Találatok a következő kifejezésre: Hogyan allitsam a (1038 db)

Hogy állítsak a felbontáson, h ne essen ki a szemem? Ti milyen felbontásban használjátok a laptop monitorját, h ne fárassza a szemeteket?

Vettem egy laptopot nemrég. 15,6" a kijelzője. A felbontás aggaszt. A szokásos 1024x768-at ha kiadja, a kép középen van, két szélen sötétség. Ha széthúzom, torz. Jelenleg 1280x1020-on van, de így meg apróbbnak tűnik minden. :( És ettől még apróbbak lesznek, ha a továbbiakat választom: 1280x768 1360x768 1368x768 Ja, még 800x600-at engedélyez, de az már 17" asztali monitoron se volt megfelelő.

Legjobb válasz: LCD monitort érdemes mindig natív felbontáson használni, akkor van a legélesebb képe. Ha neked úgy kicsik a betûk, akkor állítsd nagyobbra a betûméretet.

LCD monitort érdemes mindig natív felbontáson használni, akkor van a legélesebb képe. Ha neked úgy kicsik a betûk, akkor állítsd nagyobbra a betûméretet.
A kérdező hozzászólása: Köszi, sikerült állítani rajta. :)

Audacity, hogyan állítsam a felvételi módot?

A kép mindent elárul.

Legjobb válasz: Én is így voltam az Audacityvel,többször nekifutottam ,de soha nem tudtam használni. Buta ,nehézkes progi én már régóta nem bosszantom vele magamat ,mert minden hang manipulációra találtam nála ügyesebb progikat. Sõt mindenkit le is beszélek az Audáról,ez egy idejét múlt ,ócskaság.

Én is így voltam az Audacityvel, többször nekifutottam , de soha nem tudtam használni. Buta , nehézkes progi én már régóta nem bosszantom vele magamat , mert minden hang manipulációra találtam nála ügyesebb progikat. Sõt mindenkit le is beszélek az Audáról, ez egy idejét múlt , ócskaság.


Mit és hogyan állítsak a routeren, hogy működjön végre?

Van egy TP-Link WR841ND routerem, feltuningolva egy 8Db-s antennával, de úgy gyenge a jel, hogy nincs akadály az antenna és a vételi eszközköz között. Vadi új a router, az antenna gyári hozzá, 3 mobiltelefon egyszerre meg nem lehet rossz, mint vételi eszköz.

Legjobb válasz: Szólj egy hozzáértõnek vagy olvasd el a használati útmutatót.

Szólj egy hozzáértõnek vagy olvasd el a használati útmutatót.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Látom, Te nem vagy az...
Ha nem ér el oda a jel ahova szeretnéd akkor azon nem segit semmilyen beállitás. Arra nincs is külön. Vagy rakd arrébb vsgy vegyél jeltovábbitót.
A routereket alapból maximális jeladásra állítják gyárilag, ezen csak csökkenteni tudsz, növelni nem. Ilyenekkel próbálkozhatsz pl. hogy Wi-Fi csatornát váltasz (lehet hogy elnyomják azt, amit most használsz a környékeden lévõ többi Wi-Fi -s kütyü), a mixelt mód helyett pl. G only vagy N only -ra válassz az is néha segít. A telefonokba amúgy se építenek valami erõs klienst amúgy. De 3 teló tényleg nem lehet egyformán rossz. Ha nem sajnálod a garit, lecserélheted a gyári firmware -t a Linux alapú DD-WRT -re. A 841 -es TP-Link sorozat mindegyik hardver verziója támogatja úgy tudom. A hazai frekvenciatörvények 100 mW -ot határoznak meg max adóteljesítmények, de DD-WRT -vel jobban kihajthatod a router képességeit és akár 500 mW -ig feltornászhatod.
Szia! Az elöttem hozzászólóhoz csatlakozva javaslom a http://www.metageek.net/products/inssider/ programot.Elindítva felderíti a környezõ wifi-k csatorna fedéseit.A te vifidet ugy kell beállítani , hogy az érzékelt más hálózatokat legkevésbé "fedje".

Hogyan állítsam a szememhez a fényképezőgép nézőkéjét?

Makrózásnál sajnos elég kellemetlen, hogy elcsúszik a fókuszpont.

Legjobb válasz: Milyen géped van? Elvileg ahol belekukucskálsz ott lehet közvetlen mellette,felette egy dioptria állító kerek tekerhetõ gomb.

Milyen géped van? Elvileg ahol belekukucskálsz ott lehet közvetlen mellette, felette egy dioptria állító kerek tekerhetõ gomb.
A kérdező hozzászólása: Igen, valóban ott van mellette, arra lennék kíváncsi, honnan tudom, amit látok az valójában éles és nem csak az én szemem szerint. Egyébként canon eos 600d.
A mattüveg jelzéseire állítsd be a keresõ élességét. És ez független a makrózás/nemmakrózástól.
Nézz az obival homogén fehér falra, és állítsd azt teljesen fókuszon kívül (pl. tekerd minimumra). Ezután a fókuszpontok fekete jelzéseit állítsd élesre a fehér háttéren.

