Találatok a következő kifejezésre: Hogyan altassam a babámat (22 db)

Fülbelövés után hogy altassam a babát?

Ma megyek fületlyukasztani az 5 hónapos kislányomnak. Állandóan hason alszik, mi lesz vele este? Hogy fog a fülére feküdni? Ti hogy csináltátok?

Legjobb válasz: Szia! Az én lányomnak 3 és fél hónaposan lövettük ki a fülét! Nagyon sírt(kmészülj fel), de pár oerc alatt megnyugodott, és észre sem vette, hogy a fülébe van... Nem lesz gond!

Szia! Az én lányomnak 3 és fél hónaposan lövettük ki a fülét! Nagyon sírt(kmészülj fel), de pár oerc alatt megnyugodott, és észre sem vette, hogy a fülébe van... Nem lesz gond!
Én is paráztam, de nem volt semmi gond. Nem fájt már este a fülecskéje, kenni kellett egy kenõccsel, amit kaptunk, attól szépen gyógyult. Ha azt látod, hogy kellemetlen neki akkor legfeljebb a hátára fordítod, de szerintem semmi baj sem lesz.
Sziasztok! Mi olyan fülbevalót kaptunk ami pillangós végû így egyáltalán nem érintkezik a fejével, fülével, nem tudja megszúrni a vég mert nem ér hozzá. Ha ilyen fülit akartok ezen a számon tudjátok õket elérni:06705979740 vagy írjatok nekem privit és segítek Nektek. Mi 6 hetesen szántuk rá magunkat.

Hogyan altassan a babám ezek után?

A babám eddig sehol nem tudott egyedül elaludni, egy hete viszont azt vettük észre, hogy ha ott van velünk a nagyszobában, a tv zúg, és mi is ott jövünk-megyünk, egyszer csak elalszik, annyit kell csinálnom, amikor el kezd nyöszörögni, hogy a cumit visszateszem a szájába, és alszik is. Ezt szeretnénk átültetni az ágyban való elalvásra, de nem tudjuk, hogy hogyan fogjunk hozzá, mert ezek szerint képes egyedül elaludni, csak nem az ágyban. Milyen lépcsõfokokon keresztül tudnánk ezt megcsinálni? Próbáltuk, hogy betettük az ágyba, hogy elalszik, de csak sírt, és annyira sírt már, hogy kihányta a vacsorát, szval ez nem jó ötlet.

Legjobb válasz: Az én fiam 9hónapos lesz, nekünk idõszakok voltak, amikor nagyon nehezen ment az elalvás! Én az ágya mellé feküdtem és betettem a kezem, simogattam. Nálunk ez èjszaka is be szokott jönni, amikor nagyon nem akar visszafeküdni. Persze vannak napok (fogzáskor), amikor minden reménytelen! Ringatom, ciciztetem, simogatom és 1óra míg elalszik. Azt tudom javasolni, amit nekem javasolt a gyermekorvos, hogy feküdj mellé, tegyél az ágya mellé egy matracot magadnak és maradjon is ott az elsõ éjszakára, ha felkel lásson és tudja, hogy biztonságban van. Második nap én hajnalban bementem a saját ágyamba. Minden nap rövidítettem valamennyivel. Lehet, hogy nálatok hosszabb idõre lesz szükség. Mostanra nem fekszem oda, csak ha éjjel valami miatt nagy sírás van. Ez 2-3hetente 1x fordul elõ. Nem lesz könnyû, de kitartás!

Az én fiam 9hónapos lesz, nekünk idõszakok voltak, amikor nagyon nehezen ment az elalvás! Én az ágya mellé feküdtem és betettem a kezem, simogattam. Nálunk ez èjszaka is be szokott jönni, amikor nagyon nem akar visszafeküdni. Persze vannak napok (fogzáskor), amikor minden reménytelen! Ringatom, ciciztetem, simogatom és 1óra míg elalszik. Azt tudom javasolni, amit nekem javasolt a gyermekorvos, hogy feküdj mellé, tegyél az ágya mellé egy matracot magadnak és maradjon is ott az elsõ éjszakára, ha felkel lásson és tudja, hogy biztonságban van. Második nap én hajnalban bementem a saját ágyamba. Minden nap rövidítettem valamennyivel. Lehet, hogy nálatok hosszabb idõre lesz szükség. Mostanra nem fekszem oda, csak ha éjjel valami miatt nagy sírás van. Ez 2-3hetente 1x fordul elõ. Nem lesz könnyû, de kitartás!
Még annyi, hogy a sírni hagyás nálunk sem jött be, kihányt mindent! Sírni semmiképp se hagyd, mert elveszíti a bizalmát benned. Nem azt mondom, hogy ha kijössz és elkezd nyüglõdni, akkor rohanj vissza, várhatsz egy picit, hátha megnyugszik magától és elalszik, de ha rákezd akkor mindenképp nyugtasd meg.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Próbálj mellé feküdni, simogasd a talpát, tenyerét, közben halkan énekelj, dünnyögj, mondókázz! Aztán imitáld te is az alvást, szuszogj mélyeket - s ebben a monoton, megszokott helyzetben egyre hamarabb alszik el. Szerintem nem jó hozzászoktatni ahhoz, hogy a nappali zajaiban aludjon el, ha van csendes szobája is. Kezdetben idõigényes, hogy te is lefeküdj mellé, vagy ott ülj a kiságy mellett, fogd a kezét, de késõbb megtérül, hogy rövid idõn belül el tudod altatni. Aztán kilopózol, nem kell átcipelni az ágyába. Mi kb ilyen korban dobtuk ki a kiságyat, vettünk egy 10 cm vastag szivacsot, azon aludt, nem érezte magát bezárva, ha felébredt, ki tudott totyogni akadály nélkül, s mellé tudtunk feküdni altatáskor, s nem volt baj, ha véletlenül legurult, bár körbe bástyáztuk ezzel-azzal. Persze nem jól fûtött lakásban ezt nehezebb megoldani. Meg nem sötétben altattunk, valami pici, derengõ világítás volt. Most már 5 éves, és délben ugyanilyen módszerrel könnyû elaltatni. 10 perc, és már lopózhatok is ki.
Ja, és az a 10 perc énekelgetés, mesélgetés, mondókázás lelkileg is nagyon jót tesz neki. Szinte várja a lefekvéseket:)

Hogyan altassam a 2, 5 hetes babámat? Elég sokat bukik. Háton altassam vagy az oldalán, esetleg hason?

