Találatok a következő kifejezésre: Hogyan beszélhetném anyukámat hogy legyen (1 db)

Hogyan beszélhetném rá anyukámat hogy legyen kutyám?

Legjobb válasz: Igérd meg, hogy gondját viseled az állatnak. Elviszed sétálni rendszeresen, állatorvoshoz, eteted stb. Otthon is segits a házimunkában, hogy lássák mennyire felelõségteljes vagy.

Igérd meg, hogy gondját viseled az állatnak. Elviszed sétálni rendszeresen, állatorvoshoz, eteted stb. Otthon is segits a házimunkában, hogy lássák mennyire felelõségteljes vagy.
Esetleg mutogass nekik képeket ennivalóan édes kölyökkutyákról, hátha megenyhülnek
hu, nehéz dolog.én 10évet vártam rá, mára két kis yorkim van, de már külön lakok.tényleg ez jo ötlet, lássa rajtad, h komolyan gondolod, és nem csak ideig-óráig kell!
Ígérd meg, hogy gondját viseled. Ne hagyd pihenni a témát. Minden nap említsd meg valamilyen szinten. Pl. láttam egy nagyon aranyos képet a neten egy kutyáról. Tényleg jó ötletnek tûnik, hogy mutass képeket aranyos kutyákról. Ha van más háziállatotok (kutya, papagáj stb.) kezdj el foglalkozni vele, hogy lássa, hogy törõdsz az állatokkal. Egyébként tényleg nehéz rábeszélni a szülõket állattartásra. Nekem 15 évig nem sikerült, de a sors úgy hozta, hogy megtaláltunk egy elütött kiskutyát, és egyszerûen a szüleim nem tudták azt mondani, hogy ne hozzuk haza, ahogy szegény feküdt az árokba. Utána már ment minden, mint a karikacsapás. Egyszerûen beleszerettek õk is. És most rájöttek, hogy mirõl mondtak le 15 évig. Ugyanis egy kutyus rengeteg szeretetet tud adni, habár munka is van vele.
Legyél velük kedves és segíts nekik. Ígérd meg, hogy gondját viseled.
Szerintem mondd azt neki "Kérlek, nem lesz semmi baja! Majd mindig figyelek rá! Megetetem, megitatom, elviszem sétálni, játszok vele. Így legalább megtanulhatom , hogy mi az a felelõsség!" Próbáld ki! Szerintem be fog jönni!:D
Majd jól kapni fogok, de a szülõ szemszögébõl egy válasz: Az én fiam is mindig könyörög valami állatért! Vettem papagájt, vannak halai, legutóbb kapott egy kutyát! Három napig (jó esetben egy hétig) tart a csoda, aztán marad nekem a gond! A papagájt elajándékoztuk, mert felé se nézett, az akvárium takarítás/hal etetés az enyém, és már kutyát is sétáltathatok, mert õ nem ér rá! Több állat ide nem jön, kivéve a grillcsirkét!
Szerintem is mutass képeket kiskutyákról és végezz el mindent pontosan, ha látják milyen igyekvõ vagy talán megenyhülnek!De ha igazán kell a kutya akkor tényleg viseld gondját ne csak néhány hétig!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért van az hogy mennek egy kutyára a legyek? Mit lehet tenni ellene?

Kanári szigeteki dogoról van szó.

5

Menhelyről kutyát örökbe fogadni biztonságos?

Szeretnék egy kiskutyát, minél fiatalabbat, és lehetőleg fajtatisztát. Menhelyre gondoltam, de nem vagyok benne teljesen biztos. Biztonságos lenne? Biztos hogy fajtatiszta kutyák is vannak ott? Milyen hátulütői lehetnek a dolognak?

A válaszokat előre is köszönöm! :)

8

Készen állok egy kutya örökbefogadására?

Örökbe szeretnénk fogadni egy kutyát. Panelban lakunk, napi háromszor vinném le sétálni, szinte egész délután vele lenne foglalkozva, de délelőtt egyedül kéne lennie, hét órától fél kettőig. Már egy éve folyamatosan csak a kutyás könyveket olvasom, az interneten nézelődtem sokat, hogy hogyan lehetne minél jobb otthon biztosítani neki. Most jött el az a pillanat, hogy úgy érzem, felkészültem rá. Most lesz először saját kutyám, s nagyon szívesen fogadom a tapasztalaitokat. Szerintetek készen állok rá, hogy örökbe fogadjak egyet?

