Találatok a következő kifejezésre: Hogyan alakulhat a (59 db)

Hogyan alakulhat a költségvetés mérlege?

Legjobb válasz: Deficites mint az állat.

Deficites mint az állat.
Az enyem e honapba rosszul.

Ikrek pasi vízöntő nő? Vélemények? Hogy alakulhat a kapcsolat?

Legjobb válasz: Ez kevés. Ennyibõl nem lehet tudni.

Ez kevés. Ennyibõl nem lehet tudni.
Elviekben tökéletes. Ki kell próbálni ;-)
Mi azok vagyunk. nagyon hasonló érdeklõdési körünk, mentalitásunk van. Viszont mindketten pörgünk 1000-el, így sokat vitatkozunk is!

Hogyan alakulhat a Nintendo Wii ára karácsonyig? Lehet, hogy olcsóbb lesz?

Legjobb válasz: Szerintem várható árcsökkenés:) Mivel, hogy a 3DS-t is hamarosan ki fogják dobni a piacra, így remélhetõleg ennek is le fog menni az ára:) De karácsonyig tuti leviszik, mert tudják, hogy karácsonykor nagy vásárlás van:) :D

Szerintem várható árcsökkenés:) Mivel, hogy a 3DS-t is hamarosan ki fogják dobni a piacra, így remélhetõleg ennek is le fog menni az ára:) De karácsonyig tuti leviszik, mert tudják, hogy karácsonykor nagy vásárlás van:) :D
Mivel karácsonyra úgyis mindenki megveszi aki akarja, TUTI, hogy nem lesz olcsóbb.Majd február-márciustól.


Bruttó 140. 000 ft os fizetéssel hogy alakulhat a munkanélküli járadékom?

Legjobb válasz: 2010 ben a minimálbér összege 73500

2010 ben a minimálbér összege 73500
A kérdező hozzászólása: Az átlagkereset napi összegének 60%a..bruttó vagy nettó?

Hogyan alakulhat a jövõjük?

Német juhászkutya, Dobermann, Rotteiler, Mémet boxer, Óriás schnauzer, és a Német dog. Régen ezek a fajták egyet jelentettek a kutyaiskolák állandó kutyafajtáival. Ez valahogy megváltozott.Érdekelne, hogy szerintetek, hogyan, miért, mikor, mi befolyásálta ezt? Aztán láttam, hogy a kutyaiskolák ma már egész más elveken mûködnek, mint korábban. Változtak a kiképzési, tartási és gazdanevelési irányelvek is. -> Változnak az idõk, természetes folyamat. De a javára válik-e a változás a kutyás társadalomnak, (Magyarországon, Európában, és a világon)? Ha igen, miért, mi teszi lehetõvé, kinek jó, miben fog megnyilvánulni tenyésztésben, sportban, kiállításban, kiképzésben? Ha nem miért? Mi okozza a negatívumokat? Mit lehet tenni ellenük? Ki a felelõs értük? Meddig fog tartani ez? Mindkét kérdésre várom a választ! Stílust én ismételten nem szeretnék szabni, de ne ragadtassuk el nagyon magunkta ha megoldható, de az érdemi vitáknak nagyon örülnék!

Legjobb válasz: "Ha igen, miért, mi teszi lehetõvé, kinek jó, miben fog megnyilvánulni tenyésztésben, sportban, kiállításban, kiképzésben?" Mondjuk a többi sok 100 fajtának jó, akik sokkal többen vannak mint ez a6 fajta? És akiknek nem biztos, hogy mûködik a régi módszer, de most ahelyett, hogy kidobnák õket mondván, hogy reménytelenek (saját tapasztalat) csak mert nem úgy mûködnek mint egy német juhász, szépen elfogadják, hogy másként is mûködik. Sokkal több dolgot lehet megtanítani így a kutyának. Az ilyen típusú kutyákat, bizonyos típusú feladatokra továbbra is a régi módszerek vegyítésével nevelik, továbbra is vannak olyan kutyaiskolák akik inkább ezekkel foglalkoznak. Akkor mi hibádzik? Semmi sem tûnt el, csak több a választási lehetõség. Nem értem a drámai hangvételt.

