Találatok a következő kifejezésre: Hogyan adjam tudtára, (272 db)

Hogy adjam tudtára egy lánynak hogy nagyon tetszik (én is neki) és hogy ebből bármi is lehessen?

Legjobb válasz: Hívd el sétálni és álisd meg váratlanul és vallj szerelmet. Meg fog lepõdni, de ha te is tetszel neki akkor örülni fog ennek az eseménynek, vagy ha azt mondja, hogy gondolkodnia kell akkor adj neki idõt.Ha valóban tetszel neki akkor a gondolkodás nem = nem el.

Hívd el sétálni és álisd meg váratlanul és vallj szerelmet. Meg fog lepõdni, de ha te is tetszel neki akkor örülni fog ennek az eseménynek, vagy ha azt mondja, hogy gondolkodnia kell akkor adj neki idõt.Ha valóban tetszel neki akkor a gondolkodás nem = nem el.
Nezd, azet megiscsak tanacsos, ha te vallod be neki elsonek. Ez valahoy igy van rendjen:D De aztan tenyleg mindent bele;) Ha mar tudod, erzed, hogy te sem vagy szamara kozombos, akkor mar biztosan volt alkalom, hogy egy helyen legyetek, NA ilyenkor kell megragadni az alkal mat;) Es meg csak annyit, hogy szerintem barhogyan adod tutdtara, az csak jo lehet, ha nem pl a facebookon teszed:D szoval erted;)
A kérdező hozzászólása: azér annyira nem vagyok [email protected] hogy facebookon teygem :D de még azér az elején vagyok még sok idõnek el kell telnie hogy ez jó legyen de köszönöm a választ:)

Hogy adjam tudtára egy 14 évvel idősebb férfinak, hogy tetszik és kívánom?

34 éves.Elvált és már van egy lánya, de nagyon tetszik,és állandóan róla fantáziálok,és elázok alul.Õ munkahelyen szinte minden nap dícséri a ruháim,talán tetszem is neki,de nem mer lépni.Én hogy tegyem meg? Vagy hülyeséget csinálok,ha elváltal kezdek? De nagyon tetszik

Legjobb válasz: Szija! Én is mindig az idõsebbekhez vonzódtam.Azért álltalában õk már tudják,mit akarnak vagyis ez így nem teljesen igaz,de ha valamit akarnak egy csajtól azt azért õk a lány tudtára szokták adni.Vagy próbálj meg vhogy néha hozzá érni (keze,combja...)de ezt vhogy kicsit finomabban úgy,h érezze mi a célod ezzel.Ha õ is akar valamit akkor vágnia kell,h te mit szeretnél.

Szija! Én is mindig az idõsebbekhez vonzódtam.Azért álltalában õk már tudják, mit akarnak vagyis ez így nem teljesen igaz, de ha valamit akarnak egy csajtól azt azért õk a lány tudtára szokták adni.Vagy próbálj meg vhogy néha hozzá érni (keze, combja...)de ezt vhogy kicsit finomabban úgy, h érezze mi a célod ezzel.Ha õ is akar valamit akkor vágnia kell, h te mit szeretnél.
Fiatalnak tûnsz, kezdj korban is hozzád valóval.
A kérdező hozzászólása: azóta jól halad a dolog, beszélgetünk meg minden, de még nem feküdtünk le:)
én tudod milyen taktikát alkalmaztam? eléálltam és megmondtam neki hogy szexelni akarok veled itt és most! :D amúgy komolyan ezt tettem. egy határozott, magabiztos csábítás, még egy nem túl szép hölgyet is vaddá és kívánhatóvá tesz ;)
Szia. Tetszel es kivanlak:)
hali simán kezdeményezhecc csak arra figyelj hogy 1értelmü jeleket adj mert sokszor félre érthetõ nek tünhet... hisz nem véletlenül dicsérmeg napmintnap.U:Inembiztos hogy papucs...
A kérdező hozzászólása: eldöntöttem a hozzáérés szolidan jó ötlet.aztán hanem veszi, max elmondom neki, legfeljebb nemet mond, de azis jobb, mint csak ábrándozni:)
Fogd meg a fenekét, tudni fogja mi a dörgés!
mondd el neki.... ennyi
"Azért álltalában õk már tudják, mit akarnak vagyis ez így nem teljesen igaz, de ha valamit akarnak egy csajtól azt azért õk a lány tudtára szokták adni" - Szoval a pasi nem tudja mit akar töled, vagy fel, vagy csak papucs. Szerintem adjal neki egy majdnem egyertelü jelet, hogy azert erezze, hogy egy randiban benne vagy, de azert neki kelljen megtenni az elsö lepest. Ezzel kiszürheted a papucs kategoriat.
szerintem is csak arra vár, hogy valami jelet kapjon, hogy léphet. viszont egy munkahelyi kapcsolat lehetõsége elég sok palit visszatart, lehet ez a gond. vagy ha csak annyit mondasz, mikor megdicsér, hogy "köszönöm". azzal nagyon nem lehet mit kezdeni, nem lehet folytatni a beszélgetést. ha picit bõbeszédûbb lennél, valószínû hamarabb merne lépni.:)
A kérdező hozzászólása: a korosztályom sose érdekelt
Pont ugyanúgy ahogy egy korodbelinek.