Éjszakai fogszabályozóm feltörte az ínyem, kisebesedett, és eléggé fáj, ha felhelyezem. Várjak, elmúlik, vagy menjek el, hogy állítsonak a fogszabályozón?

Kedden vették le az állandómat, szerdán kaptam ezt az újat. Vártam, hogy majd elmúlik, jobb lesz, hozzászokom, de nem lett jobb.

Legjobb válasz: http://www.google.hu/imgres?q=%C3%A9jszakai+fogszab%C3%A1lyz.. Így néz ki kb., nem ilyenre számítottam, ezzel még beszélni sem lehet, ami azért zavar, mert én hangosan tanulok, és így ha éjszakai is tanulnom kell, nem tudom, hogy mit kezdek magammal, de pillanatnyilag ez a legkisebb gondom.

A kérdező hozzászólása: http://www.google.hu/imgres?q=%C3%A9jszakai+fogszab%C3%A1lyz.. Így néz ki kb., nem ilyenre számítottam, ezzel még beszélni sem lehet, ami azért zavar, mert én hangosan tanulok, és így ha éjszakai is tanulnom kell, nem tudom, hogy mit kezdek magammal, de pillanatnyilag ez a legkisebb gondom.
Menj vissza a fogorvoshoz, és csiszoltasd be a fogszabályozódat. Addig is pihentesd az ínyedet, és öblögess, jó erõsre fõzött kamillateával.

Hogy állítsam a laptopom felbontását "normálisabb"-ra állítani, mert most eléggé széles?

Win7-esem van és nem rég huztam ujra egy probléma miatt. Most ott a felbontás beállításánál csak az van h : 1024×768 és 800×600-as van. többit vlhogy nem engedi vagy, tehát csak ez a 2 lehet?ség van :// léci vlk segítseeen

Legjobb válasz: Töltsél le video kártya drivert. Utánna menni fog a nagyobb felbontás is. És gyorssab lesz a géped.

Töltsél le video kártya drivert. Utánna menni fog a nagyobb felbontás is. És gyorssab lesz a géped.
A kérdező hozzászólása: köszii :)
A kérdező hozzászólása: azért is tettem am fel a kérdést mert a gépem újra húzása elõtt teljesen normális volt a felbontása nem ilyen széthúzott szar.. :P de apummal teljesen normálisan telepítettük újra a windowst. szal nm értem .. :S
A kérdező hozzászólása: am nVidia GeForce Gt320m videokártyám van. ehhez honnan találjak és töltsek le videókártya dirvert?
Írd le a Laptop márkáját modelját és küldök linket.
A kérdező hozzászólása: köszi már közbe megvan

Alcatel ot-918 telefonomat rootoltam, utána letöltöttem a setCPU programot hogy állítsak a proci órajelén de nem lehetett. Megoldás?

Már próbáltam más progit is..Valaki segítsen megoldani.

Legjobb válasz: Ehhez szerintem a root kevés. Ha a kernel meg a rom nem engedi, nem fog menni. Fõzött rom?

Ehhez szerintem a root kevés. Ha a kernel meg a rom nem engedi, nem fog menni. Fõzött rom?
Lefelé szabadon állíthatod, felfelé nem hivatalos kernel kell, ami ezt támogatja.

Leszedtem a gta4 et és nem engedi hogy állítsam a felbontást, meg semmi mást ami a graphics-on belül van valami megoldás?

Mit?l lehet ez? amikor állítanám a felbontást akkor visszaugrik magától az eredeti helyére, és így van ez minden mással ami ott található!

Legjobb válasz: Fel kell oldani a korlátozásokat! http://www.tech-forums.net/pc/f15/gta-4-tweaking-performance..

A kérdező hozzászólása: crack vagy mi? ezzel a linkel nem sokat érek
A kérdező hozzászólása: http://www.pcguru.hu/pcguru/cikk/GTA_IV_FAQ_LIVE_Social_Club.. megtaláltam szted ami ott le van írva az helyes?
Hogyan oldhatók fel a grafikai korlátozások? Hozz létre commandline.txt néven egy szöveges fájlt a játék fõkönyvtárában, majd másold be a -norestrictions -nomemrestrict kapcsolókat. Ezzel feloldod a grafikai (nomemrestrict) és memória (nomemrestrict) korlátozást. Ilyen módon egyéb beállítások is elérhetõk, a teljes listát a játék Readme fájljában találod. Növelheted az FPS számot, ha a -novblank kapcsolót is hozzáadod.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!