Találatok a következő kifejezésre: Hogyan barníthatnám bőrömet (2 db)

Hogyan barníthatnám le a bőröm, egészsége kockásztatása nélkül?

nagyon nagyon fehér vagyok 16/F

Legjobb válasz: Használj erõs 25-30 faktoros napvédõt.Érdemes betartani a fokozatosságot is.

Használj erõs 25-30 faktoros napvédõt.Érdemes betartani a fokozatosságot is.

Hogyan barníthatnám a bőrömet?

Nem szeretnék szolizni, s krémeket sem szeretnék használni.

Legjobb válasz: Egyél répát, szép színed lesz tõle :D Amúgy várd ki a nyarat, vagy menj Hawaiira nyaralni... Vagy marad a szoli, vagy a krémek. De mehetsz olyan kezelésre is, ahol be kell állnod egy fülkébe és mindenhol lefújnak önbarítóval, ez viszonylag sokáig is tart, nem jut eszembe a neve.

Egyél répát, szép színed lesz tõle :D Amúgy várd ki a nyarat, vagy menj Hawaiira nyaralni... Vagy marad a szoli, vagy a krémek. De mehetsz olyan kezelésre is, ahol be kell állnod egy fülkébe és mindenhol lefújnak önbarítóval, ez viszonylag sokáig is tart, nem jut eszembe a neve.
A kabinos barnítás a Magic Than. Nem jó. Ugyan olyan szinte, mint a krém. Nem is egyenletes, és foltosan kopik. Szedj Béta-Karotint, persze ettõl még nem leszel barna. Egy héten egy alkalommal nyugodtan szolizhatsz. Sajnos még nincs olyan tabletta, ami barnítana. Én is nagyon várom hogy legyen.:) Addig krémezek...
A kérdező hozzászólása: Akkor türelem, barnaságot terem egyszer talán... Köszönöm a válaszokat. A béta-karotintól nem sárga leszek?
Én vagyok a második válaszadó. Aranyosan írtad, hogy türelem barnaságot terem.:) )) Nem leszel sárga a Béta-Karotintól. Tulajdonképpen azok a vitaminok vannak benne, mint a sárgarépában. Attól sem sárgulunk be, viszont jót tesz a melanin termelõdésének, amitõl olyan szép barnák lehetnénk (már végre).:)
A kérdező hozzászólása: Köszi... Csak mikor napokig ettem egy rakás répát, merthogy én azt is szeretem valójában :) - akkor a tenyerem és talpam besárgult, s nem olyan gyorssan múlt el. Ezért vagyok szkeptikus.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!