Felizgatnak a rövidnadrágos fiúk lábai. Hogy adjam tudtára egy szexi lábú srácnak, hogy tetszenek a futóművei?

Én is fiú vagyok.

Legjobb válasz: szimplán nézéssel is tudtára adhatod,nem kellenek ehhez a szavak :D

szimplán nézéssel is tudtára adhatod, nem kellenek ehhez a szavak :D
Nem vagy egyedül. De engem a csontos lábfejek is izgalomba hoznak.
Ha meleg vagy, akkor elõbb meg kell bizonyosodnod róla, hogy az illetõ is meleg-e, ha igen, akkor szóbahozhatod, hogy gyönyörû lábai vannak. Ha nem vagy meleg, csak Te is olyan lábakat szeretnél, akkor szerintem nem kell senkinek a tudtára hozni.
Jó a hajad hol focizol?
Húzd meg a szõrt a lábán
Szívd ki a gombát a lábkörme alól. Vagy érd el hogy seggbe rúgjon és a lenyomatból csinálj gipszlábat. Kis homokos...
Nyalogasd végig a lábait.
Látom senki nem veszi észre az apró megjegyzést, hogy õ maga is fiú :D
19.14 mindenki észrevette okoska.


Hogy adjam tudtára egy félénkebb, visszahúzódóbb pasinak a tudtára, hogy tetszik? Jelekkel, vagy mondjam meg neki? Vagy egyéb ötletek?

én 16/L, ? 18/F

Legjobb válasz: Menj oda, beszélgess vele, mosolyogj, érdeklõdj felõle, érintsd meg.

Menj oda, beszélgess vele, mosolyogj, érdeklõdj felõle, érintsd meg.
Én eléggé félénk pasi vagyok, és ha nagyon bejön neked, akkor egyértelmûen fejezd ki, ne adj kétértelmû jeleket. Hiába vallsz neki szerelmet akkor sem fog lépni, ha az a félénk fajta. Szóval, ha nagyon tetszik a srác mint pasi, akkor állj elé néz nagyon mélyen szemébe (sokáig), és adj neki egy szájrapuszit, és egy mosolyt természetesen :) 16F
Hívd el valahova enni, inni - ahol nem kell végig beszélgetni. Vagy tudd meg, mihez ért jól, és kérj abban segítséget.

A hölgyek hogyan adják tudtára a párjuknak hogy nem bízik benne? Vannak jelei ha nem mondja az adott nõ?

Nem megcsalás vagy ilyesmi,ha nem mint férfiben nem bízik.

Legjobb válasz: Úgy értem mik a jelei a bizalmatlanságnak a másik iránt?

