Találatok a következő kifejezésre: Hogyan beszélhetném anyukámat hogy legyen (1 db)

Hogyan beszélhetném rá anyukámat hogy legyen kutyám?

Legjobb válasz: Igérd meg, hogy gondját viseled az állatnak. Elviszed sétálni rendszeresen, állatorvoshoz, eteted stb. Otthon is segits a házimunkában, hogy lássák mennyire felelõségteljes vagy.

Igérd meg, hogy gondját viseled az állatnak. Elviszed sétálni rendszeresen, állatorvoshoz, eteted stb. Otthon is segits a házimunkában, hogy lássák mennyire felelõségteljes vagy.
Esetleg mutogass nekik képeket ennivalóan édes kölyökkutyákról, hátha megenyhülnek
hu, nehéz dolog.én 10évet vártam rá, mára két kis yorkim van, de már külön lakok.tényleg ez jo ötlet, lássa rajtad, h komolyan gondolod, és nem csak ideig-óráig kell!
Ígérd meg, hogy gondját viseled. Ne hagyd pihenni a témát. Minden nap említsd meg valamilyen szinten. Pl. láttam egy nagyon aranyos képet a neten egy kutyáról. Tényleg jó ötletnek tûnik, hogy mutass képeket aranyos kutyákról. Ha van más háziállatotok (kutya, papagáj stb.) kezdj el foglalkozni vele, hogy lássa, hogy törõdsz az állatokkal. Egyébként tényleg nehéz rábeszélni a szülõket állattartásra. Nekem 15 évig nem sikerült, de a sors úgy hozta, hogy megtaláltunk egy elütött kiskutyát, és egyszerûen a szüleim nem tudták azt mondani, hogy ne hozzuk haza, ahogy szegény feküdt az árokba. Utána már ment minden, mint a karikacsapás. Egyszerûen beleszerettek õk is. És most rájöttek, hogy mirõl mondtak le 15 évig. Ugyanis egy kutyus rengeteg szeretetet tud adni, habár munka is van vele.
Legyél velük kedves és segíts nekik. Ígérd meg, hogy gondját viseled.
Szerintem mondd azt neki "Kérlek, nem lesz semmi baja! Majd mindig figyelek rá! Megetetem, megitatom, elviszem sétálni, játszok vele. Így legalább megtanulhatom , hogy mi az a felelõsség!" Próbáld ki! Szerintem be fog jönni!:D
Majd jól kapni fogok, de a szülõ szemszögébõl egy válasz: Az én fiam is mindig könyörög valami állatért! Vettem papagájt, vannak halai, legutóbb kapott egy kutyát! Három napig (jó esetben egy hétig) tart a csoda, aztán marad nekem a gond! A papagájt elajándékoztuk, mert felé se nézett, az akvárium takarítás/hal etetés az enyém, és már kutyát is sétáltathatok, mert õ nem ér rá! Több állat ide nem jön, kivéve a grillcsirkét!
Szerintem is mutass képeket kiskutyákról és végezz el mindent pontosan, ha látják milyen igyekvõ vagy talán megenyhülnek!De ha igazán kell a kutya akkor tényleg viseld gondját ne csak néhány hétig!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lehet testi, lelki baja a kiskutyámnak ha 8 hetes kora előtt elozom a szüleitől?

a kutyának lehet bármi testi lelki problémája ha 8 hetes kora előtt elhozom?

14

Wolfspitz panelba?

Alapvetően a spitzeket ismerem, viszont a wolfokat kifejezetten nem, így nem tudom, alkalmatas -e panelba.

3

Szeretnétek szavazni? Rövidszőrü kutyák!

Nekem van egy staffordom, 3 éves lesz jövőre, kicsi korától bent van-csak télen- de jövőre már szeretném kitenni. Persze szigetelt ketrec, és bódé is van neki :)

6

Ugatás a kertben. Hogy tanítsam meg, hogy ne vegyen tudomást a szomszédról?

Amikor a szomszéd kijön a kertbe kapirgálni, a kutyám (fél éves) rögtön jelzi - nem hisztérikusan vagy ilyesmi, de áll a kerítés mellett és folyamatosan ugatja. Ha mindkét kutyám kint van, még rosszabb, mert egymást hergelik.

2

Boxer és a bélgáz?

Boxeresek tapasztalata érdekelne, ez fajta jellemző vagy valami gond van? Volt már korábban is kutyám, de eddig még sosem szenvedtünk ennyire a gázfelhőktől! Széklet rendben, minőségi tápot eszik a kutya, most 3 hónapos de éjjel inkább megfagyunk és nyitott ablaknál alszunk, mert nem bírjuk az állandó gázképződést, 5 percenként ereszt egyet, ez normális??

6

Szobatisztaság kérdés így jó lesz menni fog?

Megerősítést kérnék, hogy jól csinálom-e, vagy pedig máshogy kéne, még nincs tapasztalatom.

3

Miért fázik ennyire a kutyám?

22-23 fokos kazánban van. nagy puha vacok, plusz még be is van takarva és reszket. nem tudom mit tehetnék még, egyáltalán mi lenne vele, ha kint kellene telelnie. kistestű, rövidszőrű, jagd terrier. kutyaruhát nem fogad el.

10

A kutyák tudnak análisan közösülni?

Akár úgy, hogy két kan, akik nemcsak a dominancia kinyilvánítása végett másznak rá egymásra, hanem több is történik köztük... Akár úgy, hogy a kan a szukát hágja, csak éppen rossz helyre teszi be neki... Létezik ilyen? Egyáltalán fizikailag megvalósítható náluk a dolog?

12

Örökbefogadott, mentett kutyátok mikor, mennyi idő után engedtétek el először?

Hogyan, mennyi idő alatt alakult ki a kötődés?

18

Szerintetek mi a jobb táp nagytestu kolyoknek Royal canin giant puppy vagy Acana Puppy large breed? Netán Eucanuba nagytestueknek?

13

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!