Legjobb válasz: Támaszd ki a hátát összecsavart pelenkával vagy pléddel,és oldalt fektesd.Nekem is nagyon sokat bukott,és így nem ment neki félre,meg nem folyt vissza

Támaszd ki a hátát összecsavart pelenkával vagy pléddel, és oldalt fektesd.Nekem is nagyon sokat bukott, és így nem ment neki félre, meg nem folyt vissza
Csak mondom hogy a korházban is oldalt fektetik a gyerekeket, meg a védõnõ is azt ondta hogy h lehet oldalt legyen.Na meg nagyon sok ismerõsöm is.Elsõ vagyok 1.5 éves gyerek édesanyja. nem hisze hogy baja lenne tõle.Aki lepontozott annak azt üzenem hogy nézzen utánna.
Szia! Nálunk Szlovákián is oldalra teszik a babát, ha nem volt bufi vagy, ha sokat bukik, de nálunk pólyában fekszenek a babák és úgy tették oldalra, neki volt támasztva a kiságynak a pólya így a baba elvileg jobb testhelyzetben, de oldalt fekudt. Nekem így aludt a fiam sokáig. És semmi gond nincs.
Én azt hallottam, hogy a babák csípõjének nem tesz jót a rendszeres oldalt fektetés. Én hason altatom mindig a kisfiamat, kb egy hónapos kora óta. Azelõtt nem mertem, mert a védõnõ óva intett, a hirtelen bölcsõhalál miatt. De akkor is mindig szépen oldalra fordította a fejét, és egy szobában voltunk. Ma már külön szobában van és hason alszik. Most két hónapos.
Én is oldalt fektetem, miután evett, mert ált. kijön belõle egy kicsi, és így a szája szélén ki tud folyni, a feje alatt van textilpelus.
Az oldalán semmiképp!!! Tönkremegy a gerince és a csípõje is. Ez a legrosszabb, amit tehetsz vele!! Altathatod hanyatt is, a fejét fordítsd oldalra, de az én lányom pl hamar átfordította a fejét, de mindig szépen oldalt volt neki. Altathatod hason is, nem kell félni attól sem, lányom 4 hetes kora óta csak így alszik:-)


Hogy altassam a 6 hetes babámat? Amint a saját ágyába kerül, felébred és elkezd reklamálni.

Képes akár fél órát reklamálni mire elkezd sírni. De nem alszik el. Próbálom úgy, hogy ott szoptatom utoljára és büfi után akár fent van, akár elaludt már, letezem. Erre 5 perc múlva felébred. Akkor símogatom a pociját és van, hogy csendben énekelgetek, dúdolok, vagy csak csöndben ülök. De ? csak nyög, reklamál, ugrándozik, ficereg.

Legjobb válasz: Ne maradj az ágya mellett,és jobb,ha nem lát benneteket és ne foglalkozz vele,mert akkor szórakoztatod,ami tetszik neki.Valószínûleg túl kiváncsi,és azért nem akar aludni.Ha végképp nem alszik,akkor hagyd valameddig a kosijában aludni.Valamiért ott jobban érzi magát,

Ne maradj az ágya mellett, és jobb, ha nem lát benneteket és ne foglalkozz vele, mert akkor szórakoztatod, ami tetszik neki.Valószínûleg túl kiváncsi, és azért nem akar aludni.Ha végképp nem alszik, akkor hagyd valameddig a kosijában aludni.Valamiért ott jobban érzi magát,
Nekem is hasfajos a kislanyom.O ugyanezt csinalta.Csak riszalta magat hason.Jart keze laba stb.Volt hogy nagyon sirt a hasa miadt es csak a babakocsiba nyugodott meg es aludt el.Engem is nagyon kiakasztott.Es mar olyankor is ezt csinalta ha nem fajt a hasa es mar egesz nap csak a babakocsiban aludt.en ezt megelegeltem mert megsem lehetett mozgulni!Igy 1-szer 1-szer megprobaltam azt hogy kifarasztottam amikor nem a hasa fajt.Nem hagytam vissza aludni kaja utan.Beszelgettem hozza, hagytam hanyadt nezelodni, nezegette a jatekait aztan elkezdett sirni hogy almos.De mar csak akkor forditottam a hasara ha elegge sirt.Hasra tettem bekapta a cumit es ennyi volt.aztan egyre suroben csinaltam.Mara mar a kisagyban alszik 100%-an.Kaja utan van hogy 1 orat is font van aztan elfarad hasra teszem es alszik is.Aldom magam hogy nem hagytam ra hogy hagy aludjon a babakocsiba.Nehez lett volna leszoktatni rola.Ha nagyon sir tedd be de ha csak nyafog vagy ilyasmi probald nagyon kifarasztani kicsit hagy sirjon tedd le aludni es hagyd ott.Ha esetleg cumizik mint mi en ha kellett bementem 20-szor odaadni a cumijat de jottem is ki.Hidd el par nap/het es megszokja.Neki is jobb es nektek is.Muszaj neked okosabbnak lenni!Nagyon okosak a babak!!!!Az en lanyom is 10 hetes de mar most nagyon rafkos es ha olyan lennek sok mindent elerne nallam!De nem hagyom ra a dolgokat es igy megtanulja hogy van egy rendszer, mit lehet es mit nem.Nagyon imadom a lanyom a legjobbat akarom neki de neha muszaj ilyen dolgokhoz fojamodni!Remelem erted amit irni akartam!
Lehet, azért is érzi jobban magát a babakocsiban, mert az szûkebb és nagyobb biztonságban érzi magát. Próbáld a kiságyában vagy bebugyolálni, vagy kipárnázni. Az anyaméhben hozzászoktak, h. körbe vannak véve, ezért sok baba idekint is igényli, h. vmilyen módon ki legyen párnázva. Az esti szopi után leteszem és van, h. még 1-1, 5 órát is fent van, ilyenkor elvan magában, és amikor elfárad, ezt jelzi és akkor cumit a szájába adom és alszik. De ha kiköpi és felnyög, felsír, akkor cumi ismét be és kijövök a szobájából. De ilyenkor már nem beszélünk hozzá.
Szia, Nekünk az vált be, hogy a kicsi a plédecskéjébe be van tekerve, és a szemecskéjét lecsukom, egyszerüen úgy simogatom, hogy a szeme elõtt, picit hozzáérve- ahogy a halottaknak húzzák le a szemét, tudom morbid- simogatom, és a pár ilyen után úgy alszik, mint akit lecsaptak. A fürdés elõtt eszik, fürdés után kap maszírozást még.
Ezek tokjo tanacsok. Az en kisfiam detto ugyanilyen, 7hetes. Eves utan legtobbszor faj a hasa, de mar mashogy sir, sokkal enyhebben. De sajnos van ugy hogy 2-3 orakat nem alszik, vagy csak max 10 percig es ujra felriad valamitol, pedig csend van stb. Ma este mar nem hagytam, csak letettem hasra meg nyoszorgott, mozgolodott, de hagytam es lass csodat elaludt magatol. Sok sikert mindannyionknak! ciao

Hogy és hol altassam a babám napközben? 2hós

Az a probléma,hogy elaltatom,de bárhová,bármilyen pózban leteszem 10 perc múlva felébred!Csak rajtunk tud huzamosabb ideig aludni,de ott is ébredezik,csak még azonnal tudom ringatni,és így visszaalszik!Az tuti,hogy álmos,mert látom rajta,meg ny?gös is!Ha véletlenül sikerül 1.5-2órát aludnia,mintha kicserélték volna!Éjjel se alszik túl jól,nyöszörög,dobálja a fejét és mindenféle hangot ad ki!