A kérdező hozzászólása: Úgy értem mik a jelei a bizalmatlanságnak a másik iránt?
Ha eddig esetleg minden ügyes-bajos dolgom megosztottam a párommal, de egy ideje nem nagyon beszélek ilyenekrõl, talán az is egy jel lehet. Vagy ha picit távolságtartóbb vagyok, nem tudok vele felhõtlenül, a önmagamról is megfeledkezve szórakozni. Nem voltam még ilyen helyzetben, így csak elképzelni tudom, hogy milyen lehet.
"Majd én megcsinálom/elintézem" "Inkább, hagyd rám" "Majd megkérem aput" "Peti múltkor is megcsinálta, szólok neki"
Folyamatos hisztivel.
Ha bizalmatlan vagyok én megmondom ha párkapcsolatról beszélünk. Egyébként ha a két fél össze van hangolódva nem is kell kimondani se, a másik észreveszi. Az ember olyankor visszafogottabb, óvatosabb, kevesebbet beszél, esetleg szomorúbb... ilyesmi.
Ahogy fentebb írják. Kevesebbet beszélget, szomorú, esetleg a szokásos mennyiségû közeledést sem "teljesíti". Tehát ha pl ölelgetõs fajta, akkor nem megy oda hozzád megölelni csak úgy, nem adja a puszikat, nem mondja már, hogy szeret. De amúgy igen, akik valóban ismerik egymást, ezt észre lehet venni különösebb jelek nélkül is, hogy valami baj van.

Hogyan adjam tudtára a páromnak hogy több figyelemre vágyok?

3 éve vagyunk együtt, kezdetben nagyon figyelmes volt sok virág stb. Azonban mostanában elkénylemesedett és már nem érzem azt hogy udvarolna nekem, pedig nagyon hiányzik. Mondtam neki, egy ideig javult is, de aztán minden ugyan olyan lett. Mit tudtok tanácsolni?

Legjobb válasz: Én mondtam neki többször de hiába csak a sok igérgetés volt mindig. Elég baj mikor már szólni kell. 1 hónapja szakítottam ez miatt sok év után.

Én mondtam neki többször de hiába csak a sok igérgetés volt mindig. Elég baj mikor már szólni kell. 1 hónapja szakítottam ez miatt sok év után.
Az tényleg baj, mikor úgy kell szólni érte.Viszont még egy esélyt adj a dolognak, üljetek le, és mondd meg neki, hogy úgy érzed, elhanyagol.Ha ezek után sem változik semmi, akkor tudod, mi a helyes lépés.

Átöleljem, megpusziljam, mondjam ki, hogy szeretem? Hogy adjam tudtára a srácnak?

17 èves,és én is.

Legjobb válasz: hát azért ne fojtsd meg a szereteteddel:) és embere válogatja, kinek-mi

hát azért ne fojtsd meg a szereteteddel:) és embere válogatja, kinek-mi
Én 16 éves fiú vagyok, félénk típus, viszont akit szeretek, annak be is vallottam, csak nem jött össze, bekerültem a barát zónába :(
A kérdező hozzászólása: Na , jo , azert megfojtani nem tervezem:) Csak miat nagyon rajra kattogok ....de en magam egy felenkebb lany vagyok. Az viszont nem tudom, h miert van , h ha ra gondolok, es abrandozok rola, akkor attol felek, h o nem is erez semmit irantam. hallottam viasza dolgokat, h tobbet erez , mint baratsag, de pont emiatt felek beleelni magam..

A barátom nagyon megbántott, de nem foglalkozik vele és nagyon zavar. Hogy adjam tudtára, hogy nekem milyen rosszul esett?

a 'beszéljétek meg' nem megoldás az ő esetében sajnos... egyik fülén be,másikon ki... valami komolyabb ötletre van szükségem :/:(

Legjobb válasz: Egyáltalán mi a fene bajod? Azt elfelejtetted leírni.

