Találatok a következő kifejezésre: Hogyan alakul a (5477 db)

Refluxos babáknál hogy alakul a hozzátáplálás?

Babámnál most állapították meg, 5 hónapos. Annyit tudok csak, hogy az almát nem bírja a gyomra. A védőnőm nem adott tanácsot, mert állítólag nem mondhat semmit, mert akkor ő lesz a hibás, ha a babánál bajt okoz. Eddig tápszert kapott, Nutriton sűrítőtvel, répa és krumpli. Mit adhatok még neki?

Legjobb válasz: Honnan tudod, hogy nem birja az almát? Nekem 2 extra bukós gyerekem van - vagyis az egyik már nem bukik, 2,5 éves :) A pici 7 hónapos. Fõzelékek mehetnek nyugodtan, ha megeszi, az nem ront a helyzeten. A savas gyümölcsöket kerüld, ilyen a meggy, barack, szilva. Ezeket csak nagyon mértékkel, valami máshoz keverve. Az almát azért nem értem, mert nekem a fiam mindent kibukott, a sinlacot is, csak ha alma volt benn, akkor nem! Próbálkozhatsz tejpépekkel is, ha akarsz neki tejeset adni. Ha allergiára hajlamos, akkor vagy HA tejpép, vagy tejmentes gabonapépek. Pl. Humana grizpép, vagy dm-es sajátmárkás. Ebben van gluténmentes is (köles talán...) meg 3 magvas (ez gluténos, 6 hónapostól). Ezeket keverheted tápszerhez, és mehet kanállal, vagy gyümölcshöz is, annyi vizzel, hogy épp jó állaga legyen. Én mostanában a tápszerhez is a grizpépet rakom, mert a Nutriton baromi drága... És legalább annyira bejött :) Próbálkozhatsz rizspehellyel is, az is mehet pl. borsóhoz, vagy tápszerbe tejberizsnek. Zöldségek közül adhatsz fehérrépát, borsót, sütõtököt, ezek mehetnek pl. krumpli mellé. Gyümölcsbõl a lányom almát eszik, néha keverek hozzá körtét vagy egy kicsi barackot (ebbõl csak kb. 1/3 üvegnyit, sajátom nincs). Van sok gesztenyém, azt keverem neki a gyümölcshöz, sûrit rajta kicsit :)

Honnan tudod, hogy nem birja az almát? Nekem 2 extra bukós gyerekem van - vagyis az egyik már nem bukik, 2, 5 éves :) A pici 7 hónapos. Fõzelékek mehetnek nyugodtan, ha megeszi, az nem ront a helyzeten. A savas gyümölcsöket kerüld, ilyen a meggy, barack, szilva. Ezeket csak nagyon mértékkel, valami máshoz keverve. Az almát azért nem értem, mert nekem a fiam mindent kibukott, a sinlacot is, csak ha alma volt benn, akkor nem! Próbálkozhatsz tejpépekkel is, ha akarsz neki tejeset adni. Ha allergiára hajlamos, akkor vagy HA tejpép, vagy tejmentes gabonapépek. Pl. Humana grizpép, vagy dm-es sajátmárkás. Ebben van gluténmentes is (köles talán...) meg 3 magvas (ez gluténos, 6 hónapostól). Ezeket keverheted tápszerhez, és mehet kanállal, vagy gyümölcshöz is, annyi vizzel, hogy épp jó állaga legyen. Én mostanában a tápszerhez is a grizpépet rakom, mert a Nutriton baromi drága... És legalább annyira bejött :) Próbálkozhatsz rizspehellyel is, az is mehet pl. borsóhoz, vagy tápszerbe tejberizsnek. Zöldségek közül adhatsz fehérrépát, borsót, sütõtököt, ezek mehetnek pl. krumpli mellé. Gyümölcsbõl a lányom almát eszik, néha keverek hozzá körtét vagy egy kicsi barackot (ebbõl csak kb. 1/3 üvegnyit, sajátom nincs). Van sok gesztenyém, azt keverem neki a gyümölcshöz, sûrit rajta kicsit :)
Elsõnek: kerestem a kérdésed, de nem találtam. Ott is a 2. válaszoló vagyok :)
A kérdező hozzászólása: Azért írtam az almát, mert utána 2 órán át folyamatosan sírt, és jött ki belõle. Másik alkalommal próbáltam a párolt almát, de ugyan ez lett belõle..

