Találatok a következő kifejezésre: Hogyan adhatnék gyorsan (4 db)

Hogy adhatom le gyorsan az úszógumit a hasamról és a mellemrõl?

Legjobb válasz: gyorsan? sehogy... gondolod, amit évek alatt felszedtél, azt majd most gyorsan ledobod a nyári strandszezonra? ezt már el is felejtheted... Szálkásító étrend, sok sok testmozgás, heti 0.5-1kg fogyás a normális tempó, ha ennél gyorsabban csinálod, akkor a bûrkéd nem tud összehúzódni, és olyan leszel, mint egy telibe fosott búvárruha.

gyorsan? sehogy... gondolod, amit évek alatt felszedtél, azt majd most gyorsan ledobod a nyári strandszezonra? ezt már el is felejtheted... Szálkásító étrend, sok sok testmozgás, heti 0.5-1kg fogyás a normális tempó, ha ennél gyorsabban csinálod, akkor a bûrkéd nem tud összehúzódni, és olyan leszel, mint egy telibe fosott búvárruha.
Nincs helyi zsírégetés. Nem lehet csak egy helyrõl fogyni. Nem onnan fogysz amire edzel. Szálkásító diéta kell és heti minimum 3-4, 40-60 perces aerob edzés a súlyzós mellé és majd lemegy a zsír az óhajtott részrõl is.
Kiegészíteném annyival, hogy a legtöbb férfinek irtózatosan nehéz az említett helyekrõl leadni a zsírt.Én heti 10-12 aerobot végzek, 1, 5 g /tskg CH-n vagyok és araszokban haladok, havi 2 centit karcsúsodva a derékról így a vége felé.Tehát, ezzel a hozzáállással biztosan bukni fogsz.ALÁZAT!Ez az amit az átlag jól kinézni vágyó gyökér nem ismer.
Én nem vagyok annyira szakszerû mint az elõttem szólók, de kb. csak alátámasztani tudom, saját bõrömön tapasztalva. Szeretek sportolni ezért már két hónapja bringázok és kajakozok, nem is eszek túl sokat, mégsem tudtam fogyni egy grammot sem. Ezért szigorúan elkezdtem írni minden falatot amit lenyelek, és minden kalóriát amit sporttal ledolgozok. Erre szerencsére vannak jó telefonos appok, vagy weboldalak mint a kalóriabázis.hu Nem olyan macerás mint aminek hangzik, mivel viszonylag kevés féle kaját eszünk, és így már csak a meglévõ bejegyzéseket kell ismételgetni egy hét után. Heti fél kiló fogyást céloztam be. Kalória bevitelt ehhez illetve heti 1-3 sportoláshoz igazítottam. Így ha megfelelõen válogatom meg az étrendet még csak nem is éhezek, sõt 2300kalória van megengedve, de átlagban 2000 is elegendõ számomra, hogy jól érezzem magam. Sovány húsok, csirke, hal, sonka, kevés kenyér és tésztaféle, némi tej, joghurt, kefír, sok gyümölcs, és zöldség, de néha még egy fagyit is megengedek magamnak. Sajtot, cukrot töröltem az étrendbõl, csak 3 teáskanál/nap a kávémba mert arról nem mondok le :) Amit az elõzõ 2 hónapban elrontottam, hogy fõleg társasági eseményeknél jól bezabáltam. Ártatlannak tûnik, de így hogy írtam egyértelmûen kiderült hogy a normál étkezésemmel nem volt különösebb baj, csak az alkalmi zabálások és nassolásokkal kell nagyon vigyázni mert elég egy pizza, és egy hét kemény munkádat lehúztad a WC-n. Ezek mellet, ha tehetem heti 2-3alkalommal letekerek bringán 50-50km-et (munkába menet így idõt spórolok), vagy 2-3 alkalommal kimegyek a dunára kajakozni. Szóval átlagban megvan a napi 6-800kalória mozgás. A szigorú odafigyelés és sport ellenére 2 hét stagnálás volt a súlyomban, de miután éreztem hogy kezdek kimerülni, elrendeltem 2 pihenõ napot, ami alatt hirtelen 2 kilót veszítettem a súlyomból. :) Én mondjuk nem testépítõ vagyok, kondi termeket nem is szeretem, csak simán nem akarok gusztustalanul kinézni...na meg jó volna megint beleférni a motoros bõrruhába mert az nem nyúlik :D Tehát én is azt mondom odafigyelés, kitartás és még egy kis kitartás. Sok sikert!
[link]
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.