Legjobb válasz: A babakocsit utálja,vagy azt,hogy fel van benne öltöztetve,így a levegõzés is küzdelem!Aloe vera activatort kap hasfájásra,elvileg attól is jobban kéne aludnia,de semmi....8-12ig alszik normálisan,onnantól már nyüglödik!3szor eszik éjjel!

A kérdező hozzászólása: Megcsináltam, hogy lehessen küldeni Nekem e-mailt!A kérdésnél van, hogy privát üzenet küldése......!
A kérdező hozzászólása: Szia!Nem használ itt semmi!Én már nem tudom mi tévõ legyek!Hova vigyem, mit csináljak?Teljesen elkeseredtem, fogy az erõm!Nem alszik éjjel, 1-kor ébred, utána csak sír, ha nincs ölben!Ha lerakjuk 10-30perc és ébred!Nem értem, valamit elrontok!Nálatok?
Szia! Használt valamit a Chamomilla?
Biztos, hogy nem vagy béna. Nem próbáltam még ki, megvárom Nektek milyen. Nekem az a jó, hogy az éjjelek elég jók, és kinn alszik, de nem tehetem mindig ki a hóba. Éjjel dolgozott a férjem, most alszik, vagyis szeintem csak próbál, már gyomoridegem van mikor kezd el ordítani a Simon. Most a tv-t nézni. Soha nem engedtem eddig Neki, de most ha 5 percig is leköti örülök, legalább addig fel tudok öltözni. Na megyek eddig bírta.
A kérdező hozzászólása: Szia!Válaszoltak!Amiket leírtam az alapján a doki azt mondta, hogy valszeg a foga, hát nem tudom....!Chamomillat javasolt!Te kipróbáltad?Szerintem Én kifogom!A mai éjjel szõrnyû volt, kivagyok én is, tejem is alig van, épp elég, de egyre rosszabb!Olyan béna vagyok...
Szia!Az a probléma, hogy nem tud elaludni. Tegnap fájt a hasa, meg kellett szélcsöveznem, kakilt, utána jobb lett. Az a sírás eljesen más, akkor visít, rángatja a lábait.Egyszerûen képtelen elaludni, csak a szabad levegõn alszik. Nemtudom, hogy tudnék segíteni Neki!
A kérdező hozzászólása: Egyébként állítom az enyémet már a foga is bántja, mert állandóan az öklét rágja és nyáladzik, meg kaja után tovább csüng a cicin, és szinte harapdálja!Majd megkérdezem a védõnõt!
A kérdező hozzászólása: Jobb lesz, olyan nincs, hogy nem!Még nem válaszoltak, ha fognak, majd megírom, ha érdekel!Én is tudod hányszor vesztem össze mindenkivel, majd elfelejtitek!Én is sokat sírok, meg bénának érzem Magam, mert nem tudok segíteni a fiamon, de nyugodtnak kell maradni, mert azt is átveszik!Mi 3 hetesen még korházba is votunk megfigyelésen, hasi uh-ot is csináltak, de rendben volt mindene!Azt mondták, hogy ennyira hasfájós, de szerintem nem minden esetben ezért sír!Egyszerûen NEM tudnak elaludni szerintem, és már annyira fáradtak, hogy ordítanak!Én is féltem a fürdetéstõl, majd belejössz!A mai nap tûrhetõ volt, a tegnapi kevésbé, azéjjelrõl nem is beszélve!Én se tudok mit kitalálni, fáj mindenem(fõleg a jobb lapockámnál)!Azt mondják 3 hós korukra majd sokat változnak!Remélem!
Bakker, teljesen kivagyok merülve. Egész nap csak bõgnék. Már mindenkivel összevesztem. A gyerek is egész nap csak bõg, nem alszik semmit. Letörik a derekam a vállam, a kezem.Mi lesz ha nem lesz jobb? Ma elõször egyedül fürdetem, már elõre félek.1 körül kiteszem az erkélyre, remélem ott alszik. Nálunk is a porszívóra nyugszik meg, de arra se mindig, este pedig a lámpát bámulja mindig. De egyik percrõl a másikra úgy elkezd üvölteni, hogy levegõt sem vesz. nagíon ijesztõ ilyenkor. Ti? Válaszolta a kérdésedre?
A kérdező hozzászólása: Ja, netezni akkor jut idõm amikor szoptatok, mert cicin elvan egy darabig!:o)
A kérdező hozzászólása: A házimunka marad hétvégére, ha a férjem épp itthon van, akkor segít anyukám!Hétközben csak mosás, mosogatás!Ja, meg porzívózás, arra ha nagyon sír is elhallgat, erre orszívás közben jöttem rá, azt valahogy szereti!Enni Nekem sincs nagyon idõm, ha valaki itthon van akkor, vagy nagyon gyorsan eszek, és közbe bohóckodok neki, ha nem sír!Most a homeopatia.info.hu-n nézelõdök, hogy mi lehet a megoldás!Tettem is fel szakértõnek kérdést, hátha mond valami okosat!
20 perc kivételvel eddig fogtam. Most kitettem az erkélyre. Egyszerûen lehetetlen mellette bármilyen házimunka, még enni se tudok.Ha lerakom sír, ha nem veszem fel rögtön akkor úgy behergeli magát, hogy meg se tudom vígasztalni.Te, hogy oldod meg? El nem tudom képzelni miért nem marad meg a kiságyban. Ja, Simonnak hívják.
A kérdező hozzászólása: Szia! Az activator elvileg jó még fogzásra, alvásra(amit kétlek), nyugtatásra!Nekem is focizik a férjem, szerencsére itt már vége az alapozásnak!Nekem van relax székem, de nem jó Neki ha abba himbálódzok, csak ha állok és úgy ringatom!Pedig ezt nem akartam, hogy így aludjon el, de már ennek is örülök, csak lehetne lerakni... Hogy hívják a babád?
Hát a mai nap annyira nem jó. Itt nagyon fúj a szél, lehet az zavarja. Kitettem az erkélyre, amíg elaludt, most betoltam a szobába, de mindig felsír ha kiesik a cumi.Ma még nem aludt, elég sokat sírt. Éjjel 3, 30 körül ébredt, de cumival visszaaludt még fél órát, 5 körül letettem, és 7, 30-ig aludt. 2 napja nekem is ringatással alszik el, az én hátam, derekam is kivan, mert ha leülök rögtön sír, csak állva jó Neki. Lehet beruházok egy hintaszékre, hátha abban jól érezné magát. Kaptam kölcsön kipróbálásra hordozókendõt de nem nagyon jött be. Bocs ha valamit többször írok, de nincs erõm visszaolvasni. A férjem Ausztriába focizik, oda jár ki egy héten 4x amíg alapozás van, aztán majd 3x. A Te férjed mit sportol? Az aloe activátor csak hasfájásra jó, vagy másra is lehet használni?
A kérdező hozzászólása: Szia!Két napja adom a kúpot, amit írtál!Semmi változás, még adom pár napig, ha nem hat abba hagyom!Tuti nem a tápszertõl van nálatok, látod nálunk is ez van, pedig anyatejes!Figyeltem a babám alvás közben, szerintem pukizni se tud!
A kérdező hozzászólása: Hogy vagytok?Kipróbáltad a kúpot?
Á, nem próbáltam ki, nem merem. Nektek akkor nem használt? Tegnap vettünk járókát, meg játszószönyeget, hátha abba ellessz, de ez sem jött be. Már egy rakat pénzt kidobtunk az ablakon. Van Bükön egy gyermekorvos, homeopátiás orvos, azt gondoltam hozzá elvisszük, hátha mond valami okosat. De most, hogy ilyen borongós idõ van, napközben bólogat fél órákat, és 13h-kor leviszem ha nem esik, és 2 napja 3 órát aludt a kocsiban. Csak az a baj ezután is sírós, bár talán nem annyira, de ölben van akkor is, leszakad már a derekam.
Az jó lenne. Hogy kell privát üzenetet küldeni? Valakinek már küldtem, de most nem jövök rá.
A kérdező hozzászólása: Sajnálom!Nálunk se rózsás a helyzet, éjjel 25ször kelünk fel hozzá, már élõ zombi vagyok!Szívesen megnéznélek titeket esetleg iwiwen, és tarthatnánk ott a kapcsolatot, ha van kedved?, hogy ne itt beszéljük meg a dolgokat!Csak azt kéne kitalálni, hogy hogy, mert gondolom nem szívesen teregeted ki a neved stb...
