Találatok a következő kifejezésre: Hogyan adjam tudtára, hogy (272 db)

Hogyan adjam tudtára hogy szeretem, anélkü, hogy beszélnem kellene vele? Többi lent.

Egy évvel idősebb nálam.Régen is tetszet és 1 éve abba a suliba jár ahova én.Hogy adhatnám a tudtára,hogy tetszik nekem? 13/L.

Legjobb válasz: Bagolyposta.

Bagolyposta.
Most nem mindegy, hogy beszélsz-e vele, vagy valami más módon hozod a tudtára? Mindkettõnek ugyanaz az eredménye, mégpedig, hogy megtudja, hogy szereted. Egyenesnek lenni meg mindig jobb, tudd mit akarsz, és légy talpraesett, tegyél érte. 17/L
Levél.. de az nem oké meg kell neki mondanod! Így a helyes!
A kérdező hozzászólása: -.-`` Ezzel sokat segítettél...
A kérdező hozzászólása: 2-ik válaszoló köszi.
A kérdező hozzászólása: Csak az a baj, hogy félek attól, hogy ha nem tetszek neki elmondja minden barátjának és rajtam fognak röhögni.
Dejó is a gyerekszerelem... :)
Hát igen. ennek meg van a kockázata. De hívd félre és ha tényleg van benne egy kevés jó fejség akkor nem beszél errõl. a barátainak. L/13 megértelek!
A kérdező hozzászólása: Normális választ!?

Hogyan adjam tudtára, hogy tudok arról, hogy lopott tölem?

Egyik nap feljött a barátnöm meglátogatni. Mivel megígértem neki 1-2 dolgot, hogy odaadom neki, elökerestem és odaadtam ingyen, én úgysem használom. Kérte, hogy adjak neki egy zacsit, amibe beleteheti. Ebben eddig ugye még semmi nincs. Adtam. Megkérdezte, hogy körülnézhet-e a szobámban. Mondtam, hogy persze (nem fogtam gyanút, hiszen a barátnöm). Nekem sajnos dolgom akadt, mert mostam éppen, ki kellett teregetnem és a kislányomat megetetni. Egyedül maradt a szobában. Aztán mikor távozóban volt, láttam, hogy össze van kötve a zacsi és eléggé "púpos". Mivel fehér volt a zacskó, átlátszott, hogy az egyik felsömet titokban beletette. Nem szóltam neki, nagyon kínos volt így is. Hogyan adjam mégis tudtára, hogy tudom, hogy elvitte, de mégse legyen bántó? Mert az más, ha elkéri vagy megkérdezi, hogy kell-e, szívesen neki adom, de ez így olyan.... le sem tudom írni. És joggal feltételezem, hogy más is volt a zacsiban, amiröl nem tudok, vagy csak akkor fogom tudni, ha keresem és nem találom. Vissza nem akarom kérni a felsöt, csak hogy tudja, hogy nem úszta meg.

Legjobb válasz: Katikám, a rózsaszín felsõm az nem kicsi rád? Tudod, az amin az a masni van. Én kicsinek találtam a te méreteidhez, azért is nem adtam oda...

