Találatok a következő kifejezésre: Hogyan bánjak ikreimmel (1 db)

Hogyan bánjak az ikreimmel?

17 eves iker lanyaim vannak!szepek jol tanulnak,vannak fiuk is,Sokat vitatkoznak,osszevesznek minden aprosagon az utobbi idobe,kamaszok!Mikor kicsik voltak mindenbol 2 volt nem akartuk hogy osszevesszenek,most minden kulombozo meg veletlen se huznak egyforma ruhat fel!De ez az orokos vita ,ha valamire megkerem oket,mindig az a valasz mert megint en ?,es azt vagjak a fejemhez mert a masikat jobban szereted. apjuk is segit ,de 17 eves lanyok inkabb az anyahoz allnak kozelebb,nallunk baris igy van.Nekem egyformak,egyforman szeretem oket.es velemenyt kernek tapasztalatot ,meseljetek dolgokat hogy lehet ez a helyzetet orvosolni !szerintem akinek nem iker gyereke van az nem is tudja!

Legjobb válasz: Szerintem ez a tipikus testvér féltékenység.Ahol egynél több gyerek van ott mindenhol elõfordul.Az,hogy ikrek nem jelenti azt,hogy belsõleg is egyformák.Próbáld õket két kulön egyéniségnek felfogni hiszen az egyik ebben jó a másik másban és az igényeik is mások.Az a lényeg,hogy egyfomán mutasd ki a szeretetedet mert azt mindketten egyformán igénylik.

Szerintem ez a tipikus testvér féltékenység.Ahol egynél több gyerek van ott mindenhol elõfordul.Az, hogy ikrek nem jelenti azt, hogy belsõleg is egyformák.Próbáld õket két kulön egyéniségnek felfogni hiszen az egyik ebben jó a másik másban és az igényeik is mások.Az a lényeg, hogy egyfomán mutasd ki a szeretetedet mert azt mindketten egyformán igénylik.
Nekem báttyám van , de én mindig is ugy éreztem hogy õt anyám jobban szereti mint engem tesóm pedig ugyanezt érezte csak fordítva, hogy engem szeretnek jobban. Barátnõm is sokat sirt hogy az anyja jobban szereti az öccsét mint õt, mert a tesója mindent megkap amit csak akar, és nálunk tényleg igy is volt. :( nálunk pedig nekem elmagyarázta anyám hogy azért törödik jobban báttyámmal mert vele közösebb az érdeklõdésük de ez egy csöppet sem jelenti azt hogy engem kevésbé szeret. Tehát szeritnem ez a dolog mindenhol fenn áll függetlenül attól hogy ikrek! az egyetlen megoldás hogy mindkettõjükkel ugyanugy kell törödni, és ugyanannyit foglalkozni, még ha az egyikkel jobban egyhullámhosszon is vagy, mert a másik nem ezt fogja érezni csak azt hogy a másikat jobban szereted.
szia!nekem is két lányom van igaz még kicsik 1 év van köztük de mmár nálunk is megjelent "a kit szeret jobban anya apa" pedig egyformán szeretjük mindkettõt csak annyra más a természetük.egyikük nagyon akaratos a másikuk egyáltalán nem. a férjem iker és õ is mindig mondja hogy a testvérét jobban szerették. a testvére ugyanezt mondja.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kamaszok, ti cikinek tartjátok azt, ha valaki utál olvasni, és még soha nem olvasott ki egy könyvet sem?

Egyszerűen csak nem érdekelnek a könyvek

25

10. es évnyitóra kell szülői kíséret?

titeket elkísértek(el fognak) évnyitóra?(másik városban tanulok és mindennap átjárok busszal) nem is igazán értem miért ragaszkodnak ennyire az ott léthez mivel az általános utolsó két évében is egyedül vettem rész ezen ,a kilencedikes év nyitón nagy nehezen belementem ,hogy "na jól van legyetek ott,de a mamákat ne hívjátok(mert hogy őket is akarták ,de csak feleslegesen rángatták volna át őket)" akkor még nem igazán ismertem a sulit és nem is zavart hogy ott voltak ,de mikor rájöttem milyen "érdekes" emberek járnak oda azóta szeretném hogy elkerüljék (nem kell rosszra gondolni csak mikor anyám meglátta a legjobb barátnőmet akkor is három napig hallgattam ,hogy "milyen kövér ,meg hogy néz már ki a fekete melírjaival)szerintetek lehet valamit tenni ,hogy ne jöjjenek el vagy legalább ne legyenek ennyire előítéletesek ?

12

Tényleg ilyen gáz, hogy ilyen vagyok? Többi lent.