Egyáltalán mi a fene bajod? Azt elfelejtetted leírni.
Fogd meg a pólóját. Egy erõteljes mozdulattal rántsd magadhoz közel, majd kulturálatlanul ordítsd az arcába, hogy: MEGBÁNTOTTÁK BÖKDMEG!
Pardon, az izgalom hevében elírtam, korrigálom: megbántottál*
ha a megbeszélés nem jön szóba, akkor ez nem kapcsolat, ez egy semmi!!! Ezen még nem gondolkodtál?

Hogy adjam tudtára, hogy tetszik nekem?

Sziasztok, 15 éves lány vagyok, Ezen a héten volt a suliban a szecska hét...és szerda délután a végzősöktől kaptunk feladatokat...és ez lent volt a tornateremben...az volt h lent voltak a 9-es osztályok és a végzősök és a végzősök választottak minden feladathoz 1 vagy 2 embert...és az utolsó előtti feladatnál az egyik végzős fiú nagyon, de nagyon nézett...már messziről ki szemelt magának, és el is fordítottam a fejemet és oda jött és engem hívott ki....még az nap felvettem a srácot fb-ra...vissza is jelölt egyből :) De vajon azért nézett annyira, mert tetszem neki?:O Hogy adjam tudtára, hogy bejön nekem? A barátaim azt mondják írjak rá fb-on...szerintetek? előre is köszi a tanácsokat!

Legjobb válasz: Szerintem o a fiu, vard meg, amig o kezdemenyez. Te mar megtetted az elso lepest, ne szaladgalj utana.

Szerintem o a fiu, vard meg, amig o kezdemenyez. Te mar megtetted az elso lepest, ne szaladgalj utana.
A kérdező hozzászólása: Attól még, hogy be jelöltem fb-on...az nem jelentheti azt h tetszik is nekem...õ abból nem fogja tudni h be jön nekem...én nem szaladgálok soha senki után, de most az a terv h valahogy rájöjjön h bejön nekem...ha én is neki akk hagyom h kezdeményezzen..ha nem kezdeményez akk hagyom az egészet :)

Rányissam még anyósra az ajtót, valamint hogy adjam tudtára, hogy aljas módon viselkedik?

Sosem voltunk szoros viszonyban. Én sosem bántottam, de ő egy hárpia. Elég sokszor beszólt már nekem, amit mindig lenyeltem. Végülis távol lakunk egymástól, nem akartam vele sosem vitázni. A másik gyerekéhez állandóan fut (pont olyan messze laknak tőle, mint mi), mert ott gyerekek vannak és "ott van rá szükség". Hozzánk még látogatóba se jön. Egész nyáron hívtuk, mert új házban lakunk, egyszer jött el, de csak azért mert egyéb okok miatt muszáj volt. Most babát várok, kértük, hogy jöjjön el megint látógatóba és segíteni nekem a kertből bedolgozni egy-két dolgot. Nem tudott jönni, mert máshol szükség volt rá. Most idén még lesz egy nagy munkánk, mely után a párom kérte, hogy jöjjön el nekem segíteni kitakarítani, meghát a baba érkezése előtt jó lenne egy nagy takarítás a házban. Látszott rajta, hogy nem akar jönni és nem is mondott semmit. Majd két nap múlva szólt, hogy akkor majd jön! De én nem akarom ezek után a segítségét. Ezt hogyan tálaljam a páromnak, valamint anyósnak azt, hogy nem szép tőle ahogy hozzánk viszonyul. Nem akarok veszekedni, de a tudtára akarom adni finoman, hogy kapja be..

Legjobb válasz: Ne foglalkozz vele. Ha megy, jo, ha nem megy, nem baj. Te szüleid nem tudnak segíteni?