Katikám, a rózsaszín felsõm az nem kicsi rád? Tudod, az amin az a masni van. Én kicsinek találtam a te méreteidhez, azért is nem adtam oda...
11 év az tényleg sok idõ szerintem mindenek elõtt próbálj meg vele beszélni az is lehet h beteg kleptomániás vagy akármi...
Tyûû..11 év.Már ne haragudj, de lehet hogy szétlopta az egész házadat(na jó kisebb dolgokat). az egyik válaszoló voltam.
az ilyen barát nem barát ne foglalkozz azzal h megbántod állj elé és mond meg neki h láttad...
Utoslaó jól írta....Pont így kérdezd meg... Majd írj mi lett a vége.Szerintem lefogja tagadni.Az ilyen nem barátnö...Ezekután nem fogsz benne bízni.....Se egyedül hagyni.Èn sem tenném!
Nagyon bajos vagy!:) Azon aggodsz, hogyan tudasd vele, hogy meglopott es tudod, de ne legyen banto! Nem semmi! Nekem nem kellene ilyen baratno!az ilyen mar nem abba a kategoriaba tartozik! A helyedben nekem is kellemetlen lenne, en nem szolnek neki csak tobbe nem keresnem a tarsasagat es ha ki akarna puhatolni az okat, ekkor mondanam meg!
Nem tudom nekem nem férne bele ez az egész egy barátságba.Na de mindegy is. Szerintem kérdezz rá, hogy:Szia Rita nem láttad a piros felsõmet?Azóta keresem hogy nálunk voltál.
Ezek után még barátnõnek nevezed, és nem akarod megbántani ? Nem biztos, hogy megérdemli a jóindulatod, sõt...
én nem mernék szólni, valahogy nem szeretek senkit kínos helyzetbe hozni és ez által le is nyelem a dolgokat. Az a baj hogy a barátnõ nem érzi kellemetlennek a dolgokat és biztos hogy le fogja tagadni, meg majd még õ fog megharagudni rád, hogy megvádoltad. De mindenesetre ne nagyon keresd a társaságát.
Azért mekkora poén lenne, ha valami ajándékvásárláshoz vitte volna el méretválasztáshoz segésanyagnak :D
8:11 es vagyok! nem hinném, hogy azért lopta meg a barátnõje, mert rosszat akart neki! tehát vmi belsõ, pszichés oka lehet. még sokszor a család se tudja, hogy kleptós van a családban.. gyermekpszichológus vagyok szval tudom! nem azt mondom, hogy díjazni kell, hogy ellopta tõle, de a barátnõje, ha igazán szeretik egymást megbeszélik! a szeretet mindent legyõz, a barátság próbája, hogy kiállja-e..
Hasonló velem is volt már, annyi különbséggel, hogy én 10 éves voltam, a lány pedig 13, és babaruhákat lopott tõlem, késõbb letagadta, hogy elvitte, de a tesója visszaadta nekem. Szerintem ezek után ne gondolkozz azon, hogy hogyan legyél minél tapintatosabb, csak kérd vissza a pólódat (pontosabban mindent, amit elvitt), mert a tiéd. Szerintem is lehetséges, hogy már több cuccotokat is elvitte régebben.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenki válaszát, mindegyik hasznos volt! Nehezen rávettem magam és megírtam neki. Ma reggel beviharzott és még ö volt megsértve. Hogy ö azért vitte el, hogy meglepetés felsöt vegyen de nem tudta a méretemet. Ebben 2 bökkenö van: Azt a felsöt terhesen hordtam, direkt ki lett válogatva, hogy másik baba esetén megint jó lesz majd. A mérete XL, én még S méretet hordok. A másik meg, hogy vettem már ruhát ajándékba, megkérdeztem milyen méretet hord és megvettem. Nem kellett ahhoz ellopnom az egyik ruháját... De semmi bocsánat vagy ne haragudj, még ö volt megsértve! Hogy mertem szólni. Azt sajnálom, hogy ezek után senkiben nem merek majd bízni...:(
Az en "baratnom" 10 ev baratsag utan a tesom telefonjat lopta el. Azota kerulom messzirol, csak nehez, mert folyton felkeres. Sajnos en nem lattam amikor ellopta, csak tesom kulfoldon volt en etettem a macskat es csak o jott fel velem. Meg ra is kerdezett, hogy tesomnak hogyhogy 3 teloja van. (regiek voltak) Mivel bizonytalan voltam es a legjobb baratnom volt, nem szoltam neki. Mar banom nagyon, ugyanis ellopta egy borondunket is (az tuti, mert en adtam kolcson neki, aztan ugy allitotta be, mintha az ove lenne) meg anyukam cipojet. Szerintem mondd meg neki, es tedd hozza azt is, hogy felejtse el a baratsagotokat. Nem erdemel meg teged! Sok sikert, es sajnalom a tortenteket.
Ohh, most latom, hogy megmondtad neki. Sajnos erre szamitani lehetett...:( Probald meg elfelejteni, tudom, hogy nehez.
Jobb is, hogy így történt... bírom, amikor vki lebukik, akkor még neki áll feljebb, és elvárja azt, hogy a baromira átlátszó hazugságaikat higgyük el, mert hogy "hát a barátom vagy, neeeeeem?"... jééézus...
Nem lehet, hogy azt hitte, azt is neki adtad? Én is voltam hasonló helyzetben, tulajdonképp 90%-ig biztos voltam benne, hogy az illetõ meglopott, de a mai napig sem mertem kijelenteni ezt, mert ott az a 10%. Persze kérdeztem, nem látta-e, de simán azt mondta, hogy nem. Most ezek után nem mertem tönkretenni gyanúsítgatással a kapcsolatot, bár lehet hogy hülyeség volt, nagyon nehezen feltételezek rosszat másról.
Amikor legközelebb találkoztok, akkor én elég rideg-hideg lennék vele, és ha rákérdez, miért (mert csak feltûnik neki, hogy más vagy, mint általában... vagy elszégyelli magát, és kiíródik az arcára, hogy bûnös, vagy játssza a tudatlant, és kérdez), akkor mondd el neki, hogy nem vagy hülye, láttad, ahogy kivitte az egyik felsõdet a zacskóból, meg hogy átlátszott meg hogy kitüremkedett a zacskó az elõre megbeszélt kölcsönkért cuccokhoz képest, és bocs, itt a barátság vége, mert olyannal nem barátkozol, aki téged meglop. Nem kell métzesmázosnak meg célozgatósnak lenned... persze ezt is lehet választékosan, higgadtan, bármilyen hiszti/kiabálás nélkül közölni vele.
Nem lehet szépen közölni ilyet, csak egyenesen és tárgyilagosan. Láttam, hogy elvitted, de akkor köpni nyelni nem tudtam a meglepetéstõl, nagyon értékelném ha visszahoznád a tulajdonom és remélem nyilvánvaló hogy ezek után nem teheted be a lábad a lakásomba. Én ezt mondanám. Lopott már tõlem ex-barátnõ. Megmondtam neki, hogy tudom, hogy õ lopta el (igazam is volt nem üres gyanúsítás volt) és kérem vissza. Persze elõször leüvöltött, hogy miért gyanúsítom ezzel és milyen egy mocskos dög vagyok, de nem tágítottam és végül visszakaptam egy szép kis káromkodás keretében a cuccom (akkor még nem hagyta el a lakást, szóval nála volt a táskájában). 25/N
Nem, nem minden percüket, de 11 év barátság után én arra következtetek, hogy biztosan tudná róla.:)
Miért kellene tudni róla MINDENT? Gondolom nem töltik együtt minden percüket...
Kedves 8:11-es válaszoló! Te is egy jó nagy idióta lehetsz.Szerinted 11 év után nem tudnának MINDENT egymásról...!? megint egyik válaszoló voltam.
persze még az áldozat kérjen elnézést...
lehet hogy kleptos csak nem tudod.. sztem segítségre szorul mentálisan, és nem belerúgni kell mint ahogy itt sok idióta leírta.. próbáld vele megbeszélni! 11 év az 11 év!
100% biztos vagy abban, hogy ellopta azt a felsõdet? Azért keresgélj, nézz körül, mert attól kínosabb nincs, mint amikor meggyanusítod, majd utána pár hónap múlva valahol a szekrényedben mégis megtalálod.
A kérdező hozzászólása: Jót nevettem pár hozzászóláson :D Nagyon frappáns! Igen, sajnos még így is megpróbálok normális lenni, talán túlzottan is. Azért írtam, hogy a barátnöm, mert eddig annak tartottam, 11 éves barátságról van szó, ezért iszonyatosan sokkolt. Ha nem látom magam, el sem hiszem. Lehet, régebben is csinált ilyet, de arról nincs bizonyíték. De mindenképpen megszakítom vele a kapcsolatot, csak elötte szeretném ha tudná, hogy lebukott.
"Hogyan adjam tudtára, hogy tudok arról, hogy lopott tölem?" Szó szerint, finomkodás nélkül.

