Találatok a következő kifejezésre: Hogyan bánjak ikreimmel (1 db)

Hogyan bánjak az ikreimmel?

17 eves iker lanyaim vannak!szepek jol tanulnak,vannak fiuk is,Sokat vitatkoznak,osszevesznek minden aprosagon az utobbi idobe,kamaszok!Mikor kicsik voltak mindenbol 2 volt nem akartuk hogy osszevesszenek,most minden kulombozo meg veletlen se huznak egyforma ruhat fel!De ez az orokos vita ,ha valamire megkerem oket,mindig az a valasz mert megint en ?,es azt vagjak a fejemhez mert a masikat jobban szereted. apjuk is segit ,de 17 eves lanyok inkabb az anyahoz allnak kozelebb,nallunk baris igy van.Nekem egyformak,egyforman szeretem oket.es velemenyt kernek tapasztalatot ,meseljetek dolgokat hogy lehet ez a helyzetet orvosolni !szerintem akinek nem iker gyereke van az nem is tudja!

Legjobb válasz: Szerintem ez a tipikus testvér féltékenység.Ahol egynél több gyerek van ott mindenhol elõfordul.Az,hogy ikrek nem jelenti azt,hogy belsõleg is egyformák.Próbáld õket két kulön egyéniségnek felfogni hiszen az egyik ebben jó a másik másban és az igényeik is mások.Az a lényeg,hogy egyfomán mutasd ki a szeretetedet mert azt mindketten egyformán igénylik.

Szerintem ez a tipikus testvér féltékenység.Ahol egynél több gyerek van ott mindenhol elõfordul.Az, hogy ikrek nem jelenti azt, hogy belsõleg is egyformák.Próbáld õket két kulön egyéniségnek felfogni hiszen az egyik ebben jó a másik másban és az igényeik is mások.Az a lényeg, hogy egyfomán mutasd ki a szeretetedet mert azt mindketten egyformán igénylik.
Nekem báttyám van , de én mindig is ugy éreztem hogy õt anyám jobban szereti mint engem tesóm pedig ugyanezt érezte csak fordítva, hogy engem szeretnek jobban. Barátnõm is sokat sirt hogy az anyja jobban szereti az öccsét mint õt, mert a tesója mindent megkap amit csak akar, és nálunk tényleg igy is volt. :( nálunk pedig nekem elmagyarázta anyám hogy azért törödik jobban báttyámmal mert vele közösebb az érdeklõdésük de ez egy csöppet sem jelenti azt hogy engem kevésbé szeret. Tehát szeritnem ez a dolog mindenhol fenn áll függetlenül attól hogy ikrek! az egyetlen megoldás hogy mindkettõjükkel ugyanugy kell törödni, és ugyanannyit foglalkozni, még ha az egyikkel jobban egyhullámhosszon is vagy, mert a másik nem ezt fogja érezni csak azt hogy a másikat jobban szereted.
szia!nekem is két lányom van igaz még kicsik 1 év van köztük de mmár nálunk is megjelent "a kit szeret jobban anya apa" pedig egyformán szeretjük mindkettõt csak annyra más a természetük.egyikük nagyon akaratos a másikuk egyáltalán nem. a férjem iker és õ is mindig mondja hogy a testvérét jobban szerették. a testvére ugyanezt mondja.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ciki hogyha a 16. születésnapomat (sem) ünneplem különösebben?

nem megyek el bulizni vagy ilyesmi hanem csak itthon döglök :D
mennyire normális?

12

Miért nem engednek otthon borotválkozni?

14 vagyok, bajszom van, az államon is kezd nőni a szőr, az iskolában meg cikiznek mert nem borotválhatom le. Azt mondják mert hogy majd gyakran kell 1 év múlva borotválkoznom. Suliból csak nekem nem engedik meg. Miért?

10

19 éves vagyok és összejöttem egy pasival. Vélemény?