Szia! Mióta leírtam, hogy minden ok, azóta minden megint visszatért a régi kerékvágásba. Megint nagyon sokat sír, leszakad a derekam annyit hordozom. Igaz az utóbbi napokban nem vittem ki, mert nagyon rossz idõ volt, lehet ez a baj. Elmúlt 3 hónapos, és inkább rosszabb lett. Kedden megyünk oltásra remélem minden ok lesz. Mindegy, mindig arra gondolok, örökké csak nem fog sírni, nem láttam még olyan gyereket aki mindig csak sír.:-)
A kérdező hozzászólása: Igen megkapta, jól viselte, most nem ütötte ki, mint a múltkor!Örülök, hogy jobban vagytok, egyre jobb lesz meglátod!Nekük a nappalok nagyon jók, már magában is eljátszik 15-20percet is, bár keveset alszik, de nem bánom!Hát az éjjelek még mindig nem az igaziak, sokszor ébred, nem tudom az okát sajnos, hogy miért, a védõnõ azt mondta, majd ha szilárdat eszik!Nem akarom, hogy átaludjsa, de legalább csak enni kellne fel...
Szia! Köszi jobban. Kevesebbet sír, többet alszik, fõleg délelõtt, délután már nyûgösebb, sajnos az idõjárás miatt kise tudom akkor vinni. Remélem mostmár mindig jobb lesz, bár hason még mindig nem marad megg semennyit, ezen izgulok még, bár az oldalára már fordul. Megkaptátok már a 3 hónapos oltást? Nost is jól viselte? Jobban vagytok?
A kérdező hozzászólása: Hogy vagytok?
A kérdező hozzászólása: Kilónként 2 cseppet kell adni!Nagyon szépen alszik a babád éjjel, lgalább ennek örülj!:o)
3 napja mióta borongós idõ van, elég sokat alszik, és már nem sír sokat, csak ha letesze. Szerintem nem a hasa fáj, mert akkor éjjel is fájna és a babakocsiban is. Este 20h-tól aludt, 4-kor felébredt, odaadtam Neki a cumit, és tovább aludt 7-ig, szóval szeintem nem a hasa. Tényleg mióta megszületett csak ölben volt, mert azt hittük fáj a hasa azért sír, de kiderült, hogy még éhes volt. Szóval én sem értem. Hülyén hangzik, de ha tudnám, hogy a hasa fáj akkor ok, majd elmúlik, de így nemtom mi lesz. Muszáj lesz sírni hagynom, mert soha nem fog eljátszogatni magában.Az Activatorból mennyit adsz?
A kérdező hozzászólása: Iszik?Kakilni tud?Pukizni?Büfizni? Bocsi a sok kérdésért, csak próbálok gondolkozni rajta!Mi is sokáig azt hittük, hogy csak megszokásból visít, vagy mert elkapattuk, de végül csak a hasa!Az activátort kipróbálhatnád, az csak aloe vera!
A kérdező hozzászólása: Csak azt nem értem Nálatok mi a baj(?), mert Nálunk tuti a hasfájás!Nem lehet, hogy fáj a hasa?
A kérdező hozzászólása: Hûha, látom olyan aggódós vagy mint Én!Fog fejlõdni, azon ne aggódj, max picit késõbb kezdi, de szerintem Te se gondolod komolyan, hogy így marad!Szerintem 2-3 hét, és jobb lesz, mert már nálunk sincs annyi sírás!A játszószõnyeget is imádni fogja, majd meglátod!Nálunk annyival jobb, hogy hason alszik, így jobban fejlõdik a mozgása, de ezen ne aggódj, próbálgasd letenni, de ne egybõl hasra!Nem rontottátok el, ne hallgass senkire, mert õk se csinálták volna másképp, ha egy non stop üvöltõ gyerekkel lettek volna!
Hát én inkább egyre jobban félek. Egész nap ölben van ha leteszem ordít, nem fog tudni így fejlõdni semmit. Hason utál lenni. A fejét emelgeti, de ha soha nincs hason, hogy fogja kinyomni magát? Mindenki szerint elrontottuk, mert ha ölben van, és mászkálunk Vele semmi baja. Nemtudom mit csináljak. Azt mondják majd, majd, de mikor majd?
A kérdező hozzászólása: Szia!Nem használt a kúp, semmi változás!Az nagyon jó, ha alud 3 órát!Látod, meg fog oldódni minden!Mi ma is vagy 8szor keltünk éjjel, sír, nyomogatom a lábát, tornáztatom MINDIG pukizik, van hogy 3-at is!Tehát nálunk ez a helyzet, a hasfájás van még mindig!Nem értem, már múlni kéne lassan 3 hós!
A kérdező hozzászólása: Az oltás után Nekem feltûnõen sokat aludt, de azt írtam itt is!Nekem a védõnõm azt mondta, hogy adjak Neki fél kúpot, nem tudom Nálatok hogy van, majd kérdezd meg, de szerintem baja nem lesz tõle!
A kérdező hozzászólása: Szia!Örülök, hogy jobbak a napjaitok!Nem iszoma teát, rájöttem, hogy fáj tõle a pocija!Szerintem ez az activator használt!Szeretnék menni babamasszázsra, csak az az igazság, hogy nem merek még elindúlni vele, fõleg egyedül, kocsival!Majd késõbb, esetleg babaúszásra, mert úgy vettem észre a vizet szereti nagyon!Mostmár egyre könnyebb elaltatnom, csak a lerakás problémás, néha sikerül, néha nem!Kitartok, csak a tejem ne bánja!A hátam már fáj nagyon, de õt csak ringatással lehet elaltatni!Milyen edzésre jár a férjed?Éjjel kel a babád?Tápszert kapott már vagy 2 szer(nestle beba ha), csak kihányta, úgyhogy tartok ettõl is!Hála eddig még volt tejem, remélem visszajön, mert most küszködünk, de volt már ilyen nem egyszer!
sziasztok! van egy ismerösöm és neki 6 hónapos a babája de mindig görcsöl a hasa majd meg örülnek nincs mit tenni neki se sokszor ordít a kicsike.:(
Hát akkor elég messze sajna, Szombathelyen.Ma hogy van a gyerkõcöd?
A kérdező hozzászólása: Nyíregyháza környékén!Ti?
Hát akkor egy a sorsunk!:-)Talán majd idõvel jobb lesz, nyugodtabbak lesznek!Ti merre laktok? Nem muszáj válaszolni ha nem akarsz.:-)
A kérdező hozzászólása: Nálunk ugyanez, mi 3 napig voltunk kórházba is, volt uh is...Meg itthon is volt kint már a doki is párszor!
Oldalt fekszik, hason nem marad meg.Infacolt kap, néha fáj a hasa, akkor kap Papaverin nyugtatót, görcsoldót, a doki írta fel. Már voltunk hasi uh-on, ügyeletet is ki kellett hívni annyira sírt, de azt mondták vannak ilyen gyerekek. De olyan félelmetes ahogy sír, és nem vesz levegõt, és sehogyse lehet megnyugtatni.
A kérdező hozzászólása: Hason alszik a hasfájás miatt!Tiéd?
A kérdező hozzászólása: Ha nem tudom elaltatni semmiképp, akkor úgy kimerül, hogy üvöt bizony egész nap!pl.szombatot szinte végig sírta!
hát kitartást a hasfájos babucik ilyenek :(
A kérdező hozzászólása: mármint én bamba..
A kérdező hozzászólása: De hasfájós nagyon, de egy hete javult a helyzet(kop-kop-kop), az alvása viszont nem!Már kezdek rájönni én is mikor miért sír, tuti álmos, de nappal nem tudom lerakni sehova, mert feriad!Ha félálomba lerakom a kiságyba, ott felélénkül, kizárt, hogy magátol elalszik, és sírni se tudom hagyni, mert felhergeli magát és úgy sír, hogy köhögni kezd tõle!Ideges természetû baba picit, vagy én vagy bamba nagyon....szegény babám..
hogy altatód mert már az is gond lesz .Vacsora után én leteszem a kiságyba és ott ö elfog aludni nem szabad altatgatni, most rongyikát esetleg odaadom neki és elalszik vele régen cumit nyomkodtam de mindig kiesset így már nem szorakozok a cumival (3hó)ha este megvárod hogy elaludjon éjjel keres téged hová tünt az anyuci? ha hasfájos akkor az más:(