Hogyan adjam tudtára, hogy tetszik nekem?

Van egy fiú...már ismerem fél éve kb, igazából jó barátok vagyunk, nem lakunk messze egymástól, de inkább fészen és skypon szoktunk dumálni...4 év van köztünk nagyon aranyos kedves jófej vicces fiú mindig felvidítgat :) az a baj, hogy legtöbbször én kell ráírjak...van olyan is amikor ő ír rám, de ritka...ha teszek fel fészre új képeket mindig megdicsér, hogy milyen szép meg csinos vagyok meg belájkolja a képeimet is...meg jól ki jüvünk egymással meg mindig jó témáink vannak, de nem is tudom...tetszik neki és találkozni szeretnék vele, de hogy vegyem rá, hogy randizzunk? :) Vagy, hogy érjem el, hogy elhívjon? Valahogy érzem, hogy bejövök neki meg minden, de szerintem szerénykedik vagy nem látja, hogy tényleg tetszik nekem vagy nem tudom xd Mit ajánlotok mit tegyek? :) 16/L

Legjobb válasz: Menjél oda hozzá hogy "Szia! Nem jössz el egy randira?" . Arra figyelj hogy a való életbe csináld mert féjszbúkon vagy szkájpon (tapasztalat :( )Amúgy mi fiúk szeretjük az olyan lányokat akik felvállalják az érzéseiket. 14/f

Menjél oda hozzá hogy "Szia! Nem jössz el egy randira?" . Arra figyelj hogy a való életbe csináld mert féjszbúkon vagy szkájpon (tapasztalat :( )Amúgy mi fiúk szeretjük az olyan lányokat akik felvállalják az érzéseiket. 14/f

Hogyan adjam tudtára, hogy nekem csak ő kell? És, hogy szerezzem vissza?

Hát van egy fiú...Jártunk fél évig, de aztán szakítottunk, mert féltékenykedtem tudom, hogy nem szabadott volna, de nem tudtam uralni magamat :// Nagyon, de nagyon szeretett engem amit be is bizonyított...másfél hónapja szakítottunk, de nekem rettenetesen hiányzik...olyanokat mondott nekem, hogy soha többet nem lesz ilyen naív mint most, meg mindent csajt aki csak tud meg fog dugni...arról nem beszélve, hogy 17 éves és velem volt az első csók meg petting is...egyfolytába bulizgatni jár a haverjaival..köztük egy undorító csajjal aki nekem nagyon nem tetszik, az exemmel meg tök jóba lett és idegesít...eleinte keresett a fiú mostanában meg nem tudom...ő mindig jófiú okos becsületes tisztességes jószívű volt most, hogy más haverjai vannak egy bunkó paraszt lett :// nagyon fura nekem ez és nagyon szeretem :// Mit tegyek adtok nekem jó ötleteket? 15 és fél éves csaj vagyok...

Legjobb válasz: Õ dolga, hogy kivel van jóban. Ha egy bunkó lett akkor nem érdemes újra kezdeni. De ha mégis nagyon szeretnéd akkor irj neki egy szerelmes levelet. ;) 15/f

Õ dolga, hogy kivel van jóban. Ha egy bunkó lett akkor nem érdemes újra kezdeni. De ha mégis nagyon szeretnéd akkor irj neki egy szerelmes levelet. ;) 15/f
Ha ennyuire megválltozott ne szaladj utána., ha kellessz neki majd megtalál.

Hogyan adjam tudtára hogy beléestem?

Van 1 srác,akivel 1 hónapja ismerjük egymást,párszor találkoztunk is,nálam smároltunk és pettingeltünk. Nekem nagyon bejön ez a srác,és belészerettem. Hogyan adjak rá jeleket,vagy mivel keltsem fel a figyelmét magamra?