"Ha igen, miért, mi teszi lehetõvé, kinek jó, miben fog megnyilvánulni tenyésztésben, sportban, kiállításban, kiképzésben?" Mondjuk a többi sok 100 fajtának jó, akik sokkal többen vannak mint ez a6 fajta? És akiknek nem biztos, hogy mûködik a régi módszer, de most ahelyett, hogy kidobnák õket mondván, hogy reménytelenek (saját tapasztalat) csak mert nem úgy mûködnek mint egy német juhász, szépen elfogadják, hogy másként is mûködik. Sokkal több dolgot lehet megtanítani így a kutyának. Az ilyen típusú kutyákat, bizonyos típusú feladatokra továbbra is a régi módszerek vegyítésével nevelik, továbbra is vannak olyan kutyaiskolák akik inkább ezekkel foglalkoznak. Akkor mi hibádzik? Semmi sem tûnt el, csak több a választási lehetõség. Nem értem a drámai hangvételt.
A tapasztalatom az, hogy mostanra teljesen kettészakadt a sportkutyás, és a családikutyás társadalom. Régebben az alapok azonosak voltak és azonos kiképzési elven mûködtek. A tenyésztésben talán annyi a különbség, hogy a mai modern iskolákba járó munkavizsgára kötelezett fajták, szinte biztos, hogy nem fognak sem munkavizsgát, sem tenyészszemlét csinálni, mert azok az ösztönök, amik egy vizsgához szükségesek, maximálisan el vannak nyomva. Azok a fajták, amiket megemlitettél jórészt megmarad a hobby sportkutyások kezébe, illetve akik magasabb szinten ûzik a sportot. A hétköznapi emberek, illetve a családi kutyát keresõk nem mernek ezekbe belenyulni. Mára megfordult a világ. nem a kutya szolgálja ki az embert, hanem forditva. Jórészük elkényeztetett, az eszetlen szaporitásnak köszönhetõen ideggyengék, és vannak olyanok, akik ezt a réteget lovagolják meg, igy nagyszerû bevételi forráshoz jutnak, mert a fõ mottojuk az, hogy a hagyományos iskolákban csak az erõszak folyik.

Vajon felszolgáló vendéglátós párnak hogyan alakulhat a jövője?

Csak azért kérdezem mert ugye a vendéglátás nem a szabadid?r?l híres!Esetleg akinek van ilyenbe tapasztalata azok válaszát is szívesen várom!köszi

Legjobb válasz: mi rendvélemisek vagyunk, össze vissza szívatnak minket, szabira nem lehet tervezni semmit, szabadidõ meg nincs is igazán. De nagyon jól megvagyunk, tudjuk mivel jár ez a munka és nem csesztetjük egymást. Hiába lakunk együtt nem sokat idõt tudunk együtt tölteni, de azt a kis idõt mindig egymásnak szenteljük.

mi rendvélemisek vagyunk, össze vissza szívatnak minket, szabira nem lehet tervezni semmit, szabadidõ meg nincs is igazán. De nagyon jól megvagyunk, tudjuk mivel jár ez a munka és nem csesztetjük egymást. Hiába lakunk együtt nem sokat idõt tudunk együtt tölteni, de azt a kis idõt mindig egymásnak szenteljük.
Szerintem ez nem attól függ...van még olyan szakma ami teljes embert kíván, pl. egy orvos, tûzoltó, nyomozó... Nem attól függ, mi a szakmád, hanem hogy mennyire tudod összeilleszteni azt a magánéleteddel. Mennyire tudjátok "értelmesen" szervezni a napjaitokat, mennyire tudtok gazdálkodni az idõvel és hogy egymásnak mennyire hánytorgatnak dolgokat. Én a vendéglátósokat azért nem irigylem, mert õk mindig akkor dolgoznak, mikor más szórakozik:D Egyébként a párom orvos lesz én maximálisan megértem mikor aktuálisan nincs ideje, mert a kórházban van vagy ilyenek. Persze késõbb családdal biztosan nehezebb lesz, de ezen nem múlik a kapcsolatunk...
Keresztszüleimbõl kiindulva tudok írni pár sort A keresztfater már 43 elmúlt(pincér, felszolgáló) a felesége pedig 37 éves(vendéglátós) Nemsokat vannak itthon jó ha 1 héten az egyik itthon van, felváltva dolgoznak így csak jóformán este látják egymást, de nekik elõtérbe van helyezve a munka így nem jelent gondot a kapcsolatukban. Na meg van egy 14éves lányuk is Úgy gondolom hogy aki szakmájának megfelelõ párt akar, annak vagy el kell fogadni hogy sok a munka Vagy mást kell keresni A szavaidból úgy veszem ki nemrég jöttetek össze, ha már elég komolyan gondolkodtok lehet valami hosszabb távra is, ezt majd az idõ megmondja 18/F
Én pultos-felszolgáló, férjem szakács. 10 éve együtt, van egy két éves gyerekünk. Mikor gyerek nem volt még, volt idõszak, mikor egymás kezébe adtuk a kilincset, õ jött én mentem és fordítva. Legalább nem untuk meg egymást. Õ még mindig szakács, de legkésõbb du 3-ra itthon van, én gyesen... Eddig megy. Nem tudom mi lesz, ha én visszamegyek dolgozni... Az mondjuk vígasztal, hogy õ du el tud menni a gyerkõcért oviba.
Én vendélátós-felszolgáló, párom sofõr, lovász-mindig hétvégén van versenyen-ottalvós ált, van, h 2-3 hétre is elmegy.Megoldható, bár az ünnepek kemények, m ugye vendéglátás:ünnep-tele meló, párom meg vagy van vagy nincs.Minden szabadidõnket próbáljuk együtt tölteni, 8 éve vagyunk együtt, van egy csodás 16 hós kisfiunk is.A bibi ott lesz, ha visszamennék dolgozni...De megoldható!!!!!
egy kapcsolat elsõsorban nem ember függõ példa: ismerek két párt, az egyikük szétmentek 1. a csaj és a srác egyaránt pultos volt, igyekeztek egymás mellé beosztatni magukat a srác mindig csajozós volt, a lány meg gyereket akart - hát szétmentek 2. szintén két vendéglátósnál olyan sokat dolgoztak mindketten mindig, hogy most együtt vezetik a saját éttermüket... és mindkét eset vendéglátós kapcsolat..
* egy kapcsolat elsõsorban nem munkahely, inkább ember függõ

