosszabbodik mindenképpen elviszem egy másik orvoshoz még ma, csak nem akarok feleslegesen pánikolni. Étvágya van, ivott is eleget. De reggel már pl. nem jött oda mikor a cipőmet húztam, pedig ilyenkor már mindig mellettem toporog, mert tudja hogy séta lesz. Tegnap este séta után hámmal együtt befeküdt a helyére aludni, pedig az a szabály, hogy meg kell várnia amíg leveszem róla addig nem csinál semmit. (Eddig be is tartotta.) Mi lehet a kutyummal? :( Amúgy fiatal, nagytestű.

4

Szeretnék egy kutyát csak az a baj hogy panelba lakunk és nem vagyunk otthon kb.6 órát és hogy az baj egy kutyának hogy annyi időt otthon van egyedül?

3

Golden retriver vagy Csau csau? Melyik milyen szempontból jó?

9

Milyen fajta kutya Merlyn a Barátok közt ben?

Bocs, ha nem jól írtam a nevét.

14

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!