Legjobb válasz: hallod, óriási egy ribanc vagy, már bocs... ha smaciztatok, pettingeltetek, úgy hogy elõtte semmi nem volt, akkor már semmi esélyed, nem változtathatsz. egy jó trófea voltál neki, semmi több. felejtsd el. És tanulj a helyzetbõl, legközelebb jobb pasikkal kezdj, és amíg nem mondja hogy szeret, addig ne bújjatok ágyba!!! legalább elmúltál már 15 éves???

hallod, óriási egy ribanc vagy, már bocs... ha smaciztatok, pettingeltetek, úgy hogy elõtte semmi nem volt, akkor már semmi esélyed, nem változtathatsz. egy jó trófea voltál neki, semmi több. felejtsd el. És tanulj a helyzetbõl, legközelebb jobb pasikkal kezdj, és amíg nem mondja hogy szeret, addig ne bújjatok ágyba!!! legalább elmúltál már 15 éves???
A kérdező hozzászólása: Ja és elég sokat beszélünk telefonon is, interneten is.
Ha eddig eljutottatok, akkor már csak ennyit kérdezz, hogy akar-e járni veled. (de mint elõpttem szólók mondták, alapesetben ezt szex elõtt kéne megkérdezni, mert így ribancos a helyzet) - de ha agyon mondani akarsz valamit, akkor mond ezt: Beléd estem, mint ló a gödörbe, könnyemet hullajtom moslékos vödörbe. Szeretlek téged, mint bagoly a bogarat, ha mással látlak kirúgom a fogadat. Szeretlek téged, mint virslit a kutya. Ha mással látlak megüt a guta. VAGY: SZERETLEK TÉGED MINT VIRSLIT A KUTYA, HA MÁSSAL LÁTLAK MEGÜT A GUTA. BELÉD ESTEM MINT LÓ A GÖDÖRBE, S MIATTAD KÖNNYEZTEM A FELMOSÓ VÖDÖRBE. SZERELMÜNK OLYAN MINT EGY NAGY MOSLÉKOS DÉZSA, MELYBEN ÚGY ÚSZKÁLSZ MINT EGY VARANGYOSBÉKA. SZERETEM E ORRODNAK KÉT LIKÁT, MELYBEN EGY AUTÓBUSZ RÖHÖGVE GURULNA ÁT. HA KOVÁCS LENNÉK RÁD ÜTNÉK, HA MÉH LENNÉK MÉZET GYÛJTENÉK - NEKED ELESÉGÜL, HA MARHA LENNÉK - HOZZÁD MENNÉK FELESÉGÜL!
A kérdező hozzászólása: Nem feküdtünk le, de néha mondja hogy szeret, de szerintem az csak baráti
ha nem mondta, hogy szeret..és már lefeküdtetek már nincs esélyed!! csak kihasznált..máskor légy okosabb, rafináltabb!
Terhes vagy?
A kérdező hozzászólása: Nem mondta h szeret, nálam voltunk és megtörténtek a dolgok amit nem bánt meg ö sem és én sem
Ha már eljutottatok eddig, szimplán mondd meg neki, hogy belezúgtál.
ha ezek után sem akar téged, akkor alapból nem kellesz neki.
várd meztelenül az ágyában!
most már tudom
Remélem még nem töltötted be a 14-et! :D :S Szánalom..., de Te tudod, ha látta már a lyukadat, akkor nem értem, hogy egy "bejössz nekem -et" miért olyan nehéz kinyögni! :O

Hogyan adjam tudtára hogy ne nézzen fruskának?

Van egy férfi aki id?sebb nálam,jóban vagyunk,szoktunk sokat beszélni,vonzalom is m?ködik.Csak az a baj hogy bele estem.Nem akarom elveszíteni,de ha elmondom neki nem fog keresni az én érdekemben.Hogyan jelezzem felé hogy többet érzek úgy hogy ne t?njek fiatal fruskának?Vagy hogyan viselkedjek vele?Én 24/N vagyok ? 39/F.

Legjobb válasz: 39 éves. Van családja? Mert ha igen, akkor max. alkalmi partner lehet belõled. (na jó, persze elõfordulhat hogy otthagyja a családját érted, de akkor mi biztosít arról, hogy nem fogja ugyanezt eljátszani veled is egy 20 éves kedvéért?) Tehát így szerintem ne fogalkozz vele. Ha nincs családja, akkor nagyobb esélyed van, de így is elõfordulhat, hogy csak alkalmi partner lesz belõled. Nincs baj a korkülönbséggel, ez minden korosztályra igaz! Egyébként mibõl gondolod, hogy fruskának gondol téged? Szerintem akkor barátnak sem kellenél neki.

