Találatok a következő kifejezésre: Hogyan adjam oda a tápszert, (4 db)

Hogyan adjam oda a tápszert a babámnak, ha utálja a cumisüveget?

7 hónapos a kisfiam eddig szopcsizott, de sajnos már nincs tejem.

Legjobb válasz: ennyi idõsen a babám teljesen elutasította a tápszert (bár õ kezdetektõl azt kapott sajnos). Próbáltam kanállal, pohárból, fejenállva, sehogy sem kellett. Ha viszont tejpépet készítettem belõle vígan megette (az ízén nem változtatott) Gabonapelyhet tápszerrel kevertem ki. Azóta is ez a reggeli, kevés gyümölcsszósszal meglocsolva. (1 éves)

ennyi idõsen a babám teljesen elutasította a tápszert (bár õ kezdetektõl azt kapott sajnos). Próbáltam kanállal, pohárból, fejenállva, sehogy sem kellett. Ha viszont tejpépet készítettem belõle vígan megette (az ízén nem változtatott) Gabonapelyhet tápszerrel kevertem ki. Azóta is ez a reggeli, kevés gyümölcsszósszal meglocsolva. (1 éves)
Szia! Szerintem próbáld meg pohárból adni neki.
pohárból próbálod meg neki vagy csõrös itatóból!
Szia! Lehet hogy fura de van aki szurival nyomja a kicsi szajaba... Probaltal sokfele uveget? Lehet hogy csak azt a fajtat nem szereti amitek van/!?
Ha nem vagyok itthon az én babám az anyatejet csak kiskanálból fogadja el. (Õ még csak anyatejes). Igaz idõigényes és gyorsan kell lapátolni, de úgy megeszi. Próbáld ki te is, ha gondolod.

Hogyan adjam neki oda a tápszert?

4 hónapos a bébim és sajnos nagy stressz ért ezért jóval kevesebb tejem van és pótlásnak tápszert adnék de öklendezik t?le a kisfiam és kiköpi azt,inkább ny?gösködik,minthogy egyen.Mit csináljak?Volt már vki akinek nem fogadta el a babája a tápszert?

Legjobb válasz: Milyen tápszert adsz neki?

Milyen tápszert adsz neki?
A kérdező hozzászólása: milupa ha 1.Gondolod az íze miatt nem eszi?Nem egyforma ízûek a tápszerek?
Bizony nem egyformák:) A HA tápszerek kicsit kesernyések a babák nem nagyon szeretik.Ha nincs a családban tej allergiás írass fel simát a dokival.Azok édesebbek finomabbak.
Nem lehet hogy azért nem eszi meg, mert mégiscsak elég a tejed? ! hónapos korban nagyon sok baba átvált a kevesebb tejes üzemmódba:)
A kérdező hozzászólása: Háát, õ 6200 gr és napi 450 ml-t szopizik naponta már kb. 2 hónapja.Már ki voltam emiatt bukva, de azt mondták biztos elég neki!(??)Este már csak 30-40 ml-t szopizik de a tápszer nem kell neki egyáltalán inkább sír egy darabig de aztán elalszik.Próbálom, hogy a stressz ne vigye el nagyon a tejet de ilyen helyzetben nehéz...
A súlya teljesen jó.Az én 8 hónapos tápszeres lányom 7600g.

Hogyan adjam neki oda a tápszert, ha cumisüvegből még az anyatejet sem issza meg?

3 hete annyira lecsökkent a tejmennyiség estére, hogy az utólsó etetésnél 2 órát szopizunk+adok neki lefagyasztott anyatejet / ami sajnos tegnap elfogyott /, de még így sem lesz teli a pocakja. 5 hónapja szoptatok, mindent elkövettem, hogy több tejem legyen, de sajnos semmi nem vált be és a súlya sem gyarapszik, úgyhogy estére kell a pótlás, ma megyünk felíratni a tápszert. A gond az, hogy cumisüveget egyátalán nem fogad el, pohárból próbálkozunk, de a fele félre megy, kiskanállal meg elég macera lenne, mire kikanalaznánk az esti adagot. Van valami jó ötletetek?

Legjobb válasz: SNS-szoptanít készülék, Medela termék. Ezzel meg tudod oldani a pótlást szoptatásbarát módon. Keress rá a Google-ban. Kicsit drága, 8-9000 Ft, de szerintem megéri, én is használtam egy darabig.

SNS-szoptanít készülék, Medela termék. Ezzel meg tudod oldani a pótlást szoptatásbarát módon. Keress rá a Google-ban. Kicsit drága, 8-9000 Ft, de szerintem megéri, én is használtam egy darabig.
Én elõször odaadtam a cicit pár percre majd hirtelen elvettem és a cumisüveget adtam a szájába, észre sem vette a cserét, mert meg se mozdítottam a babát.Pár alkalommal eljátszottuk ezt aztán megfordult a dolog és a cicit nem fogadta el
Nekünk a cumisüveget nem fogadta el, csak a szilikonos fejû itatópoharat (Nuby). Nem muszáj ragaszkodni a cumisüveghez :)

2 féle tápszer egymás után? új tápszert vettünk és azt kapja mert ilyet fog enni már. De viszont észrevettem hogy a régiből van egy teljes zacsi nyitva, mikor adjam azt is oda?

Legjobb válasz: Keverve.Nekünk úgy kellett váltani,hogy fele fele a pornak.De ha birja a tápot,adhatod akárhogyan,mert azért kell elsõsorban keverni,hogy elfogadja az újnak az izét is.Bár a lányom nem válogatós,neki mindegy,hogy nem az én anyatejemet kapja,hogy Milumil Ha Start Optima-e vagy Milumil Pepti.Nyeli mindent,mint a nokedlit:D

Keverve.Nekünk úgy kellett váltani, hogy fele fele a pornak.De ha birja a tápot, adhatod akárhogyan, mert azért kell elsõsorban keverni, hogy elfogadja az újnak az izét is.Bár a lányom nem válogatós, neki mindegy, hogy nem az én anyatejemet kapja, hogy Milumil Ha Start Optima-e vagy Milumil Pepti.Nyeli mindent, mint a nokedlit:D
Szerintem is keverd hozzá az újhoz, és szép lassan elfogy.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!