Találatok a következő kifejezésre: Hogyan alakul hő, amikor (5 db)

A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d0f1487bb6bb5134988892..
A kérdező hozzászólása: Nem korábban görcs is jelezte, hogy meg fog jönni, és +/- 5 napon belül jött meg. 4, inkább 5 napos volt, abból 2-3 intenzív, erõs vérzés. Most ugye az utóbbi 2 mensinél 3-4 nap, abból 1 közepes, de nem mondanám erõsnek, a többi szinte semmi, meg barnázás a 4 napon. Tesztelni nem teszteltem, mivel megjött idõre. Próbálkozni novemberben lesz 3 éve hogy próbálkozunk, de idén febr-ban volt egy missedem. Én amúgy a teáknak (cicka-palást) tulajdonítom, hogy változott a mensi, a hõt nem értem, mert az szépen beállt a múlt hóban.
Légyszi írd körül a kérdésedet még részletesebben. Szerintem nagyon hasonló cipõben járunk. Neked mióta késik? Hogy alakulta hõd az elmúlt 7 napban? Mikor mensiztés utoljár? Minden, ami eszedbe jut.
A kérdező hozzászólása: Nekem megjött rendes idõre. CSak már a múlt hóban is csak 1 napig volt normál mennyiségû, és minõségû, utána inkább csak enyhének mondanám. Most is idõre jött meg, elsõ nap közepes, 2-3. nap gyenge, 4. nap barnázás. De még az elsõ nap is szinte csak akkor volt valami, amikor wc-re mentem. Bocsi a körülírásért. A hõm múlt hóban mintapéldány volt, aztán a nemvárt elõtt esni kezdett, most meg emelkedik. Nekem az elmúlt két hónapban 36, 3 volt az átlaghõm, szépen tartotta magát, ma 36, 5. De inkább felteszem a görbéimet.
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d0f1487bb6bb5134988892..
Most már csak egy pár kérdés. 1., Korábban is ilyen enyhe mensijeid voltak? 2., Teszteltél valamikor? 3, . Mióta próbálkoztok? Ha ezeket is leírod, megírom, hogy mit gondolok.
Elsõnek! Tök jó a görbéd, jókor voltatok együtt. Miért nem lett baba? Van valami oka vagy ezt te is csak szeretnéd tudni?
Elsõ vagyok. Igen, sajnos a páromnál van gyulladás, ami miatt nem sikerül a baba, gyógyszeresen kezelték. ebben a hónapban szedte be, de most sem sikerült valami miatt.
Sajnálom! De legalább tudjátok, miért nem jön a baba. Ez a jobbik eset, hiszen ha meggyógyul, tiétek a pálya :) És hogy derült ki ez a gyulladás? Voltak látható, érezhetõ tünetei a férjednél?
Nem semmi. csak voltunk kivizsgáláson, és az andrológia vizsgálaton derült ki, mert elküldték baktérium tenyészetre is.
Utolsónak! Ez nagyon babás görbének néz ki :)
A 37 -es érték jó :) reméljük nem csap be!!! Sok sikert!
http://babatervezok.otthona.net/homerseklet.shtml#4 "A luteális szakasz közepén újra ösztrogéntermelésre kerül a sor, ami a hömérséklet 1-2 napos esését okozza. Az ösztrogén felelös a hüvelyi nyálka termeléséért is, így ebben az idöszakban krémes állagú nyálkát is szoktak tapasztalni. Ez a jelenség ugyan idöben összeesik a beágyazódással, de ezzel nincsen semmilyen összefüggésben. Így sajnos ez alapján nem lehet egy esetleges terhességre következtetni." Nekem sose ment fel 36, 8 fölé a hõm ovu után, amíg teherbe nem estem. Azóta meg rendszeresen 36, 9-et vagy 37-et mérek.
A kérdező hozzászólása: A terhességed amikor kiderült mennyi volt a hõd mensi elõtt? Akkor sem volt magas?
Nekem ált. 36, 5 36, 8 szokott lenni a hõm, terhesen 37, 2 alá még nem ment. ( Közben még most is megnézem :) )
Elsõ vagyok. A görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/4db9b40a0a65808bfd0ab9.. Léátható rajta az elõzõ ciklus vége is. Mensi elõtt nekem általában 36, 7 volt, majd a mensi alatt csökkent szép lassan.

Hogyan alakul a hő, amikor menzinek kellett volna jönnie de nem jött?

nekem 37,1 hüvelyben. ez a 36.nap. menzis érzésem nincs. volt már hogy késett,de akkor volt menzis érzésem is több mint 2 hétig. szerintetek?ja és a honaljban mért h?r?l mi a véleményetek?

Legjobb válasz: Szia! Menstruáció elõtt 12-24 órával a hõmérséklet leesik 1-2 tizedet. Tesztet csináltál? Hány naposak a ciklusaid? A hónaljban mért hõ nem megbizható, hacsak nem a lázadat akarod megnézni.

Szia! Menstruáció elõtt 12-24 órával a hõmérséklet leesik 1-2 tizedet. Tesztet csináltál? Hány naposak a ciklusaid? A hónaljban mért hõ nem megbizható, hacsak nem a lázadat akarod megnézni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)
A kérdező hozzászólása: még egyszer köszönöm szépen :) Egyik ismerõsömet fizetik így, és én sem akartam elhinni hogy ezt így lehet. De sajna ez Magyarország :/
Igazán nem is tudom, ... én nem hagynám annyiban! Ez ugyanolyan abszurd dolog, mintha egy könyvelõt aszerint fizetnek, hogy mennyi tételt könyvel le a tartozik és mennyi tételt a követel oldalra!?!?!?! Közröhej. Bizony megkérdezném már a Munkaügyi Felügyelõséget, hogy etikus ez a megoldás egy fodrászüzletben szerintük.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!