érettségi időszak alatt gyorsan felkúszott kilókat hogy adhatnék le ugyanolyan gyorsan? Miért van, hogy a kilók villámgyorsan mennek, de menni sehogy nem akarnak?

Komolyan... csak akkor tudok NAGYON lassan fogyni, ha koplalok... a normális kajálás plusz mozgás sehova nem vezet nálam :S

Legjobb válasz: úgy értve normális, hogy nem eszek sokat. Meg pl kenyeret sem eszem. Lehet, hgoy hülyeség, de hízhatok attól, hogy húst egyáltalán nem eszek??? XDD mondjuk nem hiszem, hgoy a zöldségektõl hízok....:/

A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó, rohadtul nem vagyok vevõ a bunkózásodra =) De igen, valószínûleg azért lett mindenem ötös, meg szereztem nyelvvizsgát, mert nem tanultam semmit...
Én csak annyit fûznék hozzá, hogy az érettségi idõszak alatt tanulni kellett volna, nem zabálni :) és akkor lehet, hogy azok a kilók nem mentek volna fel olyan gyorsan... Vázolom, hogyan történhetett a dolog: Leültél, hogy na te márpedig most tanulsz... kinyitottad a könyvedet/füzetedet/tételedet... elolvastál 2 mondatot és rájöttél, hogy k*rvára unatkozol.. Gondoltad mész, kajálsz egyet, arra muterodék sem szólhatnak be, mert enni ugye kell és ez nem ér fel egy csavargással a haverokkal.. úgyhogy ettél egyet.. (minél többet és jó hosszan, hogy tovább tartson) visszamentél, kicsit gépeztél, hogy "üllepedjen a kaja", persze a háttérben azért meg volt nyitva valami tételnek látszó dolog, ha esetleg valaki bemenne hozzád, így tudtad mondani, hogy "dehát tanulok, nem szórakozok". Aztán, ha meguntad a gépezést, akkor mentél és kajáltál még egyet, nehogy le kelljen ülni tanulni. Sõt, még segíteni is szívesen mentél, csak tanulni ne kelljen.. De mivel azt mondták szüleid, hogy inkább tanulj, így gondoltad, inkább eszel... És ez a folyamat ismétlõdik :D és voilá.. vannak fölös kilók.
A kérdező hozzászólása: úgy értve normális, hogy nem eszek sokat. Meg pl kenyeret sem eszem. Lehet, hgoy hülyeség, de hízhatok attól, hogy húst egyáltalán nem eszek??? XDD mondjuk nem hiszem, hgoy a zöldségektõl hízok....:/
Ne mondd azt, hogy a faluban nem lehet! Én is viszonylag kis városban élek, napi (egyelõre) 25-30 percet töltök "intenzív gyaloglás"-sal. Elinduluk a lakástól egy irányba, majd egy sarkon átfordulok a szomszédos párhuzamos utcába, és azon jövök vissza. Akik ismernek és rákérdeznek hova járok arra rendszeresen, azoknak megmondom, akik személyesen nem ismernek, azok hihetik azt (mivel naponta látnak), hogy arrafelé lakik valaki ismerõsöm, akihez rendszeresen, naponta járok. Majd megszokják. Ugyanezt te is megteheted, elõször csak kisebb távot, majd amikor már a lábadon azt érzed, hogy erõsödik, akkor mehetsz tovább, messzebb, valójában jó lenne kb. egy órára kinyújtani. De fontos a fokozatosság.
Csak ezt tudom javasolni újfent: http://body.builder.hu/cikkek.htm4?id=558 Jól összeállított, kalória igény alapján kiszámolt étrend + intenzív mozgás. A mozgásnak heti 4-5x kell történni és legalább 1-1, 5 órán át kell tartania. Fogyáshoz leginkább aerob edzés kell: tehát erõltetett séta, kocogás, futás, bicikli, görkori - természetesen az eszközökkel végzett aerobnál nagyobb táv, több idõ, mert azok könnyítenek a terhelésen. Emellett ajánlott az edzéseket kiegészíteni súlyzós izomfejlesztõ edzéssel, mivel az alakot az izomzat adja és mert a fejlett izomzat segít a zsírégetésben is. Aki nem fejleszti az izmait, annak sokkal de sokkal nehezebb lefogynia, mert a szervezete nem használ annyi energiát a mozgáshoz + nem is tudja olyan keményen csinálni. Tehát izomfejlesztés + állóképesség-növelés is kell edzés során! Az étkezésrõl minden le van írva a linken, mindenki olyan étrended rak össze magának, ami tetszik. Fûszerek, ízek teljesen egyéniek lehetnek.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!!!!! Én is szeretek sétálni, de sajnos nincs kivel, és egyedül elég unalmas, meg itt a faluban nem is igazán lehet menni semerre... :S A futást szeretem mondjuk (még jobb egy fokkal magában ûzni, mint a gyaloglást), csak sajnos a rossz térdem miatt egyelõre nem szabad....
A kérdező hozzászólása: én akkor fogytam le nagyon, mikor összejöttem a barátommal. Nem direkt, egyszerûen vele sokat mászkáltam, egész nap elvoltam, szóval kb semmit nem ettem, stb... Aztán szakítottunk, és most plusz 5 kg-nál tartok, pedig ez 1 hónapja volt :S De ha itthon vagyok naphosszat akkor úgysem bírom ki, hogy egész nap ne egyek
Nálam is csak a koplalás meg a csak gyümölcsevés hozott eredményt, úgyhogy nagyon érdekelne engem is az egészséges változat. Nekem nem sietõs, ráérek lassan lefogyni. Két és fél hónapig tartottam magam diétához és betonkemény mozgáshoz, lement két-három kiló. Meguntam, hogy semmi eredménye a napi dögfárasztó edzésnek. Inkább koplalok. Ha valakinek van tippje, becsatlakoznék kedves kérdezõhöz.
Lehet, hogy az a normális kajálás nem is olyan normális. Meg a mozgás se lehet valami jó...
A kérdező hozzászólása: *feljönnek