Igen, azért csinálja amit írtál mert fáradt. próbáld megfigyelni hogyan sír. Az én babám is 2 hónapos, napközben is belerakom az ágyába és ott alszik. Tehát én szoptatom, 30- 50 perc - közben van kaki, szórakozás- tisztába teszem, max 20 perc játék és utána látom rajta, hogy fárad. Ilyenkor elkezd nyüglõdni, leteszem az ágyába éa hagyom. Van, hogy rögtön elalszik, van, hogy sír, ilyenkor megnyugtatom, de visszateszem az ágyába. Így alszik 2 órákat etetések között. Nálunk is volt ilyen, hogy csak rajtunk aludt el, nagy sírások után, de a védönõ rávilágított arra, hogy mire kell figyelni. Teljesen máshogy sír ha fáradt, már kezdem megismerni :-)
Szia! Mi is így voltunk, mert hasfájós volt. Õ nem az véletlenül? Miután Infacolt adtunk neki, tudtunk aludni mindannyian.
A kérdező hozzászólása: Az éjjel nagyon rossz volt, fájt a hasa!Alig aludtunk ma is..!Délelõtt aludt rajtam 1 órát!Mentünk 2 hós oltásra, üvöltött végig az úton, hiába vettem ki, akkor is!Délután aludt a kiságyában 1.5 órát, szerintem a fél kúp miatt, a védõnõ mondta, hogy be ne lázasodjon!Nyûgös ma is, nem csoda ha sose tud egy jót aludni szegény!Úgy utálom ezt a hasfájást, kitalálhatnának végre valamit rá igazán!Nálunk semmi se hat!
A kérdező hozzászólása: Te babád?
A doki nem írt fel folyadékot, amit a gyógyszertárban kell kikeverni? Az görcsoldó, nyugtató, nálunk az szokott segíteni.Ma aludt a babakocsiban 2 órát, ilyen kb.5 hete nem volt, hogy ennyit aludt. Most az anyu fogja, sír, mert már nagyon fáradt. Nálunk éjjel legalább alszik. Mit mondtak miért sír ennyit? Nekünk azt mondták vannak ilyen gyerekek, akik sokat sírnak, de elkeserítõ nagyon.Olyan rossz, hogy bárki kérdezi hogy van mindig csak panaszkodom, de már elõre félek minden naptól, hogy ma mi lesz?
Hát én nem panaszkodom most. Éjjel szépen aludt, napközben inkább bóbiskol, ha leteszem rögtön felébred. Sírdogált, volt, hogy nagyon is, de nem olyan sokat.Szerintem ez az idõ elnyomta. Remélem mindig könnyebb lesz, de biztos lesznek még rossz napok. Nemsokára kapja az elsõ oltást, félek tõle mi lesz, nemtom adjak-e Neki kúpot. Remélem jól fogja viselni, és nem lesz nagyon nyûgös. Mi Beba HA Start aktívot használunk én megvagyok vele elégedve. Iszol szoptatós teát? Nem lehet, hogy amiatt fáj a hasa? Nem tudsz járni baba masszázsra? Állítólag az is nyugtatja a babákat. Mi majd pár hét múlva elmegyünk szerintem. Ja, az én férjem is éppen edzésen van, õ 22, 30h körül ér haza 2x egy héten, hétvégén pedig szintén edzés, és éjjel is dolgozik pénteken, szombaton, szóval nem könnyû. Ha az anyu nem lenne tuti megõrültem volna. eddid nem is adtál tápot?
A kérdező hozzászólása: Szia!Nem sokat változott a helyzet!Sajnos a tejem is kezd elapadni, most próbálgatok mindent, de szerintem itt csak a pihi segíteni, az pedig nemnagyon van, most ez is probléma még!Férjem este fél kilenckor ér haza egy héten 3szor, mert edzése van!Anyukám is dolgozik, így nincs sok segítség!Hát nem könnyû!Ti milyen tápszert használtok?Hogy vagytok?Nekem még az éjjelel is gond van!Fél9-tõl 1-ig alszik, majd 3-ig, onnantól csak küszködik, mint nappal!Alig élek már...
Szia! Hogy vagytok?
2 napja elalszik a kezemben, de ha lerakom felkel 10 perc múlva, nemtom meddig lenne el rajtam, de nem is akarom erre szoktatni. Nekem az anyu segít nagyon sokat, nélküle már megõrültem volna.Az idõjárásra nagyon érzékenyek, mindent megéreznek állítólag.Most a kezemben elaludt, leraktam a babakocsiba, remélem alszik picit, különben fürdésig megõrülünk vele.
A kérdező hozzászólása: Amellkasodon alszik?Ha tudsz valami megoldást feltétlenül írj!Meg chamomilla ügyben is légyszi, ha kimered próbálni!
A kérdező hozzászólása: Borzasztó!Ma csak sír, írtam ki egy kérdést, szerintem te is válaszoltál, babakocsis válasz!Jól gondolom?Itt meg fûj a szél, lehet ennyire érzékenyek?
Volt a doki, de nem mondott semmi különöset. Azt mondta 3 hón. korától próbáljunk meg 1 másik tápot, hátha tejcukorérzékeny.De az a táp nem HA sajnos. Szerintem mondjuk nem az (érzékeny), és szerintem maradunk a régi tápnál is.Vettem homeós gyógyszert, de azt sem merem kipróbálni, mert ha éjszaka se aludna akkkor megõrülnék.Ma az erkélyen aludt 1 órát, és elég nyûgös, bár lehetne rosszabb is. Nálunk szállingózik a hó, szerintem az zavarja, eddig úgy vettem észre a havazást nem nagyon szereti. Veletek mi van?
A kérdező hozzászólása: Javult a helyzet?Volt a doki?
Este lekopogom alszik.Változó mikor ébred fel:2h, 4h, 5h; Engem nem is az keserít el, hogy nem alszik, hanem, hogy miért sír ennyit. Látni rajta, hogy nagyon fáradt, pirosak a szemei. Ma veszünk chamomillát, remélem haszmál valamit. Már használtunk másik tápot, utánna küldött minket a doki az ügyeletre, mert annyira sírt.Ma lehet kihívom a dokit, megkérdezem mit javasol még? Ma de. sikeült letennem a kiságyba, de 10 perc múlva már fel is ébredt. Most csuklik éppen. Remélem du. jó idõ lesz is ki tudom tenni az erkélyre, és ott elalszik.
A kérdező hozzászólása: Mennyit eszik?Hányszor?Esetleg tápszer csere?
A kérdező hozzászólása: Éjjel mennyit alszik? Lehet nincs sok alvásigénye, mert elég Neki az amit akkor alszik, és mé nem tud mit kezdeni magával!Szerintem próbáld ki a chamomillat, engem is érdekelni hogy mûködik!Ádkika jól aludt éjjel, szerintem az oltás miatt!Valamit akartam még kérdezni, de elfelejtettem!Sok sikert a mai naphoz!Van ám Neked is homeopátiás feszültségoldó!Én már párszor vettem be Hovat, mert nem tudtam sehogy se elaludni, mert annyira fáradt voltam!Mindig azon járt az eszem, hogy jaj mindjárt felkel, én meg még mindig nem alszok....
A kérdező hozzászólása: Az a görcsoldó használ?Hogy kell adagolni?Hogy kel tárolni?
A kérdező hozzászólása: Nem írt fel!A papaverinesre gondolsz?Szerintem olyan nincs, hogy vannak olyan babák akit sokat sírnak, bár az lehet, hogy néhányuk lassabban szokja meg a külvilágot!Én is elég aggódós természetû vagyok(pánikbeteg sajnos, de most ezen a téren jól vagyok kop-kop-kop)!Nekem azt mondta a doki azért sír ennyit mert hasfájós, meg lehet idegesebb természetû baba!Most alszik szegény, kiütötte az oltás úgy látszik rendesen!
A kérdező hozzászólása: A babakocsit utálja, vagy azt, hogy fel van benne öltöztetve, így a levegõzés is küzdelem!Aloe vera activatort kap hasfájásra, elvileg attól is jobban kéne aludnia, de semmi....8-12ig alszik normálisan, onnantól már nyüglödik!3szor eszik éjjel!

