Találatok a következő kifejezésre: Hogyan beszélhetném anyukámat hogy legyen (1 db)

Hogyan beszélhetném rá anyukámat hogy legyen kutyám?

Legjobb válasz: Igérd meg, hogy gondját viseled az állatnak. Elviszed sétálni rendszeresen, állatorvoshoz, eteted stb. Otthon is segits a házimunkában, hogy lássák mennyire felelõségteljes vagy.

Igérd meg, hogy gondját viseled az állatnak. Elviszed sétálni rendszeresen, állatorvoshoz, eteted stb. Otthon is segits a házimunkában, hogy lássák mennyire felelõségteljes vagy.
Esetleg mutogass nekik képeket ennivalóan édes kölyökkutyákról, hátha megenyhülnek
hu, nehéz dolog.én 10évet vártam rá, mára két kis yorkim van, de már külön lakok.tényleg ez jo ötlet, lássa rajtad, h komolyan gondolod, és nem csak ideig-óráig kell!
Ígérd meg, hogy gondját viseled. Ne hagyd pihenni a témát. Minden nap említsd meg valamilyen szinten. Pl. láttam egy nagyon aranyos képet a neten egy kutyáról. Tényleg jó ötletnek tûnik, hogy mutass képeket aranyos kutyákról. Ha van más háziállatotok (kutya, papagáj stb.) kezdj el foglalkozni vele, hogy lássa, hogy törõdsz az állatokkal. Egyébként tényleg nehéz rábeszélni a szülõket állattartásra. Nekem 15 évig nem sikerült, de a sors úgy hozta, hogy megtaláltunk egy elütött kiskutyát, és egyszerûen a szüleim nem tudták azt mondani, hogy ne hozzuk haza, ahogy szegény feküdt az árokba. Utána már ment minden, mint a karikacsapás. Egyszerûen beleszerettek õk is. És most rájöttek, hogy mirõl mondtak le 15 évig. Ugyanis egy kutyus rengeteg szeretetet tud adni, habár munka is van vele.
Legyél velük kedves és segíts nekik. Ígérd meg, hogy gondját viseled.
Szerintem mondd azt neki "Kérlek, nem lesz semmi baja! Majd mindig figyelek rá! Megetetem, megitatom, elviszem sétálni, játszok vele. Így legalább megtanulhatom , hogy mi az a felelõsség!" Próbáld ki! Szerintem be fog jönni!:D
Majd jól kapni fogok, de a szülõ szemszögébõl egy válasz: Az én fiam is mindig könyörög valami állatért! Vettem papagájt, vannak halai, legutóbb kapott egy kutyát! Három napig (jó esetben egy hétig) tart a csoda, aztán marad nekem a gond! A papagájt elajándékoztuk, mert felé se nézett, az akvárium takarítás/hal etetés az enyém, és már kutyát is sétáltathatok, mert õ nem ér rá! Több állat ide nem jön, kivéve a grillcsirkét!
Szerintem is mutass képeket kiskutyákról és végezz el mindent pontosan, ha látják milyen igyekvõ vagy talán megenyhülnek!De ha igazán kell a kutya akkor tényleg viseld gondját ne csak néhány hétig!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek menjek el egy másik orvoshoz a kutyámmal?

Ágybanalvós a kutyám. Reggel nyújtózkodás helyett (elkezdte, de nem fejezte be), nyüsszentett egyet. Ezután figyeltem, hogy hogyan viselkedik. Gyakran leült, látszódott a szemén, hogy fájdalmai vannak, és teljes testes rázkódás helyett csak a fejét rázta. Elvittem dokihoz azonnal. Útközben sikerült teljesen megrázkódnia, és úgy csinált mintha semmi problémája nem lenne, már nem is ült le, és szaladgált is. A doki jól megnyomkodta, azt mondta a térde van kificamodva, de ez természetes, mert már kilenc éves. A papírra azt mondta, hogy fájdalmat nem mutat, bár szerintem csak annyira fél olyankor, hogy még nyüszíteni sem mer. Haza hoztam, ágyban feküdtünk kicsit, furán viselkedik, és néha bizonyos mozdulatoknál sír, és látom, hogy fáj neki valami. 5 perc múlva már valamennyire megy a labda után, de azt is otthagyja, ami nagy szó. Valahogy nem bízok az orvosban, pedig rengeteg kérdést feltettem neki, hogy biztos-e a dolgában, és úgy is nézett ki, mint aki tényleg biztos. Alaposan megvizsgálta... de én aggódom.