11

Az ilyen jó képességű gazdikhoz mit szóltok?

http://www.gazdiklub.hu/page/1114/userid/1783/BlogID/140/akt..

7

Szerintetek benne milyen kutyák vannak?

http://www.misina.hu/kepek/kutyak/2013.10.22_17:19:42.jpg

én valami pincsit és skót juhászt látok benne. ti?

4

Írnátok olyan fajtát ami meg van kennelbe télen itt Magyarországon?

11

Helyesen tanítom a kutyámat?

Menhelyről fogadtam be egy kutyát, október 19-én. Nem kölyök, 3 éves körüli, ránézésre golden-kuvasz keverék. Amióta itt van, folyamatosan oktatjuk (én és a családom). A "nem"-et már érti, az "ül"-re is megtanítottuk jutalomfalattal. Kapja a vacsorát, már magától leül. Szívesen tanul, nagyon okos. Szobatiszta teljesen, mert bent van a lelkem. Szocializációval nincs gond, minden embert-idegen kutyát nagyon szeret. Pórázt nem rángatja.

Amivel kapcsolatban elbizonytalanodtam, az hogy nem igazán megy ki magától. Csak ha kimegyek dolgozni a kertbe (ekkor is csalogatnom kell és becsukni mögötte az ajtót hogy kint is maradjon), vagy ha sétálni megyünk, illetve ha már nagyon kell neki pisilni. Amikor viszont én szeretném, hogy kimenjen pl. lefekvés előtt egy utolsó körre, vagy ha elmegyek itthonról, akkor csóválja a farkát, és csak néz, mintha nem tudná mit várok tőle. Jól csinálom, hogy jutalomfalattal veszem rá, hogy kimenjen, miközben határozottan mondom neki, hogy "kifelé"? Meg fogja így érteni-tanulni? Egyáltalán, miért nem szeret kint lenni? Túl tágas neki a kert a kennel után, vagy nem vagyok ott vele? Létezhet, hogy fél? Tudom, hogy időre van szüksége, még nem régóta van velem. Testileg fenyíteni semmiképp sem szeretném, érte már szerintem elég rossz dolog, inkább jutalmazom, ha jól csinál valamit. Persze a rosszért leszidom, hogy ismerje a korlátait.

Menhelyi kutya beilleszkedésével, engedelmességével kapcsolatban bármi tapasztalatot örömmel olvasok! Volt már kutyám, utcán találtam pici korában, 14 évig volt velem.

6

A rendőrkutyákat ki képzi ki? Lehet valaki külön ilyen oktató? Hogyan lehet az ember kutyás rendőr? Lehet egyből ilyen képzésre menni?

3

Miért néz az emberek 90%-a hülyének amiért BARF szerint etetek? Ennyire nem elfogadott még itthon?

Gyenge gyomrú shar pei minden tápot kipróbáltunk, de nem váltak be csak ideig-óráig. A nyers hús a mindene, kap szépen csirkenyakat, farhátat, melle húsát, combot (utóbbi kettő kicsontozva), nyulat, marhát, sorolhatnám... Ezek mellé zöldség+gyümölcs és kiegészítő vitamin. Úgy vettem észre, hogy nem is a hússal hanem a nyers részével vannak problémáik, ilyeneket mondanak hogy "Jézusom..." hüledeznek meg az a tipikus "Hát te tudod, de én biztos nem adnám nyersen a kutyámnak!"... Anyukám is csak hümmög mindig, és időnként megjegyzi, hogy a nem tudom ki azért megfőzte a vizslájának a húst... Most ezekre mit mondjak? Egészséges, fényes a szőre, jó súlyban van, ennél többet nem igen tudok mondani, meg persze árban is jobban kijövök. Ennek ellenére mintha az emberek nem értenék, vagy tartanának tőle, esetleg amerikai hülyeségnek gondolják, ennyire nem elterjedt itthon? Ti mit mondotok az idióta kérdésekre?

21

Az mi, hogy egy rendőrkutya egy másik rendőrt fog meg?

Nem találom a videót, ha valakinek megvan linkelje be, de sírok ezen: Van egy kis részlet, hogy van valami tömegoszlatás, vagy ilyesmi, és rendőrkutya egy másik rendőrnek a karját cibálja! xD
Az mitől van?
Rossz emberre fogott rá? :D

20

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!