Õ az első komoly kApcsolatom. Anyàval 2 en èlünk ès sajnos elèg kicsi lakàsban. Nem szègyen hogy èn alszok mindig nàluk meg folyton nàluk vagyunk mert nàlunk sajnos nincs hely. Nekem nagyon kellemetlen. ők nagy hàzban éllnek.

4

Tudnatok tanácsot adni? 15/L

Most kerültem új suliba és van egy lány akivel kezdek jól kijönni, baratkozunk..
Már megbizom benne..
A lényeg az hogy közelebb akarok hozzá kerülni, többet beszélgetni meg ilyenek ..
Csak még nincs közös temank sem és nem tudom hogy miről beszéljek vele..
Meg úgy szerintetek hülyeség lenne ha azt kérném tőle hogy olelessel koszonyjuk egymásnak??

4

Szerintetek ez gyerekes, gáz dolog?

Ha van egy konyvem amelyben idezeteket irok le, ez meg szeretném mutatni egy tanárnak akivel baratilag joba vagyok..

7

Csak szerintem nem kéne egy 13 éves lánynak sírnia a pasik miatt?

Jó rendben van az hogy már kezd érdeklődni a fiúk iránt egy lány..de nem kéne még "depressziósnak" lennie a "szerelem miatt"
mert van egy barátnőm aki 13 éves és állandóan a fiú ügyeivel "bajlódik"
Volt már egy csomó "pasija" és "kapcsolata" és azzal jön hogy ő nem találja az igazit..a nagy Õ-t..

mit gondoltok?

4

Kamaszok, mennyire szoktatok iskolanapokon kipihentek lenni, mennyit alszotok iskola előtt éjszaka?

16

Ezek után hogy menjek iskolába? Mit csináljak, ha nincs kedvem élni?

2 hónapja volt egy barátom,az volt az első kapcsolatom...De 2 hete megcsaltam egy olyan sráccal,akiről azt hittem,hogy rám se nézne.Mindenki ismeri,nagyon helyes,a családja gazdag,szóval néha azt érezteti másokkal,hogy ő bármit megtehet.Rengeteg lánnyal kavart már,nála idősebbekkel is.

Teljesen más,mint a volt barátom,határozott,tapasztalt és mellette biztonságban érzem magam,folyton programokat talált ki és borzasztó romantikus dolgokat csinált.
Szakítani akartam a barátommal miatta,de pémteken kiderült minden...
A suliban beszólogattak,bámultak és a volt barátom megütötte a srácot,de a srác sokkal erősebb nála (versenyszerűen sportol) és verekedés terén is tapasztaltabb,úgyhogy értitek...Ebből az lett,hogy kitalálta pár ember,hogy én verettem meg a volt barátomat.
Most együtt vagyok azzal a fiúval,akivel megcsaltam a volt barátomat.De nem akarom,hogy mindenki ri..ncnak gondoljon,piszáljanak,névtelenül hívogassanak.
A héten itthon leszek,mert beteg lettem,de egyszer akkor is muszáj lesz bemennem a suliba.
Úgy érzem,hogy nincs kedvem élni,mert oké,hogy a barátom próbál felvidítani,de őt nem érdekli,hogy ki mit gondol róla.
Tegnap is csak altatóval tudtam elaludni,pedig előtte este is alig aludtam.

15/L

10

Szerintetek merjek egyedül hagyni éjszakára egy 12 éves gyereket?

Családiházban élünk, jo környéken és csak hajnal 2-5-ig lenne egyedül. Biztosan nem ébredne fel es tud magára vigyázni csak attol félek ha esetleg vki bemenne a házba...:(

20

Most én vagyok a lúzer?

14 éves lány vagyok és nem nézem az éjjel nappal budapestet és hasonló szennyeket. Ha ezt valakinek elmondom úgy néznek rám mintha ufó lennék. Miért van az, hogy a hozzám hasonló, velem egykorú gyerekek ilyeneket néznek amik leszívják az agyukat. Mellesleg 18 as karikát kéne tenni mellé nem pedig 12-est. Remélem nem vagyok egyedül ezzel.

16

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!