Találatok a következő kifejezésre: Hogyan altassam van (7 db)

A déli és délutáni evés után olyan nehezen alszik el 2hós kisfiam. Van kis bömbi is. Ha elszundít csak kézben és ha lerakom pár perc s fent van. Miért lehet? Hogy altassam el?

Legjobb válasz: nálunk ez az esti elalvásnál van.én sem tudom miért.talán nem fáradt,vayg túl fáradt.sajnálom hogy okosabb nem lettél a válaszomtól:((

nálunk ez az esti elalvásnál van.én sem tudom miért.talán nem fáradt, vayg túl fáradt.sajnálom hogy okosabb nem lettél a válaszomtól:((
A kérdező hozzászólása: Azért örülök, hogy leírtad, nektek is vannak hasonló gondjaitok :) ez is segítség, ha más nem lelkileg! Köszönöm!
Az én kisfiam is 2 hónapos és õ is keveset alszik napközben. Szerintem azért, mert egyre érdeklõdõbb a világra, én ilyenkor énekelek, verset olvasok, szórakoztatom. Szerintem ez nem baj, este könnyebb elaltatni. Remélem sikerült megnyugtatni. Szia
Az én kisfiam féléves, napkozben kétszer alszik keveset, max. 1-1 órát, amit kb.1-1 órás cirkusz eloz meg, és még mindig nem tudom, hogy mit tegyek. Próbáltam hagyni sírni kicsit, nemigen mukodik. Néha segit, ha melléfexem, esetleg ha karon van, de nem mindig, és megvan az esély, hogy hozzászokhat..Sajna más nem jut eszembe.

Hogyan tudnám 4hós kisfiamat leszoktatni arról, hogy kézben altassuk? Van rá valami módszer?

Már próbáltam,hogy odabújok hozzá és puszilgatom de semmi.A babakocsiba nem marad meg.

Legjobb válasz: Mi is akkor szoktattuk rá az önálló alvásra, mert már nem bírtam a 7 kilóját cipelni.Amikor láttam rajta, hogy álmos, betettem a kiságyba, betakargattam, stb.Persze elõször sírt,akkor felvettem, megnyugtattam, amint abba hagyta a pityergést, vissza, és ezt így tovább, addig amíg el nem aludt.Két húzós nap volt, és a 2.nap végére, letettem a kiságyba, és minden sírás nélkül elaludt.Rossz volt hallgatni, hogy sírdogált, de kibírtam nagy nehezen(apa jobban bírta), és most már szuper.Persze nem mindig alszik el magától, de hasra fektetem, ütögetem a fenekét, és hipp hopp elalszik!

Mi is akkor szoktattuk rá az önálló alvásra, mert már nem bírtam a 7 kilóját cipelni.Amikor láttam rajta, hogy álmos, betettem a kiságyba, betakargattam, stb.Persze elõször sírt, akkor felvettem, megnyugtattam, amint abba hagyta a pityergést, vissza, és ezt így tovább, addig amíg el nem aludt.Két húzós nap volt, és a 2.nap végére, letettem a kiságyba, és minden sírás nélkül elaludt.Rossz volt hallgatni, hogy sírdogált, de kibírtam nagy nehezen(apa jobban bírta), és most már szuper.Persze nem mindig alszik el magától, de hasra fektetem, ütögetem a fenekét, és hipp hopp elalszik!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, remélem gyorsan megtanul egyedül aludni.

Hogyan altassam el 4hos babámmat? Nekem nagyon nehezen alszik el mostanában, hol elalszik rá félórára fent van. Mi döntheti hosszabb álomba?

Legjobb válasz: lehet, hogy a fogacskái mocorognak és azért nyugtalan. nézd meg neki, vagy kérd meg a dokit, h nézzen bele a szájába...

lehet, hogy a fogacskái mocorognak és azért nyugtalan. nézd meg neki, vagy kérd meg a dokit, h nézzen bele a szájába...
Lehetnek a fogai is, de ez még nem biztos, hogy látszik is. Lányom is ilyen, úgy vettem észre, vannak ilyen korszakai. Õ is akármikor alszik el, fél óra múlva felébred, és nehezen alszik vissza. Legyen hosszabb a fürcsi, utána játsz vele, fáraszd ki, énekeljetek, tornázzatok, legyen egy rituálé alvás elõtt.
Próbáld hason altatni, nálunk bejött, órákat tud így aludni+a teljes éjszakát is! Kitartás!