14

A kutyam 8 honapos, es a tegnap az alatorvos azt mondta, hogy a szemfoga mar 6 honaposkoraban ki kellett volna esnie. Ezert azt mondta, hogy fel kell vagni a foghusat es ki kell vagni a fogat ez igaz? Allatorvosok irjanak! De a tobbiek is irhatnak

12

A Domoszlói-Vadász havanese kennelről mi a véleményetek?

http://www.szafi.hu/domoszloi/havanese/Havanese-fooldal-hu.htm

3

A kutyám morgott amikor evett. De most megváltozott a helyzet normális ez?

idáig nem lehetett a tányérja felé menni mert védte , most leszoktattam a morgásról ezzel a technikával:


na most meg nem tudom megsimogatni amikor eszik mivel a következő van ha felé nyúlok egyet morog és elmegy a táltól. nem tudom akkor megsimogatni amikor eszik ha szolok neki hogy menj onnét egy nagyot beleharap az ételébe és elmegy ott hagyja, meg amikor mellette vagyok és eszik ha hirtelen mozdulatot teszek vagy megijed vagy elmegy a táltól. ez normális?

3

1, 5 éves lány westie kutyám 1-2 hónapja nagyon bekomolyodott. Mi lehet vele?

Régebben nagyon játékos volt, most meg olyan komor.

4

SOS a házunk előtt elütöttek egy kutyát?

Az előbb elütött 1 kocsi 1 kis termetű kutyát.Odébb ment,de esett össze fele,valószínűleg belsővérzése lehet.
Kocsink nincs,busz most nem megy,állatorvost nem tudok hívni.Mit tehetnék érte?Nagyon sajnálom,és senki nem tesz semmit,mindenki csak nézi szegényt. :(

5

Milyen olyan turistalátványosságok, helyek vannak Magyarországon ( vagy külföldön) ahova ellehet menni kirándulni nagytestű kutyával?

Nevelt, nem húz, szocializált.

4

Hogy szerezhetném vissza a falkavezérséget?

Van egy 3 éves amstaffom.
Kb. 1,5 éves lehetett, mikor elköltöztem otthonról. Én voltam az egyetlen akinek bármikor szót fogadott, az én jelenlétemben eszébe se jutott rosszalkodni, szépen sétált (csak velem), stb.
Mindezt úgy, hogy semmi olyasmit nem csináltam, amit a neten olvasgattam, hogy falkavezér legyek. Egyszerűen így volt, és kész.
Eddig kéthetente, havonta találkoztam vele, de az utóbbi 3 hónapban már minden nap, mert a szüleim elköltöznek, és velem kell, hogy maradjon a kutyus.
Ezért én viszem újra sétálni, stb. De már egyáltalán nem úgy viselkedik velem, ahogy régen (ami érthető). Nem fogad szót (csak ha úgy tartja kedve), mikor sétálunk húz, amerre ő szeretne menni.
Nem tudom, hogy mit tegyek, hogy javuljon. Már három hónapja szinte együtt lakunk megint, és még mindig ugyanolyan rosszaság, mint első nap. Látom rajta, hogy nem tetszik neki, hogy én "rá merek" szólni, ha rossz...
Igazság szerint nincs vele nagy gond, csak mégse olyan jól nevelt kutyus, mint régen.

Valami ötlet? A szüleimmel élve szerintem ő lett a falkavezér, és látszik rajta, hogy nem tetszik neki, hogy megpróbálom őt leváltani. :D

5

Ez milyen fajta kutya? (kép)

http://lovemeow.com/2013/10/unlikely-friendship-stray-cat-an..

18

Normalis ez a jatek?

9 honapos staffbull terrieremmel ha jatszok,rammordul neha,foleg ha huzgalok elotte jatekot,vagy a szajaba kell hirtelen nyulnom, mert tiltott dolgot kap be,amit meg akarna enni. De volt mar olyan is,hogy elfut mellettem felporogve es morog,aztan felugrik hozzam es megcsipi a karom.
Mostmar ott tartok,hogy kek foltjaim vannak.
Mindig raszolok,el is szegyelli magat,de a nagy lenduletben amikor tulporog,ujra elofordul.
Minden ilyen jellegu kutyus igy jatszik,normalis ez.
Ha nem,mit tegyek?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!