Ha két GTX650ti VGA-t használok, hogyan alakul a teljesítménye egy db GTX660ti-hez képest? Ki tudja hogyan kell egyszerre működővé tenni 2 VGA-t (videóvágáshoz)?

A radeon kártyámat cserélném le Nvidiára a cuda magok hiánya miatt. Mekkora a teljesítménykülönbség 2xGTX650ti és 1xGTX660TI között?

Legjobb válasz: 650 és 660 közt alig van különbség. és igen meghaladja ha együtt dorombol a két kártya.

650 és 660 közt alig van különbség. és igen meghaladja ha együtt dorombol a két kártya.
http://www.pcper.com/files/imagecache/article_max_width/revi.. ezeket összekötöd (SLI), és olyan lesz a teljesítménye mint egy GTX670~GTX680 -nak.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ!Ezek szerint érdemes inkább 2 db GTX650ti-t vásárolnom és sli-vel összekötnöm, mert ez a "kombó" meghaladja majd a GTX660ti teljesítményét. (elnézést a szájbarágós stílusért, csak pontos visszaigazolásra gyúrok... :) )
de ne flejtsd el, így a VGA -k fogyasztása is dupla! és mind két kártyának meg kell adni a +6pin -es tápcsatit. Szóval olyan megbízható tápegység kell, ami 2 6pines PCIe tápcsatival rendelkezik, és elbírja mindkét VGA -t. 650watt max teljesítmény tápok közt keresgélnék.
A kérdező hozzászólása: A jelenlegi konfig.-ban cserélnék néhány dolgot (elsõként VGA csere): Alaplap ASUS Sabertooth P67, Proc Intel i5 2500 LGA 1155, VGA Sapphire Radeon 6870 1Gb, 16G ram 1866, táp Corsair TX650, SSD 128Gb. Szóval ebbõl igazán a radeon, ami végsõ soron nekem kuka. Talán még a procicsere, de lehet, hogy az még bírja...
De arra figyelj, hogy csak a GTX 650ti Boostban van SLI a többi 650-esekben nincs!

13hónapos a kislányom, szeretnénk még egy babát. Hogy alakul a gyes? Bővebben lent.

4órában voltam bejelentve,de a munkaköröm megsz?nt és a f?nököm sajnos nem a rendesebb fajtából való,így hiába járt volna a gyed,nem kaptam meg,direkt rosszul töltötte ki a papírokat.Mivel kb ugyanannyi a Gyes így kértem azt,mert nem akartunk pénz nélkül maradni. Kérdésem,ha a gyes ideje alatt születne a kistesó,akkor hogy alakulna a gyes? Jól tudom,hogy 2gyerekre is ugyanannyi a gyes,mint mikor csak egy baba van?

Legjobb válasz: Igen. nincs olyan hogy dupla gyes. Ha jól tudom, ikreknék 50%al több, de lehet hogy hülyeséget mondok!

Igen. nincs olyan hogy dupla gyes. Ha jól tudom, ikreknék 50%al több, de lehet hogy hülyeséget mondok!
Ikreknél pont dupla gyes jár, de két különbözõ korú gyerek után csak egy.


Hogy alakul a görbém?

http://kepfeltoltes.hu/110802/h_g_rbe_www.kepfeltoltes.hu_.jpg 26napos a ciklusom

Legjobb válasz: Az ovud határozottan megvolt. Eddig nagyon szépen alakul.de korai is bármit mondani. Talán egy hét múlva ha tesztelsz,mutat már valamit a teszt. Mikorra nem várod?

Az ovud határozottan megvolt. Eddig nagyon szépen alakul.de korai is bármit mondani. Talán egy hét múlva ha tesztelsz, mutat már valamit a teszt. Mikorra nem várod?
A kérdező hozzászólása: vasárnap-hétfõre nem várom azon aggódom, hogy nem jókor voltunk együtt, hogy megfoganjon a babánk.
Ha az x-ek jelölik az együttléteket, akkor szerintem jókor voltatok együtt. Hétfõn reggeli pisibõl próbálhatsz egy tesztet. Drukkolok! Én keddre nem várom és hétfõ-keddnél tovább úgy se tudok várni a teszttel, ha addig nem jön meg és jele se lesz. :)
A kérdező hozzászólása: köszi! igen az x jelöli :) de jó lenne, ha pozitív lenne a teszt!
A kérdező hozzászólása: az aktuális állapot: http://kepfeltoltes.hu/view/110804/g_rbe_www.kepfeltoltes.hu..
Eddig nagyon biztató! Drukkolok! Az enyém ilyen: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8dff88ea5cdd2f3d235864.. Szép napot!
A kérdező hozzászólása: A görbéd szép magasan halad!! Hajrá!
A kérdező hozzászólása: csináltam jóstesztet, ami pozitív lett!! remélem, hogy a terhességi teszt is az lesz hétfõn!