És ha megosztod vele, hogy nem tetszik, hogy nem megy akkor gondolod majd menni fog? Szeretetet nem lehet kierõltetni. Ha szereted a párodat, akkor ne erõszakoskodj az anyjával, mert akkor mindig rádöbbented, hogy na megint nem jön az anyukám. Tapasztalatból mondom. Mikor mi elköltöztünk párom anyját azt sem érdekelte, hogy van - e fedél a fejünk fölött. Tudta, hogy el akarunk költözni, de végül kitettet minket a nagymama, mert nem tetszett neki, hogy megszûnik a bevétel amit adtunk neki. Akkor sem jött senki a részérõl hogy segítsenek nekünk. Akkor már terhes voltam mégis én cipekedtem. 3 hónap múlva jelentkezett anyós, hogy jól vagyunk - e. 3 hónapig semmit nem tudott Rólunk és nem is érdekelte, hogy mi van velünk vagy a fiával. Szóval tudom milyen az mikor le sem szarják a páromat. Ja mellette meg folyamatosan azt látta, hogy az én szüleim meg mennyire mellettünk vannak. Aminek nagyon örül azóta is és nagyon hálás, de azért ez által eszébe jut, hogy neki nem ez jutott. Mikor megszületett a gyerek és látta a képet facebookon akkor felhívta és megkérdezte, hogy vagyunk. Ismét eltelt akkor 3 hónap. Utána nem sokkal meghalt. Szóval már nem is találkoztak. Inkább próbáltam eleinte beszélni párommal, hogy mi mért történik, mert én kívülrõl máshogy láttam a helyzetet. Majd egyre jobban elmaradtak ezek a beszélgetések, mert láttam, hogy egyre kevésbé van igénye rá. Családjából azóta sem találkoztunk senkivel. Nem keresik Õt. Én meg nem erõltetek semmit, mert az folytonos kudarc lenne az Õ szemszögébõl.
Ne foglalkozz vele. Ha megy, jo, ha nem megy, nem baj. Te szüleid nem tudnak segíteni?
Mért kéne neki menni segíteni neked? Elhiszem, hogy terhes vagy de ezzel még páran vannak így és mégsem ugrasszák anyóst, hogy menjen segíteni. Én pl a harmadikkal vagyok terhes, anyósom meghalt már de ha élne sem jönne, mert régebben sem jött. Túl tudtam ezen lépni, nem kattogott ezen az agyam. Egyszer hívtam volna, ha akkor nem jön akkor én tuti nem könyörögnék neki. Szerintem egy anyósnak és egy anyának sem abban kell segíteni, hogy takarítani, hanem majd a babát babusgatni. Anyukám ha jön sose Õt fogom be takarítani vagy bármi házi munkába. Inkább Õ unokázik, addig én meg megoldom amit kell. Lehet ha nem lennének elvárások akkor menne.
A történet alapján csak akkor hívod, ha segíteni kell. Ilyenért csak a hülyék mennének. Jól teszed add a a tudtára, hogy jól megszívta, mert nem hívod mostantól ingyen munkára!
Ha megteszed, vesztettél! De nagyon.
Csak akkor jó az anyós, ha segíteni kell? Talán csak szimplán nem bír téged, és akit nem bírok, ahhoz nem járok látogatóba.
én eddig egyszer nyitottam rá az anyósra az ajtót, épp akkor p ncit borotvált. na akkor mit látta, hát a feleségemre, nem tudtam hetekig ránézni, õ meg nem tudta mi baja van. az anyós meg?? azóta egy hangos szót sem mer kimondani elõttem, mert ha csak ránézek, paprika vörös lesz a feje:)
A kérdező hozzászólása: Nem lényeg, hogy hányadik hónapban vagyok, az sem, hogy voltak gondok... nem a segítsége kellett volna, hanem csak a jelenléte, mint más normális családban. Szívesen fogadtam volna annak ellenére, hogy nem szeretem, mert egy igazi banya. Most viszont egyáltalán nem akarom, hogy jöjjön!