Hogyan adhatnék le gyorsan 5 kilót?

Nekem nemsokára lesz a Szalagavatóm (dec. 15) és addig szeretnék leadni kb. 5 kg. Arra gondoltam, hogy pár napig csak almát eszem, de attól félek, hamar vissza fog jönni vagy hogy, farkas éhes leszek... Nem tud vki egy "könny?, hatásos" fogyi? :)

Legjobb válasz: Olvasd ezeket végig ebben a sorrendben fenntrõl lefelé, és rájössz mekkora butaságot kérdeztél "gyorsan" szóval van a baj. Sok sikert !! jó fogyást !! Inkább olvasd végig ezeket 1x türelmesen, figyelemmel, és rájössz hogy hogyan kéne lefogyni normálisan ;-) Sok sikert!!! http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_04_91_elsosegely_zsireg.. http://body.builder.hu/edzestervek_csoport.htm4?id=4 http://body.builder.hu/pub_zsiregetok.htm4 http://body.builder.hu/edzo_faq.htm4

Olvasd ezeket végig ebben a sorrendben fenntrõl lefelé, és rájössz mekkora butaságot kérdeztél "gyorsan" szóval van a baj. Sok sikert !! jó fogyást !! Inkább olvasd végig ezeket 1x türelmesen, figyelemmel, és rájössz hogy hogyan kéne lefogyni normálisan ;-) Sok sikert!!! http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_04_91_elsosegely_zsireg.. http://body.builder.hu/edzestervek_csoport.htm4?id=4 http://body.builder.hu/pub_zsiregetok.htm4 http://body.builder.hu/edzo_faq.htm4
Egyél sok gyümölcsöt (kivéve banán), és igyál rengeteg folyadékot(víz, ásványvíz, gyümlé)!!!Rövidtávon fogyhatsz vele, de ne csináld sokáig.Ha tarósan szeretnél fogyni, nem ez a jó megoldás, csak pár kilótól szabadulhatsz meg a szalagavatóig.Sok szerencsét!Gratula a szalaghoz!
sportolassal anyam meg egeszseges taplalkozassal.en ikreket szultem 7 honapoja es a testtomegindex szerint is normalis vagyok, ha te 5 kg-tol megszabadulva szebb leszel azt nem 2 het alatt kell elerni hanem folytonos mozgassal es aktiv eletmoddal.egyel almat aztan mikor gyomorszajsebet kapsz a felgyulemlett savtol menj orvoshoz meg allitasd vissza a hormonjaidat mert hosszutavu bajt okozhat aztan meg parokat is vehetsz ha kihullik a hajad es a strias borodrol nem is beszeltunk meg.de esetleg meg le is szivathatod a folos kilokat.ugyan mar szerinted a szalagavatodon aztfogjak nezni h hany kilo vagy?na meg a sulitarsaid mar lattak elegszer igy es biztos elfogadtak.
Hát, hogy itt mekkora okosok vannak. :-O Egész évben a mekiben tömi a fejét, és 2 hét alatt akar jól kinézni. Ha most fiatalon elcseszed a táplálkozásod, késõbb sok problémád lesz a súlyoddal. Járj inkább sportolni, és ne hízz meg annyira, hogy ilyen öngyilkos diétákat kelljen csinálnod.
Csak óvatosan, és igérd meg, hogy nem fogyókúrázol rendszeresen ennyi idõsen! Nekem kimaradt a menzeszem egy heti éhezés után, egy évig tartott hormonkezeléssel visszahozni és még híztam is tõle :-( Vigyázz magadra, jó bálozást! (Az almától tényleg éhes leszel, egyél hozzá light sajtot.)
én egyszer azt csináltam, amikor gyorsan le akartam fogyni, hogy 4 napig joghurton éltem. EREDMÉNYE: - 5 kiló, lógó ruhák, egész napos szédülés. Aztán besokallt a szervezetem és összeestem és 1 hétig (!!!) nem tudtam kikelni az ágyból annyira rosszul voltam. SOHA NE AKARJ GYORSAN LEFOGYNI!!! A mai napig viselem annak a 4 napnak az eredményét....