Hogy alakul a fejkörfogat növekedése?

Kisfiamnak 1 éves korában mértek 45 cm. Most 28 hónapos és 47 cm a fejkörfogata, mellkörfogat 51cm. Ez ennyire lelassul? Vagy ez az érték normális? Elég vékonyka, de magas 92cm 11.6 kg Esetleg tudnátok olyan linket küldeni, ahol táblázatban meglehet nézni az átlag értékeket?

Legjobb válasz: Igen, lelassul egy év után. A babák elsõ évében a fejkörfogat 9-10 cm-rel is nõhet, utána viszont 3 éves korukig alig pár centit nõ. Itt egy lista átlagos értékekkel, ebbõl is láthatod, hogy mennyire lelassul a növekedés. http://www.gekkonet.hu/fejlodes/GEKKO-kalauz-gyermekek-fejko..

Igen, lelassul egy év után. A babák elsõ évében a fejkörfogat 9-10 cm-rel is nõhet, utána viszont 3 éves korukig alig pár centit nõ. Itt egy lista átlagos értékekkel, ebbõl is láthatod, hogy mennyire lelassul a növekedés. http://www.gekkonet.hu/fejlodes/GEKKO-kalauz-gyermekek-fejko..
Nálunk a kisfiamnak és a kislányomnak is megállt a fejkörfogat 42 cm-nél 10 hónapos koruk körül, egy év múlva is csak 43 lett, alacsonyak vagyunk és nagyon soványak.
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy írtatok. Én is elég sovány vagyok, gondolom, ez genetikai is lehet, hogy a kisfiamnak is ilyen. Bár szép, arányos, de a játszótéren, minden kisfiúnak nagyobb a feje. Kedves utolsó, a Dokitok mondott erre valamit?

Szilikon cicim van, amit "lelki problémák" és nem a nagyobb méret miatt csináltattam meg.20 h kismama vagyok, s szoptathatok vele mert izom alá tették az inplantátumot. Érdekelne hogyan alakul a formája?

Legjobb válasz: Kedves utolso! A felreertesek elkerulese vegett: Nem az volt a kerdes,hogy teged erdekel-e,hanem a kedves kerdezot erdekli. :)

Kedves utolso! A felreertesek elkerulese vegett: Nem az volt a kerdes, hogy teged erdekel-e, hanem a kedves kerdezot erdekli. :)
:-)))
Szia alakul, nekem is alakult, most a másodikat várom, majd ha már nem szeretnék több babát (ha ez most kiscsajszi lenne, mert már fiam van), és akkor megyek mell korrekcióra. Jelzem sokáig nem tudtam szoptatni, vagy 6-8 hetes koráig, emiatt sokan megszóltak, hogy biztos a mellem miatt, de nem. Nekem is izom alá helyezték az implantátumot.
Én 3 évig szoptattam vele, most várjuk a másodikat, ha a következõ szopin is túl leszünk, irány a sebészet.Rettenetesen néznek ki.
OFF: és gondoltad küld majd képet (before - after)?? :-D Amúgy van némi igazság benne, hogy félreérthetõ a kérdés (ha félre akarjuk érteni)! Minden esetre jót nevettem! :-)
mé pontoztak le? MErt mondtam hogy igen, érdekel????
Igen.
Nem a vesszõ a gond, hanem hogy nem kell a végére kérdõjel. Remélem, nem lesz gond a ciciddel. Üdv
"Érdekelne hogyan alakul a formája?" Ezt kérdezte.Érdekel-e engem, hogy hogyan alakul a formája. Ha õt érdekli, milyen lesz a formája, akkor nem így kell a kérdést feltenni.Hanem így: Érdekelne, hogyan alakul a formája. PONT. Vagy tévedek? (nem akadékoskodni akarok, éna kérdést nem tudtam másképp értelmezni, mert így volt leírva)
A kérdező hozzászólása: Bocsi hogy nem tettem ki egy vesszõt, de azért a kérdésbõl kiderül hogy "nekem ilyen cicim van"! Köszi a válaszokat, azért kicsit félek milyen lesz, dehát a baba az elsõ...
Ha nem tesz kérdõjelet, akkor a program nem teszi ki a kérdését, mivel nem kérdés, hanem kijelentés lenne. Ez pedig ugye a Gyakorikérdések.hu és nem Gyakorikijelentések.hu A válaszom pedig a kérdésre, attól is függ a késõbbi formája, hogy mennyit fog nõni a cicid a tej miatt. Van, akinek több méretet is nõ, de van, akinek semmit. Ha nõ valamennyit, akkor megereszkedhet szoptatás után, de ez sem törvényszerû dolog.