Hogy altassam nappal a babámat?

Egyszer?en az enyém t?ntet,nem akar aludni-hagyom a kiságyban ,hogy szokja meg mikor mit kell tenni,mert különben egész nap a kezemben van és estére már ordít a fáradtságtól..így is,de így legalább pihizik ha nem is alszik,de nem értem mi zavarja..eddig próbáltam csendben altatni ,nem ment..most próbálom zenével ez sem jó,mit csinálok rosszul-ha nagyon sír felveszem majd visszateszem,de ez sem jó,mert kihasználja ezt a képességét..segítsetek..2.5hónapos

Legjobb válasz: Elõször is nagyon ajánlom a Gina Ford: Kiegyensúlyozott babák és Nyugodt Mamák címû könyvét, nekünk az õ napirendjével fantasztikus minden percünk. Eszerint a te babádnak reggel kellene aludnia 9 és 10 között háromnegyed órácskát (kelés és evés reggel 7-kor), aztán 11 körül enni, és déltõl kb 2 órát és délután még vagy alszik egy picit vagy nem. Nekem nagyon bejött ez a módszer, minden napunk kiegyensúlyozott, nincsen sírás, ha leteszem aludni, és alapvetõen hihetetlenül nyugodt baba, a sírás számûzve. Az altatásra konkrétan azt javasolja, hogy elsötétített szobában tegyük le, kicsit segíthetünk eleinte ráhangolódni az alvásra a sötétben. Ha babakocsiban vagy ringatva altatod, akkor késõbb is úgy kell majd.