Nem tudom õ valójában hogy van vele, de egy 39 éves szerintem már nem nagyon kezd alkalmi kapcsolatokat. Már ha az a célja, hogy megtalálja az igazit, esküvõ (vagy legalábbis összeköltözés), családalapítás. Akkor ugyanis úgy van vele, hogy 2-3 hónapocskát nincs értelme pazarolni senkire. Hisz õ az igazit keresi, akivel az életét éli majd le, aki gyerekeket szül majd neki. Nem rövidtávon gondolkozik. De te ismered, hogy ilyen szempontból milyen. Ha olyan amilyennek írtam, akkor ha vonzódik hozzád biztos belemegy, hogy járjatok. Fõleg, ha eddigi ismeretségetek alapján egy komoly nõnek ismert meg téged.
39 éves. Van családja? Mert ha igen, akkor max. alkalmi partner lehet belõled. (na jó, persze elõfordulhat hogy otthagyja a családját érted, de akkor mi biztosít arról, hogy nem fogja ugyanezt eljátszani veled is egy 20 éves kedvéért?) Tehát így szerintem ne fogalkozz vele. Ha nincs családja, akkor nagyobb esélyed van, de így is elõfordulhat, hogy csak alkalmi partner lesz belõled. Nincs baj a korkülönbséggel, ez minden korosztályra igaz! Egyébként mibõl gondolod, hogy fruskának gondol téged? Szerintem akkor barátnak sem kellenél neki.
A 39 éves hol öregember? :D Csak középkorú :D Ha elmondod neki és akkor már nem fog keresni, akkor semmit se tudsz csinálni.
miért kell neked egy öregember?
A kérdező hozzászólása: Nincs családja.NEm gondol annak, csak milyen lenne hogy oda állitanék elé hogy na figyi szerelmes vagyok beléd.Ezt én gondolom fruskás dolognak!NEm akarok alkalmi kapcsolatot!
A kérdező hozzászólása: 39 évesen öregember?Jól nyomod.Ha látnád nem is annyinak néz ki.
24 évesen ezen agyalsz? hát szerelmet tuti ne vallj neki. ha vonzódik hozzád, akkor úgyis elkezd udvarolni, és létrejöhet a kapcsolat. add tudtára, h bejön neked, de csak apró jelekkel. nem kell ajtóstul a házba rontani.
Azt hiszem tudod, hogy vonzónak talállak, ez a vonzalom szerelemmé alakult részemrõl.Ha hasonlóan érzel, vagy úgy gondolod, a jövõben van erre esély, akkor megpróbálhatnánk egy kapcsolatot.
A kérdező hozzászólása: Ez zavar hogy õ már léphetett volna, de a bókoláson kívül nagyon nem csinál semmit!
Persze, hogy nem csinál semmit, mert hasonló dilemákon megy keresztül, mint te! CSak neki valami olyasmi jár a fejében, biztos nem kell egy ilyen fiatal, csinos lánynak, ezért nincs is értelme kezdeményezni, hiszen csak elutasítás lenne a vége és akkor még ezek a jó kis beszélgetések is elusznának.
A kérdező hozzászólása: Ezen gondolkoztam hogy ennyi ideje már és nem lépett, lehet hogy úgy van vele nem akar lekötni egy fiatal lányt mert úgyis talál mást!?VAgy nem tudom.Annyira kedves vagyok vele, de õszintén tiszta szívbõl.Kezdek be kattanni, de elveszíteni se akarom.

Hogyan adjam tudtára, hogy járni szeretnék vele?

Van egy srác...én 15 vagyok,? meg 17...szóval,tetszik,és ezt már tudja,de még nem tudom,hogy mit gondol rólam. És hogyha jobban megismerem,akkor hogy adjam tudtára,hogy járni szeretnék vele? De majdha csak jobban fogom ismerni.

Legjobb válasz: Szépen terelgesd úgy az eseményeket, hogy egyre többet legyetek együtt, egyre többet beszélgessetek. A legjobb amit tehetsz, hogy kimutatod, hogy mennyire érdekel is téged õ. Keresd a társaságát. Ezután neki kell majd lépnie. De ha nagyon nem akar, bármi okból kifolyólag, akkor neked kell.

Szépen terelgesd úgy az eseményeket, hogy egyre többet legyetek együtt, egyre többet beszélgessetek. A legjobb amit tehetsz, hogy kimutatod, hogy mennyire érdekel is téged õ. Keresd a társaságát. Ezután neki kell majd lépnie. De ha nagyon nem akar, bármi okból kifolyólag, akkor neked kell.
A kérdező hozzászólása: Kösszy
Bármikor.
Csõ! Járni akarok veled!
A kérdező hozzászólása: Heh, mondani könnyû. Ám meg azért kipróbálom, egyszer élünk.

Mi legyen? Beleszerettem a barátnőmbe (lány vagyok) hogy adjam tudtára hogy én tényleg komolyan gondolom?

isex vagyok, és beleszerettem a bn?mbe, szerintem ? is hajlik a dologra, amikor közösségben vagyunk, és sutyiban simogatom a combját vagy valami, nem ellenkezik. szakított a pasijával, mert tudta hogy én rühhellem azt a gyereket, és mindig ölelget, meg puszikat ad. nemtudom szerintetek kezdeményezhetek, sokszor poénkodunk hogy leszbik vagyunk meg ijenek, de nemtudom, leesett e már nkei hogy én komolyan vonzódom a lányokhoz is...mit csináljak?

Legjobb válasz: Mond meg neki. Inkább mondja, hogy nem, mint h õrlõdj itt ki tudja meddig. Vagy ha már nagyobb lányok vagytok, akkor kérdezd meg tõle, h gondolt-e már arra, hogy kipróbálja egy lánnyal, mert te szeretnéd... vagy bármi, csak csinálj valamit.