Szerintetek jövőre hogy alakulhat a Forma1 az új motorokkal?

Melyik csapat lesz erős az új motorokkal?

Legjobb válasz: Ez egy érdekes kérdés. Szerintem jövõre a gyári csapatok(Mercedes,Ferrari)lesznek elõnyben és a Red Bull. Aki már az elején betalál az lesz a VB és garantált lesz hogy a következõ években is õk dominálnak. Én Vettel szurkoló vagyok de örülnék neki ha a többi csapat is feltudna nõni az RB-hez hogy izgalmas és szoros legyen a vb mind a 4 toppilóta legyen harcban az utolsó futamig.Azt mondják hogy a Mercedes motorja lesz a legjobb ha ez igaz akkor majd mindenki Rosberg helyeré akar menni 2015-ben.

Ez egy érdekes kérdés. Szerintem jövõre a gyári csapatok(Mercedes, Ferrari)lesznek elõnyben és a Red Bull. Aki már az elején betalál az lesz a VB és garantált lesz hogy a következõ években is õk dominálnak. Én Vettel szurkoló vagyok de örülnék neki ha a többi csapat is feltudna nõni az RB-hez hogy izgalmas és szoros legyen a vb mind a 4 toppilóta legyen harcban az utolsó futamig.Azt mondják hogy a Mercedes motorja lesz a legjobb ha ez igaz akkor majd mindenki Rosberg helyeré akar menni 2015-ben.

Hogyan alakulhat a vagyonmegosztás?

Beadtam a válópert, de miel?tt még megkaptuk volna az értesít?t az els? tárgyalással kapcsolatban, én is és a feleségem is vettünk le pénz a közös bankszámlánkról. Ilyen esetben gondolom a maradék összeget kell megosztani, vagy tévedek? Hiszen a bíróság honnan tudná, hogy eredetileg mennyi pénz volt a bankszámlán.

Legjobb válasz: Ha egymás tudtával csapoltátok meg a közös számlátokat, csak a maradék képezi a vagyonmegosztás tárgyát.

Ha egymás tudtával csapoltátok meg a közös számlátokat, csak a maradék képezi a vagyonmegosztás tárgyát.
Nem a bíróság tudja, hanem ti tudjátok. Lehet kérni megtérítést az alvagyonok terhére, ill. javára. Az életközösség megszûnésekor meglévõ vagyont kell megosztani. A bankszámlán lévõ pénz mindenképpen megosztás alá kerül, a levett pénz akkor nem képezi megosztás tárgyát, ha a lemondás szándékával történt a felhasználás, vagy a házasélet indokolt és célszerû vitele érdekében költöttétek el. Ha nem ez a helyzet, akkor mindkettõtök követelheti a másik vagyoni illetõségébõl azt amit elköltött.
A bankszámlatörténet csak-csak viszakereshetõ.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszömöm a válaszokat. :)
amikor megkapják a beadványodat az az idõpont szerinti egyenleg számít amit meg a bank igazol. aztán lehet pereskedni

Hogyan alakulhat ki a hüvelygomba?

Mennyiben felel?s a férfi a kialakulásában?