Elõször is nagyon ajánlom a Gina Ford: Kiegyensúlyozott babák és Nyugodt Mamák címû könyvét, nekünk az õ napirendjével fantasztikus minden percünk. Eszerint a te babádnak reggel kellene aludnia 9 és 10 között háromnegyed órácskát (kelés és evés reggel 7-kor), aztán 11 körül enni, és déltõl kb 2 órát és délután még vagy alszik egy picit vagy nem. Nekem nagyon bejött ez a módszer, minden napunk kiegyensúlyozott, nincsen sírás, ha leteszem aludni, és alapvetõen hihetetlenül nyugodt baba, a sírás számûzve. Az altatásra konkrétan azt javasolja, hogy elsötétített szobában tegyük le, kicsit segíthetünk eleinte ráhangolódni az alvásra a sötétben. Ha babakocsiban vagy ringatva altatod, akkor késõbb is úgy kell majd.
Szia! Az elsõ kisfiammal nem volt ilyen gondom, de a másodikkal már van. :( Ugyanis még ha el is aludna a kiságyban a nagyobbik játék közbeni zajaira felkel :( (két éves a másik, és egész nap rendõrautó sziréna szól, stb) Azt hallottam megszokják és simán alszanak tõle, de az enyém nem akarja tankönyvszerûen csinálni a dolgokat. Így a rezgõ pihenõszékében trónol, és ott szokott aludni. Judy
Szia. Tedd babakocsiba és sétáljatok egy nagyot. Az enyém sem szeret napközben az agyába aludni. Délelõtt babakocsi és friss levegõ, nagyot alszik, délután meg játék, a nagy ágyban, valamikor ott alszik el, úgy rakom be az ágyába.
A kérdező hozzászólása: Ezeken a dolgokon túl vagyunk...de az a gond , hogy jó lenne nekem is egy kis pihenés néha és ha õ nem pihen én sem tudok...ezért kellene valami jó trükk... amivel hozzá szokik a rendszerhez, hogy legyen alvós idõ, meg játszós idõ..nekem az nem jött be, hogy ha máshol altatom becsempészem, mert amikor felriad úgy visít , mert nem tudja hol van...elvégre nekünk sem lenne jó érzés , hogy máshol ébrednénk mint ahol elaludtunk...
Szia! Én a Suttogót olvastam amíg terhes voltam, gondoltam is, hogy hát ez szuper! Milyen jól megtervezem én a baba napirendjét! Hát egy nagy fenét! Hiába akartam én, hogy aludjon, ha õ nem volt álmos. Szóval már más is kérdezte (keress rá), ott a Suttogóval kapcsolatban elmondták páran, hogy altatják a babát. Õ azt javasolja, hogy tedd le a kiságyba, és hagyd, hadd aludjon el egyedül, ha nagyon sír, vedd fel, és nyugtasd meg, majd tedd vissza. Igaz, 3 hónapos kortól ajánlja. (Szóval a tied még nagyon kicsi). Én próbáltam ezt, de nem jött be egészen mostanáig. Most 5 hónapos, eddig a babakocsiban tologattam, vagy cicizett. Mára kinõtte a babakocsit, és gondoltam, nincs mese, akárhogy ordít, kiságy! Erre különösebb balhé nélkül fél óra alatt elalszik, én is meg voltam lepõdve. Szóval, bocs a bõ lére eresztett mondandómért, az a tanulság, hogy amíg kicsi, sajna nem tud egyedül aludni, mindenféle segítség kell. Majd egy hónap múlva talán jobban sikerül. Addig meg kitartás.
A kérdező hozzászólása: Én is a suttogót csinálgatom..kicsit jobb mint eddig, de valahogy nem az igazi...Az elsõ hozzászólónak is köszönöm..kb ilyen a napirendünk mint amit leír, csak nem akar aludni..
Várj még a felvesz-letesszel, ahhoz még kicsi. Próbáltad a susog-ütöget módszert?
Szia! Az én kisfiam is 2, 5 hónapos. Én ott rontottam el, hogy túlpörgettem szegényt. Túl sokat foglalkoztam vele, és ez nagyon lefárasztotta. Miattam nem bírt aludni. Figyeld meg a babádat, hogy mennyi alvásra van szüksége összesen egy nap. Én írom minden nap, mikor mit csinálunk, így tudom követni az evést, alvást, játékot. Azt sikerült kitapasztalnom, hogy éjszaka és délelõtt van szüksége alvásra a kisfiamnak, délután aktív, olyankor max. 2x félórát alszik. Én nem is szoktam klasszikus értelemben altatni a kisfiamat, tul.kép. elalszik magától. Az egyik módszer, hogy elalszik a cicin, ilyenkor hagyom is (illetve átfordítom pocira, mert hasfájós, és hason tud jól aludni). A másik pedig, hogy evés után pelusozunk (ilyenkor nem sír a kajáért), a pelusozón jó sokat beszélgetek vele, csiklandozom, nevetünk. Ha megunta, akkor beteszem a pihenõszékbe, itt is beszélek hozzá, nevetgélünk, aztán adok neki valamilyen játékot (most a peluszacsi a kedvenc). Ha ezt is elunta (kis nyögésekkel jelzi), akkor beteszem a kiságyba, bekapcsolom a zenélõ-körforgót, és itt már nem vagyok jelen, hagyom egyedül. Aztán már látszik is rajta a fáradtság, ásít, és bepirosodik a szeme, és megint nyögdécsel. Átteszem pocira, megpuszilom, a fülébe súgom, hogy "aludj jól, szeretlek", aztán kijövök a szobából. 5 perc múlva alszik. A babakocsiban az utóbbi idõben nem szokott aludni, inkább nézelõdik. De arra jó a séta, hogy kicsit elfáradjon. Remélem segítettem valamit.

Hogyan altassam el a babámat?

4 hónapos és nem nagyon akar egyedül elaludni. Olyan mintha tiltakozna az alvás ellen, pedig látom rajta hogy álmos és valamiért mégse. Persze ha felveszem és elringatom úgy elalszik, de tudom ez hosszú távon nem lesz jó. Ráadásul csak hason alszik és ha úgy beteszem az ágyba és simogatom akkor addig kapálózik ameddig egy csomó tápit vissza is bukik.

Legjobb válasz: Én annak a híve vegyok,h nyugodtan altasd kézbe. Egy 4hós babát ilyennel nem tudsz elkényeztetni!!! Ne vond meg tõle az anyai meleget,testközelséget,biztonságot,szeretetet!