Az osztálytársaim folyton kicikiznek, mert szeretem az iskolát, mert szeretek tanulni és mert a kedvenc időtöltésem az olvasás. Úgy gondolom, hogy tanulni jó dolog, mert új ismereteket szerzek és okosabb lehetek. Én nagyon tisztelem az okos embereket. Nagyon büszke vagyok magamra, hogy ha egy új dolgot megtanulok. (Persze ezt nem hangoztatom, nem hiányzik, hogy ezért is kicikizzenek.) Az egész osztályból csak két barátnőm van. (26-an vagyunk az osztályban.) Eddig nagyon vártam az iskolát, de most már félek, hogy megint egész évben a cikizés miatt fogok szoorkodni. Tényleg ilyen gáz, hogy szeretek olvasni és tanulni? :(

17

Szerintetek nem fognak lenézni?

Holnap gólytáborba megyek,gáz ha az anyám is odakísér a többiekhez?
15/L

8

Mit tennétek, ha a 14 éves lányotok karján vágásokat találnátok?

Szóval tegnap este bementem a lányom szobájába,és láttam hogy a kezén vágások vannak.Egyébként nagyon jó kislány,szófogadó és jól tanul.Nemrégiben váltam el az apjától,most külön élünk. Ez lehet a baj? Teljesen tanácstalan vagyok.

36

Mit csináljak, ha szeretek valakit, akit nem kéne és emiatt tönkremegyek?

Úgy érzem,hogy megfulladok és már nem bírom tovább.Nem kéne ezt éreznem,el kellene felejtenem,de nem tudom.
Nem bírok semmit csinálni,mert mindenről Õ jut eszembe.Ha találkozok valakivel,akkor rögtön hozzá hasonlítom.
Egymás tökéletes ellentétei vagyunk,de úgy érzem,Õ ért meg a legjobban.
Alig alszok emiatt éjszaka,semmire nem tudok sokáig koncentrálni és már úgy érzem,bármit megtennék azért,hogy ez az érzés eltűnjön.
Nem lehetne szeretnem,de mégis...
Tavaly depressziós voltam és néha megvágtam magam(nem látszott sokáig,nincsenek rajtam hegek) és 2 hete megint elkezdtem.
16L

11

Mekkora lesz így? (többi lent. )

11,5 évesen jött meg és két éve akkora a mellem mint akkor.
Ez azt jelenti hogy kismellű leszek?Vagy nem is fog már nőni?

4

Miért gondolják, hogy felelőtlenek a szüleim, mert megengedik ezeket?

Megtudtam,hogy az egyik barátnőm anyukája ki van akadva azon,hogy engem hogy nevelnek és ezt már másoknak is mondta.
Nem értem,mi a baja,de szerinte túl sok szabadságot kapok,mert elengedtek anyáék a nyáron több fesztiválra,lemehettem a barátaimmal a Balatonra,elmentek nyaralni és itthon maradtam egyedül,nem kell időre hazajöjjek,jövök,amikor szeretnék.
Any orvos,apa pedig ügyvéd,szóval nem is olyanok,akikben bármi kivetni valót találna az ember...
A jegyeim is jók,a hètvégén megyek felsőfokú nyelvvizsgára és nem esek kétségbe,ha olyan történik,amire nem számítok.
A barátnőm,akinek az anyja ki van akadva ezeken,semmit nem tud megcsinálni egyedül,ha nincs otthon náluk senki,nem eszik egész nap,mert nem tud magának kaját csinálni.Nem tud egyedül sehova menni,mert ha eltéved,bepánikol és kiborul.

7

Veletek történt már ilyen?

Egyszerűen azt veszem észre,hogy egy fiú addig érdeklődik irántam úgymond jajdejó barátként ameddig tetszem neki.Ha megtudja, hogy nekem nem tetszik már vége a barátkozósdinak is.Fiúkkal jobban elvagyok barátilag és van kivétel haverok közt, de olyan "igaz" fiúbarátnál ez történik..
Nagy csalódás ez mert mindvégig törődik velem nagyon szeret, aztán amikor már eljön egy pont, hogy tudja hogy már nem lesz köztünk semmi akár miatta / akár miattam le vagyok sz.rva. Nem igaz,hogy nincs igaz fiúbarát aki a barátságomért szeret, nem pedig azért, hogy közelembe férkőzzön és többet akarjon.

9

Szerintetek az mennyire elfogadható, ha a gyerek arra panaszkodik, hogy a családtól nem tud aludni, mert reggelente olyan hangosan beszélgetnek, egy kicsit se halkabban?

Kicsi a ház, most a szobán épp nincs ajtó, mert felújítás van, de vannak olyan helyiségek, amin van ajtó és lehet ott beszélgetni.

19

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!