Legjobb válasz: a hüvelygomba attol alakulhat ki pl valamien gyogyszertõl mert a hüvelyben sok baktérium található es mongyuk mind semlegesiti egymást de ha szedsz valami gyógyszert akkor az egyiket meggátolja és a másik elszaporodik de mongyuk ha tejfollel vagy tejtermékkel kenegeted meg lehet rá kapni gyogyszert is és ha fehér folyadék jön belõle ne ijeggy meg! nõgyógyász vagyok :)

a hüvelygomba attol alakulhat ki pl valamien gyogyszertõl mert a hüvelyben sok baktérium található es mongyuk mind semlegesiti egymást de ha szedsz valami gyógyszert akkor az egyiket meggátolja és a másik elszaporodik de mongyuk ha tejfollel vagy tejtermékkel kenegeted meg lehet rá kapni gyogyszert is és ha fehér folyadék jön belõle ne ijeggy meg! nõgyógyász vagyok :)
és még valami amikor ez van ne sex elj
Ez egy érdekes kérdés, mert engem is foglalkoztat. Nekem kb. 2-3 havonta van kisebb fertõzésem. Általában magától elmúlik, de nagyon kellemetlen. Viszket, éget. Canesten kenõccsel kenegetem magam kívülrõl, ha meg durvább, akkor kúpot is használok, és elmúlik. Szerintem én hajlamos vagyok rá.
olvasom itt a magacsinált doktorjelölteket, de attól még el ne hidd: a helyzet egyszerûbb: ezek a baktériumok egyébként is ott vannak, csak ilyenkor valamitõl túlszaporodnak(lehet ez teljesen spontán, vagy egy immungyengeségtõl, de egyszerû hajlamossági tényezõ is) a lényeg, hogy nemrég nyilatkozták a tv-ben , hogy a nõk 2/3-át érinti-úgyhogy nem akkora furcsaság ez, meg sokan szégyenlik-ez egy hónapon belül is ingadozik-idõnként ahogy jön, magától is elmúlik.-ha nem akkor: nõgyógyász.
Az elso valaszolo tuti hogy nem nogyogyasz, nem tudom miert irta ezt oda, mindegy.A huvelygomba akkor alakul ki amikor kulombozo hormonalis valtozasok vagy az immunrendszer gyengulese miatt a belso flora egyensulya felborul.A ferfi elkaphatja a notol, ezert a partner is kell kezeltesse magat mert ha nem akkor tunetmentes hordozo lehet aki visszafertozheti a not, vagy esetleg a kovetkezo partnernek atadja.Ami nagyon fontos, hogy a kezeles alatt ki kell fozni a fehernemut es a torolkozoket, nem eleg kilencven fokon kimosni oket.
Szereti a nedves közeget a gomba, legyen szó bármirõl. Mindig alaposan töröld meg fürdés után és mindig cserélj betétet ha megvan (ha azt használsz). És ha neked sok a folyásod, akkor is rendszeresen cseréld a nedves tisztaságit.
ja és a férfi nem felelõs ebben csak a méhnyakrákban
Amúgy a hüvelygomba nem 'alakul ki'. Tehát fertõzés is kell hozzá - anélkül nem kaphatod el.
Ugye mas is eszrevette hogy a nogyogyasz ur eleg helytelenul irt orvos letere.

Milyen az a túl edzettség? Hogyan alakulhat kI?

Legjobb válasz: túl sok edzéstõl vagy kialvatlanságtól,rossz alvás minõségtõl is kialakulhat. tünetek gyengeség,levertség

túl sok edzéstõl vagy kialvatlanságtól, rossz alvás minõségtõl is kialakulhat. tünetek gyengeség, levertség
A kérdező hozzászólása: köszönöm. és lesoványodás is a tünetei közt van? hogyan lehet tenni ellene?
nem ilyen nincs a tünetek közt. étrended van?
A lesoványodást hogy érted? Ha az ember túledzettségben szenved akkor tünetei lehetnek ! : -fáradtság -álmosság -gyengülés -izomvesztés -kedvetlenség -motiválttalanság Erre csak egy módszer van, mármint az orvoslásra.2 -3 hét pihenõ ! :)
A kérdező hozzászólása: úgy értem a lesoványodást, hogy egyszer csak lement a súlyom 40kg-ra és izomból fogytam. az edzéseken már nem úgy teljesítek, mint régen. és a pihenésen kívül mást nem lehet tennI?
Mennyirõl ment le 40 kg-ra ?
A kérdező hozzászólása: 48. kb. 2hét alatt
Az sok!Annyi nem mehet le a túledzettség miatt. Ott valami más van a háttérben..
A kérdező hozzászólása: az orvosom még vashiányt is megállapított. arra már szedek vastablettát


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!