Hogyan adhatnék le gyorsan és nem túl nehéz módszerrel kilókat?

Kb. 169 cm vagyok és általában 55 kg körül. A lábaimat tartom túl vastagnak és a hasamon is van egy kis túlsúly azt hiszem.. És, ha lehetséges ez, akkor az arcomra is ráment ez a dolog, és ez idegesít. Fõleg ez.. Hogyan szabadulhatok tõle?

Legjobb válasz: kevesebb szénhidrát, zöldség, hús

kevesebb szénhidrát, zöldség, hús
A kérdező hozzászólása: Nyugodtan akadj ki. Nagyon sokat elérsz vele. Kérdeztem már más kérdésben, hogy mit egyek, és mondhatni nem irták le a legjobban.. Edzeni meg..ismerem magam, a lustaságom határtalan, ha nincs valamihez tényleg elég nagy motivációm, akkor képtelen vagyok megcsinálni. De ez nem azt jelenti, hogy nem sportolok. Azért kérdeztem rá a léböjtkúrára, mert nem tudom, hogy mi az, és hatásosnak tûnt. És jó, sz*rd le nyugodtan, most mit csináljak neked..? Próbálok magamhoz megfelelõ fogyásmódszert találni.. És még nem vagyok túl tájékozódott ebben a témában, úgyhogy igen lehet, hogy sok mindent nem tudok, és, hogy mondok hülyeségeket, de próbálok minél több infót gyûjteni.
[link]
Tipikus b****meg! Nem ám azt kérdezed meg, hogy hogy kéne kajálnod meg edzened, hanem léböjtkúra! Csináld csak, garantálom, hogy rövid idõ belûl 65 kg leszel, de ezt mi már lesz****uk!
A kérdező hozzászólása: Oké. 1. kérdés: Mi az a léböjtkúra? 2. kérdés: Hogy értve azt, hogy víz lehet, és milyen az a vízhajtó tea?
Ha az arcodon látsz pluszt, az inkább víz lehet. Próbálj ki valamilyen vízhajtó teát.
Szerintem pont jó vagy , de ha mégis fogyni akarsz , akkor adok egy tippet. 22 kilót fogytam léböjtkúrával.
Elõször tegyél valamit a mérhetetlen lustaság ellen. Miután ezt itt már vagy négyezerszer megkérdezték, rákeresel a témában és elolvasod.
miért jó az ha nme túl nehéz? tök jó megdolgozni a fogyásért, nem?
ja, és a megfelelõ edzés
Ok! Lásd kivel van dolgod, leírom neked a "titkos" tippet. A "Szent Grállt" a Sárga kapszula c. könyben találod. meg! Ingyen letölthetõ és nem hosszú.Alapjában testépítõknek készûlt, de egy átlag ember is nagyon sok, hasznos információt le tud szûrni belõle. A fogyókúrás hülyeségeket felejtsd el, ha nem akarsz tíz év múlva úgy kinézni, mint egy vágósertés!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!