Hányadik hónapban vagy? Tudni már, hogy fiú lesz-e vagy lány? Amúgy ne stresszeld magad rajta, mert még ártassz a babának, meg magadnak is!
Jó én csak kedveskedni akartam...
"nem a segítsége kellett volna, hanem csak a jelenléte, mint más normális családban. Szívesen fogadtam volna annak ellenére, hogy nem szeretem, mert egy igazi banya. Most viszont egyáltalán nem akarom, hogy jöjjön!" Hidd el megértettük elsõre is! Nem kell állandóan szajkózni... Amúgy kezdem azt hinni, hogy nem feltétlenül csak Õ a hibás! Fõleg, hogy a másik gyerekét állandóan látogatja! Amúgy meg nem kell nyomban ráfõrmedni másra, mikor csak jót akart neked... Remélem nincs gond a gyerekkel, mert az elõzõhozzászólásod alapján volt egy kis gond.
Szerintem az ember lánya nagyon jól érzi, hogyha valami nem stimmel az anyósával. Én is így jártam: 12éve vagyunk együtt a férjemmel /ebbõl 7éve vagyunk házasok/. Az elején minden rendben volt, majd amikor nem voltam partner az aljas dolgaiban /mindenkire rábeszélt, még a saját gyerekeire is/, akkor ellenemfordult. Hiába mondtam a férjemnek, hogy az anyja utál engem, õ nem hitte el, pedig én már akkor tudtam. Most odáig jutottunk -egy hatalmas veszekedés után- hogy nem köszön vissza. Kedves kérdezõ, talán te nem jársz úgy, mint én, és anyósod elfogad téged. Ha továbbra is így viselkedik, szerintem hagyjad: jobb valakit messzirõl szeretni, mint közelrõl utálni.
A kérdező hozzászólása: Azért szajkóztam kedves Herold :) , mert van aki nem érti még mindig a lényeget. Nem a segítségadás a lényeg. Kíváncsi vagyok ezen még egyesek még mit forgatnak ki. :)
A kérdező hozzászólása: Igazad lehet kedves 22-es!!!
Nem lehet, hogy anyós érzi, hogy utálod és ezért nem megy?Nem tudom eldönteni, hogy mit akarsz.A kommented elsõ felében úgy tûnik féltékeny vagy a sógornõdre, mert az õ férjét és gyerekét szereti, titeket pedig kerül.Amikor dolgozni hívod, azt visszautasítja, amit megértek.Most, hogy végre rábólintott, hogy jön, most el akarod küldeni.Végre pozícióban vagy, hogy te mondhass neki nemet?Ez kicsinyes és csak a férjedet bántod vele.
A kérdező hozzászólása: Húúúú végre kaptam azért jó válaszokat is. Átgondoltam, eldöntöttem és nem fogok neki semmit sem szólni. Kérni meg pláne nem, hiszen a segítséget sem azért kértem, hogy nekem könnyebb legyen, hanem hogy legyen nálunk is. Kíváncsi vagyok, hogy a baba születése után eljön-e?
Ne! Eszedbe se jusson! Azzal csak adod alá a lovat. Anyóspajtás az a fajta infantilis hisztérika, aki számára az egyik jó a másik csakis rossz lehet. Ezzel hergeli a testvérféltékenységet, ezzel kelt irigységet, gyûlöletet, ezzel kavarja a fekát maga körül - és ha észreveszed, az a lényeg, hogy minden RÓLA szól. Az ilyen dögöknél mindig ez a lényeg. Ignorálni kell, most is, mind mindig. Nem számít. Inkább hívj meg BÁRKI MÁST, mint õt. Hidd el, kezét-lábát fogja törni, hogy jöhessen és fontos legyen. (De akkor is ignorálni kell ám!) Kérj meg olyan embert (anyuka, testvér, barátnõ, szomszéd, volt osztálytárs stb.), aki szívesen jön és segít és akivel jó viszonyban vagy. Anyóspajti meg csak menjen szépen oda, ahova akar. Mit ér az a segítség, amit úgy kell kipüfölni a másikból, mert magának nincs annyi esze, hogy ÖNKÉNT megtegye?