Hogyan altassam el van vmi jó trükk tipp hogy hamarabb aludjon el?

11 hetes babámmal van úgy hogy egy órát is sétálgatok este mire elalszik. Ha hamarabb teszem le a kiságyba rögtön összerezzen és felébred. Van úgy hogy csak 5. alkalomra tudom úgy letenni hogy elaludjon. Ha az ágyban hagyom akkor sir, de mihelyst felveszem becsukja a szemét.

Legjobb válasz: Lehet,hogy sokan megfonak kövezni ezért,de én nem járkálnék vele. Az én fiam is probálkozott vele amikor kb ennyi idõs volt. Bár õ 3 hónaposan 9 kg volt. 5 pecig birtam volna max a sétálgatást vele.:)Én mindig beraktam a kiságyba és ha sírt is akkor sem vettem ki.Álltam mellette,simogattam a hátát, énekeltem neki,vagy paskolgattam a fenekét.(Általában erre aludt el mindig:)) Max 15 perc aladt elaludt. Ez kb igy ment durván 2 hétig és utánna semmi gond nem volt az alvással. Nagyon rafináltak tudnak lenni. Meg a jóhoz,könnyen hozzá tudnak szokni. :))Persze,hogy ha kiveszed egybõl becsukja a szemét. Anya ölébe milyen jó lenni.:)

Lehet, hogy sokan megfonak kövezni ezért, de én nem járkálnék vele. Az én fiam is probálkozott vele amikor kb ennyi idõs volt. Bár õ 3 hónaposan 9 kg volt. 5 pecig birtam volna max a sétálgatást vele.:) Én mindig beraktam a kiságyba és ha sírt is akkor sem vettem ki.Álltam mellette, simogattam a hátát, énekeltem neki, vagy paskolgattam a fenekét.(Általában erre aludt el mindig:) ) Max 15 perc aladt elaludt. Ez kb igy ment durván 2 hétig és utánna semmi gond nem volt az alvással. Nagyon rafináltak tudnak lenni. Meg a jóhoz, könnyen hozzá tudnak szokni. :) )Persze, hogy ha kiveszed egybõl becsukja a szemét. Anya ölébe milyen jó lenni.:)
Én az elsõ kettõnél még kb 6 hetesen hagytam, hogy sírjon picit, ha leteszem este, akkor õk már átaludták az éjszakát. A harmadiknál én is ringattam, gondolva, hogy hadd járjon egy kis kényeztetés nekem is, több baba úgysem lesz, hát jól meg is jártam. Most egy éves, és még mindig csak kézben, ringatva tud elaludni :( És csak akkor, ha már álmos este, ez lehet 9 óra, de fél 12 is. Elõbb nem megy, és a tesók miatt már sírni hagyni sem tudom.
Szia. nálunk ugyan ez volt a hejzet.Bár én nem hagyom sírni. próbáltam, de nem jött be.este most úgy alszik el:leszedtem a kiságy eggyik rácsá´t, összehúztam a nagy ággyal, kapott egy vékony nagy pa´rna´t, e´s alszik mint a kisangyal.Próba´ld meg.nem veszítesz vele.Déluta´n állt a baba kocsiban alszik 3 óra´t, többet nem is igazán. kicsit hagyhatod sírni, de menj be hozzá 5 percenként, add neki oda a cumiját, simogasd meg, maradj vele egy kicsit, és menj ki. Ha gondolod i´rj, hogy mi sikerült. Az én lányom is 11 hetes.
mi bölcsõben altatjuk, az ring sokáig, ez segít. cumi helyett kiujj a szájba ha valami gondja van, pl. pocifájás. Bár sokszor majd megszakad a szivem hogy nem veszem fel, csak az ágy mellett állva ringatom a bölcsõjét. De max 10 perc, és szundikál. 2 hetes babácskám 6-8 órákat alszik éjszaka. Hajrá!
A kérdező hozzászólása: A sirás nem jött be, nincs szivem, 5 perc után felvettem. Hiába vigasztalom az ágy mellõl, simogatom, csak sir. A kiságya a miénk mellett van.
Én az elejétõl kezdve az ágyában altatom, soha nem az ölemben.Altató verset mondok, meg éneklek, az eddig bejött.Most 9 hetes.A suttogó titkai 1 címû könyvet ajánlom mindenkinek.