Én annak a híve vegyok, h nyugodtan altasd kézbe. Egy 4hós babát ilyennel nem tudsz elkényeztetni!!! Ne vond meg tõle az anyai meleget, testközelséget, biztonságot, szeretetet!
Pont az elõbb írtam le egy másik kérdésre, hogy én hogyan kezdtem el tanítgatni az alvásra. Én sem vagyok a sírni hagyás híve, ezért azt a módszert választottam, hogy ha letettem, és nagyon tiltakozik, sír, akkor felveszem, megnyugtatom, majd visszateszem. Ezt akár a végtelenségig. Elsõ nap a "legdurvább" altatás 60 fel és letevés volt. A második naptól csak 3-4-szer kellett kivennem, sõt volt már olyan is, hogy egyáltalán nem kellett. Mindez 4 nap eredménye. A lányom 5 hónapos. Ja, és ami még a lényeg, hogy éjszaka jobban, többet alszik miután így altatom!
Én napközben a kocsiban altatom mert másképp nem tud elaludni, délben együtt alszunk szopi után, este pedig én is játszom a felveszem-leteszem játékot kb. 10x. Tudom hogy egyik sem jó de máskép nem megy :(

Hogyan altassam újra hason a 6 hós babámat?

6 hónapos a lányom, és állandóan forog. Kiskorában azért kezdtük el hason altatni, mert hátonfekve folyton felébred. De most ahogy leteszem, már pördül is a hátára, nem hajlandó a régi jó módszer szerint aludni. Azóta folyamatosan megébred, van, hogy magától is visszaalszik, de sokszor én kellek. Ráadásul éjszaka - mivel háton van és minden érdekli - játszani is akar... sajnos teljes sötétet nem tudok csinálni. Mit tegyek? Le nem kötözhetem :) Volt valaki ilyen helyzetben?

Legjobb válasz: Egyem meg :) Én úgy szoktattam vissza a babám a hason alvásra, hogy finoman lenyomom a fejecskéjét, símogatom és énekelek neki, de õ nem tud még hasól hátra fordulni.

Egyem meg :) Én úgy szoktattam vissza a babám a hason alvásra, hogy finoman lenyomom a fejecskéjét, símogatom és énekelek neki, de õ nem tud még hasól hátra fordulni.
Szerintem sokáig már nem tudsz mit csinálni, megpróbálhatod finoman, mit az elõzõ írta, de már egyre önállóbb lesz. Az én lányom másfél éves, még mindig 3-4 szer kel éjjel, hulla vagyok már és ráadásul megint terhes vagyok, gondolhatod így még fárasztóbb.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Akkor nincs sok remény... most is pörög, mint egy motolla, pedig hulla fáradt. :( Tartsatok ki Ti is! :)

Hogyan altassam 8 hónapos babámat, aki állandóan feláll a kiságyban?

Már próbáltam, hogy hadd álljon, majd csak elfárad - nem fáradt el - próbáltam, hogy hadd sírjon - bár ezt nagyon ellenzem, de volt már az a pont, ahol megtörtem én is - órákig is bírná ordítva, próbáltam etetve, itatva, ringatva, minden helytelen módon is altatni, de egyszer?en NEM MEGY!

Legjobb válasz: mintha az én fiamról írtál volna. Napközben vele sincs semmi baj, de este valami halálos amit mûvel. Én egy idõben babakocsiban altattam, mert ott ha be volt kötve nem tudott elforogni. Most már az sem jó neki, nem marad meg kézben sem, ágyban sem (se az övébe, se mellettünk). Nekem újabban az ajtó fölé akasztott szobahinta vált be. Ha már nagyon nyûgös és látom hogy alig áll, berakom a hintába 10 percet hintázik, utána kiveszem kézben még ringatom egy kicsit és úgy rakom le. Most 11,5 hónapos de már én is várom mikor múlik el az elalvások elõtti balhés idõszak.

mintha az én fiamról írtál volna. Napközben vele sincs semmi baj, de este valami halálos amit mûvel. Én egy idõben babakocsiban altattam, mert ott ha be volt kötve nem tudott elforogni. Most már az sem jó neki, nem marad meg kézben sem, ágyban sem (se az övébe, se mellettünk). Nekem újabban az ajtó fölé akasztott szobahinta vált be. Ha már nagyon nyûgös és látom hogy alig áll, berakom a hintába 10 percet hintázik, utána kiveszem kézben még ringatom egy kicsit és úgy rakom le. Most 11, 5 hónapos de már én is várom mikor múlik el az elalvások elõtti balhés idõszak.
Nehéz, mert úgylátszik õt "megviseli", hogy megtanult állni. Nekem bevált az "Aludj jól, gyermekem" c. könyv
A kérdező hozzászólása: Az a bajom, hogy eddig minden olyan jól mûködött. Kisebb-nagyobb (pár napos) gondok voltak az altatással, de aztán legyûrtük õket. Nem szoktam ringatni (9 kiló), se semmi ilyesmi. Este evett, betettem a kiságyba, kicsit mocorgott, helyezkedett, aztán elaludt. Kb. 4 hónapig ez így mûködött az elmúlt idõkben. De most?!?!?!? Azért vagyok tanácstalan, mert nem akarok rossz szokásokat bevezetni. A hinta biztos jó ötlet, de nem szeretném, de nem megoldás. Most 45 percig tartott az altatás. Azt csinálom újabban, hogy magam mellé fektetem, és egyszerûen nem hagyom, hogy elmászkáljon. Mert megy, mint a holdkóros. Így persze dilizés van, de ott vagyok, és azonnal meg is nyugtatom. Ez sem megoldás, gondoltam hátha van valaki, aki megoldotta ezt a - remélhetõleg - átmeneti helyzetet.

A párommal két éve várunk a babára. Ma van egy hete hogy késik, tegnap teszteltem, de még mindig negativ. Remélhetek vagy ne áltassam magam?

A tünetekr?l annyit, hogy egy kis hasszúrka és mellnövekedés.Ennyit még soha nem késett és én minden mensit megszenvedtem eddig nagyon görcsöltem, összeestem stb.

Legjobb válasz: Szerintem próbáld újra teszttel:) Van rá esély, hogy most összejött :)

Szerintem próbáld újra teszttel:) Van rá esély, hogy most összejött :)
Szia!szerintem is van remény, nekem a kimaradt mensi után 14 nappal lett csak pozitív, lehet, hogy késõbb fogant a közép idõnél.
Ha a "tünetek" eltérnek , szerintem van esély! Szorítok Neked!
Szia! Én is igy voltam negativ tesztekkel és most 16 hetes babás vagyok! Szerintem terhes vagy d azért csinálj tesztet vagy meny orvoshoz õ jobban meg tudja mondani! Sok szerncsét!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, hihetetlen de még a hideg is kirázott olyan jó volt olvasni, hogy még bizhatok!!
Én úgy gondolom a remény hal meg utoljára! lehet késön fogant meg a baba, és azért nem mutatja ki a teszt, várj 4 napot és tesztelj még 1 x ! Nekem júl 23 án fogant meg a babám és csak aug 19 én lett pozitív a tesztem, nekm sajnos elment a babám(mûtét miatt) D eén neked teljes szívembõl szorítok hogy poz legyen és április-májusba egézséges babátok szülessen!szia


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!