A kérdező hozzászólása: Kedves Elsõ, miért gondolod így? Kedves Harmadik, nem akarok vele foglalkozni, csak a sokadszori szemétségét nem akarom szó nélkül hagyni!!! Nem tudnak sajnos segíteni az én szüleim!
A kérdező hozzászólása: Látom páran nem értik a kérdés lényegét. Lehet, hogy engem nem bír, de van egy fia, aki az én párom, akit illene meglátogatni. Meg tudom oldani a problémámat, eddig is sikerült. Mellesleg azért hívtuk segíteni, mert õ azt mondta, hogy ülni nem akar eljönni, hát kitaláltunk neki egy kis feladatot. A baba azért volt fontos infó, mert a másik oldalon is vannak gyerekek, tehát nem hivatkozhat arra, hogy mi csak ketten vagyunk... Nekem akkor is jó volt õ, amíg éveken keresztül mi mentünk neki segíteni mindenben, a másik tesó meg semmit. Na mindegy, ez teljesen mindegy, elég ha a kérdésre válaszoltok!
A kérdező hozzászólása: Szóval a lényeg a gyengébbek kedvéért: hozzánk nem jön se segíteni, se látogatóba! És nem kiosztani akarom, csak középfinoman szeretném a nem tetszésemet kinyilvánítani. Miért??? Mert látom a férjemen, hogy bántja a dolog!
Ezt nem csak az én tapasztalatomból írom, hanem mások mesélése után is. Ha nem bir téged akkor jobb ha rá hagyod! Ha nem akarsz összeveszni a férjeddel akkor inkább ne is említsed az anyósodnak! Egy idõ után úgy is megbékél a tényekkel ( gondolom nem örül, hogy elvetted a kicsi fiát) és rá fog ébredni, hogy ez így nem mehet! Jobb ha most lenyeled a békát, mert ha veszekedésre fog fordulni a dolog nem biztos hogy melléd áll, mégis csak az anyja
OFF: Hát ha a férje nem áll mellé, akkor anyuci pici fia és nem férfi. Komolyan néha azt érzem itt a válaszokon, hogy a férfiak hímes tojások és olyan óvatosan kell velük bánni. Ki akar egy herével élni aki másra nem jó? Nem értem :P On: Kedves kérdezõ, elhiszem, hogy nehéz ezt szótlanul tûrni, de én is azt tanácsolom, hogy hagyd rá. Én meg szoktam beszélni a párommal, ha ilyen érzéseim vannak és ez sokat segít. Nem szokott megsértõdni, mert sikerült leválnunk a szüleinkrõl és reálisan látjuk õket. (Tudjuk, hogy vannak hibáik.) Talán ha megszületik a baba többet látogat majd Benneteket, illetve most is jön segíteni. Hátha javul majd valamit a kapcsolat. Kár elõre elrontani.
A kérdező hozzászólása: A férjem abszolút mellettem áll, ha hímes tojás lenne, akkor már rég szétszedett volna bennünket az anyja... mindegy, ez már más történet!
Minek kell segítség? Megcsináljátok ketten a férjeddel. Mi is így csináltuk. Anyám pl. eljönne segíteni, de messze lakik, meg ha már eljön ne dolgozzon, férjem szülei meg idõsebbek már (70 évesek elmúltak) nem fogom õket ugráltatni. Babaváráskor ketten csináltunk mindent, meg most is. Nemsokára másfél éves a gyerek. Ha a nagyszülõk jönnek unokáznak és annyi.
Ha most jön, akkor tûrd el, de többet nem kell hívni. Nem a te dolgod, hogy a tudtára add, hogy szemét módon viselkedik a fiával. Az én páromnak a nagymamája ilyen, dettó ez a helyzet. A párod ha akar, összeveszik vele, ha nem, akkor nem. Egyébként a "köszönöm mama, de igazán nem kell miattam megerõltesse magát" megfelelõ az ilyen helyzetre.
A kérdező hozzászólása: Köszi kedves 26-os, azt hiszem így fogok tenni én is... köszi mindenkinek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!