Nagyon meleg van nálunk tömbfűtéses lakásban lakunk 26-27 fok van még éjjel is hiába szellőztetek egész nap. Elzárni a radiátort nem lehet. Miben altassam a kislányom? Mit tegyek hogy neki jobb legyen az éjszakája?

2 óránként ébred melege van,nyitott ablaknál félek megfázik!

Legjobb válasz: Nálunk is ennyi fok van, elvileg, a légzésfigyelõ hõmérõje szerint. Én azért van hogy pulcsiban vagyok (és vastag zokni, tréningnaci). Szóval éjjelre mi a 2 hónapos kislányunkat így altatjuk: rövid ujjú body, rugi, és egy vékony paplan. Nagyon jót alszik így (pár hete átalussza az éjjelt). Kellemes Ünnepeket kívánok!

Nálunk is ennyi fok van, elvileg, a légzésfigyelõ hõmérõje szerint. Én azért van hogy pulcsiban vagyok (és vastag zokni, tréningnaci). Szóval éjjelre mi a 2 hónapos kislányunkat így altatjuk: rövid ujjú body, rugi, és egy vékony paplan. Nagyon jót alszik így (pár hete átalussza az éjjelt). Kellemes Ünnepeket kívánok!
Szia!Nálunk ugyanez a helyzet.Azt mondta a doki öltöztessem ugy ahogy nyáron 27fokban öltöztetném.Mi bady-ban alszunk zoknival.Esetleg egy pelussal betakarom.Azóta minden ok.
Nálunk is ilyen meleg van. A kisfiam egy hosszú ujjú rugdalózóban alszik takaró nélkül.
Elsõ vagyok. Szerintem nálunk akkor rossz a hõmérõ, mert nekem is kell este a takaró, pedig nyáron semmit nem bírtam elviselni magamon a melegtõl.

A párommal két éve várunk a babára. Ma van egy hete hogy késik, tegnap teszteltem, de még mindig negativ. Remélhetek vagy ne áltassam magam?

A tünetekr?l annyit, hogy egy kis hasszúrka és mellnövekedés.Ennyit még soha nem késett és én minden mensit megszenvedtem eddig nagyon görcsöltem, összeestem stb.

Legjobb válasz: Szerintem próbáld újra teszttel:) Van rá esély, hogy most összejött :)

Szerintem próbáld újra teszttel:) Van rá esély, hogy most összejött :)
Szia!szerintem is van remény, nekem a kimaradt mensi után 14 nappal lett csak pozitív, lehet, hogy késõbb fogant a közép idõnél.
Ha a "tünetek" eltérnek , szerintem van esély! Szorítok Neked!
Szia! Én is igy voltam negativ tesztekkel és most 16 hetes babás vagyok! Szerintem terhes vagy d azért csinálj tesztet vagy meny orvoshoz õ jobban meg tudja mondani! Sok szerncsét!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, hihetetlen de még a hideg is kirázott olyan jó volt olvasni, hogy még bizhatok!!
Én úgy gondolom a remény hal meg utoljára! lehet késön fogant meg a baba, és azért nem mutatja ki a teszt, várj 4 napot és tesztelj még 1 x ! Nekem júl 23 án fogant meg a babám és csak aug 19 én lett pozitív a tesztem, nekm sajnos elment a babám(mûtét miatt) D eén neked teljes szívembõl szorítok hogy poz legyen és április-májusba egézséges babátok szülessen!szia
Milyen fajta eb?? Hány éves? Mi a baja és ez már milyen régóta tart?
Hát ha nagyon idõs kutyáról van szó, én már nem vinném bele még egy mûtétbe, ha rajtam múlna. Egy fiatal kutyánál, akinek esetleg még évei lehetnek hátra, ha meggyógyul, még vállalnám a kockázatot, ha nincsenek nagyon erõs fájdalmai.
Ezt majd az állatorvos megmondja. Ha anyagilag megengedhetitek magatoknak érdemes megpróbálni a mûtétet, mert legrosszabb esetben nem ébred fel, tehát ugyan ott vagytok mint az altatással, de legalább adtok neki egy esélyt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!