Találatok a következő kifejezésre: Hogyan befolyásolja válás (4 db)

Hogyan befolyásolja a válás kimenetelét a feleség (anya) hűtlensége?

Háromcsaládos anya rajtakapása a szeret?jével.

Legjobb válasz: Nem vagyok szakértõ, de biztosan nem válik az anya elõnyére. Egyik nõismerõsöm így vesztette el a gyerekeit, a bíróság az apának ítélte õket. Nem ismerem a részleteket, ez csak egy példa volt. A magyar törvények az anyának szoktak kedvezni.

Nem vagyok szakértõ, de biztosan nem válik az anya elõnyére. Egyik nõismerõsöm így vesztette el a gyerekeit, a bíróság az apának ítélte õket. Nem ismerem a részleteket, ez csak egy példa volt. A magyar törvények az anyának szoktak kedvezni.
Hat sztem az attol fugg. Nekem is most volt valasom, es en voltam az akinek volt masvbalakije, es aki akarta a valast. ASz mas, hogy nekunk nem volt gyerek, es kozos megegyezessel sikerult elvalni, igy nem volt gond, mert nem mondtuk, es igazabol nemcsak az a biz harmadik volt mindennek az oka.
januarban 9 honapos terhes, akkor augusztusban hogyan szul? nem irtal el valamit?
A gyerek jogilag már igenis létezik (a fogantatásától)! Utána lehet nézni! Pl. örökölhet is, feltétel, hogy élve szülessen! A válási procedúrát nem befolyásolja, viszont számíts majd arra, hogy gyerektartást kell fizetned majd utána!
Ne cseszegtessétek a kérdezõt. Nem rátok tartozik a magánéleti problémája, és úgy olvasom tanácsot sem kért a házasságát illetõen. A kérdésre válaszoljatok. Nem, nem befolyásolhatja a válás kimenetelét. Egyezzetek meg mindenben, és szépen el lehet válni. Ha nem tudtok megegyezni, netán jó dörzsölt ügyvédje van a feleségednek, adódhatnak gondjaid. Amúgy a jogiforum.hu-n jogász is tud neked válaszolni.
Azt megkérdezhetem, hogy hogy romlott el így a kapcsolatotok 9 hét alatt? Biztos, hogy nem lehet helyrehozni? Vagy már a gyermek sem közös?
9 hónapos nem lehet januárban, ha augusztusban szül. Probléma akkor lehet egyébként, ha nem tudjátok békésen megbeszélni. Akárhogy is, a babának legyen a legjobb.
Elviekben nem befolyásol semmit, hogy elválsz a terhes feleségedtõl, de ha nagyon mocskos lesz a válás, az ügyvédje esetleg rádhúzhatja a vizeslepedõt, hogy milyen szemét mocsok vagy, esetleg anyagilag rosszabbul jöhetsz ki. Ha szépen, mindent megbeszélve elváltok, akkor semmi gond nem lehet.
Dolog? Szerencsés, hogy azt akarod, hogy ne legyél tovább életük része...dolog....hm.....Vagy nem Tõled várja a babát, nem a te husod-véred hordja a szíved alatt egy leendõ emberi lény, a gyermeked személyében? Dolog?
Szerintem inkább 9 hetes lesz az.Hát ha válni kell, akkor válni kell.Mindenesetre arra számíts, hogy a gyerek így is úgyis a te nevedre kerül. És ne vitatkozzatok, mindkettõtöknek könnyebb lesz, ha "szépen"lezajlik! Ha provokálna azt is nyeld le, mindenképp téged állítana be szemétnek ha felvennéd a kesztyût.
Tudja a feleseged, hogy valni akarsz? Mert ha nem, akkor azonnal mondd el neki, es meg lesz ideje atgondolni, hogy akarja e ezt a babat toled? Azert ez nem ugy mukodik am, hogy begyartottal egy gyereket a felesegednek, most meg pa-pa! Ennyi emberseg legyen mar benned, hogy megmondod, hogy vege, es egyedul marad a babaval.
A gyerek jogilag még nem létezik.Nem is lesz gyerekelhelyezés, felügyeleti jog ilyesmi.Úgy válhattok mint a gyerektelenek.Ez gyorsan lezajlik kb.5-6 hét, és csak 1 tárgyalás./persze ha anyagiakban közös megegyezés van/ Akkor fog létezni, ha megszületik, akkor fogják tárgyalni a gyerekelhelyezést.
sztem ugy akarta irni hogy 9 hetes terhes..gondolom..nem?:Dsztem probäld helyrehozni a häzassägodat és ne dobd el a feleséged és a kisbabädat bizonyos dolgom miatt..hidd el, a csaläd gyönyörü ha van neked.mäs a kezéT összetenné, te meg eldobod.igaz, az okot nem tudom, de ha nem olyan suloys, akkor inkäbb probäld helyrehozni.és azt se felejtsd el, hogy ha eldobod öket magadtol, lehet sosem lesz mär csalädod..aki feleség és egy gyerek..akik veled laknak és szeretnek..
ha ilyen rossz a kapcsolatotok, hogy el akartok válni, megkérdezhetem, hogy miért tartjátok meg a babát??? Nem a gyerek ellen vagyok, de ez így nem jó! Csak a gyerek miatt ne maradjatok együtt, mert abból úgysem lesz semmi jó, de én a feleséged helyében átgondolnám, hogy egyedül vállalnék e gyereket. És ha rossz a házasságotok, miért akartatok gyereket??? Nem lett volna egyszerûbb védekezni? Akkor most nem lenne ez, mkinek sokkal egyszerûbb lenne!
mi tortent veletek??