Hogy alakul a hőm tüszőrepedésnél? Úgy tudom a hőmérséklet leesés nem mindenkinél van és hogy a tüszőrep. ált. Hajnalban történik és pár órára esik csak le a hő, utána megy fel. Igaz így?

Kíváncsiságból hajnalban (6 ó-i alvás után) megmértem a h?met, lessett pár tizedet az el?z? napokhoz képest (36,1), majd rá 4 órára, mikor felkeltem reggel (mindig ilyenkor mérem a h?met, itt 36,7 volt) megugrott pár tizedet, akkor lehet, hogy hajnalban volt az ovulációm?

Ha 2 pete érik meg egy cikluson belül, akkor hogyan alakul a hőmérsékleti görbe, mit mutat az LH-teszt, milyen a méhszáj?

Szóval honnan lehet tudni? Van olyan olyan köztetek, aki észrevette, hogy 2 pete érett neki? Esetleg meg is termékenyültek?

Legjobb válasz: Szerintem a homersekleti gorbe ugyanugy alakul, mint egy peténél, és az ovu teszt is ugyanazt mutatja, mintha 1 pete érne. A mehszaj elvileg feljebb huzodik, kicsit felpuhul, de szerintem azt ne tapogasd...

Szerintem a homersekleti gorbe ugyanugy alakul, mint egy peténél, és az ovu teszt is ugyanazt mutatja, mintha 1 pete érne. A mehszaj elvileg feljebb huzodik, kicsit felpuhul, de szerintem azt ne tapogasd...
Én eddig ilyen nem hallottam, de ebbe a hónapban nekem is kétszer esett le a hõ és mindkétszer olyan érzésem volt, mint peteéréskor szokott. Úgyhogy ezek szerint létezik ilyen! Irtó hálás lennék a sorsnak, ha végre megtermékenyülne valamelyik!

Van egy Iphone 3g-sem, a gond vele az hogy alul a vissza lepö gomb, nem mindig reagál,  néha nagyon meg kell nyomnom,  néha meg csak alig.  Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Elkopott, beporosodott, el kell vinni szerelõhöz, ahol kicserélik a home gombot. (ez a középsõ gomb neve)

Elkopott, beporosodott, el kell vinni szerelõhöz, ahol kicserélik a home gombot. (ez a középsõ gomb neve)

Hogyan alakul a napirendetek 1-2 hónapos babával?

Kisfiam 1 hónapos múlt. Ny?gösködik sokat, ezért javasolják a napirend bevezetését. Hogyan lehet egy ekkora gyerekkel napirendet tervezni? Nálatok hogyan alakul?

Legjobb válasz: 7hetes a babam.Probaljuk tartani a 3ora alvas,etetest.Nem mindig megy.A furdetes van este 19 es 20 kozott,ez biztos.Szerintem csinald ugy,ahogy a babad igenyli.Meg picik ok a rendszerhez:)Idovel alakul ki,azt mondjak.

7hetes a babam.Probaljuk tartani a 3ora alvas, etetest.Nem mindig megy.A furdetes van este 19 es 20 kozott, ez biztos.Szerintem csinald ugy, ahogy a babad igenyli.Meg picik ok a rendszerhez:) Idovel alakul ki, azt mondjak.
1-2 hónapos korában sehogy... Az egyetlen fix pont a fürdés volt. A többi ahogy alakult. Képtelenség volt még ekkora korában komolyabb rendszert kialakítani. Még a pelenkázás sem volt fix, hogy evés elõtt vagy után, mert biztos úgy kakilt, hogy máshogy kelljen csinálni, mint az elõzõ etetésnél. Igazán használható napirendje fél éves kora körül alakult ki, úgy hogy én nem is igazán törtem magam, hogy rendszert alakítsak ki, õ maga alakította ki. Szerintem ne nagyon görcsölj még rá erre a napirend dologra, nehogy csalódás érjen, hogy nem megy. Talán a fürdést próbáld fixálni, és figyeld a kicsi igényeit!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!