Mond meg neki. Inkább mondja, hogy nem, mint h õrlõdj itt ki tudja meddig. Vagy ha már nagyobb lányok vagytok, akkor kérdezd meg tõle, h gondolt-e már arra, hogy kipróbálja egy lánnyal, mert te szeretnéd... vagy bármi, csak csinálj valamit.
Beszélgess vele arról, hogy te komolyan vonzódsz a lányokhoz. Hallgasd meg a véleményét. Kérdezd meg tõle, hogy ha valaha elõfordulna, hogy beleszeretsz akkor meghallgatna-e vagy elfordulna tõled? És közben mond el, hogy nem lenne csoda ha beleszeretnél, hiszen nagyon különleges a kapcsolatotok. A válaszai megmutatják, hogy elmondhatod-e neki, vagy elveszíted a barátságát ha bevallod. Azt meg neked kell eldönteni, hogy maradjon az epekedés testi kapcsilat nélkül vagy inkább vesszen a barátság is.
Szia! Egyértelmû, hogy elõbb meg kell kérdezned a bnõdet, hogy õ gondolt-e már arra, hogy lánnyal..A legjobb bnõm rólam is tudja, hogy biszex vagyok, meg gyakran hoz fel olyan poénokat, hogy gyere, smároljunk, meg hu de vad menet volt:D Én hozzá nem vonzódom, de beszéltünk már errõl és õ nem tudná elképzelni magát egy csajjal. De itt az a lényeg, hogy ti jóban vagytok és legalább megtudod, hogy õ benne lenne-e ilyesmiben..sokkal könnyebb így, h a bnõd, mint ha egy idegen csaj lenne és érte szenvednél.
jó ég :S:S én is ölelgetem a barátnõmet meg néha puszit is adok neki (ha nagyon lehangoltan érzi magát), van olyan a baráti társaságban, aki szívesen smárol másik lánnyal, anélkül h biszex vagy leszbikus lenne, csak azt hiszi így jobban fognak rá tapadni a srácok (hát hogy errõl mi a véleményem... azt hagyjuk). nem ítélem el a leszbikusokat, õk is ugyanúgy lehetnek szerelmesek, de ha a barátnõm elémállna egy nagy vallomással hát kezdetben tuti poénra venném de ha meglátnám h komolyan gondolja viharsebesen futnék az ellenkezõ irányba :S nem tudom hogyan szerezhetnél bizonyságot a barátnõd felõl, de sztem egyenesen rákérdezni... kevés esélyed van, viszont sok arra h elveszíts egy jó barátot és esetleg a sulipletyka tárgyává válj. ha meg fiatal vagy gondold meg h nem csak egy fellángolás e ami idõvel elmúlhat
A kérdező hozzászólása: köszi az eddigi válaszokat, de lécci irjatok még!!
Hali! Hát én annyit javasolnék , hogy a REAKCIÓját nézd. Óvatosan célozgass neki és nézd , hogy hogyan reagál. Ha úgy ítéled meg hogy hajlik rá akkor mondd el neki , de ne hirtelen , hanem apránként , hogy hagy tudjon még gondolkozni rajta, így elkerülhetõ az , hogy rosszabb esetben elriaszd.

A kisfiamnak hogyan adjam tudtára, hogy aki neveli, az nem az édesapja?

Az apukával még terhesen szétmentünk, a gyerekét csak egyszer látta, nem érdekl?dik, nem küld gyerektartást sem, csak ismer?sökkel üzenget, hogy majd lesz ez még máshogy, fenyeget?zik. Szóval nem hiányzik senkinek, de persze lehet, hogy egyszer még élni kíván szül?i jogaival és tényleg látogatni fogja a fiát (bár ennek nem örülnék). A fiam négy hónapos volt, amikor megismerkedtem a párommal, ennek már 5 hónapja. Azóta együtt is élünk már, úgy szereti a fiamat, mintha a sajtja lenne. De nem szeretném becsapni a gyereket, mert kés?bb ez nagyon visszaüthet. Amíg a páromat nem ismertem, az apukát mindig a keresztnevén emlegettem (nem tudom rá azt mondani, hogy apu), de a mostani kedvesemet ugyan úgy hívják. Teljesen meg fog zavarodni ez a gyerek, és ezt nem akarom. Azt se szeretném, hogy majd hirtelen, nagy családi beszélgetés közepette kelljen neki elmondani, hogy akit ? az apjának hisz, az nem a vér szerinti apja. De nagyon emlegetni sem akarom az édesapját, mert nem látom értelmét, hiszen nincs jelen a gyereke életében. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Az a gond én úg ytudom,hogy ha nem is fegadja el a gyereket a vérszerinti apa és nem is veszi a nevére akkor is sajna 3éves koráig igényt tarthat rá,tehát addig meggondolhatja magát.Ezt én jogilag mocsokságnak tartom de két éve még így volt..azóta nem tudom menniyt változott.Ha jól rtem most egy 9hónapos babáról van szó ugye?Sztem õ még kicsi ehhez,hogymegértse ezeket a dolgokat.Én mondjuk ha biztos a kapcsolat akkor nem csinálnék belõle problémát ha apának szólítja az aktuális párodat,feltéve ha õ marad végleg,mert volt olyan ismerõsöm akinek nem volt állandó partnere és szegény gyerek minden pasit apának szólított-ez beteges sztem,de ha pl együtt maradtok mért nem.Sztem sokszor nem az száít ki a vérszerinti apa ahogy látod a szeretetet sem mindig õ adja,de tény a gyereknek tudni kell majd az igazat.Én sztem olyan 2éves korakörül mondanám el neki amikor már talán van annyira értelmes ,hogy megértse és nem fog fájni még neki hidd el.ezt fogja megszokni..tudatilag.A mostani párod ugyan úgy apa lesz neki majd sztem,de ha késõbb már iskoláskét tudná meg lehet haragudna ,hogy mért csakmost derült ki..Sztem mos felesleges erõltetni,hogy máshogy szólítsa a párod-ha biztos kapcsolat(bocs ,hogy kihangsúlyozom de a baba miatt)Én í gy csinálnám.39hetes kismama

