Találatok a következő kifejezésre: Hogyan adjam oda a tápszert, ha (2 db)

Hogyan adjam oda a tápszert a babámnak, ha utálja a cumisüveget?

7 hónapos a kisfiam eddig szopcsizott, de sajnos már nincs tejem.

Legjobb válasz: ennyi idõsen a babám teljesen elutasította a tápszert (bár õ kezdetektõl azt kapott sajnos). Próbáltam kanállal, pohárból, fejenállva, sehogy sem kellett. Ha viszont tejpépet készítettem belõle vígan megette (az ízén nem változtatott) Gabonapelyhet tápszerrel kevertem ki. Azóta is ez a reggeli, kevés gyümölcsszósszal meglocsolva. (1 éves)

ennyi idõsen a babám teljesen elutasította a tápszert (bár õ kezdetektõl azt kapott sajnos). Próbáltam kanállal, pohárból, fejenállva, sehogy sem kellett. Ha viszont tejpépet készítettem belõle vígan megette (az ízén nem változtatott) Gabonapelyhet tápszerrel kevertem ki. Azóta is ez a reggeli, kevés gyümölcsszósszal meglocsolva. (1 éves)
Szia! Szerintem próbáld meg pohárból adni neki.
pohárból próbálod meg neki vagy csõrös itatóból!
Szia! Lehet hogy fura de van aki szurival nyomja a kicsi szajaba... Probaltal sokfele uveget? Lehet hogy csak azt a fajtat nem szereti amitek van/!?
Ha nem vagyok itthon az én babám az anyatejet csak kiskanálból fogadja el. (Õ még csak anyatejes). Igaz idõigényes és gyorsan kell lapátolni, de úgy megeszi. Próbáld ki te is, ha gondolod.

Hogyan adjam neki oda a tápszert, ha cumisüvegből még az anyatejet sem issza meg?

3 hete annyira lecsökkent a tejmennyiség estére, hogy az utólsó etetésnél 2 órát szopizunk+adok neki lefagyasztott anyatejet / ami sajnos tegnap elfogyott /, de még így sem lesz teli a pocakja. 5 hónapja szoptatok, mindent elkövettem, hogy több tejem legyen, de sajnos semmi nem vált be és a súlya sem gyarapszik, úgyhogy estére kell a pótlás, ma megyünk felíratni a tápszert. A gond az, hogy cumisüveget egyátalán nem fogad el, pohárból próbálkozunk, de a fele félre megy, kiskanállal meg elég macera lenne, mire kikanalaznánk az esti adagot. Van valami jó ötletetek?

Legjobb válasz: SNS-szoptanít készülék, Medela termék. Ezzel meg tudod oldani a pótlást szoptatásbarát módon. Keress rá a Google-ban. Kicsit drága, 8-9000 Ft, de szerintem megéri, én is használtam egy darabig.

SNS-szoptanít készülék, Medela termék. Ezzel meg tudod oldani a pótlást szoptatásbarát módon. Keress rá a Google-ban. Kicsit drága, 8-9000 Ft, de szerintem megéri, én is használtam egy darabig.
Én elõször odaadtam a cicit pár percre majd hirtelen elvettem és a cumisüveget adtam a szájába, észre sem vette a cserét, mert meg se mozdítottam a babát.Pár alkalommal eljátszottuk ezt aztán megfordult a dolog és a cicit nem fogadta el
Nekünk a cumisüveget nem fogadta el, csak a szilikonos fejû itatópoharat (Nuby). Nem muszáj ragaszkodni a cumisüveghez :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!