Ha egyedül kell éjjel hazamennem (L21), mennyire lehet befolyásoló tényező az áldozattá válás szempontjából, hogy magassarkú, kopogós cipőben vagyok?

Vigyek magammal váltó sportcip?t, amiben hazamegyek, vagy teljesen mindegy, ezen nem múlhat?

Legjobb válasz: Vigyél gázspray, vagy hasonlót, az jobban meg védd!!!!! A legjobb a fegyver, de hát az ugye, nem lehet használni. Vihetsz cipõt, de kell egy jó spray ami csípi a szemet.

Vigyél gázspray, vagy hasonlót, az jobban meg védd!!!!! A legjobb a fegyver, de hát az ugye, nem lehet használni. Vihetsz cipõt, de kell egy jó spray ami csípi a szemet.
A kérdező hozzászólása: Ez nem úgy mûködik, hogy valakit beszerzek a munkahelyemre az utcából. Örülök, hogy én találtam ezt így több hónap nyomorgás után.
"Nem lakik erre felé egy munkatársam sem." Pedig nem ártana, ha találnál valakit
A kérdező hozzászólása: Nem lakik erre felé egy munkatársam sem.
"Az meg, hogy kísérjen haza egy fiú, meddõ ötlet, mostanában elég sokszor kell majd éjszaka hazajönnöm munkából is." Miért volna meddõ ötlet?!És férfi munkatárs is kísérhet haza.Vagy akár tömegben közlekedjetek. Én mostanában elég sok lányismerõsömet hazakísérek csak emiatt!
Nem a cipõ a baj, hanem az, hogy az embernek ilyen kérdéseken kell pörögjön az agya!
Szerintem is a futás miatt lehet gond a magassarkú, nem hiszem, hogy pont a cipõ miatt szemelne ki valaki. Én pl. magassarkúban sétánál egyszerûen nem vagyok képes többre, néhány hete a metróhoz futottam volna egy magassarkú szandálban, hogy még elérjem, de szó szerint kicsúsztam a kanyarban a mozgólépcsõ után... mázli, hogy utolsó metró volt, így nem nagyon látta senki, viszont mehettem éjszakaival... Igaz, magassarkú és magassarkú között is van különbség, a csizmámban ilyen nem történt volna, annak csak 4 cm sarka van kb. (ez a szandál 9 centis), és recés a talpa.
A kérdező hozzászólása: Nem élem az életemet rettegésben, vagyis eddig nem éltem, de mostanában egyre jobban félek... Az meg, hogy kísérjen haza egy fiú, meddõ ötlet, mostanában elég sokszor kell majd éjszaka hazajönnöm munkából is.
Nyilván befolyásolja, kopogós cipõben egyrészt nehezebb futni, másrészt felhívhatja rád a figyelmet. Nem mellesleg a magassarkúk kiemelik a feneket, így provokatív kinézeted miatt növelheti a veszélyhelyzetet. Úgyhogy összességében tényleg nem ajánlott magassarkúban hazakeveredni éjjel.
vigyél nem kopogós cipõt
50% Vagy te leszel spontán az áldozat, vagy nem. Attól független azért nem éled az életed rettegésben ugye!?
Kérj meg egy fiút is, hogy hazakísérjen!
magassarkúban szaladni is nehéz lesz..
nyilván feltünõ, nõies, vonzó.talán sportcipõben nem figyelnek fel annyira , de ha ennyire parázol tényleg szerezz be egy gázsprayt vagy egy sokkolót
Csak megnyugtatásképpen, a nemi erõszak esetei leginkább a meglevõ és a felbomlófélben levõ kapcsolatokban történnek. Viszonylag ritka az olyan eset, mint a pécsi volt, ahol a tettes és az áldozat nem ismerik egymást.
bár én nem vagyok sorozatgyilkos, de sztem tök mind1, hogy magassarkú vagy nem. Futni úgyse tudsz, mert egy gyilkos valszeg nem az utca végérõl ordibálva fog feléd rohanni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!