Az a gond én úg ytudom, hogy ha nem is fegadja el a gyereket a vérszerinti apa és nem is veszi a nevére akkor is sajna 3éves koráig igényt tarthat rá, tehát addig meggondolhatja magát.Ezt én jogilag mocsokságnak tartom de két éve még így volt..azóta nem tudom menniyt változott.Ha jól rtem most egy 9hónapos babáról van szó ugye?Sztem õ még kicsi ehhez, hogymegértse ezeket a dolgokat.Én mondjuk ha biztos a kapcsolat akkor nem csinálnék belõle problémát ha apának szólítja az aktuális párodat, feltéve ha õ marad végleg, mert volt olyan ismerõsöm akinek nem volt állandó partnere és szegény gyerek minden pasit apának szólított-ez beteges sztem, de ha pl együtt maradtok mért nem.Sztem sokszor nem az száít ki a vérszerinti apa ahogy látod a szeretetet sem mindig õ adja, de tény a gyereknek tudni kell majd az igazat.Én sztem olyan 2éves korakörül mondanám el neki amikor már talán van annyira értelmes , hogy megértse és nem fog fájni még neki hidd el.ezt fogja megszokni..tudatilag.A mostani párod ugyan úgy apa lesz neki majd sztem, de ha késõbb már iskoláskét tudná meg lehet haragudna , hogy mért csakmost derült ki..Sztem mos felesleges erõltetni, hogy máshogy szólítsa a párod-ha biztos kapcsolat(bocs , hogy kihangsúlyozom de a baba miatt)Én í gy csinálnám.39hetes kismama
Ne hagyd, hogy apának hívja, hacsak nem lesz közös gyermeketek és biztos jövõtök.Egyenlõre csak mond a párod keresztnevét.Ha komolyra fordul a közös jövõ, akkor a kicsinek is jobb ha apának szólítja.Nekem a nagyapám volt aki elhagyta a családját, lett neki egy másik sosem törõdött a lányával, az unokáival.A nagymamámnak lett egy élettársa és elmondhatom szuper nagypapa volt, én úgy nõttem fel, hogy õ a papa és imádtam.Tini korom körül tudtam meg, hogy nem az igazi, de nem érdekelt, nekem igazi papa volt. Amég nem érzed komolynak és biztonságosnak addig lehet XY, aki szereti a gyerekedet.Szerintem már többet adott neki , mint a saját apja.

A férjem meg az anyja szörnyen igénytelenek néhány dologban. Hogyan adjam tudtukra, hogy zavar a dolog, anélkül, hogy megsérteném őket?

Én mindig azt hittem, hogy a svábok rendes, tiszta emberek. Néhány éve megismertem egy sváb pasit, aki majdnem mindenben tökéletes. Az édesanyjával élt kettesben, egy fedél alatt, az ? házában. Extra gyors együtt járás után összeházasodtunk, én odaköltöztem hozzájuk, közös konyhára.

Legjobb válasz: :D na több kapcsolatom volt és egy idö után a legtöbb pasi fingott minden felé. na a psimmal egy éve költöztem össze és közöltem utálom a fingot, ha fingania kell menjen ki a fürdöbe, ezt megértette, és nem fingunk egymás elött, ok néha becsúszik de nem engedi el, ahogy az irodában vagy társaságban meg tudja állni, úgy itthon is tudja kontrolálni. ha pukis napja van egyikünknek néha 5 percenként rohanok a wc-re, ha meg néha becsúszik bocsánatot kérünk, és ezzel tudatjuk hogy nem direkt volt. nem lakunk anyossal. amúgy az én anyosóm mint egy házitündér. mindig nagy rend és tisztaság, még jó hogy 600 km.re lakunk mert én nem vagyok egy jó Hausfrau. Svábföldröl.

:D na több kapcsolatom volt és egy idö után a legtöbb pasi fingott minden felé. na a psimmal egy éve költöztem össze és közöltem utálom a fingot, ha fingania kell menjen ki a fürdöbe, ezt megértette, és nem fingunk egymás elött, ok néha becsúszik de nem engedi el, ahogy az irodában vagy társaságban meg tudja állni, úgy itthon is tudja kontrolálni. ha pukis napja van egyikünknek néha 5 percenként rohanok a wc-re, ha meg néha becsúszik bocsánatot kérünk, és ezzel tudatjuk hogy nem direkt volt. nem lakunk anyossal. amúgy az én anyosóm mint egy házitündér. mindig nagy rend és tisztaság, még jó hogy 600 km.re lakunk mert én nem vagyok egy jó Hausfrau. Svábföldröl.
Utolsó, ne aggódj én is mindig visszanézem a régi kérdéseket :D Fõleg az ilyeneket :D
Fõõ, eltelt már több, mint négy év, de most, hogy megint elõkerült, teljesen beugrott ez a kérdés. Jó lenne tudni, mi lett a kérdezõvel. Bár lehet, hogy ez a gyk-függõség csak nálam ilyen tartós, hogy már öt éve itt lopom a napot :D
úristen ez a bugyival való törölgetés... "Há' de mijez Viraag haaanyinger?!"
Úristen LOL. Legalább javult vmit a helyzet a lassan 2 év óta mióta a kérdést feltetted, vagy már rég otthagytad? - Remélem szoktad még olvasni ezt az oldalt.
Hát szerintem hagyd ott egy igazi férfi nem ilyen vagyis lehet fingani meg minden de azért van egy határ szerintem... a bugyiról nem is beszélve.... nem kérdezted tõle hogy hova dugta el õket és miért ? én a helyedben kilépnék ebbõl vagy pedig külön élet és megbeszélitek az elvárásaitokat szerntem ez a jó mert egy szerelmet tudom hogy nem lehet ilyen dolgok miatt szétszakitani ...Sok Sikert!!
Fingva szeret:D Viccet félretéve, ha a helyedben lennék, én jól megmondnaám neki a magamét!Hagyd ott!!
Hát ez szörnyû:( Én minél gyorsabban adnám a tudtukra - már rég megtettem volna - mert így pokol velük lakni. Illetve látványosan elmosogatnám a tányérokat, s minden fingás után lefújnám a férjem fenekét WCillatosítóval, a böfögései után szájsprét fújnék a szájába. ... Csak venné a lapot.
Jaj még egy dolog, én voltam az elsöhozzászóló is. A párom német így a családja is, nem elég hogy olyan tisztaság van hogy csacsog ragyog náluk minden még a szalámis kenyeret is késsel villával eszik. na azért én ezt kézzel ettem, és egy lapát rá ha meglátogatjuk öket a párom is késsel villával eszi a kenyeret. megnyugtat hogy a sogorom az nem.
A pasik általában egy idõ után finganak a párjuk elõtt is. Ezt már tapasztaltam sok férfinél, bár ez tényleg baromi undorító. Mondd meg neki, hogy elég volt ebbõl, ha fingania kell, menjen ki a szobából, és hogy ez nem poénos, maximum az ovisoknál. Mondd meg neki, hogy ezt csak primitív emberek csinálják, te meg nem akarsz egy primitív emberrel együttélni. Õ mit szólna hozzá, ha te meg mondjuk véres tamponokat hagynál mindenfelé, meg bedobálnád a szekrényébe, cipõjébe? Az már biztos nem tetszene neki. Meg hogy egyen tisztességesen, mert már nem 3 éves, hogy kézzel-lábbal egyen. Az anyósnak is megmondhatnád, hogy nem higiénikus bugyival törölgetni, és ha már vettél konyharuhát, akkor miért nem használja azokat? A svábok általában az ilyen marhaságokat spórolásból csinálják, de ez már túl megy minden határon!
Szívbõl sajnállak. Én a helyedben külön konyhát vezetnék otthon is. Vennék szép edényeket, tányérokat, és fõznék sok finomat. És mosogatás után az új konyharuhákkal törölgetnék. A férjnek meg megadnám a választási lehetõséget, hogy anyuval vagy velem akar e enni. Kész csoda, hogy nem lettél anorexiás az undortól. A szex közbeni pukkról meg annyit, hogy én egyszerûen kimennék a szobából, és azon az este befejezve a szex. Ha meg zsörtölõdik, akkor megmondanám, ebben a szituációban elment e kedvem. Sõt finoman elmagyaráznám, hogy a libidódat öli meg, ha ilyen bunkón viselkedik. Nem írtad, van e már gyereketek. De ha nincs, akkor akár a válás is megoldás lehet. De legalábbis az anyóstól való különélés. Remélem, sikerül legalább a párodat megnevelned.
Ez elég undorító!Ezért nem jók a gyors házasságok, mert nem tudod kihez mész hozzá.Mondd meg neki hogy téged ez taszít, és fogja vissza magát.Az én párom is szokott pukizni meg büfögni de nem intim helyzetben meg társaságban.Ez a Valentin-napi meg aztán nagyon durva.Én biztos felpofoztam volna.Az anyóssal sajna nem sokmindet tudsz kezdeni, esetleg finoman megemlíthetnéd neki, hogy te nem tartod esztétikusnak amit csinál, vagy ha van rá lehetõség költözettek el, és inkább a férjedet neveld meg!
Én pasi vagyok de ez megbotránkoztató amit veled tesz a férjed.Sose tennék ilyet a feleségem elött.Tiszteletbõl. Véletlen elöfordul de az megbocsátható.Meg a büfögés is.Még jó hogy nem fikázik.Vagy ki tudja?Gusztustalan egy ember az tuti.Sztem magában meg röhög rajtad mert ezt élvezi.Anyosod se lehet külömb.Te aztán jól kifogtad.Sztem kelj ki magadból és jól mondogasd meg neki, mond meg hogy elmeséled másoknak is vagy valaki közeli ismerösötöknek hogy milyen bunkóó!Nem hagynám annyiba az tuti.Valamit kitalálnék a helyedben.Próbáld meg felülüberelni, de valami nagyon durvát.Még ilyet! Na sok siker.
Hát nem tudom mennyire fog segíteni egy beszélgetés, ha az elején nem szolsz akkor úgy gondolják késöbb természetes, és ilyenkor már szinte hiába beszélsz már annyira megszokta, hogy szinte képtelen leszokni róla. szóvaöl ha beszélsz vele szerintem nagyon kej ki magadból, hogy érezze rendesen tßeged ez mennyire zavar, és hogy nem vagy elnézö. mert ha csak megemlíted el megy a füle mellett. azt is megmondhatod, hogy ezt annyira gusztustalannak tartod, hogy nem akarsz egy ilyen emberrel együtt élni, mert undort kelt benned.
Hú banyek.... egyátalán nem éltetek együtt a házasság elõtt? Én azt csinálnám a helyedben, hogy elmondanám neki azt, és úgy amit és ahogy itt elmondtad. azért gondolom ezt, mert akkor ezek szerint a finomabb célzásokból nem ért. Nagyon szurkolok, hogy sikerüljön megjavítanod a férjedet:) :)
Nos, van valami változás? :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!